Vaggelis έγραψε: |
![]() ..The front bumper has got a new grill... |
konstantinos έγραψε: | ||
Τι είναι τούτο? μην μου πείτε σίτα... ![]() |
ω, ναι, έτσι φαίνεται....
Η καλή μας Peugeot, φρόντισε να εξοπλίσει το 206 2003 με σίτα... (μάλλον μόνο τα XS...) |
PoiSoN® έγραψε: |
Στο εσωτερικο θα υπαρχουν αραγε αλλαγες εστω και σε ποιοτητα υλικων??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
...The interior is also changed. Some new fabrics are introduced with new colors... |
Vaggelis έγραψε: | ||||
Στο εσωτερικό θα μπούν καινούργια χρώματα στις ταπετσαρίες...
|
DimiP έγραψε: |
κιεμεις κλαιμε! ![]() ![]() να τι παθαινει κανεις οταν βιαζεται να παρει ενα αμαξι οταν πρωτοβγαινει.! τουλαχ. για 2 χρονια ειμασταν ο.κ ακου βαμενα πλαστικα/διαφανα φαναρια/σιτα/καλος προφυλακτηρας... μερικα δηλ. απο αυτα που πασχιζουμε να επιτυχουμε ερχονται κομπλε! παντως λετε να καταλαβαν οτι το απιθανο πλαστικο (γρυλιες) που θα αντικατασταθει με σιτα, στραβωνε με τη ζεστη και ηταν μια δυσφημηση για το 206 ; |
Vaggelis έγραψε: | ||
ω, ναι, έτσι φαίνεται.... Η καλή μας Peugeot, φρόντισε να εξοπλίσει το 206 2003 με σίτα... (μάλλον μόνο τα XS...) |
Petros έγραψε: |
Μωρέ design και οδική συμπεριφορά, έχουμε να φάνε και οι κότες.
Άλλο πράγμα λείπει: ένας ανταγωνιστικός κινητήρας στα 1400 κυβικά (θα μου πείτε, υπάρχει και ο καινούριος HDi, τι να κάνουμε όμως και εμείς η πληβείοι της "μπετζίνας";;; ![]() |
Tomcat έγραψε: | ||
Με τον πόνο μας παίζεις??? Χάθηκε μια συνεργασία με την Renault για τον 1400αρι. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vini έγραψε: |
και την σίτα...και βλέπω και σαν ζάντα την 9κτινη....πολύ όμορφο....
χμμμ...τώρα σκέφτομαι διάφορα... ![]() ![]() ![]() Πότε άραγε θα κυκλοφορήσει το facelift στην Ελλάδα ?...? ![]() ![]() |
Miltellas έγραψε: |
Είσαι πα-λα-βός; Κάτσε στο Astra σου να το χαρείς βρε. Αν είναι να δώσεις το Astra πάρε MeganeII. Γερμανική ποιότητα (και παραπάνω) με Γαλλική φινέτσα και οδική συμπεριφορά. Από άλλον πλανήτη. Οι Γάλλοι είναι πλέον αλλού. Απλά εσύ δεν έδεσες με το 206 ή με την Lion. Κι αν δεν έδεσες με την Lion πώς θα ξαναπάρεις Peugeot; Ή μήπως βλέπεις την πορεία του 206Club και ελπίζεις; Εξάλλου, τώρα πια ξέρεις πολλά περισσότερα από πέρυσι... ![]() |
Vini έγραψε: |
Αλλά κανείς δεν απαγορεύει να έχω και ένα 2ο τουτού... ![]() ![]() |
teoman έγραψε: |
Πρώτα απ’ όλα στο μπροστινό μέρος του αμαξώματος, η εισαγωγή στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα έχει πλέον πλέγμα σε σχήμα κυψέλης...
|
teoman έγραψε: | ||
Ady,ξέχνα τους παλάτες από τους νέους κατόχους 206... ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Θα την δώ και θα κρίνω αν είναι καλύτερη από αυτή που έχω τώρα.... ![]() |
teoman έγραψε: |
Ady,ξέχνα τους παλάτες από τους νέους κατόχους 206... ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Θα την δώ και θα κρίνω αν είναι καλύτερη από αυτή που έχω τώρα.... ![]() |
vassop26 έγραψε: |
Επειδή έχω δει κάποιες φωτογραφίες εξωτερικά των βελτιώσεων έχω να πώ πως το μόνο που μου άρεσε ήταν η σίτα. Τα υπόλοιπα , όπως τα πλαστικά που είναι όλα βαμμένα στο χρώμα που αμαξώματος δεν μου αρέσουν ... δεν ξέρω χάνει την αγριάδα του , δεν συμφωνείτε???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: | ||
ΟΧΙ δεν συμφωνω! οταν πληρωνεις 80 χιλιαρικα για να βαψεις πλαστικα στο χρωμα του αμαξωματος , θα πρεπει να σου αρεσουν. ![]() ![]() ![]() ![]() |