christhehealer έγραψε: |
Παιδιά εγώ δεν συνάντησα νεροποντή πουθενά γιατί είμουνα στο μπουντρούμι μέχρι τις 8.00 το βράδυ (ο Sidobre γνωρίζει) και μετά όταν πήγα σπίτι δεν είχα ρεύμα. Aφού πέρασα μία ρομαντική βραδυά υπο το φως των κεριών, μέχρι σήμερα το πρωί δεν είχε έρθει ο πολιτισμός. Nοιώθω βαθύτατα συγκηνημένος που μετά από 14 ώρες είμαι σε ένα μέρος που έχει ρεύμα.
Kαι δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν θα ξανακράξω καμία γυναίκα εάν φέρει σπίτι εκείνα τα άθλια αρωματικά κεριά! ![]() ![]() ![]() |
p206cfu έγραψε: |
έστω και αν όλα αυτά αυξάνουν τα ασφάλιστρα έχουμε κάπως το μυαλό και την καρδιά μας στην θέση τους. |
Sidobre έγραψε: | ||
Βρήκαμε και τι δώρα θα σου κάνουμε. Τσιγάρα για το μπουντούμι (όπως και σε μένα) Και κεριά (..κατά προτίμηση αρωματικά) για το σπίτι.... :D |
Παιδιά εγώ δεν συνάντησα νεροποντή πουθενά γιατί είμουνα στο μπουντρούμι μέχρι τις 8.00 το βράδυ ....... |
Sidobre έγραψε: |
Θα πρέπει κάποια στιγμή να το παραδεχτούμε ότι σαν Έλληνες είμαστε καλοπερασάκηδες!
Εγωκεντρικοί, σκεπτόμενοι μόνο για το προσωπικό συμφέρον και το κυριότερο, πράττοντας μόνο για λογαριασμό μας προσπαθώντας να σπαταλήσουμε την λιγότερη δυνατή ενέργεια, κατευθυνόμενοι έως και στην «αρπαχτή» για να ικανοποιήσουμε στο συμφέρον μας. Υπάρχει ένα πολύ καλό ανέκδοτο που στην ουσία περιγράφει τους Έλληνες. «Κατέβηκε ο Θεός και ρώτησε ένα Γερμανό: Τι δώρο θέλεις να σου κάνω? Και απάντησε ο Γερμανός: Τον βλέπεις αυτόν που έχει την τάδε αυτοκινητοβιομηχανία; Ε, θέλω και εγώ μια τέτοια. Πάει και στον Άγγλο: Τι δώρο θέλεις να σου κάνω? Και απάντησε ο Άγγλος: Τον βλέπεις αυτόν που έχει την τάδε Τράπεζα; Ε, Θέλω και εγώ μια τέτοια. Πάει λοιπόν και στον Έλληνα: : Τι δώρο θέλεις να σου κάνω? Και απάντησε ο Έλληνας: Τον βλέπεις εκεί τον Μήτσο που πήρε καινούργιο Γαΐδαρο; Ε, να του ψοφήσει!» Ο Έλληνας δεν επιθυμεί το καλό του άλλου. Τον τρώει η κακία και η ζήλια. Θέλει να πλουτίσει για να μπει στο μάτι του διπλανού του. Θα κάνει οτιδήποτε χωρίς να ΣΕΒΑΣΤΕΙ την ζωή του άλλου. |
Μiltelas έγραψε: |
Είναι καλό να γνωρίσει πρώτα ο ένας τον άλλο, να αποκαλυφθεί ο τρόπος σκέψης του καθενός μας, και μετά αφού συμφωνήσουμε στα δεδομένα να προχωρήσουμε σε συζήτηση επιπέδου. Αλλιώς θα είμαστε καταδικασμένοι σε διαδοχικές παρεξηγήσεις και εξηγήσεις. |
Είπε ο Pezomania για κράτος πρόνοιας. Θα του θυμίσω το κράτος πρόνοιας της Σουηδίας (το μόνο παγκοσμίως) που χρεωκόπησε και τελικά καταργήθηκε. Είπε για αποζημιώσεις. Θα του πω ότι στην Γαλλία εάν ένας πατέρας παέι να δώσει ένα εκατομύριο στο παιδί του να κάνει σπίτι δεν μπορεί. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να του τα δανείσει άτοκα μεσω τραπέζης. Άρα το παιδί θα πληρώνει χρεωλύσιο στην τράπεζα, τα λεφτά που πήρε από τον πατέρα του. Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορείς να φοροδιαφύγεις με τίποτα.
