PSClub - Hellas

Ελληνικοί Αγώνες - 2o Sprint Δράμας 12/10/2008

tsosmoulis - Κυρ 05 Οκτ 2008, 21:10:04
Θέμα δημοσίευσης: 2o Sprint Δράμας 12/10/2008
"Ο Όμιλος Φίλων Αυτοκίνησης Δράμας διοργανώνει το 2ο Rally Sprint Δράμας (ασφάλτινο) στις 12 Οκτωβρίου 2008. Ο αγώνας θα διεξαχθεί επάνω σε ασφάλτινη διαδρομή μήκους 14.200 χ.λ.μ από την έξοδο (τέλος) του χωριού Καλίφυτος έως πριν από την είσοδο του χωριού Πολύκαρπος. Το 2ο Rally Sprint Δράμας προσμετρά στο Κύπελλο Ράλλυ Βορείου Ελλάδος 2008 και είναι εντεταγμένο στο Μακεδονικό Κύπελλο του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. Ο αγώνας είναι εγκεκριμένος από την Εθνική Επιτροπή Αγώνων (Ε.Θ.Ε.Α) και το Υπουργείο Εσωτερικών (Δημόσιας Τάξης).

Ο Τεχνικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008 στο παρκινγκ της Νομαρχίας Δράμας από τις 14:00μ.μ - 18:30μ.μ.
Η Πανηγυρική εκκίνηση θα δοθεί στον ίδιο χώρο το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:30μ.μ και θα ακολουθήσει δείπνο (γεύμα) προσφορά από τον Δήμο Δράμας. Κατα την διάρκεια του δείπνου θα γίνει ταυτόχρονα η ενημέρωση (briefing) των αγωνιζομένων.

Η εκκίνηση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008 στην έξοδο (τέλος) του χωριού Καλίφυτος. Το πρώτο αυτοκίνητο θα βρεθεί στην Αφετηρίας της Ειδικής Διαδρομής στις 11:00π.μ.
Η Απονομή των επάθλων (κυπέλλων) θα πραγματοποιηθεί στον χώρο τη Αφετηρίας.

Οι Παροχές που έχει εξασφαλίσει ο Ο.Φ.Α.Δράμας προς τους Αγωνιζόμενους πού θα συμμετέχουν είναι:
1) Το παράβολο συμμετοχής που είναι από 180 euro θα είναι 130 euro.
2) Δείπνο μετά την πανηγυρική εκκίνηση του Σαββάτου.

Όποιος θέλει να λάβει μέρος στον αγώνα θα πρέπει να συμπληρώσει ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και να την υποβάλει μαζί με το ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ στον Λογαριασμό 0026-0250-07-010 1465420 της EUROBANK στο όνομα: ΓΙΑΒΑΝΟΓΛΟΥ Βασιλική - ΤΑΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη μέχρι την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008 έως στις 20:00μμ στο fax:25210-68380.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα κινητά τηλέφωνα:
6977177925 ΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ Ιωάννη
6947904367 ΤΑΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη"
kane - Κυρ 05 Οκτ 2008, 21:23:46
Θέμα δημοσίευσης:
Συμμετοχές μητσάκε?
alekoukos106 - Κυρ 05 Οκτ 2008, 21:23:51
Θέμα δημοσίευσης:
καλη επιτυχια μητσακο και νικο!!!! Wink
Road_Runner - Κυρ 05 Οκτ 2008, 21:48:53
Θέμα δημοσίευσης:
ευχαριστουμε φιλαρακι!!!
tsosmoulis - Δευ 06 Οκτ 2008, 07:44:48
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:
Συμμετοχές μητσάκε?

