peugeotναύτης21 έγραψε: |
Χθες βραδάκι καθώς γυρίζω σπίτι μετά απο βολτα,πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά μου ένα γατί με κατεύθυνση κατευθείαν προς τα πάνω μου,ενώ δε έτρεχα(50χλμ.) το χτυπάω με το μπροστινό μέρος(δε μπορούσα να το αποφύγω) εκεί που βρίσκεται η σίτα,αποτέλεσμα:η πινακίδα έφυγε τελείως(την βρήκα λίγα μέτρα πιο μακριά στραβωμένη),ο προφυλακτήρας ξεκουμπώθηκε και η σίτα μπροστά από το i/c έσπασε σε τρία σημεία ![]() ![]() |
Εκεί που μου φαινόταν κοροϊδία η μικτή,σιγά σιγά αρχίζω να το σκέφτομαι σοβαρά.... |
Εκεί που μου φαινόταν κοροιδία η μικτή,σιγά σιγά αρχίζω να το σκέφτομαι σοβαρά.... |
makis106 έγραψε: | ||
Και εγώ έτσι έλεγα στην αρχή, αλλα μετά το σκέφτηκα καλύτερα. Σκέψου να μην είχες 50χμ αλλα 80, ή να μην ήταν γατάκι αλλα σκυλάκι! Να σου παιρνε όχι πολλά, προφυλακτήρα και κανα δυο ψυγεία, άντε γεια, το κλείνεις στο γκαράζ, το κοιτάς, πληρώνεις τις δόσεις και όταν μαζέψεις τα λεφτά το φτιάχνεις. Γιατί απ' ότι κατάλαβα δεν σου περρισεύουν και σένα (όπως και μένα), οπότε σφίγγεις λίγο ακόμη τα οικονομικά σου και κάνεις μια μικτή για να κοιμάσαι ήσυχος. Γνώμη μου ![]() |
fynos έγραψε: |
Υπάρχει η μπροστινή μαύρη σήτα για 70 euro ![]() |
king207cc έγραψε: |
αλλα μπραβο σου που ενδιαφερθηκες για το ζωντανο! |