Vasso έγραψε: |
Παιδιά μου είπαν στη Lion πως το αμάξι έχει υποστεί μετατροπές.... δηλαδή είναι χαμηλωμένο , έχει άλλες ζάντες ... άρα οποιαδήποτε αντικατάσταση ανταλλακτικού δεν καλύπτεται από καμία εγγύηση.... καταλάβατε ?????? |
Παιδιά μου είπαν στη Lion πως το αμάξι έχει υποστεί μετατροπές.... δηλαδή είναι χαμηλωμένο , έχει άλλες ζάντες ... άρα οποιαδήποτε αντικατάσταση ανταλλακτικού δεν καλύπτεται από καμία εγγύηση.... |
Στέλνουν με τη σειρά τους η Automotivo στη Lion το παραστατικό αυτό το οποίο η LION δεν αναγνωρίζει !!!!! Δεν το έχουν στα χέρια τους άρα πληρώνω το εξάρτημα !!!!!
Απάντηση της Lion : Δεν έχουμε πάρει ποτέ αυτό το τιμολόγιο και δεν ξέρουμε περί τίνος πρόκειται !!!! Είναι δυνατόν ????? Πάνω στο χαρτί γράφει ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓ. ΤΗΣ ΛΙΟΝ Α.Ε. |
Παράθεση: |
Οτιδήποτε σου λένε από 'δω και από 'κει πρέπει να σου δείξουν χαρτί υπογεγραμμένο από σένα, ότι το έχεις αποδεχτεί. |
Sidobre ευχαριστώ για την απάντηση , ήταν πολύ κατατοπιστική .
Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως δεν υπάρχει η καλή θέληση της αντιπροσωπείας να βοηθάει και να στέκεται δίπλα στον πελάτη της . Μια τελευταία ερώτηση. Δηλ. εμείς (ευτυχώς ή δυστυχώς είμαστε πολλοί )που έχουμε ζάντες αλουμινίου άλλη μάρκας εκτός Peugeot , ελατήρια και πολύ σε πολύ λίγο χρόνο αμορτισέρ άλλης μάρκας αν πάθει κάτι άλλο στο σύστημα ανάρτησης ή διεύθυνσης του αυτοκινήτου και αλλαχτεί από την Peugeot , το συγκεκριμένο ανταλλακτικό δεν θα βρίσκεται σε καμία εγγύηση για 12 μήνες?? |
Χθές μαζί με το τιμολόγιο που στάλθηκε στη Lion στάλθηκαν και ψηφιακές φωτογραφίες που δείχνουν τα ελατήρια που έχουν γίνει τροποποίηση και τις ζάντες που έχουν μεγαλύτερο offset άρα αυτές φταίνει για την κατάσταση του ψαλιδιού !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vasso έγραψε: | ||
Μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο καλύτερα αυτό ??? τι εννοείς δηλαδή? |
Sidobre έγραψε: |
Αν έχεις αλλάξει αμορτισέρ ή ελλατήρια τότε έχουν το δικαίωμα να μην αλλάξουν κάτι από το σύστημα ανάρτησης επειδή αυτό έχει τροποποιηθει. |
ady έγραψε: | ||
Δε λέω ότι είναι σωστό ή λάθος. Ομως από που το παίρνουν αυτό το δικαίωμα ;;; Εχουμε υπογράψει τίποτα που να τους δίνει τέτοιο δικαίωμα ;; Οχι πως εγώ ξέρω.... Την τύφλα μου δεν ξέρω.....μου έδιναν χαρτιά, τα υπέγραφα.........και ο λογισμός μου έτρεχε στο αμάξι............... |
Sidobre έγραψε: |
Από τους όρους Εγγύησης. Για ρίξτους μια ματιά... ![]() |
Ntinos έγραψε: |
το επομενο αμαξι θα ειναι ιαπωνικο και πισωκουνα και καμπριο και με μπλοκε και δεν θα σπαει ουτε θα χαλαει. |
GIANNIS206 έγραψε: |
Η δικιά μου θα βγεί μαλλον σήμερα που θα πουν να πληρώσω για ένα πρόβλημα που με ταλαιπωρεί εδώ και 1,5 χρόνο!Άντε να δούμε! |
mick206 έγραψε: | ||
Εμένα στο μυαλο μου έρχονται τα MX-5, MR2 , S2000... Ώ,ρε γλέντια... ![]() ![]() ![]() |
Vasso έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Γιάννη συγνώμη αλλά μου φαίνεται πολύ αστείο ... μακάρι πραγματικά να μη πληρώσεις τίποτα .. Πιστεύω πως πρέπει να κάνουμε όμως σαν club κάτι δραστικό όσον αφορά τη μεταχείριση τους . Το κακό ξέρετε ποιο είναι ? πως το 206 τουλάχιστον πουλάει πολύ , όπως και το 106 και οι άνθρωποι ξέροντας τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν δεν τους νοιάζει προκειμένου να αποκτήσουν το αμάξι των "ονείρων" τους... ![]() Κάτι άσχετο τώρα. Μήπως ήταν πολύ νωρίς να παρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα σε μένα?? Τόσο εύκολα χαλάει αυτό το silenblock? Εγώ δεν έχω ανέβει ποτέ σε πεζοδρόμιο , τις λακούβες τις αποφεύγω τρελά ![]() ![]() ![]() ![]() |
NASSOS έγραψε: |
ASTA VASO.EIMOUNA KAI EGO EKEI KAI TSAKOTHIKA ,MILAME OTI OI ANTHROPOI EINE APATEONES.KAI EPIDI EIME KAI EGO MIHANIKOS KAI KATI KSERO PIGAN NA MOU POULISOUN KOUTOHORTTO OTI DITHEN EFTEGA EGO. H APANTISIMOU HTAN H EKSIS.TOUS IPA, THA SAS KANO KATAGELIA MESO TIS LION STI GALIA.I STROFI TOUS ITAN 180 MIRES IPER EMENA KAI TELIOSE EKEI TO PANIGIRI..... |