glf έγραψε: |
οι ετοιμασίες άρχισαν με λουκάνικα, σουβλάκια και πανσέτες της περιοχής... έτσι για να μπαίνουμε στο κλίμα !!!! ![]() |
οι ετοιμασίες άρχισαν με λουκάνικα, σουβλάκια και πανσέτες της περιοχής... έτσι για να μπαίνουμε στο κλίμα !!!! ![]() |
...απλά τα πήγαμε χάλια στις βραδυνές ειδικές που φάγαμε μισο λεπτό από τους πρώτους της Α/6 και μετά άντε να τους πιάσεις... |
kane έγραψε: |
Επίσης και οι σακης μανώλης καλοί,(για γράψτε εντυπώσεις απτο μοτερ ρε...)(ρε στην τελευταια ειδικη δεν κανατε 2ο περασμα ή εγω ειμαι τοσο γκάβαξ |
manolis έγραψε: | ||
περάσαμε περάσαμε απλά περάσαμε ΤΕΖΑ και δεν πρόλαβες να μας δεις ![]() ![]() οσο για το μοτέρ δούλεψε τέλεια αλλά γλιστρουσαμε σε αρκετά κομμάτια με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να βρούμε ενα καλό ρυθμό αυτό που θέλαμε παντώς έγινε (εκτός την επαφή με την μπαριέρα στον 1ο ΤΑΞΙΑΡΧΗ ευτηχώς ανώδυνη) τους βαθμούς της 3ης θέσης στο Βορείου Ελλάδος στην Α/5 ήμασταν 5οι |
... και το καλό της υπόθεσης είναι ότι τη Δευτέρα πήγα στη δουλειά με αυτό...
χεχεεχεχ |
... και το καλό της υπόθεσης είναι ότι τη Δευτέρα πήγα στη δουλειά με αυτό...
χεχεεχεχ |
σωστός ο Μήτσος, που δίνει γαργαλιστικές λεπτομέριες. πως πέρασε όμως η μέρα ε? είχαμε φτάσει στην τελευταία ειδική και νομίζαμε οτι είχαμε κάνει μόνο το μισό αγώνα!
Νίκο έχω πλάνα από τις βραδυνές (τα οποία ούτε που είδα ακόμα) αλλά είναι σε αναλογική κάμερα και μην περιμένεις να τα δεις σύντομα ![]() |
να οι φωτο με κλαμπιστικό ενδιαφέρον
http://www.galfas.gr/racing/races/2007/deth2007_photo07.jpg (all together) http://www.galfas.gr/racing/races/2007/deth2007_photo99.jpg (lef ο αφισοκολλητής) |
volvos έγραψε: |
ΡΕ ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΜΟΥ?????????
μα καλα πιστευεις το παπι που λεει οτι με αυτο δε θα σε πιανει η γκαντεμια του μανθου και το φορας συνεχεια??????????????? ΦΕΡΤΟ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ ....δε βλεπεις τι τραβαω?????????????? |
ΡΕ ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΜΟΥ?????????
μα καλα πιστευεις το παπι που λεει οτι με αυτο δε θα σε πιανει η γκαντεμια του μανθου και το φορας συνεχεια??????????????? ΦΕΡΤΟ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ ....δε βλεπεις τι τραβαω?????????????? |
του ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ του εχω χορηγησει
α. ενα μπιτονι για βενζινες β. ενα πουλοβερ γ. ενα σκ στο ζυγοβιστι πληρως επιπλωμενο ![]() δ. και ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ-ζεις εσυ μας οδηγεις- (μακαρι να βουτηξε μονο ενα)[/b] |
του ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ του εχω δανεισει
α. ενα μπιτονι για βενζινες β. ενα πουλοβερ γ. ενα σκ στο ζυγοβιστι πληρως επιπλωμενο ![]() δ. και ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ-ζεις εσυ μας οδηγεις- (μακαρι να βουτηξε μονο ενα)[/b] |
Lef205 έγραψε: | ||
Το μπιτονι δε το πηρα ποτε, ή το βουτηξε η καβατζοπουστα το πτηνο. Το πουλοβερ το φοραω για να παρει "αυρα αγωνιζομενου" , θα το φορεσεις Σερρες και θα κανεις χρονακλα! Για το σκ επιφυλασσομαι ανταποδωση. Το βιβλιο του Ανδρεα πηγε σε χερια που θα εκτιμησουν την αξια του! |
[οσον αφορα το βιβλιο εισαι πολυ μικρος ακομα.............
|