SnakeMJK έγραψε: |
Τι χρώμα είναι το 106 σου; Ίσως μπορώ να σε βοηθήσω... |
BadSpud! έγραψε: | ||
Γεια σου φίλε μου. Άσπρο είναι το αμάξι μπορεί να γίνει κάτι? |
Road_Runner έγραψε: | ||||
Aνετα... Μιας και ειναι ασπρο, μπορεις ευκολα να το βαψεις μπλε και να το πεταξεις στην θαλασσα... |
Road_Runner έγραψε: | ||||
Aνετα... Μιας και ειναι ασπρο, μπορεις ευκολα να το βαψεις μπλε και να το πεταξεις στην θαλασσα... |
Lef205 έγραψε: |
Oτι και να του κανεις τον κοτσαδορο του μπορντω θα βλεπεις μπροστα σου. ![]() |
BadSpud! έγραψε: | ||
Φίλε μου εδώ μιλάμε σοβαρά υπάρχει άλλο topic για ανέκδοτα ![]() |
Lef205 έγραψε: | ||||
Για μ@λ@κιες ομως δεν υπαρχει και δεν ξερουμε τι να κανουμε τα ποστς σου! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Υγ. Αλεκουκο ασε το πληκτρολογιο του Σπυρου παιδι μου |
volvos έγραψε: |
φιλαρακο εσυ ησουνα με ενα ασπρο στη λαυριου τη προηγουμενη κυριακη που εφαγες μια ψωλη ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
απο ενα μαυρο 206???? και εμαθα οτι σε εψαχνε και τη πεμπτη λεσχη αλλα σε κοκοκοκοκο ![]() ![]() ![]() |
bagosgt έγραψε: |
εχει ταμπελακι η εξατμηση του παπαδοπουλου με χτυπημενες ημερομηνιες κατασκευης |
WilDuck έγραψε: |
Κι εγώ ολόκληρη έφτιαξα (από χταπόδι και πίσω).
Πριν κανένα χρόνο. Ταμπελάκι, όμως, γιοκ! ![]() Καλή η εξάτμιση, αλλά είχα προβλήματα στην κόλληση που έκανε στο τέλος του χταποδιού. Έσπασε 2-3-4 φορές. Σαν εξυπηρέτηση δεν είχα πρόβλημα, αλλά αυτό μου έκατσε κάπως. Χτες έσκασα 130Ε σε ένα τοπικό φαρμακείο και μου άλλαξε όλο αυτό το κομμάτι που κοβόταν. Αλλά ρε σεις! ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΖΟΥΑΝ (επειδή τα χείλη του έρχονταν πολύ χαμηλά και σε πατημένα κομμάτια έβγαζα σπίθες). Και ο μηχανικός μου είπε πως είναι βλακεία αυτό γιατί τώρα θα κουνιέται όλη η εξάτμιση μαζί (από εμπρός μέχρι πίσω) και ΘΑ ΞΑΝΑΣΠΑΣΕΙ. ![]() ΕΛΕΟΣ ????????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΧΜΜΜ....
Έβγαλε το ζουάν και τη θέση της πήρε ένας σωλήνας λίγο κουρμπαριστός, πιο ενισχυμένος απ΄τον παλιό. Ο παλιός μπαίνει χωνευτά μέσα στον καινούριο. (Και απ΄τις 2 μεριές). ΤΩΡΑ, ΑΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΝΑ ΜΕ ΦΤΥΣΕΙΣ..... ![]() |
Όχι, δεν έχει τέτοιο.
Κινδυνεύει η εξάτμιση? |
Sidobre έγραψε: |
Αμα δεν έχεις πουθενά κάτι τέτοιο, πάρε μαζί σου 5-6 από τα παιδιά που ήταν χθες κάτω στο κέντρο και πήγαινε! |
BadSpud! έγραψε: |
Εγώ πάντως φτιάχνω δεύτερη εξάτμιση και δεν έχω κανένα πρόβλημα μήπως έχει κάνει καμία άλλη πατέντα γιατί αυτό ακούγεται τραγικό! μου φαίνεται προσεκτικός στην δουλεία του |
volvos έγραψε: |
GAMHSE TA ase poy εχεις χασει ισα και με 5 αλογα γιατι χαλανε οι 8οι παλμοι στην εξατμιση και το μπουκωνει |
WilDuck έγραψε: | ||
Γι'αυτό μου άνοιγε η Μ3 στα ψηλά ??? ![]() ![]() ![]() |
BadSpud! έγραψε: | ||||
![]() |
Steve έγραψε: | ||||||
Μαυτόν.... ![]() |