PSClub - Hellas

Ελαστικά και Τροχοί - 307cc - Τι λάστιχα να βάλω?

brave1970 - Παρ 10 Οκτ 2008, 17:45:00
Θέμα δημοσίευσης: 307cc - Τι λάστιχα να βάλω?
καλησπερα σε ολουσ.
ειμαι νεοσ στη παρεα .
εχω το 307 CC 2.0 180 hp θελω ναλλαξω λαστιχα

pzero rosso 205/50 ZR17 93W - continental sport contact 3
θα ηθελα τη γνωμη σας για τα παραπανω.
ευχαριστω
android - Παρ 10 Οκτ 2008, 17:51:34
Θέμα δημοσίευσης: Re: pzero rosso 205/50 ZR17 93W - continental sport contact
brave1970 έγραψε:
καλησπερα σε ολουσ.
ειμαι νεοσ στη παρεα .
εχω το 307 CC 2.0 180 hp θελω ναλλαξω λαστιχα
θα ηθελα τη γνωμη σας για τα παραπανω.
ευχαριστω

σε καποια τεστ που χα δει σε περιοδικα εξωτερικου βγαζαν καλυτερα τα p zero nero απο τα rosso Laughing
gio_rallye - Σαβ 11 Οκτ 2008, 01:37:30
Θέμα δημοσίευσης:
συμφωνω τα p zero nero ειναι αρκετα καλυτερα.. σε συγκριση ομως με τα continental τα πιρελι σου παρεχουν καλυτερη προσφυση σε νερο και γενικα στις στροφες..ειναι πιο all around ελαστικο.. τα conti ειναι πιο καλα στο φρεναρισμα..λενε, προσωπικα δεν εχω δει διαφορα. τεσπα.. γουστα ειναι αυτα..
brave1970 - Κυρ 12 Οκτ 2008, 11:09:14
Θέμα δημοσίευσης:
ευχαριστω παιδια .
pol - Δευ 13 Οκτ 2008, 18:23:25
Θέμα δημοσίευσης: 207 gt
γεια σου κατα τη γνομη μου επηδει τα φοραω αυτα τα λαστιχα τα zero στο 207 gt ειανι πολυ σκληρα και αργοθν να ζεστα8ουν εγω παντος δεν σου τα σινηστω οτι ειναι καλα στην βροχη ειναι
android - Δευ 13 Οκτ 2008, 21:56:35
Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 gt
pol έγραψε:
γεια σου κατα τη γνομη μου επηδει τα φοραω αυτα τα λαστιχα τα zero στο 207 gt ειανι πολυ σκληρα και αργοθν να ζεστα8ουν εγω παντος δεν σου τα σινηστω οτι ειναι καλα στην βροχη ειναι

σιγα μην θελουν κ καμινετο...ρε εχω μεινει χωρις πελμα...φερτα μου για καμια βδομαδα τα δικα σου.. Laughing Laughing Laughing
kavaliotis - Παρ 31 Οκτ 2008, 11:07:22
Θέμα δημοσίευσης: 307cc - Τι λάστιχα να βάλω στο τουτού μου?
Αυτην την στιγμη εχω 34.000 χιλιομετρα και φοραω τα μαμα λαστιχα που ειναι DUNLOP αν δεν κανω λαθος και διασταση 205/55/16. Επειδη σε ενα προσφατο ταξιδι με πολυ (ομολογουμενως) βροχη σε μια κατηφορα το αμαξι στα "ρυακια" που δημιουργουνται στον δρομο ητανε σαν να ειναι στον "αερα", λεω μπας και χρειαζεται να τα αλλαξω. Κατα τ'αλλα στο στεγνο πηγαινει πολυ καλα με καλο κρατημα και στο βρεγμενο δεν με κανει κολπα, αλλα οσο να'ναι εχουν φθαρει.

Και το ερωτημα, τι λαστιχο να βαλω? Παλια στο 206 εβαζα τα Goodyear Eagle F1 και εμενα ευχαριστημενος. Ακουω απο πολλους να βαλω Continental, αλλα δεν εχω καμμια εμπειρια με αυτα. Για το αμαξι μου ποια προτεινετε? Θελω να εχει πανω απο ολα καλο κρατημα και να μου κρατησει αρκετο καιρο, οποτε δεν με ενδιαφερουν τα λαστιχα επιδοσεων που φθειρονται γρηγορα. Προεχει η ασφαλεια για μενα. Το αμαξι δεν το σκιζω, αλλα στις στροφες με αρεσει να το πηγαινω στα ορια! Οποτε θελω να κραταει αρκετα και να μην σαπουνιαζει... Ζηταω πολλα?
drdino - Παρ 31 Οκτ 2008, 11:14:26
Θέμα δημοσίευσης:
Λίγο αντιφατικά αυτά που λες. Laughing
θέλεις πάνω από όλα καλό κράτημα=λάστιχο επιδόσεων αλλά θέλεις διάρκεια=συνήθως οικολογικά λάστιχα.

δεν το σκίζεις αλλά στις στροφές μπαίνεις τάπα.
Laughing
Steve - Παρ 31 Οκτ 2008, 13:52:17
Θέμα δημοσίευσης:
Μάκη κάγκουρα, πήγες φαντάρος και μυαλό δεν έβαλες ακόμα Laughing
kavaliotis - Παρ 31 Οκτ 2008, 20:00:56
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Μάκη κάγκουρα, πήγες φαντάρος και μυαλό δεν έβαλες ακόμα Laughing

Τωρα που ετοιμαζω και Knight Rider project, εκει να δεις καγκουριλικι!

Οσο για τα λαστιχα, τελικα μαλλον με βλεπω για τα Michelin Pilot Exalto 2 που τα φορανε αρκετοι εδω γνωστοι και ακουσα πολυ καλα λογια.

Οσο για τα λαστιχα επιδοσεων, νομιζα οτι ειναι αυτα που ειναι ψιλοσλικ για πιστα και οχι οτι εχουν καλο κρατημα...
Steve - Παρ 31 Οκτ 2008, 21:58:18
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι ρε, βάλε τα exalto, όλοι τα δοκιμάσαν και τα λένε ότι είναι καλά

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΘΕΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΑΣΤΙΧΟ
mikerrgp - Παρ 31 Οκτ 2008, 22:44:27
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Ναι ρε, βάλε τα exalto, όλοι τα δοκιμάσαν και τα λένε ότι είναι καλά

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΘΕΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΑΣΤΙΧΟ

ενω εσυ εχεις δοκιμασει τα παντα

κατι σαν τα αμορτισερ τα apex θυμασαι Wink
Steve - Παρ 31 Οκτ 2008, 23:43:25
Θέμα δημοσίευσης:
mikerrgp έγραψε:

Να σε καλωσορίσω στο club μας μιας που μπήκες 18 Απριλίου 2007

Καλωσήρθες Μιχάλη Wink

Και αν θέλεις βρες μου αυτά τα post με την apex γιατί ο Τάκης ακόμα μου τα χρωστάει, θα τον διευκολύνεις και με την ευκαιρία Wink
mikerrgp - Σαβ 01 Νοέ 2008, 08:38:09
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
mikerrgp έγραψε:

Να σε καλωσορίσω στο club μας μιας που μπήκες 18 Απριλίου 2007

Καλωσήρθες Μιχάλη Wink

Και αν θέλεις βρες μου αυτά τα post με την apex γιατί ο Τάκης ακόμα μου τα χρωστάει, θα τον διευκολύνεις και με την ευκαιρία Wink

οντως γιατι το 2004 που μπηκες εσυ εγω εστρειβα με gsxr μου την τριπολη οσο για το θεμα αναρτησεων κ ελαστικων ας σε καλοσορησω εγω μιας κ ασχολουμαι επαγγελματικα απο το 1994
μηπως τοτε επεζες μπουγελο στο διμοτικο λεω εγω τωρα
ρε πονηριδη τα ειπαμε κ απο κοντα μην προσπαθεις να αποδιξεις για κατι που δεν εισαι ασε τους αλλους να κρηνουν

Laughing Laughing
Steve - Σαβ 01 Νοέ 2008, 13:58:47
Θέμα δημοσίευσης:
mikerrgp έγραψε:
οσο για το θεμα αναρτησεων κ ελαστικων ας σε καλοσορήσω εγω μιας κ ασχολουμαι επαγγελματικα απο το 1994

Θες να σου θυμίσω το πμ που αναφέρομαι στον επαγγελματικό σου χώρο μάλλον ε? Wink
android - Σαβ 01 Νοέ 2008, 14:14:42
Θέμα δημοσίευσης:
δυστιχος ειναι μια αληθεια που πε ο steve ο κλαδος του "λαστιχα" ειναι κατι σαν το κλαδο του "ταριφα" στην ελλαδα...
οσο καλος κ να σαι δυσκολα σε εμπιστευεται καποιος με αυτους που κυκλοφορουν τοσα χρονια
mikerrgp - Σαβ 01 Νοέ 2008, 16:22:34
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
δυστιχος ειναι μια αληθεια που πε ο steve ο κλαδος του "λαστιχα" ειναι κατι σαν το κλαδο του "ταριφα" στην ελλαδα...
οσο καλος κ να σαι δυσκολα σε εμπιστευεται καποιος με αυτους που κυκλοφορουν τοσα χρονια

φιλε μου δεν διαφωνω αλλα ολα τα δαχτιλα δεν ειναι ιδια
vaspap - Τετ 28 Ιαν 2009, 22:26:02
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο που θα πω το εχω γραψει και στο Post με θεμα "ελαστικα απο Internet"

Ειχα την τυχη να δουλευω σε χονδρεμποριο ελαστικων και μπορουσα να δοκιμαζω οργανομενα αρκετα ελαστικα στα Μεγαρα. Εβγαζα και προσφορες στα club και στο Psclub,κατι που δεν μπορω να κανω τωρα.

Ενα ελαστικο που ειχε ξεχωριση ηταν το TOYO PROXES T1R σε σχεση με τα υπολοιπα. Ισως να το δοκιμαζες.
Τα p zero rosso σε σχεση με τα nero εχουν πιο μαλακο σκελετο και αφηνουν το ελαστικο να αντιδραση καλυτερα, σε σκληρη ομως χρηση η φθορα θα ειναι μεγαλυτερη και τα χλμ λιγοτερα σε συγκριση με το nero.
Σε συγκριση με τα περισσοτερα ελαστικα τα pirelli εχουν μεγαλυτερη διαρκεια και περισσοτερα χλμ.
Steve - Τετ 28 Ιαν 2009, 22:49:25
Θέμα δημοσίευσης:
Βασίλη σε εμένα αναφέρεσαι η γενικά?
kavaliotis - Πεμ 29 Ιαν 2009, 01:14:08
Θέμα δημοσίευσης:
Απλα να ενημερωσω οτι τελικα πηρα τα Dunlop SP Sport FastResponse 205/55/16 προς 400€ με τοποθετηση.

http://www.dunlop-tires.com/dunlop_euen/tyre_range/car_tyres/hp/summer/sp_sport_fastresponse/
vamvakoolas - Πεμ 29 Ιαν 2009, 11:55:58
Θέμα δημοσίευσης:
τα συγκεκριμενα τα εχω σε αλλο τουτου (πανω κατω ιδια ιπποδυναμη και κιλα) αλλα δεν μου πολυαρεσουν....περιμενουμε τις δικες σου εντυπωσεις... Closed Topic
akisakis - Τετ 15 Απρ 2009, 11:40:22
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα, για να μην ανοίξω νέο θέμα θα γράψω εδώ, μιας και κατέχω και εγώ ένα 307cc 1.6.

Το έχω 2,5 χρόνια και νομίζω πως ήρθε η ώρα να αλλάξω αυτα τα dunlop.

Σκέφτομαι για τα pirelli p zero. Διαστάσεις 205/55/R16. Nero ή Rosso? Ποια η διαφορά τους, εννοόντας ποιο θα κάνει καλύτερα για το αμαξάκι μου? Και πόσο πάει το μαλλί στο περίπου?

many tnx
yokagyla - Τετ 15 Απρ 2009, 11:46:26
Θέμα δημοσίευσης:
εγω μετα απο 3 '4αδες' f1 χθες εβαλα το pilot να δοκιμασω. το f1 καταπληκτικο λαστιχο παντου αλλα για λιγο. εχει πολυ μικρη διαρκεια ζωης.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες