glf έγραψε: |
εγώ είμαι 3η μέρα με ελαφρά ίωση, ελπίζω να μου περάσει... |
Road_Runner έγραψε: |
Τελικά τι έγινε?
Τους τα πήρατε τα σωβρακα?? |
GIANNIS206 έγραψε: |
Δεν το είπα για να αφήσω να το πείτε εσείς!!!
ΜΠΡΑΒΟ!!! 1000 Μπράβο!! Σάκη και σε εσένα πολλά συγχαρητήρια!! |
1000000000 Μπραβο στον Νικολα.
Συγχαρητηρια φιλαρακι. Και εις ανώτερα. Και το Πανελλήνιο του χρόνου.. Συγχαρητήρια και στον Μητσάκο που έκανε φέτως τα πρώτα του "αγωνιστικά βήματα... Αλήθεια, ο Κουμπωτής είχε μεγάλη έβγα? Συγχαρητήρια τέλος και στο έτερο πλήρωμα των Βραχάτη-Γαβρηλακη που παρόλο που στον τελευταίο αγώνα χωρίστηκαν (αλήθεια γιατι???), κατάφεραν την τρίτη θέση στο Βορείου Ελλάδος. Σας έυχομαι καλη συνέχεια για του χρόνου με τα καινούργια όπλα του Μητσάκου και του Σάκη, και ακόμα καλύτερο αμάξι για τον Νίκο.. |
1000000000 Μπραβο στον Νικολα. Συγχαρητηρια φιλαρακι. Και εις ανώτερα. Και το Πανελλήνιο του χρόνου.. |
glf έγραψε: | ||
thanks. το Ασφάλτου το πήρα το 2004, οπότε από τίτλους είμαι κομπλέ ![]() Για Πανελλήνιο ελπίζω να κατέβω του χρόνου με το Σάκη και το ΟΠΛΟ μιας και θα είμαστε πλήρωμα, κατεβαίνω συνοδηγός. Άντε φτάνει με το 106 για την ώρα. Καλά ήταν, καλά περάσαμε, αλλά δεν αντέχω άλλο να κανονίζω ένα άτομο ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Απλά δεν το αντέχω άλλο. ![]() |
kane έγραψε: | ||
Φίλε γιάννη εσύ ησουν που "κυνηγιόσουν" με ενα ασημί σαξο μεσα στην ειδικη? |
GIANNIS206 έγραψε: | ||||
Ναι εγώ ήμουν.Εσύ ήσουν το Saxo? |
volvos έγραψε: |
μεταξυ σας κυνηγιοσασταν??? ![]() |
glf έγραψε: |
ελάτε καμιά Καστανιά αμα σας τρώει για βουνό.. ![]() |
GIANNIS206 έγραψε: |
Την άλλη φορά να είμαστε πιο συννενοημένοι!!!
Τώρα στο πόδι βγήκε αλλά εμένα μ'άρεσε! ![]() |
kane έγραψε: | ||
θα μας δωσεις το 106 σου? γάντια/φορμα/μπαλακλαβες/παπουτσια θα φερω εγω! θα σου βάλω και 20ε shell 99+. |