νοτ γιετ, αλλά απότι φαίνεται στα 1400 θα γίνει χαμός! γύρω στα 12 αυτοκίνητα ακούγεται και η ειδική είναι φαρμάκι... Cool Laughing
Pughell - Δευ 06 Οκτ 2008, 08:50:45
Θέμα δημοσίευσης:
Σιγα το φαρμακι ρε,θα ψοφησουν ολα τα Α5 και Ν2 μεχρι να βγαλουν την ανηφορα. Laughing Laughing Laughing
Ωραιος αγωνας παντως,απλα να εχει καλο καιρο γιατι θα τον εδαγκωσουμε τον φαλλο μας πανω στα κατσαβραχα.
Road_Runner - Δευ 06 Οκτ 2008, 09:29:46
Θέμα δημοσίευσης:
μ' αρεσει που εισαι και gentleman και το λες διακριτικα
xaxaxaxaxaxaxaxaxa
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
glf - Δευ 06 Οκτ 2008, 11:30:03
Θέμα δημοσίευσης:
αν βρέξει πάντως θα γλυστράει..
tsosmoulis - Δευ 06 Οκτ 2008, 11:50:53
Θέμα δημοσίευσης:
εχθές που ήμουν στην ειδική και έβρεχε ειδικά στα πατημένα δεν μπορούσαμε να φρενάρουμε με τίποτα. ειδικά στην παλιά άσφαλτο.
και ο θεός μαζί μας!

υγ ποια Α/5 θα κολώσουν ωρε...έχεις ακούσει yaris Αλφατο να φορτώνει στην ανηφόρα? Rolling eyes Rolling eyes
πάντως η ειδική χρειάζεται παντού σασμάν και σε αρκετά σημεία και μοτερ. πιστεύω τα yaris θα κυριαρχήσουν, μετά ακολουθούμε και εμείς οι "πεζοί" τα scoda κτλ Laughing Cool

ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!
Pughell - Δευ 06 Οκτ 2008, 13:08:21
Θέμα δημοσίευσης:
tsosmoulis έγραψε:
...υγ ποια Α/5 θα κολώσουν ωρε...έχεις ακούσει yaris Αλφατο να φορτώνει στην ανηφόρα? Rolling eyes Rolling eyes
πάντως η ειδική χρειάζεται παντού σασμάν και σε αρκετά σημεία και μοτερ. πιστεύω τα yaris θα κυριαρχήσουν, μετά ακολουθούμε και εμείς οι "πεζοί" τα scoda κτλ Laughing Cool ...

Οχι,εσενα περιμενα να μου πεις μωρη βλαχαρα... Laughing
Ακομα και του Παζη,στις ανηφοριες αρχιζε να σκουζει.
Θες να σου δωσω και παραδειγμα απο 106 Α; Question
Μπροζος,περιπου 120+ αλογα καπου στις 8000+ με 14/60 & σχεσατο και παλι ζορικα...
Για αυτο λεω οτι θα "σφιξουν" τα πραγματα.
Δεν ειναι σαν το Λιβαδι αλλα δεν ειναι και χαλαρα τα πραγματα. Confused
Τι να σε κανω ομως που εισαι νεουδι και αβγαλτο και δεν προλαβες τα 13αρια οταν ηταν ακομα στις καλες τους! Laughing Laughing Laughing

Οσο για τις γλιστρες,υπομονη,συνεση και καλη καρδια πανω απο ολα.
Δεν πατε να σκοτωθειτε,να περαστε καλα πατε. Wink

Υ.Γ. Εντος των ημερων θα παω την κοκκινη σαβουρα μου στο δυναμομετρο.Κανονισε να παμε μαζι παλιοκεφτε(με το αγωνιστικο) για να εχουμε μετρο συγκρισης καθως θελω να δω τι θα κερδισουμε οταν με το καλο τελειωσω το αλλο μοτερ που εχω. Wink
kane - Δευ 06 Οκτ 2008, 13:10:38
Θέμα δημοσίευσης:
A kala...βρήκες ανθρωπο...ο μλκς ο μητσακος δεν πηρε 13ρι,οπελ μάντα πήρε...ειδικα οταν βρεχει,αλλος ανθρωπος λες και γινεται.
Pughell - Δευ 06 Οκτ 2008, 13:16:40
Θέμα δημοσίευσης:
Με την διαφορα οτι βαρεθηκα να λεω οτι το 13αρι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 16V! Exclamation
Αν(και οταν) οδηγηθει σωστα,οι χρονοι που κανει ειναι εξωπραγματικοι αν υπολογισουμε το "μικρο" μοτερ του.
Δεν θα πω πολλα,φιλος αγωνιζομενος με 13αρι σε κατηφορικη διαδρομη του Κενταυρου,ξυρισε πολλα Ν2 παρα το τοτε Ν1(και με μαμα εκκεντροφορο παρακαλω). Cool
Μεχρι και ο τοπικος ηρωας με Swift GTi ειχε χασει την μπαλα με τον χρονο που εκαναν. Rolling eyes

