corey έγραψε: |
δεν ξέρω πόσα χλμ έχει, πως είναι δουλεμένο (σερβισ κλπ), δεν έχει ζάντες (τις αντάλλαξε με σιδερένιες για να πάρει λεφτά), φαίνεται ατρακάριστο.
Θα το δώσει σε όποιον του δώσει παραπάνω, |
bagosgt έγραψε: |
14000,14500 το πολυ θα εδινα εγω.αν εχει αφησει κ τιποτα πανω στο αμαξι απο τον εξοπλισμο του GT,γιατι αμα εχει αρχισει απο τις ζαντες... |
ironman02 έγραψε: |
Εγω πάντως φίλε μου θα σου έλεγα να μην το κοιτάξεις καν και να πας για καινούργιο. Ρώτησε ενας φίλος μου προχθες που θέλει να πάρει 207 GT και του είπαν 18200 τελική τιμή. Θα σου έλεγα την διαφορά απο τα 12-13 που θα έδινες γι'αυτό να την βάλεις σε μερικές δόσεις και θα έχεις ένα αμάξι καινούργιο και όχι 2 χρονών. Και θα έχει και το ssp που δεν το είχαν τα 207 του 07 ![]() ![]() Είναι ευκαιρία τώρα για καινούργιο και ειδίκα το 207 GT/Rallye ειναι best buy. Εγώ θα έκανα μια μικρή υποχώρηση με ένα μικρό ποσό σε δόσεις στη θέση σου και θα χτύπαγα καινούργιο. ![]() |
volvos έγραψε: |
αυτο μου ακουγεται σαν ανεκδοτο με το τοτο...
πουλησε τις ζαντες και εχει σιδερενιες 16αρες? σερβις προφανως στο μπαρμπαμητσο βενζινη θα εκλεβε απο διπλανα αμαξια και στο τσακιρ κεφι απλη αμολυβδη απο καμια καμενοιλ εγγυηση ουτε για αστειο απο την αντιπροσωπεια δε παιρναμε... προφανως δεν ειναι και πολυ γνωστος σου... απορω με τη λογικη σκεφτεσαι αυτο το αμαξι και ειδικα σε αυτη τη τιμη ![]() |
*Το SSP τι είναι? από φέτος είναι στάνταρ? |
**Για τους κατόχους πεζό στα καινούργια είναι -500€? ![]() |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: |
φιλε καλησπερα!!το καινουργιο ειναι καινουργιο οπως και να εχει και το μεταχειρισμενο ειναι παλι μετα
_χειρισμενο!!!!ωραια?το rally ειναι τελειως γυμνο και το gt με αρκετα πολυ χρησιμα εξτρα να εισαι πολυ σιγουρος!!!εαν το αμαξι ειναι καλο πανω απο ολα και του λειπουν μονο οι ζαντες δεν ειναι τιποτα!!κανουν κατα μεσο ορο 500 ευρω βρισκεις μεταχειρισμενες!!εαν ειναι καλο χτυπα το!!!αλλα προσεξε κατι!!πανω απο ολα ειναι το τι ζητας και τι τσεπη εχεις!!!υπαρχουν και αλλα μεταχειρισμενα-καθως και καιινουργια οπως λενε και οι υπολοιποι με εξτρα και με εγγυησεις!!! |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | ||
δεν ειπα στο ξεκαρφωτο οτι το ραλλυ ειναι τελειως γυμνο!αναφερομαστε σε καποιο συγκεκριμενο θεμα εαν το προσεξες ωραια?!!τις διαφορες τους rally με gt τις ξερεις εσυ πιο καλα...δεν χρειαζεται να τις αναλυουμε εδω μεσα!!!εχουμε εναν φιλο που ενδιαφερετε για gt αφηστε τον να δει απο κοντα(να τα δει καλα ομως) και τα δυο και αναλογα με την τσεπη του και το πως γουσταρει την ανεση του η οτι αλλο ειναι τελος παντον ο χαρακτηρας του κρινει και κανει!!! |
πουλησε τις ζαντες και εχει σιδερενιες 16αρες? |
πουλησε τις ζαντες και εχει σιδερενιες 16αρες? |
Steve έγραψε: | ||
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=319665#319665 |
MEMsound έγραψε: |
μεχρι 13000... ![]() |
egefalos έγραψε: |
κοιταξε car gr 207 rallye λευκο ![]() |