ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Ωραια.Τασο εγω ειμαι μεσα.Εχω να προτεινω και τον glf σαν γνωστοι πολλων θεματων οπως και τον Μιλτο ο οποιος τα εχει ψαξει αρκετα.Πιστευω οτι θα βοηθησουμε ο καθενας με τον τροπο του και λογο εμπειριων.Πιστευω οτι μπορειτε σαν ADMINS να δειτε απο προηγουμενα τοπικ ποιοι ειναι ΄΄γνωστες΄΄και να τους προτεινετε μεσο πμ.Οταν εισαι ετοιμος πες μου ![]() |
DimiP έγραψε: |
Αdy , τι λες θα τις μοιρασουμε ;;;(τις 2 ενοτητες) ;;
προτιμω τα ηχητικα ... ![]() |
Alex έγραψε: |
Βασικα το συγκεκριμενο task μ'ενδιαφερει αλλα εχω προβλημα για τον επομενο μηνα.. Υπολογιζω να ειμαι ΟΚ μεσα ή μετα το πρωτο δεκαημερο του Ιουνιου..
Αν μεχρι 23/5 δεν το χει παρει κανας αλλος θελω να ασχοληθω με το θεμα εισαγωγη - σκουπα - φιλτρα και ισως να πιασω και τα λαδια αργοτερα αν δεν το κανει κανας αλλος... |
chatasos έγραψε: |
Οπότε μέχρι τώρα έχουμε:
GIANNIS206 -> Ηλεκτρονικά pezomania -> ??? ady -> Αισθητικές βελτιώσεις - Περιποίηση Αυτοκινήτου Alex -> Εισαγωγή κινητήρα & Λάδια DimiP -> Ηχητικά ΝΙΚΟΣ -> ??? |
TZAG έγραψε: |
Τάσο (Chatasos) επειδή ψάχνω συνέχεια καινούργιες πληροφορίες για το 206, έχω κάποια αρχεία επίσης που αφορούν το CC π.χ. video και pdf, τα οποία θα μπορούσαμε να βάλουμε. Αν νομίζετε ότι χρειάζονται, μου το λέτε. ![]() |
ΥΓ: Δεν έχει τόσο σημασία το αν είσαι γνώστης, αλλά το αν έχεις όρεξη/χρόνο να κάτσεις να "ξεψαχνίσεις" το forum και λίγο μυαλουδάκι να βγάλεις κάποια συμπεράσματα. Άλλωστε αυτά που θα βγουν θα φιλτραριστούν αρκετές φορές από εμάς/εσάς και από άλλους πιο "έμπειρους" πριν πάρουν την τελική τους μορφή. Εμείς απλά θέλουμε κάποιους να κάνουν την "βρώμικη" -αλλά πιο σημαντική- δουλειά ![]() ![]() |
Οπότε μέχρι τώρα έχουμε:
GIANNIS206 -> Ηλεκτρονικά pezomania -> ??? ady -> Αισθητικές βελτιώσεις - Περιποίηση Αυτοκινήτου Alex -> Εισαγωγή κινητήρα & Λάδια DimiP -> Ηχητικά / HΛΕΚΤΡΙΚΑ ΝΙΚΟΣ -> ??? |
Τα προβλήματα δεν θα τα πάρει κανείς? |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Αν μπορω να βοηθησω γιατι οχι ![]() ![]() |
Τεχνικών Θεμάτων, θα σας δώσω πρόσβαση σε "απαγορευμένες ![]() |
Η νέα λίστα:
GIANNIS206 -> Ηλεκτρονικά pezomania -> ??? ady -> Αισθητικές βελτιώσεις - Περιποίηση Αυτοκινήτου Alex -> Εισαγωγή κινητήρα & Λάδια DimiP -> Ηχητικά/Ηλεκτρικά ΝΙΚΟΣ -> Μηχανικά - Ανάρτηση - Φρένα - Μετάδοση PoiSoNeR -> ??? shark_zak -> ??? ΥΓ: Τα προβλήματα δεν θα τα πάρει κανείς? |
Να πω την αλήθεια, περίμενα παραπάνω συμμετοχή, αλλά δεν θέλω να γίνω κακός ![]() ![]() ![]() |
Μην νομίζετε πως το ξέχασα ![]() ![]() ![]() Ετοιμάζεται ![]() ![]() |