PSClub - Hellas

Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης - 206 - "Volvoαναρτηση" (Bilstein 40mm + Ελατήρια PS)

volvos - Τετ 31 Οκτ 2007, 19:50:13
Θέμα δημοσίευσης: 206 - "Volvoαναρτηση" (Bilstein 40mm + Ελατήρια PS
μετα απο διαφορες δοκιμες απο βδομαδα θα κανουμε αλλη μια.

αμορτισερ Bilstein sport
μου τα εδωσε ο φαναρτζης μου (κακαρης) απο ενα τρακαρισμενο διλιτρο σε μετριοκακη κατασταση (εχει και κατι eibach αν θελει κανεις)

ελατηρια πεζο σπορτ . στη περιπτωση μου ειναι τα ελατηρια του 206xs gr.A
285λιμπρες
αλλα μπορειτε να αγορασετε και του 106 μινιγκρουπ.Α απο ντινο με 90ευρω ιδιες λιμπρες

ανω κατω πιατελα, εργατικα απο μηχανουργειο για περασμα τους ωστε να ρυθμιζεται σε υψος 100-120ευρω (ο σπυρος εδωσε αθηνα 130)

εργατικα για ανακατασκευη τα Bilstein απο βορεια ελλαδα....170ευρω μαζι με μεταφορικα.

(Bilstein εχω βρει και απο ξαρα να πουλιουνται με 150ευρω)

αρα 150+90+120+170=530 βαλε 550ευρω τραβηγμενο απο τα μαλλια....

αποτελεσμα θα δουμε απο βδομαδα αλλα απο οσα εχω δει μεχρι τωρα σιγουρα θα ειναι καλυτερο απο οτι εχω οδηγησει ως τωρα.
grpap - Τετ 31 Οκτ 2007, 20:04:20
Θέμα δημοσίευσης:
Περιμενουμε!!!!!!!!!!!!! Απο ραβδους τι θα κανεις;Θα μεινεις με τις 22αρες η θα ανεβεις σε σκληροτητα;
volvos - Τετ 31 Οκτ 2007, 20:14:02
Θέμα δημοσίευσης:
να ανεβω? τι λες ρε ουζο?
κανονικα να πεσω επρεπε... Cool

οι 22αρες ειναι οτι πρεπει για 300+- λιμπρες ελατηριο.
με το σωστο αμορτισερ περνας απο σαμαρια και νιωθεις το ιδιο κοπανημα εμπρος με πισω.
grpap - Τετ 31 Οκτ 2007, 20:20:12
Θέμα δημοσίευσης:
οχι ουζο,τσιπουρο Razz .......εγω νομιζω οτι θα εχεις μουτρα.....σε βλεπω με 23αρες........οι 22αρες αν δεν κανω λαθος ειναι αντιστοιχες με 280 λιμπρες και οι 23αρες με 310 λιμπρες.
volvos - Τετ 31 Οκτ 2007, 20:29:00
Θέμα δημοσίευσης:
κοσμοθεωρια νο.28224

να πας στους singles. Laughing Laughing Laughing

το πως θα αντιδρασεις ενα αμαξι αλλαζοντας τη σκληροτητα ειναι κατι που μονο χοντρικα και θεωρητικα μπορεις να το δεις. στη πραξη και απο αμαξι σε αμαξι πολλα αλλαζουν.

δεν υπαρχει αναλογια εμπρος ελατηριων με πισω ραβδων στρεψεως.

πολυ χοντρικα αμα δεις απο το σαιτ της πεζο σπορτ
θα βγαλεις ενα μπουσουλα.
το rc εχει 335 λιμπρες ελατηριο
το xs 285

για ριξε λιογ διαβασμα ακομαααα σε πιο παλια τοπικ Wink
grpap - Τετ 31 Οκτ 2007, 20:37:26
Θέμα δημοσίευσης:
Εχεις δικιο,αλλο θεωρια αλλο πραξη.Αν ομως πας σε 23αρες θα σου παρω την ταπα Laughing(πλακα κανω,χωρις παρεξηγηση)
volvos - Τετ 31 Οκτ 2007, 20:49:23
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΠΑ?
ΟΕΟ?
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΠΑ?
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ - Τετ 31 Οκτ 2007, 22:57:08
Θέμα δημοσίευσης:
Ελπίζω να δουλέψει(είναι πραγματική ευχή και το λέω εγώ όχι ο ΜΕΜ Laughing )

Μα νομίζω για να μη παιδεύεσαι κράτα τα χρήματά σου μάζεψε άλλα τόσα και ίσως παραπάνω και αγόρασε μια γνήσια πεζό σπόρ για το XS.

Επίσης ιδανικό θα ήταν να αγοράσεις τον κομπλέ άξονα του RC(το δίνει η πεζόσπορ και όπως ίσως γνωρίζεις έχει κάμπερ πίσω σταθερό) αλλά και τα ακραξόνια.

Το 206 1,6 λόγο βάρους μπορεί να γίνει υπέροχο στις στροφές!!

Φιλικά
Steve - Τετ 31 Οκτ 2007, 23:54:01
Θέμα δημοσίευσης:
Αναρτησιολόγε για βρες μας πόσες λίμπρες είναι τα 70-1050 της Apex... Rolling eyes
volvos - Πεμ 01 Νοέ 2007, 08:57:11
Θέμα δημοσίευσης:
γιατι δε θα ερθεις σερρες?
εχεις πληρωσει εε?

απεξ δεν εχω ιδεα τι παιζει.

μητσο ακρα παραγγελθηκαν απο ντινο προχτες (μιας και χρειάζομαι καινούργια ρουλεμαν 2χ60ε και τα ακρα ερχονται κομπλε με ρουλεμαν).
τα μπιλσταιν δε παιρνουν στραβωμα ουτε εστω για τη μια μοιρα καμπερ. μακαρι να τα φερει πριν σερρες! τα πεζο σπορτ για το xs ηταν στην αρχη η πρωτη επιλογη μου αλλα 600ευρω (=χωρίς τα ελατήρια) δε ξαναδινω. στο μελλον ισως. ουτως η αλλως τα πιατελα-αμορτισερ της πεζο σπορτ θα μεινουν αθικτα οποτε.....
για αξονα RC το πραμα δεν υπαρχει πουθενα και δε με ενδιαφερει και τοσο πλεον. ο κωλος μου ειναι μια χαρα. αμα βαλεις ραδβους και δουμε καμια διαφορα της προκοπης ισως το ξανασκεφτω
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ - Πεμ 01 Νοέ 2007, 10:55:35
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

για αξονα RC το πραμα δεν υπαρχει πουθενα και δε με ενδιαφερει και τοσο πλεον. ο κωλος μου ειναι μια χαρα. αμα βαλεις ραδβους και δουμε καμια διαφορα της προκοπης ισως το ξανασκεφτω

Η διαφορά δεν είναι τόσο στη σκληρότητα όσο στο κάμπερ που έχουν οι πίσω τροχοί το οποίο μένει σταθερό.
Πιστεύω ότι η διαφορά θα είναι μεγάλη στα πατήμένα τμήματα μιας πίστας με απανωτές και παρατεταμένες στροφές υψηλής ταχύτητας.
Λόγου χάρη στις Σέρρες θα δείς διαφορά σημαντική.
Οπως γνωρίζεις τον πίσω άξονα-σύστημα τον προτείνει και η πεζό-σπόρ για το 1,6 GrA.

Μπορείς να το αποκτήσεις με περίπου 1200+ ευρά....

Τσούζει λίγο αλλά χωρίς μαμ....
volvos - Πεμ 01 Νοέ 2007, 12:24:46
Θέμα δημοσίευσης:
800 ΕΥΡΩ εχει απο ντινο Cool
τις ραβδους τις εχω ηδη.
Sidobre - Πεμ 01 Νοέ 2007, 12:27:45
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ συμφωνώ με τον Volvo... οι 23άρες είναι για 300+ ελατήρια. Ασε μπας και δεν αντιγράψει και κάτι, βαρέθηκα να βλέπω κλώνους Razz Laughing

Υ.Γ. Τάααακηηηηη, αμα μου βρείς ημίστενο (αυτό από το routier) ελατήριο 310-330 λίμπρες θα σου κάνω άγαλμα...
volvos - Πεμ 01 Νοέ 2007, 12:33:56
Θέμα δημοσίευσης:
να το κανεις τι? αφου η πεζο σπορτ δεν επισκευαζεται.ή μαλλον δεν αξιζει να επισκευαστει.
οι 23αρες ειναι μια σκετη παπατζα για δρομο. μονο πιστα χρησιμευουν.

σε μενα που ηταν 70αρα η διαμετρος ειχε η πεζο σπορτ πιο σκληρα απο το rc.

επισης μητσο τον αξονα δεν θα τον δεις στη πιστα.
εκει μια σκληρη αναρτηση+καλη γεωμετρια φτανει για να καλυψει τα κενα-σχεδιαστικα λαθη του κατασκευαστη. για αυτο βλεπεις κατι π.χ σταρλετ τουμπανα να σκοτωνουν μεγαρα γυρνωντας 1.10 με 140αλογα Cool

ο αξονας βοηθα εκει εξω...εκει που θα σου σκασει το διπλο χαστουκι ενω ταυτοχρονα θα περνας πανω απο ανωμαλιες και με τον μαμα αξονα θα βλεπεις λαμψεις απο το δρεπανι..
ultra-one - Πεμ 01 Νοέ 2007, 12:40:52
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε:
Η διαφορά δεν είναι τόσο στη σκληρότητα όσο στο κάμπερ που έχουν οι πίσω τροχοί το οποίο μένει σταθερό.

Δεν είναι μόνο το κάμπερ. Το ΠΙΟ σημαντικό είναι η σταθερή σύγκλιση που επιτυγχάνεται με τον άξονα, καθώς οι υστερούντες βραχίονες "λυγίζουν" υπό πίεση και ο πίσω εξωτερικός τροχός πάει σε απόκλιση από σύγκλιση που έχει κανονικά, αποσταθεροποιώντας τον κώλο. Cool
volvos - Πεμ 01 Νοέ 2007, 12:41:12
Θέμα δημοσίευσης:
επισης παλιολινατσα δεν εχει σημασια ποιος κανει πρωτος κατι αλλα ποιος το κανει σωστααααα και να δουλευειιιιι Laughing Laughing Laughing Laughing

θα σε κανω σιριαλ στα αργεντινικα και θα πουλησω το δικαιωματα στη γερμανια

ο δον χοσε και η λιολιτα
Sidobre - Πεμ 01 Νοέ 2007, 12:41:47
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
να το κανεις τι? αφου η πεζο σπορτ δεν επισκευαζεται.ή μαλλον δεν αξιζει να επισκευαστει.

σε μενα που ηταν 70αρα η διαμετρος ειχε η πεζο σπορτ πιο σκληρα απο το rc...

Μια χαρά είναι για τον δρόμο, αρκεί μην έχει πάρα πολλές λακούβες. Η PS ποιός σου είπε ότι δεν επισκευάζεται; Αυτοί που δεν θέλουν να ασχοληθούν;

Βασικά έχω τέτοια ανάρτηση αλλά ακόμα δεν ξέρω αν θέλω να ξανασχοληθώ γιατί παρά έχει πολυ μικρή διαδρομή. Ενώ η PS έχει αρκετά μεγάλη διαδρομή και βελτιώνοντας τα σωθικά της (στην ουσία μόνο το έμβολο να μείνει το ίδιο) για την χρήση που την θέλω κάνει. Βαριέμαι να έχω μία π.χ. για Καρτόδρομο (που θέλει διαδρομή) και μία π.χ. για Μέγαρα που δεν θέλει τόσο. Ελατήρια δεν βρίσκω εδώ εκτός από αυτόν που μπορεί να μου φιάξει ότι θέλω: http://www.dfaulknersprings.co.uk/
Sidobre - Πεμ 01 Νοέ 2007, 12:44:26
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
επισης παλιολινατσα δεν εχει σημασια ποιος κανει πρωτος κατι αλλα ποιος το κανει σωστααααα και να δουλευειιιιι Laughing Laughing Laughing Laughing

θα σε κανω σιριαλ στα αργεντινικα και θα πουλησω το δικαιωματα στη γερμανια

ο δον χοσε και η λιολιτα

Μωρέ και το Soundtrack να τραγουδήσεις, και τον πωπό σου κάτω να χτυπάς, έχεις πολύ δρόμο ακόμα για να με φτάσεις!
MEMsound - Πεμ 01 Νοέ 2007, 14:08:22
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε:

Δεν είναι μόνο το κάμπερ. Το ΠΙΟ σημαντικό είναι η σταθερή σύγκλιση που επιτυγχάνεται με τον άξονα, καθώς οι υστερούντες βραχίονες "λυγίζουν" υπό πίεση και ο πίσω εξωτερικός τροχός πάει σε απόκλιση από σύγκλιση που έχει κανονικά, αποσταθεροποιώντας τον κώλο. Cool

το αυτό! Wink Wink
MEMsound - Πεμ 01 Νοέ 2007, 14:15:41
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
volvos έγραψε:

σε μενα που ηταν 70αρα η διαμετρος ειχε η πεζο σπορτ πιο σκληρα απο το rc...

Μια χαρά είναι για τον δρόμο, αρκεί μην έχει πάρα πολλές λακούβες. Η PS ποιός σου είπε ότι δεν επισκευάζεται; Αυτοί που δεν θέλουν να ασχοληθούν;

Βασικά έχω τέτοια ανάρτηση αλλά ακόμα δεν ξέρω αν θέλω να ξανασχοληθώ γιατί παρά έχει πολυ μικρή διαδρομή. Ενώ η PS έχει αρκετά μεγάλη διαδρομή και βελτιώνοντας τα σωθικά της (στην ουσία μόνο το έμβολο να μείνει το ίδιο) για την χρήση που την θέλω κάνει. Βαριέμαι να έχω μία π.χ. για Καρτόδρομο (που θέλει διαδρομή) και μία π.χ. για Μέγαρα που δεν θέλει τόσο. Ελατήρια δεν βρίσκω εδώ εκτός από αυτόν που μπορεί να μου φιάξει ότι θέλω: http://www.dfaulknersprings.co.uk/

μια χαρά ειναι για τις ώρες της καύλας...
γιατί όλες τις υπόλοιπες στιγμές σε χτηπάνε στην μέση ακόμα και οι 22άρες...

(καλό είναι να τα γράφουμε όλα μιας και δεν έχουν όλοι "κιτ καρ πίστας"..., μήν πάρουμε και κανένα στον λαιμό μας...)

by the way... ακρως ενδιαφέρον το λινκ για τα ελατήρια...
επειδη δεν πρόσεξα γράφει καθόλου τιμές (εστω στο περίπου)?
volvos - Πεμ 01 Νοέ 2007, 14:29:29
Θέμα δημοσίευσης:
XTYPANE ΟΙ 22ΑΡΕΣ?

agori μου παρε τζιπακι αν θεωρεις οτι χτυπανε οι 22αρες μου.
ειναι πιο σφιχτο αλλα οχι οτι χτυπαει κι ολας.

αμα ειναι ετσι πας βαζεις 4 καλα αμορτισερ
αφηνεις μαμα ελατηρια και στριβεις στο 90% των περισσοτερων αναρτησεων.
προσωπικα οπως εχει πει και ο λεφ το δικο σου στο υπογραφω οτι με 4 καλα αμορτισερ θα εστριβε σχεδον το ιδιο καλα.
MEMsound - Πεμ 01 Νοέ 2007, 14:34:12
Θέμα δημοσίευσης:
καλά οτι πεις... Cool
αλλα μου ελεγες χθες στην Βαρυμπόμπη.

υπάρχει βεβαια περίπτωση να εχω γεράσει και να με εχουν πιάσει τα αρθριτικά μου!

υ.γ.1 σοβαρά τώρα όπως σου ελεγα και από κοντά μου αρέσουν οι 22 αλλά για κάθε μέρα ειναι too-much για τους δρόμους που κινούμαι εγώ.
υ.γ.2 δεν χτυάπει το αμάξι, τις νοιώθεις στην μέση, νοιώθεις το αμάξι πιο σφικτό. αυτό, δεν είναι κακό, ίσα ίσα που μου αρέσει (την ώρα του στριψίματος), αλλά είναι υπαρκτό.

plaketokofths - Πεμ 01 Νοέ 2007, 14:48:51
Θέμα δημοσίευσης:
volvee ετοιμασε τα spikes σου, ψηλωσε το kit car σου και ασε τα πειράματα για πιο μετά γιατί θα πας για trackday με χιόνι οπως δείχνουν τα πραγματα. Shocked Razz Razz Mr. Green
volvos - Πεμ 01 Νοέ 2007, 15:16:02
Θέμα δημοσίευσης:
θα το χαμηλωσω για να περναω κατω απο χιονι και να το φτυαριζωωωω

μανθο αυτο που γκρινιαζω ειναι οτι το αμαξι ειναι σκληρο και κοπαναει εμπρος . πισω δεν ειναι τοσο κουραστικο οτι και να λεμε.
αν το οδηγησεις τωρα που εμπρος ειναι μαμα παλι θα δεις οτι το νιωθεις λιγο πιο σκληρο απο μαμα. δε σε ενοχλει ουτε σε κοβει.

τωρα αμα θες χωματινο σεταπ και να περνας οταν βλεπεις λακουβες με οσα..... δε θες 206 αλλα χαμερ
salex - Πεμ 01 Νοέ 2007, 17:00:18
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
δε θες 206 αλλα χαμερ

Χάμερ = Μια βαριοπούλα (ή λουλού) για την ακρίβεια, το σπας, παίρνεις τα Λ7 από τη μικτή και ησυχάζεις.
volvos - Πεμ 01 Νοέ 2007, 17:08:19
Θέμα δημοσίευσης:
Ayto to χιουμορ σου προσπαθω να καταλαβω αν το εχεις τσιμπησει απο τη πολυ παρεα με το μανθο ή με μενα Laughing
MEMsound - Πεμ 01 Νοέ 2007, 17:17:55
Θέμα δημοσίευσης:
both!!!!!

επιρεια ειναι από την παρευρεση στο memsound garage...
κοιτα να δεις που σε λίγο θα φτιάχνει και προγράμματα με ανάμιξη... πχ 20% μαμά/30%PS/42,5%ιδεες από super-power-chip/και το υπόλοιπο ότι του ρθει!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
grpap - Πεμ 01 Νοέ 2007, 18:23:14
Θέμα δημοσίευσης:
Η βαριοπουλα λεγεται sledgehamer............
Steve - Πεμ 01 Νοέ 2007, 18:58:53
Θέμα δημοσίευσης:
Η βαριοπούλα λέγεται heavysell.
volvos - Πεμ 01 Νοέ 2007, 19:27:22
Θέμα δημοσίευσης:
να πω εδω οτι για επισκευη ο γνωστος jamsport ζητα περιπου 200-220ευρω για ολα
εκει που πηγα ειναι λιγο πιο ερασιτεχνικη κατασταση με ολα τα συν και πλην με κοστος κατω απο 150ευρω.
η διαφορα ειναι αστεια και απλα βασιστηκα στο γεγονος οτι το παιδι εχει φτιαξει σε κοσμο εδω μεσα αναρτησεις και εχουμε δει δουλεια του πανω σε 2 αγωνιστικα 206
και συντομα και σε κιτκαρ
sps - Πεμ 01 Νοέ 2007, 19:30:01
Θέμα δημοσίευσης:
grpap έγραψε:
Η βαριοπουλα λεγεται sledgehamer............

