mcdmate έγραψε: |
γεια σου skull.
Έχω και εγώ ένα 1400 χτ και από τα λίγα που έχω καταλάβει είναι ότι σε 8βαλβιδο το θέμα εισαγωγής - εξαγωγής είναι μάλλον θέμα περισσότερο ψυχολογικό παρά κέρδος στην απόδοση του αυτ/του, δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά αν θέλεις πραγματικά να βελτιώσεις την απόδοση θα πρέπει να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη (τόσο που ίσως να μην αξίζει και τον κόπο). Με την βελτίωση της εισαγωγής – εξαγωγής ίσως να κερδίσεις κάτι λίγα σε απόκριση και ροπή με μεγάλο όμως κόστος, καλύτερα (κατά την γνώμη μου) είναι να βελτιώσεις την ανάρτηση του αυτ/του σου πράγμα που θα το κάνει πιο ευχάριστο στο δρόμο. |
mcdmate έγραψε: |
Χωρίς παρεξήγηση στο προηγούμενο post δεν ήθελα να σε απογοητεύσω, αλώστε όλοι (οι τουλάχιστο οι πιο πολλοί ) 1400αρηδες θα ήθελαν περισσότερο νεύρο και σίγουρα πιο πολλούς ίππους ![]() ![]() ![]() Όσο για το τι είναι καλύτερο για να βάλεις ισχύει και εδώ ο κανόνας του ότι πληρώσεις παίρνεις με τη διαφορά όμως να την κάνει το αποτέλεσμα που θα δεις και αυτό δεν είναι θέμα υλικών αλλά κατασκευής του κινητήρα, κατά την δική μου πάντα γνώμη απόφυγε τις φιλτροχοάνες, ίσως μια σκούπα σου δώσει το ακουστικό αποτέλεσμα και κάποιο ρεπριζ, το ιδανικό για την περίπτωση είναι να αλλάξεις απλά το φίλτρο σου με κάποιο καλύτερο (πχ από την green), τώρα για την εξάτμιση πιθανόν κάποιος άλλος από το forum σου δώσει πιο μια πιο κατάλληλη γνώμη, και σίγουρα ένας καλός μάστορας σου δώσει την κατάλληλη συμβουλή, όπως και κάποια παιδιά από το forum (όπως ο DimiP , ο Miltellas και αρκετοί άλλοι) που έχουν κάνει διατριβή. Και χωρίς παρεξήγηση πάλι στο ξανάλεω καλύτερα να βελτιώσεις την ανάρτηση, πιο μεγάλο ίσως το κόστος αλλά πιο αποδοτικό ![]() ![]() ![]() Καλές μετατροπές… |
Skull έγραψε: |
Φιλοι του Forum εδω και μιαμιση ωρα περιπου διαβαζω σε αυτο το Foroum για εξατμισεις και φιλτρα!
|
Το συμπαιρασμα μου ειναι οτι δεν καταλαβα τιποτα!Και αυτο οχι μονο για εμενα αλλα και για ολο τον κοσμο που διαβαζει το Foroum! |
Παιδια thx καταρχας για τα post!
Επειτα απο ερωτησεις σε ειδικους για το θεμα του αυτοκινητου(μαστορες) νομιζω οτι κατελειξα καπου:σε μια εξατμιση Powerful μεσσαιου τυπου!Το κοστος ειναι στα 50000δρχ περιπου 150ευρω!Νομιζω ειναι καλη λυση! Οσο για τον Dimip μου ειπαν πως η sebring δεν εφαρμοζει καλα και αν θες να βαλεις και κανα poiler,με τιποτα!Και εγω για sebring ξεκινησα!Ετσι? Για να κλεισω μου προτειναν για καλητερες αποδωσεις μια σκουπα ή καλητερα ενα βαρελακι!Για την ακρειβια μου ειπαν για την σκουπα (δεν θυμαμε μαρκα) που εχει πανω το σημα του 206(μονο για 206)!Και αυτη στοιχιζει καπου στα 150ευρω!Δεν ξερω αν υπαρχει κανεις απο το club που να το εχει δοκιμασει για να μας πει τις εντυπωσεις του! ΥΓ:Μπορει μια εξατμιση και μια σκουπα να μην δεινει πολλους ιππους αλλα δινει μεγαλη ροπη!Και δεν το λεω εγω:μαστορας μου το ειπε! |
ΥΓ:Μπορει μια εξατμιση και μια σκουπα να μην δεινει πολλους ιππους αλλα δινει μεγαλη ροπη!Και δεν το λεω εγω:μαστορας μου το ειπε! |
Miltellas έγραψε: | ||
Ο μάστοράς σου Κρανίε μου, σου φουσκώνει τα μυαλά! Θα τα βάλεις (όπως είπε και αλλού ο Ντιμίπης, αυτό δεν μπορεί να αλλάξει...) και μετά έλα να μας πεις τί κατάλαβες στο δρόμο (και όχι στα αυτιά και στα μυαλά). Έχω γράψει για δύο 14άρια που οδήγησα με φιλτροχοάνες, καζανάκια, χταπόδια, ελεύθερους καταλύτες.... Ένα σωρό λεφτά, και τζάμπα τα λεφτά! Σύντομα θα οδηγήσω ένα 14άρι με φιλτροχοάνη, χταπόδι Supersprint, ελεύθερο καταλύτη Americat, τελικό Supersprint, πρόγραμμα και εκκεντροφόρο!! Αναμείνατε... Ο μοναδικός που γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι πέτυχε κάτι αισθητά βελτιωμένο στην πράξη (με απλές υπολογισμένες επιλογές), είναι ο Πολίτης. Και δεν τελείωσε, κι αυτός ακόμη ψάχνεται. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όπως θέλουν να ακούσουν τα αυτιά μας (και όπως τα λένε μερικά-πολλά μαστόρια. |
DimiP έγραψε: |
poiler οταν λες , μαλλον εννοεις spoiler. δεν ξερω που δεν εφαρμοζει καλα, μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος ;;;
και τι εννοεις πως δεν θα μπαινει spoiler ;; τι spoiler και που θα το βαλεις; ;;; εννοεις αν θες να βαλεις spoilers πισω στον πισω προφυλακτηρα ;;; για πες , γιατι δεν ξερω και θελω να μαθω τι ακουσες. |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Με εκκεντροφορους κατι μπορει να γινει αλλα με ολα τα αλλα και εγω πιστευω ειναι πεταμενα λεφτα.Για μενα ριξε χρημα στην αναρτηση.Βαλε μια επιπεδου GROUP N ή και GROUP A αν εχεις την δυνατοτητα και πανε στροφες.Εκει θα το χαρεις παραπανω.Οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι τα μοναδικα χρηματα που βλεπεις αποτελεσμα σε ολα τα οχηματα ανεξαρτητου κυβικων και ιπποδυναμεων ![]() |
[Δηλαδη φιλε Νικο, τι κερδιζω με τις αναρτησεις?Μπορεις να μου πεις,ακομα,και το χρηματικο ποσο που θα διαθεσω για την αναρτηση?Να τα συγκρινουμε αν ειναι με αυτα που λεω εγω? |
GIANNIS206 έγραψε: |
Κάτσε ρε μεγάλε τι λες τι θα κερδίσω με την ανάρτηση!!!!!! |
Skull έγραψε: | ||
Λοιπον,οταν λεω poiler εννοω spoiler(μου ξεφυγε ![]() Δεν εφαρμοζει καλα και στο υπαρχων soilerακι του 206 δηλαδη στην καμπυλη που εχει πανω απο την τελικη της εξατμισης!Πιστευω τωρα να καταλαβες?Ε δεν ειναι και πολυ πολυπλοκο! ![]() ![]() |
Δηλαδη φιλε Νικο, τι κερδιζω με τις αναρτησεις? |
Μπορεις να μου πεις,ακομα,και το χρηματικο ποσο που θα διαθεσω για την αναρτηση?Να τα συγκρινουμε αν ειναι με αυτα που λεω εγω? |
Vaggelis έγραψε: |
Την Powerful, την οποία φοράω εγώ, μου την συνέστησαν σαν μια από τις καλύτερες λύσεις.
Ομολογώ οτι μετά από δυο χρόνια συνύπαρξης, δεν μπορώ να πώ οτι με έχει ενθουσιάσει, ούτε με έχει απογοητεύσει... Στο θέμα του ήχου, με άριστα το 10, παίρνει 5 και αυτό στις ψηλές στροφές. Βέβαια, η φιλτροχοάνη που φοράω, είναι αμφιβόλου ποιότητας και απόσοσης και για αυτό προσανατολίζομαι στην τοποθέτηση σκούπας, αν και ακόμα πιστεύω οτι θα είναι πεταμ’ενα λεφτά... |
KASFIKIS NIKOS έγραψε: | ||
Μην μου πεις οτι κανει θορυβο; |
GIANNIS206 έγραψε: |
Έλα ρε μην μασάς εμείς είμαστε εδώ!!!Ότι θες ρώτα διάβασε και δεν θα χάσεις!!! |
Μιλτο ακομα δεν το εχω ψαξει πολυ καλα για αναρτησεις,αλλα μαθενω σιγα-σιγα.SORY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Τελικα παιδες απο εγκυρες πηγες εμαθα(και νομιζω οτι ειναι πολυ λογικο) οτι το τελικο καζανακι δεν προσφερει και δεν μειωνει τιποτα!Μετα απο διασταυρωσεις πολλων κατελειξα εδω οποτε μια εξατμισουλα πιστευω να την βαλουμε! ![]() ![]() Οι επιδοσεις και τα λειπα επιρεαζοντε μονο απο καλο συνδιασμο χταποδιου και σκουπας!Σωστος?????? ![]() Και οπως πολυ σωστα μου ειπε καποιος εδω η εξατμιση ειναι ψυχολογικη βελτιωση(ή μειωση) και οχι τιποτα παραπανω! |
Miltellas έγραψε: |
Όπως είπε και ο Γιάννης εδώ είμαστε. ![]() Και δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη για κάτι που δεν έφταιξες... Διάβασε, ψάξε, ρώτα, μάθε, και να μας λες και τί μαθαίνεις να μαθαίνουμε κι εμείς! ![]() |