android έγραψε: |
εγω παντως γλυκοκοιταζω την kw v1 αν ειναι 51 οπως λετε
καλη τιμη... σαυρα δε θελω να το κανω ετσι κ αλλιως πιο σφυχτο το θελω απλα κ λιγο να μπορω να παιξω με το υψος για την κατανομη...... |
Jim207GT έγραψε: | ||
Μια χαρά είναι. βέβαια δεν ξέρω αν βγαίνουν οι street comfort για μας που θα μου άρεσαν καλύτερα. |
hitman έγραψε: |
παιδια η KW V3 ειναι απλα κορυφη, καμια σχεση με πριν το αμαξι.
αρκετα προοδευτικη και δεν κοπαναει καθολου. εγω την πηρα απο το Site http://www.cartuningpoint.de/ και μου κοστισε οπως θα δειτε 1268 ευρω και δεν εχει μεταφορικα.Σε πεντε ημερες τα ειχα με UPS. Αρκετα τα λεφτα, αλλα τα 1600 που ζηταγαν στην Αθηνα παρα πολλα!! |
android έγραψε: | ||
το θεμα ειναι η 300 ρυθμισεις που χει αν σου χρειαζοντε...γιατι για χρηση δρομου κρινοντε υπερβολικες μην σου πω κ για track day καλη χρηση εχει 300 πραγματα ...αλλα τα χρειαζομαστε ολα αυτα? αν κ εχω ενα θεματακι με το ποση λιγοτερη διαδρομη εχει κ ποσο σκληρη ειναι σε βρεγμενο στις ανωμαλιες κ τις γουβες αν εχεις εντονα τραβηγματα |
ypovoleas έγραψε: |
συμφωνω με τον παναγιωτη!γνωμη μου ειναι οτι μονο για εφε ειναι η v3 και ο λογος οτι δεν θα βρεις ποτε το ιδανικο στησιμο.....αρα τζαμπα λεφτα.... |
iceage έγραψε: |
Μπορεί να απαντήσει κάποιος υπεύθυνα αν τα 47mm ή τα 51mm στους καταλόγους των aftermarket εταιριών αναφέρετε στο πάχος του αμορτισέρ που είναι εκτός γονάτου ή στο πάχος που μπαίνει μέσα στο γόνατο. |
iceage έγραψε: |
Και να φανταστώ ότι τα RC φοράνε τα 51mm γόνατα? |