SnakeMJK έγραψε: |
Η συγκεκριμένη ιδέα μου ήρθε πριν καμια βδομάδα και γενικά την επεξεργαζόμουν στο μυαλό μου... Το πράμα έχει ως εξής. Δημιουργούμε μέσα στο χώρο της λέσχης κάτι σαν "βιβλιοθήκη υλικών", εγώ το χω στο μυαλό μου σαν πολλά τετράγωνα στον τοίχο όπου θα μπορούν να χωρέσουν πράγματα όπως εξατμίσεις, αμορτισέρ, ελατήρια κλπ, καθώς και μερικά παραλληλόγραμμα κουτιά για τις αντιστρεπτικές και άλλα υλικά με παρεμφερές σχήμα ![]() ![]() ![]() ![]() |
brz20 έγραψε: |
Μηπως ομως πρεπει να σκεφτητε το θεμα εφορια.
Δεν ξερω τι παιζει αλλα μηπως ειναι λιγο παρανομο η εκθεση αντικειμενων με σκοπο την πωληση ενω το καταστημα δεν εχει αυτην την ιδιοτητα. |
brz20 έγραψε: |
Δεν ξερω πως ακριβως το λενε στην γλωσσα των εφοριακων.
"Διπλη ιδιοτητα" καπως ετσι. |
underage έγραψε: |
Πχ αν κάποιος έχει φούρνο και φάει ο ίδιος μια τυρόπιττα πρέπει να κόψει απόδειξη για να αποδωθεί το ΦΠΑ στο Ελληνικό κράτος, ακόμα και οι πλανόδιοι πωλητές πληρώνουν εφορία και ΦΠΑ |
MEMsound έγραψε: |
καλά νομίζω ότι υπερβάλετε σχετικά με την Λέσχη
Δεν χρειάζεται να αναφέρονται πουθενά τιμές Ούτε και ότι πωλούνται τα πράγματα ούτε να έχουν κρεμασμένα ταμπελάκια με τιμές... Δεν χρειάζεται να δώσουμε λογαριασμό σε οποιονδήποτε ότι τα πράγματα πουλούνται. |
καλά νομίζω ότι υπερβάλετε σχετικά με την Λέσχη
Δεν χρειάζεται να αναφέρονται πουθενά τιμές Ούτε και ότι πωλούνται τα πράγματα ούτε να έχουν κρεμασμένα ταμπελάκια με τιμές... Το να υπάρχει μια βιτρίνα με (υποχρεωτική προυπόθεση) ΚΑΘΑΡΑ και ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ πράγματα (και όχι "αποθήκη λοοκ"...) δεν νόμίζω ότι θα χαλούσε κανένα. Δεν χρειάζεται να δώσουμε λογαριασμό σε οποιονδήποτε ότι τα πράγματα πουλούνται. Μπορούν να βρίσκονται εκεί πχ για επίδειξη, πχ για επεξήγηση του πως λειτουργούν και επίλυση αποριών κλπ κλπ... Το ίδιο πχ και 1~2 πράγματα από κάποιο συνεργάτη του PSClub επίσης για επίδειξη (ισως εκεί χρειάζεται κάποιο δελτίο αποστολής, όχι φυσικά τιμολόγιο και ούτε θα είναι για πώληση) Αν κάποιος σας έχει λογιστικές άκρες ας μάθει, τι ακριβώς ισχύει. |
τα πρώτα μπορούν να γίνουν πτέρυγες για ανεμιστήρα...
και ο προφηλακτήρας με λίγο πολυεστέρα ακόμα ένα ωραιότατο κανό... οκ τώρα? ![]() |