power έγραψε: |
Πόσο πήγε το μαλλί?
Με τον προφυλακτήρα τι έκανες, κόψιμο? |
Pughell έγραψε: |
Σχετικα με την τιμη,δεν ξερω,αμα δεν μαθω οτι και να πω... ![]() Οσο για την συμβατοτητα του downpipe/καταλυτη της Milltek με το υπολοιπο συστημα,εννοειται οτι δεν θα ταιριαξει απευθειας ρε αφου η Milltek εχει 63,5mm διατομη πραγμα που ισχυει και για το σπιραλ της. Οποτε πρεπει να αλλαξεις και σπιραλ στην εξατμιση του RC(+80Ε) και παλι δεν θα ειναι σωστη η εξατμιση καθως εσωτερικα θα κανει ενα μεγαλο "σκαλοπατι" αφου το ενα κομματι ειναι 63,5mm και το αλλο 55mm. Κοινως το μαμησες και ψοφησε... ![]() Για να κανεις σωστη δουλεια,οσο σωστη γινεται,θελει προφυσιο(συστολη) απο τα 63,5 στα 55,και αντε να δω ποιος θα σου κανει τετοια δουλεια(και σωστη εννοειται). |
GIORGOS_207RALLYE_ έγραψε: |
θελω να μου πειτε ποση ειναι η διαμετρος του downpipe του rallye η εργοστασιακη φυσικα.... |
akis23 έγραψε: |
Ξεχνα την υπαρχουσα εξατμιση, θα παρει ποδι και θα μπει σωληνας 63.5. Το σπιραλ δεν υπολογιζα, αλλα του π@#@#@ θα βρω κατι. |
akis23 έγραψε: | ||
Νομιζω 60mm |
kane έγραψε: |
Εμ ακη βιαστηκες και συ...στα λεγα εγω,αλλα εσυ να το πεταξεις το χρημα.
Δε πειραζει,οσο ζεις μαθαινεις. (ή καλυτερα οσο πληρωνεις). Πετα κομπλε την μιλτεκ τωρα να τελειωνει το πανυγυρι... ![]() ![]() ![]() |
kane έγραψε: |
Δε πειραζει,οσο ζεις μαθαινεις. (ή καλυτερα οσο πληρωνεις) |
Το μονο που με προβληματιζει ειναι αν αξιζει να δωσω 800€ για το catback κομματι ή να βαλω κατι χειροποιητο ανοξειδωτο. |
Εχετε δικιο. Μαλλον βιαστηκα. Τεσπα θα τη σκοτωσω καπου την εξατμιση και ολα καλα. |
recife_rallye έγραψε: | ||
Ακη ξερεις οτι το καλυτερο value for money το χει η χειροποιητη. ![]() Απο κει κ περα ομως ειναι κατα ποσα εισαι διατεθημενος να σκασεις για την ολη υποθεση!Οπωσδηποτε οι επωνυμες λυσεις σε καλυπτουν εξ ολοκληρου κ απο πλευρας αξιοπιστιας κ απο πλευρας αποδοσης κ απο πλευρας εγγυησης!Παντως απ οτι λενε για τ αυτοκινητα μας,δεν χρειαζονται κ τοοοσο μελετη στην εξατμιση!Δεν ειναι ατμοσφαιρα ![]() Εσυ αποφασιζεις.... |
Manavis207Gt έγραψε: | ||||
|
volvos έγραψε: |
οπωσδηποτε 2 καζανια
εδω του φινου με 2 και πολυ προσοχη και παλι ακουγεται η εξατμιση |
recife_rallye έγραψε: | ||||||
Μαλλον Γιαννη δεν καταλαβες το υφος του ποστ μου..δεν τον παρεπεμψα σε κατι συγκεκριμενο.Απλα προσπαθησα να του αναφερω τα υπερ κ τα κατα!αυτο ηταν ολο... ![]() υ.γ Διαβασε καποια ποστ του σαλεξ κ θα καταλαβεις τι εννοω οταν λεω οτι δεν χρειαζεται την μελετη ατμοσφαιρικου..εκτος αν δεν θεωρεις τον σαλεξ γνωστη.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Manavis207Gt έγραψε: | ||||||||
Γραψε λαθος λευτερη,αλλα ο τροπος που τα γραφεις καταλαβαινεις αλλα πραγματα..Φιλε sorry.... |
bagosgt έγραψε: |
για μιλτεκ μπορουμε να την αγορασουμε κοματια η μονο ολοκληρη?δλδ απο d/p μεχρι σπιραλ το ενα κοματι κ απο σπιραλ κ πισω το αλλο κοματι?αν ναι,επειδη ενδιαφερομαι ας μου στειλει καποιος ενα τηλ,ενα mail η οτιδοιποτε για να βρω καμια ακρη.χαλκιδα μου λενε οτι παει μονο ολοκληρη.αλλιως ενδιαφερεται κανενας να την αγορασουμε μιση-μιση?πολλα τα κεφτα για να παει μια κ εξω ![]() |
power έγραψε: |
Περιπου 700 ευρω ..... ![]() |
king207cc έγραψε: |
να κάνω μια ερώτηση? θέλω να βάλω την εξάτμιση του RC στο CC, στο μήκος θα έχω πρόβλημα που το cc είναι μακρύτερο?? |
fynos έγραψε: |
Από ότι βλέπω η εξάτμιση πάει σε σχέση με τι κινητήρα φοράς και όχι το πάτωμα του αυτοκινήτου . . . από κάτω είναι όλα τα ίδια ! |
wolve207 έγραψε: |
Να ρωτισω κατι εγω που εχο 207 1.4 vti sport μπορω να βαλω την εξατμιση του RC. Αξιζει να το κανω ισχυει και για μενα οτι και για το Rally που ειπατε πριν ή στο δικο μου ισχυει κατι αλλο |