MEMsound έγραψε: |
ακρως ενδιαφέρον...
πρέπει να βρω ενα Pda.... βασικά... (ή μάλλον τα λεφτά για ενα pda ή laptop + gps...) |
DIMCHRI έγραψε: |
εμένα μου βγάζει gps : com port error.....
![]() |
orestis έγραψε: | ||
βαλε την ιδια ρυθμιση που εχεις για το destainator |
fynos έγραψε: |
Και εμένα το Chrono δεν δουλεύει πουθενά και με τίποτα σε κανένα από τα 2 PDA.
Δεν μου εμφανίζει το error για την θύρα μίας και ξέρω ότι παίζω από com 1- 4 ! Αλλά κολλάει στην αναμονή του σήματος GPS ! |
fynos έγραψε: |
Ναι αυτό έχω στο ένα από τα δύο GPS μου, πολύ χρήσιμο !! |
volvos έγραψε: |
ποσο χαιβανια ειστε??
μπεστε στο trackday special και γραψτε στα αγγλικα το προβλημα μας στο συχρονισμο στο αναλογο τοπικ. θα σας απαντησει κατευθειαν ο ανθρωπος που το φτιαχνει το προγραμμα...εξυπηρετηση στο μαξ ![]() |
ποσο χαιβανια ειστε??
μπεστε στο trackday special και γραψτε στα αγγλικα το προβλημα μας στο συχρονισμο στο αναλογο τοπικ. θα σας απαντησει κατευθειαν ο ανθρωπος που το φτιαχνει το προγραμμα...εξυπηρετηση στο μαξ ![]() |
DIMCHRI έγραψε: | ||
Που είπες να μπούμε ;;; που θα το βρούμε αυτό που έγραψες ;;; |
νομιζω πως το ρυθμισα κι εγω...
δεν το δοκιμασα στο δρομο αλλα τουλάχιστον δειχνει οτι παίρνει σημα com4 (ότι και στο destinatοr) ταχυτητα 115200 ( >> ) αλλα πριν από όλα πρώτα θέλει κλείσιμο και reset all (μεσα στο "set") αργότερα θα βγω μι βολτούλα στο ντραφι... αν τυχόν περάσεις κανείς σας από δω να ειναι προσεκτικός..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ωραια... γιατι ενοιωθα μοναξια... ![]() ![]() ![]() ![]() χμμμμμ ενα τέτοιο http://www.semsons.com/i737blgps5hz.html που βρισκουμε εδω ελλάδα? ή ειναι υπερβολη? |
![]() ![]() ![]() ![]() ωραια... γιατι ενοιωθα μοναξια... ![]() ![]() ![]() ![]() χμμμμμ ενα τέτοιο http://www.semsons.com/i737blgps5hz.html που βρισκουμε εδω ελλάδα? ή ειναι υπερβολη? |
Mανθο για πιστα μαλλον το κοβω ψηλοαπαραιτητο αφου το αθερμικο παρμπριζ σου + ρανταρ μεγαρα θα σου κανουν ενα σημα ομορφια
συν οτι με το Gps receiver poy eχει η συσκευη θα εχεις 2hz to poly επισης αν προσξες στο σαιτ σε καποιες συσκευες λεει οτι τα 5 τα πιανει για συγκεκριμενα προγραμματα το κρονο το υποστηριζει αν θυμαμαι γνωμη μου περιμενε λιγο καθως ηδη εχουν αρχισει να κανουν την εμφανιση τους τα 10hz και επιπλεον στειλε πμ στον κρονο απο τρακντει να σου προτεινει ενα ![]() |
DIMCHRI έγραψε: |
Βέβαια έκανα σχεδόν 2 λεπτά να τα πιάσω γιατί είχε πολύ κίνηση.... ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
αααα εσυ εισαι πολυ γρηγορος εγω εκανα 6λεπτά και κάτι ![]() πάνω που ειχα πιάσει 50km/h σταμάτησα και βοήθησα μια γιαγια να περάσει το δρόμο ![]() |
to hz σημαινει ποσες φορες το δευτερολεπτο ανανεωνει σημα...
το 1χερτζ σημαινει μια φορα το δευτερολετπο αρα εχεις ακριβεια 1δευτερο ![]() ![]() ![]() τα 10χερτζ σημαινει 10φορες ανα δευτερο αρα ακριβεια 1 δεκατο |
SnakeMJK έγραψε: |
λέτε να πάρω και τα suction cups για λαπτοπ ώστε να κουμπώνει το asus στο παρμπρίζ; |
SnakeMJK έγραψε: |
μου ήρθε χθες η κεραία... άψογη συνεργασία με το chronogps. βαρέθηκα να κάνω τον γύρο του τετραγώνου του σπιτιού μου ![]() τώρα περιμένω τα garmin από steve.... ακόμα.... |