Υπηρχε μια corvette νομιζω με αυτο το ονομα Idea

Παναγιωτη, ειχα την εντυπωση οτι τα μπλισταϊ που βρηκες ηταν upsidedown σαν αυτα του Κυρλαγκιτση.
Χωρις να θ΄λω να σε γκαντεμιασω, με τα σπορτ δε ξερω τι αποτελεσμα θα πετυχεις!
Αν δλδ θα ειναι καλυτερο απο την junior cup.
volvos - Παρ 02 Νοέ 2007, 09:28:52
Θέμα δημοσίευσης:
einai με 40αρι εμβολο και upside down
σκεψου οτι του 106 τα Ν που λενε ειναι 30αρι το εμβολο.
δε νομιζω να μην δουλεψει.

η junior cup ειναι οτι χειροτερο εχω βαλει στο αμαξι. απλα το αμαξι δεν εστριβε. χτες εκανα γυρω γυρω στη λεσχη το αμαξι του τασου-sidobre με τη κλασικη παπατζα πεζο σπορτ που δινει ο κονδωρας (θυμιζω αμορτισερ πεζο σπορτ 309 με ελατηρια 106) η αναρτηση ειναι φανταστικη ακομα και μετα απο τοσα χλμ.(τασο ποσα εχεις γιατι δε μου φανηκε τοσο διαλυμενη)
sps - Παρ 02 Νοέ 2007, 11:17:16
Θέμα δημοσίευσης:
ok passo!
Τοτε εχεις σωστη βαση αμορτισερ για κατι καλο.
sps - Παρ 02 Νοέ 2007, 11:33:21
Θέμα δημοσίευσης:
Για φτιαξε και ενα θεμα "animal vs kit car"! Idea
Sidobre - Παρ 02 Νοέ 2007, 13:51:24
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
(τασο ποσα εχεις γιατι δε μου φανηκε τοσο διαλυμενη)

Εδώ και 2,5 χρόνια, 40.000+ χλμ, με αρκετές δύσκολες στιγμές για την ανάρτηση (ΟΚ. τους τελευταίους 6 μήνες όχι και τόσο, λόγω των προβλημάτων) αλλά εξακολουθώ ακόμα και τώρα όσο μπορώ να την νιώθω. Καρτόδρομο (πάνω από 150 γύρους) Μέγαρα (όχι πάνω από 50 γύρους) και καθημερινή χρήση χωρίς να σταματάω στις λακούβες. Επίση κάθε μέρα περνάει από τον Φάρο Ψυχικού προς Μεσογείων, ναι σε αυτό το πράγμα που νομίζει ότι είναι δρόμος, τις περισσότερες φορές ΤΕΖΑ γιατί έτσι "ακούω" λιγότερο τις @#$@$# λακούβες.

Από τότε την έχω:

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=5836

Και ακόμα πιστεύω ότι είναι μια φοβαρά VALUE FOR MONEY αναρτησούλα!
Sidobre - Παρ 02 Νοέ 2007, 13:54:14
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
Για φτιαξε και ενα θεμα "animal vs kit car"! Idea

Οχι ακόμα... Τα Χριστούγεννα θα το γράψει ο Αϊ Βασίλης....
(Εκτός αν το γράψει πάλι ο άλλος ο πιο γνωστός άγιος... ο Αϊ Γ@@....)
Steve - Δευ 05 Νοέ 2007, 13:23:31
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Αναρτησιολόγε για βρες μας πόσες λίμπρες είναι τα 70-1050 της Apex... Rolling eyes

Παράθεση:
Dear Stavros, This is information we do not give away or make public, it is part or our spring recepy.
Best regards,

Franco Dieters
Productmanager
APEX Suspension Systems

Τον κακό του τον καιρό.
grpap - Δευ 05 Νοέ 2007, 13:51:31
Θέμα δημοσίευσης:
Πιπερι και μυρωδικα να βαλει στη συνταγη μη του βγει ανοστο………..
kane - Δευ 05 Νοέ 2007, 14:49:04
Θέμα δημοσίευσης:
Koίτα δω που ασχολείται ο κόσμος με την ανάρτηση του Τακη και του κάθε pskarm,ουστ ρε! Razz Razz Razz
volvos - Δευ 05 Νοέ 2007, 14:52:42
Θέμα δημοσίευσης:
τραβα φτυστη βλαμενε ειναι στο σπυρο ακομα...
αυριο πουρνο πουρνο παω να τη παρω και να τη βαλω...

αντε να δουμε Confused
kane - Δευ 05 Νοέ 2007, 15:01:22
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
τραβα φτυστη βλαμενε ειναι στο σπυρο ακομα...
αυριο πουρνο πουρνο παω να τη παρω και να τη βαλω...

αντε να δουμε Confused

προφανως δε σου χει πει ο στελιος ποσο σκατόστομος/σκατόψυχος ειμαι ε? μονο να το νιωσω πραγματικα και να το σκεφτω,θα φτασει ρημαδι στα χερια σου...αλλά δεν το κάνωωωωωωωωωωωωωωωωω Razz
volvos - Δευ 05 Νοέ 2007, 15:34:48
Θέμα δημοσίευσης:
update σε τιμες.

υπολογιστε και 2 φυσουνες καθως οι μαμα δε κανουν για τα μπροστα
10ευρω εκαστη.

150επισκευη
120πιατελα+μηχανουργειο
20φυσουνες
10κτελ

300συνολο πηγε
Steve - Δευ 05 Νοέ 2007, 15:40:38
Θέμα δημοσίευσης:
grpap έγραψε:
Πιπερι και μυρωδικα να βαλει στη συνταγη μη του βγει ανοστο………..

Αν φτάσει στα μάτια του το mail που του έστειλα... θέλω να δώ την απάντηση του, την οποία και θα Postάρω ευθύς αμέσως Big wink
grpap - Δευ 05 Νοέ 2007, 19:22:03
Θέμα δημοσίευσης:
Ασε με να φανταστω:τον ειπες HALVA και τωρα ψαχνει στο λεξικο τι διαολο σημαινει αυτο........... Laughing

ΥΓ. Ολοι μαζι μια ......δεηση να δουλεψει η αναρτηση του Παναγιωτη........... Razz
salex - Δευ 05 Νοέ 2007, 19:54:56
Θέμα δημοσίευσης:
grpap έγραψε:

ΥΓ. Ολοι μαζι μια ......δεηση να δουλεψει η αναρτηση του Παναγιωτη........... Razz

Μην ανησυχείς καθόλου, αν δε δουλέψει θα του κάνουμε αντιπερισπασμό -
μερικά κοψιματάκια απο πρόγραμμα αρκούν για να το ξεχάσει!

Ουπς. Κακή ιδέα. Πολύ κακή ιδέα... Καλύτερα δέηση!!!
volvos - Δευ 05 Νοέ 2007, 20:12:52
Θέμα δημοσίευσης:
an κατσω και σκεφτω τι μου εχει συμβει το 2007 θα παω να πηδηξω απο γκρεμο...

χιλιες φορες καλυτερα παντως να ειχα παντρευτει. απο τοτε που χωρισα αρχες του χρονου εχω-
-φτιαξει μοτερ
-βαλει εξατμιση
-ξαναφτιαξει εξατμιση
-βαλει τη peugeot sport toy cup και βγαλει οφ σε 25000χλμ
-βαλει νεα αναρτηση Bilstein (καπου τεμπη ειναι τωρα λεετε να ντελαπαρει το πουλμαν/????)
-βαλει μπλοκε
-κατεβασει σαζμαν λογω βλαβης απο βαλβολινες
-αγορασει εισαγωγη c2 vts (ερχεταιιιι)
-ξανακατεβασει σαζμανα λογω βλαβης(μετα τις σερρες λογικα θα γινει)
-αγορασει ακρα
-καμια 10αρια ημισλικ
-ζαντες 205
-φρεναααα-τρομπες δισκους τακακια
-καλα κατι ζωνες γαντια performace box Κλπ κλπ ουτε που τα μετραω ειναι τιπ για το παρκαδωρο Laughing

πωπω η καημενη ουτε το 1/10 δε μου ετρωγε... Laughing
ποσο παει ενας γαμος ρε παιδια??
grpap - Δευ 05 Νοέ 2007, 20:16:41
Θέμα δημοσίευσης:
Ασε,πολυ πιο ακριβα!Εχω κανει δυο γαμους και ξερω.Η δευτερη γυναικα μου βεβαια ειναι πολυ πιο οικονομικη απο την πρωτη.
kane - Δευ 05 Νοέ 2007, 20:21:28
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

χιλιες φορες καλυτερα παντως να ειχα παντρευτει. απο τοτε που χωρισα αρχες του χρονου εχω-
-φτιαξει μοτερ
-βαλει εξατμιση
-ξαναφτιαξει εξατμιση
-βαλει νεα αναρτηση Bilstein (καπου τεμπη ειναι τωρα λεετε να ντελαπαρει το πουλμαν/????)
-βαλει μπλοκε
-αγορασει ακρα
-καμια 10αρια ημισλικ
-ζαντες 205
-καλα κατι ζωνες γαντια performace box Κλπ κλπ ουτε που τα μετραω ειναι τιπ για το παρκαδωρο Laughing

κι έλεγα οτι εγω εχω ριξει λεφτα στο αμαξι...

grpap έγραψε:
Ασε,πολυ πιο ακριβα!Εχω κανει δυο γαμους και ξερω.Η δευτερη γυναικα μου βεβαια ειναι πολυ πιο οικονομικη απο την πρωτη.

Ναι ε? να ξερουμε τι μας περιμένει...και για να χουμε καλο ρωτημα στην αρχη δε ξερεις ποσο "ακριβη" θα βγει φανταζομαι? Razz κατα την διάρκει "αναδυκνυει" το ταλέντο ε? Rolling eyes
grpap - Δευ 05 Νοέ 2007, 20:26:15
Θέμα δημοσίευσης:
Ετσι ακριβως!
volvos - Δευ 05 Νοέ 2007, 20:29:46
Θέμα δημοσίευσης:
grap μου δινεις ελπιδες οτι εκανα το σωστο Laughing Laughing Laughing

εξοδα σα το τεστ ντραιβ ενα πραμα ε??

leasing δε παιζει??? Laughing
sps - Δευ 05 Νοέ 2007, 21:21:15
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
grap μου δινεις ελπιδες οτι εκανα το σωστο Laughing Laughing Laughing

εξοδα σα το τεστ ντραιβ ενα πραμα ε??

leasing δε παιζει??? Laughing

Tωρα θες να σου απαντησω για το γα**?
Με αυτα που εχω ξοδεψει, θα εφτιαχνα το 206 grA και θα ετρεχα και ιταλια με τα ρεστα!
volvos - Τρι 06 Νοέ 2007, 11:48:50
Θέμα δημοσίευσης:
kala εσυ δε μετρας γιατι αν βαλουμε και τα διδυμα θα ησουν ενας μικρος βωβος Laughing
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ - Τρι 06 Νοέ 2007, 15:41:37
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

-φτιαξει μοτερ
-βαλει εξατμιση
-ξαναφτιαξει εξατμιση
-βαλει μπλοκε
-αγορασει ακρα
-καμια 10αρια ημισλικ
-ζαντες 205

Καλησπέρα!

Πέραν της πλάκας είναι λάθος να πιστεύουμε πως μπορεί να γίνει μια πόλύ καλή και ιδιαίτερη μετατροπή με διαρκεια αξιοπιστία και απόδοση με μικρό ή ανεκτό κόστος.
Εξ αρχής οριοθετείς το τί θές και για ποίο λόγο και αγοράζεις τις πιό καλές και ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΕΣ λύσεις.
Ναι κοστίζουν πολύ μα έχουν εγκυημένο αξιοπρεπές-αξι΄΄οπιστο αποτέλεσμα.
Εάν πας για μεσοβέζικες λύσεις με ημίμετρα τελικά είναι πολύ πιθανό να καταλείξεις σε παρόμοιο κόστος δίχως επαρκές αποτέλεσμα και ταλαιπωρία ώς κερασάκι στην τούρτα.

Επίσης Παναγιώτη πιστεύω πως ΔΕΝ γίνεται να έχεις αυτοκίνητο επιδόσεων και δυναμικής συμπεριφοράς τύπου αγωνιστικού και να το χαίρεσαι με τα ....ακόλουθα
1)Να μην τρίζει
2)Να μην κάνει φασαρία
3)Να έχει Α/C αυτόματο
4)Να μήν καίει
5)Να μην κοπανάει
6)Να μη θέλει ακριβά ανταλλακτικά και συντηρηση.
7)Να είναι για να πηγαίνεις και στη δουλειά σου , κολημένος εννίοτε στην κίνηση.

Τέλος προσωπικά έχω να σου προτείνω, όπως σου έχω πεί και από κοντά, (άν και βέβαια δε με πρόσεχες ιδιαίτερα) τα ακόλουθα.
Καταρχάς το 206 1,6 αξίζει να βελτιωθεί διότι το βάρος και η κατανομή του του χαρίζουν πολύ καλά δυναμικά χαρακτιριστικά και οδηγικούς χειρισμούς, πολύ καλύτερα από ένα 2.0τρο, και αυτά στο πακέτο ένός εξαιρετικού πλαισίου και γεωμετρικές δυνατότητες, πολύ καλύτερες του 106.

----Πούλα το Volvo και πάρε ένα Παντα σπόρ Laughing ή ένα Γιάρις T-sport Το (παλαιό βέβαια)

----Μοτέρ
Θαρρώ πως το κομπλέ κίτ GR A της πεζό σπόρ είναι must.
H εισαγωγή και εξαγωγή είναι συντονισμένες μεταξύ τους και με βάση τους εκκεντροφόρους, έχουν κατάλληλο συστημα τροφοδοσίας καυσίμου και ανάλογη έτοιμη ECU.
----Aνάρτηση σύστημα διεύθυνσης.
Αν δε δουλέψει αυτό που έτοιμάζεις πάρε αυτό που δίνουν οι Γάλλοι.
Υπάρχει μια κρεμαριέρα από το 206 S1600 1500 ευρά...
----Φρένα ξέρεις....
----Βάλε έναν κλωβό...1100 ευρά!
----Δύο μπάκετ!!
---- Ξύλωσε μοκέτα και ότι ξυλώνεται!
----Οταν μπορέσεις βάλε ένα κιβώτιο αγωνίστικό με ίσια δόντια και επιλογές σχέσεων.
----Παρε αγωνιστικά ελαστικά

Ε και μετα.....

----Πηγαινε Μεγαρα και κάνε 1 07 ράβοντας μερικά 106 και saxo GRA

----Πήγαινε σε καμμία Δημητσάνα και ''ζωγράφισε'' ως τοπικός ήρωας

----Θα δείξεις το ταλέντο σου που θα σε οδηγήσει σε αποδοχή σου ώς τον απόλυτο γκουρου της οδηγικής τέχνης! Laughing Laughing Laughing

Σας χαιρετώ και ελπίζω να δώ τον Pskarm με ένα αληθινό ''όπλο'' και πολλά δευτερα μπροστά!!
Laughing Laughing Laughing
Φιλικά! Laughing Laughing
Steve - Τρι 06 Νοέ 2007, 16:09:15
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε:
κωλημένος ενείοτε στην κίνηση.

Τω γάμυσαις τει μάνα!

Φειλοικά! Smile
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ - Τρι 06 Νοέ 2007, 18:55:21
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε:
κωλημένος ενείοτε στην κίνηση.

Τω γάμυσαις τει μάνα!

Φειλοικά! Smile

Συγνώμη η ορθογραφία ποτέ δεν ήταν το ατού μου.... Embarassed

Παρακαλώ διορθώστε με Smile
Steve - Τρι 06 Νοέ 2007, 19:47:24
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε:

Συγνώμη η ορθογραφία ποτέ δεν ήταν το ατού μου.... Embarassed

Παρακαλώ διορθώστε με Smile

Να σε διορθώσουμε φιλικά ή όχι? Smile
volvos - Τρι 06 Νοέ 2007, 20:08:22
Θέμα δημοσίευσης:
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΨΑΛΙΔΙΑ...
μπαλακι οφ δεξι

η αναρτηση ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙ (χαλί και όχι χάλι)
στα σαμαρακια αττικη οδο πριν epass περναγα αερα οταν πριν εκοβα τελειως.
απο στριψιμο σιγουρα το ιδιο (καλυτερη δε ξερω γιατι ευθυγραμμιση οφ)
turn in πολυ πιο δυνατο

einai πιο σφιχτη αλλα σαμαρακια κοπαναει λιγοτερο (πιο μικρο fast rebound?)
Πιστευω οτι οταν κανω καποια χλμ θα μαλακωσει και θα καταλαβαινεις λιγοτερα
MEMsound - Τρι 06 Νοέ 2007, 20:10:39
Θέμα δημοσίευσης:
Μεγειά Τάκη!
Θέλω βόλτα!!!
plaketokofths - Τρι 06 Νοέ 2007, 21:06:14
Θέμα δημοσίευσης:
Αντε καλες βόλτες & γύρους τώρα! Η πίστα των σερρών μ' αυτή την ανάρτηση θα σου πάρει την παρθενιά?
volvos - Τρι 06 Νοέ 2007, 21:32:27
Θέμα δημοσίευσης:
σκ**α θα δω
ψαλιδι αριστερο οφ
ακρα δεν ηρθαν
εχω ζημια δεξης μπιλιοφορος οχι κατι σοβαρο αλλα για να αλαλξω ακρα ή δισκους πρεπει να αλλαξω ημιαξονιο/.
απορω πως θα τρεξω
Steve - Τρι 06 Νοέ 2007, 23:26:02
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
απορω πως θα τρεξω

Κάνε μια στάση Λάρισα και πάρε το δικό μου... μιας που δεν θα τα καταφέρω να παρευρεθώ εγώ Rolling eyes Crying or Very sad
volvos - Τετ 07 Νοέ 2007, 14:35:05
Θέμα δημοσίευσης:
το βρηκα:

stevon έγραψε:
Λοιπόν μέτρηση η οποία έγινε ΤΩΡΑ , και μάλιστα σε 2 αυτ/τα

Αυτ/το..................206 1,6 xs......................206 1.6 gti..........206 1,4 ΧΤ

εμπρός...................14,9..................................14,2...................15,7

πίσω.......................19,8..................................18,9...................20,6

Σημείωση...και τα δύο αυτ/τα έχουν μαμά ανάρτηση με σχεδόν 30,000χλμ , ενώ η διαφορά τους είναι στα ελαστικά.
Το XS φοράει Conti 195/55/15 ενώ το Gti φοράει F1 195/50/15.

Προστέθηκε νέο μοντέλο , 206 ΧΤ 1.4 16v 5d με 175/65/14.

volvos - Πεμ 08 Νοέ 2007, 08:58:02
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε:
[
Καλησπέρα!

Επίσης Παναγιώτη πιστεύω πως ΔΕΝ γίνεται να έχεις αυτοκίνητο επιδόσεων και δυναμικής συμπεριφοράς τύπου αγωνιστικού και να το χαίρεσαι με τα ....ακόλουθα
1)Να μην τρίζει
2)Να μην κάνει φασαρία
3)Να έχει Α/C αυτόματο
4)Να μήν καίει
5)Να μην κοπανάει
6)Να μη θέλει ακριβά ανταλλακτικά και συντηρηση.
7)Να είναι για να πηγαίνεις και στη δουλειά σου , κολημένος εννίοτε στην κίνηση.

----Μοτέρ
Θαρρώ πως το κομπλέ κίτ GR A της πεζό σπόρ είναι must.
H εισαγωγή και εξαγωγή είναι συντονισμένες μεταξύ τους και με βάση τους εκκεντροφόρους, έχουν κατάλληλο συστημα τροφοδοσίας καυσίμου και ανάλογη έτοιμη ECU.
----Aνάρτηση σύστημα διεύθυνσης.
Αν δε δουλέψει αυτό που έτοιμάζεις πάρε αυτό που δίνουν οι Γάλλοι.
Υπάρχει μια κρεμαριέρα από το 206 S1600 1500 ευρά...
----Φρένα ξέρεις....
----Βάλε έναν κλωβό...1100 ευρά!
----Δύο μπάκετ!!
---- Ξύλωσε μοκέτα και ότι ξυλώνεται!
----Οταν μπορέσεις βάλε ένα κιβώτιο αγωνίστικό με ίσια δόντια και επιλογές σχέσεων.
----Παρε αγωνιστικά ελαστικά
Φιλικά! Laughing Laughing

το αμαξι μου

εχει
98000χλμ σε 3.5 χρονια

καιει κατα μεσο ορο 9-9.5 λτ/100χλμ μεσα στην αθηνα
το χρησιμοποιω καθε μερα για τη δουλεια μου κανοντας πολλες φορες το γυρο της αθηνας.
δε τριζει παραπανω απο ενα αλλο 206 με τοσα χλμ (σε αυτο βοηθα μια σωστη αναρτηση που δε τερματιζει)
δεν εχει βγαλει καποια φθορα που να σχετιζεται με το πειραγμα του αμαξιου και οχι του εγκεφαλου μου
εχει παμφθηνα ανταλλακτικα. π.χ. 2 ψαλιδια 150ευρω σημερα παραγγειλα
εχει μεχρι και cruise control
με τη sepring Πισω (απο διλιτρο) δεν εκανε κιχ απο θορυβο

αρα αυτα που λες γινονται μια χαρα αν ξερεις τι θες και μεχρι που θες να το πας το παραμυθακι...
volvos - Παρ 09 Νοέ 2007, 21:19:08
Θέμα δημοσίευσης:
σκαω μυτη βαρυμποπη.
στο ελα.τελευταια στροφη κρατιεμαι μεσα γιατι το φοβαμαι το αμαξι.εχει και κουκουρουκου ευθυγραμμιση και ειναι λιγο περιεργο.,
εκει ανακαλυψα χτες οτι εχει κατι κομματια απο μπετον προφανως εχουν πεσει απο μπετονιερα) και αρκετες λακουβοανωμαλιες γενικα.
σκαω πανω τους και ξαφνικα νιωθω το αμαξι λιγο στον αερα και να χανει προσφυση σα να μετατοπιζεται.
αρχιζω τα γαμοσταυριδια
και τη παπατζα και τι αγορασα και αμα χανει προσφυση ετσι τη γαμησαμε και αλλα συναφη...
οταν ηρεμησα συνηδητοποιησα οτι ειχα περασει με 3η φυλαγμενη ενω συνηθως εκει μπαινω 2α σκασμενη και.... το βουλωσα.

πριν λιγο πεταχτηκα αλεξη να παρω ζωνη και περασα απο ντριφτοπιστα...
επιβεβαιωνω αυτο που πηρα χαμπαρι λιγο χτες.
το αμαξι απλα ειναι μιση ταχυτητα πανω σχεδον παντου.
στις μισες στροφες ψυνομουνα να βαλω 3η αλλα φοβομουνα γιατι δε το ξερω ακομα...
το μονο κακο ειναι οτι κλασικα επανλθε ο βιδωμενος κωλος που ειχα και παλια χωρις καμπερ και σε χειροτερο-σπαστικο βαθμο.
ξερω ομως οτι με τα ακρα απο αλλη βδομαδα θα κανει παλι παππαδες το αμαξι.

ειμαι ΠΑΡΑ πολυ περιεργος να δω τι θα κανει Gtcc αν στελει ο ντινος τα πραγματα πριν τον αγωνα

πλεον το αμαξι εχω σαφη δειγματα οτι εχει πολλα αρχ**ια στο θεμα στριψιμο και οτι δε μπορω να ζητησω αλλα... και απο αποδοση και απο αισθηση.

υ.γ. η αναρτηση θα επιβεβαιωσω μετα την ευθυγρμμιση αλλα εχει δολοφονικο turn in . ουτε με καμπερ δεν εμπαινε τοσο αμεσα και αποτομα η μουρη μεσα. και παρολα αυτα ο κωλος εκει...
sps - Δευ 10 Δεκ 2007, 16:44:33
Θέμα δημοσίευσης:
Το Σαββατο πηγαμε ραλλυ Παλλαδιο με τον Παναγιωτη.
Εκει ειχα την ευκαιρια να δοκιμαζω συντομα το volvo 206 kit car και να παρω μια γευση απο την νεα του αναρτηση.
Η αναρτηση του λοιπον παραπεμπει σε αγωνιστικη κατασκευη,δεν εχει καμια σχεση με οτι δρομισιο εχω δοκιμασει εως τωρα.
Ειναι πολυ σφιχτη και αυτο μου αρεσε,δειχνοντας ετσι οτι το συνολο ελατηριο-ραβδοι-boun-rebound δουλευει αριστα.Απλα κρατω μια επιφυλαξη στο οτι το εμπρος μερος μου φανηκε ελαχιστα πιο μαλακο σε σχεση με πισω, αλλα αυτο ειναι κατι που αλλος μπορει να μην το καταλαβει.
Οι αλλαγες πορειας γινονται με ταχυτητα σκεψης και μονο ενω τα περιθωρια προσφυσης φαινονται τοσο ψηλα που φυσικα ηταν αδυνατο να τα βρω σε μια βολτα γνωριμιας.
Και ολα αυτα με 550 ευρω, αυτο ειναι δλδ το κλου της υποθεσης!
Απο ανεση ειναι λιγο πιο σκληρο απο το δικο μου, αλλα δεν κοπαναει, αρα δεν ενοχλει παντα.
mikerrgp - Δευ 10 Δεκ 2007, 18:03:14
Θέμα δημοσίευσης:
τακη το αμαξη σου οντως δεν ξερω αν εχει κατι ακομα να δωσει εγω στην αριστερι που πειδαει που σου ελεγα μαλ**α κοψε 8υμασαι για που λεω εκανα προσευχη αλλα το αμαξη οχι απλα εστριψε μπηκε σαν ενα γνησιο κιτ καρ δεν με φοβησαι καθολου ειναι απλα τελειο μαζεψε το μπροστινο κοματι τα μερεμετια κ τελος Wink
salex - Δευ 10 Δεκ 2007, 22:33:55
Θέμα δημοσίευσης:
Ανάρτηση τέλος, ότι έφτιαξε έφτιαξε. Πίσω στο γραφείο μελετών για την πολλαπλή εισαγωγής!

Αργύρηηηηηη... Razz
Touristas - Τρι 11 Δεκ 2007, 07:15:03
Θέμα δημοσίευσης:
Έλα ρε τι θες?
volvos - Τρι 11 Δεκ 2007, 09:46:18
Θέμα δημοσίευσης:
αργυρη εχεις πμ Laughing

η αναρτηση εμπρος παιζει να ειναι πιο ψηλα απο μαμα 1-2χιλιοστα
και πισω ειναι -1ποντο απο μαμα...θελει κατεβασμα η μουρη αρκετα

πιστευω οτι με -2ποντους εμπρος και τα ακρα με 2 μοιρες καμπερ το αμαξι θα γινει ανωμαλα στριφτερο
volvos - Σαβ 26 Απρ 2008, 13:00:43
Θέμα δημοσίευσης:
μετα απο σχεδον 5000χλμ με τη Bilstein Και εχοντας πλεον τελειωσει και περιφερειακα (ακρα-καμπερ)
μπορω πλεον να πω με βεβαιοτητα οτι το αμαξι μου ειναι μια μηχανη παραγωγης πολλαπλων οργασμων....

ειναι απλα αδιανοητο τι κανει στο δρομο και με τι ανεση και ελεγχομενα πανω απο ολα

τα αμορτισερ εχουν μαλακωσει αισθητα και το αμαξι μεχρι τις προαλλες θεωρουσα οτι ειναι η πιο ανετη αναρτηση που εχω φορεσει ποτε.
μετα οδηγησα του mike Poy exei βαλει τη παλια πεζο σπορτ μου και αναθεωρησα αφου η πεζο σπορτ ειναι ενα κλικ πιο ανετη

αλλα η αναρτηση δουλευει τοσο σωστα και ανετα που απλα δε σε ενοχλει σε λακουβες και εχω φτασει σε σημειο πλεον να βλεπω λακουβα και να μη με απασχολει να την αποφυγω!!!!!

το κρατημα της μονο πιστα με ημισλικ μπορεις να το καταλαβεις τι διαφορες εχει με μια πιο απλη
και εδω ειναι το συγκλονιστικο της υποθεσης

ενω εχεις μια ανρτηση που θελει ημιλσικ και καλη ασφλατο για να πεις οτι τη δουλευεις
ταυτοχρονα ειναι τοσο φιλικη και σωστη που ακομα και διονυσο με γλιτσα και σκονη κατω το αμαξι στριβει ταπα... το να στριβεις με 300λιμπρες ελατηριο και 22αρες σε γλιτσα δρομο και να μη φοβασαι ουτε να σε πουλαει συνεχεια το αμαξι ελεω μεγαλης σκληροτητας ειναι κατι που δυσκολα πετυχαινεις σε coilover αναρτηση!

σε θεμα απολυτης αποδοσης συνεχιζω να πιστευω οτι μια γνησια πεζο σπορτ για 206 ασφαλτινη θα ειναι σαφως καλυτερη αλλα ειλικρινα δε με νοιαζει. το μονο που με απασχολει ειναι ποσα χλμ θα βγαλουν ετσι τα αμορτισερ...αν καταφερει να βγαλει και καμια 30000χλμ στα χερια μου χωρις να πεσει τοτε μιλαμε για χρυση λυση!
volvos - Σαβ 26 Απρ 2008, 17:18:20
Θέμα δημοσίευσης:
μια μικρη ιστορια τρελλας...
γυριζοντας μεσημερι απο κουλ αλεξ κλασικα περναω απο ντριφτοπιστα...
για ενα ανεξηγητο λογο ο δρομος γλυστραγε τραγικα πιο πολυ απο οτι γλυστραει παντα (μαλλον σκονη απο αερα)

στην αριστερη πριν τη δεξια της γεφυρας με κατευθυνση προς αθηνα
φτανω αφηνω διπλωνει εντελως και παντελως και βρισκομα να ταξιδευω στην εξοδο παντιλικωμενος (ναι ναι με 206 και 22αρες πισω)

ξαφνου στην εξοδο βλεπω μπλε γκολφ 3 με παππου οδηγο ο οποιος εχει χωσει ολο το αριστερο χερι μεχρι τον αγκωνα στη μυτη και προφανως εχει ξεχασει που ειναι ο δρομος αφου βρισκεται στη μεση τελειως με το μισο και βαλε αμαξι στο αντιθετο...

κανενα θεμα κανενα αγχος αλλη μια στοφη αναποδο κατευθειαν η μουρη
προς τα εξω αντε μαζευουμε και λιγο το κωλο που παει να ξυπνησει και περναμε αερα διπλα απο το παππου ο οποιος εχει αφησει το τιμονι που κραταγε με το δεξι και κανει το σταυρο του ενω το αριστερο συνεχιζει να ειναι ΟΛΟ μεσα στη μυτη....ευτυχως που δεν ετρεχε ο παλιοτραγος και μπορεσα να τραβηχτω τελειως δεξια...

ολα αυτα με απολυτα φιλικο ελεγχο ανεση και ασφαλεια...
οτι πιο σωστο για μια αναρτηση δρομου με βλεψεις πιστας
sps - Τετ 30 Ιούλ 2008, 08:13:06
Θέμα δημοσίευσης:
Πριν απο μερικες ημερες πηγαμε με τον Παναγιωτη και οδηγησαμε το κιτκαρο στην αναβαση πιτιτσας(και καταβαση Wink )

Ενα εχω να πω:Με αυτη την αναρτηση, γεωμετρια και το μπλοκε, τα πολιτικα λάστιχα τα ξεφτιλιζει για πλακα.
Το αμαξι πλεον πρεπει να κυκλοφορει μονο με ημισλικ! Twisted evil
volvos - Τετ 30 Ιούλ 2008, 08:21:24
Θέμα δημοσίευσης:
παντως εχω σοβαρες επιφυλαξεις αν ειχα δικιο οταν ελεγα παλια πως στα μεγαρα που μου πηδαγε στα κερμπ οτι φταιει η ρυθμιση στα αμορτισερ και το πολυ ριμπαουντ και οχι τα ελατηρια Cool

μονο μια βολτα θα μας πεισει...

απο την αλλη και η πεζο σπορτ εχει τραγικα πολυ ριμπαουντ που κανει το αμαξι νευρικο και κουραστικο εθνικη αλλα σου δινει ενα turn in απο αλλο πλανητη...

σπυρο το σιφτ λαιτ πως σου φανηκε? Laughing
sps - Τετ 30 Ιούλ 2008, 16:52:59
Θέμα δημοσίευσης:
Πολυ καλο το σιφτ λαιτ αλλα θελει εξοικειωση για να το εκμεταλευτεις!
Απλη κατασκευη και ωραια παντως...
nik_marin - Παρ 09 Ιαν 2009, 00:25:33
Θέμα δημοσίευσης:
Παναγιώτη ξέρεις τι βαλβίδες έχει η ανάρτηση σου?

Progressive, Digressive , linear????

Αααα και μήπως η Peugeot Sport???
nik_marin - Παρ 09 Ιαν 2009, 00:56:13
Θέμα δημοσίευσης:
Άσε βρήκα την απάντηση σου….…..
Χαχαχαχαχ

http://www.trackday-special.gr/forum/viewtopic.php?t=333&postdays=0&postorder=asc&start=15
(…εγω εχω ομως μια αλλη απορια. μηπως ειναι απο το εμβολο?
θεωρητικα μια τετοια συμπεριφορα δε θα εξηγουνταν απο ενα πολυ digressive εμβολο σε ρυθιμισεις
τα Bilstein Ουτως ή αλλως αν θυμαμαι ειναι digressive apo το μαμα…)
nik_marin - Παρ 09 Ιαν 2009, 01:04:51
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.bilstein.com/tech.php
volvos - Παρ 09 Ιαν 2009, 09:40:49
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικα η ιστορια εδειξε οτι ειναι απο παρα πολυ μπαμπ... Crying or Very sad
sps - Παρ 09 Ιαν 2009, 10:13:41
Θέμα δημοσίευσης:
Τι εγινε, εσκασε κανενα?
volvos - Παρ 09 Ιαν 2009, 11:07:49
Θέμα δημοσίευσης:
oxi απλα στα μεγαρα ειχα παρατηρησει οτι οταν καβαλαγα κερμπ το αμαξι εχανε επαφη και γενικα εθνικη ηταν αρκετα νευρικο σε ανωμαλιες συνεχεις

τα αμορτισερ εχουν πανω απο 25000χλμ και δε μπορω να πω οτι εχουν πεσει και τιποτα το ιδιαιτερο σε αποδοση
sps - Κυρ 08 Φεβ 2009, 20:41:35
Θέμα δημοσίευσης:
Παναγιωτη μου υπενθυμιζεις σε τι υψος εχεις ρυθμισει(απο εδαφος, εως θολο, στο κεντρο του τροχου) την αναρτηση?
Γιατι εγω μετρηθηκα στα 59,5 και ισως αυτος ειναι ο λογος που μου χτυπα η αναρτηση.
Θελω να ψηλωσω δλδ αλλα δεν ξερω ποσο.(2 ποντους πιστευω)
volvos - Κυρ 08 Φεβ 2009, 22:23:22
Θέμα δημοσίευσης:
empros καπου 60.5 αν θυμαμαι καλα τα εχουμε γραψει αλλα δε θυμαμαι που
volvos - Τετ 21 Οκτ 2009, 21:54:39
Θέμα δημοσίευσης:
περιμενοντας τη δευτερη βερσιον...

μετα απο μετρησεις με σπυρο πανω σαλονικα ειδαμε οτι τα ελατηρια ηταν 40κατι ψηλα κιλα και οχι 5 που λεει η πεζο σπορτ. 2 σεναρια. δεν ειναι τα 17035 που μας ελεγε κονδωρας ή ειχαν πεσει.
παντως ετσι εξηγουνται πολλα στη συμπεριφορα του αυτοκινητου και κυριως η κακη συμπεριφορα πανω στακερμπ που τελικα τερματιζε η αναρτηση....

παραγγειλαμε νεα πεζο σπορτ απο ντιναρα r17035 κωδικος που γαλλος λεει οτι ειναι 5 κιλα. θα ερθουν και θα μπουν με νεο σεταπ που ειναι
10% πιο γρηγορο φαστ μπαμπ εμπρος .δε σκληρυναμε αλλο για ναδουμε πρωτα αν φταιει ελατηριο.

πισω αλλαξαμε λιγο ριμπαουντ για να μη ξεκολλαει τοσο αποτομα ο κωλος...

