Vini έγραψε: |
To Suzuki είναι χαμένο από χέρι γιατί θα γίνει ΣΙΓΟΥΡΑ κάτι από τα εξής:
1. Στην πρώτη ανωμαλία του δρόμου μπορεί να σπάσει η ευαίσθητη ζάντα ... 2. Φρένο απαγορεύεται .... Θα μπλοκάρουν οι τροχοί και θα χαθεί το Suzuki .... Και αν πέσει σε πεζοδρόμιο? Πάει! Διαλύθηκε! 3. Στην πρώτη λακούβα μπορεί να σκάσει το λάστιχο ... 4. Αν πατήσουμε και λίγο φρενάκι, κλάφτα Χαράλαμπε ... 5. Αν βρέχει κιόλας? τότε μπορεί να μην παίζουν και οι υαλοκαθαριστήρες ... οπότε αναγκαστική προσγείωση ... 6. Και φυσικά αν ζοριστεί τότε θα ανάψει η μαγική Ιαπωνική οθονούλα στο καντράν που γράφει CHECK ENGINE .... Μα τελικά που παίζει το Suzuka-κι? Μα εκεί που παίζουν και τα μεγάλα του αδέλφια 4Χ4! ... Πάρκινγκ πάνω σε πεζοδρόμια και πάντα αργά και σταθερά ! ... ! Και με τελικές μέχρι 130, παραπάνω σε φέρνει ποιο κοντά στην στάση ΠΕΥΚΑΚΙΑ... Μήπως είμαι προκατειλημμένος? Μπα όχι! ![]() ![]() Mιλώ εκ'Ιαπωνικής εμπειρίας .... ![]() ![]() |
Dj-Steve έγραψε: |
16v και τα 2... |
teoman έγραψε: |
Το 205 16v? |
Dj-Steve έγραψε: | ||
Για το 206 μιλάμε ![]() |
Και πάλι,1100 ή 1400 με 16v?Μήπως είσαι προνομιούχος? ![]() |
Για το 1.1 γίνεται ο λόγος, και απόσο ξέρω ειναι 16v ![]() ![]() |
Noop!!! |
Ούπς.... ![]() |
Dj-Steve έγραψε: |
Και αφήστε εγωισμούς κλπ.... Εγώ πιστεύω πως θα χάσομε... ![]() |
Φίλε μου αν σκεφτείς με απλά μαθημαστικά και βάλεις κάτω τις εργοστασιακές επιδόσεις ... ναι θα χάσει το Peugeot |
Sidobre έγραψε: |
Aστο Νίκο, άδικα εξηγείς... |
Vini έγραψε: | ||
Eκπέμπουμε στην ίδια την συχνότητα my friend ... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dj-Steve έγραψε: | ||||
Ευχαριστώ για την υποβάθμιση μου ως άτομο και από τους 2 σας ![]() ![]() |
...κυρίως χρήστες που ακούνε PAUL VAN DYK και φαντάζομαι και OAKENFOALD? |
Aνταπόκριση: Dj George Hatiras και Dj Spiller ... από Μinistry of Sound ![]() ![]() ![]() |
... Σε περιμένουμε να σε γνωρίζουμε και από κοντά ... ![]() ![]() |