Οποτε Μητσο ψαξου πολυ και σταματα να οδηγας λες και πηγες σε drift show! Exclamation
VOULA7 - Δευ 06 Οκτ 2008, 15:47:07
Θέμα δημοσίευσης:
Με λίγη προσοχή, όλα καλά θα πάνε Μητσάκο.....
Καλό αγώνα να έχετε....

Κ αν μας προκύψει πάλι τσιγκάκι, δεν λέμε όχι... :p
Steve - Δευ 06 Οκτ 2008, 15:52:12
Θέμα δημοσίευσης:
Χαιρετίσματα Very happy
kane - Δευ 06 Οκτ 2008, 15:54:30
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Χαιρετίσματα Very happy

σοβαρεψου,εγω εχω σειρά... Laughing
Steve - Δευ 06 Οκτ 2008, 16:15:26
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:
Steve έγραψε:
Χαιρετίσματα Very happy

σοβαρεψου,εγω εχω σειρά... Laughing

Ήδη έρχεσαι δεύτερος Laughing
kane - Δευ 06 Οκτ 2008, 16:52:38
Θέμα δημοσίευσης:
στο θεμα γνωριμιας ναι... Wink ...
Steve - Δευ 06 Οκτ 2008, 16:59:13
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:
στο θεμα γνωριμιας ναι... Wink ...

Σε πολλά Silent
Pughell - Τρι 07 Οκτ 2008, 12:51:22
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε μλκες,βρηκε κανενας πουθενα συμμετοχες;
Ο κωλο ΟΦΑ Δραμας ουτε καν site δεν εχει... Confused
Road_Runner - Τρι 07 Οκτ 2008, 12:54:47
Θέμα δημοσίευσης:
Αγαπητε Στελιο
θα σε παρακαλουσα να μην αναφερεσαι με τετοιους χαρακτηρισμους μεσα στο φορουμ μην φας κανενα μπαν
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Αντε γιατι παιρνει αερα ο στιβ Razz Razz Razz Laughing Laughing Laughing Laughing
Pughell - Τρι 07 Οκτ 2008, 13:18:26
Θέμα δημοσίευσης:
Δωστε ρε τις συμμετοχες και αφηστε τα παπατζιλικια γιατι θα βαλω καμια υπογραφη "Ευγενικοι κυριοι παρακαλω οπως κατοπιν προσεκτικης επεξεργασιας των οπισθιων μου,να προβειτε σε σεμνο φιλημα εκαστου και με περιττη συνεση καθως αντιλαμβανεστε το ευαισθητο της περιοχης...". Laughing Laughing Laughing
Road_Runner - Τρι 07 Οκτ 2008, 13:40:36
Θέμα δημοσίευσης:
ααααχ0αχ0α0χα0χ0αχ0α0χα

Αν δεν κοιμηθω το μεσημερι θα πεταχτω μεχρι την δραμα στην λεσχη να τις παρω...Laughing Laughing Laughing

Ρε παπατζα, που να τις βρουμε και εμεις αν δεν υπαρχουν στο ιντερνετ...
Ο μητσος μονο αν μπορει να κανει τπτ...
Pughell - Τρι 07 Οκτ 2008, 17:11:00
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικα απο οτι εμαθα η λεσχη επιτηδες δεν εχει site για να κραταει surprise τις συμμετοχες στους αγωνες που οργανωνει! Rolling eyes
Σου λεει "Αμα βαλω τις συμμετοχες,12 ειναι ολες και ολες,σιγα μην ερθει κανενας...Οποτε δεν τις βαζω καθολου και ασε τον καθενα να περιμενει να δει κανα WRC!". Laughing Laughing Laughing
glf - Τρι 07 Οκτ 2008, 17:41:35
Θέμα δημοσίευσης:
έχει...

http://clubs.pathfinder.gr/OFAD
Pughell - Τρι 07 Οκτ 2008, 17:52:40
Θέμα δημοσίευσης:
Το ειδα και εγω αυτο Νικολη αλλα αν αυτο ειναι σελιδα λεσχης,τοτε και εμενα απο αυριο μπορειτε να με φωναζετε ελευθερα Κοναν ο Βαρβαρος... Confused
Steve - Τρι 07 Οκτ 2008, 20:23:56
Θέμα δημοσίευσης:
Αν μπορείς, φτιάξε κάτι καλύτερο, φίλε.
Pughell - Τετ 08 Οκτ 2008, 08:31:39
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν εχω δικια μου λεσχη ρε φιλε,αλλιως θα εφτιαχνα... Laughing
tsosmoulis - Τετ 08 Οκτ 2008, 09:16:39
Θέμα δημοσίευσης:
εντάξει ας μην είμαστε τόσο σκληροί με την λέσχη.
σε προσωπικό επίπεδο είναι πάρα πολύ εξυπηρετικοί και αυτό το ξέρω από πρώτο χέρι. Πρέπει πρώτα να βγει η σειρά εκκίνησης και μετά να δημοσιευτούν οι συμμετοχές Wink
πάντως είναι 42 απ'ότι θυμάμαι.

edit συμμετοχές

http://www.r40.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1081&Itemid=187
Pughell - Τετ 08 Οκτ 2008, 12:20:12
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα ενταξει,αν μας διαβαζει και κανενας απο την λεσχη,πλακα κανουμε,μην τα παρετε στα σοβαρα... Wink
Απλα καλο θα ηταν να υπαρχει μια δικια τους σελιδα,χωρις τιποτα το εξωπραγματικο,απλα να υπαρχουν οι απαιτουμενες πληροφοριες. Smile
Lef205 - Τετ 08 Οκτ 2008, 14:06:43
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Καλα ενταξει,αν μας διαβαζει και κανενας απο την λεσχη,πλακα κανουμε,μην τα παρετε στα σοβαρα... Wink
Απλα καλο θα ηταν να υπαρχει μια δικια τους σελιδα,χωρις τιποτα το εξωπραγματικο,απλα να υπαρχουν οι απαιτουμενες πληροφοριες. Smile

βρε Στελιο μου προσεξε λιγο τι γραφεις απλα και μονο γιατι οπως λες και εσυ διαβαζουν ανθρωποι που δεν μας ξερουν.
Δεν διαγραφω κατι απο τα προηγουμενα γιατι ξερετε οτι δεν μου αρεσει αυτο, απλα στα επομενα λιγη προσοχη σας παρακαλω. Very happy
Καλη επιτυχια να ευχηθω στα παιδια και δεν θα πω καλο τερματισμο,θα ΑΠΑΙΤΙΣΩ ΤΣΙΓΚΑΚΙ!
Τι να κανουμε, μας εχετε κακομαθει! Laughing
Pughell - Δευ 13 Οκτ 2008, 10:55:04
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικα τι εγινε,εγιναν δυο περασματα ή ενα; Question
Μητσο,Νικο;

Για οσους δεν ξερουν,εγινε ατυχημα και μαλιστα σοβαρο σχετικα...
Ο Κοσμιδης απο την Βεροια με το 306 βγηκε ασχημα και χρειαστηκε ΕΜΑΚ για να τους βγαλουν εξω.
Ο συνοδηγος,Μακης Βασιλειαδης,που ειναι και προεδρος της ΛΑΒ,ευτυχως δεν επαθε κατι σοβαρο,ο Κοσμιδης ομως εφυγε με νοσοκομειακο και απο οσο ξερουμε εχει καμποσα σπασμενα πλευρα και καποια αλλα πραγματα...
Αν καποιος ξερει το κατι παραπανω,ας ενημερωσει.
soler - Δευ 13 Οκτ 2008, 11:13:15
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ έμαθα για ένα ακόμα ΤΣΙΓΚ από τα παιδιά!

