Giannis307 έγραψε: |
Δεν ξερω γιατι αλλα το 207 δεν μου κανει και τοσο για αμαξι να φορτωσεις πανω του πολλα watt μουσικης....το εχω συνδεση με civicακια αυτο...! |
stazzy έγραψε: | ||
Οι παραδόσεις είναι για να σπανε ![]() Τάσο καλή τύχη!!! και ενημέρωσε μας ε; |
Εσυ που εισαι και ξεκαπακωτος να δεις ποσο ωραι αθα ακουγεσαι...θα συναγωνιζεσε και datsun με πατατες.... |
Δεν ξερω γιατι αλλα το 207 δεν μου κανει και τοσο για αμαξι να φορτωσεις πανω του πολλα watt μουσικης....το εχω συνδεση με civicακια αυτο...! |
tasos207RC έγραψε: |
Σωτηρη κατα την γνωμη σου δηλαδη τα 10¨ θα μπουν ωραια στα πλαινα πισω χωρις να ενοχλουν τους πισω επιβατες; |
Αν δεν ειχα ηδη τα ηχεια δεν θα επιχειρουσα να του βαλω τοσα πραγματα,αλλα αφου υπαρχουν κατι πρεπει να κανω για να μην πανε χαμενα.Το θεμα ειναι να γινει σωστη δουλεια απο αυτον που θα τα βαλει κ γι'αυτο κολλαω περισσοτερο.Ασε που λογω δουλειας δεν εχω κ τον απαραιτητο χρονο τωρα για να ψαχτω.
Οπως ειπε ο φιλος παραπανω,μαλλον θα βαλω 2+2 8'' στις πορτες κ 2 10'' στην εταζερα.Αν εβαζα τα αλλα 2 10'' δεξια κ αριστερα στα πισω καθισματα με πανελακι,ωραιο δεν θα ηταν?Οταν λεω δεξια κ αριστερα εννοω εκει που ειναι τα πισω ηχεια,αλλα με πανελακι λιγο πιο φουσκωμενα για να χωρεσουν. |
Αν τα πουλησω θα πανε τζαμπα κ ακομα τα πληρωνω,γι'αυτο ειναι κριμα.Απλα θα πληρωσω κατι παραπανω σε ενα μαγαζι με ονομα για να γινει πιο σωστη δουλεια. |