σπυρος ισχυριζεται οτι θα παρω ολοκληρα δευτερα στο χλμ με τα νεα ελατηρια και το καινουργιο σεταπ... μεγαρα ειναι τοσα χλμ Laughing Laughing Laughing αρα

κοστος για ριμπιλτ τα 4 - νεα κουζνετα - νεο δεξι πιατελο που ειχε σκαλωσει και δε ξεβιδωνε και 2 νεες φουσκες λιγο πανω απο 200....ειπατε κατι???
bilstein roullezzzzz
kane - Τετ 21 Οκτ 2009, 22:07:08
Θέμα δημοσίευσης:
χμμ και γω δε θα γλυτωσω τα μπιλσταιν μολις ρημαξουν τα πς...

Κι εκει θα αρχισουν τα δυσκολα στο σεταρισμα.

Σπυρος ειναι και λιγο παπατζας και να δω πως θα συννενοηθουμε...
volvos - Πεμ 05 Νοέ 2009, 23:18:25
Θέμα δημοσίευσης:
kaneis μεγαλο λαθος σταυρο και γενικα πολυς κοσμος σε αυτο το τομεα.

καταρχην σπυρος ειναι γα** τα παλικαρια. γνωστης και καλος στη δουλεια του.

το αν θα σου στησει σωστα το αμαξι εξαρταται απο ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ. θελει απειρες δοκιμες και πολυ στρψιμο για να δεις τι σου αρεσει.

ο καθε σπυρος κυρλακιτσης και σιαειναι εκει για να αποκοδικοποιησει αυτα που θα του πεις. εκ των προτερων μονο μαντευει τι σου αρεσει...

αρα το προβλημα το εχουμε εμεις οι ιδιοι που δε το ψαχνουμε το θεμα και περιμενουμε μασημενη τροφη.
δε το λεω για σενα.

ολοι τα ιδια σκ**α ειμαστε. εμενα ειχα την αναρτηση 40000χλμ παρταλι με την εννοια οτι παντα κατι δε μου κολλαγε και επρεπει να φτασω στο αμην για να αρχισω να ψαχνω αιτιες στα θεματα μου και να αποκοδικοποιησω συμπεριφορα αυτοκινητου που νομιζα και λαθος πραματα στην αρχη(δεν ειχα παρει καν χαμπαρι ποσο μαλακωμενα ηταν τα ελατηρια μου στο τελος.κουκουρουκου)

μα θα μου πεις θα κανεις 20δοκιμες για να δεις τι και πως.
ναι. απο τη στιγμη που δεν εχεις σωστη ρυθμιζομενη αυτο θα κανεις. και οχι μονο στα αμορτισερ (αυτο ειναι το πιο ευκολο ειδικα για σενα που εισαι διπλα τους) αλλα στην επιλογη ελατηριων που ειναι το Α και τοΩ σε μια αναρτηση...
volvos - Τρι 10 Νοέ 2009, 11:46:42
Θέμα δημοσίευσης:
τα ελατηρια τελικα ηταν τα 17035 και οχι τα r17035 kai einai 35kila οπερ 200λιμπρες....

τα r17035 ειναι απο xs και ειναι 50κιλα

και τα rc17035 ειναι απο rc N Και ειναι 65 κιλα...

οεο?
sps - Τρι 10 Νοέ 2009, 20:14:09
Θέμα δημοσίευσης:
Τωρα ποια εβαλες?
Τα R?
Δηλαδη τοσο καιρο ησουνε με 200 λιμπρες ελατηριο? Shocked
MEMsound - Τρι 10 Νοέ 2009, 20:41:21
Θέμα δημοσίευσης:
δεν εχει "βάλει" ακομα
ψαχνει να βρει...
Wink
Πάνος - Τρι 10 Νοέ 2009, 22:32:17
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτα εχω και γω ρε; Shocked
MEMsound - Τρι 10 Νοέ 2009, 23:45:10
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΗΝ μπερδευεστε - κι ας μην το μπερδεψουμε κι αυτό εδω.(υπάρχει και σχετικό τόπικ για την "206 ρουτιερ") εν συντομία εκείνη εχει ελατηρια από 106 τα οποία ειναι ~280lbs οπότε ειστε (και αποδεδειγμένα στην πράξη) οκ
volvos - Τετ 28 Απρ 2010, 09:55:00
Θέμα δημοσίευσης:
meta απο απειρες δοκιμες σε ελατηρια
εφτασαν τα πολυποθητα γκαζ απο αγγλια

μετρηθηκαν 57-58κιλα
-ειχαν παραγγελθει 55-

σε σχεση με τα 45 που ειχα απο το 106 κιτκαρ ειναι αρκετα πανω...

ντοκτορας λεει οτι δε θα κοπαναει πολυ παραπανω
ο θεος βοηθος βλεπουμε απο αυριο μαλλον
Jim207GT - Τετ 28 Απρ 2010, 10:55:23
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
meta απο απειρες δοκιμες σε ελατηρια
εφτασαν τα πολυποθητα γκαζ απο αγγλια

μετρηθηκαν 57-58κιλα
-ειχαν παραγγελθει 55-

σε σχεση με τα 45 που ειχα απο το 106 κιτκαρ ειναι αρκετα πανω...

ντοκτορας λεει οτι δε θα κοπαναει πολυ παραπανω
ο θεος βοηθος βλεπουμε απο αυριο μαλλον

Παπαρούλη εγώ σου παρέγγειλα αυτά "external diameter 100mm, 18cm(180mm) lenght and 60kg tension(aprox 330lbs if I am right with the calc)."
Αρα και λίγο είναι Laughing Laughing Laughing
Αντε να δούμε και χαμηλά 11αρια και με την ευχή μου και 10αρια!!!
volvos - Τετ 28 Απρ 2010, 11:07:43
Θέμα δημοσίευσης:
AAAAAAAAA
60aria ειχα παρει??
οιλααααα κοπανημα που θα φαωωω
MEMsound - Τετ 28 Απρ 2010, 11:37:10
Θέμα δημοσίευσης:
δεν παλευεσαι λεμε!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
salex - Τετ 28 Απρ 2010, 13:20:42
Θέμα δημοσίευσης:
Έλα τώρα, λίγο κοπάνημα παραπάνω δεν έβλαψε ποτέ!

Σωστά Μάνθε; Razz
MEMsound - Τετ 28 Απρ 2010, 13:28:27
Θέμα δημοσίευσης:
δεν χρειαζεται να κατσεις και για καφε
τον φτιαχνεις στην διαδρομη και αραζεις στο παγκακι και τον πινεις
volvos - Παρ 30 Απρ 2010, 10:52:40
Θέμα δημοσίευσης:
αγαπαμε πουπακη...

πλεον ο τιτλος θα επρεπε να ειναι
bilstein 40mm+Gaz springs 60kgr/cm

παραδοξως το αμαξι δε κοπαναει παραπανω εχω σχεδον παθει σοκ
πιασαμε τα υψη της πεζο σπορτ με παρα πολυ μεγαλη ανεση
μπροστα εχει να κατεβει 2.3ποντους ακομα κααι αν το ηξερα θα ειχα παρει 20αρια σε μηκος ελατηρια και οχι 18αρια

διαφορα μπρος πισω 3ποντοι

φιλοσοφικα μετρησαμε τη διαφορα που δινει πεζο σπορτ σε υψη
(10.5με37 στα ψαλιδια μπρος και πανω βαση αμορτισερ πισω)
και εβγαινε 2.5με3 ποντους στο περιπου στα μαρσπιε που μετρανε οι κοινοι θνητοι
θεωρω οτι το 3 παρα ειναι ιδανικο για καμπερωμενους και το 3 και κατι για μη καμπερωμενους...

υ.γ. πιστευω οτι οταν περασει τα συνορα μεσα απο τα βουνα παρεα με τους λαθρομεταναστες το γκρλ θα φερει το λειζερ να τσεκαρουμε το ντοκτορα
MEMsound - Παρ 30 Απρ 2010, 11:20:04
Θέμα δημοσίευσης:
μεγειες
μεγειες
Laughing Laughing Laughing
Jim207GT - Παρ 30 Απρ 2010, 11:45:16
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτά είναι μεγειες μεγειές, ετοιμάσου να πάθεις πλάκα ειδικά κατά το φρενάρισμα και turn in..... Αντε άμα βρω κάνα semi θα ρθω και εγώ μέγαρα να σε σπρώχνω.... Laughing Laughing Laughing
volvos - Πεμ 23 Σεπ 2010, 21:59:59
Θέμα δημοσίευσης:
volvoαναρτηση βερσιον χχχ

epeidh τη προηγουμενη φορα που την εφτιαξα τα εκλασε σε μολις 18000χλμ ειπα να δοκιμασω πουπακη γιατι βαριομουνα να ασχοληθω

ο ντοκτορ την εστειλε στο μπαντ

το κακο ειναι οτι του ειπα οτι ηταν μαλακη κλπ κλπ

κατι σα να λες στο τρελλο να χεζει και αυτος ξεκολιαστηκε

η αναρτηση ειναι πλεον οτι πιο σκληρο εχω οδηγησει ποτε στη ζωη μου.
απλα δεν υπαρχει αυτο το πραμα

στα πρωτα πεντε λεπτα θες να ξερασεις
στα 20ριχνεις καντηλια

και καπου εκει εφτασα μερκουρη οπου εγινε το ελα να δεις.
ενα απιστευτο πραμα να χοροπηδας πανω στις ανωμαλιες ενω εισαι με τα 4 και νιωθεις το αμαξι να ειναι στον αερα και εκει πανω να τραβας τιμονια ή να πατας γκαζι και να βλεπεις το αμαξι να αντιδρα ή το μπλοκε να κλειδωνει!!
αλλα ειναι τοσο σκληρο που ΔΕ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ

ευχομαι να μαλακωσει λιγο γιατι δεν αντεχω οικονομικα να τη ξανασεταρω
volvos - Πεμ 23 Σεπ 2010, 22:03:06
Θέμα δημοσίευσης:
για να καταλαβετε τι εννοω οταν περναω φρεατια καταλαβαινω τι ειναι γιατι απλουστατα ο ΟΤΕ-ΔΕΗ ειναι 3 γραμματα ενω ΕΥΔΑΠ ειναι 5.....
profitis - Πεμ 23 Σεπ 2010, 22:09:13
Θέμα δημοσίευσης:
Ha Ha Rotfl Rotfl Rotfl

Για να μαθεις να εισαι μλκας την αλλη φορα...
Πάνος - Πεμ 23 Σεπ 2010, 22:19:41
Θέμα δημοσίευσης:
Σιγα που θα μαλακωσει.
Οσο παιρνανε τα χλμ θα γινεται χειροτερη.
Τα αμορτισερ ειναι απο 2ο rebuild;
volvos - Πεμ 23 Σεπ 2010, 22:24:01
Θέμα δημοσίευσης:
3o

παντα μαλακωνουν λιγο μετα τα πρωτα 1000-2000χλμ

το κακο ειναι οτι πηγα και του ειπα οτι θελω να κανω 11 και αυτος με πιστεψε
Very happy
Πάνος - Πεμ 23 Σεπ 2010, 22:29:07
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν παιζεσαι. Laughing Laughing

2ο rebuild σου εβγαλε 18.000χλμ;

Ε μεχρι τα χριστουγεννα θα θες νεα αναρτηση παλι. Wink
profitis - Πεμ 23 Σεπ 2010, 22:32:51
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα...Αυτο λεγαμε με Salex σημερα...
Οταν εσυ θα κανεις 11 Μεγαρα,τοτε θα ανακαμψει και η ελληνικη οικονομια. Laughing Laughing Laughing
volvos - Πεμ 23 Σεπ 2010, 22:42:33
Θέμα δημοσίευσης:
καταρχην ποιος μαλ**α εισαι εσυ??? Laughing

το 11 αγαπη μου για να γινει θελει 4 πραματα πλεον
α/ 2 καινουργια λαστιχα εμπρος
β. να βαλω τη βαση εγκεφαλου που εχω παρει
γ. να βαλω το μαμα σεβρο παλι πανω
δ. να παω με καθαρο μυαλο και καθαρη πιστα και χρονο να ξαναθυμηθω τα πατηματα

οταν εχεις να πας να οδηγησεις στο οριο πανω απο 1 χρονο στη πιστα ειναι σα εισαι πρωταρης πας ψαχνοντας απλα λογω εμπειριας δε ταλαιπωρεις και ταλαιπωρεισαι
profitis - Πεμ 23 Σεπ 2010, 23:04:24
Θέμα δημοσίευσης:
Αμα φτιαξτε το κwλοforum,θα γραφω με το κανονικο account μου(pughell). Evil

11 παντως Μεγαρα δεν κανεις ακομα και με καθαρο βρακι και φρεσκοπλυμμενη κwλοτρυπιδα να πας... Laughing Laughing Laughing
Πάνος - Πεμ 23 Σεπ 2010, 23:09:46
Θέμα δημοσίευσης:
profitis έγραψε:

Οταν εσυ θα κανεις 11 Μεγαρα,τοτε θα ανακαμψει και η ελληνικη οικονομια. Laughing Laughing Laughing

To 20-11 δηλαδη... Laughing Laughing Laughing
Τυχαιο...δεν νομιζω.
plaketokofths - Παρ 24 Σεπ 2010, 00:14:57
Θέμα δημοσίευσης:
volve thn γυναικα την πήγες βόλτα με την καινούρια σου ανάρτηση? Shoot Shoot Shoot Hunter Hunter Hunter Hunter Mr. Green Mr. Green
volvos - Παρ 24 Σεπ 2010, 09:10:05
Θέμα δημοσίευσης:
re καραγκιοζη εχω κανω 12.4
με διαλυμενο σαζμαν
κομμενο καλωδιο στο μαπ
διαλυμενη αναρτηση με 200λιμπρες ελατηριο
τελειωμενα 888
με τα ds performance Μπροστα
και τη ταυτοτητα στο φαρυγγα

υπαρχει και βιντεο στο youtube απιστε θωμα

θεωρεις δηλαδη απο οσα εχω κανει 1.5 χρονο τωρα στο αμαξι δε μπορω να παρω 4 δεκατα?
profitis - Παρ 24 Σεπ 2010, 09:47:53
Θέμα δημοσίευσης:
Αν λες εμενα,για να γινει το 12,4 -> 11,θελεις αλλη τοση δυναμη σε σχεση με οταν ησουν ΦΠΕ...

Φυσικα εντελως ξυλωμενος χωρις καν καθισματα,με 4πιστονα οπωσδηποτε,με slick μιας και με 8αρια χλωμο...
Φτανουν αυτα; Question

Ε,ποτε ειπαμε οτι θα παρεις και εσυ Saxo 1100; Laughing Laughing Laughing
volvos - Παρ 24 Σεπ 2010, 11:42:46
Θέμα δημοσίευσης:
a. εγω δεν ειπα να κανω 11 ξερο
και 11.9 καλα ειναι Laughing

β. για μια ακομα φορα αποδεικνυεις οτι η σχεση σου με τη πιστα ειναι ακαδημαικου ενδιαφεροντος αφου ειδικα σε πιστα σα τα μεγαρα δε κερδιζεις τιποτα απο αλογα εκτος αν βρεθεις με τα διπλασια......

γ. επισης τα τετραπιστονα θα σου κλεψουν απο τα 3000 ελαχιστα δεκατα σε μια πιστα σα τα μεγαρα που φρεναρεις ον οφ χωρις να ζυγιζεις το αμαξι με τα φρενα
profitis - Παρ 24 Σεπ 2010, 14:27:36
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
β. για μια ακομα φορα αποδεικνυεις οτι η σχεση σου με τη πιστα ειναι ακαδημαικου ενδιαφεροντος αφου ειδικα σε πιστα σα τα μεγαρα δε κερδιζεις τιποτα απο αλογα εκτος αν βρεθεις με τα διπλασια......

Ε,ναι...Εγω ειμαι ασχετος,εσυ που μεχρι περσι δεν ηξερες τι ειναι εκκεντροφορος,εμαθες ξαφνικα οτι τα αλογα δεν παιζουν ρολο στην πιστα...
Οποτε ΟΚ,βγαλε ολα τα πραγματα σου,βαλτα στου καλαματιανου ή στου 30cm και κανε τον ιδιο χρονο με αυτον που κανεις τωρα,αφου ετσι και αλλιως τα αλογα δεν εχουν σχεση... Rolling eyes

volvos έγραψε:
γ. επισης τα τετραπιστονα θα σου κλεψουν απο τα 3000 ελαχιστα δεκατα σε μια πιστα σα τα μεγαρα που φρεναρεις ον οφ χωρις να ζυγιζεις το αμαξι με τα φρενα

Πανμεγιστο κουλαδι,πες οτι δεν μπορεις να πατησεις το πενταλ του φρενου σαν ανθρωπος και ασε τα υπολοιπα...
Εκτος και οταν περασες απο Ιταλια,σταματησες στην σχολη του de Adamich και σου εδειξε και τον σωστο τροπο για να στριβεις στα Μεγαρα...
...κατσικι! Laughing Laughing Laughing
volvos - Παρ 24 Σεπ 2010, 15:29:05
Θέμα δημοσίευσης:
exei παει φιλος στη σχολη του κυριου και ηταν μουφα ολιγον τι....

τωρα για τα υπολοιπα ο καθε ενας κρινει εδω μεσα Cool
volvos - Τρι 26 Οκτ 2010, 14:16:03
Θέμα δημοσίευσης:
ιδου και το αποτελσμα στη πιστα
ειχα τοσο καιρο την ελπιδα μπας και πιστα δουλευε και τουλαχιστον συγχωρουσα το κοπανημα δρομο

αλλα εν ολιγοις ειναι οτι χειροτερο εχω οδηγησει ποτε στη ζωη μου...

οποτε προς γνωση και συμμορφωση ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΝΤ ΣΠΟΡΤ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ ΜΠΙΛΣΤΑΙΝ

ΣΤΕΛΙΟ ΜΗ ΠΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ

http://www.youtube.com/watch?v=4fvxNrfg7qo&feature=player_embedded
MEMsound - Τρι 26 Οκτ 2010, 15:30:27
Θέμα δημοσίευσης:
(μιας και το μεσημερι εκανα το κιτκαρο βολτα στο λεκανοπεδιο...το μενου ειχε ποικιλίοα διαδρομών...αλλα εγω δεν ειχα λεφτα μαζι μου ο μαλ**ας...και ο κιτκαρος ειχε αναμενο λαμπακι οποτε παντου πηγαινα "κυρια")

ρεεεεεεε ο μπαντοτετοιος το εχει κανει ΑΘΛΙΟ το αμαξι...
ελεος ποση συμπιεση εβαλε επιτελους!!!
ουτε σε πιστα BTCC να ετρεχε το αμαξι με ταχητητες απο 150km/h και πάνω...

σε σαμαριακα φευγει το ποδι απ το γκαζι ελεος
το πισω μερος παλευετε
εμπρος ειναι οτι να ναι... Confused Confused Confused
Sidobre - Τρι 26 Οκτ 2010, 15:46:07
Θέμα δημοσίευσης:
ωχ το πήγες βόλτα;

πάει και αυτο... Laughing Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Τρι 26 Οκτ 2010, 15:53:59
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing