PSClub - Hellas

Εισαγωγή - Εξαγωγή - Universal τελικό DEVIL

Ivang - Τρι 06 Μάϊ 2003, 00:28:43
Θέμα δημοσίευσης: Universal τελικό DEVIL
Μετά από πολλά, αν και οι φιλτροχοάνες αργήσαν λίγο (ε, Πάνο?), οι Σαλονικιώτες σας παραθέτουν ακόμα μια ευκαιρία για περισσότερο βελτίωση.

Όπως θα ξέρετε αρκετοί η DEVIL πάυει να αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα. Ο αντιπρόσωπος μας κάνει προσφορά στις stock εξατμίσεις που υπάρχουν στην αποθήκη του (και του κλείνουν το χώρο όπως μας είπε) περίπου στην μισή τιμή απ'ότι έχει κανονικά, με τη μόνη διαφορά ότι οι εξατμίσεις του είναι universal, δηλαδή θα χρειαστεί να εφαρμοστεί κάποια βάση για να μπει στο αυτοκίνητο του καθενός μας κααιιι ότι η παραγγελία θα είναι κάποια ποσότητα (για μας ομαδική) διότι η τιμή αυτή είναι για αρκετά κομμάτια ...

Τι έχετε να πείτε, ακούμε σχόλια και κ ρ α τ ή σ ε ι ς !

pezomania - Τρι 06 Μάϊ 2003, 08:25:08
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ καλή κίνηση!!

Δυστηχώς εγώ έχω ηδη εξάτμιση, αλλά σίγουρα πολλά παιδιά που δεν έχουν και είναι και οπάδοι της συγκεκριμένης μάρκας, θα ενθουσιαστούνε Wink
Vini - Τρι 06 Μάϊ 2003, 08:32:19
Θέμα δημοσίευσης:
καλη κίνηση ... και σε καλή τιμή ... (εγώ θα αγόραζα δύο για να έχω και μία αποθήκη... Shocked Shocked )

αλλά με μία απορία... αν γίνει κάτι με κάποια από τις εξατμίσεις (πχ σκουριά) ... ποιος θα καλύψει το πρόβλημα ? ?
Ady - Τρι 06 Μάϊ 2003, 08:42:41
Θέμα δημοσίευσης: Re: Universal DEVIL

Ξέρουμε πόσο δίνει την τελευταία (DTM) ;
Vini - Τρι 06 Μάϊ 2003, 08:49:02
ady έγραψε:

Τι τα θέλεις Αδριανέ τα γερμανικά ? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Νομίζω ότι αν την θέλεις για το 206, δεν πρέπει να μπαίνει (εκτός αν φας προφυλακτήρα...) Confused Confused

Εκτός αν θέλεις να κάνεις ένα δώρο σε κανένα Γερμανικό ... Rolling eyes Rolling eyes

Αν και έχω βάλει DTM .... δεν θα έλεγα όχι σε ένα δωράκι .... Rolling eyes Rolling eyes
Wink Wink Wink
artakian - Τρι 06 Μάϊ 2003, 08:54:50
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα θα με ενδιέφερε η 2η ή 3ή.

Πότε θα εχουμε info?
teoman - Τρι 06 Μάϊ 2003, 09:02:35
Θέμα δημοσίευσης:
artakian έγραψε:
Εμένα θα με ενδιέφερε η 2η ή 3ή.

Πότε θα εχουμε info?

Και εμένα το ίδιο.Ήδη ψάχνω σε αυτό το στύλ,αν και προτιμώ custom fit...
Τιμές μπορούμε να έχουμε?
Ady - Τρι 06 Μάϊ 2003, 09:05:06
Vini έγραψε:
Εκτός αν θέλεις να κάνεις ένα δώρο σε κανένα Γερμανικό ... Rolling eyes Rolling eyes

Καλά το κατάλαβες...... Wink Wink Wink
lia206cc - Τρι 06 Μάϊ 2003, 09:17:13
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
αν γίνει κάτι με κάποια από τις εξατμίσεις (πχ σκουριά) ... ποιος θα καλύψει το πρόβλημα ? ?

