panos 206 έγραψε: |
Να ρωτήσω κάτι...
Φτάνεις πατώντας το enter στο σημείο που αναβοσβήνει η ώρα?Ή δεν φτάνεις καθόλου εκεί? Και μια ίσως χαζή ερώτηση...το manul σε βοηθά καθόλου? |
Sidobre έγραψε: |
Οταν αλλάζετε την ώρα, αφού έχεις φιάξει ότι έχεις φιάξει πρέπει να πλοηγηθείς στο κάτω μέρος της οθόνης και να πατήσεις enter στο ΟΚ. Είναι μικρό το κουτάκι ΟΚ στην οθόνη και ξεφεύγει από πολλούς.
Αρα, πας, αλλάζεις την ώρα και όταν την αλλάξεις πηγαίνεις πάνω στο OK και πατάς Enter. ![]() |
dope207 έγραψε: | ||
ξέρω ότι σας ζαλίζω, απλά μήπως το έχει βάλει και κανένας άλλος και έχει βρει τη λύση πάνω στο θέμα |
dope207 έγραψε: |
Ακριβός και εγώ αυτό σκέφτομαι... αλλά, αλλά λέω, με ζώνουν τα φίδια γιατί κάποια στιγμή το άλλαξε άθελα του ο ηλεκτρολόγος μου. οπότε κάτι θα γίνεται - κάπως. και αυτό που μου είπε ο μηχανικός μου ,περιμένει την καινούργια έκδοση του διαγνωστικού, όπου κατά 99% θα έχει τη δυνατότητα να αλλάζεις την ώρα από το pc μέσο του διαγνωστικού κοτσαρισμένο στη φύσα... μέχρι τότε περιμένουμε. ![]() thanks για την ανταπόκριση πάνω στο θέμα παιδιά.... ![]() ![]() ![]() |
tasos207RC έγραψε: |
Αν και ειπες οτι δοκιμασες ολα τα κουμπια,μηπως αλλαζει απο την ροδα του joystick που αλλαζεις τους αποθηκευμενους σταθμους? |
greenpug106 έγραψε: |
Σου έχω στείλει το τηλέφωνο του δικού μου ηλεκτρολόγου.
Πιθανόν να μπορεί να σε βοηθήσει ![]() |
fynos έγραψε: |
Το έχετε λύσει ή ακόμα ? |
DRAKE έγραψε: |
Για να μπεις στο MENU απο το joustick πρέπει να κάνεις κάποιον προγραματισμό ή δουλεύει αφού αφαιρέσεις την εργοστασιακή πηγή; Δεν την έχω βγάλει ακόμα αλλά για να μπώ στο μενου μπάινω μόνο από το αντοίστοιχο κουμπί της πηγής και όχι από το joustik γιατί ο συδυασμος αυτός σε μένα δεν δουλεύει... |
Θα σου λύσω τις απορίες αργότερα, τώρα δεν προλαβαίνω ![]() Έχεις δοκιμάσει για enter το source ? Αυτό που είναι στην κορυφή . . . |
Δεν μπορεί !
Για πέρνα την Πέμπτη να το δω, αν περάσω βέβαια ! |
![]() κάποια στιγμή από το λάλημα που είχα φάει, άρχισα να γυρίζω το τιμόνι, μπας και γυρίσει η ώρα ![]() |
Σου επισυνάπτω ένα κείμενο από το πρώτο post, που έβαλα σε αυτό το θέμα.... Ότι αναφέρω, αφορά το joystick στο τιμόνι, αφού έχω βάλει τον αντάπτορα. Πατώντας ταυτόχρονα τα 2 εξωτερικά κουμπιά πάνω και κάτω ( « ») μπαίνεις στο μενού. πάλι με τα 2 εξωτερικά κουμπιά πάνω και κάτω ( « ») πλοηγείσαι μέσα στο μενού μέχρι να φτάσεις εκεί που θέλεις. π.χ. "Date &Time" . Για Enter πατάμε το εσωτερικό κουμπί του Volume Up , ενώ για Escape το Volume Down. |
DRAKE έγραψε: |
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά ![]() |