plaketokofths έγραψε: |
εχω την εντύπωση πως μεταξύ των χωρών της ΕΕ δεν πληρώνεις τελωνειακό δασμό, τουλάχιστον μέσω ebay. |
karmagos έγραψε: | ||
αυτο δεν ειπα ρε φιλε,δε το καταλαβες;ειμαστε η μονη χωρα που εχουμε τελωνειο στην ΕΕ.ΜΑΓΙΣΕΤΑ! |
plaketokofths έγραψε: | ||||
ναι φιλε εχεις δικιο, ξεχασα να γράψω - διευκρινήσω πως αν αγοράσεις κάτι ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ μέσω ebay δεν πληρώνεις τελωνειακό δασμό εαν η χωρα απο όπου ερχεται το προιόν είναι μελος της ΕΕ. Με τα αυτοκίνητα δεν ξέρω τι παίζει.... |
karmagos έγραψε: | ||||||
εσυ μιλας για ελτα πακετα,αλλο το ενα αλλο το αλλο! |
brz20 έγραψε: |
Παντως το να παρεις καποιον που ξερει απο αυτα ειναι καλο.
Στην Γερμανια παιζονται πολλα με μηδενισμους κοντερ και αλλα τετοια κολπα. Το εχω ακουσει απο καλη πηγη. |
StorM_GmA έγραψε: |
είχα γνωστό παλιά που είχε σαν "δεύτερη" δουλειά να φέρνει αμάξια απο
γερμανία...είχε γυναίκα γερμανίδα και μάλλον, χωρίς να ξέρω λεπτομέριες, είχε δραματική έκπτωση...εννοείται πως είχε τα κοννέ του και Ελλάδα και Γερμανία...θυμάμαι με έβαλε μια μέρα στο autoscout και μου έφερνε skyline με 3-5.000ευρώ πάνω απο την τιμή που έλεγε στο site...και ελληνικές πινακίδες και τα πάντα...σίγουρα δεν ήταν όλα τα λεφτά για την πάρτυ του αλλά και 1 χιλιάρικο να κερδίζει απο κάθε αμάξι...ειναι και γ@μώ! μόνο που δεν τον ρώτησα αν μέσα στην τιμή έχει και μετατροπή σε αριστεροτίμονο ![]() πάντως υπάρχουν πολλοί που κάνουν αυτή την "δουλειά"...προσωπικά τυχαίνει να έχω γνωρίσει 2 άτομα... δεν ξέρω τι ακριβώς κάνουν πάντως το αμάξι έρχεται κατα πολύ φθινότερα απ' ότι να πάω εγώ π.χ να το φέρω μόνος μου... |
Παράθεση: |
Storm εμπαινες παλιοτερα στον mad server chat; |
Αν υπαρχει καποιο email που κανει αυτη τη δουλεια και ειναι καλος ριχτε το εδω να το εχουμε στα υποψιν μας! |
StorM_GmA έγραψε: | ||
ναι μια φορά κι έναν καιρό ![]() |
με τον συγκεκριμένο τύπο δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας... ερχόταν που και που σε ενα net cafe που δούλευα...δεν έχω ιδέα αν πάει πλέον μιας και δεν έχω επαφές απο κει...αποφάσισε εσύ τί θέλεις να φέρεις πάντως και την άκρη κάπως θα την βρούμε! |
StorM_GmA έγραψε: |
3-5.000ευρώ πάνω απο την τιμή που έλεγε στο site |