sod έγραψε: |
Ο λεβιεs βγαινει πανευκολα.....θελει στριψιμο και τραβηγμα..... |
SnakeMJK έγραψε: |
παίδες...
θέλω να αλλάξω το δέρμα του λεβιέ ταχυτήτων γιατί έχει λιώσει εντελώς... έχω βρεί αυτό http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280420716611 είναι εύκολο να γίνει η αντικατάσταση ή θα μείνω με το δέρμα στο χέρι; |
Steve έγραψε: | ||
|
RoadRunner122 έγραψε: |
Αυτό στο βίντεο δεν έχει καμιά σχέση μ'αυτό που ζήτησες. Αποφάσισε πρώτα τι θες και μετά πράττεις αναλόγως |
nikos 206cc έγραψε: | ||
Και αυτο θελει πυργο κ.τ.λ Αυτο οπως το βλεπω και χωρις να γνωριζω ακριβως τι εκανε μου φαινεται οτι δεν ασχοληθηκε με χτενα με εσοχες απλα εβαλε ενα καπακι γυρω-γυρω...Αυτο που σκεφτομαι να κανω ειναι απλα θεμα ομορφιας χωρις να χασει εξ'ολοκληρου την πρακτικοτητα του...να εχει δηλαδη ενα τονο χειροποιητου |
reselie έγραψε: | ||||
Aυτο δεν θελει πυργο..το αλλο θελει πυργο για να δουλεψουν πιο λειτουργικα/σωστα τα χτενια..εφοσον βαλεις ενα καπακι γυρω γυρω με μια τρυπα στο κεντρο ποιος ο λογος για πυργο? εμενα παντως μου φαινεται μακραν πιο ασχημο ετσι απο την μαμα δερματινη φουσκα.... |
gramacar έγραψε: |
Υπάρχει περίπτωση να βρω κάπου τον λεβιέ ταχυτήτων από αλουμίνιο που φόραγαν κάποια 206cc? Yποθέτω ότι μπαίνει και στο απλό 206 1.4 16v.
Πάντως στο ebay δεν υπάρχει κάτι. Και κάτι άσχετο. Το επόμενο το έχει δοκιμάσει κανείς? Πως σας φαίνεται σαν ιδέα και εμφανισιακά? http://www.ebay.co.uk/itm/PEUGEOT-206-207-CITROEN-C2-HEATER-AIR-CON-CONTROL-KNOBS-UPGRADE-IN-BLACK-CHROME-/112097945515?hash=item1a198ee7ab:g:cwoAAOSw~oFXNLyY |
TopGear έγραψε: |
Αν εννοείς το ασημένιο που έχει ποσταριστεί πιο πάνω, πιθανώς να υπάρχει σε κάποια αντιπροσωπεία με ανταλλακτικά. Το είχα βάλει και στο δικό μου το 2009, κόστιζε κάπου 40-45 ευρώ. |
gramacar έγραψε: | ||
Ακριβώς αυτό εννοώ ευχαριστώ. Το περίμενα ότι θα κάνει τόσο πολύ για αυτό το κοίταγα στο ebay αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει. Ίσως πρέπει να κοιτάξω στα μεταχειρισμένα. Το καλοκαίρι δεν θα έχει θέμα με την ζέστη όταν το χτυπάει ήλιος? Θα πιάνεται? |
gramacar έγραψε: | ||
Δεν πιάνεται, θέλει λίγα λεπτά για να μπορείς να το ακουμπήσεις. Να ανοίξεις παράθυρα ή να βάλεις κλιματισμό καλύτερα. Μέχρι τότε, το ακουμπάς "μερικώς" και απαλά και κυρίως αλλάζεις ταχύτητες από το πλαστικό ακριβώς από κάτω από τη μπίλια. |