volvos έγραψε: |
milaγε για το 150αρι και οχι για το rc νομιζω... |
Sinanai έγραψε: |
Δεν έχεις δίκιο. Κατά καιρούς ο Clarcsson έχει υμνήσει γαλλικά αυτοκίνητα. Προφανώς ο τρόπος με τον οποίο μιλούν για το 207 έχει να κάνει με το κατά πόσο η Peugeot έχει παρεκλίνει από αρχές που την έκαναν αγαπητή στο ευρύ κοινό, και τα μοντέλα της ποθητά από πολύ κόσμο. Και δεν έχουν καθόλου άδικο. Σκεφτείτε, π.χ., τι χαμός γινόταν για το 106 Rallye, ή το 205 GTI, και πόσο "στο ντούκου" περνάνε τα τωρινά 207 κτλ. Το Top Gear δεν ήταν ποτέ μια εκπομπή θα έβλεπε κανείς για να αποφασίσει τι αμάξι να αγοράσει. Είναι ένα σόου, καθαρά, που με γλαφυρό τρόπο, όμως, περιγράφει σωστά, κατ' εμέ, τάσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ούτε οι παρουσιαστές είναι οδηγάρες, τουναντίον μάλιστα: Εντελώς σαχλαμάρες, σ' αυτόν τον τομέα. Αλλά τους βρίσκω απολύτως επιτυχημένους σ' αυτό που κάνουν, δηλαδή ένα χιομουριστικό σόου, που όμως πίσω από φαινομενικά κόμπλεξ λέει αλήθειες. Για το άρθρο περί Ελλάδας, τώρα, επίσης δε θεωρώ ότι ο Clarcsson είναι κομπλεξικός με τη χώρα μας, αλλά προφανώς με μια εικόνα που δημιουργείται από κάποιους. |
volvos έγραψε: |
κυριοι εχετε παρει ενα καλο αμαξι τιποτα παραπανω. και με δεδομενο οτι στην υπολοιπη ευρωπη το κλιο το r27 εχει 19900 και το κανονικο 22000 οταν το 207 εχει 23000 και το γκολφ gti 24000kati
σορυ αλλα αμα ζουσαμε ευρωπη (Που δε μετρανε και τεκμηρια) ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΧΕΣΜΕΝΟ ΤΟ 207 ΚΑΙ ολοι σας θα ειχατε παρει με τα ιδια ή λιγτερα λεφτα κλιο και γκολφ.... |
Sinanai έγραψε: |
Εννοώ ότι δεν είναι εξίσου δημοφιλή με τα παλαιότερα "καυτά" χάτσμπακ της Πεζώ. Σήμερα πολύ περισσότερο εξιτάρει τη ναυλωμένη (όπου "ν", βάλτε "κ") νεολαία ένα Όπελ ο-πι-σι ή ένα Φορντ ες-τι (ή ένα Γκολφ τζι-τι-άι τους λιγότερο αλητήριους), παρά ένα 207 ή 308 τζι-τι, ή έστω αρ-σι. Δε λέω ότι εγώ θα τα προτιμούσα ή ότι είναι καλύτερα, αλλά αναμφίβολα η Πεζώ δεν έχει-ή δε θέλει να έχει-ως δυνατό χαρτί της γκάμας της τα καυτά μικρά (1300 κιλά, τι μικρά, δηλαδή...) καυτά χάτσμπακ.
Επίσης, στο ριβιού του Τοπ-Γκίαρ αναφέρονται στο ντίζελ 1.6 με τα 110 άλογα, λέγοντας για κακές επιδόσεις, και όχι στα 150άρια/175άρια τι-έιτς-πι. |
giannis27 έγραψε: |
λόγια λόγια λόγια !
ας μας δείξουν ένα αμάξι με 22,500€ με 175άλογα πολύ καλά φρένα,πολύ αξιόλογο κράτημα κ ταυτόχρονα άνετο εντός κ εκτός πόλης ,φουλ εξοπλισμένο με συστήματα τα οποία πολλές εταιρίες αυτοκινήτων αγνοούν την ύπαρξη τους βλέπε αυτόματα φώτα/υαλοκαθαριστήρες(τα ποιο απλά). πριν κάνα 2 μήνες γύρισα με ένα φιλαράκι μου όλες τις αντιπροσωπείες για να δει κ να πάρει τιμές,κάποια στιγμή φτάνουμε κ στην θρυλική VW φάτσα κάρτα το σιρόκο ,ωραίο δεν λέω αλλά 20.000€ για 120άλογα είναι πολλαααα, αρχίζει ο φίλος μου τις ερωτήσεις για το γκόλφ κ ξεκινάει το γλέντι golf 1,4 120ps με 2-3 έξτρα 21.500€ ![]() τι λες ρε βλαμμένο του λέω πάμε να πάρεις ένα lee mans να δεις χαρά στα σκέλια σου! |
ayrton έγραψε: |
να σημειωσω εδω οτι το 207 gt εχει την ιδια ονομασια παντου μονο το rc διαφερει η ονομασια του απο χωρα σε χωρα. |
abaleo έγραψε: |
απ' ό,τι έχω ακούσει, το RC στο μυαλό των εγγλεζούρων φέρνει το AR-SE (κωλος ελληνιστί) γι' αυτό επέλεξαν να το πουν απλά GTI! |
drdino έγραψε: |
Το gredos είναι που λεγόταν Málaga. |
abaleo έγραψε: |
απ' ό,τι έχω ακούσει, το RC στο μυαλό των εγγλεζούρων φέρνει το AR-SE (κωλος ελληνιστί) γι' αυτό επέλεξαν να το πουν απλά GTI! |
bab2112 έγραψε: |
παντως στο fifth gear οχι μονο δεν θαβουν πχ το clio rs αλλα το θεωρουν το πιο διασκεδαστικο στην κατηγορια του(κ εχουν δικιο) ![]() |