MEMsound έγραψε: |
Κώστα καλως ήρθες
θα σε παρακλέσω να γράφεις μόνο με Ελληνικούς και μικρούς χαρακτήρες. Διάβασε αυτό: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=25 Εκ της MOD Team MEMsound |
akis23 έγραψε: |
Ειναι 100% περιττο εξοδο, αλλα με αυτο το γελοιο κοντερ (εννοω το 220 γιατι κατα τα αλλα ειναι ομορφο) του Rallye/GT νομιζω πως μπαινω σε 1400αρι.Ελεος ρε παιδια 220! |
fynos έγραψε: |
Το έχει κάνει αρκετός κόσμος στο παρελθόν όχι μόνο σε 207 αλλά και σε 206 !
Το ερώτημα που έχω και θέλω απάντηση από τον αξιότιμο κ. Τουρίστα είναι: σε ένα 307 που είχε μπει καντράν από 307cc υπήρχε κάποιο πρόβλημα ! κάτι αντίστοιχο μπορεί να παίζει και από 207RC προς μικρότερα μοντέλα ? |
Εννοεις το καλυμμα πανω απο τον πινακα των οργανων, αυτο που ειναι σαν σκεπαστρο? |
381€ στην αντιπροσωπια της Θεσσαλονικης συν 15€ τα περαστικα. |
381€ στην αντιπροσωπια της Θεσσαλονικης συν 15€ τα περαστικα. |
android έγραψε: | ||
οτι θελει περνει ο καθενας περαστικα μου φαινεται |
![]() ![]() |
Τα bucket σου ζηλευω. Απο εξατμιση και ζαντα νομιζω πως ειμαι καλυμμενος (Milltek, OZ anniversary 35).Τωρα για να πω την αληθεια και την τουρμπινα σου θα την ηθελα. |
Jim207GT έγραψε: |
Εμένα πάντως προσωπικά μου αρέσουν καλύτερα τα όργανα του rallye/GT που είναι και άσπρα. Έπρεπε και στο RC να τα είχαν κάνει άσπρα. |
android έγραψε: | ||
του rc παει με τα κ καλα καρμπονακια που χει το δικο μας στο ταμπλο... τα καναν λιγο αναποδα... το δικο μας να γραφε 240 μονο θα θελα ομως κ οχι να ναι ιδι με το 14αρη ![]() |
roufosk2 έγραψε: |
να ευχαριστισω επισης τον soto gt για την πολιτημη βοηθεια του καθος και την πεζο κεφαλονιας που με εξηπηρετησε υπερ του δεοντος!!! |
roufosk2 έγραψε: |
τελικα το καντραν τοποθετηθηκε χορις κανενα προβλημα.να σημιωθη οτι δεν χριαζεται διαγνωστικο απλα βαζεις βγαζεις.και μεταφεροντε χιλιομετρα και ολα τα στιχια που χριαζεται απο τον εγκεφαλο.αυτα για κενουριο. σε λιγο θα μπουν και φοτο |
makis106 έγραψε: |
http://www.ledperf.co.uk/led-meter-kit-display-automatic-climate-for-peugeot-207-p-412.html
Για όποιον εχει υπομονή και... γερό κολλητήρι!! ![]() |
marios_207_GT έγραψε: |
Αγορασα ενα κοντερ απο RC σημερα, μεταχειρισμενο και εχει γυρω στις 100.000km πανω, δηλαδη πολυ πανω απο το δικο μου, εαν λοιπον το βαλω πανω θα κρατησει τα πολλα χιλιομετρα, αρα τι πρεπει να κανω? να το παω σε ενα κοντερα το κοντερ του RC να το μηδενισει ωστε οταν μπει πανω να κρατησει τα χιλιομετρα που εχει ηδη το αμαξι? |