kane έγραψε: |
Συμμετοχές μητσάκε? |
tsosmoulis έγραψε: |
...υγ ποια Α/5 θα κολώσουν ωρε...έχεις ακούσει yaris Αλφατο να φορτώνει στην ανηφόρα? ![]() ![]() πάντως η ειδική χρειάζεται παντού σασμάν και σε αρκετά σημεία και μοτερ. πιστεύω τα yaris θα κυριαρχήσουν, μετά ακολουθούμε και εμείς οι "πεζοί" τα scoda κτλ ![]() ![]() |
Steve έγραψε: |
Χαιρετίσματα ![]() |
kane έγραψε: | ||
σοβαρεψου,εγω εχω σειρά... ![]() |
kane έγραψε: |
στο θεμα γνωριμιας ναι... ![]() |
Pughell έγραψε: |
Καλα ενταξει,αν μας διαβαζει και κανενας απο την λεσχη,πλακα κανουμε,μην τα παρετε στα σοβαρα... ![]() Απλα καλο θα ηταν να υπαρχει μια δικια τους σελιδα,χωρις τιποτα το εξωπραγματικο,απλα να υπαρχουν οι απαιτουμενες πληροφοριες. ![]() |
Τελικα τι εγινε,εγιναν δυο περασματα ή ενα; ![]() Μητσο,Νικο; Για οσους δεν ξερουν,εγινε ατυχημα και μαλιστα σοβαρο σχετικα... Ο Κοσμιδης απο την Βεροια με το 306 βγηκε ασχημα και χρειαστηκε ΕΜΑΚ για να τους βγαλουν εξω. Ο συνοδηγος,Μακης Βασιλειαδης,που ειναι και προεδρος της ΛΑΒ,ευτυχως δεν επαθε κατι σοβαρο,ο Κοσμιδης ομως εφυγε με νοσοκομειακο και απο οσο ξερουμε εχει καμποσα σπασμενα πλευρα και καποια αλλα πραγματα... Αν καποιος ξερει το κατι παραπανω,ας ενημερωσει. |
το αυτοκίνητο αν και του έλειπε δύναμη και μασούσε στην ανηφόρα δεν έκανε κιχ στα πατημένα και πραγματικά το λάτρεψα από την αρχη! |
α..μία ακόμα ευχάριστη έκπληξη είναι ότι το R40 μας ανακύρηξε πλήρωμα του αγώνα ![]() ![]() ![]() ... |
νίκο ευχαριστώ για όλα! |
5η εβαλε βρε κουλυ γιατι το Yaris βγαζει και 13 κιλα ροπη.Το 13αρι μονον ροπη δεν εχει ![]() ![]() Δεν το λεω γιατι σε παω,το λεω γιατι αν κανεις μια αναδρομη στο παρελθον,δεν θα δεις κανενα Yaris να κερδιζει αναβαση στην κλαση του. ![]() Απλα οπως ειπες,βοηθαει και το full proof στησιμο του. |
tsosmoulis έγραψε: | ||
ρε!!!με μπερδεύεις!!!!! ροπή ή δύναμη με στροφάρισμα ψηλά?εγώ στο yaris τα είδα όλα αυτά!από τις 2000 μέχρι τις 7500 γαζώνει ρε συ.. όσο για το τελευταίο δεν είπα ότι με πας!ίσα ίσα σκαλώνω που μες αποκαλείς κουλάδι ![]() ![]() ![]() |
πάντως το έλιωσα στην μπούκα οφείλω να ομολογήσω
|
glf έγραψε: | ||
.. με όποιο δάσκαλο καθήσεις.. ![]() ![]() keep on μπούκ-ing ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Για παλαιοχωρα λεω Μητσε |
Παράθεση: |
και ξέρεις ε? ποτέ μου δεν έχω πάθει λάστιχο σε ειδική! |
Road_Runner έγραψε: | ||
Ρε, εκει δεν ηταν για μπουκα ρε κασκαντερ.
Matador FTW!!!!! Υ.Γ. Μιας και δεν ετυχε να μιλησουμε εως τωρα: ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΓΚΑΛΦΟΥΛΑ!!! ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ!!! |