micra_iro έγραψε: |
να σου πω ενα πραγμα, οτι βαλεις στο αμαξι ποτε δεν θα μπορεσεις να κερδισεις χρηματα απο αυτα ισως καποιο ποσο, ας πουμε οτι το αμαξι το αγορασες 15χιλιαδες και με αυτα που του εβαλες να να εχει φτασει η αξια του στις 20χιλιαδες,αν ομως ζητησεις 20 χιλιαρικα κανεις δεν θα στα δωσει για τον απλουστατο λογο οτι με 20 χιλιαρικα παιρνεις ενα καινουργιο αυτοκινητο,
προτεινω λοιπον να κρατησεις τα πραγματα που μπορεις να ξαναχρησιμοποιησεις στο καινουριο σου αμαξι ή να τα πουλησεις τμηματικα περισσοτερα χρηματα θα βγαλεις |
DimiP έγραψε: | ||
μα εγω δε ρωτησα αυτο , αλλο ρωτησα. ![]() παιδια εβαλα χλμ και ετος αποκτησης. βοηθηστε να δω τι τιμη θα βαλω , μην γραφετε για τα εξτρα κ.λ.π. Αυτο το ξερω, απλα θα ηθελα τι γνωμη σας αν θελατε αυτο το αμαξι τι λεφτα θα ησαστε διατεθημενοι να δωσετε ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
Εγώ θα σου πρότεινα ότι έξτρα μπορείς να το πουλήσεις ξεχωριστά...
Η τιμή εξαρτάται αποκλειστικά από το έτος και τα χλμ. Στην καλύτερη 7.000 ευρώ, αλλά και πάλι πιστεύω είναι πολύ δύσκολο. Ποιος θα πάρει γαλλικό εξαετίας με 75 άλογα; Και ας έχει όλα τα έξτρα του κόσμου... |
crusader έγραψε: |
€5.000 |
Σέρμπης Κώστας έγραψε: |
5-7000
να ρωτησω και κατι επι τη ευκαιρια??τα μαυρα πλαστικα αν βαφτουν δε βγαινει μετα το χρωμα? |
DimiP έγραψε: |
Eυχαριστω για τις απαντησεις σας αν και σας βρισκω λιγο απαισιοδοξους αλλα αυτο οφειλετε καθαρα στην ανθρωπινη φυση.Δηλ.
οσο κιαν εξηγησα οτι θελω τη γνωμη καποιου που ειναι διατεθημενος και θελει να αγορασει το συγκεκριμενο αμαξι (εννοειται με τις ζαντες το ηχοσυστημα και ολα τα λοιπα) πηρα αρκετες απαντησεις του στυλ "πουλα το μαμα και πουλα μετα τα εξτρα χωριστα".. |
Τελος παντων ολοι δωσατε απαντησεις με βαση του ποσο πιστευετε πως κανει το αυτοκινητο (αν και δεν ζητουσα αυτο) αλλα ειναι απολυτα κατανοητο μια και εγινε πιστευω υποσυνηδητα - σιγουρα το 1400αρι δεν ζητιεται. |
Παντως για να λυσω αποριες το αμαξι θα μπει αγγελια κομπλε οΜως με μια α τιμη και χωρις το ηχοσυστημα α - 1000 Ευρω. |
elias έγραψε: |
6500-7000 ευρώ. Τέλος να ξέρεις ότι το 5θ έχει μεγαλύτερη ζήτηση από 3θ. |
Και από περιέργεια... αφού έκανες τόσο κόπο να το φτιάξεις... γιατί το δίνεις; και ποιο άλλο αυτοκίνητο σε έβαλε σε τέτοιες σκέψεις; |
micra_iro έγραψε: |
να σου πω ενα πραγμα, οτι βαλεις στο αμαξι ποτε δεν θα μπορεσεις να κερδισεις χρηματα απο αυτα ισως καποιο ποσο, ας πουμε οτι το αμαξι το αγορασες 15χιλιαδες και με αυτα που του εβαλες να να εχει φτασει η αξια του στις 20χιλιαδες,αν ομως ζητησεις 20 χιλιαρικα κανεις δεν θα στα δωσει για τον απλουστατο λογο οτι με 20 χιλιαρικα παιρνεις ενα καινουργιο αυτοκινητο,
προτεινω λοιπον να κρατησεις τα πραγματα που μπορεις να ξαναχρησιμοποιησεις στο καινουριο σου αμαξι ή να τα πουλησεις τμηματικα περισσοτερα χρηματα θα βγαλεις |
Και από περιέργεια... αφού έκανες τόσο κόπο να το φτιάξεις... γιατί το δίνεις; και ποιο άλλο αυτοκίνητο σε έβαλε σε τέτοιες σκέψεις; |
Giannis307 έγραψε: | ||
Πολυ αισιοδοξο σε βρισκω.... 7000 ευρω?οχι απλα πολλα παμπολλα για αμαξι με 100.000 και χλμ...Εδω περσι το δικο μου επιανε 8000ευρω με 35.000 χλμ και πραγματικα χωρις το παραμικρο και μοντελο 03.... |
elias έγραψε: | ||||
Χωρίς να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου, δεν μιλάμε για οποιοδήποτε αυτοκίνητο με 100.000 χλμ αλλά για το αυτοκίνητο του dimip με όλα αυτά που έχει πάνω και στην κατάσταση που το έχει. Το δικό μου (με ζάντες, εξάτμιση, φρένα και αμορτισέρ 2λιτρου) σε αντιπροσωπεία που ρώτησα το παίρνει 6500 ευρώ και έχει πάνω από 160.000 χλμ. Ενός γνωστού μου το 206 1.1 χωρίς τίποτα πάνω, ούτε στροφόμετρο και ψιλοτρακαρισμένο 3 φορές το παίρνει 2800 ευρώ. Μήπως τα 5000 ευρώ είναι τιμές για την Αθήνα που γέμισε ο τόπος αυτοκίνητα? |
elias έγραψε: |
...Μήπως τα 5000 ευρώ είναι τιμές για την Αθήνα που γέμισε ο τόπος αυτοκίνητα? |