Vaggelis έγραψε: |
1,4 16V 95 ίππων Dynamic, Emotion και Sporting |
seridim έγραψε: | ||
Ακόμα και η Fiat θα έχει κινητήτρα με 95 ίππους. Έλεος!!!!!! Εμείς σταθερά στους 75. ![]() ![]() |
Vaggelis έγραψε: |
Διορθώνω το προηγούμενο post μου, καθώς σύμφωνα με το auto.in.gr, ο κινητήρας 1400 16V με τους 95 ίππους ΔΕΝ είναι ο ecotec, αλλά η εξέλιξη του FIRE της Fiat και δίνει στο Punto εξαιρετικές επιδόσεις, 0-100 σε 9,9" (!!!!!) και τελική 178 km/h....
Έκανε κάποιος καμία πονηρή σκέψη, γιατί εγώ έκανα... |
teoman έγραψε: | ||
Εγώ έκανα... Σκέφτηκα: "Πάλι θα ασελγήσω σε κανένα κακόμοιρο πουντάκι..." ![]() ![]() ![]() |
teoman έγραψε: | ||
Εγώ έκανα... Σκέφτηκα: "Πάλι θα ασελγήσω σε κανένα κακόμοιρο πουντάκι..." ![]() ![]() ![]() |
lia206cc έγραψε: |
Κλασικά... ![]() ![]() ![]() Τελικά, σε ποιό κοινό απευθύνεται η FIAT δεν έχω καταλάβει ακόμα. Στους "ανήσυχους" οδηγούς όχι: δεν γίνεται με αυτές τις επιδόσεις. Στους οικογενειάρχες όχι: μικρό, άβολο, και ακριβό σε σχέση με άλλα της κατηγορίας του που προσφέρουν καλύτερα προγράμματα και περισσότερα extra. Κάποτε μπήκα στον κόπο να το δώ κι από μέσα από περιέργεια. Δεν φτάνει η εξωτερική άθλια σχεδίαση... κι από μέσα πανούκλα είναι: φτηνιάρικα υλικά στο ταμπλό (λες και ήταν από φελιζόλ - παρκαρισμένο κι έτριζε!), ταπετσαρίες κουλουπου 10ετίας '80, μία αίσθηση "κενού" στα καθίσματα, κιβώτιο "κρακακρούκα" κι ένα "μπούκωμα" απ' το ύψος του ταμπλό... Και όμως υπάρχουν αγοραστές γι' αυτό το κουβαδάκι... Τι να πώ; |
Vini έγραψε: | ||
συμφωνώ απολύτως ... σε όλα όσα αναφέρεις ... μαζί με αυτά βάλε και τα συχνά, αποδεδειγμένα, προβλήματα ... Εμένα με εκνευρίζει που οι Ιταλόφιλοι τα επαινούν σαν τους τρελούς την ώρα που δεν λειτουργεί π.χ. το ηλεκτρικό τους παράθυρο ή οι προβολείς ή τα πίσω φώτα ή το ABS ή ανάβουν όλες οι ενδείξεις ... Άσε που και οι τιμές τους είναι επιεικώς απαράδεκτες ... Για αυτό πάει η FIAT για φούντο .... ![]() ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||||
1400 με 1600, είναι άνιση μονομαχία.... Τελικά αναρωτιέμαι, αυτή η Fiat είναι στα πρόθυρα οικονομικής κατάρευσης, αλλά βγάζει νέο κινητήρα 16βάλβιδο 1400, που περεπιμτόντως θα εξοπλίζει και το Stilo, και η Peugeot ακόμα επιμένει στους "αρχαίους" TU... Περιττά τα σχόλια... |
lia206cc έγραψε: |
ΕΕΕΕΕ χμμμμμμ Γκούχ γκούχ... κάτι μου θυμίζουν αυτά τα προβλήματα... (τι όμως, δεν μου 'ρχεται τώρα...) ![]() ![]() ![]() ![]() Τουλάχιστον εμείς είμαστε "μούρες" Σωστή??? |
pezomania έγραψε: |
Για να σε ηρεμήσω Βαγγέλη, σου λέω ότι το νέο C4 (αντικαταστάτης του Xsara), θα βγεί με το νέο κινητήρα PSA 1.4 16V ΠΑΝΩ ΑΠΟ 90HP!!!!!!!!! |
pezomania έγραψε: |
θα βγεί με το νέο κινητήρα PSA 1.4 16V ΠΑΝΩ ΑΠΟ 90HP!!!!!!!! |
Petros έγραψε: |
Ναι μεν στα 0-100 σας πατάει το 95άρι (αν και 2'' πιο αργό από τις ανακοινώσεις της FIAT ![]() Ενδεικτικά αναφέρω: Επιταχύνσεις με 3η: 50-80: 7,3'' Punto, 6,5'' 206 80-110: 7,7'' Punto, 7,7'' 206 Επιταχύνσεις με 4η: 80-110: 11,8'' Punto, 10,8'' 206 120-140: 10,4'' Punto, 10,7'' 206 Επιταχύνσεις με 5η: 80-110: 16,5'' Punto, 14,7'' 206 120-140: 19,3'' Punto, 19,8'' 206 |