PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 207cc Καθε Συνεργειο τα δικα του...Απογοητευμενος βοηθεια..

Puzzle - Πεμ 10 Ιούλ 2008, 11:01:30
Θέμα δημοσίευσης: 207cc Καθε Συνεργειο τα δικα του...Απογοητευμενος βοηθεια..
Θα περιγραψω την εμπειρια μου..
207cc 120hp 15,500 χλμ ψαχνω τα συνεργεια για να κανω τον πρωτο ετησιο service..
Θα πω τα πραγματα με το ονομα τους και οπως εχουν γιατι εχω γινει εξω φρενων...
Lion Ηεllas... Λαδια και οτι λεει ο κατασκευαστης 160 ευρω..(δεν δεχεται να βαλει τα λαδια δικα μου..πολιτικη της εταιρειας λεει..)
Γκαλλο-Τριανταφυλλου οε... 180 ευρω οτι λεει ο κατασκευαστης (επισης δεν δεχεται τα λαδια μου λογω πολιτικης λεει..)
Τριτος και χειροτερος..
Κονδωρ..οπου απο εκει εχω παρει και το αμαξι και το εχω παει για διαφορα αλλα...
240-250 ευρω λεει...θα τρελλαθωωω....ομως εχει και το καλο του..Επιτελους δεχεται τα λαδια μου και παει η τιμη στα 140-150,χαχαχα!!!!!
Ρωταω γιατι τοση διαφορα απο την lion και μου λεει δεν εχουμε διαφορα ακολουθουμε ακριβως τις ιδιες τιμες..χαχαχα!!!!
Τελικα μιλαω με τον υπευθυνο του συνεργειου και μου λεει θα επικοινωνησω με lion μηπως εχουμε κανει καποιο λαθος και θα σας ενημερωσουμε..
Επικοινωνω και με το τμημα παραπονων της lion..Ο υπευθυνος εκει..καποιος κυριος Σπυλιωτακης θεωρησε ως σωστο να μου πει κυριε ετσι ειναι τα πραγματα πηγαινετε εκει που σας συμφερει..χαχαχα!!!
Για πειτε μου λοιπον τι πρεπει να κανω εγω???..το μονο που μου ερχεται στο μυαλλο να παω να το πουλησω και να ησυχασω..Δεν εχω συναντησει χειροτερη αντιπροσωπεια στη ζωη μου...
Πηγαινα το ιβιζακι στον Μακρη..Ημουν πανω απο το αμαξι, οπου τωρα απαγορευεται..ηταν ανοιχτος μεχρι το βραδυ, peugeot κλεινει στις 4..το τεσταρε μετα το τελος του service ο ιδιος ο Μακρης και στο παρεδειδε μετα..
Δεν εχω υπαρξει ξανα τοσο απογοητευμενος..νιωθω τρελλη κοροιδια που με κοπο εδωσα 22,000 να παρω ενα αμαξι..

Υ.Γ Ασχετο αλλα ο κονδωρας μου ειπε οτι ολοι οι κινητηρες bmw-peugeot πρεπει να φορανε 5w-30 λαδια..!!!
nickzotos - Πεμ 10 Ιούλ 2008, 11:25:13
Θέμα δημοσίευσης: Re: 207cc Καθε Συνεργειο τα δικα του...Απογοητευμενος βοηθει
Puzzle έγραψε:

Lion Ηεllas... πολιτικη της εταιρειας λεει..

peugeot κλεινει στις 4..

για το πρωτο υπαρχει συμφωνιτικο με την σελλ

οσο για το δευτερο..εσυ δουλευεις 16 ωρο;;
Puzzle - Πεμ 10 Ιούλ 2008, 11:30:03
nickzotos έγραψε:
Puzzle έγραψε:

Lion Ηεllas... πολιτικη της εταιρειας λεει..

peugeot κλεινει στις 4..

για το πρωτο υπαρχει συμφωνιτικο με την σελλ

οσο για το δευτερο..εσυ δουλευεις 16 ωρο;;

Αν υπαρχει συμφωνητικο τοτε ο κονδωρας και πολλα αλλα οπως λενε τα παιδια γιατι δεχονται να σου βαλουν τα λαδια σου?
Ισως να μην καθομαι 16ωρο αλλα σιγουρα καθομαι παραπανω αν χρειαστει..Δευτερον δεν εχω μαγαζι δικο μου..Τριτον γι αυτο ο Μακρης ειναι δεκαετιες μπροστα σαν service..Βαζεις 2 βαρδιες και εξυπηρετεις και τον κοσμο που δεν μπορει να φευγει τα πρωινα απο τη δουλεια του..
Δεν μου εξηγησες ομως γιατι ο Κονδωρας που εχω παρει και το αμαξι και λεει οτι ακολουθει την ιδια στρατηγικη και τιμοκαταλογο με lion με χρεωνει 100 ευρω παραπανω?
nickzotos - Πεμ 10 Ιούλ 2008, 11:43:00
Θέμα δημοσίευσης:
δεν το γνωριζω αυτο για τον κωνδορα

οσο αυτο για τις βαρδιες δεν το σχολιαζω..
nick207 - Πεμ 10 Ιούλ 2008, 11:48:04
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!! Ετσι είναι τα πράγματα ακριβώς.Ο καθένας κάνει ότι θέλει, χρεώνει ότι θέλει ΕΛΕΟΣ!!! Απορώ πως ορισμένοι άνθρωποι κατέχουν θέσεις κλειδιά κατά τη γνώμη μου και ποιοι τους τις αναθέτουν χωρίς να τις αξίζουν και να μπορούν να τις υποστηρίξουν.
Puzzle - Πεμ 10 Ιούλ 2008, 11:50:45
Θέμα δημοσίευσης:
nickzotos έγραψε:

Τεσπα δεν με ενδιαφερουν ολα αυτα ιδιαιτερα περι ωρων κτλ..
ουτε θα ανοιξουμε θεμα περι σωστης λειτουργειας συνεργειων κτλ..

εμενα αλλο με απασχολει..η κοροιδια περι τιμων...
Τελικα ρε παιδια τι ισχυει..ποσο θα πρεπει να πληρωσω? και τι γινεται τελικα με τα λαδια? Γιατι αλλοι δεχονται να στα αλλαξουν και αλλοι οχι?
Μπορεις καποιος απο τους admin που εχουν γνωσεις και γνωριμιες να με ενημερωσουν..
Puzzle - Πεμ 10 Ιούλ 2008, 11:55:06
Θέμα δημοσίευσης:
nick207 έγραψε:
ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!! Ετσι είναι τα πράγματα ακριβώς.Ο καθένας κάνει ότι θέλει, χρεώνει ότι θέλει ΕΛΕΟΣ!!! Απορώ πως ορισμένοι άνθρωποι κατέχουν θέσεις κλειδιά κατά τη γνώμη μου και ποιοι τους τις αναθέτουν χωρίς να τις αξίζουν και να μπορούν να τις υποστηρίξουν.

Προσωπικα με τρελλανε ο υπευθυνος παραπονων της Lion.. Η δηλωση του..''ετσι ειναι τα πραγματα..πηγαιντε εκει που σας συμφερει''..
Προσωπικα θα κανω καταγγελια στη Peugeot στη Γαλλια και σιγουρα και στην ενωση καταναλωτων..Μπορει να ακουγεται γελοιο αλλα μονο ετσι γινεται δουλεια..Θα αναφερω ονοματα και εταιρειες κανονικα...
Δηλαδη 250 ευρω για λαδια φιλτρο και φιλτρο καμπινας..Ελεοςςς!!!!
Υπαρχει τελικα καποιο συνεργειο που να δεχεται τα λαδια μου και οι τιμες του να ειναι κανονικες?
Puzzle - Πεμ 10 Ιούλ 2008, 12:02:09
Θέμα δημοσίευσης:
Και τεταρτη γνωμη..
Αγναντης στην Ηρακλειου..
200-210 ευρω, 65 ευρω χωρις ΦΠA τα εργατικα..παιρνει τα λαδια μου...οποτε θα πληρωσω περιπου 100-120 ευρω..
Παρε λαεεεε να εχεις....
Peugeot διαλεγεις και παιρνεις...!!!!!
panos 206 - Πεμ 10 Ιούλ 2008, 15:44:29
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό που ανέφερες για τον κόνδωρα δεν το περίμενα με τίποτα,όσο για το ωράριο των service θα προτιμούσα και εγώ να πηγαίνω χαλαρά μετά την δουλειά μου να αφήνω το αμάξι και όχι να χάνω την ώρα μου το πρωί.
Puzzle,κάτι που δεν έχουμε καταλάβει οι περισσότεροι πεζάκιδες είναι οτι κανένας κόνδωρας και κανένας Αγναντής δεν χτύπησαν την πόρτα της μαμας εταιρίας στην Γαλλία για να γίνουν αντιπρόσωποι,απλά πέρνουν μια έγκριση και κρίνοντας απο τα παραπάνω οι τιμές βγαίνουν στον καταναλωτή μη υπολογίζοντας ούτε μαμα εταιρία ούτε lion!

Υ.Γ οι παραπάνω αντιπροσωποίες θα μπορούσαν να ήταν εξουσιοδοτημένα service opel ή toyota,το οτι γράφουν peugeot στην επιγραφή τους δεν σημαίνει οτι έκαναν και κανένα τρελό σεμινάριο στην Γαλλία!! Rotfl Tease Rotfl
volvos - Πεμ 10 Ιούλ 2008, 15:56:09
Θέμα δημοσίευσης:
μηπως ο ενας λεει εργασια σερβις και ο αλλος λεει εργασια για αλλαγη μονο λαδιων??

το σερβις παντος η εργασια του ειναι σιγουρα πανω απο 100ευρω συνολο οπου και να πας!

λαδια οντως ΜΟΝΟ 5-30

και μη φυγεις απο σελ ή τοταλ που προτεινει ο κατασκευαστης!
Sidobre - Πεμ 10 Ιούλ 2008, 15:57:01
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν είναι ακριβώς έτσι παιδιά...

Οι τιμές βγαίνουν σύμφωνα με το ΔΙΕΘΝΕΣ πρόγραμμα της Peugeot.
Δεν βγάζει τιμές ο κάθε Χ Ψ αντιπρόσωπος.

Μάλιστα στον Κόνδωρ, ισχύει και έκπτωση στα επίσημα μέλη του Συλλόγου.

Υπάρχει λοιπόν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που λέει Service Τάδε = τόσα. Μάλλον το κόβω για λάθος "πωλητών" και όχι αντιπροσωπείας. Wink
STELIOS - Πεμ 10 Ιούλ 2008, 17:54:16
Θέμα δημοσίευσης:
Θα συμφωνησω με τον Τασο. Οι τιμες (στη Peugeot και παντου) βγαινουν ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ απο το εργοστασιο.
Δηλαδη σου λει, πχ. η αλλαγη ψαλιδιου ειναι Χ ΕΡΓΑΤΟ-ΩΡΕΣ. Απο εκει και περα η εργατο-ωρα στην Ελλαδα χρεωνεται Υ, οποτε βγαινει το αποτελεσμα (Χ * Υ).

Βεβαια απο αντιπροσωπια σε αντιποροσωπια παιζουν διαφορες στις τιμες των εργατο-ωρων καθως και των ανταλακτικων, αλλα η διαφορες ειναι πραγματικες μικρες. Οχι παντως αρκτες για να δικαιολογησουν αυτα που εχουν αναφερθει παραπανω....

Το σκινηκο με το λαδι ειναι κλασσικο γιατι απο κατι τετοια (υγρα φρενων/τζαμιων, παραφλου κτλ) βγαζουν ΚΕΡΔΟΣ. Οταν στο εμποριο τα λαδια εχουν 40-45 ευρω και αυτοι στα χρεωνουν 60, αυτο σημαινει κερδος 15-20 ευρω στη καθε αλλαγη...

Υπαρχει και απλη λυση, οι εργασιες που ΠΡΕΠΕΙ να γινουν στα 15.000χλμ ειναι ΣΤΑΝΤΑΡ. Οποτε οπου παιρνεις τηλ, ρωτας ΠΟΙΕΣ ακριβως εργασιες γινονται και ποσο ΧΡΕΟΝΩΝΤΑΙ. Οποιος τελικα σου φανει πιο ειληκρινης, πηγεναι σ'αυτον...

Πληροφοριακα παντως, στα 15.000χλμ το αμαξι θελει μονο λαδια και αντε κανα συμπληρωμα σε παραφλου. Βεβαια κανουν και τον τυπικο "οπτικο ελεγχο", ισως εκει ο καθενας χρεωνει οτι θελει ???
Steve - Πεμ 10 Ιούλ 2008, 19:42:26
Θέμα δημοσίευσης:
Puzzle έγραψε:
Προσωπικα θα κανω καταγγελια στη Peugeot στη Γαλλια και σιγουρα και στην ενωση καταναλωτων..Μπορει να ακουγεται γελοιο αλλα μονο ετσι γινεται δουλεια..Θα αναφερω ονοματα και εταιρειες κανονικα...

Το ξέρεις και μόνος σου ότι θα τους κλάσεις μια μάντρα, μαζί με το μαντρότοιχο, ίσως να πάρει μια ψιλή και το μαντρόσκυλο αν είναι εκεί κοντά. Οπότε καλό είναι να μην τα γράφεις πράγματα που δεν πρόκειται να κάνεις, ή και που να τα κάνεις, δεν θα πιάσουν τόπο Wink

Εν πάσει περιπτώσει.

Τα είχα γράψει και εδώ τα περί Service, αν θέλετε ρίξτε τα μια ματιά.

Στο servicebox, φαίνεται στα εργατικά ο κωδικός για την εργασία του κάθε μοντέλου, οπότε η τιμολόγηση είναι από τα κεντρικά. Και όχι Ελλάδας, αλλά Γαλλίας όπως ανέφερε ο Πρόεδρας.

Επίσης, ο κάθε αντιπρόσωπος βάζει το καπέλο του και στα ανταλλακτικά και στην εργασία του, όσο θέλει αυτός. Αυτό είναι ένα μπάχαλο που με έχει δυσαρεστήσει αρκετές φορές, αφού ο μόνος που πουλάει ανταλλακτικά σύμφωνα με τις τιμές που βγάζει το servicebox είναι ο Κόνδωρ, και όπως ανέφερε και ο Πρόεδρας, στα ανταλλακτικά που θα αγοραστούν από τον ίδιο τον Κόνδωρα, τα επίσημα μέλη έχουν και έκπτωση.

Για εμένα θα έπρεπε να υπάρχει η ίδια τιμολόγηση στα ανταλλακτικά, πανελλαδικώς, και όχι με καπέλο από 10-15% σε κάθε ανταλλακτικό.
Giannis307 - Παρ 11 Ιούλ 2008, 06:02:35
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως να δωσεις το αυτοκινητο επειδη δεν εισαι ικανοποιημενος με την εξυπηρετηση ειναι καθ ολα κουφο...Και γενικα το οτι πριν ειχες μπλεξει με καλο συνεργειο δεν σημαινει κατι...Εξαλλου υπαρχει και το εξουσιοδωτημενο service σε πιο μικρα σχετικα μαγαζια...το δικο μου απο τοτε που αγοραστηκε το 2003 μια φορα πηγε αντιπροσωπια και αυτο γιατι δεν υπηρχε αλλη λυση....
Για δες και γαι τπτ τετοιο...Αποσο ξερω δεν χαμνεις την εγγυηση αμα πας σε εξουσιοδοτημενο.
panos 206 - Παρ 11 Ιούλ 2008, 07:31:49
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="Steve"]
Puzzle έγραψε:

Για εμένα θα έπρεπε να υπάρχει η ίδια τιμολόγηση στα ανταλλακτικά, πανελλαδικώς, και όχι με καπέλο από 10-15% σε κάθε ανταλλακτικό.

+1
συμφωνώ σε αυτό,αλλιώς δεν θα υπήρχε τέτοια ασυμφωνία τιμών απο όλους μας!
Puzzle - Παρ 11 Ιούλ 2008, 08:21:32
Θέμα δημοσίευσης:
το οτι ανεφερα να δωσω το αμαξι ενταξει ρε παιδια ειναι πανω στα νευρα σου..
οταν ακους τετοιες διαφορες γινεσαι εξω φρενων και πιστευω δικαιολογημενα..
Εχω παρει το αμαξακι μου απο περσι τον αυγουστο..επισκεπτομαι μονο κονδωρα και παει να κοπανησει εμενα?ε οχι, δεν το δεχομαι..
Ασε που μεσα σε ενα χρονο εχω αναγκαστει να επισκεπτω το συνεργειο 7 φορες..2 φορες προβλημα με ταχυτητες,κατεβασμα σασμαν,μετα ξανα πισω γιατι ενα πλαστικο στα ποδια του οδηγου δεν το ειχαν κουμπωσει και ειχε σπασει μια βιδα, μετα 2 φορες για το συναγερμο, μια για τα παραθυρα..ε βαρεθηκα ο ερημος..
Ενημερωση απο κονδωρα..Με πηρε τηλ εχτες το μεσημερι ο υπευθυνος του συνεργειου..πολυ συζητησιμος ανθρωπος..μου ειπε οτι τα εβαλε κατω ενα ενα με τη laion και βγαινει περιπου στα 185 ευρω..λεει οτι το 240 που μου ειπαν ειναι πολυ χονδρικη τιμη αν θελει και αλλες αλλαγες..τωρα τι να πω..
και επισης οτι αυτοι απο μονοι τους αποφασιζουν και αλλαζουν αλλο ενα φιλτρο που εχει περιπου 15 ευρω..
αρα ξαφνικα Κονδωρα παμε συνολο 200-210..και μου ειπε οτι αν παω τα λαδια μου μειον περιπου 100 ευρω..
Μενει σημερα να παρω παλι laion να δω τι θα μου πουν τελικη τιμη..Γιατι αν ισχυει τα 160 που μου ειχαν πει παλι μιλαμε για μια σεβαστη διαφορα..
Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας κ τη βοηθεια σας και κατανοηστε οτι καμια φορα πανω στα νευρα μας λεμε καμια κουβεντα παραπανω..
Αληθεια με ποιο τροπο μπορω να γινω μελος?Πρεπει να ερθω καπου?

