greenpug106 έγραψε: |
Φίλε εγώ την αγόρασα από την Αγγλία και λέγεται Thermallogic.
Δες τις πιο κάτω φωτογραφίες για βοήθεια. Επίσης βοηθά σε περίπτωση που έχεις σκούπα να μην λιώσει το κάτω μέρος της. Τέλος σε περίπτωση που χυθεί λίγο λαδάκι δεν θα πάρει τόσο εύκολα φωτιά όπως στην περίπτωση που δεν είχες την ταινία |
Steve έγραψε: | ||
Αν λιώνει το κάτω μέρος της, ή ΔΕΝ τοποθετήθηκε σωστά, η είναι άκυρο το υλικό με το οποίο φτιάχτηκε ![]() |
NemesisUltra έγραψε: |
εχω παρει ενα κταποδι για το 106 μου πως μπορω να βαλω πανω την ταινια και να την δεσω πανω του! |
Vlasis έγραψε: |
ειναι καλυτερο για τις επιδοσεις να μπει η ταινια, αλλα μειωνει τη ζωη του χταποδιου. Αυτο να το εχετε υποψη σας αν εχετε καποιο πολυ ακριβο χταποδι. Εξαιρεση τα χταποδια τιτανιου (αλλα δεν υπαρχουν πολλα τετοια).
.... |
alfetta έγραψε: |
όταν λύσω για να βάλω τις βαλβίδες νατρίου θα το κάνω... |
Vlasis έγραψε: |
ειναι καλυτερο για τις επιδοσεις να μπει η ταινεια, αλλα μειωνει τη ζωη του χταποδιου. Αυτο να το εχετε υποψη σας αν εχετε καποιο πολυ ακριβο χταποδι. Εξαιρεση τα χταποδια τιτανιου (αλλα δεν υπαρχουν πολλα τετοια).
|
Pughell έγραψε: |
John αυτο ειναι απολυτα λογικο ρε καθως εκει αλλαζει δραματικα η ροη μιας και ειναι το σημειο που εχει το λαμακι στην μεση και γινεται το ελα να δεις... ![]() Γενικα εγω ειμαι υπερ του τυλιγματος αλλα μονον σε σημεια που δεν εχουν τοσο μεγαλα θερμικα φορτια,πχ σωληνωτες εξαγωγες/downpipe και ανοξειδωτα χταποδια. Στα μαντεμια ειναι προβλημα το να ανεβαζουν πολυ μεγαλη θερμοκρασια. |