Άντε καλέ!!! μήπως θα προλάβουν να σκουριάσουν; όλο και κάποια αντιπροσωπεία θα κλείσει ως τότε, και θα αγοράσουμε πάλι σε τιμή ευκαιρίας για να 'χουμε... 3 μήνες την έχω τη δική μου (υπερβολή), είναι και άσχημη...
Την πετάω αμέσως !!!
Sidobre - Τρι 06 Μάϊ 2003, 11:22:28
Θέμα δημοσίευσης:
Aν είναι όντως μισή τιμή, ενδιαφέρομαι και εγώ.

Κανονίστε να έχουμε τους διαθέσιμους κωδικούς για να δούμε ποιές μας κάνουν!
Vini - Τρι 06 Μάϊ 2003, 11:28:32
ady έγραψε:
Vini έγραψε:

Καλά το κατάλαβες...... Wink Wink Wink

χμμμμ....σνιφ....σνιφ....οσφρίζομαι οικογενειακή κατάσταση... Rolling eyes Rolling eyes ...ή κάνω λάθος ? ? ? ?
Πάντως αν δεν κάνω λάθος και σκεφτόμαστε το ίδιο ... να ξέρεις ότι η DTM το κάνει πολύ μούρη ... Wink Wink Wink
Ady - Τρι 06 Μάϊ 2003, 11:37:14
Vini έγραψε:
χμμμμ....σνιφ....σνιφ....οσφρίζομαι οικογενειακή κατάσταση... Rolling eyes Rolling eyes ...ή κάνω λάθος ? ? ? ?

Wink Wink Wink
shark_zak - Τρι 06 Μάϊ 2003, 13:48:20
Θέμα δημοσίευσης:
Silly ενδιαφερον ακουγεται Thumb right αλλα ποσο παει το μαλλι Confused
sps - Τρι 06 Μάϊ 2003, 14:07:20
Θέμα δημοσίευσης:
Mε ενδιαφερει η πρωτη με τη στρογγυλη μπουκα αν ειναι 90 ή 100 mm.
Aλλα,εχω δυο ερωτηματα κρισιμα.
1)οι unyversal ειναι θορυβωδεις εξατμισεις,δε διαφερουν απο μια χειροποιητη στο θορυβο.
Αυτες βγαζουν πολυ θορυβο,ποιος εγγυαται το ηχητικο αποτελεσμα?
Δε θελω να κουραζει η εξατμιση στο ταξιδι.

2)Θα μας πειτε τιμες?
Vasso - Τρι 06 Μάϊ 2003, 14:58:30
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
Mε ενδιαφερει η πρωτη με τη στρογγυλη μπουκα αν ειναι 90 ή 100 mm.
Aλλα,εχω δυο ερωτηματα κρισιμα.
1)οι unyversal ειναι θορυβωδεις εξατμισεις,δε διαφερουν απο μια χειροποιητη στο θορυβο.
Αυτες βγαζουν πολυ θορυβο,ποιος εγγυαται το ηχητικο αποτελεσμα?
Δε θελω να κουραζει η εξατμιση στο ταξιδι.

2)Θα μας πειτε τιμες?

Αυτά ακριβώς ήθελα να ρωτήσω και εγώ επίσης τι βάση χρειάζεται ?

Αν συμφέρουν να με υπολογίσεις και εμένα Wink Wink
Tomcat - Τρι 06 Μάϊ 2003, 15:31:43
Θέμα δημοσίευσης:
Ενδιαφέρομαι και εγώ για το στύλ των 2-3. Πόσο λέτε να κοστίσει??
Όταν λέτε βάσεις τι εννοείτε????
DimiP - Τρι 06 Μάϊ 2003, 15:54:38
Vini έγραψε:
ady έγραψε:

Τι τα θέλεις Αδριανέ τα γερμανικά ? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Νομίζω ότι αν την θέλεις για το 206, δεν πρέπει να μπαίνει (εκτός αν φας προφυλακτήρα...) Confused Confused

Αν και έχω βάλει DTM .... δεν θα έλεγα όχι σε ένα δωράκι .... Rolling eyes Rolling eyes
Wink Wink Wink

η 1η μαλλον θα μπαινει κουτι.
οι 2η,3η μαλλον α βρισκουν
η 4η πιθανα δεν χωραει καθολου.
pduke - Τρι 06 Μάϊ 2003, 16:20:12
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά να διευκρινήσω μερικά πράγματα,

Το νέο είναι φρέσκο( το μάθαμε μόλις χθες) και ο άνθρωπός μας θα αρχίσει την μαζική προώθηση των συγκεκριμένων σε 3 περίπου εβδομάδες οπότε έχουμε το αβαντάζ του χρόνου.

Η τιμή παραείναι καλή ανω ενημερώνω ότι αντιπρόσωπος στην Ελλάδα υπάρχει απλά δεν είναι ο ίδιος, οπότε πρόβλημα εγγύησης δεν τείθεται.

όποιοι θέλουν ας μου στείλουν π.μ. για να στους πω λεπτομέρειες.
Lord Cypher - Τρι 06 Μάϊ 2003, 22:47:25
Θέμα δημοσίευσης:
Ε πες τιμούλες να τις ξέρουμε όλοι ντε....
Και εγώ ψήνομαι να σου πω την αληθεια... Twisted evil
Ivang - Τρι 06 Μάϊ 2003, 23:23:56
Θέμα δημοσίευσης:
Μμμμ, βλέπω αρκετό ενδιαφέρον ...

΄Εχουμε και λέμε, η 1η είναι 100άρα, η 2η 120x75, η 3η 150x75 και η 4η νομίζω 2x70 !!!

Τέλος, όσον αφορά το θόρυβο, η 1η είναι ακριβώς η ίδια που δίνει η DEVIL για το 206 χωρίς σύνδεσμο και βάση με Φ50 (τα 1.6 έχουν Φ44 μαμά), η 2η είναι απο τη διπλή εξάτμιση για το 1.6 και το GTi, επίσης χωρίς σύνδεσμο και βάση, η 3η ξεφεύγει λίγο και μάλλον κάνει θόρυβο, η DTM δεν ξέρω ...

Ααα, ξέχασα βάση ή πάτε σε κάποιο εξατμισά, υπόθεση το πολύ καμιά ώρα,
κόστος δεν πιστεύω πάνω από 40 ευρώ, ή παίρνετε μια βάση τύπου σφιγκτήρα από τη BEDA για το 206.

Ελπίζω να έλυσα αρκετές απορίες !
Tomcat - Τετ 07 Μάϊ 2003, 00:51:45
Θέμα δημοσίευσης:
'Εχουμε φάει όμως τόσο χρόνο στο topic με τις εξατμίσεις και ξαφνικά...!! Μήπως εμείς οι 1.4 θα έχουμε πρόβλημα???
shark_zak - Τετ 07 Μάϊ 2003, 07:13:24
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Παιδιά να διευκρινήσω μερικά πράγματα,

Το νέο είναι φρέσκο( το μάθαμε μόλις χθες) και ο άνθρωπός μας θα αρχίσει την μαζική προώθηση των συγκεκριμένων σε 3 περίπου εβδομάδες οπότε έχουμε το αβαντάζ του χρόνου.

Η τιμή παραείναι καλή ανω ενημερώνω ότι αντιπρόσωπος στην Ελλάδα υπάρχει απλά δεν είναι ο ίδιος, οπότε πρόβλημα εγγύησης δεν τείθεται.