Μπράβο στα παλικάρια μας...

Περαστικά στον Κοσμίδη και ελπίζω να μην έχει ο άνθρωπος κάτι σοβαρότερο...
tsosmoulis - Δευ 13 Οκτ 2008, 11:31:57
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Τελικα τι εγινε,εγιναν δυο περασματα ή ενα; Question
Μητσο,Νικο;

Για οσους δεν ξερουν,εγινε ατυχημα και μαλιστα σοβαρο σχετικα...
Ο Κοσμιδης απο την Βεροια με το 306 βγηκε ασχημα και χρειαστηκε ΕΜΑΚ για να τους βγαλουν εξω.
Ο συνοδηγος,Μακης Βασιλειαδης,που ειναι και προεδρος της ΛΑΒ,ευτυχως δεν επαθε κατι σοβαρο,ο Κοσμιδης ομως εφυγε με νοσοκομειακο και απο οσο ξερουμε εχει καμποσα σπασμενα πλευρα και καποια αλλα πραγματα...
Αν καποιος ξερει το κατι παραπανω,ας ενημερωσει.

όλα καλά τελικά για το πλήρωμα, πιθανότατα ο θεόφιλος να βγήκε και εχθές από το νοσοκομείο. απότι μου είπε ο Μάκης Βασιλειάδης είχε μία εξάρθρωση ώμου και τίποτα παραπάνω. ο μάκης ένα ράψιμο στο αριστερό χέρι. σταματήσαμε μετά το 2ο σκέλος και είδαμε το σημείο και ομολογώ ότι ήταν πολύ πιο τρομακτικό απόσο περιμέναμε. το αυτοκίνητο δεν φαινόταν και το ειδαμε σε φωτο από παιδιά που κατέβηκαν κάτω.
ενδεικτικό της ασφάλειας που παρείχε το cage του αυτοκινήτου είναι ότι το πλήρωμα είχε βγει από το αυτοκίνητο (λόγια θεατών στο σημείο)
τέλος καλό όλα καλά (εκτός από ένα αυτοκίνητο που δεν φεύγει ούτε με ελικόπτερο από εκεί και δεν υπερβάλω)
τελικά βάλαμε σικειν για να χτυπάμε... Rolling eyes
τα λόγια όσων απο εμάς που μιλούσαμε για λάθος τοποθέτηση του σικειν στο σημείο βγήκανε αληθινά δυστυχώς για τα παιδιά αλλά ευτυχώς χωρίς θύματα.

για εμάς τώρα...στην πολυπληθή κατηγορία με 14 συμμετοχές, ο σάκης με τον τόλη ήταν σε άλλη φάση μια και η ειδική ήταν κομμένη ραμμένη στα μέτρα του yaris και ξεκαθάρισαν από το 1ο πέρασμα who's in charge. μάχη για την 2η και 3η θέση στα 1400 μεταξύ 3ων αυτοκινήτων όπου καταλήξαμε με ελάχιστες διαφορές εμείς 2οι και 3οι οι Γεωργούσης-Λέφας με swift οι οποίοι έκαναν πιθανότατα την καλύτερη εμφάνιση-οδήγηση της ζωής τους. συγχαρητήρια από εμένα σε αυτό το πλήρωμα και για το πόσο ωραία περνάμε μαζί και για την επικράτηση του σε ένα skoda kit car το οποίο ξέρουμε πόσο αξιόλογο είναι και σαν αυτοκίνητο αλλά και πόσο ικανό-έμπειρο είναι το πλήρωμα του.

ένας ακόμα αγώνας με τον νίκο που απλά δεν έχω λόγια. στο πρώτο πέρασμα οδηγήσαμε θεωρώ "όπως πρέπει" γιατί προείχε η ασφάλεια μας. στο 2ο loop κατεβάσαμε 10 δεύτερα και περάσαμε τέλεια!παρά την οικολογική καταστροφή, δηλαδή ένα κλονάρι που κουβαλούσαμε μαζί μας ως το flying Laughing Laughing
το αυτοκίνητο αν και του έλειπε δύναμη και μασούσε στην ανηφόρα δεν έκανε κιχ στα πατημένα και πραγματικά το λάτρεψα από την αρχη!
α..μία ακόμα ευχάριστη έκπληξη είναι ότι το R40 μας ανακύρηξε πλήρωμα του αγώνα Embarassed Embarassed Embarassed

νίκο ευχαριστώ για όλα!
Pughell - Δευ 13 Οκτ 2008, 11:52:58
Θέμα δημοσίευσης:
tsosmoulis έγραψε:

το αυτοκίνητο αν και του έλειπε δύναμη και μασούσε στην ανηφόρα δεν έκανε κιχ στα πατημένα και πραγματικά το λάτρεψα από την αρχη!

Στα ειπα ηδη,αμα αξιωθεις να το φερεις το Σαββατο,θα δεις και που,ποσο και με ποσα χρηματα θα αλλαξει η κατασταση. Smile

tsosmoulis έγραψε:
α..μία ακόμα ευχάριστη έκπληξη είναι ότι το R40 μας ανακύρηξε πλήρωμα του αγώνα Embarassed Embarassed Embarassed
...

Γλυφτη... Rolling eyes Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Δευ 13 Οκτ 2008, 12:19:26
Θέμα δημοσίευσης:
συγχαρητηρια
παντα τετοια (και καλήτερα) Cool
tsosmoulis - Δευ 13 Οκτ 2008, 13:19:05
Θέμα δημοσίευσης:
και η βαθμολογία Κυπέλλου Β.Ελλάδος δια χειρός Νίκου Γκάλφα!
http://www.r40.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1113&Itemid=211
glf - Δευ 13 Οκτ 2008, 19:50:59
Θέμα δημοσίευσης:
ναι, τα 1400 είναι υπόθεση του PSClub! Laughing
Road_Runner - Δευ 13 Οκτ 2008, 23:15:36
Θέμα δημοσίευσης:
tsosmoulis έγραψε:
νίκο ευχαριστώ για όλα!

Eγώ ευχαριστώ αδερφε μου
mikerrgp - Τρι 14 Οκτ 2008, 08:40:40
Θέμα δημοσίευσης:
συγχαριτιρια μαγκες Wink
tsosmoulis - Τρι 14 Οκτ 2008, 22:30:18
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.youtube.com/watch?v=tmagqaXLxwY
alekoukos106 - Τρι 14 Οκτ 2008, 23:30:28
Θέμα δημοσίευσης:
συγχαρητηρια παιδια!!!! Thumbs Up

ΡΕ!!!!!!!!!!ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ 5ΑΡΙ??????????????????????????ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ???????????????
Pughell - Τετ 15 Οκτ 2008, 09:18:26
Θέμα δημοσίευσης:
Το 5αρι ειναι του Μανωλοπουλου,γνησιο RS δηλαδη. Wink

---

Καλε(και κουλε) μου φιλε Μητσο καταλαβες κατα ποσο καλα(και ευκολα) μπορει να κυνηγησει ενα 13αρι ενα Yaris; Rolling eyes
tsosmoulis - Τετ 15 Οκτ 2008, 12:13:47
Θέμα δημοσίευσης:
δεν είδα κάτι τέτοιο στέλιο μου δυστυχώς... roll
από πού συμπέρανες ότι μπορεί το 13αρι με την παρούσα δύναμη να κυνηγήσει ένα yaris πιστόλι σε μία ειδική κατά βάση ανηφορική με πολλά πατημένα? ο σάκης έλιωσε στην 5η ενώ εγώ 5η έβαλα ελάχιστες φορές!
να μην μιλήσω για την διαφορά στο πάτημα μεταξύ 2 αυτοκινήτων.

τί να πω..thanks for the thumbs up!
Pughell - Τετ 15 Οκτ 2008, 13:52:27
Θέμα δημοσίευσης:
5η εβαλε βρε κουλυ γιατι το Yaris βγαζει και 13 κιλα ροπη.Το 13αρι μονον ροπη δεν εχει Laughing οποτε σε ειδικη "δυναμομετρο" θελει στροφαρισμα κα δυναμη ψηλα,πραγμα που δεν εχεις οποτε...κοιτα να το φτιαξεις! Rolling eyes

Δεν το λεω γιατι σε παω,το λεω γιατι αν κανεις μια αναδρομη στο παρελθον,δεν θα δεις κανενα Yaris να κερδιζει αναβαση στην κλαση του. Wink
Απλα οπως ειπες,βοηθαει και το full proof στησιμο του.
tsosmoulis - Τετ 15 Οκτ 2008, 13:58:08
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
5η εβαλε βρε κουλυ γιατι το Yaris βγαζει και 13 κιλα ροπη.Το 13αρι μονον ροπη δεν εχει Laughing οποτε σε ειδικη "δυναμομετρο" θελει στροφαρισμα κα δυναμη ψηλα,πραγμα που δεν εχεις οποτε...κοιτα να το φτιαξεις! Rolling eyes

Δεν το λεω γιατι σε παω,το λεω γιατι αν κανεις μια αναδρομη στο παρελθον,δεν θα δεις κανενα Yaris να κερδιζει αναβαση στην κλαση του. Wink

ρε!!!με μπερδεύεις!!!!! ροπή ή δύναμη με στροφάρισμα ψηλά?εγώ στο yaris τα είδα όλα αυτά!από τις 2000 μέχρι τις 7500 γαζώνει ρε συ..

όσο για το τελευταίο δεν είπα ότι με πας!ίσα ίσα σκαλώνω που μες αποκαλείς κουλάδι Laughing Laughing Laughing
glf - Τετ 15 Οκτ 2008, 14:14:18
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ από δω και μετά θα σε αποκαλώ Κυπελλούχο πάντως Laughing
Pughell - Τετ 15 Οκτ 2008, 14:22:53
Θέμα δημοσίευσης:
tsosmoulis έγραψε:
Pughell έγραψε:
5η εβαλε βρε κουλυ γιατι το Yaris βγαζει και 13 κιλα ροπη.Το 13αρι(Rallye) μονον ροπη δεν εχει Laughing οποτε σε ειδικη "δυναμομετρο" θελει στροφαρισμα κα δυναμη ψηλα,πραγμα που δεν εχεις οποτε...κοιτα να το φτιαξεις! Rolling eyes

ρε!!!με μπερδεύεις!!!!! ροπή ή δύναμη με στροφάρισμα ψηλά?εγώ στο yaris τα είδα όλα αυτά!από τις 2000 μέχρι τις 7500 γαζώνει ρε συ..

όσο για το τελευταίο δεν είπα ότι με πας!ίσα ίσα σκαλώνω που μες αποκαλείς κουλάδι Laughing Laughing Laughing

Εννοω οτι για να μαζεψεις το συγκεκριμενο Yaris,θελεις στροφαρισμα(για να βγαλει δυναμη) καθως απο ροπη το 1300αρι Rallye δεν βγαζει ποτε. Very happy

...κυπελλουχε! Laughing
tsosmoulis - Τετ 15 Οκτ 2008, 14:35:15
Θέμα δημοσίευσης:
έτσι το καταλαβαίνω (αν και πάλι μαμήσαμε το τοπικ)
το να βγάλει το 13αρι ροπή την είδαμε την μαμουνια στο ανάλογο τόπικ και δεν την κάνουμε. οπότε προχωράμε σε αυτά που συμφωνήσαμε στο service. αν δεν θέλει και πιστόνια ακόμα καλύτερα.

Γκάλφα απλά thanks για όλα (κύπελλα και λαλαμίες) πάντως το έλιωσα στην μπούκα οφείλω να ομολογήσω

ΥΓ αν και αντικειμενικός μου σκοπός δεν είναι να "πάρω" το yaris του σάκη Wink Laughing προς αποφυγή παρεξηγήσεων..
kane - Τετ 15 Οκτ 2008, 15:35:14
Θέμα δημοσίευσης:
μητσάκο,συγχαρητήρια μπρε! πάντα τέτοια αγορι μ΄!

