PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - 207 - ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ

CrazyMike - Παρ 03 Αύγ 2007, 10:04:30
Θέμα δημοσίευσης: 207 - ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ
Ειμαι κάτοχος ενος 207 GT.
Πριν το Gt είχα ενα 307 xs το οποιο με το που το κλειδωνα απο το τηλεχειριστηριο σηκωνε αυτοματα τα παραθυρα και αυτό χωρίς να υπαρχει συναγερμός στο αυτοκίνητο.Δεν ειναι λιγο τρελό σε ποιο καινουργιο αυτοκίνητο και μαλιστα με ποιο πλουσιο εξοπλισμο να μην υπαρχει το αντιστοιχο?Εχει κανεις υποψιν του εαν με καποια μελοντικη αναβαθμιση θα ενεγροποιηθει το κολπο?παντως στην τοπικη αντιπροσωπεια που ρωτησα δεν γνωρίζουν κατι.
dimkeras - Τρι 07 Αύγ 2007, 16:06:45
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ που ρώτησα μου είπαν πως μόνο με συναγερμό που υποστηρίζει κάτι ανάλογο θα μπορέσω να το πετύχω αυτό. Μόνο που μου διευκρίνησαν πως η Peugeot δεν έχει τέτοιο σύστημα και αν βάλω άλλον του εμπορίου χάνω την εγγύηση. Τόσο απλά...
herosp77 - Δευ 03 Σεπ 2007, 13:40:33
Θέμα δημοσίευσης:
Δημσθένη εγώ στον 1ο μήνα της αγοράς του 207 έβαλα capc με οθόνη, κατασκευή πίσω με laptop, ξεχωριστή γραμμή από την μπαταρία με μπορντώ καλώδιο που φεύγει από την μπαταρία και είναι τόσο εμφανές όταν ανοίγεις το καπώ... Πήγα το αμάξι την προηγούμενη εβδομάδα για το πρώτο service των 5000 για την εγγύηση και κανείς δεν μου είπε τίποτα, άσε που με ρωτάγανε πως το έφτιαξα. Μάλλον είναι που θα πέσεις και αναλόγως την όρεξη που έχει ο κυρ. Μιχανικός. Τυπικά ελληνικά καραγκιοζιλίκια Twisted evil
makis106 - Σαβ 07 Νοέ 2015, 21:13:27
Θέμα δημοσίευσης:
Εχει δοκιμασει κανεις να κανει το παραθυρο του συνοδηγου αυτοματο σε rallye? Πχ αν αλλαχτουν και οι δυο διακοπτες (οδηγου-συνοδηγου) θα δουλεψει; ισως και με καποια ενεργοποιηση μεσω εγκεφαλου?
mathanas - Σαβ 07 Νοέ 2015, 22:38:12
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Εχει δοκιμασει κανεις να κανει το παραθυρο του συνοδηγου αυτοματο σε rallye? Πχ αν αλλαχτουν και οι δυο διακοπτες (οδηγου-συνοδηγου) θα δουλεψει; ισως και με καποια ενεργοποιηση μεσω εγκεφαλου?

καπου σε ενα thread ειχε γραφτει οτι δεν υπαρχει η καλωδιωση ή κατι τετοιο... δλδ οτι δε γινεται
makis106 - Κυρ 08 Νοέ 2015, 00:22:01
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι κι εγω κατι τετοιο θυμαμαι, απλα λεω μηπως...
gulliverrr - Δευ 09 Νοέ 2015, 23:13:37
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό ήθελα να κάνω και εγώ και έβαλα αυτό:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=23644
Δες το βιντεάκι 3η-4η σελίδα. Δεν είναι με τηλεχειρισμό αλλά αυτόματο με το που βγάζεις το κλειδί και δεν θα φαίνεται και πουθενά παρά μόνο μέσα στην πόρτα αν σε ανησυχεί ή εγγύηση Wink
vasil80 - Δευ 18 Ιούλ 2016, 20:21:32
Θέμα δημοσίευσης:
για να μην ανοιγω αλλο τοπικ γραφω εδω (παρομοιο θεμα). Εμενα (3008) κρατωντας πατημενο το κλειδωμα στον τηλεχειρισμο,σηκωνε/εκλεινε (αοριστος) ολα τα παραθυρα...ξαφνικα,δεν το κανει αυτο (απλα κλειδωνει τις πορτες). η μπαταρια ειναι καινουργια/bosch..εχει κανεις καμμια ιδεα τι παιζει? δεν ξερω αν εχει σχεση,αλλα απο παντα (ενα χρονο που το εχω και με την παλια και με την νεα μπαταρια) , το αμαξι μπαινει σε economy mode σε λιγοτερο απο ενα λεπτο...
johnnym - Τρι 19 Ιούλ 2016, 00:28:32
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα κ απο εμενα εχω ενα 307 1.4 8v 11/2001 παραγωγή και ενώ στο βιβλιαράκι επισημαίνει το "υπέρκλείδωμα" αυτο ουσιαστικά οτι κλείνει ηλιοροφή αν εχεις και παράθυρα με παρατεταμένο πάτημα του κλειδώματος ξεκλείδωματος...σε εμενα δε κανει κατι .εχω ενα κλειδί με τηλεχειριστήριο και ενα απλό.

Ξέρει κανεις κατι;
Mono AEK - Τρι 19 Ιούλ 2016, 08:39:37
Θέμα δημοσίευσης:
vasil80 έγραψε:
για να μην ανοιγω αλλο τοπικ γραφω εδω (παρομοιο θεμα). Εμενα (3008) κρατωντας πατημενο το κλειδωμα στον τηλεχειρισμο,σηκωνε/εκλεινε (αοριστος) ολα τα παραθυρα...ξαφνικα,δεν το κανει αυτο (απλα κλειδωνει τις πορτες). η μπαταρια ειναι καινουργια/bosch..εχει κανεις καμμια ιδεα τι παιζει? δεν ξερω αν εχει σχεση,αλλα απο παντα (ενα χρονο που το εχω και με την παλια και με την νεα μπαταρια) , το αμαξι μπαινει σε economy mode σε λιγοτερο απο ενα λεπτο...

καταρχην δεν ειναι φυσιολογικο να μπαινει σε economy mode τοσο γρηγορα
μηπως δε φορτιζει καλα η μπαταρια σου? η η καινουρια που εβαλες ειναι μικρη-ελαττωματικη?

τωρα για τα παραθυρα επειδη δε το ξερω ειναι σιγουρα λειτουργια της πεζο?
εμενα πχ δεν τα ανεβαζει
αντιθετως πολλοι αφτερμαρκετ συναγερμοι εχουν αυτη τη δυνατοτητα (εγω εχω τον γνησιο συναγερμο της πεζο) οπου σε αυτη τη περιπτωση πρεπει να κοιταξεις το συναγερμο
Mono AEK - Τρι 19 Ιούλ 2016, 08:41:09
Θέμα δημοσίευσης:
johnnym έγραψε:
Καλησπέρα κ απο εμενα εχω ενα 307 1.4 8v 11/2001 παραγωγή και ενώ στο βιβλιαράκι επισημαίνει το "υπέρκλείδωμα" αυτο ουσιαστικά οτι κλείνει ηλιοροφή αν εχεις και παράθυρα με παρατεταμένο πάτημα του κλειδώματος ξεκλείδωματος...σε εμενα δε κανει κατι .εχω ενα κλειδί με τηλεχειριστήριο και ενα απλό.

Ξέρει κανεις κατι;

εσυ εχεις οροφη?
το οτι το λεει το βιβλιαρακι δε σημαινει οτι το χει το δικο σου
ενα βιβλιαρακι κοινο υπαρχει για ολες τις εκδοσεις 307
Blue Cub - Τρι 19 Ιούλ 2016, 09:04:22
Θέμα δημοσίευσης:
Mono AEK έγραψε:
vasil80 έγραψε:
το αμαξι μπαινει σε economy mode σε λιγοτερο απο ενα λεπτο...

μηπως δε φορτιζει καλα η μπαταρια σου? η η καινουρια που εβαλες ειναι μικρη-ελαττωματικη?

Τωρα βεβαια γραφουμε σε τοπικ για 207 και αναφερομαστε σε 3008 και 307 αλλα ας πω και γω κατι για το 206CC. Αυτο με το economy mode μου το χε κανει και μενα στην εκδρομη που ειχαμε παει, οταν μετα απο ολοκληρη μερα οδηγησης, σταματα-ξεκινα, παραθυρα πανω-κατω, οροφη μεσα-εξω και παραλληλα στο ρευμα του αναπτηρα να ειναι φορτωμενες 3 καμερες, μια οθονιτσα, ενα GPS και 3 λαμπες, ε λογικο σε καποια απο τις στασεις οταν ξαναμπηκα στο αμαξι το economy mode ενεργοποιηθηκε στα 10 δευτερολεπτα! Οποτε πιστευω πως ισως ειναι για εκεινη τη στιγμη μονο η λειτουργια για προληπτικο μετρο, γιατι μπαταρια δεν εχω αλλαξει βεβαια απο τοτε και δεν μου εχει ξανασυμβει. Και γενικα προσεχω να μη χρησιμοποιω τα ηλεκτρικα του αυτοκινητου πριν βαλω μπρος πρωτα ωστε να φορτιζει η μπαταρια.
Τωρα αν σε εσας ειναι κατι που γινεται συνεχεια δεν ξερω σε τι μπορει να οφειλεται.
johnnym - Τρι 19 Ιούλ 2016, 13:53:21
Θέμα δημοσίευσης:

Mono AEK - Τρι 19 Ιούλ 2016, 14:22:06
Θέμα δημοσίευσης:
Αν δεις εχει αστερακι και υποσημειωση αναλογα με τον εξοπλισμο Wink
λογικα αν δεν εχεις ηλιοροφη δεν θα υπαρχει σα λειτουργια
poularas - Τρι 19 Ιούλ 2016, 14:24:49
Θέμα δημοσίευσης:
johnnym έγραψε:

Ξέρει κανεις κατι;

Εμένα στο ίδιο αμάξι ,του 2004 βέβαια, λειτουργεί μια χαρά(στα παραθυρα - ηλιοροφη δεν έχει). Εχει συναγερμο το αμάξι; και αν ναι aftermarket ή απο μαμα;
johnnym - Τρι 19 Ιούλ 2016, 18:05:07
Θέμα δημοσίευσης:
Οχι δεν εχει ηλιοροφή ουτε συναγερμό ΑΛΛΑ δεν εχει ηλεκτρικά παραθυτρα πισω!! Μπορεί γι αυτο
vasil80 - Τρι 19 Ιούλ 2016, 19:13:43
Θέμα δημοσίευσης:
Mono AEK έγραψε:
vasil80 έγραψε:

τωρα για τα παραθυρα επειδη δε το ξερω ειναι σιγουρα λειτουργια της πεζο?

ειναι της πεζω λειτουργια...του αδερφου μου το 308 εχει το ιδιο κολπο...η μπαταρια ειναι καινουργια/ιδιες ah...
εμενα πχ δεν τα ανεβαζει
αντιθετως πολλοι αφτερμαρκετ συναγερμοι εχουν αυτη τη δυνατοτητα (εγω εχω τον γνησιο συναγερμο της πεζο) οπου σε αυτη τη περιπτωση πρεπει να κοιταξεις το συναγερμο

poularas - Τετ 20 Ιούλ 2016, 02:05:48
Θέμα δημοσίευσης:
johnnym έγραψε:
Οχι δεν εχει ηλιοροφή ουτε συναγερμό ΑΛΛΑ δεν εχει ηλεκτρικά παραθυτρα πισω!! Μπορεί γι αυτο

Πιθανότατα αυτό γίνεται μόνο σε αυτοκίνητα με συναγερμό,δεν στο λεω δεσμευτικά αλλά το έχω δει και σε γνωστό μου και έχει υποθεί κάτι παρόμοιο παραπάνω για τα 207
drdino - Τετ 20 Ιούλ 2016, 08:49:04
Θέμα δημοσίευσης:
Άσχετο με συναγερμό, ηλιοροφή ή υπερκλείδωμα. Για να δουλέψει το σύστημα πρέπει να έχει αυτόματη λειτουργία σε όλα τα παράθυρα.
johnnym - Τετ 20 Ιούλ 2016, 11:51:16
Θέμα δημοσίευσης:
Δε ξερω πάντως 307 01-05 (προ facelift) δεν εχω δει πουθενά με αυτόματα παράθυρα..

Στο Vito της δουλειάς μου οντως εχει μεσα στην πόρτα ενα πραγμα ορθογώνιο με φυς που ειναι για τον αυτόματο έλεγχο των Ηλ παραθύρων.. Αλλα αυτόματη λειτουργεία άνοιγμα κλείσιμο παραθύρων δεν εχει.μιλαω για το w639 με το ηλεκτρονικό κλειδί
drdino - Τετ 20 Ιούλ 2016, 12:57:40
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα έχει (5πορτο με 4 ηλεκτρικά).
thodorisls - Τετ 20 Ιούλ 2016, 15:02:58
Θέμα δημοσίευσης:
το 207 gt έχει για να κλείνει αυτόματα τα παράθυρα μαζι με το κλείδωμα?
vasil80 - Πεμ 04 Αύγ 2016, 19:25:16
Θέμα δημοσίευσης:
vasil80 έγραψε:

παρατηρησα οτι τιο πισω περαθυρο στου συνοδηγου τη μερια δεν δουλευει απο κανενα διακοπτη (οδηγου ή της πορτας του),οποτε γι αυτο ισως εχω θεμα

καμμια ιδεα απο που να ξεκινησω να ψαχνω?ασφαλεια λογικα εχουν κοινη,οποτε δεν παιζει...
Δημήτρης. - Τετ 01 Μάρ 2017, 21:42:18
Θέμα δημοσίευσης: ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ
παιδια εμενα πεζο 308 του 2008 παρατεταμενα αν πατησω το κλειδωμα κλειδωνει και αν ειναι ανοιχτα τα παραθυρα τα κλεινει...στο ξεκλειδωμα ομως δεν τα ανοιγει και ας το παταω παρατεταμενα...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες