| PoiSoN® έγραψε: |
| ου.........ΣΤΑΝΤΑΡ!!!!!!!!
Φαντάζεστε να έχετε κοπανήσει σε μια τρελή λακκούβα τον τρόπο που θα παίρνατε μετά τηλέφωνο….εγώ τουλάχιστον θα τις άρχιζα τα καντήλια αντί για καλημέρα!!!!!!!! |
| alemao_rallye έγραψε: |
| Τετραψήφιο αριθμό για αναφορά κακοτεχνιών στους δρόμους καθιερώνει το ΥΠΕΧΩΔΕ
|
| Svstouk έγραψε: | ||
Πιστεύεις φίλε μου ότι θα το απαντάνε; Με φαντάζομαι να τους παίρνω τηλέφωνο, να ακούω ότι η γραμμή μου είναι σε γραμμή προτεραιότητας, παρακαλώ να περιμένω, και όντως να περιμένω μέχρι του Αγίου... |
| teoman έγραψε: |
| Μήπως έχουν βάλει τηλεφωνητή?
"Παρακαλώ,αφηστέ οδό και αριθμό που είδατε την κακοτεχνία και θα στείλουμε συνεργείο....." Λέτε να είναι ροζ τηλεφώνο και να μας συνδέουν με τίποτα Σιγκαπούρη (ή στην καλύτερη με Κάϊρο |
| 1.1 i love you έγραψε: |
καλημερα....δεν θελω να φανω κακος αλλα σε ποσες κλησεις εχουν επισκευασθει οι 109 λακουβες.... | shark_zak έγραψε: | ||
καλημερα....δεν θελω να φανω κακος αλλα σε ποσες κλησεις εχουν επισκευασθει οι 109 λακουβες.... |
| shark_zak έγραψε: | ||
καλημερα....δεν θελω να φανω κακος αλλα σε ποσες κλησεις εχουν επισκευασθει οι 109 λακουβες.... |
| konstantinos έγραψε: | ||||
Για να λέμε όμως και του στραβού το δίκιο... στα Μελίσσια έχουν πιάσει δουλειά. |
| 1.1 i love you έγραψε: | ||||
|
μακαρι και οι δημοι στην αθηνα να κανουν την ιδια καλη δουλεια.....
| George έγραψε: |
| Αυτα τα μαυρα χαλια δεν ειναι μονο στην αθηνα και θεσ/νικη αλλα και στην Πατρα ακομα χειροτερα Επρεπε η μαμα PEUGEOT να εχει προβλεψει 206 ελληνικης εκδοσης με τρακτερωτα λαστιχα και ειδικες αναρτησεις για χωμα (βλεπε λακουβα) Να λεμε και καμια βλακεια γιατι τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα και η κατασταση στους δρομους απεριγραπτη ![]() |
τουλαχιστον θα περασετε καλα τωρα με το καρναβαλη....
| chatasos έγραψε: |
|
Όσο για τους δήμους με τις λιγότερες λακκούβες, αυτοί είναι του Αμαρουσίου με 305 ..... |
| chatasos έγραψε: |
| Τώρα να απαντήσω και εγώ για τη Μεταμόρφωση?
Τουλάχιστον 300 λακούβες συναντάω εγώ στην διαδρομή για το σπίτι μου ![]() |
| teoman έγραψε: | ||
Τί παραπονιέστε?Γι' αυτό λέγεται 1521: περιμένουν να φτάσουν τις 1521 λακούβες σε κάθε δήμο για να ενεργοποιηθούν και να κλείσουν καμία... ![]() |