mick206 έγραψε: |
Τα παραπάνω ελαστικά έχω στο αμάξι.Είναι τα "μαμίσια",έχουν κάνει 28500χλμ και ενώ δέν έχει φαγωθεί το πέλμα αρκετές φορές σπινιάρουν,ενώ χθές που ψιλοέβρεχε και είχε πιάσει γλίτσα τα χρειάστηκα(είδα τον Χριστό φαντάρο!!!) γιατί σε ένα στενάκι που ήμουν και σε μία απόσταση 80-100 περίπου μέτρων απο ένα φανάρι,ενώ είχα 3η και άρχισα σιγά σιγά να φρενάρω,σαν να μπλόκαραν οι τροχοί και να μην έπιανε το φρένο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Έχω στο μυαλό μαζί με την αλλαγή των αμορτισέρ το Μάη να αλλάξω ελαστικά με το πέρας του καλοκαιριού. |
alxdr74 έγραψε: |
Αυτα τα λαστιχα "ακουγοτανε" πολυ! |
Εαν θυμαμαι καλα αυτα τα ελαστικα πρεπει να ειναι οικολογικα δηλαδη καπου στο προφιλ τους γραφουν green type η κατι παρομοιο. |
Ισως ο συνδιασμος του ψιλοβροχου με τους Ελληνικους δρομους που εχουν πανω οτι μπορει να φανταστει κανενας απο λαδια πετρελαια, βενζινες κ.τ.λ να συνετελεσαν σε αυτο το περιστατικο! Οποτε και οτι τυπου ελαστικο να εχεις σε τετοιες περιπτωσεις δυσκολα σταματαει ενα οχημα! |
Svstouk έγραψε: |
Έπρεπε να δεις τα GT2 που είχε το δικό μου...
.....όταν έβρεχε έκανα το σταυρό μου, μόνο αυτό σου λέω. |
mick206 έγραψε: | ||||||||
![]() ![]() ![]() ![]()
![]()
![]() ![]() ![]()
Αυτά βλέπω και παίρνω θάρρος... ![]() ![]() ![]() ![]() |
alemao έγραψε: |
Έβαλα τα μπρος-πίσω και το σπινιάρισμα μειώθηκε. |
Svstouk έγραψε: |
έβαλα MICHELIN EXALTO, και βρήκα την ησυχία μου. |
Οταν λεω οτι ακουγονται ενοω οτι καλοκαιρι που το πηρα εγω παραδειγμα και ειχα ανοικτα τα παραθυρα ακουγοτανε ο θορυβος του ελαστικου απο την κυλιση του.Επισης οταν περναγε απο κακης ποιοτητας δρομο (πχ να εχει ρωγμες) ακουγοτανε περισσοτερο απο το κανονικο! |
Τωρα το green type ειμαι σχεδον σιγουρος οτι καπου το γραφει! |
Αλεξ@νδρος έγραψε: |
Αντιθετα τα Michelin απο την πρωτη μερα που τα εχω βαλει σπινιαρουν ενω απο τη μερα που χαμηλωσα σε κακη ασφαλτο σε εναλλαγη στεγνο- βρεγμενο το αμαξι κανει τα δικα του |
mick206 έγραψε: | ||
![]() |
alxdr74 έγραψε: | ||||
Θα με κανεις τωρα να ψαξω να τα βρω αυτα τα λαστιχα στο εμποριο να δω ακριβως που το γραφει και να σου πω! |
mick206 έγραψε: | ||||||
Όχι Αλέξανδρε,εντάξει.Μήν επιμενεις,δέν είναι ανάγκη.Μπορεί να μήν το βλέπω εγώ. ![]() ![]() |
mick206 έγραψε: |
Δέν πειράζει Αλέξανδρε. Άσε γιατί πολύ ασχοληθήκαμε με τα κ!λ$λάστιχα!
Λίγο υπομονή και θα ησυχάσω μια και καλή αλλάζοντάς τα... ή μήπως όχι; ![]() ![]() ![]() |
overgr έγραψε: |
δεν σταμάταγε το αυτοκίνητο με τίποτε πάνω στη γλίτσα
της πρωινής βροχής. Το τι αλχημείες έκανα για να μην γίνει χοντρότερη ζημιά δεν περιγράφονται... |
overgr έγραψε: |
Όχι, δεν έχει ABS. |
giannis206 έγραψε: |
Δεν μακρυγορώ γιατί τα έχουμε πεί σε άλλο post! |
giannis206 έγραψε: |
Εξού και το φίλημα με την απέναντι μπαριέρα! |
Sidobre έγραψε: |
Kαλά να το ξαναπώ... ![]() Τα Conti τα είχα κάνει slick στο 6μηνο. Δεν έμεινε τίποτα από αυτά... Με τα Michelin Pilot Excalto έχω μείνει ικανοποιημένος για τον 1,5 χρόνο που έχω μείνει μαζί τους! Βέβαια πλέον δεν πολυκρατάνε αλλά το λέει η καρδιά τους... Δεν είναι ακριβώς 1,5 χρόνο γιατί τα μπροστινά αλλάχτηκαν μετά από μικρά ατύχηματάκια που είχαν (το ένα έσκασε σε πέτρα και το άλλο παραμορφώθηκε σε κράσπεδο), οπότε μετράνε περίπου 7 μήνες... Θα προσπαθήσω να βγάλω όλο το καλοκαίρι με αυτά και προσανατολίζομαι για λίγο καλύτερο λάστιχο: ![]() Michelin Pilot Sport με διάσταση λίιιιγο πιο μικρή από αυτή που φοράω τώρα δηλαδή 50% προφίλ από 55% προφίλ (195/50/15). Την διαφορά που μπορεί να δω στο κοντέρ (σιγά μην τη δώ!) θα την κερδίσω σε πιο κοντές σχέσεις... ![]() |
alxdr74 έγραψε: | ||||||||||
Οταν λεω οτι ακουγονται ενοω οτι καλοκαιρι που το πηρα εγω παραδειγμα και ειχα ανοικτα τα παραθυρα ακουγοτανε ο θορυβος του ελαστικου απο την κυλιση του.Επισης οταν περναγε απο κακης ποιοτητας δρομο (πχ να εχει ρωγμες) ακουγοτανε περισσοτερο απο το κανονικο! ) Τωρα το green type ειμαι σχεδον σιγουρος οτι καπου το γραφει! |
micho έγραψε: |
ικανοποιημένος και απο κρατημα σε βροχη άψογο κ προσφυση στο χιονι παρα πολυ καλη κ σε κανονικο δρομο κανενα προβλημα! |
Τελικα το βρηκα!! Εδω θα βρεις πληροφοριες για τα pirelli 3000 Επισης θα δεις και το green type ! |
Miltellas έγραψε: |
Το κράτημα του ελληνικού οδοστρώματος στην Ελλάδα ποικίλει ανάλογα με την ώρα, τη μέρα, τη θερμοκρασία, τον καιρό, την υγρασία και πάει λέγοντας. |