SnakeMJK έγραψε: |
Εννοείται αυτό... Δεν αξίζει να ρίξεις ούτε ευρώ για φτιάξιμο του 1.400. Η καλύτερη επιλογή είναι να το δώσεις και να τσιμπήσεις ένα ραλύ έτοιμο! |
mrkaza έγραψε: |
Μεχρι να το παραλαβω ψαχνομαι και το βλέπω κάπως έτσι θέλω οτι χρήματα βάλω στο αμάξι να αποδώσουν με γνώμονα την ασφάλεια μου – μακροζωία του αμαξιού – ευχαρίστηση μου όταν το οδηγό .
Σκέφτομαι τα έξεις . 1 Παίρνω το αμάξι και μέχρι τα **** km όπου νιώσω ότι το έμαθα με τα παραπάνω άλογα απλά το οδηγώ ίσως και μια πίστα χαλαρά να δω αντίδρασης στο όριο . 2. Βάζω 2 ζευγάρια Focal 165 V που έχω μαζί με ένα ενισχυτή που πρέπει να αγοράσω στης μαμά θέσεις αφού όπως όλα δείχνουν ταιριάζουν 3) Βάζω μπλόκε και ξανά μαθαίνω το αμάξι 4) Πρόγραμματακι αν και μάλλον θα ζητήσω απλά να μην έχω το θέμα απόκρισης στην αρχή του γκαζιού και τα πλουσιότερα μίγματα ώστε να έχω μακροζωία κρατώντας την πίεση αν όχι στης εργοστασιακές ή κάπου εκεί . 5) Κουμπί Πανδώρας (Esp Off) και δόκιμη πίστα . 6) Ταξιδάκι να το χαρώ ![]() Θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με το πως το βλέπω αν κάνω κάπου λάθος απουσιάζει κάτι κτλ κτλ δεν ανάφερα ανάρτηση καθώς δεν θέλω να χαμηλώσω ή χάσω την άνεση μου ή την μέση μου αν ξέρετε κατι μου λετε . |
bagosgt έγραψε: |
κ δε μιλαγες να σου πουλησω το δικο μου 207?εχει σχεδον ολα αυτα που σκεφτεσαι +μερικα αλογακια παραπανω... ![]() ![]() αντε,με το καλο να το παραλαβεις,αλλα πιστευω οτι θα σε υπερκαλυψει στην αρχη ![]() |
fynos έγραψε: |
Είναι επειδή δεν τα έχεις δοκιμάσει ![]() |
Σπύρο δεν είναι έτσι, εγώ το πήρα με γνώμονα να το πειράξω . . . . αλλιώς θα έπαιρνα ένα s3 και δεν θα είχα φράγκο ούτε για καφέ !
Η μετατροπή είναι το ωραίο, το να μιμηθείς του υπόλοιπους δεν λέει τπτ απλά ειναι κάτι safe ! 1ος σε ηχοσύστημα, i.c. πρόγραμμα με καινούριο εγκέφαλο, μπλόκε κτλ Για αυτό που λες με το φίλτρο είναι κάτι άσχετο, εγώ δεν θέλω θόρυβο και βολεύτηκα με ένα φιλτράκι μια χαρά ! ![]() Δοκίμασε και θα καταλάβεις . . . . . αλλιώς δεν ξέρεις τι χάνεις ! |
spyros_rallye έγραψε: |
-κυριως 1ο σταδιο - |
fynos έγραψε: | ||
Μια από τα ίδια και εγώ, αλλά στο 207 έχεις άλλη ποιότητα και επιλογές και ας λένε ότι είναι νωρίς για το 207. Και εγώ δεν θέλω να τρέχω συνεργείο και όλα τα υπόλοιπα ! Η διαφορά μας είναι 2 χρόνια μην νομίζεις ![]() |
bagosgt έγραψε: |
στο μακρυνο μελλον |
Ρε συ Σπύρο, πέρνα καμία βόλτα από την λέσχη . . . .
(GT) |