αργά μεν,αλλα τα είπα.
glf - Πεμ 16 Οκτ 2008, 12:09:45
Θέμα δημοσίευσης:
tsosmoulis έγραψε:
πάντως το έλιωσα στην μπούκα οφείλω να ομολογήσω

.. με όποιο δάσκαλο καθήσεις.. Laughing Laughing

keep on μπούκ-ing Very happy
Road_Runner - Πεμ 16 Οκτ 2008, 13:22:24
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
tsosmoulis έγραψε:
πάντως το έλιωσα στην μπούκα οφείλω να ομολογήσω

.. με όποιο δάσκαλο καθήσεις.. Laughing Laughing

keep on μπούκ-ing Very happy

-3η δεξια ΣΟΣ, ΟΧΙ μπουκα...
-Εδω ο Γκαλφας την ειχε κανει την μπουκα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
χαχαχαχαχα
tsosmoulis - Πεμ 16 Οκτ 2008, 14:41:17
Θέμα δημοσίευσης:
ναι και εκεί χάσαμε την ευθυγράμιση νικολάρα μου.. Laughing
Road_Runner - Πεμ 16 Οκτ 2008, 15:00:28
Θέμα δημοσίευσης:
Για παλαιοχωρα λεω Μητσε
glf - Πεμ 16 Οκτ 2008, 15:29:41
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Για παλαιοχωρα λεω Μητσε

α τώρα κατάλαβα Cool

βασικά είναι να μη το λυπάσαι........

και ξέρεις ε? ποτέ μου δεν έχω πάθει λάστιχο σε ειδική!
Road_Runner - Πεμ 16 Οκτ 2008, 19:14:12
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε, εκει δεν ηταν για μπουκα ρε κασκαντερ.

Παράθεση:

Matador FTW!!!!!

Υ.Γ. Μιας και δεν ετυχε να μιλησουμε εως τωρα: ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΓΚΑΛΦΟΥΛΑ!!!
ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ!!!
glf - Πεμ 16 Οκτ 2008, 21:14:55
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Ρε, εκει δεν ηταν για μπουκα ρε κασκαντερ.

Παράθεση:

Matador FTW!!!!!

Υ.Γ. Μιας και δεν ετυχε να μιλησουμε εως τωρα: ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΓΚΑΛΦΟΥΛΑ!!!
ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ!!!

ναι ρε και σε μας δεν ήταν γραμμένο να βουτήξουμε, απλά η τιμονιά έπρεπε να γίνει Laughing

να ΄σαι καλά !
Steve - Παρ 17 Οκτ 2008, 11:38:22
Θέμα δημοσίευσης:
Dizzy2 W00t Worthy Clapping Clapping Clapping
Road_Runner - Πεμ 23 Οκτ 2008, 12:16:48
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=%20%20%20%20%20%20%20%20gr-news-article&article_id=%20%20%20%20%20%20%20%2015435%20%20%20%20%20%20%20%20&race_id=0
glf - Πεμ 23 Οκτ 2008, 19:09:51
Θέμα δημοσίευσης:
και

http://www.r40.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1124&Itemid=187

και

http://www.r40.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1126&Itemid=187
Steve - Πεμ 23 Οκτ 2008, 19:32:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ο ΣΟΑΑΒΕ δεν την παλεύει.
tsosmoulis - Τετ 29 Οκτ 2008, 15:39:53
Θέμα δημοσίευσης:
έφαγε τις πίστες τώρα το γύρισε και στον συνδικαλισμό των ράλλυ Tease Thumbs Up Tease Thumbs Up Worthy Tease Thumbs Up Tease Thumbs Up Worthy Tease Thumbs Up Tease Thumbs Up Worthy Tease Thumbs Up Tease Thumbs Up Worthy Tease Thumbs Up Tease Thumbs Up Worthy Tease Thumbs Up Tease Thumbs Up Worthy
glf - Πεμ 30 Οκτ 2008, 07:18:43
Θέμα δημοσίευσης:
φαντάζομαι τον Steve σε ζωντανό με το Σάββα στο ραδιόφωνο και κλαίω Laughing
tsosmoulis - Πεμ 30 Οκτ 2008, 08:12:01
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες