PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Εκδήλωση 4 Τροχών στα Μέγαρα

NICK - Δευ 10 Φεβ 2003, 23:50:54
Θέμα δημοσίευσης: Εκδήλωση 4 Τροχών στα Μέγαρα
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.ΓΙ`ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ 4ΤΡΟΧΟΥΣ,ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ `ΑΡΙΣΤΕΙΑ`` ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ.ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΜΕ ΤΟ S2000 ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ,ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ.ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΟΝΟ ΓΙ`ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ;ΑΝΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΚΕΙ 206.ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ RALLYE-ΣΑΥΡΕΣ...
christhehealer - Τρι 11 Φεβ 2003, 00:05:15
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ θα είμαι εκεί, εκτός απροόπτου.

Δεν ξέρω εάν θα έρθει κάποιο άλλο παιδί από το club. Laughing
DimiP - Τρι 11 Φεβ 2003, 10:34:42
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΚΔΗΛΩΣΗ 4ΤΡΟΧΩΝ
NICK έγραψε:
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.ΓΙ`ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ 4ΤΡΟΧΟΥΣ,ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ `ΑΡΙΣΤΕΙΑ`` ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ.ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΜΕ ΤΟ S2000 ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ,ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ.ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΟΝΟ ΓΙ`ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ;ΑΝΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΚΕΙ 206.ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ RALLYE-ΣΑΥΡΕΣ...

Μας τιμας που θεωρεις πως θα πεις σοβαρες κουβεντες με εμας που εχουμε 206 , αλλα δεν νομιζω πως θα παρεβρεθω. Καποια αλλα παιδια πιθανων. Smile
Ady - Τρι 11 Φεβ 2003, 12:42:54
Θέμα δημοσίευσης:
Πέρσι είχε γίνει 13 Απριλίου.

Φέτος ξέρουμε πότε ??
christhehealer - Τρι 11 Φεβ 2003, 12:53:54
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:
Πέρσι είχε γίνει 13 Απριλίου.

Φέτος ξέρουμε πότε ??

Aυτή την Kυριακή 16/2 στις 11.00 το πρωί.
pezomania - Τρι 11 Φεβ 2003, 13:49:29
Θέμα δημοσίευσης:
16/2 στην πίστα Μεγάρων ;;

Αν ναι είμαι και εγώ μέσα!
alemao - Τρι 11 Φεβ 2003, 14:05:41
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτη την Κυριακή έχει το ράλλυ Ποσειδών. Θα προτιμήσω να δω το 206 του Βωβού Wink
christhehealer - Τρι 11 Φεβ 2003, 14:15:40
Θέμα δημοσίευσης:
alemao_rallye έγραψε:
Αυτη την Κυριακή έχει το ράλλυ Ποσειδών. Θα προτιμήσω να δω το 206 του Βωβού Wink

Tο ράλυ Ποσειδών είναι το Σάββατο στις 15/2, όπως είπε ο BTS στο ανάλογο topic. Laughing Laughing Laughing Laughing
alemao - Τρι 11 Φεβ 2003, 14:26:49
Θέμα δημοσίευσης:
Νόμιζα πως θα είναι Κυριακή Confused
Οπότε ίσως έρθω στους 4Τ
ΝΙΚΟΣ - Τρι 11 Φεβ 2003, 15:02:10
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστιχως ουτε εγω θα μπορεσω να ερθω λογο καιρου.

Εχει ριξει ενα χιονι εδω αλλο πραγμα.Λιγο ακομα και θα φωναξουμε το ΕΚΑΜ για απεγκλωβισμο Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
chatasos - Τρι 11 Φεβ 2003, 16:35:09
Θέμα δημοσίευσης:
Αν δεν μου κάτσει καμία στραβή, πολύ πιθανόν να είμαι και εγώ.
NICK - Τρι 11 Φεβ 2003, 18:10:43
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΙΟΝΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 50ΕΚ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ,ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΕΖΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΡΟΒΟΛΗΣΩ ΣΑ ΚΑΤ`!!ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΜΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΡΘΕΙ;ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΤΑ ΜΕΤΩΠΑ;('Η ΜΗΠΩΣ ...ΕΧΕΤΕ; Shocked Shocked Shocked ).
Miltellas - Τετ 12 Φεβ 2003, 01:14:25
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
...Εχει ριξει ενα χιονι εδω αλλο πραγμα.Λιγο ακομα και θα φωναξουμε το ΕΚΑΜ για απεγκλωβισμο Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Για απεγλωβισμό έρχεται η ΕΜΑΚ!
Τα ΕΚΑΜ κάνουν μόνο για ...εγλωβισμό! Laughing
Tomcat - Τετ 12 Φεβ 2003, 01:32:10
Θέμα δημοσίευσης:
Μην τις λες αυτές τις λέξεις!!!!

Δεν πιστεύω να έχουμε κανένα Κρητικό εδώ!!!
pezomania - Παρ 14 Φεβ 2003, 09:03:16
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά στην πίστα Μεγάρων θα γίνει η εκδήλωση;;;;
christhehealer - Παρ 14 Φεβ 2003, 10:55:44
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:

GEO απ' όσο ξέρω θα γίνει. Πέρσυ είχε γίνει με βροχή. Φέτος η EMY λέει ότι θα φτιάξει ο καιρός. Mακάρι γιατί θα έχει όλα τα καλά μότερ για βόλτα.
pezomania - Παρ 14 Φεβ 2003, 11:38:43
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
pezomania έγραψε:

GEO απ' όσο ξέρω θα γίνει. Πέρσυ είχε γίνει με βροχή. Φέτος η EMY λέει ότι θα φτιάξει ο καιρός. Mακάρι γιατί θα έχει όλα τα καλά μότερ για βόλτα.

Ευχαριστώ Chris, κατά 99,9% θα με δείς πάνω (αν έρθεις) Wink
NICK - Σαβ 15 Φεβ 2003, 09:36:37
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάντως κατέβηκα Αθήνα για την εκδήλωση.Όταν θα βλέπω κάποιον με 206 θα τον ρωτάω μπας και είναι του club για να έχω και παρέα.
sps - Σαβ 15 Φεβ 2003, 14:12:27
Θέμα δημοσίευσης:
Θα παω και εγω Μεγαρο,αλλα μαλλον δε θα φερω το 206.
Θα φοραω καπελακι 4Τ forum,αλλα φανταζομαι θα ειναι και αλλοι με το ιδιο καπελο Sad
christhehealer - Σαβ 15 Φεβ 2003, 17:02:23
Θέμα δημοσίευσης:
NICK έγραψε:
Εγώ πάντως κατέβηκα Αθήνα για την εκδήλωση.Όταν θα βλέπω κάποιον με 206 θα τον ρωτάω μπας και είναι του club για να έχω και παρέα.

Από τα μέλη που πιθανόν να είναι στην εκδήλωση, όλα έχουν αυτοκόλητο στο πίσω τζάμι "206club.gr". Οπότε δεν χρειάζεται να ρωτάς κανέναν.

Μόνο ο alemao δεν έχει. Αυτός έχει κίτρινο rally. Και τη φωτογραφία του φάτσα κάρτα κάπου στο forum Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
NICK - Σαβ 15 Φεβ 2003, 19:44:06
Θέμα δημοσίευσης:
Θα τη στείσω στο πάρκινγκ της πίστας και θα βλέπω όλα τα 206 που μπαίνουν μέσα.Θέλω κι εγώ όμως αυτοκόλλητο του club....please Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Miltellas - Δευ 17 Φεβ 2003, 05:28:37
Θέμα δημοσίευσης:
Νίκο υπομονή και θα ανταμειφθείς με το αυτοκόλλητό σου! Wink
chatasos - Δευ 17 Φεβ 2003, 07:40:33
Θέμα δημοσίευσης:
Μας έφαγαν οι γυναίκες!!!!!

Ακούς εκεί να βγει από την κλήρωση συνοδηγός γυναίκα από και να μην βγούμε εμείς. Evil Evil Evil

Χρήστο ετοίμαζε την εκδίκηση. Twisted evil Twisted evil
pezomania - Δευ 17 Φεβ 2003, 08:58:37
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
NICK έγραψε:

Από τα μέλη που πιθανόν να είναι στην εκδήλωση, όλα έχουν αυτοκόλητο στο πίσω τζάμι "206club.gr". Οπότε δεν χρειάζεται να ρωτάς κανέναν.

Μόνο ο alemao δεν έχει. Αυτός έχει κίτρινο rally. Και τη φωτογραφία του φάτσα κάρτα κάπου στο forum Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ούτε εγώ Wink

Πάντως στην εκδήλωση πήγα, αλλά δεν είδα κανέναν γνωστό Crying or Very sad

Είμουνα στην πίστα 10:30 και έφυγα στις 11:30 (πολύ κρύο!!!).
chatasos - Δευ 17 Φεβ 2003, 09:14:01
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
christhehealer έγραψε:
NICK έγραψε:

Ούτε εγώ Wink

Αφού 12:00 έγινε η κλήρωση για τους συνοδηγούς, γιατί έφυγες τόσο νωρίς?

Εγώ πάντως βρήκα τον Θεραπευτή... για την ακρίβεια αυτός με βρήκε.
christhehealer - Δευ 17 Φεβ 2003, 11:51:03
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
]Πάντως στην εκδήλωση πήγα, αλλά δεν είδα κανέναν γνωστό Crying or Very sad

Που ήσουνα GEO και δεν συναντηθήκαμε; Γαμωτ......

Pε να μας φάνε οι γυναίκες; Tι πράγματα είναι αυτά....

Aπό 600 άτομα κληρώθηκαν 100 για συνοδήγηση και μόνο η Angelbaby κληρωθηκε με τον Zήβα στο MG.

Δεν πειράζει του χρόνου στο RC. Kαι ήθελα να έρθω στην Λίμνη Πλαστήρα με Cupra-R Confused Confused Confused Confused

Mήπως τελικά κινδυνεύουμε από τις γυναίκες σ' αυτό το club; Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
chatasos - Δευ 17 Φεβ 2003, 11:53:51
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Aπό 600 άτομα κληρώθηκαν 100 για συνοδήγηση και μόνο η Angelbaby κληρωθηκε με τον Zήβα στο MG.

Και όχι μόνο αυτό!!! Ήταν και η τελευταία από τους 100!!!!
Κάτι ξέρω εγώ που θέλω να πηγαίνω μόνος μου Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
angelbaby - Δευ 17 Φεβ 2003, 16:05:12
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Γειά σας, γειά σας!!!! Very happy Very happy
Μπορώ να πώ οτι την Κυριακή το πρωί έζησα μια ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ εμπειρία, μέσα στο MG να σέρνεται σαν φίδι μέσα στην πίστα των Μεγάρων με οδηγό τον 'Αγγελο Ζήβα, και την αδρεναλίνη να χτυπάει κόκκινο! Shocked
Ο Ζήβας τρομερός οδηγός και πολύ άνετος μπορώ να πώ. Μπαίνοντας στο MG, και πριν καλά καλά καταλάβω τί γίνεται άρχισε το πανηγύρι Wink Το μόνο που θυμάμαι να λέω σε κάποια στιγμή ήταν : "Χριστέ μου, απίστευτο!!!" Ο Ζήβας μου είπε πως γουστάρει το χώμα περισσότερο απο την άσφαλτο, και οτι πέρυσι ήθελε να "παίξει" με το PEUGEOT, δεν το κατάφερε και στράφηκε στην ΤΟΥΟΤΑ.

chatasos έγραψε:
Και όχι μόνο αυτό!!! Ήταν και η τελευταία από τους 100!!!! Κάτι ξέρω εγώ που θέλω να πηγαίνω μόνος μου Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Καλά, καλά.... Wink Και για να δείτει πόσο εντάξει είμαι, αφού ευχαρίστησα τον Ζήβα για την μοναδική βόλτα που με πήγε, του έδωσα και μια καρτούλα του 206 club (τις κουβαλάω μονίμως επάνω μου, που κατάντησα η γυναίκααααααα) και του μίλησα για την φιλότιμη προσπάθεια που γίνεται απο κάποιους "παλαβούς με το 206 τους" Wink

Εύχομαι να ξαναζήσω αυτή την ανεπανάληπτη εμπειρία Very happy Πού ξέρεις;;; Ίσως στο track day να συνοδηγήσω παρέα με κάποιον που τουλάχιστον στα touring και τις εκδρομές μας γουστάρω τρελλά την παρέα του και αυτός την δική μου Wink Wink

Η ΤΡΕΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ!!! Cool Next time chatase & christhehealer...I promise Wink
Ady - Δευ 17 Φεβ 2003, 16:16:20
Θέμα δημοσίευσης:
Και εις ανώτερα Angelbaby !!!!!!!!!!!!
NICK - Δευ 17 Φεβ 2003, 16:27:29
Θέμα δημοσίευσης:
Αμάν ρε παιδιά,τόσοι πολλοί ήσασταν;Εγω δεν μπόρεσα να βρω κανέναν.Και κατέβηκα από Θεσσαλονίκη με μια ελπίδα...Πολύς κόσμος φέτος,καμμία σχέση με πέρυσι.Καλό το TYPE-R του περισυνού διαγωνισμού με τον Παναγιωτόπουλο,αλλά και το Mοndeo ST220 άλλο πράγμα.Άτιμα λεφτά...Τι γκάζι ήταν αυτό,τι πολιτισμός,τι χλιδή...Και ο πως-τον-λεγαν δίπλα μου να μην εννοεί να αφήσει το γκάζι και να μου λέει ότι το οδηγεί πρώτη φορα.ΜΠΡΡΡΡ!!!!
Πήγα μίλησα και με τον Καββαθά.Πολύ πλάκα έχει ο άνθρωπος.Και φυσικά,μέσα σε όλα όσα είπαμε τον ρώτησα και για το...καλό 206 που όλοι περιμένουμε.Λοιπόν κύριοι,του χρόνου ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!(προβλέπω να πέσει πολύ μπουνίδι... Wink Wink Wink Wink Wink Wink ).
pezomania - Δευ 17 Φεβ 2003, 16:56:59
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
pezomania έγραψε:
christhehealer έγραψε:
NICK έγραψε:

Ούτε εγώ Wink

Αφού 12:00 έγινε η κλήρωση για τους συνοδηγούς, γιατί έφυγες τόσο νωρίς?

Εγώ πάντως βρήκα τον Θεραπευτή... για την ακρίβεια αυτός με βρήκε.

Κρίμα ρε παιδιά, γιατί έψαχνα να σας βρώ Crying or Very sad Crying or Very sad

Τάσο έφυγα νωρίς, γιατί έκανε πολύ κρύο και η γυναίκα γκρίνιαζε Twisted evil
GIANNIS206 - Δευ 17 Φεβ 2003, 20:30:30
Θέμα δημοσίευσης:
Πρώτον:συγχαρητήρια angelbaby και εις ανώτερα!!!Τρομερή εμπειρία σίγουρα!

Δεύτερον:Είσασταν τόσοι από το 206club και δεν βρεθήκατε!!!Κρίμα!!!
angelbaby - Τετ 19 Φεβ 2003, 07:48:16
Θέμα δημοσίευσης:
GIANNIS206 έγραψε:
Πρώτον:συγχαρητήρια angelbaby και εις ανώτερα!!!Τρομερή εμπειρία σίγουρα!

Smile Να 'σαι καλά!!
Απ' το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί Shocked Shocked Shocked Wink
kaisaras96 - Πεμ 20 Φεβ 2003, 22:25:53
Θέμα δημοσίευσης:
Ημουν και εγω εκει και δεν εχω ουτε αυτοκολητα ουτε καρτες ουτε σημαδι 206club στο μετωπο!Πρεπει να γινει κατι και γι εμας τα νεοτερα μελη!
Εγω οδηγησα αραχνη,οχι οτι τρελαθηκα αλλα πλακα ειχε!Βγηκα και φωτο διπλα (δεξια) στον Καββαθα και λιγο(αρκετα) πιο πισω βεβαια!http://www.4troxoi.gr/contest/aristeia2003/
Στη δευτερη φωτο ,αν ημουν στην πρωτη θα αλλαζα forum σε cupraclub!!!
Πρωτη μουρη.... Razz
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες