amafic έγραψε: |
Μήπως γνωρίζει κανείς αν οι ηλεκτρικοί καθρέφτες του rallye μπορούν να γίνουν και ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι;
ερώτηση: αλήθεια, είναι θερμαινόμενοι; (στο service box με τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου μου λέει ότι είναι, ο έμπορος που μου το πούλησε λέει ότι δεν είναι, στο συνεργείο δεν ξέρουν να μου απαντήσουν) "Εξωτερικός καθρέφτης (Θερμαινόμενος) : ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ" |
makis106 έγραψε: |
Θερμαινόμενοι είναι σίγουρα, το λέει και το μανουαλ και το έχω δει και εγώ να δουλεύει στο δικό μου... |
manaros έγραψε: |
ειναι σιγουρα θερμαινομενοι!δουλευει οταν πατησεις το κουμπι ξεθαμπωματος πισω τζαμιου(το δεξι απο τα 2).δεν εχεις παρα να ακουμπησεις τον καθρευτη για να τον νιωσεις κιολας!! |
amafic έγραψε: |
Μήπως γνωρίζει κανείς αν οι ηλεκτρικοί καθρέφτες του rallye μπορούν να γίνουν και ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι;
ερώτηση: αλήθεια, είναι θερμαινόμενοι; (στο service box με τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου μου λέει ότι είναι, ο έμπορος που μου το πούλησε λέει ότι δεν είναι, στο συνεργείο δεν ξέρουν να μου απαντήσουν) "Εξωτερικός καθρέφτης (Θερμαινόμενος) : ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ" |
fynos έγραψε: |
Φαντάσου να είσαι σε στενό του Πειραιά και να μην περνάς ούτε και με κλειστούς καθρέφτες . . . να σε δω να κάνεις ακροβατικό για να κλίσεις του συνοδηγού κτλ . . .
Εγώ τους έχω βολευτεί παντού . . .. αργούν λίγο αλλά είναι μια χαρά ! Φτυστούς . . . αντέχουν για 3 χρόνια σίγουρα ! |
Vini έγραψε: |
Εμένα θα αντέξουν όπως και να γίνει 4 χρόνια γιατί πήρα 4 χρόνια εγγύηση... ![]() ![]() |
amafic έγραψε: | ||
Δηλαδή; Έκανες επέκταση εγγύησης; |