MEMsound έγραψε: |
σιγα μην βγάλει η Peugeot sport ανάρτηση για το 307 cc για το δρόμο και για τον χαρακτήρα του 307 cc...
θεωρητικά ενα 307 cc καθώς και ο οδηγός του εχει σαφως πιο "τουρινγκ" (η εστω σπορ τουρινγκ) διαθέσεις και απαιτήσεις από το αμάξι του και οχι "στριβω τεζα" προσανατολισμους... ![]() ![]() ![]() |
nikos 206cc έγραψε: |
Ο κολλητός μου φοράει στο 206 cc του απο το διλιτρο ανάρτηση και ελατηρια 5ποντα eibach και ειναι πολυ ευχαριστημένος...Δοκιμασμένη και αξιόπιστη λύση η ανάρτηση από το διλιτρο και πιο οικονομική ![]() |
AlienHack έγραψε: | ||
Ρε κατεστραμένε το οτι το αμαξι του κολλητού σου εχει γίνει Καρτ και στριβει σαν τρενο οπου θελεις (εχω μπει μεσα ) δεν συμαινει οτι ειναι οτι καλυτερο... Στην πόλη μεσα πηγαίνει με 10km/h όμως για να μην πατήσει λακουβίτσα... Παρά είναι χαμηλωμένο και σκληρό για άνετη οδήγηση, μονο για πιστα ειναι τωρα... Πιστεύω οτι μια ποιο ενδιαμεση κατάσταση θα ειναι ποιο ικανοποιητική. χαμήλομα ας πουμε στα 3cm οχι 5cm , και για αναρτηση κανα bilstein μαυρο που ειναι ποιο σκληρο απο το μαμα αλλα οχι οσο toy RC. Εγω με αυτόν τον συνδιασμο σε cc και στρίβω άψογα και σταθερά και οδηγαω άνετα μεσα στην πόλη |
vamvakoolas έγραψε: |
τιμη θα σου πω για σετακι ή για δυαδα απο δευτερα, αν θυμαμαι κανενα 300ρι |
AlienHack έγραψε: |
ο κολητός σου αν δεν κανω λαθος φοραει 2λιτρου μπροστα και rc πισω ή κατι τετοιο... και 5ποντα.. στριβει αλλα κοπαναει σαν τρελο.
οποτε χαιρομαι που συμφονουμε στο 3 ποντο , τωρα για τα αμορτισερ, νομιζω του rc με χαμηλομα ειναι too much. ισως του διλιτρου ειναι οκ για δωσε λινκ για τα μαυρα bilstein Που τα λενε ολοι χαλια.. |
AlienHack έγραψε: |
Λοιπον , δεν ειμαι μετοχος στην bilstein, αλλα εχω να πω καποια πράγματα λόγο εμπειρίας.
Καταρχας να πω οτι το αμάξι το πήρα με τα αμορτισερ του RC πανω χωρις χαμήλωμα, μετα έβαλα τα μαυρα τα bilstein χωρίς χαμήλωμα, και εχω οδηγήσει και το μαμα 206cc με τα μανήσια και χωρια χαμήλωμα. Στο τέλος πριν 2 μίνες χαμήλωσα πάνω στα μαύρα bilstein. Αρα μπορω να εκφέρω γνωμη για τα μαμα, τα μαυρα bilstein και τα RC. λοιπον, τα μαμα... αστα να πανε.. μονο για βολτα με 60km/h στην παραλια ειναι. ΠΟΛΥ ανετο το αμαξι, ΑΛΛΑ καθολου σπορ χαρακτήρα. Καταρχάς πατας απότομα το γκαζι και απο την μαλακότητα και την μεγαλη διαδρομή η μούρη σηκώνεται στον θεό, βλέπεις το μπαρμπριζ σου να παει ψηλααα... ![]() Ξενερωμα απο μόνο του και τρελο χασημο στην απόκριση. Να μην μιλήσω για στροφές... έμπαινε δεν λεώ αλλα έπαιρνε μια κλήση το αμάξωμα που φοβόσουν να το πας στα ορια γιατι ελεγες τωρα θα τουμπάρω.. σε λιγο θα τουμπάρω... Παμε στα RC.. αγονιστικο, απλα και καθαρά. το αμάξι τραίνο, η μούρη δεν σηκωνόταν ουτε χιλιοστό . το αμαξι έμπαινε σαν καρτ παντού! ΑΛΛΑ στην πόλη μέσα... τραγικό, η παραμικρή λακκούβα τίναζε τα πάντα μέσα στο αμάξι , τα κλειδιά & τα πράγματα που άφηνα στις πλαϊνές θήκες του οδηγου-συνοδηγού πετούσαν στον αέρα!! Πολυ κούτσουρο το αμάξι, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΑΜΗΛΟΜΑ! τελος τα μαύρα bilstein, μια ενδιάμεση κατάσταση. ΠΟΛΥ καλό κράτημα (αν και η μούρη λίγο σηκώνεται στις απότομες εκκινήσεις) , στροφές σχεδόν κρατάν το αμάξι οριζόντιο χωρίς κλήσεις και μέσα στην πόλη αρκετά άνετα, οχι οτι σε τρυπαρα στην άσφαλτο δεν θα βαρεσουν αλλα στις απλες λακκούβες σαμαρακια κτλ ειναι μια χαρά. Τελος μαύρα bilstein ΚΑΙ χαμηλομένα 3cm... πιστεύω η καλύτερη λυση. Έγιναν ακόμα ποιο σταθερα, με λιγότερες κλήσεις η μούρη σχεδόν δεν κουνιεται σε εκκινήσεις , στροφές μπαίνεις με οσα θες και μονο τα λάστιχα ειναι πια το οριο, ΚΑΙ το σημαντικότερο, ΔΕΝ ΒΑΡΆΝΕ μέσα στην πόλη, παρόλο που δουλεύουν συμπιεσμένα Αυτες ειναι οι απόψεις μου , ισως κάποιος άλλος έχει διαφορετικές αλλά απο την προσωπική μου εμπειρία πάνω στις 3 αυτές αναρτήσεις Thats it! ΥΓ. Νικο, αυτο που λες περι μελέτης της bilstein πανω σε Γερμανικά και της Peugeot σε Γαλλικά κτλ.. ειναι λιγο κάπως . Δεν υπάρχει Γερμανικο Γαλλικό και Ιαπωνεζικό αμαξι, στην ουσία ειναι βαρος, κεντρο βαρους, διαδρομή αναρτήσεων, συστημα αναρτησης κτλ.. αυτα τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι το αμάξι. Δηλαδή αν Βγάλει η Πεζό ενα αμάξι που εχει διαφορετική φιλοσοφία (Πχ ποιο γερμανικό στήσιμο, οχι μεγάλες διαδρομές ανάρτησης, βαρύ αμάξωμα, οχι ημιάκαμπτο πίσω αλλα κανονικά ψαλίδια κτλ) τι θα λέμε? είναι Γαλλικό μεν αλλα μην βαλεις Πεζοσπορ αναρτήσεις βαλε Bilstein γιατι ειναι φτιαγμένες για Γερμανικά και το αμαξι αυτό έχει Γερμανικό στήσιμο? ![]() ![]() Χόρια που έχω δει πολλές φώτος στο νετ απο αγωνιστικά 206 WRC και 206 RCC που φοράνε BILSTEIN... αυτοί δηλαδή γιατί τα βάλανε? γιατί έχουν Γερμανικό? Συμφωνώ οτι η PSSport μελετάει τα προϊόντα της στα δικά μας μοντέλα αμάξια, ΑΛΛΑ αυτο δεν σημαίνει οτι μια άλλη εταιρία δεν μπορεί να φτιάξει ενα προϊόν που να "κάθεται" καλά στα Γαλλάκια μας... |
vamvakoolas έγραψε: |
λοιπον τα μαμα του 2λιτρου cc ερχονται απο εργοστασιο 250 ευρα (τελικη)
Φανταζομαι αντιπροσωπιες κανα 300 μιλα με Γκαγκασταθη |
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε: | ||
Πρεπει να αλλαξω και ελατηρια? |
drdino έγραψε: |
Toυ CC με ελατήρια χαμηλώματος βάλτε τα. Είναι πιο κοντά από τα μαμά. |