micho έγραψε: |
με το που γύρισα σημερα σπιτι απο την δουλειά με περιμενε ενας φακελός απο την lion με μια επιστολή για να επιστρέψω τα κλειδιά του 206 στον αντιπροσωπο και αυτοι λεει θα μου δώσουν αλλα!!! ![]() ![]() ![]() εντολή λεει απο την μαμα peugeot! το αμαξι το πήρα τον αυγουστο του 2002!!! ήρθε και σε κανεναν αλλο αυτη η επιστολή? Ειναι λιγο περιεργο παντως ![]() ![]() ![]() |
alxdr74 έγραψε: | ||
|
teoman έγραψε: |
Είναι σίγουρα από την lion?Eπικοινώνησε καλύτερα με τα κεντρικά και μετά πήγαινε στην αντιπροσωπεία σου... |
vassop26 έγραψε: |
Εγώ λέω να μην τους δώσεις τα κλειδιά σου !!! |
TZAG έγραψε: |
Αλήθεια, ξέρει κανείς να έχει να κάνει με παρτίδες οχημάτων ή είναι γενικό το πρόβλημα ![]() ![]() ![]() |
Old Navy έγραψε: |
H αλλαγή κλειδιών απαιτεί χρόνο: 3 μήνες για να έρθουν τα κλειδιά από Γαλλία και περίπου 15 μέρες πριν και μετά για τα Ελληνικά γραφειοκρατικά |
micho έγραψε: |
εγω μεχρι τωρα δεν εχω παρατηρησει κατι περιεργο παρα μονο μια φορα που ψιλομαγκωσε αλλα τιποτα τρομακτικο ρε συ...
τεσπα... εγω προτεινω να το αφησουμε ως έχει γιατι 99% θα θελουν πισω τα κλειδια μας τα παλια! και δεν θελω να τα δωσω! εσυ τι λες? το αμαξι το πηρες μηπως περσυ τον Αυγουστο? |
Bloom έγραψε: |
Ο αγαπητός κύριος -πρώην- Vini και -νυν- Old Navy (αχ δεν μπορώ να το συνηθίσω αυτό το νεο nick σου βρε συ Νίκο ![]() |
ofitzis έγραψε: |
Μου είχε έρθει κι εμένα αυτή η επιστολή,τα κλειδια τα άλλαξα κανονικά και φυσικά κράτησα και τα παλιά.Τα παλιά δεν είχαν δοντάκια και είχαν μια τρύπα στο κάτω μέρος ενώ τα καινούρια δεν έχουν τρυπούλα και έχουν δοντάκια...
Το αμάξι είναι 7/2002 |
Το αμάξι το παρήγγειλα αρχές Νοεμβρίου '02 και το παρέλαβα μετά τα μέσα του Φεβρουαρίου '02 |
Εμένα πάντως ακόμα δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο από την αντιπροσωπεία να πάω να παραλάβω τα νέα κλειδιά, όπως φαντάζομαι ούτε και τον micho για να μην έχει γράψει τίποτα.
Το "παλίο" κλειδί μου έχει τρυπούλα στο κάτω μέρος... αλλά έχει και δοντάκια! |
Ναι 'σαι καλα Μιχάλη που το πρόσεξες εσύ, γιατί αν περίμενες από μένα...?
Σωωωωώθηκες! |
Επιστήμονες ακόμα ερευνούν την "περίπτωσή" μου σου λέω! ![]() |