pezomania έγραψε: |
Βάσω, η ΟΤΟΜΟΤΟ, έχει το συγκεκριμένο φίλτρο.
Τηλέφωνο δεν έχω, ίσως έχει ο Dimip. |
pezomania έγραψε: |
Βάσω, η ΟΤΟΜΟΤΟ, έχει το συγκεκριμένο φίλτρο.
Τηλέφωνο δεν έχω, ίσως έχει ο Dimip. |
vassop26 έγραψε: |
Λοιπόν , πήρα τηλέφωνο στην Οτομοτο αλλά το φιλτρο το είχε πολυ ακριβό 80ευρώ ![]() Τελικά το βρήκα και το πήρα χθές από υποκατάστημα της αντιπροσωπείας στην Κάρπου 42 Νέος Κόσμος στην τιμή των 50ευρώ. Τι λέτε καλή τιμή? Το μαγαζί αυτό είχε από ελατήρια , αμορτισέρ μέχρι τάπες βενζίνης , δισκόφρενα , πατάκια ..... ![]() ![]() |
Παράθεση: |
Vassop το φίλτρο που πήρες είναι χοάνη Ή σκούπα |
Παρεπιπτόντως όσον αφορά τη μείωση της τελικής ταχύτητας που έχει αναφερθεί σε αντίστοιχο topic , ρώτησα εκεί το μάστορα και μου είπε πως
η χοάνη το προκαλεί αυτό και όχι το φίλτρο. ![]() |
Miltellas έγραψε: | ||
Αυτό ακριβώς λέγαμε κι εμείς σ' εκείνο το τόπικ. Ότι από φιλτροχοάνη ή και σκούπα μπορεί να αντιμετωπίσεις μείωση τελικής ταχύτητας ή και γενικότερη μείωση των επιδόσεων. Στην περίπτωση αυτή υπάρχουν λύσεις όπως: εγκέφαλος-πρόγραμμα, 5ο μπεκ, αύξηση πίεσης καυσίμου κλπ. Θέλει ψάξιμο και δεν είναι ποτέ απλά τα πράγματα. |
danielos έγραψε: |
λες ρε μιλτο να μπορουσα να οδηγησω και εγω πεμπτο μπεκ στο ραλλυ??
λες να βγαλει διαφορα μεγαλη?? |
fpug έγραψε: |
Χτες αποφασισα να αλλαξω κι εγω το φιλτρο μου με ενα Κ&Ν. Επειδη ουτε θορυβο ηθελα ουτε πολλα χρηματα να ξοδεψω κατεφυγα στην λυση φιλτρο στο μαμα φιλτροκουτι. 50ευρω μου κοστισε και η διαφορα πλεον ειναι εμφανεστατη. Η μηχανη αναπνει πολλυ καλυτερα σε σχεση με πριν. ![]() |
Τελικά το βρήκα και το πήρα χθές από υποκατάστημα της αντιπροσωπείας στην Κάρπου 42 Νέος Κόσμος στην τιμή των 50ευρώ. Τι λέτε καλή τιμή? ![]() ![]() |
Skull έγραψε: | ||
Απο Θεσσαλονικη υπαρχει καμια τετοια τιμη ή θα το χρυσοπληρωσουμε!Χθες πηγα να το παραγκειλω απο Εδεσσα γυρο στα 70ευρο αλλα κατι με σταματησε ![]() Και μια ακομα ερωτηση:Αυτα τα φορας στο αμαξι εφ'ορου ζωης??Τα πλενεις μετα??Τι παιζει?? |
Alex έγραψε: |
Ρε Dimip το ιδιο ειναι το 2000 με το 1360? Μιλαμε για 47% μεγαλυτερες απαιτησεις αερα.. Λογικο ειναι να δει μεγαλυτερη διαφορα απο μας.. |
που τη βλεπετε την εμφανεστατη διαφορα ρε παιδια, δεν καταλαβαινω...
μαλλον εγω τυφλος θα ειμαι και δεν τη βλεπω. |
Απο Θεσσαλονικη υπαρχει καμια τετοια τιμη ή θα το χρυσοπληρωσουμε!Χθες πηγα να το παραγκειλω απο Εδεσσα γυρο στα 70ευρο αλλα κατι με σταματησε !Μπορω να το βρω στην Θεσσαλονικη με 50ευρο??
Και μια ακομα ερωτηση:Αυτα τα φορας στο αμαξι εφ'ορου ζωης??Τα πλενεις μετα??Τι παιζει?? |
Skull έγραψε: |
Απο Θεσσαλονικη υπαρχει καμια τετοια τιμη ή θα το χρυσοπληρωσουμε!Χθες πηγα να το παραγκειλω απο Εδεσσα γυρο στα 70ευρο αλλα κατι με σταματησε ![]() Και μια ακομα ερωτηση:Αυτα τα φορας στο αμαξι εφ'ορου ζωης??Τα πλενεις μετα??Τι παιζει?? |
NICK έγραψε: |
Τιμή γύρω στα 50 ευρώ στην περιοχή Βούλγαρη,αλλά χωρίς τα υγρά καθαρισμού.. |
ivan έγραψε: |
Παιδιά επειδή και εγώ σκέφτομαι να τοποθετήσω το φίλτρο αυτό ως ελάχιστη βελτίωση θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:
- Διαφορά στο θόρυβο υπάρχει τελικά; (έστω και ελάχιστα) - Πρέπει να γίνει reset στον εγκέφαλο για να διαβάσει τις νέες τιμές ποσότητας αέρα; - Διαφορές στην κατανάλωση υπάρχουν (φαντάζομαι ναι αλλα είναι αισθητές); |
ady έγραψε: | ||
Δεν έχω παρατηρήσει καμιά διαφορά στον ήχο.... Reset δεν έχω κάνει.... Παρατήρησα μια μικρή διαφορά στην κατανάλωση... |
kavaliotis έγραψε: |
Dhladh den katalava re paidia, proteinete na mhn valoume filtroxoanh K&N alla mono filtro K&N kai na to baloume mesa sthn mama pou exei to 206? Den katalava.. Epeidh suntoma 8a valw ekkentroforo-filtroxoanh kai programma, gia peite gia na kserw mhn kanw kammia blakeia.. |
PHSYBORG έγραψε: |
Ego pedes evala filtroxoani K&N k ida diafora sto travigma stis 3000+ k oreo thorivo.Oso gia ton aera .skeftome skupitsa i carbon varelaki ala mexri tote exo vali solina eukampto pu ferni aerkai apo brosta ! ![]() |
kavaliotis έγραψε: | ||
Παιδια επειδη οπως ειπα δεν ξερω πολλα, ποια ειναι η διαφορα φιλτρου, φιλτροχοανης και φιλτροσκουπας? Αυτο το βαρελακι τι ειναι? Επειδη το καλοκαιρι θα κανω καποιες αλλαγες, τι ειναι καλυτερο απο αυτα να βαλω? Να σημειωσω οτι με ενδιαφερει πιο πολυ να "πεταγεται" το αμαξι στις χαμηλες στροφες αλλα να μην χασω απο τελικη (αν μπορει βεβαια να αυξηθει και αυτη ευχαριστως!).. Το βαρελακι που λετε ειναι απο οτι φαινεται η καλυτερη απο ολες τις λυσεις? |
kavaliotis έγραψε: | ||
Παιδια επειδη οπως ειπα δεν ξερω πολλα, ποια ειναι η διαφορα φιλτρου, φιλτροχοανης και φιλτροσκουπας? Αυτο το βαρελακι τι ειναι? Επειδη το καλοκαιρι θα κανω καποιες αλλαγες, τι ειναι καλυτερο απο αυτα να βαλω? Να σημειωσω οτι με ενδιαφερει πιο πολυ να "πεταγεται" το αμαξι στις χαμηλες στροφες αλλα να μην χασω απο τελικη (αν μπορει βεβαια να αυξηθει και αυτη ευχαριστως!).. Το βαρελακι που λετε ειναι απο οτι φαινεται η καλυτερη απο ολες τις λυσεις? |