Puzzle έγραψε: |
Lion Ηεllas... πολιτικη της εταιρειας λεει.. peugeot κλεινει στις 4.. |
nickzotos έγραψε: | ||
για το πρωτο υπαρχει συμφωνιτικο με την σελλ οσο για το δευτερο..εσυ δουλευεις 16 ωρο;; |
nickzotos έγραψε: |
δεν το γνωριζω αυτο για τον κωνδορα
οσο αυτο για τις βαρδιες δεν το σχολιαζω.. |
nick207 έγραψε: |
ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!! Ετσι είναι τα πράγματα ακριβώς.Ο καθένας κάνει ότι θέλει, χρεώνει ότι θέλει ΕΛΕΟΣ!!! Απορώ πως ορισμένοι άνθρωποι κατέχουν θέσεις κλειδιά κατά τη γνώμη μου και ποιοι τους τις αναθέτουν χωρίς να τις αξίζουν και να μπορούν να τις υποστηρίξουν. |
Προσωπικα θα κανω καταγγελια στη Peugeot στη Γαλλια και σιγουρα και στην ενωση καταναλωτων..Μπορει να ακουγεται γελοιο αλλα μονο ετσι γινεται δουλεια..Θα αναφερω ονοματα και εταιρειες κανονικα... |
Για εμένα θα έπρεπε να υπάρχει η ίδια τιμολόγηση στα ανταλλακτικά, πανελλαδικώς, και όχι με καπέλο από 10-15% σε κάθε ανταλλακτικό. |
Υ.Γ Σε πολλες περιπτωσεις επιστολων παραπονων στις επισημες αντιπροσωπειες του εξωτερικου, εχει βγει υπερ του καταναλωτη μετα απο επιπληξη προς την αντιπροσωπεια της ελλαδος.. |
το οτι ανεφερα να δωσω το αμαξι ενταξει ρε παιδια ειναι πανω στα νευρα σου..
οταν ακους τετοιες διαφορες γινεσαι εξω φρενων και πιστευω δικαιολογημενα.. Εχω παρει το αμαξακι μου απο περσι τον αυγουστο..επισκεπτομαι μονο κονδωρα και παει να κοπανησει εμενα?ε οχι, δεν το δεχομαι.. Ασε που μεσα σε ενα χρονο εχω αναγκαστει να επισκεπτω το συνεργειο 7 φορες..2 φορες προβλημα με ταχυτητες,κατεβασμα σασμαν,μετα ξανα πισω γιατι ενα πλαστικο στα ποδια του οδηγου δεν το ειχαν κουμπωσει και ειχε σπασει μια βιδα, μετα 2 φορες για το συναγερμο, μια για τα παραθυρα..ε βαρεθηκα ο ερημος.. Ενημερωση απο κονδωρα..Με πηρε τηλ εχτες το μεσημερι ο υπευθυνος του συνεργειου..πολυ συζητησιμος ανθρωπος..μου ειπε οτι τα εβαλε κατω ενα ενα με τη laion και βγαινει περιπου στα 185 ευρω..λεει οτι το 240 που μου ειπαν ειναι πολυ χονδρικη τιμη αν θελει και αλλες αλλαγες..τωρα τι να πω.. και επισης οτι αυτοι απο μονοι τους αποφασιζουν και αλλαζουν αλλο ενα φιλτρο που εχει περιπου 15 ευρω.. αρα ξαφνικα Κονδωρα παμε συνολο 200-210..και μου ειπε οτι αν παω τα λαδια μου μειον περιπου 100 ευρω.. Μενει σημερα να παρω παλι laion να δω τι θα μου πουν τελικη τιμη..Γιατι αν ισχυει τα 160 που μου ειχαν πει παλι μιλαμε για μια σεβαστη διαφορα.. Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας κ τη βοηθεια σας και κατανοηστε οτι καμια φορα πανω στα νευρα μας λεμε καμια κουβεντα παραπανω.. Αληθεια με ποιο τροπο μπορω να γινω μελος?Πρεπει να ερθω καπου? Υ.Γ Σε πολλες περιπτωσεις επιστολων παραπονων στις επισημες αντιπροσωπειες του εξωτερικου, εχει βγει υπερ του καταναλωτη μετα απο επιπληξη προς την αντιπροσωπεια της ελλαδος.. |
Steve έγραψε: | ||
![]() |
συστηματικες εργασιες σερβις : 71.6
λαδια (για 207 150) : 88 φιλτρο +ροδελα : 10.7 φιλτρο καμπινας : 23.3 γενικο συνολο 193.8 ![]() |
Puzzle έγραψε: | ||||