Υ.Γ Σε πολλες περιπτωσεις επιστολων παραπονων στις επισημες αντιπροσωπειες του εξωτερικου, εχει βγει υπερ του καταναλωτη μετα απο επιπληξη προς την αντιπροσωπεια της ελλαδος..
Giannis307 - Παρ 11 Ιούλ 2008, 08:26:18
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=4517
Steve - Παρ 11 Ιούλ 2008, 08:29:05
Θέμα δημοσίευσης:
Puzzle έγραψε:
Υ.Γ Σε πολλες περιπτωσεις επιστολων παραπονων στις επισημες αντιπροσωπειες του εξωτερικου, εχει βγει υπερ του καταναλωτη μετα απο επιπληξη προς την αντιπροσωπεια της ελλαδος..

W00t
STELIOS - Παρ 11 Ιούλ 2008, 08:39:56
Θέμα δημοσίευσης:
Puzzle έγραψε:
το οτι ανεφερα να δωσω το αμαξι ενταξει ρε παιδια ειναι πανω στα νευρα σου..
οταν ακους τετοιες διαφορες γινεσαι εξω φρενων και πιστευω δικαιολογημενα..
Εχω παρει το αμαξακι μου απο περσι τον αυγουστο..επισκεπτομαι μονο κονδωρα και παει να κοπανησει εμενα?ε οχι, δεν το δεχομαι..
Ασε που μεσα σε ενα χρονο εχω αναγκαστει να επισκεπτω το συνεργειο 7 φορες..2 φορες προβλημα με ταχυτητες,κατεβασμα σασμαν,μετα ξανα πισω γιατι ενα πλαστικο στα ποδια του οδηγου δεν το ειχαν κουμπωσει και ειχε σπασει μια βιδα, μετα 2 φορες για το συναγερμο, μια για τα παραθυρα..ε βαρεθηκα ο ερημος..
Ενημερωση απο κονδωρα..Με πηρε τηλ εχτες το μεσημερι ο υπευθυνος του συνεργειου..πολυ συζητησιμος ανθρωπος..μου ειπε οτι τα εβαλε κατω ενα ενα με τη laion και βγαινει περιπου στα 185 ευρω..λεει οτι το 240 που μου ειπαν ειναι πολυ χονδρικη τιμη αν θελει και αλλες αλλαγες..τωρα τι να πω..
και επισης οτι αυτοι απο μονοι τους αποφασιζουν και αλλαζουν αλλο ενα φιλτρο που εχει περιπου 15 ευρω..
αρα ξαφνικα Κονδωρα παμε συνολο 200-210..και μου ειπε οτι αν παω τα λαδια μου μειον περιπου 100 ευρω..

Μενει σημερα να παρω παλι laion να δω τι θα μου πουν τελικη τιμη..Γιατι αν ισχυει τα 160 που μου ειχαν πει παλι μιλαμε για μια σεβαστη διαφορα..
Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας κ τη βοηθεια σας και κατανοηστε οτι καμια φορα πανω στα νευρα μας λεμε καμια κουβεντα παραπανω..
Αληθεια με ποιο τροπο μπορω να γινω μελος?Πρεπει να ερθω καπου?

Παντως τι εργασιες θα κανουν δεν σου ειπε, ετσι ???

Γιατι αμα με δικα σου λαδια ειναι μειον 100, τα αλλα 100 που πανε, σε φιλτρο λαδιου και φιλτρο αερος ?
Puzzle - Παρ 11 Ιούλ 2008, 08:44:22
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Puzzle έγραψε:

W00t

Μπορει να κοροιδευεις αλλα εχει συμβει και σε vw και σε peugeot..Τεσπα δεν εχει ιδιαιτερη σημασια αυτο..
Ευχαριστω φιλε για το τροπο εγγραφης στο forum..κοιταζα τοση ωρα να το βρω στο forum..

Μπορει καποιος σας παρακαλω να μου πει ενα μαγαζι να προμηθευτω τα shell hellix 5w-30? Γιατι αυτος που τα ειχα βρει δεν εχει..
Να φανταστω οτι ουσιαστικα υπαρχουν σε ολα τα μαγαζια με λιπαντικα κτλ?
ΠΕΖΟΥΛΑΣ - Παρ 11 Ιούλ 2008, 09:30:12
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως εγω που πηγαινα το 307 μου στον ΠΕτιμεζα στο Κερατσινι μια χαρα ηταν, και στο αμαξι διπλα ημουν.
Για λάδια για δες στο www.trade-wind.gr.
nickzotos - Παρ 11 Ιούλ 2008, 09:50:20
Θέμα δημοσίευσης:
συστηματικες εργασιες σερβις : 71.6
λαδια (για 207 150) : 88
φιλτρο +ροδελα : 10.7
φιλτρο καμπινας : 23.3

γενικο συνολο 193.8

Cool
Puzzle - Παρ 11 Ιούλ 2008, 10:11:13
Θέμα δημοσίευσης:
Στο trade wind δεν εχει τα 5w-30 , μονο τα 5w-40..

Το δικο μου ειναι τα 120 αλογα αν και παλι η ιδια τιμη πρεπει να ειναι αφου παιρνουν τα ιδια λαδια..
Μιλησα με Lion παλι(ξερω κουραστικος)..στην αρχη μου λεει 160 αλλα μετα το κοιταξε και λεει σε αυτη την τιμη δεν ειχαν υπολογισει το φιλτρο καμπινας οποτε παει στα 195 περιπου..

Αρα συμφωνα με τον nick αν παω τα λαδια μου..
συστηματικες εργασιες 71,6
φιλτρο κ ροδελα 10,7
φιλτρο καμπινας 23,3
Συνολο 105,6

Συν τα λαδια που τα βρισκω 57,5
Συνολο 160 ευρω..Αρα γλυτωνω και 40 ευρω..το οποιο δεν ειναι καθολου ευκαταφρονητο ποσο..

YΓ ..Μου ειπε O Κυριος Χαραλαμπακης που εχετε εδω για τα λαδια οτι το δικο μου φοραει τα shell helix ΑΒ 5w-30..Iσχυει? Γιατι αντι για το AB υπαρχουν και τα shell helix VS νομιζω..
Jim207GT - Παρ 11 Ιούλ 2008, 10:18:24
Θέμα δημοσίευσης:
Εννοείτε ότι αναλώσιμο μπορείς να τους πάς (προδιαγραφών ίδιο με μαμά) τους το πάς αβλεπή και κάθεσε εκεί να δείς οτι σου το βάλανε. (Άμα σου βάλει εξουσιοδ. ποτέ βαλβολίνες δικές σου σφύρα μου. Τις βάζουν στην άκρη και βουρ με την βαλβολινιέρα.).
Puzzle - Παρ 11 Ιούλ 2008, 10:29:11
Θέμα δημοσίευσης:
nickzotos έγραψε:
λαδια (για 207 150) : 88

γενικο συνολο 193.8

Cool

Ξερεις αν αυτες ισχυουν και στον κονδωρα που παιρνουν τα λαδια μου?
Puzzle - Παρ 11 Ιούλ 2008, 10:48:29
Θέμα δημοσίευσης:
Κονδωρας: μονο εργασια η οποια περιλαμβανει και την αλλαγη φιλτρων(ως εργασια) 95 ευρω..μαζι με τα φιλτρα μου λεει γυρω στα 130-140 ευρω..αρα και δικα μου λαδια να παω θα βγει στα 200 ευρω..

Ακρη δεν βγαζω με τιποτα..

Τελικα κατι παιζει με τα φιλτρα..λεει οτι δεν προβλεπεται η αλλαγη τους και μονο αν κρινουν αυτοι τα αλλαζουν..

Ρε παιδια ειλικρινα που να παω να υσηχασω..δεν αντεχω αλλο αυτη την ιστορια..και δεν ειναι για τα 30 ευρω διαφορα ειναι για το γα**το..
nickzotos - Παρ 11 Ιούλ 2008, 10:52:28
Θέμα δημοσίευσης:
ισχυουν..απλα πριν εκανα λαθος υπολογισμοπ στα λαδια και ειναι 23.6*4=94,4
Steve - Παρ 11 Ιούλ 2008, 10:59:04
Θέμα δημοσίευσης:
Puzzle έγραψε:
Steve έγραψε:
Puzzle έγραψε:

W00t

Μπορει να κοροιδευεις αλλα εχει συμβει και σε vw και σε peugeot..Τεσπα δεν εχει ιδιαιτερη σημασια αυτο..
Ευχαριστω φιλε για το τροπο εγγραφης στο forum..κοιταζα τοση ωρα να το βρω στο forum..

Μπορει καποιος σας παρακαλω να μου πει ενα μαγαζι να προμηθευτω τα shell hellix 5w-30? Γιατι αυτος που τα ειχα βρει δεν εχει..
Να φανταστω οτι ουσιαστικα υπαρχουν σε ολα τα μαγαζια με λιπαντικα κτλ?

Αν το ότι τονίζω την συγκεκριμένη πράξη που γίνεται στο εξωτερικό (ενώ εδώ είμαστε Ελλάδα), σου φαίνεται ότι κοροϊδεύω, τότε μάλλον, πρέπει να σε ευχαριστήσω εγώ για το λίγο μυαλό που διαθέτεις Smile
Puzzle - Παρ 11 Ιούλ 2008, 11:31:31
Θέμα δημοσίευσης:
Αν το ότι τονίζω την συγκεκριμένη πράξη που γίνεται στο εξωτερικό (ενώ εδώ είμαστε Ελλάδα), σου φαίνεται ότι κοροϊδεύω, τότε μάλλον, πρέπει να σε ευχαριστήσω εγώ για το λίγο μυαλό που διαθέτεις Smile[/quote]

Δεν σε ξερω και δεν καταλαβαινω τον τροπο που μιλας..Εγω δεν σε εθιξα και δεν μιλαω με αυτο τον τονο..
Αν ειπα κατι που σε πειραξε ζητω συγγνωμη ..
Οσο για το ποιος διαθετει λιγο μυαλο ειναι αλλο θεμα..
Και παλι ευχαριστω!
Puzzle - Παρ 11 Ιούλ 2008, 11:39:20
Θέμα δημοσίευσης:
nickzotos έγραψε:

Κατι δεν μου παει καλα..Εξηγω:
λαδια (για 207 ) : 94,4 διορθωμενο
Συνολο 200 ευρω ακριβως

Εμενα ομως μου λεει ο Κονδωρ
εργασια μαζι με εργασια αλλαγης φιλτρων : 95
φιλτρα αλλα 35
Λαδια δικα μου 57,5
Συνολο 187,5

Αφου απο τα λαδια γλιτωνω 95-57=38 ευρω πως βγαινει στο service 12.5 ευρω διαφορα?
Στις συστηματικες εργασιες που λες 71,6 εχεις βαλει και την εργασια αλλαγης φιλτρων?Γιατι προφανως παιζει πολυ δουλεια εκει και τη χρεωνουν αλλα 20 ευρω στο κονδορα..χαχα!!!
panos 206 - Παρ 11 Ιούλ 2008, 11:42:27
Θέμα δημοσίευσης:
Μου μυρίζει μπαρούτι!! 2gunfire
Πάντως εγώ αυτό που εχω προσέξει είναι οτι όταν το σέρβις σου ξεπερνά κάποιο συγκεκριμένο budget κάποια ''περιττά'' πράγματα δεν στα κάνουν αλλά τα αφήνουν για την επόμενη φορά!
nickzotos - Παρ 11 Ιούλ 2008, 12:02:33
Θέμα δημοσίευσης:
η αλλαγη φιλτρου καμπινας κοστιζει 10.5 ευρω Cool

απλα καπου μπορει να μην την χρεωνουν Cool
Puzzle - Παρ 11 Ιούλ 2008, 12:05:25
Θέμα δημοσίευσης:
Ειπα να κανω αλλη μια δοκιμη..
και μαλλον πετυχε..
Peugeot Ροδιτης.. 160 ευρω μαζι με Φπα, λαδια, και φιλτρα καμπινας κτλ..
Μου ειπε οτι θα εφτανε τα 220 ευρω αν χρειαζομουν και τακακια..
Επισης παιρνει και τα δικα μου λαδια..οποτε αφαιρειται η διαφορα..
Απ οτι καταλαβα απο τη συζητηση μας αυτος χρεωνει τα λαδια περιπου στα 60-65 ευρω ενω οι αλλοι στα 90-95..αρα ετσι βγαινει και η διαφορα..
Τον ξαναρωτησα για τη τιμη και μου τη διαβεβαιωσε!!!
Τωρα πως τι και γιατι..Ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα μου..
Εκτος αν μου λεει ψεματα και παω εκει και μου πει ξαφνικα 200 ευρω οπου θα γινει και χαμος..
Αληθεια εχει επισκεφτει κανεις τον Ροδιτη?εμεινε ευχαριστημενος?
Steve - Παρ 11 Ιούλ 2008, 12:34:57
Θέμα δημοσίευσης:
Απορώ γιατί παίρνετε τέτοιες τιμές για το λάδι, την στιγμή που υπάρχει όπως έχουμε χιλιοαναφέρει στο θέμα με τα λιπαντικά, το AMSOIL HDD 5w-30 με 12 ευρώ το λίτρο...
Puzzle - Παρ 11 Ιούλ 2008, 12:49:25
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Απορώ γιατί παίρνετε τέτοιες τιμές για το λάδι, την στιγμή που υπάρχει όπως έχουμε χιλιοαναφέρει στο θέμα με τα λιπαντικά, το AMSOIL HDD 5w-30 με 12 ευρώ το λίτρο...

Προσωπικα δεν εχω καμια γνωση περι λαδιων κτλ..και γι αυτο δεν θελω να αλλαξω τη shell..
Αν εχει καποιος ta shell σε καλυτερη τιμη απο 57 ευρω παρακαλω ας μου πει κι εμενα..
Steve - Παρ 11 Ιούλ 2008, 13:01:06
Θέμα δημοσίευσης:
Υπόμνημα: Καινούριος...και λιπαντικά

Ξεκίνα και άσε τα shell Very happy
STELIOS - Παρ 11 Ιούλ 2008, 13:04:44
Θέμα δημοσίευσης:
Puzzle έγραψε:
nickzotos έγραψε:

Κατι δεν μου παει καλα..Εξηγω:
λαδια (για 207 ) : 94,4 διορθωμενο
Συνολο 200 ευρω ακριβως

Εμενα ομως μου λεει ο Κονδωρ
εργασια μαζι με εργασια αλλαγης φιλτρων : 95
φιλτρα αλλα 35
Λαδια δικα μου 57,5
Συνολο 187,5

Αφου απο τα λαδια γλιτωνω 95-57=38 ευρω πως βγαινει στο service 12.5 ευρω διαφορα?
Στις συστηματικες εργασιες που λες 71,6 εχεις βαλει και την εργασια αλλαγης φιλτρων?Γιατι προφανως παιζει πολυ δουλεια εκει και τη χρεωνουν αλλα 20 ευρω στο κονδορα..χαχα!!!

E, αφου σου λεει θα φερεις δικο σου λαδι θα σε χρεωσουμε λιγο παραπανω στα υπολοιπα...
Η ΕΡΓΑΣΙΑ αλλαγης φιλτρου καμπινας ειναι για γελεια !!! Μιλαμε για 2 λεπτα υποθεση, ασε που στα 15,000 μαλλον δεν θα χρειαζεται ουτε αυτο αλλαγη.

Απλα τα βλεπεις και μονος σου, οταν τα λαδια ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ~50 ευρω και αυτοι τα χρεωνουν απο 80 μεχρι 90... αλλα τι να κανεις ? Σε εκβιαζουν με την εγγυση.

Κανονικα απο τη στιγμη που σε χρεωνουν για εργασιες ΣΥΝΟΛΙΚΑ (γιατι εδω που τα λεμε οι εργασιες για αλλαγη λαδιων και φιλτρων ειναι τιποτα...) ΔΕΝ θα επρεπε να σε χρεωνουν τοσο πολυ τα λαδια.
Puzzle - Παρ 11 Ιούλ 2008, 13:06:32
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Υπόμνημα: Καινούριος...και λιπαντικά

Ξεκίνα και άσε τα shell Very happy

Του ερειχνα μια ματια μολις τωρα..Ξερω οτι ολοι θελετε το καλο μας και φυσικα εκτιμω τις γνωσεις σας απλα δεν θελω να φυγω απο τα λαδια που προτεινει ο κατασκευαστης..πες το κολλημενο μυαλλο, πες το οτι μη επαρκης γνωσεις μου προκαλει φοβια..
Sidobre - Παρ 11 Ιούλ 2008, 13:35:33
Θέμα δημοσίευσης:
Aμα το πας όμως έτσι, ο κατασκευαστής προτείνει (και με ειδικό ταμπελάκι στον κινητήρα) μόνο από τον όμιλο ΤOTAL (Total/Fina/Elf).
... Τα Shell δεν ανήκουν στον Ομιλο Τοταλ...
Puzzle - Παρ 11 Ιούλ 2008, 13:57:59
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Aμα το πας όμως έτσι, ο κατασκευαστής προτείνει (και με ειδικό ταμπελάκι στον κινητήρα) μόνο από τον όμιλο ΤOTAL (Total/Fina/Elf).
... Τα Shell δεν ανήκουν στον Ομιλο Τοταλ...