όποιοι θέλουν ας μου στείλουν π.μ. για να στους πω λεπτομέρειες.

Silly Αντε πες μας λεπτομερειες.....μην μας αφηνεις στα σκοταδια Confused
micho - Τετ 07 Μάϊ 2003, 09:24:22
Θέμα δημοσίευσης:
αν τελικα στα 14αρια ειναι ok η εξατμιση μεσααααα! εχω κ δικο μου εξατμισα να μας κανονισει καμια πολυ καλη τιμουλα!
βαγγ παν ενημερωστε μας!
Vasso - Τετ 07 Μάϊ 2003, 10:16:39
Θέμα δημοσίευσης:
Μια διευκρίνηση !!

Μιλάτε πάντα για τελικό καζανάκι έτσι? Confused Confused
pduke - Πεμ 08 Μάϊ 2003, 00:51:26
Θέμα δημοσίευσης:
Παραθέτω τους διαθέσιμους τύπους

1.από φ68 σε φ86
2.το ίδιο με το παραπάνω αλλά με φαρδύτερο καζάνι
3.από φ50.5 σε φ102
4. το ίδιο όπως και πριν
5.από φ50.5 σε δύο(2) φ102

υπάρχουν ακόμα από 1 κομμάτι για 5gt turbo και 2051.6 - 1.9

οβάλ δεν υπάρχει αλλά ούτε και DTM.
όλες είναι κυλινδρικές.

Tα κομμάτια είναι περίπου 18 (κλεισμένα για το κλαμπ)οπότε μάλλον δεν θα φτάσουν άρα όποιος θέλει ας βιαστεί.

Θα φροντίσω σήμερα να μάθω ποιες είναι οι καλύτερες για τα 1.4

Tιμές δεν μορώ να ανακοινώσω στο σαιτ, όποιος θέλει ας κάνει τον κόπο να επικοινωνήσει.Πάντως DEVIL σε τέτοιες τιμές δεν πρόκειτε να ξαναβρούμε παρά μόνο σε παρόμοια περίπτωση(πράγμα απίθανο για το προσεχές μέλλον).

Tο αστείο είναι ότι εγώ έσκασα τα διπλάσια όταν την πήρα...... Confused Shocked
Sidobre - Πεμ 08 Μάϊ 2003, 09:23:49
Θέμα δημοσίευσης:
Aυτές που αναφέρει ο Πάνος πιο πάνω είναι αυτές...

Aπό τις τιμές που έμαθα (thnks Πάνο) για devil είναι εκπληκτικές! Τι για Devil... γενικά για εξατμίσεις η τιμή είναι SUPER!!!

Παιδιά είναι κρίμα να την χάσουμε τέτοια ευκαιρία! Οποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει!
Vasso - Πεμ 08 Μάϊ 2003, 10:15:32
Θέμα δημοσίευσης:
μπορεί να μου στείλει κάποιος π.μ. με τις τιμές και να μου πει αν είναι πολύ θορυβώδεις Question Question Confused
teoman - Πεμ 08 Μάϊ 2003, 10:27:33
Θέμα δημοσίευσης:
Vasso έγραψε:
μπορεί να μου στείλει κάποιος π.μ. με τις τιμές και να μου πει αν είναι πολύ θορυβώδεις Question Question Confused

Το "πολύ" που λες Βάσσω είναι υποκειμενικό.Θα είναι πιο θορυβώδεις από μία custom αλλά όχι τόσο ώστε να σε κουράζει...
Φυσικά θα έχει το μπασάκι του στις πολύ χαμηλές!
shark_zak - Πεμ 08 Μάϊ 2003, 10:40:22
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Aυτές που αναφέρει ο Πάνος πιο πάνω είναι αυτές...

Aπό τις τιμές που έμαθα (thnks Πάνο) για devil είναι εκπληκτικές! Τι για Devil... γενικά για εξατμίσεις η τιμή είναι SUPER!!!

Παιδιά είναι κρίμα να την χάσουμε τέτοια ευκαιρία! Οποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει!

καλημερα Τασο μπορεις με pm η mail να μου πεις τιμες και ποια κανει για το quiksilver θα σου ειμαι υποχρεος... Α Exclamation και αν τελικα χρειαζοντε καμια μετατροπη για να τοποθετηθουν...
Vasso - Πεμ 08 Μάϊ 2003, 10:47:15
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
Το "πολύ" που λες Βάσσω είναι υποκειμενικό.Θα είναι πιο θορυβώδεις από μία custom αλλά όχι τόσο ώστε να σε κουράζει...
Φυσικά θα έχει το μπασάκι του στις πολύ χαμηλές!

Thanks !! μου κάνει Smile

[quote=shark_zak"]καλημερα Τασο μπορεις με pm η mail να μου πεις τιμες και ποια κανει για το quiksilver θα σου ειμαι υποχρεος... Α και αν τελικα χρειαζοντε καμια μετατροπη για να τοποθετηθουν...[/quote]

και σε μένα !!! Please Wink
Sidobre - Τρι 13 Μάϊ 2003, 10:22:07
Θέμα δημοσίευσης:
Ποίοι ενδιαφέρονται και δεν το έχουν δηλώσει;

Αν υπάρχει κανένας που δεν κατάλαβε ή θέλει επιπλέον πληροφορίες ας το πεί.

Είναι , πιστεύω, πολύ καλή ευκαιρία και είναι κρίμα κάποιος να την χάσει.
Ady - Τρι 13 Μάϊ 2003, 10:25:00
Θέμα δημοσίευσης:
Εχω ήδη κάνει κράτηση για μία 50225 !!
Vasso - Τρι 13 Μάϊ 2003, 10:30:49
Θέμα δημοσίευσης:
Θα ήθελα να μάθω ποιά είναι η διαφορά της 50186 και της 50225 για να διαλέξω μια από τις 2
Sidobre - Τρι 13 Μάϊ 2003, 10:51:16
Θέμα δημοσίευσης:
H 50186 έχει μικρότερο καζανάκι με ίδια απόληξη. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιο ελεύθερο σε σχέση με το 50225. Νομίζω ότι απευθύνεται σε μεγαλύτερους κυβισμούς ή μεγαλύτερες βελτιώσεις. Επίσης κάνει περισσότερο θόρυβο (αφού το καζανάκι είναι πιο μικρό)
Vasso - Τρι 13 Μάϊ 2003, 11:10:44
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
H 50186 έχει μικρότερο καζανάκι με ίδια απόληξη. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιο ελεύθερο σε σχέση με το 50225. Νομίζω ότι απευθύνεται σε μεγαλύτερους κυβισμούς ή μεγαλύτερες βελτιώσεις. Επίσης κάνει περισσότερο θόρυβο (αφού το καζανάκι είναι πιο μικρό)

Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία , θα ήθελα τότε να παρεγγείλω την 50225. Πως θα γίνει αυτό ? Με π.μ. , τώρα που το είπα? και πότε περίπου θα τις έχουμε ?
pduke - Τρι 13 Μάϊ 2003, 11:28:21
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

και να συμπληρώσω ότι το 186 έχει στην ίδια ευθεία την εισαγωγή με την εξαγωγή οππότε έχουμε ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία και περισσότερο θόρυβο
pduke - Τρι 13 Μάϊ 2003, 11:47:22
Θέμα δημοσίευσης:
Vasso έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία , θα ήθελα τότε να παρεγγείλω την 50225. Πως θα γίνει αυτό ? Με π.μ. , τώρα που το είπα? και πότε περίπου θα τις έχουμε ?

Σε έγραψα κιόλας.
Για τα περεταίρω θα ενημερωθεί ο Τάσος και θα σου πει.
Vasso - Τρι 13 Μάϊ 2003, 11:57:36
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ !!!!! Laughing Laughing Laughing
shark_zak - Τρι 13 Μάϊ 2003, 15:56:30
Θέμα δημοσίευσης:
Για το quiksilver (1400) πια νομιζεις οτι ειναι κατα την γνωμη σου η ιδανικοτερη για να την παρω.... Bluegrab
Sidobre - Τρι 13 Μάϊ 2003, 16:05:18
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
Για το quiksilver (1400) πια νομιζεις οτι ειναι κατα την γνωμη σου η ιδανικοτερη για να την παρω.... Bluegrab

... βλέπε Vasso Wink
overgr - Τρι 13 Μάϊ 2003, 16:18:37
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά σόρρυ για τη χαζή ερώτηση...

Ποιά είναι η πιο κατάλληλη για ένα CC 1,6?
Υποθέτω η 50225. Σωστα?

Με ενδιαφέρει πολύ!
Στείλτε μου καμιά τιμούλα για να παραγγείλω
thanks προκαταβολικά
Sidobre - Τρι 13 Μάϊ 2003, 17:28:28
Θέμα δημοσίευσης:
Εχεις ΠΜ
shark_zak - Τρι 13 Μάϊ 2003, 19:20:12
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
shark_zak έγραψε:

... βλέπε Vasso Wink

Οκ θελω και εγω μια απο την ιδια 50225 Arrow Idea Arrow Idea Arrow Idea
pduke - Τρι 13 Μάϊ 2003, 23:48:23
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπόν παιδάκια μου καλά, σιγά σιγά να τα πάρουμε ένα ένα...

Δεν υπάρχουν άλλες 50225 διαθέσιμες διότι όλοι πήρατε την ίδια(the club spirit....)(αν βέβαια όσοι δήλωσαν παραγγείλουν κιόλας Rolling eyes )
Θα παρακαλέσω΄για τελευταία φορά, όποιον ενδιαφέρεται να μου στείλει πμ για να του στείλω το τηλέφωνό μου να με πάρει γιατί εγώ έχω τον κατάλογο και τη λίστα με τα ονόματα.

Τα τελευταία που έμαθα είναι ότι οι τύποι με Φ68 εισαγωγή είναι για απόδοση στα ψηλα ενώ αυτά με Φ50,5 για απόδοση στα χαμηλά

Άνοιξα νέο τόπικ στις Πωλήσεις-Προσφορές για την ενημέρωση όλων

http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?p=36104
GIANNIS206 - Τετ 14 Μάϊ 2003, 00:54:41
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω κλείσει κάποια και εγώ αλλά δεν ξέρω ποιά είναι!Ο Πάνος και ο Βαγγέλης ξέρουν!
mick206 - Τετ 14 Μάϊ 2003, 15:37:26
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά οι τιμές είναι όντως καταπληκτικές για Devil!! Twisted evil
Ύστερα απο τηλ. επικοινωνία με τον Πάνο(γεία σου ρε καρντάση! Smile )
έμαθα τιμή και έπαθα πλάκα!
Μόνο που υπάρχει(υπήρχε πλέον) ένα κομμάτι(λέω για την 50225)
Τα παιδιά που πρόλαβαν είναι πολύ τυχεροί! Wink Smile
Εύχομαι με το καλό να τις πάρετε,να τις βάλετε πάνω και να τις ευχαριστιέστε ακούγοντάς τες να μουγκρίζουν! Twisted evilTwisted evilTwisted evil
Wink
shark_zak - Τετ 14 Μάϊ 2003, 20:27:06
Θέμα δημοσίευσης:
η 50208 κανει για το quiksilver σαν τελευταια λυση Confused αν δεν υπαρχει 50225 Question Question Question
Sidobre - Τετ 14 Μάϊ 2003, 20:36:51
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
η 50208 κανει για το quiksilver σαν τελευταια λυση Confused αν δεν υπαρχει 50225 Question Question Question

Αυτή με τα δύο μπουριά??? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Πάρε αγόρι μου μια 50186! Η διαφορά με την 50225 είναι μικρή!

ΥΓ Και εγώ για εμένα μια 50186 παράγγειλα
zzzleepy - Πεμ 15 Μάϊ 2003, 10:40:07
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά είμαι κι εγώ μέσα για ένα τελικό της DEVIL!

Νομίζω ότι αφού δεν υπάρχουν άλλα 50225, ένα 50186 θα ήταν καλό για το 14άρι μου έτσι; Πάνο σου έστειλα PM, περιμένω ενημέρωση για τιμές κλπ κλπ.
Pughell - Πεμ 15 Μάϊ 2003, 12:37:22
Θέμα δημοσίευσης:
Να κανω μιαν ερωτηξην ανηθικη; Very happy
Ποιος ειναι αυτος που μας κανει την προσφορα;
Γιατι DEVIL στην Θεσ/νικη εκτος απο τον Χοχολη και τον Χαμπη δεν εχει κανενας αλλος...Ο μονοι οι οποιοι τα "δουλευαν" σαν εμποροι ηταν ο Max Drive και ο Ν.Βελεζης. Confused Question
shark_zak - Πεμ 15 Μάϊ 2003, 12:52:14
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
shark_zak έγραψε:

Αυτή με τα δύο μπουριά??? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Πάρε αγόρι μου μια 50186! Η διαφορά με την 50225 είναι μικρή!

ΥΓ Και εγώ για εμένα μια 50186 παράγγειλα

απλα αν ειναι να βαλω κατι τοσο μεγαλο μου αρεσει καλητερα η διπλη.... Confused Confused Confused
teoman - Πεμ 15 Μάϊ 2003, 12:57:38
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
απλα αν ειναι να βαλω κατι τοσο μεγαλο μου αρεσει καλητερα η διπλη.... Confused Confused Confused

Θα έχεις πρόβλημα με το "κόψιμο" του προφυλακτήρα...
Sidobre - Πεμ 15 Μάϊ 2003, 13:07:44
Θέμα δημοσίευσης:
pughell έγραψε:
Να κανω μιαν ερωτηξην ανηθικη; Very happy
Ποιος ειναι αυτος που μας κανει την προσφορα;
Γιατι DEVIL στην Θεσ/νικη εκτος απο τον Χοχολη και τον Χαμπη δεν εχει κανενας αλλος...Ο μονοι οι οποιοι τα "δουλευαν" σαν εμποροι ηταν ο Max Drive και ο Ν.Βελεζης. Confused Question

O Χαμπής σταμάτησε πλέον να αντιπροσωπεύει τις Devil στην Ελλάδα Wink
Pughell - Πεμ 15 Μάϊ 2003, 15:27:07
Θέμα δημοσίευσης:
Το εμαθα απλα μονο αυτος εχει αποθηκη με στοκ...Εσεις απο ποιον θα τις παρετε; Confused
shark_zak - Πεμ 15 Μάϊ 2003, 21:42:30
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
shark_zak έγραψε:

Θα έχεις πρόβλημα με το "κόψιμο" του προφυλακτήρα...

Silly αν ειναι μονο αυτο τοτε ενταξη...με το καζανακι μην εχω προβλημα.... Arrow Onfire Arrow Onfire Arrow
zzzleepy - Κυρ 18 Μάϊ 2003, 20:04:45
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά τις παραγγείλαμε τις DEVIL και περιμένουμε να τις πάρουμε στα χέρια μας (κανένα νεό Πάνο;). Όμως εγώ προσωπικά έχω μαύρα μεσάνυχτα σχετικά με αυτό που παρήγγειλα. Έχει κανείς καμιά προσωπική εμπειρία από τις συγκεκριμένες εξατμίσεις; Θα μας κάνεις κανένα καλό στο καημένο το 14άρι μας ή θα είναι μόνο φασαρία;

Αν έχει συζητηθεί κάπου αλλού τότε συγνώμη που το ξαναναφέρω αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Πάντως πιστεύω πως όπως και να έχει θα είναι καλύτερες από το μαμίσιο καζανάκι που έχουμε τώρα και είναι αηδιαστικά αθόρυβο Smile
Vasso - Τρι 20 Μάϊ 2003, 12:55:23
Θέμα δημοσίευσης:
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.
Ξέρει κανένας σας κάποιον καλό εξατμισά που να κάνει σωστή τοποθέτηση και να μην είναι πολύ ακριβός?
Επίσης ξέρει κάποιος να μου πει πόσο περίπου έχει μια τέτοια τοποθέτηση????
Confused Confused Confused Confused
Ghost Dog - Τρι 20 Μάϊ 2003, 20:11:15
Θέμα δημοσίευσης:
Vasso έγραψε:
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.
Ξέρει κανένας σας κάποιον καλό εξατμισά που να κάνει σωστή τοποθέτηση και να μην είναι πολύ ακριβός?
Επίσης ξέρει κάποιος να μου πει πόσο περίπου έχει μια τέτοια τοποθέτηση????
Confused Confused Confused Confused

Προσωπικά <<γειτόνισσα>> μια Sebring που έχω ,(μέχρι να έρθει με το καλό η devil) μου την τοποθέτησε ο ζαπατινας (ελπίζω να μην θεωρηθεί σαν διαφήμιση) και δεν έχω κάποιο παράπονο(τιμή 15 ευρω πριν 3 μήνες)….Μιας όμως και θα θελήσεις να βάλεις την devil λέω να πάμε κάπου όλοι μαζί να μας κάνουν και καλύτερη τιμή! Wink Very happy Very happy
Vasso - Τετ 21 Μάϊ 2003, 09:06:21
Θέμα δημοσίευσης:
Poisoner έγραψε:
Προσωπικά <<γειτόνισσα>> μια Sebring που έχω ,(μέχρι να έρθει με το καλό η devil) μου την τοποθέτησε ο ζαπατινας (ελπίζω να μην θεωρηθεί σαν διαφήμιση) και δεν έχω κάποιο παράπονο(τιμή 15 ευρω πριν 3 μήνες)….Μιας όμως και θα θελήσεις να βάλεις την devil λέω να πάμε κάπου όλοι μαζί να μας κάνουν και καλύτερη τιμή! Wink Very happy Very happy

Οκ ! Μίλησα χθες με τον pduke και μου είπε το ίδιο πραγμα thanks Smile

Να σου πώ εσένα είδα προχθές στη δαβάκη που κοιταχτήκαμε στα φανάρια της Θησέως? Έστριψες από Θησέως για να ανέβεις τη Δαβάκη και εγώ περίμενα στα φανάρια κατεβαίνοντας???? Wink Wink
Ghost Dog - Τετ 21 Μάϊ 2003, 15:59:33
Θέμα δημοσίευσης:
Vasso έγραψε:
Poisoner έγραψε:

Να σου πώ εσένα είδα προχθές στη δαβάκη που κοιταχτήκαμε στα φανάρια της Θησέως? Έστριψες από Θησέως για να ανέβεις τη Δαβάκη και εγώ περίμενα στα φανάρια κατεβαίνοντας???? Wink Wink

ΝΑΙ,εγω ημουν!!! Very happy Very happy
teoman - Τετ 21 Μάϊ 2003, 16:03:46
Θέμα δημοσίευσης:
PoiSoNeR έγραψε:
Vasso έγραψε:
Poisoner έγραψε:

ΝΑΙ,εγω ημουν!!! Very happy Very happy

Α,ώστε υπάρχει στα αλήθεια το κορίτσι-φάντασμα....... Very happy
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες