makis106 έγραψε: |
Πόσα χιλιόμετρα έχεις? |
ayrton έγραψε: | ||
στα 3.800 αλαξα τα μαμα λαδια και τωρα ειμαι στα 8.950 δηλαδη 5.000 και κατι. ο δειχτης ειναι στα 3/4. |
makis106 έγραψε: | ||||
Μην ανησυχείς, είναι νωρίς ακόμη, εγώ στα 5000 που άλλαξα είχε πάει ο δείκτης στη μέση, στα 10000 που ξαναάλλαξα στα 3/4 και τώρα πλέον κοντεύω τα 15000 και είναι ακριβώς όσα μπήκαν. Είμαι της άποψης ότι τα μοτέρ μας τρώνε λίγο λάδι στα πρώτα 10000χμ... Προφανώς μέχρι να στρωθούν απόλυτα... |
ayrton έγραψε: |
ευχομαι Μακη να εχεις δικιο ![]() ![]() ![]() |
ayrton έγραψε: |
Θα συμπληρωσω λαδι και θα μετρησω να δω ποσα ml πηρε. Ξερει κανεις απο το min εως το max στον δειχτει ποσα lt ειναι? |
MTerry έγραψε: | ||
Σε όλα τα αυτοκίνητα απο ότι ξέρω ειναι 1 λίτρο ! Οποτε , αν σου λείπει το 1/3 (σαν εμένα ![]() Τα περισσότερα δοχεία του ενός λίτρου έχουν στο πλάι διάφανο δείκτη με βαθμίδες και μπορείς να το μετρήσεις απο εκεί ![]() |
kostas207rc έγραψε: |
Εμένα στα πρώτα 3.500 χλμ ειχε κάψει σχεδόν 2 λίτρα ![]() |
kostas207rc έγραψε: |
Εμένα στα πρώτα 3.500 χλμ ειχε κάψει σχεδόν 2 λίτρα ![]() |
Puzzle έγραψε: |
Προσφατα μου αναψε το chech oil engine...
Για να μην τα πολυλογω..ειχα κανει 9000 χλμ και εκει που το πηγαινα μου ειχαν βαλει τα fucks.. Το παω ειχε καψει περιπου 1,5-2 λιτρα.. Να πω οτι τα ειχα αλλαξει στα 15,000 και τωρα εχω 24,000...μεχρι τα 15 δεν ειχε χρειαστει να συμπληρωσω σταγονα.. Τεσπα πηγα σε ενα αλλο εξουσιοδοτημενο και μου ειπε ο μηχανικος οτι μεχρι τις 5.000 ειναι αδικαιολογητο να καψει εστω και μια σταγονα..Απο εκει και περα λεει σε ολους τους πελατες να τα ελεγχουν συχνα.. Βεβαια αυτος βαζει τα shell που λεει σαφως ανωτερα απο τα fucks που ομως τα χρεωνει 20 ευρω το λιτρο..και οτι τα fucks ειναι πολυ πιο απλα και δικαιολογημενα εχω χασει αυτα τα λιτρα... Οποτε συμφωνησαμε να τα βρω μονος τα shell helix 5-30 και να παω εκει να τα βαλουν... |
gregkozani έγραψε: |
Σήμερα στον ελέγχο εμένα έκαψε 500ml στα πρώτα 4700km ...παιδιά ο δείκτης είναι για κλάματα ο μηχανικός πήγε σε φως και πλάγια για να το δει καθαρά ![]() |
makis106 έγραψε: | ||
![]() ![]() |