Nikos_bugs έγραψε: |
...έκπληξη.
Το tds εξασφάλισε την πίστα για το πρώτο trackday μετά την επαναλειτουργία της. Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008, θα βρεθούμε όλοι μαζί στην πίστα των Μεγάρων μετά από αρκετούς μήνες. Ευκαιρία για τους φίλους που δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν στις Σέρρες, αλλά και για όλους εμάς που συμμετείχαμε στο τελευταίο trackday του tds, να βρεθούμε και πάλι μαζί. To event θα είναι και αυτό sessioned και ο συνολικός αριθμός των συμμετοχών θα είναι χωρισμένος σε groups. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι χρήστες στο tds μέχρι την χθεσινή ημερομηνία, 2/12/08. Το κόστος συμμετοχής στο trackday ανέρχεται στα 60 ευρώ. Ένα ακόμα θετικό στοιχείο είναι ότι αναλόγως με τον αριθμό συμμετοχών, έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε το event 2ήμερο (13&14 Δεκ), με μία πολύ μικρή αύξηση στο κόστος συμμετοχής. Παρακαλώ, δηλώστε συμμετοχή στο ανάλογο topic όσοι σε μεγάλο βαθμό είστε σίγουροι για την συμμετοχή σας. Η ημερομηνία του trackday είναι όντως πολύ κοντά, και γι' αυτό το λόγο είναι σημαντικό να έχουμε γρήγορες αντιδράσεις ώστε να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή διοργάνωση. Στο ίδιο topic συμμετοχών ψηφίστε ΚΑΙ γράψτε μαζί με τη συμμετοχή σας αν ενδιαφέρεστε για 2ήμερο event. Ladies & Gentlemen.. C U on the circuit! :helmet: |
abaleo έγραψε: |
τι εστί tds???
γιατί μόνο μια σελίδα under construction βρισκω... ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ!!!! ![]() |
volvos έγραψε: |
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
http://www.accuweather.com/world-forecast.asp?partner=netweat&zipcode=EUR|GR|GR007|MEGARA| ζητειται φοτηγακι να μου μεταφερει τα λαστιχα |
Θα ξαναγράψ γυρισμό...σοντ δε σε αχώ ανάγκη έμαθα και εγω...χα καλή διασκεδαση να έχουμε |
υ.γ. παιζει να εκανα την πιο ηλιθια εβγα που εχει γινει ποτε στα μεγαρα.... μονος μου στην ευθεια ζεσταινοντας λαστιχα ![]() |
MEMsound έγραψε: |
υ.γ. αυτό που μου αρεσε ηταν το "επίπεδο" των ανθρώπων που συμετείχαν, όπου ολοι σεβοντα τους υπόλοιπους, εκαναν χώρο να περάσεις, εμπαίναν και εβαιναν στην πίστα στην ώρα τους κλπ κλπ... αριστα |
ας γραψω και εγω
1.13.3 σχεδον μισο κατω απο τη προηγουμενη μου φορα 10μηνες πριν. |
oxi προσθεσαν καμια 20αρια μετρα διαδρομη μεχρι το φρακτη του στρατοπεδου ![]() |
Touristas έγραψε: |
Ευτυχώς που έβρεξε έπιασε ο χορός , όχι τίποτα άλλο για να κάνουμε και γιορτές....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Touristas έγραψε: |
Ευτυχώς που έβρεξε έπιασε ο χορός , όχι τίποτα άλλο για να κάνουμε και γιορτές....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
![]() |