Giannis307 έγραψε: |
map |
LIONKING έγραψε: |
κοιτα ποτενσιομετρο... |
DimiP έγραψε: | ||
map οπως λεμε google map ? ![]() ![]() ![]() |
abaleo έγραψε: |
τα 8βαλβιδα είναι ντιζάτα (μηχανικό γκάζι)
τα 16βάλβιδα έχουν ηλεκτρόγκαζο και άρα ποτενσιόμετρο στο πενταλ (απορία: τα 8v 206+ εξακολουθούν να έχουν μηχανικό γκάζι?) |
abaleo έγραψε: |
τα 8βαλβιδα είναι ντιζάτα (μηχανικό γκάζι)
τα 16βάλβιδα έχουν ηλεκτρόγκαζο και άρα ποτενσιόμετρο στο πενταλ (απορία: τα 8v 206+ εξακολουθούν να έχουν μηχανικό γκάζι?) |
LIONKING έγραψε: |
δηλ τα 206 δεν εχουν ποτενσιομετρο? τεσπα εγω αφου αλαξα βηματικο που ειχε θεμα μετα ανεβαζε στροφες μονο του και μου κραταγε και στις αλαγες στροφες, αλαξα και ποτενσιομετρο αλα δεν εστρωσε,ενω το ρελαντι ηταν νορμαλ κολαγαν οι στροφες.τελικα ηταν η πεταλουδα. πιθανον επερνε απο καπου αερα . κλασικο προβλημα στα καρμπιρατερ που μαρσαραν μονα τους |
Giannis307 έγραψε: | ||||
manifold absolete pressure |
Road_Runner έγραψε: |
Ποτενσιομετρο Σταθη εχουν και τα ντιζατα. Στην πεταλουδα. Με το ποτενσιομετρο μετραει ποσο ανοιχτη ειναι η πεταλουδα και στελνει σημα στον εγκεφαλο για ολες τις απαραιτητες εργασιες (ποσοτητα καυσιμου κλπ κλπ) |
george 205 for ever έγραψε: |
στο κανει και οταν ειναι ζεστο το αυτοκινητο?ειναι καλοκαιρι και οι επαφες τον εντολων θελουν και αυτες σηντηριση πριν κανεις οτιδιποτε ανοιξε το καπο βγαλε τις επαφες π.χ. ειναι μια στο σωμα του κινητηρα που μετρα την θερμοκρασια στο μεταλο και αναλογα δινει εντολη για ψιχρη εκινηση αυτη μου ειχε χαλασει και μου ανεβαζε και εμενα στροφες ΑΛΛΑ μονο οταν ηταν κρυο το αυτοκινητο 306 1,4 ΄00 αν στο κανει και ζεστο το μονο που μπορω να υποθεσω ειναι οτι αν ειναι αυτη η βλαβη σου ο εσθιτηρας δεν εχει βραχικικλωσει εντελος και που και που κλεινει κικλωμα και στο κανει αυτο και γι αυτο αλλοστε δεν στο διχνει το διαγνωστικο.ΑΝ ομως δεν εχει καμια σχεση η δικη μου βλαβη που εκανα πολυ καιρο για να την βρω (2 μηνες) ΤΟ ΑΛΛΟ που μπορει να ειναι το "ΜΑΤΙ"ειναι ενα μαγνιτικο ενδιαμεσα απο κορμο και σαζμαν και αυτο διαβαζει την περιστροφες του στροφαλου και δινει σιμα στον εγγεφαλο για το μιγμα ΑΕΡΑ αν το εκσαρτιμα αυτο ειναι ποντεσιομετρο ΟΚ!! |
mathanas έγραψε: |
Μηπως εχει κανει αλλος αυτο το προβλημα σε 207 ? Το κανει πανω απο χρονο οχι παντα (υπαρχουν περιοδοι που το ξεχναω δλδ οτι συμβαινει) συνηθως στις αλλαγες ταχυτητων 1-2 , όπου η θα κραταει τις στροφες ή μπορει και να ανεβαζει μονο του μεχρι και 5ρες στιγμιαια (1 sec) και μετα πεφτουν κανονικα...
Δεν εχω παρατηρησει να ανεβαζει μονο του σε πορεια ποτε η κατι παρομοιο... ειχα υποθεσει οτι ειναι η πεταλουδα και δεν ειχα δωσει σημασια μεχρι που ειδα να βαραει και 5ρες ... |
stevedek έγραψε: |
είχα το πρόβλημα σε ένα Ibiza παλαιότερα ... ήταν κατεστραμμένος αισθητήρας Λ από κακό καύσιμο ... |