|
206Tomcat έγραψε: |
Παιδιά γα**τες οι απόψεις αλλά μήπως δεν είναι γι’αυτο το Topic;Και ειδικά αυτά τα τεράστια κείμενα είναι θάνατος Προσωπικά, δυστυχώς δεν έχω το κουράγιο να φάω κανα 50 λεπτο να διαβάσω και να εμβαθύνω στις απόψεις σας.Εύχομαι να μην σας ξενερώνω, απλά αναφέρω το πρόβλημα με τα πολύ μεγάλα Replies.
Στο θέμα μας, σήμερα επισκέφτηκα τον Κρητικάκο, δεν θα πιστέψετε τι είδα. Μπαίνω που λέτε μέσα στο μεγάλο γκαράζ ,και βλέπω καμιά 15αριά αμάξια.Παρασκευή σκέφτομαι ημέρα παραδόσεων , ΛΑΘΟΣ .Ήταν όλα αμάξια που ειχαν γεμησεί μέχρι πάνω με νερό από την βροχή της δευτέρας.Μου είπε ο Κρητικάκος ελάχιστη ζημιά στο εκατομμύριο μέγιστη δύο εκατομμύρια κι όλα αυτά από την βροχή.Το καλό???Oι ασφάλειες δεν καλύπτουν τπτ σε περίπτωση που η μηχανή δεν έχει παθεί κάτι.Μιλάμε πολύ πίκρα.Τα περισσότερα ήταν 206.Μάλιστα είχε και ένα 306 cabrio , πραγματικά το λυπήθηκε η ψυχή μου. Αυτά γι’αυτο JUST THINK POSSITIVE!!!!!! |
Miltellas έγραψε: |
Βολταίρος said:
"Διαφωνώ με την άποψή σου, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να την εκφράζεις ελεύθερα". |
206Tomcat έγραψε: |
...Και ειδικά αυτά τα τεράστια κείμενα είναι θάνατος... |
Miltellas έγραψε: |
...μην κάνεις τον δυσάρεστο κόπο να διαβάζεις κάτι που δεν θέλεις, δεν είσαι υποχρεωμένος... |
206Tomcat θυμομένος ίσως έγραψε: |
Δεν μπορώ να δεχθώ την άποψη ότι οι νέοι που σπουδάζουν ή οι νέοι που δουλέυουν για το χαρτζιλίκι και δεν διαθέτουν ακόμη μια μόνιμη εργασία θα πρέπει να έχουν ποδήλατο άντε μηχανάκι , επειδή κάποιοι επιμένουν να ασκούν κριτική σε θέματα τα οποία στην τελική δεν τους ενδιαφέρουν.Δεν είμαι διατεθημένος ούτε να το συζητήσω.Οι δημοκρατικές κοινωνίες δεν λειτουργούν έτσι. |
christhehealer μαινόμενος έγραψε: |
Δεν είναι η μπουχέσα ελληνική κοινωνία, που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι το :
Φράγκα, γκόμενες παλάτια Άντε και καλά κρεβάτια. Και το αυτοκίνητο να μην ξεχάσω. Γιατι ως γνωστόν «την σημερον ημέρα φίλε μου, άνευ ρόδας είσαι ο τίποτας και δεν βαδίζεις στην κενωνία» |
206Tomcat απολογούμενος έγραψε: |
Ελπίζω να έχεις σκεφτεί ότι ως 20 αρης έχω εντελώς διαφορετική νοοτροπία ,φιλοσοφία ,αντίληψη πραγμάτων ή ότι άλλο θέλεις.Και στην τελική να σου πώ σ’αυτή την ηλικία δεν έχω καμία διάθεση να κάτσω να κλαίω την μοίρα μου (Η κυβέρνηση φταίει , οι Αμερικανοι φταίνε, ο Πάπας φταίει , κτλ....) Απλώς αξιολογώ και κρίνω τι συμβαίνει γύρω μου χωρίς συμβιβασμούς |