makis106 έγραψε: |
Εχει δοκιμασει κανεις να κανει το παραθυρο του συνοδηγου αυτοματο σε rallye? Πχ αν αλλαχτουν και οι δυο διακοπτες (οδηγου-συνοδηγου) θα δουλεψει; ισως και με καποια ενεργοποιηση μεσω εγκεφαλου? |
vasil80 έγραψε: |
για να μην ανοιγω αλλο τοπικ γραφω εδω (παρομοιο θεμα). Εμενα (3008) κρατωντας πατημενο το κλειδωμα στον τηλεχειρισμο,σηκωνε/εκλεινε (αοριστος) ολα τα παραθυρα...ξαφνικα,δεν το κανει αυτο (απλα κλειδωνει τις πορτες). η μπαταρια ειναι καινουργια/bosch..εχει κανεις καμμια ιδεα τι παιζει? δεν ξερω αν εχει σχεση,αλλα απο παντα (ενα χρονο που το εχω και με την παλια και με την νεα μπαταρια) , το αμαξι μπαινει σε economy mode σε λιγοτερο απο ενα λεπτο... |
johnnym έγραψε: |
Καλησπέρα κ απο εμενα εχω ενα 307 1.4 8v 11/2001 παραγωγή και ενώ στο βιβλιαράκι επισημαίνει το "υπέρκλείδωμα" αυτο ουσιαστικά οτι κλείνει ηλιοροφή αν εχεις και παράθυρα με παρατεταμένο πάτημα του κλειδώματος ξεκλείδωματος...σε εμενα δε κανει κατι .εχω ενα κλειδί με τηλεχειριστήριο και ενα απλό.
Ξέρει κανεις κατι; |
Mono AEK έγραψε: | ||
καταρχην δεν ειναι φυσιολογικο να μπαινει σε economy mode τοσο γρηγορα μηπως δε φορτιζει καλα η μπαταρια σου? η η καινουρια που εβαλες ειναι μικρη-ελαττωματικη? |
Καλησπέρα κ απο εμενα εχω ενα 307 1.4 8v 11/2001 παραγωγή και ενώ στο βιβλιαράκι επισημαίνει το "υπέρκλείδωμα" αυτο ουσιαστικά οτι κλείνει ηλιοροφή αν εχεις και παράθυρα με παρατεταμένο πάτημα του κλειδώματος ξεκλείδωματος...σε εμενα δε κανει κατι .εχω ενα κλειδί με τηλεχειριστήριο και ενα απλό.
Ξέρει κανεις κατι; |
Mono AEK έγραψε: | ||
καταρχην δεν ειναι φυσιολογικο να μπαινει σε economy mode τοσο γρηγορα μηπως δε φορτιζει καλα η μπαταρια σου? η η καινουρια που εβαλες ειναι μικρη-ελαττωματικη? τωρα για τα παραθυρα επειδη δε το ξερω ειναι σιγουρα λειτουργια της πεζο? ειναι της πεζω λειτουργια...του αδερφου μου το 308 εχει το ιδιο κολπο...η μπαταρια ειναι καινουργια/ιδιες ah... εμενα πχ δεν τα ανεβαζει αντιθετως πολλοι αφτερμαρκετ συναγερμοι εχουν αυτη τη δυνατοτητα (εγω εχω τον γνησιο συναγερμο της πεζο) οπου σε αυτη τη περιπτωση πρεπει να κοιταξεις το συναγερμο |
Οχι δεν εχει ηλιοροφή ουτε συναγερμό ΑΛΛΑ δεν εχει ηλεκτρικά παραθυτρα πισω!! Μπορεί γι αυτο |
vasil80 έγραψε: |
για να μην ανοιγω αλλο τοπικ γραφω εδω (παρομοιο θεμα). Εμενα (3008) κρατωντας πατημενο το κλειδωμα στον τηλεχειρισμο,σηκωνε/εκλεινε (αοριστος) ολα τα παραθυρα...ξαφνικα,δεν το κανει αυτο (απλα κλειδωνει τις πορτες). η μπαταρια ειναι καινουργια/bosch..εχει κανεις καμμια ιδεα τι παιζει? δεν ξερω αν εχει σχεση,αλλα απο παντα (ενα χρονο που το εχω και με την παλια και με την νεα μπαταρια) , το αμαξι μπαινει σε economy mode σε λιγοτερο απο ενα λεπτο... |