Μπορει να κοροιδευεις αλλα εχει συμβει και σε vw και σε peugeot..Τεσπα δεν εχει ιδιαιτερη σημασια αυτο.. Ευχαριστω φιλε για το τροπο εγγραφης στο forum..κοιταζα τοση ωρα να το βρω στο forum.. Μπορει καποιος σας παρακαλω να μου πει ενα μαγαζι να προμηθευτω τα shell hellix 5w-30? Γιατι αυτος που τα ειχα βρει δεν εχει.. Να φανταστω οτι ουσιαστικα υπαρχουν σε ολα τα μαγαζια με λιπαντικα κτλ? |
ισχυουν..απλα πριν εκανα λαθος υπολογισμοπ στα λαδια και ειναι 23.6*4=94,4 |
Steve έγραψε: |
Απορώ γιατί παίρνετε τέτοιες τιμές για το λάδι, την στιγμή που υπάρχει όπως έχουμε χιλιοαναφέρει στο θέμα με τα λιπαντικά, το AMSOIL HDD 5w-30 με 12 ευρώ το λίτρο... |
Puzzle έγραψε: | ||
Κατι δεν μου παει καλα..Εξηγω: συστηματικες εργασιες σερβις : 71.6 λαδια (για 207 ) : 94,4 διορθωμενο φιλτρο +ροδελα : 10.7 φιλτρο καμπινας : 23.3 Συνολο 200 ευρω ακριβως Εμενα ομως μου λεει ο Κονδωρ εργασια μαζι με εργασια αλλαγης φιλτρων : 95 φιλτρα αλλα 35 Λαδια δικα μου 57,5 Συνολο 187,5 Αφου απο τα λαδια γλιτωνω 95-57=38 ευρω πως βγαινει στο service 12.5 ευρω διαφορα? Στις συστηματικες εργασιες που λες 71,6 εχεις βαλει και την εργασια αλλαγης φιλτρων?Γιατι προφανως παιζει πολυ δουλεια εκει και τη χρεωνουν αλλα 20 ευρω στο κονδορα..χαχα!!! |
Υπόμνημα: Καινούριος...και λιπαντικά
Ξεκίνα και άσε τα shell ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Aμα το πας όμως έτσι, ο κατασκευαστής προτείνει (και με ειδικό ταμπελάκι στον κινητήρα) μόνο από τον όμιλο ΤOTAL (Total/Fina/Elf).
... Τα Shell δεν ανήκουν στον Ομιλο Τοταλ... |
Ειπα να κανω αλλη μια δοκιμη..
και μαλλον πετυχε.. Peugeot Ροδιτης.. 160 ευρω μαζι με Φπα, λαδια, και φιλτρα καμπινας κτλ.. Μου ειπε οτι θα εφτανε τα 220 ευρω αν χρειαζομουν και τακακια.. Επισης παιρνει και τα δικα μου λαδια..οποτε αφαιρειται η διαφορα.. Απ οτι καταλαβα απο τη συζητηση μας αυτος χρεωνει τα λαδια περιπου στα 60-65 ευρω ενω οι αλλοι στα 90-95..αρα ετσι βγαινει και η διαφορα.. Τον ξαναρωτησα για τη τιμη και μου τη διαβεβαιωσε!!! Τωρα πως τι και γιατι..Ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα μου.. Εκτος αν μου λεει ψεματα και παω εκει και μου πει ξαφνικα 200 ευρω οπου θα γινει και χαμος.. Αληθεια εχει επισκεφτει κανεις τον Ροδιτη?εμεινε ευχαριστημενος? |
jim 106 έγραψε: | ||
|
fynos έγραψε: |
Πατησιά, μάλλον είσαι μακριά για πολύ Β.Π
Όπως και να έχει ξεκαθάρισε τι λάδια θες να βάλεις, αυτό θα είναι και η αρχή που θα επιλέξεις αντιπροσωπεία κτλ Τώρα 20 ευρο πάνω 20 κάτω, δεν θα πρέπει να είναι βασικό κριτήριο ! Υ.Γ. Από τους προμηθευτές μας, παίρνω TOTAL 4L με 40-50 euro αν δεν κάνω λάθος ! |
MEMsound έγραψε: |
εγω οσο ημουν στηνεγγυηση (και ακομα και τώρα αλλα αυτό δεν εχιε να κάνει) αγόραζα από τον Χαραμπάκη τα λαδακια μου (φθηνα φθηνα σαν μέλος...) και τους τα πήγαινα και τα αλλάζαμε στην αντιπροσωπία κανονικα
για τα μέλη τα ΤΟΤΑΛ 0-30 και 5-30 εχουν 10~12 ευρω το λίτρο (δεν ξέρω πόσα λιτρα παίρνει το δικό σου) αυτα τα γενικου τυπου συνεργεια εμενα δεν μου κάθονται καλά στο μάτι γενικώς... και ιδίως για καινουργια αυτοκινητα... |
68 post, τα 50 λες ότι είναι πιο φθηνός ο Ροδίτης.
Τί συμπέρασμα να βγάλει κάποιος? |
Εκτος αν δουλευεις σε κανεναν ανταγωνιστη και σε πειραξε...
Καλυτερα 68 post μπας και το δει κανας πιτσιρικας και γλυτωσει κανα φραγκο.. Δεν ξερω για σενα αλλα δε περισσευουν σε ολους... Τα συμπερασματα δικα σου!!! |
Απο εδω μεσα δεν προσβαλλα κανεναν...
Τα forum εχουν την ιδιοτητα να ανταλλασεις αποψεις διχως να ξερει ο αλλος τι επαγγελεσαι και τι οχι.. Προσωπικα δεν εθιξα κανεναν...αν εθιξα το συνεργειο που δουλευουν, προσωπικα εμου και καθε παιδιου που τα εχουν σκασει χοντρα για να παρουν ενα αμαξι που γουσταρουν, δεν με ενδιαφερει καθολου.. |
Administrators υπαρχουν και αν θεωρουν οτι προσβαλλα εταιρειες η εθιξα αυτες με τα λογια μου ας εκοβαν το post μου..(κατι το οποιο δεν μπορει να γινει μιας και μιλαμε για πραγματικοτητες) |
Βλεπεις ελλαδα ειναι..και να εισαι σιγουρος οτι οπως ολοι οι ανθρωποι και καποιοι απο εδω μεσα την οικονομα κοιτανε.. |
Ασε που στο κατω κατω ο μονος που με κοντραρει απο την αρχη εισαι εσυ.. |
Το οτι εσυ εδωσες 60 ευρω να αλλαξεις 4 μπουζι ενω αν το εψαχνες μπορει να εδεινες 20..το μονο που μου λεει ειναι 1)η εχεις λεφτα για πεταμα η 2)οτι σου πλασσαρουν το παιρνεις.. |
Επισης τα λαστιχα ειναι εκτος εγγυησης οποτε μην ανυσηχεις δεν θα σε απασχολησω με τετοιο post.. |
160 ευρω ο ενας 240 ο αλλος = 80 ευρω περισσοτερα στη τσεπη μας..προφανως δε σε νοιαζει..Παρολου που ειπες οτι ολοι μας κλεβουν αλλα εμεις κοιταμε πως να δωσουμε λιγοτερα.. |
Οποτε κατσε να σε κλεβουν, μην ασχολεισαι με το post μου...και ασε εμας τους απλους μη γνωστες να προσπαθουμε για το καλυτερο μας.. |
Και ενα τελευταιο ..το pοst για σενα μπορει να μην αξιζει(αλλο αν ασχολεισαι και σε τρωει) αλλα το οτι το εχουν διαβασει 882 ατομα και υπηρχαν παιδια που ελεγαν πες τα χρυστοστομε με τους κλεφτες που εχουμε μπλεξει κατι σημαινει.. |
Συγγνωμη οσους κουρασα αλλα δεν ανεχτηκα και δεν προκειται να ανεχτω ποτε στη ζωη μου τη κλεψια..!!!
Υ.Γ Steve δωσε μου τη διαφορα ρε συ απο τα αλλα συνεργεια και το παω σε οποιο σε βολευει!!! |
Steve είσαι Θεός! |
1 ο Steve ειναι Θεος και το καταλαβαινεις μονο αν τον γνωρισεις απο κοντα
2 ασχοληθηκαμε με το τοπικ για να ¨λυσουμε παρεξηγησεις¨. 3 η διαφορα ειναι 45 ευρω γιατι σου εγραψα στο διορθωμενο ποστ οτι ειναι 195 ευρω 4 δεν ειναι λαμογιο ουτε τρωει τα λεφτα του μπαμπα πιστεψε με ουτε του τρεχουν απο τα μπατζακια! φιλικα ![]() |
Ρε φιλε εκατσες και εκανες ολοι αυτη τη δουλεια...Αστερι...
Ας ξεκινησουμε ομως με τις χαζομαρες σου... |
1)Άρα δηλαδή βγαίνουμε σε ένα forum και γράφουμε ότι μας καβλώσει ε?
Ακριβως ετσι ειναι φιλε μου...τα 60 ευρω που γλιτωνω θα τα χαλασω καπου αλλου για τη καυλα μου και μονο...Αν θεωρεις οτι λεω μαλ***ες παρε ο ιδιος τα service και ρωτα τιμες(ξεχασα υπερανω χρηματων ο τυπακος).Αν θεωρησες ολο το post μαλ***ες ας εκανες και καμια δουλεια στην εργασια σου και να μην ασχολεισαι αλλο.. |
2)Administrators υπάρχουν, αλλά έχουν πέσει σε ύπνο βαθύ.
Σε βαθυ υπνο δεν εχουν πεσει τα παιδια..απλα βλεπουν κατι που ξερουν οι ιδιοι προφανως...Την τραγικη κωμωδια της ελλαδος περι τιμων και κλεψιματων.. |
3)Ναι όλοι μας εδώ μέσα κοιτάμε πώς να τα κονομήσουμε από όλα τα Group Buy, και πώς να τα κονομήσουμε από το κάθε post που γίνεται εδώ μέσα με διαφημίσεις από το Google.
Οχι αν τα οικονομαγες θα μας το ελεγες ανοιχτα ρε φιλαρακι...Αν επαιρνες προμηθεια απο καποιο συνεργειο θα μας το ελεγες ε?...Ασε ρε... |
4)Ο nickzotos δηλαδή, δεν σε κόντραρε από το 1ο κιόλας post σου?
Οπως επεισης με βοηθησε με αναλυτικους πινακες κοστολογησης.. |
5)Ή ότι 3) λες μαλ***ες ή 4) έπαιρνα ότι μου πλασσάρανε για να μην χάσω την εγγύηση και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Σε εσενα στηριζετε φιλε μου η οικονομια του κρατους μας..Ακριβως αυτο παιρνεις οτι σου πλασσαρουν οσο οσο...Επιπλεον με το τροπο σου ειρωνευεσαι ολους τους αλλους εδω μεσα που ψαχνουν για την καλυτερη τιμη και να ειναι και μεσα στην εγγυηση.. Μη ξεχνας το θεμα..Διαφορετικες τιμες αντιπροσωπειων... |
6)Μη ξεχάσεις να πάρεις το τόξο σου, στο οδοιπορικό σου για το καλύτερο όλων, Ρομπέν των Δασών!
Δε θα σταματησω να βοηθαω και να ζηταω βοηθεια για τετοια θεματα..οπως επισης και να κατακρινω κατι λαμογια σαν εσενα.. |
7)Τα παιδιά που έλεγαν "πες τα χρυσόστομε" ήταν ένας όλος κι όλος, και έχει όνομα nick207 τον λένε.
Υπαρχουν και pm..υπαρχουν φιλοι που εχουμε συζητησει εκτος post.. |
8)Και επειδή φαίνεται ότι ΔΕΝ το κατέχεις με τα forum, λέει 882 Αναγνώσεις.
Και επειδη προφανως συνεχιζεις να λες κουταμαρες...οι 882 αναγνωσεις ναι μεν μετρανε οποτε μπαινει ο καθενας που συμμετεχει οπως επεισης μετρανε και απο ατομα που μπορει να διαβασαν το post χωρις να συμμετεχουν..Και απο το post αυτο σιγουρα καποιοι εμαθαν κατι που προφανως εσυ το ηξερες παντογνωστη!!! |
9)Δώσε μου έναν λογαριασμό τράπεζας και πόσα λεφτά θέλεις να πας σε κανα συνεργείο της προκοπής
Χαιρομαι που υπαρχουν τετοιοι large τυποι που εμαθαν με τα λεφτα του μπαμπακα να μην υπολογιζουν τιποτα.. |
Οσο για το κανα συνεργειο της προκοπης..πες το ρε φιλε και με εχεις σκασει τοση ωρα...πες το ονομα που θες να διαφημισεις..Γιατι τα υπολοιπα σε πονεσαν πολυ... |
Οσο για ολα αυτα λυπαμαι που υπαρχουν τετοια ατομακια σαν εσενα να βοηθανε και τους υπολοιπους!!!
Α ρε παρακρατος...4 συνεργεια...4 διαφορετικες τιμες...Διαφορες εως και 60 ευρω..και ο τυπος δεν βλεπει κανενα νοημα στο post... |
Steve:Επίσης, ο κάθε αντιπρόσωπος βάζει το καπέλο του και στα ανταλλακτικά και στην εργασία του, όσο θέλει αυτός. Αυτό είναι ένα μπάχαλο που με έχει δυσαρεστήσει αρκετές φορές, αφού ο μόνος που πουλάει ανταλλακτικά σύμφωνα με τις τιμές που βγάζει το servicebox είναι ο Κόνδωρ
Δε χρειαζεται να πεις κατι αλλο παντως..Φαινεται που στρεφεσαι... Και θα συμφωνησω μαζι σου...220-240 ευρω για λαδια φιλτρα!!!... ![]() Οντως σε δυσαρεστει η κατασταση που υπαρχουν αντιπροσωποι πιο φτηνοι!!! |
1)Οταν ενας σχετικα ασχετος ζηταει βοηθεια και το μονο που κανει καποιος ειναι να ειρωνευεται..δεν ειναι Θεος για μενα..αλλα Καραγκ...ης!!! |
3)Παραμενει να ειναι η διαφορα 60-80 ευρω απο το ενα συνεργειο στο αλλο..καθολου ευκαταφρονητη για μενα επαναλαμβανω!!! |
4)Συγγνωμη δεν μπορω να σε πιστεψω γιατι οι κρισεις του μου δειχνουν τελειως αντιθετα πραγματα..και φυσικα δεν θελω να συναντρεφομαι με τετοια τυπακια.. |
Και οπως ειπε ο steve και με εσενα μπορει να ξεκινησαμε με μια αντιπαραθεση ..αλλα εμαθα πολλα πραγματα απο εσενα..ενω απο αυτον τιποτα!!!Αυτο ειναι αλλωστε και το νοημα ανταλλαγης αποψεων!!!Να παιρνεις και να δινεις...
Οταν δεν εχεις να δωσεις τιποτα καλυτερα να μην συμμετεχεις..!! Και παλι ευχαριστω ολα τα παιδια!!! |
δεν μου εσπασες κανενα παπαρι και δεν εβαλα κανενα να μιλησει..μονος τ μιλησε! |
|
Ειναι το μονο που θα σχολιασω μιας και τα υπολοιπα ειναι λογικα της ηλικιας σου.. |
Αληθεια ποιος απ ολους εισαι ρε nickzote που μιλησα μαζι σου και σου εσπασα τα @@? Πες μου και θα ερθω να σε βρω και απο το μαγαζι...Αν και μαλλον δε χρειαζεται καταλαβα που δουλευεις..!!! |
Τουλαχιστον οτι θες πες τα μπροστα μου..και οχι μεσω του τυπακου που καταφερε το σπουδαιο επιτευμα της ζωης να αλλαξει 4 αμαξια..!!!
Φιλικα!!! |
Είσαι και πολύ μάγκας τελικά και νιώθω λίγος μπροστά σου
Α και μη νοιωθεις λιγο ρε φιλε.. Εγω ειμαι 27 και δεν καταφερα να αλλαξω 4 αμαξια..παρα μονο 1.. Να εισαι περηφανος και keep walking!!! |
Road_Runner έγραψε: |
ρε φιλε παζλ, πιστευεις πραγματικα οτι ο χρονος, το χρημα στα τηλ και στις βενζίνες αξίζει τον κόπο να το ψάξεις τόσο πολυ έστω και για 80 ευρω? (που απ'ότι διάβασα ειναι 60κατι)...
Οποιου δεν του περισεύουν και ψάχνει το πως θα γλυτώσει 60 ευρώ για να για μενα ειναι το λιγότερο τραγικός. Αν όπως λες δεν σου περισσεύουν, ας μην επαιρνες καινούργιο αμάξι που δεν θα μπορείς να συντηρείς. Δεν βρισκω βαση στο να θες να γλυτώσεις 60 ευρω, και να κρατησεις την ευγγυηση με διαφορες αλχημειες... Η κανεις οτι λεει η εγγυηση και κανεις υπομονη μεχρι να τελειωσει οπως ειπε και ο σταυρος, η αλλιώς το πας στον Μητσο της γειτονιας και σου αλλαζει λαδια φιλτρο με 60 ευρω. Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα... Οπως επίσης και το οτι και εδω ισχυει το οτι πληρώσεις παίρνεις. Προφανώς και θα ειναι πιο ακριβα στην Λαιον οπου εχει 10 αναβατορια και θα παρεις το αμαξι σου μετα απο 1 ωρα και αλλη στο χ-ψ συνεργειο που θα το παρεις μετα απο 3 ωρες... ![]() |
nickzotos έγραψε: | ||||
ναι εχουμε μιλησει αλλα δεν θελω να καθομαι να λεω που δουλευω απο εδω κ απο εκει ..αν θες οπως ειπε και καποιος ελα στην λεσχη να μας γνωρισεις να δεις... |
Steve έγραψε: | ||||||||
Ναι, στα 4 χρόνια παραπάνω από εμένα, έχεις πάμπολλες εμπειρίες και αρκετά περισσότερη ωριμότιτα από τις περιφορές σου στα δάση ρε Ρομπέν ![]()
Τελικά να σου πεί ή να μην σου πεί?
Όταν καταφέρεις και αλλάξεις 4, τότε έλα ρε Ρομπέν να δούμε τί έγινε ![]() Γιατί είσαι τόσο προοδευτικός και τόσο εργατικός που στα 27 σου άλλαξες το 1ο σου αμάξι. Και όσο πήγαινες με τα πόδια/αστικό/μετρό, εγώ 5 χρόνια πάω με το αμάξι ΜΟΥ ![]()
Αν έψαχνες τόσο πολύ τα λάδια και με το άλλο, μάλλον πιο πολύ χρόνο θα έτρωγες στο ψάξιμο παρά στις μετακινήσεις σου ![]() |
Οντως πολυ κουραση 4 τηλεφωνα και 10 post για να γλιτωσω 60 ευρω.. Το αμαξι για να το παρω παει να πει οτι εχω να το συντηρησω αλλα δεν θελω να με κοροιδευουν.. Προφανως θα ηταν πιο ακριβη η lion με τα 10 αναβατορια που ναι θα το επαιρνα σε 1 ωρα...αλλα προς το παρων πιο ακριβος ειναι ο κονδωρας που το πας το πρωι και το παιρνεις το μεσημερι... ετσι ειναι φιλε τα πραγματα μη θιγεσαι.. |
Δεν εχω καμια ορεξη να βλεπω φατσες σαν του φιλου σου!!! |
Γιατι ρε φιλε αλλοι σπουδαζουν και πιανουν δουλεια στα 24..και φυσικα δεν με νοιαζει τι κανεις στη ζωη σου.. |
Παντως με εκανες και γελασα ρε φιλε...
Εχω αλλαξει 4 αμαξια απο τα 18 μου και εβγαζα και τις γκομενες στο χωριο ετσι..χαχαχα...φτου σου Θεε!!! |
Αλλα ισως καποια στιγμη να μαθεις το τι κανει ο καθενας δεν κρινεται απο ποσα αμαξια εχουν αλλαξει.. |
Προτιμω να εχω ενα σπιτι δικο μου οπως και εχω..παρα να κυκλοφορω με ferari..
καταλαβες φιλε μου οτι καθε ανθρωπος εχει διαφορετικες νοοτροπιες και διαφορετικες προτεραιοτητες.. Ο φιλος σου Ρομπεν το Δασων!!! |
Δεν ηξερα οτι το post μου εφερε τοση συζητηση στα μεταξυ σας.. ! |
Road_Runner έγραψε: | ||||
4 τηλεφωνα εκανες μονο εκει που δουλευει ο Νικος. Φανταζομαι ποσα ακομα οπουδηποτε αλλου... δεν θιχτηκα, δεν εχω λογο αλλωστε... Απλα δεν θα εκανα τοση φασαρια για 60 ευρω. Θα το πηγαινα εκει που με βολευε καλυτερα και τελος |
nickzotos έγραψε: | ||
δεν εφερε τοση συζητηση το ποστ σου απλα αν διαβασεις γενικα στο κλαμπ πηγαμε μια εκδρομη το σαββατοκυριακο και συζητησαμε γενικα για το κλαμπ και για τα περισσοτερα τοπικ οπως και ειναι φυσικο και για το δικο σου. ετσι απλα. δεν θελω να σου πω γιατι εννοειτε πως δεν θελω σθζητησης στην δουλεια μου. οπως σου ειπα στην λεσχη μπορουμε να τα πουμε φιλικα οπως και με τον καθενα μας εδω περα. οσο για την καβατζα μου που λες οτι εχω το δεχομαι αλλα τουλαχιστον εγω προσπαθω να βοηθαω το κλαμπ και ατομα μεμονομενα οσο μπορω απο την θεση μου οπως για παραδειγμα εχω κανονισει στον Κονδωρα στην Πατρα μια πολυ καλη εκπτωσουλα για τα μελη του κλαμπ. αν σε ενδιαφερει πηγαινε πατρα και πες ειμαι απο το κλαμπ και θα σου κανουν 15% ανταλακτικα και 10% εργασια...βγαλτα ποσο κανουν στο σερβις και με τα λεφτα της εκπτωσεις πιες μια μπυρα στην υγεια μου! Παντα φιλικα! |
δεν το γνωριζω αυτο για τον κωνδορα
οσο αυτο για τις βαρδιες δεν το σχολιαζω.. |
Road_Runner έγραψε: |
Πρωτον δεν μονο ενα ατομο που εχει απαντησει δουλευει σε αντιπροσωπια.
Παρολα αυτα δεν εχεις καταλαβει ακομα που... Δευτερον, το οτι το ψαχνεις δεν σημαινει οτι θα αλλαξεις κατι... Μπορουσες απλα να βρεις το φθηνοτερο, να το γραψεις και τελειωνε η υποθυεση Και τριτον ποιος ειπε οτι δεν ειμαστε ειλικρινεις και δεν βοηθαμε? Δεν νομιζω να το ειπε κανενας αλλος. Και αν ψαξεις σε αλλα ποστ δεν ειναι λιγοι αυτοι που βριζουν για διαφορους λογους πολλα συνεργεια... Ακομα και "εμεις ολοι που δουλευουμε στην λαιον" ![]() ![]() ![]() Δλδ εσυ τι ειδους βοηθεια ηθελες? Να τους παρουμε τηλ και να τους παρακαλεσουμε να αλλαξουν τισ τιμες τους? ![]() |
Αληθεια ρε Nickzote..στο δευτερο σου Post προς εμενα..που λες δεν το γνωριζω αυτο για το κονδωρα..τι εννοεις?αφου εκει δουλευεις και οπως καταληξαμε εχουμε μιλησει και 4 φορες... Α ρε κοροιδια που πεφτει πισω απο τη πλατη μας.. Αυτο ειναι το ειλικρινες γεματο βοηθεια psclub σας? |
καπου διαβασα αλλα δεν το βρισκω οτι δουλευουμε ολοι στην peugeot
αυτο δεν ισχυει.. και εννοειτε πως το κλαμπ αποτελειται απο ατομα που αγαπανε τα αυτοκινητα τους και σιγουρα το κλαμπ. δεν μπορεις να μιλας ετσι λες και βγαζουμε λεφτα απο το κλαμπ..γιατι για να πεις κατι τετοιο θα πρεπει να ξερεις τι θα πει PSCLUB κατι το οποιο δεν ξερεις. Υ.Γ. ελα απο την λεσχη πραγματικα θα χαιρομασταν να σε γνωριζαμε δεν κραταμε ουτε κακια ουτε λεμε καλως τον μ...κα το οτι συζηταμε δεν σημαινει οτι βριζουμε η οτι δεν σε θελουμε στην λεσχη..και εσενα και αλλους! φιλικα ![]() |
nickzotos έγραψε: | ||||
δεν δουλευω στον κωνδορα φαγωθηκες. εγω να βοηθησω ηθελα αλλα τι να πω... οσο για την λεσχη και τον φιλο μου αποκλειεται να ερθει....δεν θα δεις την φατσα του..δεν νομιζω να κανει 450χλμ για να ερθει στην λεσχη ![]() ![]() |
panos 206 έγραψε: |
Εντάξει πολύ φασαρία για το τίποτα ρε παιδιά,
Φιλε πάζλ θα συμφωνήσω με κάποιον που έγραψε παραπάνω (δεν θυμάμαι ποιός) κάνεις τα service σου στην αντιπροσωπεία για να είσαι καλυμένος σε οτιδήποτε συμβεί ![]() ![]() Πάντως πληροφοριακά αν θες την γνώμη μου,5 χρόνια τώρα κάνω τα service στον Κόνδωρ και εχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος.Και σε τιμές αλλά και σε ποιότητα. Πάνος. |
Πραγματικά δεν έχει τύχη ποτέ να ζητήσω να παω να δώ την δουλειά τους,αλλά αυτό που ξέρω είναι οτι όποτε και αν εχω παει το αμάξι εκει δεν το εχω πάρει πισω ποτέ με το ίδιο πρόβλημα ή με άλλο πρόβλημα.
Όσο για τιμές σε άλλα εξουσιοδοτημένα έχει τύχη να ρωτήσω σε άλλο και να μου έχουν πει μεγαλύτερη τιμή και συγκεκριμένα αφορούσε τον τεμπέλη ανάμεσα στα καθίσματα. Δυστηχώς ή ευτυχώς δεν έχω και πολλές επιλογές,ο Κόνδωρ είναι δίπλα απο την δουλειά μου και με βολεύει αυτό το ''πρωινομεσημερινό''! |
Κοίταξε το είσαι σχετικός με την δουλειά και να είσαι πάνω απο το κεφάλι τους είναι καλό.Τώρα αν δεν έχεις ιδέα γενικά απο αυτοκίνητα δεν είναι και τόσο σημαντικό να είσαι πάνω απο το κεφάλι του μηχανικού χωρίς να ξέρεις τι κάνει,μου έχει τύχη για αυτό στο λέω. |
Προσωπικα με τρελλανε ο υπευθυνος παραπονων της Lion.. Η δηλωση του..''ετσι ειναι τα πραγματα..πηγαιντε εκει που σας συμφερει''.. Προσωπικα θα κανω καταγγελια στη Peugeot στη Γαλλια και σιγουρα και στην ενωση καταναλωτων..Μπορει να ακουγεται γελοιο αλλα μονο ετσι γινεται δουλεια..Θα αναφερω ονοματα και εταιρειες κανονικα... Δηλαδη 250 ευρω για λαδια φιλτρο και φιλτρο καμπινας..Ελεοςςς!!!! Υπαρχει τελικα καποιο συνεργειο που να δεχεται τα λαδια μου και οι τιμες του να ειναι κανονικες? |
Αθηνά, τα service ορίζονται κάθε κάποια συγκεκριμένα χιλιόμετρα, ή κάθε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Για παράδειγμα, ο κατασκευαστής σου λέει ή κά8ε 20.000 χλμ service, ή κάθε 3 χρόνια. Ότι από τα δύο έρθει πρώτο διότι μπορεί να γράφεις χιλιόμετρα κάθε μέρα, ή μπορεί να πήρες το αμάξι για ομορφιά και να μην το μετακινείς. Επειδή ο κατασκευαστής θέλει να κοιμάται ήσυχος τα βράδυα, γι αυτό και ορίζει χιλιομετρικά ή χρονικά τα service. Το ότι η προηγούμενη ιδιοκτήτρια έκανε ένα μόνο service το 2004, δεν είναι απαραίτητα κακό ![]() Το τί θα αλλάξεις και πόσο θα σου κοστίσει, είναι θέμα χιλιομέτρων. Κάθε 20.000 χλμ κάνεις "Service A" ενώ κάθε 40.000 χλμ κάνεις "Service C". Δηλαδή: 20.000 Α 40.000 C 60.000 A 80.000 C 100.000 A κλπ. κλπ. Το C είναι ακριβότερο από το Α διότι περιλαμβάνει και αρκετούς οπτικούς ελέγχους (μηδέν δουλειά και ουσία, απλά για να δικαιολογήσουν τα παραπάνω λεφτά που κοστίζει). Υπ' όψιν ότι δεν αναφέρω τα λάδια που είναι κάθε 5.000, 7.000 ή 10.000 διότι ζήτησες μόνο για service. |
Steve έγραψε: | ||
Πάμε με μεγάλα γραμματάκια μπας και το δείτε, από την 1η σελίδα του θέματος αυτού:
|
tadvi1 έγραψε: |
Και οι έλεγχοι χρεώνονται γιατί έτσι πρέπει. Στο γιατρό όταν πας πληρώνεις μόνο όταν σου κάνει εγχείρηση? Αν κάνεις "ααα" για να δει τη γλώσσα σου δεν πληρώνεις? |
Θα περιγραψω την εμπειρια μου..
207cc 120hp 15,500 χλμ ψαχνω τα συνεργεια για να κανω τον πρωτο ετησιο service.. Θα πω τα πραγματα με το ονομα τους και οπως εχουν γιατι εχω γινει εξω φρενων... Lion Ηεllas... Λαδια και οτι λεει ο κατασκευαστης 160 ευρω..(δεν δεχεται να βαλει τα λαδια δικα μου..πολιτικη της εταιρειας λεει..) Γκαλλο-Τριανταφυλλου οε... 180 ευρω οτι λεει ο κατασκευαστης (επισης δεν δεχεται τα λαδια μου λογω πολιτικης λεει..) Τριτος και χειροτερος.. Κονδωρ..οπου απο εκει εχω παρει και το αμαξι και το εχω παει για διαφορα αλλα... 240-250 ευρω λεει...θα τρελλαθωωω....ομως εχει και το καλο του..Επιτελους δεχεται τα λαδια μου και παει η τιμη στα 140-150,χαχαχα!!!!! Ρωταω γιατι τοση διαφορα απο την lion και μου λεει δεν εχουμε διαφορα ακολουθουμε ακριβως τις ιδιες τιμες..χαχαχα!!!! Τελικα μιλαω με τον υπευθυνο του συνεργειου και μου λεει θα επικοινωνησω με lion μηπως εχουμε κανει καποιο λαθος και θα σας ενημερωσουμε.. Επικοινωνω και με το τμημα παραπονων της lion..Ο υπευθυνος εκει..καποιος κυριος Σπυλιωτακης θεωρησε ως σωστο να μου πει κυριε ετσι ειναι τα πραγματα πηγαινετε εκει που σας συμφερει..χαχαχα!!! Για πειτε μου λοιπον τι πρεπει να κανω εγω???..το μονο που μου ερχεται στο μυαλλο να παω να το πουλησω και να ησυχασω..Δεν εχω συναντησει χειροτερη αντιπροσωπεια στη ζωη μου... Πηγαινα το ιβιζακι στον Μακρη..Ημουν πανω απο το αμαξι, οπου τωρα απαγορευεται..ηταν ανοιχτος μεχρι το βραδυ, peugeot κλεινει στις 4..το τεσταρε μετα το τελος του service ο ιδιος ο Μακρης και στο παρεδειδε μετα.. Δεν εχω υπαρξει ξανα τοσο απογοητευμενος..νιωθω τρελλη κοροιδια που με κοπο εδωσα 22,000 να παρω ενα αμαξι.. Υ.Γ Ασχετο αλλα ο κονδωρας μου ειπε οτι ολοι οι κινητηρες bmw-peugeot πρεπει να φορανε 5w-30 λαδια..!!! |
amafic έγραψε: |
Στην Πάτρα κοστίζει 160euro και σου βάζουν Shell. Στην Κέρκυρα δεν ξέρω πόσο κοστίζουν αλλά σου βάζουν BP. ΧΑΟΣ. |
amafic έγραψε: |
Στην Πάτρα κοστίζει 160euro και σου βάζουν Shell. Στην Κέρκυρα δεν ξέρω πόσο κοστίζουν αλλά σου βάζουν BP. ΧΑΟΣ. |