DimiP έγραψε: |
....γιατι ετσι μας αρεσει....
ΑΜSTEL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vini έγραψε: |
Γιατί ? ![]() ![]() 1 chatasos 12 Απρ 2002 2 Sidobre 12 Απρ 2002 3 pezomania 12 Απρ 2002 4 jimlock 14 Απρ 2002 5 DimiP 16 Απρ 2002 6 Αλεξ@νδρος 20 Απρ 2002 7 zpoul 24 Απρ 2002 8 pugsang 26 Απρ 2002 9 zuper206 30 Απρ 2002 10 Larry69 09 Μάϊ 2002 11 Miltellas 24 Μάϊ 2002 12 206club-admin 28 Μάϊ 2002 13 p206mike 29 Μάϊ 2002 14 testuser 29 Μάϊ 2002 15 Helzi 30 Μάϊ 2002 16 Vini 30 Μάϊ 2002 Mήπως έχουν μπλεχτεί λίγο οι ημ/νίες ? ? ? |
chatasos έγραψε: |
fixed.... ΥΓ: Με την Πάρο τι σχέση έχεις? |
YΓ.: Μα είμαι Παριανός ... ![]() ![]() |
PoiSoNeR έγραψε: | ||
Το αγαπημενο μου νησι ειναι η παρος...και με πολυ καλους ανθρωπους!!! (ας μην παρεξηγηθουν οι υπολοιποι νησιωτες!) ![]() Ποτε ειπες Νικο οτι θα με φιλοξενησεις??? ![]() ![]() |
Blue_Devil έγραψε: |
Κράτα και μένα ένα δίκλινο στα VINI΄S..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Blue_Devil έγραψε: |
πάνω από όλα η άνεση |
Τι βλέπω ... ? ?
Είναι πολλοί οι υποψήφιοι ένοικοι ... χμμμ ... πόσο να τα χρεώσω?? ![]() ![]() Με θέα την Νάξο και το απέραντο γαλάζιο, με Αιγαιοπελαγίτικο αεράκι, με ησυχία και σπέσιαλ κρυφή παραλία στο 1 χιλιόμετρο ... με τρία υπνοδωμάτια ... κήπους ... βεράντες ... γκαράζ ... μάλλον θα ανεβάσω την τιμή .... ![]() ![]() ![]() Προς το παρόν θα το ευχαριστηθώ εγώ τον Αυγουστο ... ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: |
καποιος κολησε τον ιο και ...κανει τον Κινεζο... |
Vini έγραψε: | ||||
Mόνο και μόνο για τα καλά σου λόγια ... κέρδισες δωρεάν διαμονή στα Vini's Studios .... ![]() ![]() ![]() |
angelbaby έγραψε: |
Νίκο φέτος θα πάμε Πάρο για 3 μέρες με την Αγγελική...τί θα κάνεις σαν συν-κλαμπίτης για να μας έρθει πιο φτηνά;;; ![]() ![]() ![]() ![]() |
Τάσο! στάσου! Μύγδαλα! Μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα! Η πρόσκληση αφορά και σένα!!!!!!! |
lia206cc έγραψε: |
Δεν ήθελα να ανοίξω νέο topic... το Γιατί? μια χαρά μου κάθεται...
Γιατί? λοιπόν μεσιέδες Τάσομ' και ΤσαΤάσομ' είμαι η lia206cc (Λιάνα)Τρελλαμένος? Άκου τρελλαμένος! Αισίως τον Νοέμβρη κλείνω ένα χρόνο στο forum (να τα 'κατοστήσω). Σήμερα έχω 400 post και κάτι ψιλά. Το επόμενο αστέρι του "Έχω ξεφύγει" θα 'ρθει δηλαδή σε δυόμιση χρόνια! Αυτό το διάστημα λοιπόν πρέπει να φέρω, μαζί με τις "σαρδέλες", έναν τίτλο σε αντίθετο φύλο; Άσε πάλι εκείνο το "είσαι σίγουρος ότι θες να διαγράψεις το μήνυμα"... Άντε και δεν το είχατε προβλέψει ότι έπαιζε και γυναικείο φύλο στη "μεγάλη σκάλα"... τώρα που παίζει θα κάνετε κάτι παρακαλώ; Φχαριστώ... |
Το "ουδέτερο" φύλο πως σου φαίνεται? ![]() ![]() ![]() Για το "είσαι σίγουρος..." θα το ψάξω και θα επανέλθω, αν και τα πιο πολλά πρέπει να τα είχα διορθώσει ![]() |
Vaggelis έγραψε: |
Όπα Lia.....
Μπάστα-μπάστα..... σε λίγο θα πείς οτι η php κάνει ρατσιστικές διακρίσεις, οτι είναι φτιαγμένη από άντρες για άντρες κλπ...... |
Το "ουδέτερο" φύλο πως σου φαίνεται? ![]() ![]() ![]() Για το "είσαι σίγουρος..." θα το ψάξω και θα επανέλθω, αν και τα πιο πολλά πρέπει να τα είχα διορθώσει ![]() |
teoman έγραψε: | ||
Τρελαμένο μέλος??? ![]() Βάλε καλύτερα θεόμουρλο να είσαι μέσα ![]() ![]() ![]() |
Vaggelis έγραψε: |
Υ.Γ. Τάσο, νομίζω μια επιλογή στο προφίλ άντρας-γυναίκα θα έλυνε τα προβλήματα σου και θα προσάρμοζες ανάλογα τα μενού... |