Ομολογω οτι δεν το ηξερα αυτο..Νομιζα οτι η shell προτεινεται απο το κατασκευαστη..Αλλα προφανως ειναι μοναχα συμφωνια της εδω peugeot με τη shell..
Τεσπα εκλεισα ραντεβου στο Ροδιτη με τα 160 ευρω μαζι με φιλτρο καμπινας οπως διευκρινησε και βλεπουμε..Ελπιζω να μεινω ευχαριστημενος τουλαχιστον απο την εξυπηρετηση και να με αφηνει να ειμαι πανω απο το αμαξι..
sps - Παρ 11 Ιούλ 2008, 14:34:48
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε Puzzle, καταλαβαινω την αναγκη σου να πας σε εξουσιοδοτημενο για να μην χασεις την εγγυηση αλλα θα μπορουσες να δοκιμασεις να αλλαξεις λαδια εξω σε μη εξουσιοδοτημενο συνεργειο και να πληρωσεις τα λαδια σου+10 ευρω εργασια+10 το φλιτρο πχ.

Δε νομιζω οτι αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα για σερβις λαδιου.

Και οταν χρειαστεις την εγγυηση κατα 99% κανεις δε θα ασχοληθει τοτε που και ποτε αλλαξες λαδια!(γνωμη μου)
jim 106 - Παρ 11 Ιούλ 2008, 16:06:32
Θέμα δημοσίευσης:
Puzzle έγραψε:
και μαλλον πετυχε..
Απ οτι καταλαβα απο τη συζητηση μας αυτος χρεωνει τα λαδια περιπου στα 60-65 ευρω ενω οι αλλοι στα 90-95..αρα ετσι βγαινει και η διαφορα..
Εκτος αν μου λεει ψεματα και παω εκει και μου πει ξαφνικα 200 ευρω οπου θα γινει και χαμος..
Μακρια απο κει φιλε ακου με και δεν θα χασεις.
Puzzle - Σαβ 12 Ιούλ 2008, 00:12:13
Θέμα δημοσίευσης:
jim 106 έγραψε:
Puzzle έγραψε:
και μαλλον πετυχε..
Μακρια απο κει φιλε ακου με και δεν θα χασεις.

Ουσιαστικα λαδια και φιλτρο θα αλλαξω..ποσο χαλια μπορει να ειναι δηλαδη ο Ροδιτης η καθε εξουσιοδοτημενο?Τη θεωρω τοσο ευκολη διαδικασια που απλα ψαχνω την φθηνοτερη τιμη αντιπροσωπειας..
Οσο για το φιλο που ειπε να το παω εξω και οτι δεν θα ασχοληθει κανεις αν χρειαστω την εγγυηση..ηδη μου χρειαστηκε κατεβαζωντας σασμαν(προβλημα με 5η)..να το ρισκαρω εστε και 1% και να συμβει καμια χοντρη ζημια μετα θα πρεπει να βαλω πολυ βαθεια το χερι στη τσεπη..

Μια ερωτηση:
Βαση των καινουργιων νομων σε οποιοδηποτε service το παω..ειτε μαγαζι της γειτονιας ειτε αντιπροσωπεια..δεν παραμενει η εγγυηση κανονικα?κατι τετοιο εχω ακουσει..
jim 106 - Σαβ 12 Ιούλ 2008, 15:43:24
Θέμα δημοσίευσης:
Για λαδια και φιλτρο να πας στο ροδιτη δεν λεω οχι,το εχουν σπουδασει το αντικειμενο και δεν παιζονται.Αλλα για πιο χοντρα πραγματα ουτε να το σκεφτεσαι.
Road_Runner - Κυρ 13 Ιούλ 2008, 17:59:11
Θέμα δημοσίευσης:
για ποιο λογο εκανες ενα ποστ 3 σελιδες για μια διαφορά 20 ευρώ και δεν το πήγες κατευθείαν στον πιο φθηνό?
Steve - Κυρ 13 Ιούλ 2008, 19:39:13
Θέμα δημοσίευσης:
Μα... για να μας ανοίξει τα μάτια σε εμάς που δεν ξέρουμε! Very happy
fynos - Κυρ 13 Ιούλ 2008, 19:43:56
Θέμα δημοσίευσης:
Αν είναι να βάλεις shell hellix 5w-30 γιατί δεν τους αφήνεις να τα βάλουν αυτοί ? θες να τα αγοράσεις εσύ για να γλιτώσεις 20 euro ?
Γιατί δεν βάζεις TOTAL Q ?
Σε πια περιοχή είσαι ?
Puzzle - Κυρ 13 Ιούλ 2008, 23:16:30
Θέμα δημοσίευσης:
Πατησια μενω..
Το post δεν το ανοιξα για να ενημερωσω εσας τους εμπειρους μιας και προφανως καποιοι εχουν ηδη επαφες προσωπικες με αυτα τα εξουσιοδοτημενα και ξερουν πολυ καλυτερα τι παιζει..
Και δεν ειναι για τα 20 ευρω..μιας και ξεκινησε η lion με 160(αλλο οτι δεν ανεφερε αρχικα οτι πρεπει να βαλεις και φιλτρο καμπινας αλλα 25 ευρω)...και κονδωρας με 220-240 το οποιο ειναι 60-80 ευρω διαφορα(σεβαστο ποσο για μενα)..
Και Ροδιτης 160 ευρω και 220 αν χρειαστει τακακια(δεν παιζει βεβαια)..
Εστω και 20 ευρω διαφορα γιατι να τους τα χαρισω και να μην παω τα λαδια μου?
Ο ενας μου λεει total ο αλλος shell..ο αλλος κατι αλλα...μαλλον εχω μπερδευτει..
fynos - Κυρ 13 Ιούλ 2008, 23:32:40
Θέμα δημοσίευσης:
Πατησιά, μάλλον είσαι μακριά για πολύ Β.Π
Όπως και να έχει ξεκαθάρισε τι λάδια θες να βάλεις, αυτό θα είναι και η αρχή που θα επιλέξεις αντιπροσωπεία κτλ
Τώρα 20 ευρο πάνω 20 κάτω, δεν θα πρέπει να είναι βασικό κριτήριο !

Υ.Γ. Από τους προμηθευτές μας, παίρνω TOTAL 4L με 40-50 euro αν δεν κάνω λάθος !
Puzzle - Δευ 14 Ιούλ 2008, 10:02:51
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Πατησιά, μάλλον είσαι μακριά για πολύ Β.Π
Όπως και να έχει ξεκαθάρισε τι λάδια θες να βάλεις, αυτό θα είναι και η αρχή που θα επιλέξεις αντιπροσωπεία κτλ
Τώρα 20 ευρο πάνω 20 κάτω, δεν θα πρέπει να είναι βασικό κριτήριο !

Υ.Γ. Από τους προμηθευτές μας, παίρνω TOTAL 4L με 40-50 euro αν δεν κάνω λάθος !

Ουτως η αλλως βορεια προαστια το παω λογω δουλειας στη Κηφησια..
Tα shell τα βρισκω με 57 ευρω..Ο πιο φτηνος μου βγαινει ο Ροδιτης οποτε για λαδια θα το παω εκει..
Μια ερωτηση ρε παιδια...Αν το παω πχ. στα fit n go..χανω την εγγυηση? Βαση νομου δεν πρεπει να παραμενει η εγγυηση?
Puzzle - Δευ 14 Ιούλ 2008, 10:11:08
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.fitandgo.gr/services.asp

Λεει οτι καλυπτει εργοστασιακη εγγυηση σε ολες τις μαρκες...
Για λαδια φιλτρο και αλλαγη φιλτρου καμπινας δεν θεωρειται οτι αξιζει?
MEMsound - Δευ 14 Ιούλ 2008, 10:22:47
Θέμα δημοσίευσης:
εγω οσο ημουν στηνεγγυηση (και ακομα και τώρα αλλα αυτό δεν εχιε να κάνει) αγόραζα από τον Χαραμπάκη τα λαδακια μου (φθηνα φθηνα σαν μέλος...) και τους τα πήγαινα και τα αλλάζαμε στην αντιπροσωπία κανονικα

για τα μέλη τα ΤΟΤΑΛ 0-30 και 5-30 εχουν 10~12 ευρω το λίτρο (δεν ξέρω πόσα λιτρα παίρνει το δικό σου)

αυτα τα γενικου τυπου συνεργεια εμενα δεν μου κάθονται καλά στο μάτι γενικώς... και ιδίως για καινουργια αυτοκινητα...
Puzzle - Δευ 14 Ιούλ 2008, 10:36:23
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
εγω οσο ημουν στηνεγγυηση (και ακομα και τώρα αλλα αυτό δεν εχιε να κάνει) αγόραζα από τον Χαραμπάκη τα λαδακια μου (φθηνα φθηνα σαν μέλος...) και τους τα πήγαινα και τα αλλάζαμε στην αντιπροσωπία κανονικα

για τα μέλη τα ΤΟΤΑΛ 0-30 και 5-30 εχουν 10~12 ευρω το λίτρο (δεν ξέρω πόσα λιτρα παίρνει το δικό σου)

αυτα τα γενικου τυπου συνεργεια εμενα δεν μου κάθονται καλά στο μάτι γενικώς... και ιδίως για καινουργια αυτοκινητα...

Και εγω στο Χαραλαμπακη πηρα για τα λαδια και τα shell 5w-30 μου τα αφηνει τα 4 λτ 57 ευρω..
Πιο φτηνος ηταν ο Ροδιτης οποτε εκλεισα εκει για service και οτι γλιτωσω απο τα λαδια που θα του παω..
Και μενα η αληθεια ειναι οτι για καινουργιο αμαξι δεν μου παει καθολου να μην το παω στην αντιπροσωπεια!!
Steve - Δευ 14 Ιούλ 2008, 10:56:25
Θέμα δημοσίευσης:
68 post, τα 50 λες ότι είναι πιο φθηνός ο Ροδίτης.

Τί συμπέρασμα να βγάλει κάποιος?
Puzzle - Δευ 14 Ιούλ 2008, 11:12:15
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
68 post, τα 50 λες ότι είναι πιο φθηνός ο Ροδίτης.

Τί συμπέρασμα να βγάλει κάποιος?

Μα ο καθενας ρωταει διαφορα...
Και να μην βγαλεις κανενα συμπερασμα μεγαλε..Στα τετοια μου ο καθε ροδιτης κονδωρας lion κτλ...Εγω σιδερα πουλαω...
και απο τους κοπους μου μαζι με δοσεις εδωσα 22000 να παρω ενα αμαξι..
και απαιτω να με σευονται και να μην με κοροιδευουν..ο ενας χρεωνει λαδια 90 ευρω και ο αλλος 60..
και αν ειχες διαβασει απο την αρχη θα ειχες προσεξει οτι μεχρι στιγμης το εχω παει 7-8 φορες στον κονδωρα..κι αυτο επειδη ολα ηταν μεσα στην εγγυηση..!!!
Εκτος αν δουλευεις σε κανεναν ανταγωνιστη και σε πειραξε...
Καλυτερα 68 post μπας και το δει κανας πιτσιρικας και γλυτωσει κανα φραγκο..
Δεν ξερω για σενα αλλα δε περισσευουν σε ολους...
Τα συμπερασματα δικα σου!!!
Και ναι ρε παιδι μου κανω διαφημιση Ροδιτη αλλα το αμαξι το πηρα απο Κονδωρα γιατι μου εκανε καλυτερα δωρα..
Ευχαριστω ολους που βοηθησανε με τις γνωσεις του και τις αποψεις του για τις οικονομικοτερες λυσεις και λυπαμαι για ολους οσους απο εσας δουλευουν στα αντιστοιχα συνεργεια και εκανα δυσφιμηση...
Steve - Δευ 14 Ιούλ 2008, 11:51:51
Θέμα δημοσίευσης:
Puzzle έγραψε:
Εκτος αν δουλευεις σε κανεναν ανταγωνιστη και σε πειραξε...
Καλυτερα 68 post μπας και το δει κανας πιτσιρικας και γλυτωσει κανα φραγκο..
Δεν ξερω για σενα αλλα δε περισσευουν σε ολους...
Τα συμπερασματα δικα σου!!!

Δουλεύω σε Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο, οπότε μάλλον δεν είμαι ανταγωνιστής.

Όσο για την εγγύηση όταν είχα στο άλλο 206 μου, άλλαξα 4 μπουζί (60 ευρώ περίπου) μόνο και μόνο για να φανεί στο βιβλίο των service για να μην έχω πρόβλημα.

Και σε πληροφορώ ότι τα άλλαξα τζάμπα, διότι στα 40.000 χλμ με την χρήση 100άρας και μόνο, τα μπουζί ήταν σαν να μπήκαν χθες.

Και λάδια BP Visco μου βάζανε μέσα (ότι χειρότερο έχω δει σε λάδι, συγκριτικά με τα Motul 8100 και τα AMSOIL HDD που έχω δοκιμάσει ως τώρα) σε τιμή πανάκριβη, αλλά τα πλήρωνα και δεν μιλούσα, για να μην χάσω την εγγύηση. Όταν περάσαν τα 2 αυτά χρόνια, μετά έβαζα και έκανα ότι ήθελα, και αποδείχθηκε ότι το αυτοκίνητο λειτουργούσε καλύτερα.

Τα γαμησιάτικα λεφτά στα αυτοκίνητα, δεν τα γλιτώνει κανείς. Το θέμα είναι να μας φύγουν όσο λιγότερα γίνεται.

Και δεν γίνεται τίποτα σίγουρα, αν για το παραμικρό ανοίγουμε 3 σελίδες θέμα με το τί θα κάνουμε, χωρίς να αναζητήσουμε αν έχουν ήδη ΧΙΛΙΟγραφθεί αυτά τα θέματα στα αντίστοιχα μέρη.

Όταν δηλαδή θα έρθει η ώρα να αλλάξεις λάστιχα, θα πρέπει να γράψεις ένα νέο θέμα με τίτλο "207cc Καθε Λαστιχας τα δικα του...Απογοητευμενος βοηθεια.."?

Θα σε παρακαλέσω λοιπόν, επειδή δεν έχεις γνωριστεί ακόμα με τα παιδιά από εδώ μέσα από κοντά για να ξέρεις ποιός δουλεύει και που (επειδή σίγουρα έκανες δυσφήμιση και πρόσβαλλες και κάποια παιδιά με τα γραφόμενα σου), να προσπαθήσεις να πάς καμιά Πέμπτη στη Λέσχη να τους δεις από κοντά και να κάνεις και καμιά κουβέντα για τα θέματα περί αυτοκινήτου, αφού αυτό είναι και η βασική ιδέα που μας ενώνει εδώ μέσα.
Puzzle - Δευ 14 Ιούλ 2008, 12:11:10
Θέμα δημοσίευσης:
Απο εδω μεσα δεν προσβαλλα κανεναν...
Τα forum εχουν την ιδιοτητα να ανταλλασεις αποψεις διχως να ξερει ο αλλος τι επαγγελεσαι και τι οχι..
Προσωπικα δεν εθιξα κανεναν...αν εθιξα το συνεργειο που δουλευουν, προσωπικα εμου και καθε παιδιου που τα εχουν σκασει χοντρα για να παρουν ενα αμαξι που γουσταρουν, δεν με ενδιαφερει καθολου..
Administrators υπαρχουν και αν θεωρουν οτι προσβαλλα εταιρειες η εθιξα αυτες με τα λογια μου ας εκοβαν το post μου..(κατι το οποιο δεν μπορει να γινει μιας και μιλαμε για πραγματικοτητες)
Βλεπεις ελλαδα ειναι..και να εισαι σιγουρος οτι οπως ολοι οι ανθρωποι και καποιοι απο εδω μεσα την οικονομα κοιτανε..
Ασε που στο κατω κατω ο μονος που με κοντραρει απο την αρχη εισαι εσυ..
Ολοι οι αλλοι προσπαθουσαν με το τροπο τους να με βοηθησουν..
Το οτι εσυ εδωσες 60 ευρω να αλλαξεις 4 μπουζι ενω αν το εψαχνες μπορει να εδεινες 20..το μονο που μου λεει ειναι 1)η εχεις λεφτα για πεταμα η 2)οτι σου πλασσαρουν το παιρνεις..
Επισης τα λαστιχα ειναι εκτος εγγυησης οποτε μην ανυσηχεις δεν θα σε απασχολησω με τετοιο post..
160 ευρω ο ενας 240 ο αλλος = 80 ευρω περισσοτερα στη τσεπη μας..προφανως δε σε νοιαζει..Παρολου που ειπες οτι ολοι μας κλεβουν αλλα εμεις κοιταμε πως να δωσουμε λιγοτερα..
Οποτε κατσε να σε κλεβουν, μην ασχολεισαι με το post μου...και ασε εμας τους απλους μη γνωστες να προσπαθουμε για το καλυτερο μας..
Και ενα τελευταιο ..το pοst για σενα μπορει να μην αξιζει(αλλο αν ασχολεισαι και σε τρωει) αλλα το οτι το εχουν διαβασει 882 ατομα και υπηρχαν παιδια που ελεγαν πες τα χρυστοστομε με τους κλεφτες που εχουμε μπλεξει κατι σημαινει..
Συγγνωμη οσους κουρασα αλλα δεν ανεχτηκα και δεν προκειται να ανεχτω ποτε στη ζωη μου τη κλεψια..!!!

Υ.Γ Steve δωσε μου τη διαφορα ρε συ απο τα αλλα συνεργεια και το παω σε οποιο σε βολευει!!!
Steve - Δευ 14 Ιούλ 2008, 13:14:26
Θέμα δημοσίευσης:
Puzzle έγραψε:
Απο εδω μεσα δεν προσβαλλα κανεναν...
Τα forum εχουν την ιδιοτητα να ανταλλασεις αποψεις διχως να ξερει ο αλλος τι επαγγελεσαι και τι οχι..
Προσωπικα δεν εθιξα κανεναν...αν εθιξα το συνεργειο που δουλευουν, προσωπικα εμου και καθε παιδιου που τα εχουν σκασει χοντρα για να παρουν ενα αμαξι που γουσταρουν, δεν με ενδιαφερει καθολου..

Άρα δηλαδή βγαίνουμε σε ένα forum και γράφουμε ότι μας καβλώσει ε?
Puzzle έγραψε:
Administrators υπαρχουν και αν θεωρουν οτι προσβαλλα εταιρειες η εθιξα αυτες με τα λογια μου ας εκοβαν το post μου..(κατι το οποιο δεν μπορει να γινει μιας και μιλαμε για πραγματικοτητες)

Administrators υπάρχουν, αλλά έχουν πέσει σε ύπνο βαθύ.
Puzzle έγραψε:
Βλεπεις ελλαδα ειναι..και να εισαι σιγουρος οτι οπως ολοι οι ανθρωποι και καποιοι απο εδω μεσα την οικονομα κοιτανε..

Ναι όλοι μας εδώ μέσα κοιτάμε πώς να τα κονομήσουμε από όλα τα Group Buy, και πώς να τα κονομήσουμε από το κάθε post που γίνεται εδώ μέσα με διαφημίσεις από το Google.
Puzzle έγραψε:
Ασε που στο κατω κατω ο μονος που με κοντραρει απο την αρχη εισαι εσυ..

Ο nickzotos δηλαδή, δεν σε κόντραρε από το 1ο κιόλας post σου?
Ο Road_Runner δεν σε κοντράρει σε αυτήν εδώ την 3η σελίδα στην μέση?
Ολοι οι αλλοι προσπαθουσαν με το τροπο τους να με βοηθησουν..
Puzzle έγραψε:
Το οτι εσυ εδωσες 60 ευρω να αλλαξεις 4 μπουζι ενω αν το εψαχνες μπορει να εδεινες 20..το μονο που μου λεει ειναι 1)η εχεις λεφτα για πεταμα η 2)οτι σου πλασσαρουν το παιρνεις..

Ή ότι 3) λες μαλ***ες ή 4) έπαιρνα ότι μου πλασσάρανε για να μην χάσω την εγγύηση και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Puzzle έγραψε:
Επισης τα λαστιχα ειναι εκτος εγγυησης οποτε μην ανυσηχεις δεν θα σε απασχολησω με τετοιο post..

Κρίμα Sad
Puzzle έγραψε:
160 ευρω ο ενας 240 ο αλλος = 80 ευρω περισσοτερα στη τσεπη μας..προφανως δε σε νοιαζει..Παρολου που ειπες οτι ολοι μας κλεβουν αλλα εμεις κοιταμε πως να δωσουμε λιγοτερα..

Κοιτάμε πως να χάσουμε τα λιγότερα λεφτά, μιας που δεν μπορούμε να πάρουμε τα μπουλονόκλειδα στα χέρια μας και να κάνουμε τα service μόνοι μας και να έχουμε και την εγγύηση σε ισχύ.
Puzzle έγραψε:
Οποτε κατσε να σε κλεβουν, μην ασχολεισαι με το post μου...και ασε εμας τους απλους μη γνωστες να προσπαθουμε για το καλυτερο μας..

Μη ξεχάσεις να πάρεις το τόξο σου, στο οδοιπορικό σου για το καλύτερο όλων, Ρομπέν των Δασών!
Puzzle έγραψε:
Και ενα τελευταιο ..το pοst για σενα μπορει να μην αξιζει(αλλο αν ασχολεισαι και σε τρωει) αλλα το οτι το εχουν διαβασει 882 ατομα και υπηρχαν παιδια που ελεγαν πες τα χρυστοστομε με τους κλεφτες που εχουμε μπλεξει κατι σημαινει..

Τα παιδιά που έλεγαν "πες τα χρυσόστομε" ήταν ένας όλος κι όλος, και έχει όνομα nick207 τον λένε.

Και επειδή φαίνεται ότι ΔΕΝ το κατέχεις με τα forum, λέει 882 Αναγνώσεις.

Αν κάτσω και ανοίξω 100 φορές το ίδιο παράθυρο, θα μετρήσει 100 φορές παραπάνω, και θα πάει στις 982 αναγνώσεις. Δεν θα είναι 982 διαφορετικά άτομα. Και εσύ που θα κάνεις post τώρα, θα φανεί άλλη 1 ανάγνωση.

Και συγκεκριμένα, είναι οι εξής που συμμετέχουν στο θέμα:

Puzzle
nickzotos
nick207
panos 206
volvos
Sidobre
STELIOS
Giannis307
ΠΕΖΟΥΛΑΣ
Jim207GT
sps
jim 106
Road_Runner
fynos
MEMsound

Αυτοί είναι όλοι κι όλοι που συμμετέχουμε στο εν λόγω topic και σου χαρίσαμε τις 882 αναγνώσεις.

Puzzle έγραψε:
Συγγνωμη οσους κουρασα αλλα δεν ανεχτηκα και δεν προκειται να ανεχτω ποτε στη ζωη μου τη κλεψια..!!!

Υ.Γ Steve δωσε μου τη διαφορα ρε συ απο τα αλλα συνεργεια και το παω σε οποιο σε βολευει!!!

Δώσε μου έναν λογαριασμό τράπεζας και πόσα λεφτά θέλεις να πας σε κανα συνεργείο της προκοπής Wink
nickzotos - Δευ 14 Ιούλ 2008, 13:53:35
Θέμα δημοσίευσης:
Steve είσαι Θεός!
Puzzle - Δευ 14 Ιούλ 2008, 13:53:52
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε φιλε εκατσες και εκανες ολοι αυτη τη δουλεια...Αστερι...
Ας ξεκινησουμε ομως με τις χαζομαρες σου...
1)Άρα δηλαδή βγαίνουμε σε ένα forum και γράφουμε ότι μας καβλώσει ε?
Ακριβως ετσι ειναι φιλε μου...τα 60 ευρω που γλιτωνω θα τα χαλασω καπου αλλου για τη καυλα μου και μονο...Αν θεωρεις οτι λεω μαλ***ες παρε ο ιδιος τα service και ρωτα τιμες(ξεχασα υπερανω χρηματων ο τυπακος).Αν θεωρησες ολο το post μαλ***ες ας εκανες και καμια δουλεια στην εργασια σου και να μην ασχολεισαι αλλο..

2)Administrators υπάρχουν, αλλά έχουν πέσει σε ύπνο βαθύ.
Σε βαθυ υπνο δεν εχουν πεσει τα παιδια..απλα βλεπουν κατι που ξερουν οι ιδιοι προφανως...Την τραγικη κωμωδια της ελλαδος περι τιμων και κλεψιματων..

3)Ναι όλοι μας εδώ μέσα κοιτάμε πώς να τα κονομήσουμε από όλα τα Group Buy, και πώς να τα κονομήσουμε από το κάθε post που γίνεται εδώ μέσα με διαφημίσεις από το Google.
Οχι αν τα οικονομαγες θα μας το ελεγες ανοιχτα ρε φιλαρακι...Αν επαιρνες προμηθεια απο καποιο συνεργειο θα μας το ελεγες ε?...Ασε ρε...

4)Ο nickzotos δηλαδή, δεν σε κόντραρε από το 1ο κιόλας post σου?
Οπως επεισης με βοηθησε με αναλυτικους πινακες κοστολογησης..

5)Ή ότι 3) λες μαλ***ες ή 4) έπαιρνα ότι μου πλασσάρανε για να μην χάσω την εγγύηση και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Σε εσενα στηριζετε φιλε μου η οικονομια του κρατους μας..Ακριβως αυτο παιρνεις οτι σου πλασσαρουν οσο οσο...Επιπλεον με το τροπο σου ειρωνευεσαι ολους τους αλλους εδω μεσα που ψαχνουν για την καλυτερη τιμη και να ειναι και μεσα στην εγγυηση..
Μη ξεχνας το θεμα..Διαφορετικες τιμες αντιπροσωπειων...

6)Μη ξεχάσεις να πάρεις το τόξο σου, στο οδοιπορικό σου για το καλύτερο όλων, Ρομπέν των Δασών!
Δε θα σταματησω να βοηθαω και να ζηταω βοηθεια για τετοια θεματα..οπως επισης και να κατακρινω κατι λαμογια σαν εσενα..

7)Τα παιδιά που έλεγαν "πες τα χρυσόστομε" ήταν ένας όλος κι όλος, και έχει όνομα nick207 τον λένε.
Υπαρχουν και pm..υπαρχουν φιλοι που εχουμε συζητησει εκτος post..

8)Και επειδή φαίνεται ότι ΔΕΝ το κατέχεις με τα forum, λέει 882 Αναγνώσεις.
Και επειδη προφανως συνεχιζεις να λες κουταμαρες...οι 882 αναγνωσεις ναι μεν μετρανε οποτε μπαινει ο καθενας που συμμετεχει οπως επεισης μετρανε και απο ατομα που μπορει να διαβασαν το post χωρις να συμμετεχουν..Και απο το post αυτο σιγουρα καποιοι εμαθαν κατι που προφανως εσυ το ηξερες παντογνωστη!!!

9)Δώσε μου έναν λογαριασμό τράπεζας και πόσα λεφτά θέλεις να πας σε κανα συνεργείο της προκοπής
Χαιρομαι που υπαρχουν τετοιοι large τυποι που εμαθαν με τα λεφτα του μπαμπακα να μην υπολογιζουν τιποτα..
Οσο για το κανα συνεργειο της προκοπης..πες το ρε φιλε και με εχεις σκασει τοση ωρα...πες το ονομα που θες να διαφημισεις..Γιατι τα υπολοιπα σε πονεσαν πολυ...

Οσο για ολα αυτα λυπαμαι που υπαρχουν τετοια ατομακια σαν εσενα να βοηθανε και τους υπολοιπους!!!
Α ρε παρακρατος...4 συνεργεια...4 διαφορετικες τιμες...Διαφορες εως και 60 ευρω..και ο τυπος δεν βλεπει κανενα νοημα στο post...
Puzzle - Δευ 14 Ιούλ 2008, 14:07:20
Θέμα δημοσίευσης:
nickzotos έγραψε:
Steve είσαι Θεός!

Ναι ρε steve..να σου κανουμε και ενα αγαλμα ανθρωπιστικοτητας ρε φιλε..
Δηλαδη οσοι συμμετειχατε σε αυτο το post ειλικρινα το βρηκατε εκτος ενδιαφεροντως?Τοτε γιατι ασχοληθηκατε?
Οταν ενα συνεργειο δινει 240 ευρω(απ τα φιλικα σας) και το αλλο 160 κατευθειαν γινεται μη σοβαρο συνεργειο..?
Γιατι αυτο των 240 ευρω μιας και το εχω επισκεφτει πολλες φορες..
Κατεβαινω μια μερα στα μουλωχτα οταν μου εφτιαχναν το προβλημα με την 5η ..ολα τα εργαλεια στο καθισμα του συνοδηγου χυμα χωρις ενα προστατευτικο καλλυμα..
Οταν το πηρα τα πλαστικα κατω απο τα ποδια του συνοδηγου δεν ηταν κουμπωμενα..μαλιστα ειχε σπασει και μια βιδα...
Οταν το αφησα για το παραθυρο..και το ξαναπηγα λεγωντας του''καλα οταν φτιαχνετε κατι δεν το δοκιμαζετε πρωτα''..με αποκαλεσαν ψευτη...
Αλλα στην ελλαδα ετσι ειναι..οτι πληρωνεις παιρνεις..
να δωσω 240 να παρω την καλυτερη εξυπηρετηση...
Ε οχι ρε φιλε...240 για λαδια και φιλτρο δεν τα δινω..!!!Δεν μου περισσευουν οπως εσας!!!
nickzotos - Δευ 14 Ιούλ 2008, 14:23:46
Θέμα δημοσίευσης:
1 ο Steve ειναι Θεος και το καταλαβαινεις μονο αν τον γνωρισεις απο κοντα

2 ασχοληθηκαμε με το τοπικ για να ¨λυσουμε παρεξηγησεις¨.

3 η διαφορα ειναι 45 ευρω γιατι σου εγραψα στο διορθωμενο ποστ οτι ειναι 195 ευρω

4 δεν ειναι λαμογιο ουτε τρωει τα λεφτα του μπαμπα πιστεψε με ουτε του τρεχουν απο τα μπατζακια!

φιλικα Cool
Puzzle - Δευ 14 Ιούλ 2008, 14:24:03
Θέμα δημοσίευσης:
Steve:Επίσης, ο κάθε αντιπρόσωπος βάζει το καπέλο του και στα ανταλλακτικά και στην εργασία του, όσο θέλει αυτός. Αυτό είναι ένα μπάχαλο που με έχει δυσαρεστήσει αρκετές φορές, αφού ο μόνος που πουλάει ανταλλακτικά σύμφωνα με τις τιμές που βγάζει το servicebox είναι ο Κόνδωρ

Δε χρειαζεται να πεις κατι αλλο παντως..Φαινεται που στρεφεσαι...
Και θα συμφωνησω μαζι σου...220-240 ευρω για λαδια φιλτρα!!!... Laughing
Οντως σε δυσαρεστει η κατασταση που υπαρχουν αντιπροσωποι πιο φτηνοι!!!
Puzzle - Δευ 14 Ιούλ 2008, 14:31:52
Θέμα δημοσίευσης:
nickzotos έγραψε:
1 ο Steve ειναι Θεος και το καταλαβαινεις μονο αν τον γνωρισεις απο κοντα

2 ασχοληθηκαμε με το τοπικ για να ¨λυσουμε παρεξηγησεις¨.

3 η διαφορα ειναι 45 ευρω γιατι σου εγραψα στο διορθωμενο ποστ οτι ειναι 195 ευρω

4 δεν ειναι λαμογιο ουτε τρωει τα λεφτα του μπαμπα πιστεψε με ουτε του τρεχουν απο τα μπατζακια!

φιλικα Cool

1)Οταν ενας σχετικα ασχετος ζηταει βοηθεια και το μονο που κανει καποιος ειναι να ειρωνευεται..δεν ειναι Θεος για μενα..αλλα Καραγκ...ης!!!
2)Ευχαριστω ιδιαιτερα ολους οσους ασχοληθηκαν με το θεμα και εκτιμησα ιδιαιτερα τη βοηθεια σας..!!!
3)Παραμενει να ειναι η διαφορα 60-80 ευρω απο το ενα συνεργειο στο αλλο..καθολου ευκαταφρονητη για μενα επαναλαμβανω!!!
4)Συγγνωμη δεν μπορω να σε πιστεψω γιατι οι κρισεις του μου δειχνουν τελειως αντιθετα πραγματα..και φυσικα δεν θελω να συναντρεφομαι με τετοια τυπακια..

Και οπως ειπε ο steve και με εσενα μπορει να ξεκινησαμε με μια αντιπαραθεση ..αλλα εμαθα πολλα πραγματα απο εσενα..ενω απο αυτον τιποτα!!!Αυτο ειναι αλλωστε και το νοημα ανταλλαγης αποψεων!!!Να παιρνεις και να δινεις...
Οταν δεν εχεις να δωσεις τιποτα καλυτερα να μην συμμετεχεις..!!
Και παλι ευχαριστω ολα τα παιδια!!!
Steve - Δευ 14 Ιούλ 2008, 14:47:56
Θέμα δημοσίευσης:
Puzzle έγραψε:
Ρε φιλε εκατσες και εκανες ολοι αυτη τη δουλεια...Αστερι...
Ας ξεκινησουμε ομως με τις χαζομαρες σου...

Είδαμε και τις δικές σου εξυπνάδες.
Puzzle έγραψε:
1)Άρα δηλαδή βγαίνουμε σε ένα forum και γράφουμε ότι μας καβλώσει ε?
Ακριβως ετσι ειναι φιλε μου...τα 60 ευρω που γλιτωνω θα τα χαλασω καπου αλλου για τη καυλα μου και μονο...Αν θεωρεις οτι λεω μαλ***ες παρε ο ιδιος τα service και ρωτα τιμες(ξεχασα υπερανω χρηματων ο τυπακος).Αν θεωρησες ολο το post μαλ***ες ας εκανες και καμια δουλεια στην εργασια σου και να μην ασχολεισαι αλλο..

Το τί θα κάνω εγώ στην εργασία μου, δεν νομίζω να σου πέφτει λόγος Wink
Puzzle έγραψε:
2)Administrators υπάρχουν, αλλά έχουν πέσει σε ύπνο βαθύ.
Σε βαθυ υπνο δεν εχουν πεσει τα παιδια..απλα βλεπουν κατι που ξερουν οι ιδιοι προφανως...Την τραγικη κωμωδια της ελλαδος περι τιμων και κλεψιματων..

Ναι ρε Ρομπέν.
Puzzle έγραψε:
3)Ναι όλοι μας εδώ μέσα κοιτάμε πώς να τα κονομήσουμε από όλα τα Group Buy, και πώς να τα κονομήσουμε από το κάθε post που γίνεται εδώ μέσα με διαφημίσεις από το Google.
Οχι αν τα οικονομαγες θα μας το ελεγες ανοιχτα ρε φιλαρακι...Αν επαιρνες προμηθεια απο καποιο συνεργειο θα μας το ελεγες ε?...Ασε ρε...

Αφήνω ρε
Puzzle έγραψε:

Και εσύ τον βοήθησες με τις 5 φορές που μίλησες μαζί του στο τηλέφωνο μυξοκλαίγοντας και σπάζοντας του τα @@ Wink
Puzzle έγραψε:
5)Ή ότι 3) λες μαλ***ες ή 4) έπαιρνα ότι μου πλασσάρανε για να μην χάσω την εγγύηση και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Σε εσενα στηριζετε φιλε μου η οικονομια του κρατους μας..Ακριβως αυτο παιρνεις οτι σου πλασσαρουν οσο οσο...Επιπλεον με το τροπο σου ειρωνευεσαι ολους τους αλλους εδω μεσα που ψαχνουν για την καλυτερη τιμη και να ειναι και μεσα στην εγγυηση..
Μη ξεχνας το θεμα..Διαφορετικες τιμες αντιπροσωπειων...

Όταν δεν έχω άλλη επιλογή, ή την γνώση για άλλη επιλογή, ναι θα πάρω ότι μου πλασσάρουν όσο όσο.
Puzzle έγραψε:
6)Μη ξεχάσεις να πάρεις το τόξο σου, στο οδοιπορικό σου για το καλύτερο όλων, Ρομπέν των Δασών!
Δε θα σταματησω να βοηθαω και να ζηταω βοηθεια για τετοια θεματα..οπως επισης και να κατακρινω κατι λαμογια σαν εσενα..

Με αποκαλείς και λαμόγιο ενώ ακόμα δεν άρχισα να σε στολίζω. Θες να αρχίσω μάλλον ε?
Puzzle έγραψε:
7)Τα παιδιά που έλεγαν "πες τα χρυσόστομε" ήταν ένας όλος κι όλος, και έχει όνομα nick207 τον λένε.
Υπαρχουν και pm..υπαρχουν φιλοι που εχουμε συζητησει εκτος post..

Τα ΠΜ και λοιπά είναι gay stuff. Αν έχουμε @@ και στοιχεία, τα βγάζουμε στην φόρα. Άρα κάνε γαργάρα και τελείωνε.
Puzzle έγραψε:
8)Και επειδή φαίνεται ότι ΔΕΝ το κατέχεις με τα forum, λέει 882 Αναγνώσεις.
Και επειδη προφανως συνεχιζεις να λες κουταμαρες...οι 882 αναγνωσεις ναι μεν μετρανε οποτε μπαινει ο καθενας που συμμετεχει οπως επεισης μετρανε και απο ατομα που μπορει να διαβασαν το post χωρις να συμμετεχουν..Και απο το post αυτο σιγουρα καποιοι εμαθαν κατι που προφανως εσυ το ηξερες παντογνωστη!!!

Σίγουρα έμαθαν, ότι σπας τα @@ όλων των αντιπροσωπειών, κάθε μέρα μήπως και πετύχεις διαφορετικό άτομο στο τηλέφωνο και σου πούνε καμιά άλλη τιμή Laughing
Puzzle έγραψε:
9)Δώσε μου έναν λογαριασμό τράπεζας και πόσα λεφτά θέλεις να πας σε κανα συνεργείο της προκοπής
Χαιρομαι που υπαρχουν τετοιοι large τυποι που εμαθαν με τα λεφτα του μπαμπακα να μην υπολογιζουν τιποτα..

Χαίρομαι που ξέρεις και εσύ αν έχω λεφτά του μπαμπάκα ή αν δουλεύω 6 χρόνια πλέον από τα 17 μου και έχω αλλάξει 4 αμάξια μόνο με τα λεφτά μου Wink
Puzzle έγραψε:
Οσο για το κανα συνεργειο της προκοπης..πες το ρε φιλε και με εχεις σκασει τοση ωρα...πες το ονομα που θες να διαφημισεις..Γιατι τα υπολοιπα σε πονεσαν πολυ...

Ου, που να στα λέω! Ακόμα πονάω! Βασικά θέλω να διαφημίσω την Λάρισα όπου και είμαι, γιατί δεν έχει δουλειά τώρα τελευταία και θέλω να τους πάω κόσμο.
Puzzle έγραψε:
Οσο για ολα αυτα λυπαμαι που υπαρχουν τετοια ατομακια σαν εσενα να βοηθανε και τους υπολοιπους!!!
Α ρε παρακρατος...4 συνεργεια...4 διαφορετικες τιμες...Διαφορες εως και 60 ευρω..και ο τυπος δεν βλεπει κανενα νοημα στο post...

Είδαμε και εσένα την ατομάρα ρε Ρομπέν!
Puzzle έγραψε:
Steve:Επίσης, ο κάθε αντιπρόσωπος βάζει το καπέλο του και στα ανταλλακτικά και στην εργασία του, όσο θέλει αυτός. Αυτό είναι ένα μπάχαλο που με έχει δυσαρεστήσει αρκετές φορές, αφού ο μόνος που πουλάει ανταλλακτικά σύμφωνα με τις τιμές που βγάζει το servicebox είναι ο Κόνδωρ

Δε χρειαζεται να πεις κατι αλλο παντως..Φαινεται που στρεφεσαι...
Και θα συμφωνησω μαζι σου...220-240 ευρω για λαδια φιλτρα!!!... Laughing
Οντως σε δυσαρεστει η κατασταση που υπαρχουν αντιπροσωποι πιο φτηνοι!!!

Ναι με δυσαρεστεί που είσαι μαλ**ας.

Διότι αναφέρθηκα στα ανταλλακτικά και όχι στην εργασία, πράγμα που σου διαφεύγει διότι είσαι Περιορισμένης Ευθύνης. Δεν σε παρεξηγώ, μπορείς να γράφεις ότι θέλεις μέσα από το ίδρυμα που είσαι Wink

Puzzle έγραψε:
1)Οταν ενας σχετικα ασχετος ζηταει βοηθεια και το μονο που κανει καποιος ειναι να ειρωνευεται..δεν ειναι Θεος για μενα..αλλα Καραγκ...ης!!!

Λαμόγιο, ατομάκι και τώρα και καραγκιόζης! Να' σαι καλά Ρομπέν μάγκα φίλε μου!
Puzzle έγραψε:
3)Παραμενει να ειναι η διαφορα 60-80 ευρω απο το ενα συνεργειο στο αλλο..καθολου ευκαταφρονητη για μενα επαναλαμβανω!!!

Σου είπα, υπάρχει καπέλο από τον κάθε αντιπρόσωπο και στα ανταλλακτικά και στην εργασία. Αλλά φυσικά πέρασε απαρατήρητο.
Puzzle έγραψε:
4)Συγγνωμη δεν μπορω να σε πιστεψω γιατι οι κρισεις του μου δειχνουν τελειως αντιθετα πραγματα..και φυσικα δεν θελω να συναντρεφομαι με τετοια τυπακια..

Λαμόγιο, ατομάκι, καραγκιόζης και τυπάκι. Όπως σου λέει και ο άλλος, αν δεν με γνωρίσεις από κοντά, μην λες πολλά, γιατί λες μαλ***ες.
Puzzle έγραψε:
Και οπως ειπε ο steve και με εσενα μπορει να ξεκινησαμε με μια αντιπαραθεση ..αλλα εμαθα πολλα πραγματα απο εσενα..ενω απο αυτον τιποτα!!!Αυτο ειναι αλλωστε και το νοημα ανταλλαγης αποψεων!!!Να παιρνεις και να δινεις...
Οταν δεν εχεις να δωσεις τιποτα καλυτερα να μην συμμετεχεις..!!
Και παλι ευχαριστω ολα τα παιδια!!!

Μα πως να μάθεις πράγματα από εμένα, όταν εδώ και εδώ σου δείχνω 1 post και 1 topic ολόκληρο για να δεις ότι έχουν χιλιοαναλυθεί όλα αυτά περί λαδιών και εσύ φυσικά τα περνάς απαρατήρητα, γιατί δεν με γουστάρεις και με έχεις στολίσει και με 4 επίθετα.

Είσαι και πολύ μάγκας τελικά και νιώθω λίγος μπροστά σου Wink
soler - Δευ 14 Ιούλ 2008, 14:55:49
Θέμα δημοσίευσης:
Βρε δεν πάτε για κανα μπανάκι να δείτε και κανα κωλ@ρ@κι να ηρεμίσει και το forum? Laughing
Puzzle - Δευ 14 Ιούλ 2008, 15:06:20
Θέμα δημοσίευσης:

Και εσύ τον βοήθησες με τις 5 φορές που μίλησες μαζί του στο τηλέφωνο μυξοκλαίγοντας και σπάζοντας του τα @@

Ειναι το μονο που θα σχολιασω μιας και τα υπολοιπα ειναι λογικα της ηλικιας σου..
Αληθεια ποιος απ ολους εισαι ρε nickzote που μιλησα μαζι σου και σου εσπασα τα @@? Πες μου και θα ερθω να σε βρω και απο το μαγαζι...Αν και μαλλον δε χρειαζεται καταλαβα που δουλευεις..!!!
Τουλαχιστον οτι θες πες τα μπροστα μου..και οχι μεσω του τυπακου που καταφερε το σπουδαιο επιτευμα της ζωης να αλλαξει 4 αμαξια..!!!

Φιλικα!!!
Puzzle - Δευ 14 Ιούλ 2008, 15:08:14
Θέμα δημοσίευσης:
Είσαι και πολύ μάγκας τελικά και νιώθω λίγος μπροστά σου

Α και μη νοιωθεις λιγο ρε φιλε..
Εγω ειμαι 27 και δεν καταφερα να αλλαξω 4 αμαξια..παρα μονο 1..
Να εισαι περηφανος και keep walking!!!
nickzotos - Δευ 14 Ιούλ 2008, 15:13:23
Θέμα δημοσίευσης:
δεν μου εσπασες κανενα παπαρι και δεν εβαλα κανενα να μιλησει..μονος τ μιλησε!
Road_Runner - Δευ 14 Ιούλ 2008, 15:29:42
Θέμα δημοσίευσης:
ρε φιλε παζλ, πιστευεις πραγματικα οτι ο χρονος, το χρημα στα τηλ και στις βενζίνες αξίζει τον κόπο να το ψάξεις τόσο πολυ έστω και για 80 ευρω? (που απ'ότι διάβασα ειναι 60κατι)...

Οποιου δεν του περισεύουν και ψάχνει το πως θα γλυτώσει 60 ευρώ για να για μενα ειναι το λιγότερο τραγικός. Αν όπως λες δεν σου περισσεύουν, ας μην επαιρνες καινούργιο αμάξι που δεν θα μπορείς να συντηρείς. Δεν βρισκω βαση στο να θες να γλυτώσεις 60 ευρω, και να κρατησεις την ευγγυηση με διαφορες αλχημειες... Η κανεις οτι λεει η εγγυηση και κανεις υπομονη μεχρι να τελειωσει οπως ειπε και ο σταυρος, η αλλιώς το πας στον Μητσο της γειτονιας και σου αλλαζει λαδια φιλτρο με 60 ευρω. Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα...

Οπως επίσης και το οτι και εδω ισχυει το οτι πληρώσεις παίρνεις. Προφανώς και θα ειναι πιο ακριβα στην Λαιον οπου εχει 10 αναβατορια και θα παρεις το αμαξι σου μετα απο 1 ωρα και αλλη στο χ-ψ συνεργειο που θα το παρεις μετα απο 3 ωρες... Wink
Puzzle - Δευ 14 Ιούλ 2008, 15:30:49
Θέμα δημοσίευσης:
nickzotos έγραψε:
τελικα εχουμε μιλησει στο τηλεφωνο;και αν ναι ποιος εισαι;δεν νομιζω οτι ειναι κακο να μαθω..κ για να το λεει ο φιλος σου κατι θα ξερει..
Road_Runner - Δευ 14 Ιούλ 2008, 15:33:14
Θέμα δημοσίευσης:
Α, και για το παρακρατος που ελεγες...
Τι σχεση εχει αυτο?
ελευθερη αγορα εχουμε...
Ότι θέλει ο καθένας κάνει... Απο 1 εως και 200 ευρω παραπανω αν θελει τα βαζει? Που ειναοι το πρόβλημα?
nickzotos - Δευ 14 Ιούλ 2008, 16:05:23
Θέμα δημοσίευσης:
Puzzle έγραψε:
nickzotos έγραψε:
τελικα εχουμε μιλησει στο τηλεφωνο;και αν ναι ποιος εισαι;δεν νομιζω οτι ειναι κακο να μαθω..κ για να το λεει ο φιλος σου κατι θα ξερει..

ναι εχουμε μιλησει αλλα δεν θελω να καθομαι να λεω που δουλευω απο εδω κ απο εκει ..αν θες οπως ειπε και καποιος ελα στην λεσχη να μας γνωρισεις να δεις...
Steve - Δευ 14 Ιούλ 2008, 16:18:43
Θέμα δημοσίευσης:
Puzzle έγραψε:
Ειναι το μονο που θα σχολιασω μιας και τα υπολοιπα ειναι λογικα της ηλικιας σου..

Ναι, στα 4 χρόνια παραπάνω από εμένα, έχεις πάμπολλες εμπειρίες και αρκετά περισσότερη ωριμότιτα από τις περιφορές σου στα δάση ρε Ρομπέν Wink
Puzzle έγραψε:
Αληθεια ποιος απ ολους εισαι ρε nickzote που μιλησα μαζι σου και σου εσπασα τα @@? Πες μου και θα ερθω να σε βρω και απο το μαγαζι...Αν και μαλλον δε χρειαζεται καταλαβα που δουλευεις..!!!

Τελικά να σου πεί ή να μην σου πεί?
Puzzle έγραψε:
Τουλαχιστον οτι θες πες τα μπροστα μου..και οχι μεσω του τυπακου που καταφερε το σπουδαιο επιτευμα της ζωης να αλλαξει 4 αμαξια..!!!

Φιλικα!!!

Όταν καταφέρεις και αλλάξεις 4, τότε έλα ρε Ρομπέν να δούμε τί έγινε Wink

Γιατί είσαι τόσο προοδευτικός και τόσο εργατικός που στα 27 σου άλλαξες το 1ο σου αμάξι. Και όσο πήγαινες με τα πόδια/αστικό/μετρό, εγώ 5 χρόνια πάω με το αμάξι ΜΟΥ Cool
Puzzle έγραψε:

Αν έψαχνες τόσο πολύ τα λάδια και με το άλλο, μάλλον πιο πολύ χρόνο θα έτρωγες στο ψάξιμο παρά στις μετακινήσεις σου Rotfl
Puzzle - Δευ 14 Ιούλ 2008, 18:08:47
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
ρε φιλε παζλ, πιστευεις πραγματικα οτι ο χρονος, το χρημα στα τηλ και στις βενζίνες αξίζει τον κόπο να το ψάξεις τόσο πολυ έστω και για 80 ευρω? (που απ'ότι διάβασα ειναι 60κατι)...

Οποιου δεν του περισεύουν και ψάχνει το πως θα γλυτώσει 60 ευρώ για να για μενα ειναι το λιγότερο τραγικός. Αν όπως λες δεν σου περισσεύουν, ας μην επαιρνες καινούργιο αμάξι που δεν θα μπορείς να συντηρείς. Δεν βρισκω βαση στο να θες να γλυτώσεις 60 ευρω, και να κρατησεις την ευγγυηση με διαφορες αλχημειες... Η κανεις οτι λεει η εγγυηση και κανεις υπομονη μεχρι να τελειωσει οπως ειπε και ο σταυρος, η αλλιώς το πας στον Μητσο της γειτονιας και σου αλλαζει λαδια φιλτρο με 60 ευρω. Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα...

Οπως επίσης και το οτι και εδω ισχυει το οτι πληρώσεις παίρνεις. Προφανώς και θα ειναι πιο ακριβα στην Λαιον οπου εχει 10 αναβατορια και θα παρεις το αμαξι σου μετα απο 1 ωρα και αλλη στο χ-ψ συνεργειο που θα το παρεις μετα απο 3 ωρες... Wink

Οντως πολυ κουραση 4 τηλεφωνα και 10 post για να γλιτωσω 60 ευρω..
Το αμαξι για να το παρω παει να πει οτι εχω να το συντηρησω αλλα δεν θελω να με κοροιδευουν..
Προφανως θα ηταν πιο ακριβη η lion με τα 10 αναβατορια που ναι θα το επαιρνα σε 1 ωρα...αλλα προς το παρων πιο ακριβος ειναι ο κονδωρας που το πας το πρωι και το παιρνεις το μεσημερι...
ετσι ειναι φιλε τα πραγματα μη θιγεσαι..
Puzzle - Δευ 14 Ιούλ 2008, 18:12:37
Θέμα δημοσίευσης:
nickzotos έγραψε:
Puzzle έγραψε:
nickzotos έγραψε:

ναι εχουμε μιλησει αλλα δεν θελω να καθομαι να λεω που δουλευω απο εδω κ απο εκει ..αν θες οπως ειπε και καποιος ελα στην λεσχη να μας γνωρισεις να δεις...

Δεν ηξερα οτι το post μου εφερε τοση συζητηση στα μεταξυ σας..τελικα πολυ θιχτηκαν εδω μεσα..
Και οσο και να ηθελα να ερθω στη λεσχη μιας και ειμαι πολυ κοντα με το τροπο αυτο μαλλον διωχνεται το κοσμο που θελει να γλιτωσει 2 φραγκα παραπανω..
Αν γουσταρεις στειλε Pm ποιος εισαι και ερχομαι απο το συνεργειο να τα πουμε..αν και 90% εισαι κονδωρα και δεν προκειται να μου πεις..
Φυσικη καβατζα βεβαια εκει γιατι εσυ τα γλιτωνεις ουτως η αλλως..
Παντως ειλικρινα αν θες συναντιομαστε καπου εξω και τα λεμε..
Δεν εχω καμια ορεξη να βλεπω φατσες σαν του φιλου σου!!!
Puzzle - Δευ 14 Ιούλ 2008, 18:16:45
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Puzzle έγραψε:

Ναι, στα 4 χρόνια παραπάνω από εμένα, έχεις πάμπολλες εμπειρίες και αρκετά περισσότερη ωριμότιτα από τις περιφορές σου στα δάση ρε Ρομπέν Wink
Puzzle έγραψε:

Τελικά να σου πεί ή να μην σου πεί?
Puzzle έγραψε:

Φιλικα!!!

Όταν καταφέρεις και αλλάξεις 4, τότε έλα ρε Ρομπέν να δούμε τί έγινε Wink

Γιατί είσαι τόσο προοδευτικός και τόσο εργατικός που στα 27 σου άλλαξες το 1ο σου αμάξι. Και όσο πήγαινες με τα πόδια/αστικό/μετρό, εγώ 5 χρόνια πάω με το αμάξι ΜΟΥ Cool
Puzzle έγραψε:

Αν έψαχνες τόσο πολύ τα λάδια και με το άλλο, μάλλον πιο πολύ χρόνο θα έτρωγες στο ψάξιμο παρά στις μετακινήσεις σου Rotfl

Γιατι ρε φιλε αλλοι σπουδαζουν και πιανουν δουλεια στα 24..και φυσικα δεν με νοιαζει τι κανεις στη ζωη σου..
Αλλα ισως καποια στιγμη να μαθεις το τι κανει ο καθενας δεν κρινεται απο ποσα αμαξια εχουν αλλαξει..
Προτιμω να εχω ενα σπιτι δικο μου οπως και εχω..παρα να κυκλοφορω με ferari..
καταλαβες φιλε μου οτι καθε ανθρωπος εχει διαφορετικες νοοτροπιες και διαφορετικες προτεραιοτητες..
Ο φιλος σου Ρομπεν το Δασων!!!

Παντως με εκανες και γελασα ρε φιλε...
Εχω αλλαξει 4 αμαξια απο τα 18 μου και εβγαζα και τις γκομενες στο χωριο ετσι..χαχαχα...φτου σου Θεε!!!
Road_Runner - Δευ 14 Ιούλ 2008, 18:39:49
Θέμα δημοσίευσης:
Puzzle έγραψε:
Road_Runner έγραψε:

Το αμαξι για να το παρω παει να πει οτι εχω να το συντηρησω αλλα δεν θελω να με κοροιδευουν..
Προφανως θα ηταν πιο ακριβη η lion με τα 10 αναβατορια που ναι θα το επαιρνα σε 1 ωρα...αλλα προς το παρων πιο ακριβος ειναι ο κονδωρας που το πας το πρωι και το παιρνεις το μεσημερι...

4 τηλεφωνα εκανες μονο εκει που δουλευει ο Νικος.
Φανταζομαι ποσα ακομα οπουδηποτε αλλου...
δεν θιχτηκα, δεν εχω λογο αλλωστε... Απλα δεν θα εκανα τοση φασαρια για 60 ευρω. Θα το πηγαινα εκει που με βολευε καλυτερα και τελος
Steve - Δευ 14 Ιούλ 2008, 19:47:15
Θέμα δημοσίευσης:
Puzzle έγραψε:
Δεν εχω καμια ορεξη να βλεπω φατσες σαν του φιλου σου!!!

Εκτός του ότι δεν σε ρωτήσαμε, ούτε εμείς έχουμε όρεξη να βλέπουμε φάτσες και χαρακτήρες σαν τον δικό σου εδώ μέσα.
Puzzle έγραψε:
Γιατι ρε φιλε αλλοι σπουδαζουν και πιανουν δουλεια στα 24..και φυσικα δεν με νοιαζει τι κανεις στη ζωη σου..

Παλεύω να πάρω το πτυχίο, χρωστάω ένα μάθημα. Αλλά αν δεν σε νοιάζει τί κάνω στη ζωή μου, τότε γιατί λες μαλ***ες σαν και αυτή:
Puzzle έγραψε:
Παντως με εκανες και γελασα ρε φιλε...
Εχω αλλαξει 4 αμαξια απο τα 18 μου και εβγαζα και τις γκομενες στο χωριο ετσι..χαχαχα...φτου σου Θεε!!!

Φτου στα μούτρα σου βασικά μαλ**α πρωτευουσιάνε Wink Και θύμησε μου που ανέφερα τις γκόμενες.
Puzzle έγραψε:
Αλλα ισως καποια στιγμη να μαθεις το τι κανει ο καθενας δεν κρινεται απο ποσα αμαξια εχουν αλλαξει..

Ίσως και εσύ κάποια στιγμή να μάθεις ότι δεν χρειάζεται να βάζεις λόγια για τον άλλο που δεν ισχύουν.
Puzzle έγραψε:
Προτιμω να εχω ενα σπιτι δικο μου οπως και εχω..παρα να κυκλοφορω με ferari..
καταλαβες φιλε μου οτι καθε ανθρωπος εχει διαφορετικες νοοτροπιες και διαφορετικες προτεραιοτητες..
Ο φιλος σου Ρομπεν το Δασων!!!

Φυσικά, και άτομα με την δική σου νοοτροπία και προτεραιότητα, σίγουρα θα πάνε μπροστά Thumb right

Και επειδή βέβαια βλέπεις ότι έχεις γελοιοποιηθεί μέσα στα 882 άτομα που σε διαβάσανε, προτιμάς να το γυρίσεις σε προσωπική επίθεση σε εμένα, παρά να κάτσεις να πάρεις τηλέφωνο καμιά αντιπροσωπεία ακόμα ή εξουσιοδοτημένο συνεργείο να ρωτήσεις για καμιά προσφορά!

Με πορδές, αυγά δεν βάφονται. Πούλα το και πάρε ένα Yugo Wink
nickzotos - Δευ 14 Ιούλ 2008, 20:15:19
Θέμα δημοσίευσης:
Puzzle έγραψε:

Δεν ηξερα οτι το post μου εφερε τοση συζητηση στα μεταξυ σας..
!

δεν εφερε τοση συζητηση το ποστ σου απλα αν διαβασεις γενικα στο κλαμπ πηγαμε μια εκδρομη το σαββατοκυριακο και συζητησαμε γενικα για το κλαμπ και για τα περισσοτερα τοπικ οπως και ειναι φυσικο και για το δικο σου. ετσι απλα. δεν θελω να σου πω γιατι εννοειτε πως δεν θελω σθζητησης στην δουλεια μου. οπως σου ειπα στην λεσχη μπορουμε να τα πουμε φιλικα οπως και με τον καθενα μας εδω περα.

οσο για την καβατζα μου που λες οτι εχω το δεχομαι αλλα τουλαχιστον εγω προσπαθω να βοηθαω το κλαμπ και ατομα μεμονομενα οσο μπορω απο την θεση μου οπως για παραδειγμα εχω κανονισει στον Κονδωρα στην Πατρα μια πολυ καλη εκπτωσουλα για τα μελη του κλαμπ.
αν σε ενδιαφερει πηγαινε πατρα και πες ειμαι απο το κλαμπ και θα σου κανουν 15% ανταλακτικα και 10% εργασια...βγαλτα ποσο κανουν στο σερβις και με τα λεφτα της εκπτωσεις πιες μια μπυρα στην υγεια μου!

Παντα φιλικα!
Road_Runner - Δευ 14 Ιούλ 2008, 21:53:54
Θέμα δημοσίευσης:
Αν δεν τα χαλασεις σε βενζινες Laughing Laughing
Puzzle - Τρι 15 Ιούλ 2008, 00:16:17
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Puzzle έγραψε:
Road_Runner έγραψε:

4 τηλεφωνα εκανες μονο εκει που δουλευει ο Νικος.
Φανταζομαι ποσα ακομα οπουδηποτε αλλου...
δεν θιχτηκα, δεν εχω λογο αλλωστε... Απλα δεν θα εκανα τοση φασαρια για 60 ευρω. Θα το πηγαινα εκει που με βολευε καλυτερα και τελος

Δηλαδη πρεπει να παψουμε να κανουμε τα παραπονα μας..και τις κριτικες μας...
Κι εγω υποστηριζω το γραφειο αλλα αν καπου κανει πατατα πρωτος εγω ειμαι αυτος που προσπαθω να εξυπηρετησω καλυτερα τους πελατες μου..
Ναι εκανα 4 τηλ στον κονδωρα (προφανως ο νικος ειναι ο τυπος της ρεσεψιον) μιας και αλλα ελεγε η ρεσεψιον και αλλα ο υπευθυνος μηχανικος , 2 στη lion μιας και τη μια μου ειπε 160 και τη δευτερη μου εξηγησε για το φιλτρο καμπινας..1 τηλ στον Galo ...και 1 στον Ροδιτη..
Πωπω τρελλη φασαρια εε...
Δεν ηξερα καθε φορα να καθομαι να στεινω και πισινο και ποτε να μην ψαχνω για τον συμφερον μου..
Sorry που ειπα κιολας το προβλημα μου..Δεν ηξερα τελικα ποσα ατομα απο εδω δουλευουν στη peugeot..
Puzzle - Τρι 15 Ιούλ 2008, 00:36:01
Θέμα δημοσίευσης:
nickzotos έγραψε:
Puzzle έγραψε:

Δεν ηξερα οτι το post μου εφερε τοση συζητηση στα μεταξυ σας..
!

δεν εφερε τοση συζητηση το ποστ σου απλα αν διαβασεις γενικα στο κλαμπ πηγαμε μια εκδρομη το σαββατοκυριακο και συζητησαμε γενικα για το κλαμπ και για τα περισσοτερα τοπικ οπως και ειναι φυσικο και για το δικο σου. ετσι απλα. δεν θελω να σου πω γιατι εννοειτε πως δεν θελω σθζητησης στην δουλεια μου. οπως σου ειπα στην λεσχη μπορουμε να τα πουμε φιλικα οπως και με τον καθενα μας εδω περα.

οσο για την καβατζα μου που λες οτι εχω το δεχομαι αλλα τουλαχιστον εγω προσπαθω να βοηθαω το κλαμπ και ατομα μεμονομενα οσο μπορω απο την θεση μου οπως για παραδειγμα εχω κανονισει στον Κονδωρα στην Πατρα μια πολυ καλη εκπτωσουλα για τα μελη του κλαμπ.
αν σε ενδιαφερει πηγαινε πατρα και πες ειμαι απο το κλαμπ και θα σου κανουν 15% ανταλακτικα και 10% εργασια...βγαλτα ποσο κανουν στο σερβις και με τα λεφτα της εκπτωσεις πιες μια μπυρα στην υγεια μου!

Παντα φιλικα!

Καταρχην δεν εχω καποιο προσωπικο προβλημα μαζι σου..
Και εννοω οτι οποτε θες κερναω καφε εξω να τα συζητησουμε..στο club δυστυχως απο αυτα που ειδα και εκρινα απο τον φιλο σας μαλλον δεν θα ηθελα να συμμετεχω..
Τωρα για την εκδρομη ξερω τα κλασικα μεταξυ σας''ο μαλακ..ας που ανοιξε αυτο το post και μας επρειξε τα @@'' αλλωστε φαινεται μιας και ολοι οι φιλοι σου λενε οτι σε επριξα..
Ισως περασω απο εκει η καλυτερα θα σε ξαναπαρω τηλ να μου τα πεις και απο κοντα..
Οπως ειπες εσυ οτι βοηθας..κατι το οποιο δεν ειδα απο τη συνομιλια μας..ετσι και εγω ανοιξα αυτο το Post..για να παρω ιδεες και να μαθω τι γινεται..
Παντως λυπαμαι ειλικρινα που εκτεθεις ετσι τους πελατες σου..Μιας και απο κοντα με εχεις αποκαλεσει και ψευτη αλλωστε..
Λυπαμαι τελικα(μιας και εγω πωλητης ειμαι)..που τελικα το κοπο και τον ιδρωτα τως πελατων σας για να αποκτησουν ενα αμαξι εσεις τον εξεφτελιζεται στις μεταξυ σας συζητησεις..
Και μιας και εχεις πληρη τα στοιχεια μου, γνωριζεις και το ονομα μου...
αν κατι απο ολα αυτα που ανεφερα σε προηγουμενο Post για τον Κονδωρα ειναι ψεματα πες το μου..
Και αν κατι με εδιωξε τελικα απο την αντιπροσωπεια σας δεν ειναι τα κουβαρια που χρεωνεται παραπανω αλλα η συμπεριφορα σας...
Μονο ενα παληκαρι εδειξε εκει μεσα να σεβεται τους πελατες του και αυτος ειναι ο τυπος που ασχολειται με τα ηλεκτρολογικα οροφες κτλ..οσες φορες και αν χρειαστηκε ηταν ευγενικοτατος και εξυπηρετικοτατος..
Φανηκε επισης γιατι πεσανε ολοι με τα μουτρα να πουνε οτι δεν θα καταφερετε τιποτα με καταγγελιες κτλ..μιας και οι περισσοτεροι ειστε εκ των εσω..
Πραγματικα θεωρουσα οτι ειναι ενα forum που τρεφεται κυριως απο αποψεις κατοχων peugeuot που προσπαθουν να εξυπηρετηθουν μεταξυ τους για το κοινο τους συμφερον..και οχι καθαρα για την εξυπηρετηση των μαγαζιων τους..
Τι να πω(αν και ξερω οτι χεστηκατε) δηλωνω πραγματικα απογοητευμενος!!!
Ευχαριστω ολους τους υπολοιπους για τις αποψεις τους...
Puzzle - Τρι 15 Ιούλ 2008, 00:42:32
Θέμα δημοσίευσης:
nickzotos έγραψε:

Αληθεια ρε Nickzote..στο δευτερο σου Post προς εμενα..που λες δεν το γνωριζω αυτο για το κονδωρα..τι εννοεις?αφου εκει δουλευεις και οπως καταληξαμε εχουμε μιλησει και 4 φορες...

Α ρε κοροιδια που πεφτει πισω απο τη πλατη μας..
Αυτο ειναι το ειλικρινες γεματο βοηθεια psclub σας?
Road_Runner - Τρι 15 Ιούλ 2008, 01:22:28
Θέμα δημοσίευσης:
Πρωτον δεν μονο ενα ατομο που εχει απαντησει δουλευει σε αντιπροσωπια.
Παρολα αυτα δεν εχεις καταλαβει ακομα που...
Δευτερον, το οτι το ψαχνεις δεν σημαινει οτι θα αλλαξεις κατι... Μπορουσες απλα να βρεις το φθηνοτερο, να το γραψεις και τελειωνε η υποθυεση
Και τριτον ποιος ειπε οτι δεν ειμαστε ειλικρινεις και δεν βοηθαμε?
Δεν νομιζω να το ειπε κανενας αλλος. Και αν ψαξεις σε αλλα ποστ δεν ειναι λιγοι αυτοι που βριζουν για διαφορους λογους πολλα συνεργεια... Ακομα και "εμεις ολοι που δουλευουμε στην λαιον" Laughing Laughing Laughing

Δλδ εσυ τι ειδους βοηθεια ηθελες? Να τους παρουμε τηλ και να τους παρακαλεσουμε να αλλαξουν τισ τιμες τους? Question
Puzzle - Τρι 15 Ιούλ 2008, 06:46:14
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Πρωτον δεν μονο ενα ατομο που εχει απαντησει δουλευει σε αντιπροσωπια.
Παρολα αυτα δεν εχεις καταλαβει ακομα που...
Δευτερον, το οτι το ψαχνεις δεν σημαινει οτι θα αλλαξεις κατι... Μπορουσες απλα να βρεις το φθηνοτερο, να το γραψεις και τελειωνε η υποθυεση
Και τριτον ποιος ειπε οτι δεν ειμαστε ειλικρινεις και δεν βοηθαμε?
Δεν νομιζω να το ειπε κανενας αλλος. Και αν ψαξεις σε αλλα ποστ δεν ειναι λιγοι αυτοι που βριζουν για διαφορους λογους πολλα συνεργεια... Ακομα και "εμεις ολοι που δουλευουμε στην λαιον" Laughing Laughing Laughing

Δλδ εσυ τι ειδους βοηθεια ηθελες? Να τους παρουμε τηλ και να τους παρακαλεσουμε να αλλαξουν τισ τιμες τους? Question

Κανεις λαθος γιατι ευχαριστησα πολλες φορες οσους βοηθησαν δεν ειπα κατι τετοιο..
Και οσοι μου εκαναν προτασεις πχ για λαδια κτλ εκατσα να διαβασω να δω τι παιζει..
Δεν εχω προβλημα με τη laion κ με κανενα αλλο συνεργειο παρα μονο με ενα κι αυτο λογω διαφορας τιμης..οπως ειπες πολλοι ειναι αυτοι που βριζουν κατα καιρους αλλα συνεργεια..
Και τη laion επειδη την ανεφερες οντως με εχει εξυπηρετηση αμεσα μια φορα που τη χρειαστηκα..
Τεσπα εγω δεν θεωρω οτι ηταν λαθος το post μιας και ανταλλαχτηκαν αρκετες αποψεις που με βοηθουν και καποιοι το καναμε κουλοβαχατα...φταιω κι εγω που εμπλεξα να απανταω σε αρκετες κουταμαρες..
ισως θα ηταν καλυτερα να κλεισει η τεσπα να ηρεμησουμε..
Και φυσικα απο εδω κι αλλες φορες με εχουν βοηθησει παιδια στο παρελθον παρα πολυ..
Το οτι ειχα εμφανεις κοντρα με ενα παιδι δε σημαινει οτι δεν ελαβα στα σοβαρα τις αποψεις των υπολοιπων..
Αλλα σκεψου πχ να ερχομουν στο club..ηδη φανταζομαι τις μουτσουνες πολλως του στυλ..αχ ηρθε ο @@...
Ευχαριστω και παλι και ισως απο τους admin θα ηταν καλυτερα να διαγραφουν οι παραπανω κοντρες και να μεινει ενα post πιο καθαρο με τις τιμες και τις προτασεις..
Και φυσικα αν χρειαστω παλι βοηθεια θα αναφερθω σε εσας..
Και ειναι καποιες φορες που ισως ανοιγεται ενα ποστ μονο κ μονο για να ξεσπασει καποιος και να πει το παραπονο του..
Giannis307 - Τρι 15 Ιούλ 2008, 06:58:00
Θέμα δημοσίευσης:
Οι κοντρες που υπαρχουν δεν σημαινει οτι θα εχουν αντικτυπο στην πραγματικη ζωη....Δλδ δεν θα ξινησει κανενος η μουρη αμα ερθεις στην λεσχη και κανεις δεν θα πει οτι ηρθε ο ταδε με οπιονδηποτε χαρακτηρισμο.....
Αμα τα κραταγαμε μανια τικα τοτε τον Steve επρεπ να τον εχουμε λιθοβολησει καιρο τωρα..(γουτσου.... Wink ) οποτε μην το σκεφτεσαι...Αλλα γενικα μην τρελαινεσαι με αυτα τα θεματα....Καλλητερα να βρεις ενα δικο σου συνεργειο και να ξερεις οτι και η παραμικρη βιδα που θα αλλαχτει θα αλαχτει και δεν θα σε αρχισουν στις φιφες...Παρα να σε τραβαει η "γκλαμουρια" των 10 αναβατοριων στην σειρα και της διμοιριας υπαληλων γιατι πολλες φορες αυτα ειναι μον μουρη....Εξαλλου ο σωστος μαστορας και σε πεζοδρομιο κανει θαυματα...και στην τελικη αυτο ζηταμε απο ενα τεχνικο να ξερει τι κανει και να το κανει καλα....Και υπαρχουν λυσεις χωρις να χασεις εγγυηση....
Puzzle - Τρι 15 Ιούλ 2008, 07:38:23
Θέμα δημοσίευσης:
Ok ρε Γιαννη εχεις δικιο..απλα καποιες φορες βγαινεις εκτος εαυτου με καποια θεματα..
Και σε καθε περιπτωση θελω οταν πειραζετε το παραμικρο απο το αμαξι μου να ειμαι σε ενα συνεργειο οπου θα μπορω να ειμαι απο πανω και να επιβλεπω, εστω και με τις ελλιπεις γνωσεις μου..
Κατι που ουτως η αλλως δεν συνεβαινα εκει που το πηγαινα, απλα σεβομουν αρχικα οτι ειχα παρει το αμαξι απο εκει..
Και για οποιοδηποτε θεμα αν κρινω εγω οτι αξιζει να κραξω, γιατι θεωρω οτι με κοροιδευουν θα το κανω..
Κι αν καποιοι βαριουντε να κανουν 5-6 τηλεφωνα να δουν τι παιζει και να γλιτωσουν καποια λεφτα..αν μη τι αλλο να μη κρινουν τους αλλους που το κανουν..
Και επειδη ειχα συνηθησει το ibizaki να το πηγαινω στο εξουσιοδοτημενο και εκτος εγγυησης που ηταν, ετσι θα ηθελα και για το peugeot μου..
Γιατι θεωρω οτι το επιπεδο των αυτοκινητων μηχανικα κτλ εχει ανεβει πολυ και θελει αρκετες περισσοτερες γνωσεις απο ενα συνεργειο της γειτονιας..
Απλα οταν μιλαμε μονο για λαδια καπου τρελενεσαι με αυτα που ακους..
nickzotos - Τρι 15 Ιούλ 2008, 08:21:29
Θέμα δημοσίευσης:
Puzzle έγραψε:
nickzotos έγραψε:

Αληθεια ρε Nickzote..στο δευτερο σου Post προς εμενα..που λες δεν το γνωριζω αυτο για το κονδωρα..τι εννοεις?αφου εκει δουλευεις και οπως καταληξαμε εχουμε μιλησει και 4 φορες...

δεν δουλευω στον κωνδορα φαγωθηκες. εγω να βοηθησω ηθελα αλλα τι να πω...

οσο για την λεσχη και τον φιλο μου αποκλειεται να ερθει....δεν θα δεις την φατσα του..δεν νομιζω να κανει 450χλμ για να ερθει στην λεσχη Laughing Laughing
nickzotos - Τρι 15 Ιούλ 2008, 08:29:15
Θέμα δημοσίευσης:
καπου διαβασα αλλα δεν το βρισκω οτι δουλευουμε ολοι στην peugeot

αυτο δεν ισχυει.. και εννοειτε πως το κλαμπ αποτελειται απο ατομα που αγαπανε τα αυτοκινητα τους και σιγουρα το κλαμπ. δεν μπορεις να μιλας ετσι λες και βγαζουμε λεφτα απο το κλαμπ..γιατι για να πεις κατι τετοιο θα πρεπει να ξερεις τι θα πει PSCLUB κατι το οποιο δεν ξερεις.

Υ.Γ. ελα απο την λεσχη πραγματικα θα χαιρομασταν να σε γνωριζαμε δεν κραταμε ουτε κακια ουτε λεμε καλως τον μ...κα

το οτι συζηταμε δεν σημαινει οτι βριζουμε η οτι δεν σε θελουμε στην λεσχη..και εσενα και αλλους!

φιλικα Cool
panos 206 - Τρι 15 Ιούλ 2008, 08:35:13
Θέμα δημοσίευσης:
Εντάξει πολύ φασαρία για το τίποτα ρε παιδιά,
Φιλε πάζλ θα συμφωνήσω με κάποιον που έγραψε παραπάνω (δεν θυμάμαι ποιός) κάνεις τα service σου στην αντιπροσωπεία για να είσαι καλυμένος σε οτιδήποτε συμβεί Wink ,κάνεις υπομονή μέχρι να τελειώσει η εγγύηση και αν δεν είσαι ευχαριστημένος συνεχίζεις τα service σε κάποιο συνοικιακό συνεργείο. Wink
Πάντως πληροφοριακά αν θες την γνώμη μου,5 χρόνια τώρα κάνω τα service στον Κόνδωρ και εχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος.Και σε τιμές αλλά και σε ποιότητα.

Πάνος.
Puzzle - Τρι 15 Ιούλ 2008, 08:41:03
Θέμα δημοσίευσης:
nickzotos έγραψε:
καπου διαβασα αλλα δεν το βρισκω οτι δουλευουμε ολοι στην peugeot

αυτο δεν ισχυει.. και εννοειτε πως το κλαμπ αποτελειται απο ατομα που αγαπανε τα αυτοκινητα τους και σιγουρα το κλαμπ. δεν μπορεις να μιλας ετσι λες και βγαζουμε λεφτα απο το κλαμπ..γιατι για να πεις κατι τετοιο θα πρεπει να ξερεις τι θα πει PSCLUB κατι το οποιο δεν ξερεις.

Υ.Γ. ελα απο την λεσχη πραγματικα θα χαιρομασταν να σε γνωριζαμε δεν κραταμε ουτε κακια ουτε λεμε καλως τον μ...κα

το οτι συζηταμε δεν σημαινει οτι βριζουμε η οτι δεν σε θελουμε στην λεσχη..και εσενα και αλλους!

φιλικα Cool

Μαλλον δε διαβασες καλα..ειπα οτι καποιοι δουλευουν σε συνεργεια και σιγουρα κοιτανε τα συμφεροντα αυτων..λογικο μου φαινεται..
Φυσικα και αγαπατε τα αμαξια μιας και γι αυτο ασχολειστε ολοι μερα με αυτο, ποτε δεν αμφεβαλα..
Puzzle - Τρι 15 Ιούλ 2008, 08:43:18
Θέμα δημοσίευσης:
nickzotos έγραψε:
Puzzle έγραψε:
nickzotos έγραψε:

δεν δουλευω στον κωνδορα φαγωθηκες. εγω να βοηθησω ηθελα αλλα τι να πω...

οσο για την λεσχη και τον φιλο μου αποκλειεται να ερθει....δεν θα δεις την φατσα του..δεν νομιζω να κανει 450χλμ για να ερθει στην λεσχη Laughing Laughing

Αν επισης διαβαζες πιο προσεχτικα θα ειχες δει οτι ειπα οτι με βοηθησες αρκετα με αναλυτικες τιμες κτλ..και σε ευχαριστησα..
Φανταστηκα οτι δουλευεις εκει μιας και εκει μονο μιλησα 4 φορες οπως ετρεξαν ολοι οι φιλοι σου να διαλαλισουν μιας και ειχαν προλαβει ολοι να ενημερωθουν για εναν ενοχλητικο τυπο που κοιταζει το συμφερον του..
Puzzle - Τρι 15 Ιούλ 2008, 08:53:08
Θέμα δημοσίευσης:
panos 206 έγραψε:
Εντάξει πολύ φασαρία για το τίποτα ρε παιδιά,
Φιλε πάζλ θα συμφωνήσω με κάποιον που έγραψε παραπάνω (δεν θυμάμαι ποιός) κάνεις τα service σου στην αντιπροσωπεία για να είσαι καλυμένος σε οτιδήποτε συμβεί Wink ,κάνεις υπομονή μέχρι να τελειώσει η εγγύηση και αν δεν είσαι ευχαριστημένος συνεχίζεις τα service σε κάποιο συνοικιακό συνεργείο. Wink
Πάντως πληροφοριακά αν θες την γνώμη μου,5 χρόνια τώρα κάνω τα service στον Κόνδωρ και εχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος.Και σε τιμές αλλά και σε ποιότητα.

Πάνος.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου Πανο οτι πας μονο στην αντιπροσωπεια για να εισαι καλυμμενος..
Αλλα μιας και εγω δεν εχω καλη εμπειρια απο το κονδωρα..αφου το αμαξι το αφηνω αναγκαστικα εκει,αρα δεν μπορω να κρινω τη δουλεια κανει... και το περνω το μεσημερι..καθως επισης μου δινει τιμη 60-80 ευρω απο αλλα εξουσιοδοτημενα δεν πρεπει να το ψαξω?
Πως θα αποκτησω εμπειρια απο αλλου αν δεν παω να δω τι δουλεια κανουν?
Και για να τελειωνουμε με το θεμα κονδωρα...δεν ειμαι ευχαριστημενος απο τα εξης που συναντησα μεσα στον 1 χρονο που εχω το αμαξι...
1)Εχω αφησει το αμαξι για κατεβασμα σασμαν για 2 φορα..επειδη δεν κουμπωνε η 5η σωστα..σκαω το μεσημερακι και κατεβαινω απο μονος στο συνεργειο...και βλεπω ολα τα τα κατσαβιδια λαδωμενα κτλ παρατημενα στο καθισμα του συνοδηγου χωρις ενα προστατευτικο καλυμμα...
2)Το παω παλι για τριξιμο στο τζαμι του οδηγου, και σφιξιμο του συναγερμου μιας και βαραγε το ογκομετρικο..παω να το παρω μου λενε ολα οκ...φευγω και με το που το ανοιγω λιγακι το τζαμι αρχιζει να χτυπαει..
Το παω παλι μετα απο λιγο καιρο μιας και δεν μπορω να λειπω καθε πρωι απο τη δουλεια μου(γι αυτο μιλησα καποια στιγμη για απογευματινες υπηρεσιες)...και τους λεω..καλα δεν το δοκιμαζετε πριν το παραδωσετε?το πηρα και αρχιζε να χτυπαει παλι το παραθυρο...και μου λεει ο τυπος εκει εισαι ψευτης...
Ε εκει τρελλαθηκα...εδωσα 22.000 χιλιαρικα ρε παιδια για να τους λεω ψεματα..η δεν εχω τι αλλο να κανω και το χαλαω μονος μου για να τραβιεμει εκει...
Τεσπα λεω δεν βαριεσαι ας και για το service..και μου λεει 60 ευρω παραπανω..
Νομιζω ο καθενας σας μετα απο αυτα μαλλον θα προσπαθουσε να βρει κατι καλυτερο..
Ισως να ειναι ολοι ευχαριστημενοι και να μου ετυχε εμενα η στραβη αλλα ετσι ειναι δυστυχως τα πραγματα..
Puzzle - Τρι 15 Ιούλ 2008, 08:58:20
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε Πανο μια ερωτηση παντα φιλικη..
Λες οτι εισαι επολυτα ευχαριστημενος απο υπηρεσιες αλλα και τιμες..το σεβομαι..
Απλα απο την δικη μου εμπειρια ρωτω:
ησουν ποτε πανω απο το service στα αμαξια σου?αφου δεν αφηνουν μιας και το πας το πρωι και το παιρνει το μεσημερι..Αρα πως εισαι ευχαριστημενος αν δεν εχεις δει τι κανουν?
Και δευτερον...εχεις ρωτησει αλλα εξουσιοδοτημενα τιμες για καποιες εργασιες που εχεις κανει στο αμαξι σου?Αν ναι τοτε οκ...αν οχι τοτε πως μπορεις να εισαι ευχαριστημενος αφου δεν εχει παρει αλλες τιμες?
panos 206 - Τρι 15 Ιούλ 2008, 09:00:11
Θέμα δημοσίευσης:
η αλήθεια είναι οτι και εμένα αν μου λέγανε τέτοια πράγματα θα τα έπαιρνα,όσο για την καθαριότητα,μην το ψάχνεις,δεν είναι ολοι με τα νάυλον στο χέρι για να μην λερωθεί το αμάξι,λίγες αντιπροσωπείες το κάνουν.
panos 206 - Τρι 15 Ιούλ 2008, 09:08:15
Θέμα δημοσίευσης:
Πραγματικά δεν έχει τύχη ποτέ να ζητήσω να παω να δώ την δουλειά τους,αλλά αυτό που ξέρω είναι οτι όποτε και αν εχω παει το αμάξι εκει δεν το εχω πάρει πισω ποτέ με το ίδιο πρόβλημα ή με άλλο πρόβλημα.
Όσο για τιμές σε άλλα εξουσιοδοτημένα έχει τύχη να ρωτήσω σε άλλο και να μου έχουν πει μεγαλύτερη τιμή και συγκεκριμένα αφορούσε τον τεμπέλη ανάμεσα στα καθίσματα.

Δυστηχώς ή ευτυχώς δεν έχω και πολλές επιλογές,ο Κόνδωρ είναι δίπλα απο την δουλειά μου και με βολεύει αυτό το ''πρωινομεσημερινό''!
Puzzle - Τρι 15 Ιούλ 2008, 09:17:14
Θέμα δημοσίευσης:
panos 206 έγραψε:
Πραγματικά δεν έχει τύχη ποτέ να ζητήσω να παω να δώ την δουλειά τους,αλλά αυτό που ξέρω είναι οτι όποτε και αν εχω παει το αμάξι εκει δεν το εχω πάρει πισω ποτέ με το ίδιο πρόβλημα ή με άλλο πρόβλημα.
Όσο για τιμές σε άλλα εξουσιοδοτημένα έχει τύχη να ρωτήσω σε άλλο και να μου έχουν πει μεγαλύτερη τιμή και συγκεκριμένα αφορούσε τον τεμπέλη ανάμεσα στα καθίσματα.

Δυστηχώς ή ευτυχώς δεν έχω και πολλές επιλογές,ο Κόνδωρ είναι δίπλα απο την δουλειά μου και με βολεύει αυτό το ''πρωινομεσημερινό''!

Οντως σε βολευει πολυ αν ειναι διπλα η δουλεια σου..Εγω με το ibiza ειχα μαθει να ειμαι απο πανω και μου κακοφαινεται να αφηνω καπου το αμαξι χωρις να το επιβλεπω...
panos 206 - Τρι 15 Ιούλ 2008, 09:21:37
Θέμα δημοσίευσης:
Κοίταξε το είσαι σχετικός με την δουλειά και να είσαι πάνω απο το κεφάλι τους είναι καλό.Τώρα αν δεν έχεις ιδέα γενικά απο αυτοκίνητα δεν είναι και τόσο σημαντικό να είσαι πάνω απο το κεφάλι του μηχανικού χωρίς να ξέρεις τι κάνει,μου έχει τύχη για αυτό στο λέω.
Puzzle - Τρι 15 Ιούλ 2008, 09:26:47
Θέμα δημοσίευσης:
panos 206 έγραψε:
Κοίταξε το είσαι σχετικός με την δουλειά και να είσαι πάνω απο το κεφάλι τους είναι καλό.Τώρα αν δεν έχεις ιδέα γενικά απο αυτοκίνητα δεν είναι και τόσο σημαντικό να είσαι πάνω απο το κεφάλι του μηχανικού χωρίς να ξέρεις τι κάνει,μου έχει τύχη για αυτό στο λέω.

Κοιταξε ασχετος ημουν κι εγω..αλλα με τα χρονια με το ibizaki ειχα βρει και ενα συγκεκριμενο παληκαρι που το εφτιαχνα και αρχιζα να μαθαινω 2 πραγματακια..τουλαχιστον εβλεπα μπροστα μου τι λαδια εβαζαν, γνησια ανταλλακτικα κτλ κτλ κτλ...οχι οτι αν ηθελε να με κοροιδεψει δεν θα μπορουσε..Και ποτε δεν επριζα τον μηχανικο..ισα ισα τον κερναγα ενα καφεδακι καναμε μαζι και ενα τσιγαρακι και μιλωντας μαθαινα εγω καποια πραγματα..
τουλαχιστον κακο δεν κανει να εισαι πανω,ισα ισα που μονο θετικο το βρισκω!!
panos 206 - Τρι 15 Ιούλ 2008, 09:30:31
Θέμα δημοσίευσης:
Απο αυτή την άποψη ναι,απλά εγώ προτιμώ να το αφήσω και να το πάρω έτοιμο το μεσημέρι για να φύγω.Τώρα αν είχα τον χρόνο και ήξερα οτι κάθε φορά οτι το αναλαμβάνει ένας μηχανικός το αμάξι...τότε θα καθόμουν και εγώ μαζί του να ασχοληθώ! Wink
tadvi1 - Τετ 16 Ιούλ 2008, 07:49:57
Θέμα δημοσίευσης:
Puzzle έγραψε:
nick207 έγραψε:

Προσωπικα με τρελλανε ο υπευθυνος παραπονων της Lion.. Η δηλωση του..''ετσι ειναι τα πραγματα..πηγαιντε εκει που σας συμφερει''..
Δηλαδη 250 ευρω για λαδια φιλτρο και φιλτρο καμπινας..Ελεοςςς!!!!
Υπαρχει τελικα καποιο συνεργειο που να δεχεται τα λαδια μου και οι τιμες του να ειναι κανονικες?

Έχεις παρεξηγήσει (όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες καταναλωτές) ορισμένα πράγματα.

Το "Service Peugeot" που κοστίζει 130, 200 ή 230 ή όσα τέλος πάντων ζητάει το κάθε συνεργείο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ τα "λάδια - φίλτρο" που λές.

Καταρχήν, το "Service Peugeot" χωρίζεται σε "συστηματικές εργασίες" και σε "συμπληρωματικές εργασίες". Έτσι, σε κάθε επίσκεψη του αυτοκινήτου στο συνεργείο για την προβλεπόμενη συντήρηση και ανάλογα με τα διηνυθέντα χλμ, την ηλικία του αυτοκινήτου, τις φθορές του και το πότε έγινε η προηγούμενη συντήρηση, "χτίζεται" ένα πακέτο από τις πάγιες-υποχρεωτικές-στάνταρντ, όπως θέλεις πές το, "συστηματικές" εργασίες συν μία ή περισσότερες "συμπληρωματικές εργασίες" αν χρειάζονται.

Το "τιμολόγιο" που παίρνεις στο τέλος, αναφέρει τα ανταλλακτικά που αλλάχτηκαν (κωδικός ανταλλακτικού-ποσότητα-τιμή) καθώς και την περιγραφή των εργασιών. Η περιγραφή "συστηματικές εργασίες service" περιλαμβάνει ένα πλήθος από ελέγχους που έχουν γίνει στο αυτοκίνητο. Περιληπτικά, οι συστηματικές έργασίες αναφέρονται στο πράσινο βιβλιαράκι συντήρησης που παρέλαβες μαζί με το αυτοκίνητο. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να δεις στο http://public.servicebox.peugeot.com. Συνήθως μαζί με το τιμολόγιο παίρνεις ένα χαρτί με ένα "check list" εργασίων και ΕΛΕΓΧΩΝ που προβλέπονται από το "Service Peugeot" στο οποίο ο τεχνικός έχει βάλει "τικ" δίπλα από αυτά που πραγματοποιήθηκαν. Αν θυμάμαι καλά, η αριστερή λίστα περιλαμβάνει τις εργασίες και τους ΕΛΕΓΧΟΥΣ που περιλαμβάνονται στις "συστηματικές εργασίες" και η δεξιά λίστα περιλαμβάνει τα αντίστοιχα για τις "συμπληρωματικές εργασίες" που ενδεχομένως γίνουν στο αμάξι. Ό,τι χαρτί πάρεις είναι επίσημο, έχει την υπογραφή του συνεργείου πράγμα που σημαίνει ότι κάποιος ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ για τις εργασίες και τους ΕΛΕΓΧΟΥΣ που έκανε. Πράγμα που σημαίνει ότι αν την επόμενη ώρα-μέρα-εβδομάδα, συμβεί κάποια βλάβη σχετική με τους ελέγχους που έγιναν, το πρώτο πράγμα που θα κάνεις (νάσαι σίγουρος για αυτό) θα είναι να πάρεις το χαρτί αυτό, να πάς στο συνεργείο και να ζητήσεις ευθύνες. Ευθύνες τις οποίες θα αναλάβει το συνεργείο (αν αποδειχθεί οτι του αναλογούνται φυσικά) γιατί το εξουσιοδοτημένο συνεργείο εκτός από "λάδια-φίλτρα" και ένα χαρτί, σου παρέχει και εγγύηση για τις εργασίες που πραγματοποιεί στο αυτοκίνητο και βέβαια λογοδοτεί στον κεντρικό αντιπρόσωπο για τα λάθη του. Λάθη βέβαια παντού γίνονται, και στα καλύτερα μαγαζιά, η διαφορά φαίνεται όταν πρέπει κάποιος να αναλάβει ευθύνες.
Οι επιλογές είναι λοιπόν συγκεκριμένες. Συντηρείς και ελέγχεις το αυτοκίνητο όπως προβλέπει ο κατασκευαστής (και ανάλογα πληρώνεις διότι τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν είναι τζάμπα) και έχεις και τις ανάλογες απαιτήσεις για την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών, ή κάνεις ένα "σερβάκι" μια φορά στο τόσο πληρώνοντας τα μισά σε ένα οποιοδήποτε συνεργείο που ενδεχομένως δεν ακολουθεί τα εργοστασιακά standards (τεχνικά σεμινάρια, ειδικά εργαλεία, ISO, πιστοποιητικά καλής λειτουργίας εργαλείων, διακριβωμένες και πιστοποιημένες μετρητικές συσκευές όπως ροποκλειδα, καυσαναλυτές κ.α., βάσεις δεδομένων με τεχνικά προβλήματα, ειδικά διαγνωστικά κλπ) χωρίς χαρτιά και check lists, αλλά και χωρίς απαίτηση από μέρους σου για ανάληψη ευθυνών και κάλυψη από εγγύηση σε περίπτωση κάποιου προβλήματος στο αυτοκίνητο. Ή πουλάς το 22 χιλιάδων 207cc και παίρνεις πάλι ιβιζάκι.
Και όσον αφορά στις διαφορές των κοστολογίων από συνεργείο σε συνεργείο, αυτές μπορεί να προκύπτουν από διαφορές στο κόστος εργατοώρας, στην προσεγγιστική εκτίμηση του ρεσεψιονίστ (απόλυτη ακρίβεια δεν υπάρχει ποτέ σε επίπεδο εκτίμησης - μπορεί κάποιος να σου δώσει την ελάχιστη τιμή για να σε προσελκύσει και κάποιος άλλος για "νάναι μέσα" να βάζει "κάτι παραπάνω" από πριν σαν συντελεστή ασφάλειας), σε ειδικές καμπάνιες και προσφορές που ακολουθεί ή δεν ακολουθεί το κάθε συνεργείο, καθώς και σε εργασίες που είναι στην διακριτική ευχέρεια του συνεργείου να προτείνουν ή όχι (π.χ. λάδια στις πρώτες 5000, φίλτρο αέρα κάθε χρόνο κλπ).
Α!, επίσης (βλ. σχετικό topic) τα shell δεν είναι hilux (όπως τουότα hilux), είναι "Helix". Είναι Shell Helix Ultra AX 5W30 και είναι ιδιαίτερα ακριβά όπως όλα τα λάδια αυτής της κατηγορίας. Οι κινητήρες της σειράς EP (EP3, EP6, EP6DT, EP6DTS) δεν δέχονται τα φτηνότερα 5W40 και 10W40. Είναι "high tech" κινητήρες με μεταβλητό χρονισμό σε εισαγωγή και εξαγωγή, με μεταβλητή βύθιση βαλβίδων, με αντλία λαδιού μεταβλητού όγκου και άλλα μπλιμπλίκια (οι τουρμπάτοι έχουν ένα μεταβλητό χρονισμό και όχι μεταβλητή βύθιση αλλά έχουν άμεσο ψεκασμό). Με άλλα λόγια "τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κ...".
Επίσης, οι βλάβες που βγάζει ένα αυτοκίνητο εξαρτώνται άμεσα από την πολυπλοκότητά του. Μην εξάπτεσαι που ένα coupe cabriolet τίγκα στα ηλεκτρονικά και hitech κινητήρα βγάζει κατά καιρούς βλάβες. Οι εποχές του starlet και του bluebird πέρασαν και (μάλλον) δεν ξανάρχονται.
Steve - Τετ 16 Ιούλ 2008, 10:36:40
Θέμα δημοσίευσης:
Πάμε με μεγάλα γραμματάκια μπας και το δείτε, από την 1η σελίδα του θέματος αυτού:

Steve έγραψε:
Αθηνά, τα service ορίζονται κάθε κάποια συγκεκριμένα χιλιόμετρα, ή κάθε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Για παράδειγμα, ο κατασκευαστής σου λέει ή κά8ε 20.000 χλμ service, ή κάθε 3 χρόνια. Ότι από τα δύο έρθει πρώτο διότι μπορεί να γράφεις χιλιόμετρα κάθε μέρα, ή μπορεί να πήρες το αμάξι για ομορφιά και να μην το μετακινείς.

Επειδή ο κατασκευαστής θέλει να κοιμάται ήσυχος τα βράδυα, γι αυτό και ορίζει χιλιομετρικά ή χρονικά τα service.

Το ότι η προηγούμενη ιδιοκτήτρια έκανε ένα μόνο service το 2004, δεν είναι απαραίτητα κακό Wink

Το τί θα αλλάξεις και πόσο θα σου κοστίσει, είναι θέμα χιλιομέτρων.

Κάθε 20.000 χλμ κάνεις "Service A" ενώ κάθε 40.000 χλμ κάνεις "Service C".

Δηλαδή:

20.000 Α
40.000 C
60.000 A
80.000 C
100.000 A κλπ. κλπ.

Το C είναι ακριβότερο από το Α διότι περιλαμβάνει και αρκετούς οπτικούς ελέγχους (μηδέν δουλειά και ουσία, απλά για να δικαιολογήσουν τα παραπάνω λεφτά που κοστίζει).

Υπ' όψιν ότι δεν αναφέρω τα λάδια που είναι κάθε 5.000, 7.000 ή 10.000 διότι ζήτησες μόνο για service.

tadvi1 - Τετ 16 Ιούλ 2008, 17:19:29
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Πάμε με μεγάλα γραμματάκια μπας και το δείτε, από την 1η σελίδα του θέματος αυτού:

Steve έγραψε:
Αθηνά, τα service ορίζονται κάθε κάποια συγκεκριμένα χιλιόμετρα, ή κάθε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Για παράδειγμα, ο κατασκευαστής σου λέει ή κά8ε 20.000 χλμ service, ή κάθε 3 χρόνια. Ότι από τα δύο έρθει πρώτο διότι μπορεί να γράφεις χιλιόμετρα κάθε μέρα, ή μπορεί να πήρες το αμάξι για ομορφιά και να μην το μετακινείς.

Επειδή ο κατασκευαστής θέλει να κοιμάται ήσυχος τα βράδυα, γι αυτό και ορίζει χιλιομετρικά ή χρονικά τα service.

Το ότι η προηγούμενη ιδιοκτήτρια έκανε ένα μόνο service το 2004, δεν είναι απαραίτητα κακό Wink

Το τί θα αλλάξεις και πόσο θα σου κοστίσει, είναι θέμα χιλιομέτρων.

Κάθε 20.000 χλμ κάνεις "Service A" ενώ κάθε 40.000 χλμ κάνεις "Service C".

Δηλαδή:

20.000 Α
40.000 C
60.000 A
80.000 C
100.000 A κλπ. κλπ.

Το C είναι ακριβότερο από το Α διότι περιλαμβάνει και αρκετούς οπτικούς ελέγχους (μηδέν δουλειά και ουσία, απλά για να δικαιολογήσουν τα παραπάνω λεφτά που κοστίζει).

Υπ' όψιν ότι δεν αναφέρω τα λάδια που είναι κάθε 5.000, 7.000 ή 10.000 διότι ζήτησες μόνο για service.

Τα επίπεδα service "A", "B", "C" έχουν καταργηθεί από την Peugeot και για τα παλιά και για τα νέα αυτοκίνητα. Τώρα ισχύει το "συστηματικές εργασίες" + "συμπληρωματικές εργασίες". Βέβαια αυτό κατά βάση είναι θέμα διατύπωσης και οργάνωσης και όχι ουσίας. Πάνω κάτω το ίδιο είναι.
Και οι έλεγχοι χρεώνονται γιατί έτσι πρέπει. Στο γιατρό όταν πας πληρώνεις μόνο όταν σου κάνει εγχείρηση? Αν κάνεις "ααα" για να δει τη γλώσσα σου δεν πληρώνεις?
Steve - Τετ 16 Ιούλ 2008, 18:21:28
Θέμα δημοσίευσης:
tadvi1 έγραψε:
Και οι έλεγχοι χρεώνονται γιατί έτσι πρέπει. Στο γιατρό όταν πας πληρώνεις μόνο όταν σου κάνει εγχείρηση? Αν κάνεις "ααα" για να δει τη γλώσσα σου δεν πληρώνεις?

Φυσικά και πληρώνεις και αυτό προσπαθώ να εξηγήσω στον τσομπάνο Puzzle φίλο μας Wink

Όσο για τα "A", "C" κλπ. δεν το γνωρίζω αν αλλάξανε διότι έχω ενα 3μηνο να κάνω service στο αυτοκίνητο. Αν όντως είναι έτσι, ευχαριστώ για την ενημέρωση!
Puzzle - Πεμ 17 Ιούλ 2008, 09:54:37
Θέμα δημοσίευσης:
tadvi ηουν πολυ κατατοπιστικος σε ευχαριστω πολυ..και εσυ steve αυτο που ειχες γραψει, αν και τσοπανης οπως ειπες, το ειχα διαβασει καλα..αν δεν ρωταγα ομως απο εδω πολλα πραγματα δε θα τα μαθαινα ποτε πιθανον..
ειχα τη λανθασμενη εντυπωση οτι καθε service για καθε χλμ εχει ενα ειδος συστηματικης εργασιας που οριζεται πχ απο lion, και ετσι ενα ας πουμε ενιαιο κοστολογιο..
Τεσπα οι περισσοτεροι γινατε κατανοητοι και συγγνωμη αν προσεβαλα κανεναν η το συνεργειο του απλα ειπα τα πραγματα οπως τα εβλεπα εγω..
Προεκυψαν και καποιες αψυμαχιες που τεσπα τελειωσαν και ολα οκ..
Και παλι ευχαριστω!!
amafic - Παρ 08 Αύγ 2008, 20:21:32
Puzzle έγραψε:
Θα περιγραψω την εμπειρια μου..
207cc 120hp 15,500 χλμ ψαχνω τα συνεργεια για να κανω τον πρωτο ετησιο service..
Θα πω τα πραγματα με το ονομα τους και οπως εχουν γιατι εχω γινει εξω φρενων...
Lion Ηεllas... Λαδια και οτι λεει ο κατασκευαστης 160 ευρω..(δεν δεχεται να βαλει τα λαδια δικα μου..πολιτικη της εταιρειας λεει..)
Γκαλλο-Τριανταφυλλου οε... 180 ευρω οτι λεει ο κατασκευαστης (επισης δεν δεχεται τα λαδια μου λογω πολιτικης λεει..)
Τριτος και χειροτερος..
Κονδωρ..οπου απο εκει εχω παρει και το αμαξι και το εχω παει για διαφορα αλλα...
240-250 ευρω λεει...θα τρελλαθωωω....ομως εχει και το καλο του..Επιτελους δεχεται τα λαδια μου και παει η τιμη στα 140-150,χαχαχα!!!!!
Ρωταω γιατι τοση διαφορα απο την lion και μου λεει δεν εχουμε διαφορα ακολουθουμε ακριβως τις ιδιες τιμες..χαχαχα!!!!
Τελικα μιλαω με τον υπευθυνο του συνεργειου και μου λεει θα επικοινωνησω με lion μηπως εχουμε κανει καποιο λαθος και θα σας ενημερωσουμε..
Επικοινωνω και με το τμημα παραπονων της lion..Ο υπευθυνος εκει..καποιος κυριος Σπυλιωτακης θεωρησε ως σωστο να μου πει κυριε ετσι ειναι τα πραγματα πηγαινετε εκει που σας συμφερει..χαχαχα!!!
Για πειτε μου λοιπον τι πρεπει να κανω εγω???..το μονο που μου ερχεται στο μυαλλο να παω να το πουλησω και να ησυχασω..Δεν εχω συναντησει χειροτερη αντιπροσωπεια στη ζωη μου...
Πηγαινα το ιβιζακι στον Μακρη..Ημουν πανω απο το αμαξι, οπου τωρα απαγορευεται..ηταν ανοιχτος μεχρι το βραδυ, peugeot κλεινει στις 4..το τεσταρε μετα το τελος του service ο ιδιος ο Μακρης και στο παρεδειδε μετα..
Δεν εχω υπαρξει ξανα τοσο απογοητευμενος..νιωθω τρελλη κοροιδια που με κοπο εδωσα 22,000 να παρω ενα αμαξι..

Υ.Γ Ασχετο αλλα ο κονδωρας μου ειπε οτι ολοι οι κινητηρες bmw-peugeot πρεπει να φορανε 5w-30 λαδια..!!!

Στην Πάτρα κοστίζει 160euro και σου βάζουν Shell. Στην Κέρκυρα δεν ξέρω πόσο κοστίζουν αλλά σου βάζουν BP. ΧΑΟΣ.
makis106 - Παρ 08 Αύγ 2008, 22:35:18
amafic έγραψε:

Στην Πάτρα κοστίζει 160euro και σου βάζουν Shell. Στην Κέρκυρα δεν ξέρω πόσο κοστίζουν αλλά σου βάζουν BP. ΧΑΟΣ.

Στην Κέρκυρα, σε μένα τουλάχιστον έβαλαν Castrol.
tadvi1 - Δευ 25 Αύγ 2008, 22:53:40
amafic έγραψε:

Μπορείς να μου εξηγήσεις πού βλεπεις το ΧΑΟΣ ?
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες