PSClub - Hellas

Εισαγωγή - Εξαγωγή - 207 - Σκάστρα για το 207 RC

WHISPER - Σαβ 17 Νοέ 2007, 12:05:00
Θέμα δημοσίευσης: σκαστρα για 207 rc
Να χαιρετησω και εγω το club με την σειρα μου μια ειμαι πολυ φρεσκοσ εδω μεσα.καθοτι αναμενω σε μερικεσ βδομαδες το 207rc θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει σκαστρα ανοιχτου τυπου βεβαια για το συγκεκριμενο αυτοκινητο.
MEMsound - Σαβ 17 Νοέ 2007, 13:43:42
Θέμα δημοσίευσης:
Καλώς ήρθες Whisper.

Για το RC δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα αρκετά πράγματα εδώ στην Ελλάδα.

Για το GT τα παιδιά που τα έχουν, έχουν βάλει μια σκάστρα από την οποία όμως απ' ότι δεν έχουν μείνει ευχαριστημένοι "ηχιτικά" οπότε υπομονή... Wink
fynos - Σαβ 17 Νοέ 2007, 22:37:18
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι έπαιρναν υγρασία το o- ring της turbinas
power - Κυρ 18 Νοέ 2007, 03:05:11
Θέμα δημοσίευσης:
Τι ειναι το o- ring?
fynos - Κυρ 18 Νοέ 2007, 09:25:29
Θέμα δημοσίευσης:
Η ίδια ορολογία χρησιμοποιείτε και για το κύκλωμα του air conditioning, όποτε θεωρώ ότι είναι στρογγυλά λαστιχάκια για στεγανοποίηση τα οποία είναι κυλινδρικά (σαν μια σαμπρελίτσα φαντάσου, οχι πλακέ) και αντέχουν σε πιέσεις κτλ . . . .

Τώρα που τα έχει και από τι υλικό είναι, δεν έχω ιδέα !
power - Κυρ 18 Νοέ 2007, 10:40:09
Θέμα δημοσίευσης:
Καταλαβα. Ευχαριστω.
WHISPER - Κυρ 18 Νοέ 2007, 15:09:29
Θέμα δημοσίευσης:
καλοσ σασ βρικα.σε ευχαριστω MEMSOUND για την πληροφοριση.ετσι και αλλιωσ το αμαξι απο το νεο ετοσ θα το παραλαβω.μεχρι τοτε......βασικα εχς μια blitz απο ενα megane rs που εχω.λεσ να κανει αμα αλλαξω μονο ελατηριο?
MEMsound - Κυρ 18 Νοέ 2007, 20:48:51
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ξέρω πως ακριβως συνδέεται / τοποθετέιται η κάθε σκάστρα.
πολύ πιθανον με την καταλληλη πατέντα να μπαίνει.
Lefter1s RC - Παρ 01 Φεβ 2008, 00:25:19
Θέμα δημοσίευσης:
Απο τη σκαστρα της forge δεν ειναι ικανοποιημενοι?
Λογο αποδωσης η καθαρα για ηχητικους λογους?
Μπορει να μπει και στο rc?
Αν ναι μπορει να μου πει κανεις τιμη?
power - Παρ 01 Φεβ 2008, 00:33:58
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικά παίρνει υγρασία. Από ηχητική άποψη δεν είναι πολύ φασαριόζικη αλλά αυτά είναι γούστα (σαν χύτρα κάνει). Laughing
Lefter1s RC - Παρ 01 Φεβ 2008, 00:39:22
Θέμα δημοσίευσης:
Κριμα γιατι πιστευα οτι η εν λογο σκαστρα αποτελει μια καλη επιλογη απο εναν καλο κατασκευαστη...
Ηχητικα περι ορεξεως σκαστροπιτα... Afroman
Αλλα αμα δεν ειναι ευχαριστημενοι λογο αποδωσης...
WHISPER - Παρ 01 Φεβ 2008, 14:22:55
Θέμα δημοσίευσης:
Lefter1s RC έγραψε:
Κριμα γιατι πιστευα οτι η εν λογο σκαστρα αποτελει μια καλη επιλογη απο εναν καλο κατασκευαστη...
Ηχητικα περι ορεξεως σκαστροπιτα... Afroman
Αλλα αμα δεν ειναι ευχαριστημενοι λογο αποδωσης...

δεν ειναι προβλημα ο ηχος αυτο ειναι περι ορεξεος που λεμε!!το σιγουρο ειναι οτι δεν θα ειναι μουγκα οπως εργοστασιακα.αυτο που με απασχολει ειναι οτι εχει αναφερθει πως παιρνει υγρασια.τιμη που ρωτησες υπολογιζε κανα 100ευρω!
Lefter1s RC - Παρ 01 Φεβ 2008, 16:26:23
Θέμα δημοσίευσης:
Αμα εχει αυτο το προβλημα με την υγρασια που λετε, δεν με ενδιαφερει η τιμη γιατι δεν προκειται να τη βαλω Sad
Ειπαμε προεχει η ποιοτητα Whip
WHISPER - Σαβ 02 Φεβ 2008, 10:02:10
Θέμα δημοσίευσης:
Lefter1s RC έγραψε:
Αμα εχει αυτο το προβλημα με την υγρασια που λετε, δεν με ενδιαφερει η τιμη γιατι δεν προκειται να τη βαλω Sad
Ειπαμε προεχει η ποιοτητα Whip

σαφος και προεχει η ποιοτητα και η σωστη λειτουργια!μιας και ρωτησες για τιμη γι αυτο και στην ειπα!
bagosgt - Σαβ 02 Φεβ 2008, 23:56:55
Θέμα δημοσίευσης:
υγρασια?που μπενει υγρασια?κ πως το εχετε καταλαβει?τι να σας πω,εγω που την εχω δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο.κ αμα το εχω κ λιγο καιρο(καμια 10αρια μερες) ενας γνωστος την εχει 2 μηνες κ παλι κανενα προβλημα.
power - Κυρ 03 Φεβ 2008, 02:29:07
Θέμα δημοσίευσης:
Τα βράδια που έχει υγρασία τα πρώτα σκασίματα που έκανε ήταν πολύ διαφορετικά. Ακουγόταν σαν να πετούσε νερό με πίεση. Μετά δούλευε κανονικά.
WHISPER - Κυρ 03 Φεβ 2008, 15:29:58
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
υγρασια?που μπενει υγρασια?κ πως το εχετε καταλαβει?τι να σας πω,εγω που την εχω δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο.κ αμα το εχω κ λιγο καιρο(καμια 10αρια μερες) ενας γνωστος την εχει 2 μηνες κ παλι κανενα προβλημα.

για πες μας εντυπωσεις απο την εν λογο σκαστρα γιατι με ενδιαφερει.λεει τπτ?εχω μια blitz θα ενδιεφερε κανεναν να κανουμε καμια μοντιφα να δουμε αν την περνουν τα gt και rc?απο θεμα ηχου ειναι αρκετα καλη.τι λετε?
bagosgt - Τετ 06 Φεβ 2008, 21:25:24
Θέμα δημοσίευσης:
η σκαστρα ακουγεται οπως 8α ακουστει αμα βαλεις φιλτροχοανη στο αμαξι.αμα αποσυνδεσεις το φιλτροκουτι θα ακουσεις πως θα κανει κ αμα βαλεις τη σκαστρα της force.στην ουσια ειναι ενας ανταπτορας που αφηνει την "πιεση" να βγει απο την τουρμπινα κ δε την γυρναει μεσα οπως ειναι φτιαγμενη.
pug306 - Τετ 06 Φεβ 2008, 21:31:01
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
η σκαστρα στην ουσια ειναι ενας ανταπτορας που αφηνει την "πιεση" να βγει απο την τουρμπινα κ δε την γυρναει μεσα οπως ειναι φτιαγμενη.

Εκτονωτικη βαλβιδα !!!!
bagosgt - Παρ 08 Φεβ 2008, 19:45:14
Θέμα δημοσίευσης:
nai geia sou Very happy
volvos - Παρ 08 Φεβ 2008, 20:47:42
Θέμα δημοσίευσης:
βαλβιδα εκτονωσης Laughing
antonios16V - Σαβ 09 Φεβ 2008, 19:33:55
Θέμα δημοσίευσης:
Οι σκαστρες σε μοτερ που μετρανε τον εισερχομενο αερα δημιουργουν εντονο
LAG.
WHISPER - Σαβ 09 Φεβ 2008, 20:15:22
Θέμα δημοσίευσης:
antonios16V έγραψε:
Οι σκαστρες σε μοτερ που μετρανε τον εισερχομενο αερα δημιουργουν εντονο
LAG.

γινε ποιο συγκεκριμενος αν θες.ποια ειναι αυτα τα μοτερ?
antonios16V - Σαβ 09 Φεβ 2008, 21:01:53
Θέμα δημοσίευσης:
Οτιδηποτε απο 2000 και μετα λογω αυστηρωτερης νομοθεσιας ρυπων εχουν μετα το φιλτρο,συστημα που μετραει την μαζα του αερα.(πχ MAF)Οταν εμεις εκτωνονουμε μερος του συμπιεσμενου αέρα (εστω και με σκαστρα διπλου εμβολου ) μπερδευουμε την ECU και επισης στο επομενο πατημα του γκαζιου
οι σωληνωσεις ειναι αδειες.
Στο δυναμομετρο δεν φαινεται διοτι ταπα γκαζι η σκαστρα δεν λειτουργει αλλα
στις ρεπριζ οι διαφορα ειναι μεγαλη.Σε ενα ανοιγμα ρολαριστες με χαμηλες στροφες (σκαστρα vs μαμα) η σκαστρα μετραει καροτσες.
Γενικα βλεπεις subaru και evo να μην εχουν για αυτο το λογο.
Touristas - Κυρ 10 Φεβ 2008, 07:01:28
Θέμα δημοσίευσης:
Τα δικά μας μοτέρ δεν έχουν MAF αλλά MAP οπότε αυτό που λες δεν γίνεται.
antonios16V - Κυρ 10 Φεβ 2008, 13:06:13
Θέμα δημοσίευσης:
Ok. Εστω οτι το 207 μετραει πιεση.Το οτι σου ξεφωσκωνει σωληνωσεις -intercooler , στο επομενο σανιδωμα του γκαζιου δεν θα σε κοψει?

Τα αστρα 1.6Τ εχουν air flow meter στην εισαγωγη.Φιλος τοποθετησε μια baley διπλου εμβολου με αποτελεσμα να μενει πισω σε οτιδηποτε ανοιγμα απο ρολαριστες με TSI. Το αποτελεσμα η σκαστρα να παει στον κουβα.

Σχετικα με το GT-RC εγω πιστευω οτι εχει ρισκο.Μονο ανοιγμα μαμα vs σκαστρα θα δειξει αν κανει ζημια η οχι.
power - Κυρ 10 Φεβ 2008, 13:11:14
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως εγώ με την σκάστρα της forge δεν κατάλαβα καμία διαφορά.
Δεν μου φάνηκε πως έχασε σε επιδόσεις εκτός και αν μιλάμε για μικρές διαφορές που δεν είναι εύκολα αντιληπτές.
Touristas - Κυρ 10 Φεβ 2008, 13:20:20
Θέμα δημοσίευσης:
Το μοτέρ έχει σκάστρα από το εργοστάσιο ενσωματωμένη επάνω στην τουρμπίνα.
Με το να βάλεις το πλακάκι που για αυτό γίνεται ο λόγος τώρα δεν αλλάζει τίποτα,απλά ο αέρας βγένει έξω. Έτσι κι αλλιώς μόλις αφήσεις όλα ξεφουσκώνουν με ή χωρίς πλακάκι και μόλις πατήσεις φορτώνει πάλι χωρίς κανένα πρόβλημα.
bagosgt - Κυρ 10 Φεβ 2008, 15:42:38
Θέμα δημοσίευσης:
τι να σου πω φιλος,εγω δε νομιζο οτι εχει χασει.εχω ανοιξει μαλιστα με γκολφ 4 με προγραμμα κ δε μετρουσα εγω τις καροτσες.οποως κ με audi A4 1.8T.
εξαλου ειναι πολλα cupra k octavia που φορανε σκαστρα κ δεν χανουν αποδοση.απλα στο πολυ "φτιαξιμο" με ορισμενες σκαστρες δε σηκωνουν πιεση κ πολλες φορες σε group vag μετα απο προγραμματα,λογω μεγαλης πιεσης σπαει η πλαστικη σκαστρα.δλδ κοβεται η μεμβρανη μεσα κ δε σηκωνει κα8ολου πιεση.οποτε την αλλαζουν με μεταλλικη.
thanos75x - Πεμ 29 Μάϊ 2008, 16:40:29
Θέμα δημοσίευσης:
Τσαφ Τσουφ... Laughing Ο καιρος περναει και ακομα δεν βγηκε τιποτα Crying or Very sad
android - Πεμ 29 Μάϊ 2008, 17:34:16
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Το μοτέρ έχει σκάστρα από το εργοστάσιο ενσωματωμένη επάνω στην τουρμπίνα.
Με το να βάλεις το πλακάκι που για αυτό γίνεται ο λόγος τώρα δεν αλλάζει τίποτα,απλά ο αέρας βγένει έξω. Έτσι κι αλλιώς μόλις αφήσεις όλα ξεφουσκώνουν με ή χωρίς πλακάκι και μόλις πατήσεις φορτώνει πάλι χωρίς κανένα πρόβλημα.

ειδικα αν βαλει μια χοανη η μαμα σκαστρα κανει παρτυ στα σκασιματα
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες