Jim207GT έγραψε: |
Ο ήχος που λές είναι το spoolαρισμα τις τουρμπίνας και κατα κύριο λόγο ευθύνετε η πίεση υπερπλήρωσης και κατα δεύτερο η εξάτμιση.
Του Salex χωρίς τπτ ιδιαίτερο από εξάτμιση αλλά έτσι όπως το δουλεύει από πίεση σφυρίζει μια χαρά πάνω από τις 4.000rpm το ακούς απο μέσα αρκετά δυνατά οπότε φαντάσου απ΄έξω πώς θα κάνει. |
recife_rallye έγραψε: |
Στελιο δεν νομιζω να παιζει τοσο η διαμετρος οσο το ποσο ελευθερη ειναι..60 εχω,γι αυτο το λεω ![]() |
207 GT HRAKLEIO έγραψε: |
τι εννοείς ακριβώς με τον όρο "γεωμετρία της εξάτμισης"??? |
Στέλιο αλλη μια ερώτηση..δεν κατάλαβα πάλι τον όρο ¨διατομές"... ![]() τι εννοείς?εξήγησε μου το πιο απλά αν γίνεται.. ![]() ![]() συγνώμη που γίνομαι κουραστικός αλλα θέλω πολύ να καταλάβω |
Στέλιο τι ενοείς με τον όρο : διατομες??? ![]() |
bagosgt έγραψε: |
σημερα εχωσα τον κολητο που ειναι ηλεκτρολογος κ μεγαλωσαμε το καλωδιο του αισθητηρα "λ" ,μετα τον καταλυτη.την πεμπτη θα μεινει μεσα στον εξατμησα ωστε να φτιαχτει παλι ολη η εξατμηση,downpipe,κ καταλυτης HJS.για να δουμε τι θα κανουμε.... ![]() |
Λες....????????????? ![]() ![]() ![]() Δεν νομίζω να είναι απο κεί όμως, καθώς τα περισσότερα είναι βελτιωμένα αρκετά και πιστεύω πως δεν θα το παραυλεπαν αυτο...(εκτός αν ενοείς Μάνθο οτι το κάνουν εσκεμμένα αυτό για να έχουν το συγκεκριμάνο ήχο/χροιά ήχου ξεφυσήματος..).. μήπως είναι θέμα κινητήρα? αλλα ακούγετε ξεκάθαρα απο την εξάτμιση.... Δε μπορω να καταλάβω τι γίνεται... ![]() ![]() |
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες φιλαρακια μου!!!! ![]() Να ρωτήσω...? Η εργοστασιακή που έχει πάνω το GT πόσο είναι???? |