teoman έγραψε: |
Υπάρχει τέτοιο συνεργείο και δεν το έχουμε ανακαλύψει?
Χμμ,σαν ιδέα πάντως δεν είναι άσχημη.Την Παρασκευή μπαίνω για service και λέω να κάνω κάτι παρόμοιο... ![]() |
chatasos έγραψε: |
Σύμφωνα με τον teoman (που είδε και αυτός τις εικόνες) τα συνεργεία είναι κατά πάσα πιθανότητα τα παρακάτω:
Α. DAKAR Β. Ροδίτης Γ. Καλλιαντάσης |
teoman έγραψε: | ||
Το Β το έγραφε,τα Α,Γ επειδή περνάω καθημερινά μου φέρνουν πάρα πολύ.Αναφέρει μάλιστα το άρθρο ότι βρίσκονται σε κεντρικό δρόμο (Βουλιαγμένης). |
jnavy έγραψε: |
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ 206 ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ.ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΓΚΑΛΛΟ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΟΤΑΝ ΤΗ ΒΡΩ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ. |
chatasos έγραψε: | ||
ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε υπάρχει στη Ν.Χαλκηδόνα, Τσούντα 72 & Πεταλά. Σίγουρα είναι αυτό? |
MR2 έγραψε: |
SYGNOMH POU EPEMBAINO ALLA 8A H8ELA NA EKFRASO THN DYSSARESKEIA MOU GIA TO SYNERGEIO TOU KYRIOY KALLIANTASH...
AGORASA TO PEZOUDAKI MOU APO KEI PRIN TRIA XRONIA PERIPOU KAI STHN ARXH EIXA THN AFELH IDEA NA KANO TA SERVICE MOU EKEI... 8A MOU PAREI 2 SELIDES NA SAS GRAPSO TI EXEI TRABIXEI TO 206 MOU APO TO SYNERGEIO TOU... H MIKROTERH ZHMEIA HTAN NA MOU MEINEI H PORTA TOU ODHGOU STA XERIA....K DEN YPERBALLO...DEN NOMIZO NA EXO THN MYIKH DYNAMH NA KATASTREPSO MIA PORTA MONH MOU... EXO TELOS STEILEI EPISTOLH STO ERGOSTASIO THS GALLIAS K EXO ENHMEROSEI GIA THN KAKH KATASTASH TOU EN LOGO SYNERGEIOU... DEN 8ELO NA SAS EPHREASO ARNHTIKA ALLOS MPOREI NA EXEI KALYTERH GNOMH APO MENA.. EGO PANTOS MONO AN 8ELO NA TO DO NA PE8AINEI 8A TO PAO XANA EKEI.... |
EGO DEN EXO PROBLHMA NA PAO KAPOU MAKRIA...
PRIN KANA MHNA PHGA K STHN ALLH ANTIPROSOPEIA STHN BOULIAGMENHS K IASONIDOU GIA ENA PROBLHMA POU SYNEXIZEI NA EXEI TO PEZOUDAKI MOU K APO OTI KATALABA K AYTOI ASXETOI HTAN... 8A SOU HMOUN EYGNOMON AN EIXES KAPOIO KALO SYNERGEIO NA MOU SYSTHSEIS... DEN EXEI KATI TO FOBERO BEBAIA ALLA EINAI LIGO ENOXLHTIKO...ANABOSBHNEI SYNEXEIA TO LAMPAKI TOU AIRBAG..KAPOIO BRAXYKYKLOMA EINAI..DEN NOMIZO POS EINAI KATI SOBARO ALLA FOBAMAI NA ANOIXO MONH MOU TO TAMPLO K NA TO BRO...KALYTERA NA TO KOITAXEI KAPOIOS POU ISOS EXEI XANADEI KATI TETOIO... |
SYGNOMH POU EPEMBAINO ALLA 8A H8ELA NA EKFRASO THN DYSSARESKEIA MOU GIA TO SYNERGEIO TOU KYRIOY KALLIANTASH...
AGORASA TO PEZOUDAKI MOU APO KEI PRIN TRIA XRONIA PERIPOU KAI STHN ARXH EIXA THN AFELH IDEA NA KANO TA SERVICE MOU EKEI... 8A MOU PAREI 2 SELIDES NA SAS GRAPSO TI EXEI TRABIXEI TO 206 MOU APO TO SYNERGEIO TOU... H MIKROTERH ZHMEIA HTAN NA MOU MEINEI H PORTA TOU ODHGOU STA XERIA....K DEN YPERBALLO...DEN NOMIZO NA EXO THN MYIKH DYNAMH NA KATASTREPSO MIA PORTA MONH MOU... EXO TELOS STEILEI EPISTOLH STO ERGOSTASIO THS GALLIAS K EXO ENHMEROSEI GIA THN KAKH KATASTASH TOU EN LOGO SYNERGEIOU... DEN 8ELO NA SAS EPHREASO ARNHTIKA ALLOS MPOREI NA EXEI KALYTERH GNOMH APO MENA.. EGO PANTOS MONO AN 8ELO NA TO DO NA PE8AINEI 8A TO PAO XANA EKEI.... |
nik7 έγραψε: |
to piga stis 7:30 kai perimena me alla dio atoma na anoiksoun kai afou to paredosa protos to pira stis 16....giati? |
ο παρασκευοπουλος ειναι πολυ καλυτερος απο τον καλλιανταση κ σαν ανθρωπος αλλα και σε τιμες...
οπως ειπες ειναι γνωστης και δεν σε κλεβει... ο κλεφτης ειναι να μην επαναλλαμβανομαι ο "καλλιαντασης".... οσο για την dakar μπορω να πω οτι προσπαθει να φτασει τον καλλιανταση στις κλεψιες και στις απατεωνιτσες...που θα παει θα βγαλει κ αυτη την φημη της.... |
206xs έγραψε: |
Παιδιά χωρίς να λέω οτι είναι κάτι παραπάνω απο καλό συνεργείο εγώ είμαι ευχαριστημένος απο την Automotivo εξουσιοδοτημένο στο Μοσχάτο, είναι πολύ πιο γρήγορη απο τη ΛΙΟΝ που πήγαινα πριν για σέρβις και ό,τι ζημιές τους έχω πει οτι έχω παρατηρήσει στο αμάξι έχουν ενδιαφερθεί να τις ψάξουν αντί να αδιαφορήσουν όπως η ΛΙΟΝ. Βέβαια χωρίς να είμαι ειδικός και να ψάχνω το αμάξι εξονυχιστικά δεν ξέρω αν κλέβουν στα ανταλακτικά, δεν τα αλλάζουν όλα όσα λένε ή ό,τι άλλο αλλά τουλάχιστον το αυτοκίνητο δεν έχει φύγει απο κεί (όπως απο τη ΛΙΟΝ) λέγοντας μου οτι έχουν λύσει ένα πρόβλημα και αυτό να το ξαναπαρουσιάζει. Είναι Μοσχονησίων 1 στο Μοσχάτο όποιος άλλος έχει εμπειρία απο το συγκεκριμένο καλοδεχούμενα τα σχόλια. Γιατί τα κάλα συνεργεία (δεν λέω οτι είναι τέλειο όπως ακούγεται για τον Κρασούλη ) ενδιαφέρουν τους πάντες |