volvos έγραψε: |
to astra 1.6t εγω ξερω οτι ειναι ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ για τη κατηγορια και σιγουρα πολυ πιο γρηγορο απο golf tsi 140... που εγραψες.
μηπως παιζει κατι με μοτερ? το εχεις στο σπορτ? |
volvos έγραψε: |
o καταλληλος ανθρωπος ειναι το papaki για να σου απαντησει καθως οταν δουλευε στο ams τα ειχε αρκετο καιρο οδηγησει ολα αυτα.
to astra 1.6t εγω ξερω οτι ειναι ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ για τη κατηγορια και σιγουρα πολυ πιο γρηγορο απο golf tsi 140... που εγραψες. μηπως παιζει κατι με μοτερ? το εχεις στο σπορτ? το 207gt einai καλο αμαξι με ενα μεγαλο μειον τελικα. το esp. το ραλλυ για μενα ειναι τελεως μαλ***α επιλογη αν εχεις τα εξτρα 2000 του gt. αν δε τα εχεις οκ. δε πας να οδηγησεις και το golf gt? ![]() |
Jim207GT έγραψε: |
Υ.Σ Ισος να γερνάω αλλά αρχίζω να την βρίσκω με την χλύδα του GT!
(Θα τρίζουν τα κοκκαλα του 1.3μου με τα 810KG του ούτε επένδηση στις πόρτες δεν είχε........άλλες εποχές.........) |
giannis27 έγραψε: |
καλησπερα jim207gt!
το ραλλυ το εβλεπα σαν μια επιλογη λογο τιμης! τελικα μετα απο πολυ διαβασμα μεσα στο φορουμ καταληξα οτι το ραλυ δεν ειναι μενα κ θα τρελενομουν παρα πολυ αν εβλεπα να με περναει κανα γκολφακι με 140 αλογα ![]() κ γιατι να παρω ενα αμαξι καινουργιο κ να ψαχνωμαι με προγραμματα εξατμισεις αναρτησεις?τα οποια θα βγουν κανα 3.000 χιλιαρικα κ να μην δωσο 22.500 κ να παρω ενα rc? |
xxx έγραψε: |
Παρε και τη γνωμη ενος φιλου μου για το νεο 207 ραλλυ.Αυτος εχει 206 1.4 " Σήμερα-πολύ επίκαιρα, σε σχέση με το θέμα μας-οδήγησα το 207 RALLYE ενός συμφοιτητή μου. Μπορώ να πώ ότι δεν ήταν τόσο άσχημο όσο το περίμενα, μετά από όσα έχω ακούσει... Ήταν ακόμη χειρότερο! Και εξηγούμαι: Η αίσθηση των χειριστηρίων-ως βάρος-δεν απήχε πολύ από αυτήν που είχα στο Bravo, π.χ. Αυτό δε θα ήταν κακό, αν δε λεγόταν RALLYE. Ως αμάξι-ταξιδευτής πρέπει να είναι μια χαρά. Αλλά παιδιά, σε στροφιλίκι-για το Καστρίτσι μιλάω, οι της Πάτρας ξέρετε-και στενό ειδικά στροφιλίκι δεν παλεύεται... Μούτρα πολλά, μάλλον λόγω βάρους-ειδικά μπροστά, αναίσθητη ουρά, λόγω esp, τιμόνι πραγματικά πανάλαφρο-για κακό το λέω. Και έλεγα ότι ούτε το 206 μου έχει πολύ καλό τιμόνι, αλλά μετά από την εμπειρία μου ανακάλεσα πλήρως! Δεν ξέρω τι ταχυδακτυλουργικά μπορείς να κάνεις για να πας αυτό το αμάξι χαμογελώντας, αλλά εγώ σε ένα τέταρτο-εικοσάλεπτο δεν τα τόλμησα (αν γίνονται, κιόλας)... Μετά με πήγε βόλτα το παιδί που το έχει. Η αίσθηση δεν απείχε πολύ από αυτήν που είχα αποκομίσει ο ίδιος. Πάλευε να πλασάρει κάπως το αμάξι στην είσοδο, αλλά και να γινόταν αυτό έννοιοθες ότι είχες χάσει άπειρη ταχύτητα-άρα και χρόνο. Μετά έκανα την ίδια διαδρομή με το δικό μου, με το παιδί στη θέση του συνοδηγού... Του είπα στο τέλος ότι πήγαμε σβέλτα, αυτός νόμιζε ότι πήγαμε flat-out!!! Ας είναι 1.4, με 90 άλογα το 206. Ο χαρακτήρας του σου επιτρέπει-δε λέω, παίζει και η ανάρτηση το ρόλο της-να συμμετέχεις απείρως περισσότερο στη διαμόρφωση της τροχιάς του. Η ουρά τοποθετείται όσο θες-ειδικά όταν αρχίσεις να το μαθαίνεις, το τιμόνι σε πληροφορεί αισθητά περισσότερο και το σώμα του αμαξιού νιώθεις να ακολουθεί σαφέστατα τις όποιες εντολές σου. Στην κατηφόρα οδήγησε το παιδί αυτό. Δεν πήγαμε γρήγορα, αλλά κατάλαβε τη διαφορά στην αίσθηση του αυτοκινήτου. Μου'πε πως θα'θελε να έχει το δικό μου στήσιμο. Το αμάξι-για το 207 λέω-δεν είναι καθόλου κακό. Ειδικά ως ποιότητα εσωτερικού, άνεση κτλ. Αλλά-δυστυχώς κατ' εμέ-βλέπει κανείς στην πράξη μια αλλαγή πλέυσης της peugeot προς άλλα μονοπάτια. Έχω την εντύπωση ότι πρόλαβα το τελευταίο peugeot από αυτά που θα ήθελα να έχω..." |