PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Ένα πολύ απλό ΓΙΑΤΙ ?

fynos - Σαβ 09 Ιούν 2007, 00:45:05
Θέμα δημοσίευσης: Ένα πολύ απλό ΓΙΑΤΙ ?
Γιατί ο κόσμος να είναι τόσο μικρόψυχος,
Γιατί ο κόσμος να είναι ζηλόφθονος,
Γιατί να μην χαίρονται με την ευτυχία του άλλου,
Και ένα κάρο ακόμα γιατί !!

Το βραδάκι, πριν από λίγο που επέστρεψα να πάρω το 206 μου στο Ν. Ψυχικό, από μακριά βλέπω ένα πάσαλο δίπλα στο αυτοκίνητο, κοντοστέκομαι, απορώ για λίγα λεπτά, προσπαθώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο να έχει συμβεί κάτι κακό και απλώς σκέφτομαι ότι δεν πρόσεξα που πάρκαρα, αλλά όχι, μόλις πλησίασα και δειλά δειλά άρχισα να παρατηρώ την πλευρά του φτερού, διαπίστωσα ότι σε κάποιον δεν άρεσε το αυτοκίνητο μου. Έτσι αποφάσισε να του προσγειώσει ένα πάσαλο – λοστό πάνω στο φτερό μου !
http://i171.photobucket.com/albums/u319/fynos/DSC01494.jpg
xrisa-xs - Σαβ 09 Ιούν 2007, 00:49:22
Θέμα δημοσίευσης:
Question Question Question Question Question Question

πως έγινε αυτο? κάποιος το έκανε επίτηδες?
fynos - Σαβ 09 Ιούν 2007, 00:51:20
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι ρε γαμ . . . και το χειρότερο είναι ότι ο πάσσαλος ήταν στην βιτρίνα ενός μαγαζιού, δεν τους κούρασα καθόλου !!
xrisa-xs - Σαβ 09 Ιούν 2007, 00:54:28
Θέμα δημοσίευσης:
μπας και ενοχλούσες εκεί που είχες παρκάρει και δεν το κατάλαβες?
αλλά και πάλι πολύ χοντρό βρε παιδι μου... τι να πεις... Confused Crying or Very sad
fynos - Σαβ 09 Ιούν 2007, 00:57:33
Θέμα δημοσίευσης:
Ένα ζαχαροπλαστείο είναι εκεί ακριβώς, αλλά ήταν κλειστό !!
SnakeMJK - Σαβ 09 Ιούν 2007, 01:00:54
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως έγειρε κανα μηχανάκι; Είσαι σίγουρος ότι είναι από τον πάσσαλο; Ζηλεύουν την αμαξάρα μας...
fynos - Σαβ 09 Ιούν 2007, 01:07:11
Θέμα δημοσίευσης:
Πάσσαλος, πάσσαλος !
Δεν θέλω να το σκέφτομαι, θα το πάω Ν.Attica και στην ρεσεψιόν θα μου κάνουνε πλάκα πάλι, ξέρουν ότι είμαι πολύ ψείρας και κάθε φόρα που το βλέπουν καθαρό λένε ότι θα το ξεβάψω . . . γαμ. . .
Για κάντε ρε παιδία μια εκτίμηση, πόσο μπορεί να πάει Sad
MEMsound - Σαβ 09 Ιούν 2007, 01:40:41
Θέμα δημοσίευσης:
μόνο στο φτερό έχει σημάδι?
αν ναι τότε μέσα στην peugeot χρεώνουν από όσο ξέρω γύρω στο 100ε το κομμάτι (πχ 100 η πόρτα, 100 το ένα φτερό, 100 το καπό κλπ κλπ) για βάψιμο/στοκάρισμα
δε νομίζω ότι χρειάζεται αλλαγή το φτερό.
με λίγο χτύπημα + στόκο μια χαρά θα γίνει
αν πάντως αλλάξεις και φτερό από όσο ξέρω έχει γυρω στα 70ε καινούργιο αβαφο.

"ΓΙΑΤΊ" ?
μην ψάχνεις να βρεις απάντηση... δυστυχώς...
vinman - Σαβ 09 Ιούν 2007, 08:21:00
Θέμα δημοσίευσης:
Kρίμα ρε Γιάννη.....
Μην στεναχωριέσαι όμως.....Δυστυχώς στην κοινωνία που ζούμε
υπάρχει μεγάλος φθόνος και κακία έτσι χωρίς κάποιον λόγο....
alexnir - Σαβ 09 Ιούν 2007, 09:35:00
Θέμα δημοσίευσης:
πριν ενα μηνα, φτερο καινουργιο αβαφτο +βαψιμο +τοποθετηση σε εξωτερικο συνεργιο μου πηγε 180€.
καλη συνεχεια και ελπιζω να μην σου ξαναπαθει ουτε γρατζουνια
drdino - Σαβ 09 Ιούν 2007, 09:45:14
Θέμα δημοσίευσης:
Xθες πήγα και έπλυνα το αμάξι μετά από κανένα μήνα. Ανακάλυψα 3 βαθουλώματα, απειροελάχιστα μεν, φανερά δε στο μάτι του "ψείρα" ιδιοκτήτη του πέζουλα. Χωρίς σπασίματα στην μπογιά, χωρίς γρατζουνιά, τπτ. Sad

Εγώ έχω καταλήξει στο ότι όσο περισσότερο ασχολούμαστε με κάτι τέτοια, τόσο περισσότερο "δυστυχείς" γινόμαστε. Μην ψάχνεις το γιατί, μην στεναχωριέσαι καν. Όσο κυκλοφορούμε στην πόλη, μαζί με άτομα που δεν τους νοιάζει πρώτα η δικιά τους περιουσία και μετά των άλλων, αυτά τα φαινόμενα δεν θα πάψουν να υπάρχουν.

Φτιάξε το αμαξάκι σου εσύ, να είσαι καλά ψυχολογικά, και μην ασχολείσαι πολύ, δεν αξίζει...

Ο ψείρας... Laughing Cool
brz20 - Σαβ 09 Ιούν 2007, 11:40:19
Θέμα δημοσίευσης:
Αξιζει πως δεν αξιζει.
Μα την παναγια αν μου κανουν κατι τετοιο να παρακαλαει να μην τον πιασω.
Την εβαψε στο χαλαρο.Γενικα εχουμε αποκτησει πολλα νευρα τελευταια,πολυ ζηλια και κακια.
Εγω δεν το αφηνω ποτε εξω το αμαξι.Παντα σε παρκινκ.
Προσπαθω οσο μπορω να προστατευσω αν και στο Ηρακλειο μπορει να εχει τοσα κακα αλλα δεν σου πειραζουν ευκολα το αμαξι.
Θα σου προτεινα στοκαρισμα-βαψημο.100 ευρω δεν ειναι πολλα για να εχεις την ψυχολογικη σου υγεια καλα.
Γιατι ομως εγω δεν εχω σκεφτει ποτε ετσι ρε συ?
Γιατι οταν βλεπω ενα αμαξι το μονο που μπορω να κανω ειναι να το θαυμασω?
Τι να πεις.Οτι και α πουμε λιγο ειναι.
Εγω παντως το ξαναλεω.Να μην πιασω ποτε κανεναν να μου κανει ζημια στο αμαξι.Θα τον σπασω στο ξυλο.
MEMsound - Σαβ 09 Ιούν 2007, 11:47:11
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά στο δρόμο συμβαίνουν τα άπειρα γενικώς...
Σήμερα έξω από το μαγαζί μου (λίγο πιο πάνω) ήταν παρκαρισμένο στο πλάι του δρόμου ένα πολο...
πριν λίγο το πόλο βρέθηκε στο απένατι ρευμα πάνω σε ένα παρκαρισμένο.
ειχε μεινει σήμερα το πρωί και η γυναίκα που το αφησε στο πεζοδρόμιο δεν είχε δεσιει καλά το χειρόφρενο και το αμάξι τσουλησε.
κατέληξε στο απέναντι πεζοδρόμιο διασχίζοντας την Λ.Πεντέλης... χωρίς οδηγό... πάνω σε ένα παρκαρισμένο σεισεντο στο πίσω του φτερό...
αντε βρες άκρη...

δυστυχώς η μαλ***α είτε ηθελιμένη είτε κατά λάθος είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει σε ότι αφορά τα αμάξια και την αυτοκίνηση γενικότερα...
brz20 - Σαβ 09 Ιούν 2007, 12:00:23
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα η μαλ***α ειναι η σπεσιαλιτε μας.
Αυτο ειναι σιγουρο.
Απλα σε αυτο το σκηνικο ελυσε το χειροφρενο.Οκ δεν συμβαινει και καθε μερα αλλα δεν εγινε και επιτηδες.
Μπορεις να αναγνωρισεις ενα λαθος.
Ομως αν σου ερθει ο αλλος με το λοστο τοτε εχει πληρη συνηδηση των πραξεων που θα επιχειριση.
Ε η διαφορα ειναι οτι εγω αν τον πιασω δεν θα εχω την πληρη συνηδηση των πραξεων μου γιατι θα τον δω να καταστρεφει την περιουσια μου.
Αυτο τα λεει ολα.
plaketokofths - Σαβ 09 Ιούν 2007, 16:05:54
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Καλα η μαλ***α ειναι η σπεσιαλιτε μας.
Αυτο ειναι σιγουρο.
Απλα σε αυτο το σκηνικο ελυσε το χειροφρενο.Οκ δεν συμβαινει και καθε μερα αλλα δεν εγινε και επιτηδες.
Μπορεις να αναγνωρισεις ενα λαθος.
Ομως αν σου ερθει ο αλλος με το λοστο τοτε εχει πληρη συνηδηση των πραξεων που θα επιχειριση.
Ε η διαφορα ειναι οτι εγω αν τον πιασω δεν θα εχω την πληρη συνηδηση των πραξεων μου γιατι θα τον δω να καταστρεφει την περιουσια μου.
Αυτο τα λεει ολα.

ε απλά αυτό που τα λέει όλα είναι οτι ρισκάρεις να πας "μέσα" και το αμάξι σου θα ειναι λακουβιασμένο απο το λοστό. αρα τπτ προς ουσιαστικό ώφελος σου αλλά μάλλον εις βάρος σου.

Παιδιά εμένα μου κολλάνε τσίχλα διαρκώς στην εξάτμιση γύρω γύρω κι αμα δεν την δω να την βγάλω, απο την θερμοκρασία γίνεται κάρβουνο και λιώνει και καθομαι σαν μαλ**ας μετά με το σεσουάρ και το σύρμα να την βγάλω.... είναι πολύ εκνευριστικό Evil

Γιάννη περαστικά το 206 και να μην ξαναγίνει. Συμβαίνουν κι αυτά. Το γελοίο σε αυτά είναι η αδιαφορία των γύρω γύρω.
Giannis307 - Σαβ 09 Ιούν 2007, 16:38:50
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως θα ειχε γα** τα λεκια να εισαι σταματημενος στο φαναρι και δεις ενα αμαξι να περναει απεναντι το δρομο καθετα χωρις οδηγο...Κοιτα εμενα για δυο πορτες ολικη βαφη και στοκαρισμα μου ζητησε ενας γνωστος φανποιος 200 ευρω...
brz20 - Σαβ 09 Ιούν 2007, 17:51:46
Θέμα δημοσίευσης:
Βρε σπασιμο τα ποδια με την μια σου λεω.
Δεν υπαρχει τιποτα πιο ανανδρο απο το να επιτεθεις σε ενα αμαξι.
Μαγκιες σε πραγματα που δεν μπορουν να αντιδρασουν.
Τι να το κανεις?Τζαμπα μαγκας φιλε.
Αν ειναι και θες χτυπα το κουδουνι να κατεβω και να πεις θελω να σου σπασω το αυτοκινητο.Να δεις πως στο επομενο λεπτο βρησκεσε φυτεμενος.
SnakeMJK - Σαβ 09 Ιούν 2007, 17:52:19
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Για κάντε ρε παιδία μια εκτίμηση, πόσο μπορεί να πάει Sad

Μεγαλύτερο βαθούλωμα στο φτερό, στοκάρισμα+βάψιμο, μου πήρε μόνο 50 ευρώ.
fynos - Σαβ 09 Ιούν 2007, 18:09:50
Θέμα δημοσίευσης:
Μετά από 1 ώρα και κατάφερα το παρακάτω !
http://i171.photobucket.com/albums/u319/fynos/DSC01495.jpg
Τουλάχιστον έτσι το υποφέρω από λίγο έως ελάχιστα . . . . μέχρι των επόμενο προγραμματισμό Confused
Ευχαριστώ για την υποστήριξη ρε παίδες Very happy
brz20 - Σαβ 09 Ιούν 2007, 19:03:52
Θέμα δημοσίευσης:
Ε ενταξει εισαι τωρα.
Απλα καποτε θα χριαστει βαψημο αλλα μεχρι τοτε μπορεις να πας και ετσι.
Καλα ρε συ και σε εσενα εγινε εξω στον δρομο.
Εμενα που ο φανοποιος εκανε ενα σημαδακι μετα το βαψημο τι να πω?
fynos - Σαβ 09 Ιούν 2007, 20:44:53
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχώς το ξεχείλωμα που έκανε η λαμαρίνα μόνο με στόκο μπορεί πλέων να μαζευτεί !!
Είχα και μπογιά σπίτι και έτσι κάλυψα αρκετά πραγματάκια !!
sps - Κυρ 10 Ιούν 2007, 10:23:01
Θέμα δημοσίευσης:
Eγω παλι τι να πω?
Μιας εβδομαδας αμαξι ειχα τοτε το 2003, και ετυχε το κωλοκαρναβαλι της Πατρας Evil
Το αποτελεσμα:
τριπλη γρατζουνια εως τη λαμαρινα απο το μπροστα φτερο εως το πισω φτερο+ μικρογρατζουνια στο πορτ μπαγκαζ!
Πηγα να τρελαθω.
Τελικα εβαψα μονο το εμπρος φτερο και το υπολοιπο το εκανα στο χερι μονος μου.
Κραταει εως τωρα, αλλα το βερνικι αρχισε να ξεθωριαζει εκει που το ειχα βαψει, οποτε πλεον καποια στιγμη θα θελει βαψιμο η πορτα και το πισω φτερο που πιανει εως μπροστα και πανω απο την πορτα.

Τους προφυλακτηρες δε, μου τους εχουν χιλιογρατζουνισει.
Μια μερα ειχα παρκαρει καθετα στο παρκινγκ του θεατρακι για οποιον ξερει.
Παρκαρει διπλα μου καθετα ενας κουλος και μου παιρνει πισω δεξια γωνια τον προφυλακτηρα απο κατω εως πανω στο μαυρο προστατευτικο.
Το βλεπω και παθαινω εγκεφαλικο!
Εντωμεταξυ χαλασε κι αυτος τον προφυλακτηρα του,φαινοταν δλδ οτι το εκανε ο διπλανος μου, αλλα δεν του εκοψε να το παρει απο εκει!
Γιατι ετσι απεκτησε μια ωραιοταη χαρακια απο εμενα στις 2 πορτες του, να μαθει να ειναι πιο προσεκτικος
Evil

Πριν 2 μηνες κατω απο το σπιτι μου, καποιος αποφασισε να μου επανασχεδιασει το δεξι φτερο στο παρκαρισμα παλι.

Γενικα για να το σουλουπωσω πλεον το αμαξι θελει ολικη βαφη, και ολα αυτα απο αλλους, εγω δεν το εχω ακουμπησει πουθενα.
Και μετα οταν το βαψω, παλι τα διδα θα εχουμε.
Φαυλος κυκλος Confused
Giannis307 - Κυρ 10 Ιούν 2007, 11:02:44
Θέμα δημοσίευσης:
Ε καλα κλασικα ειναι αυτα...Και μενα εξω απο το σπιτι μου το εχουν κοποανησειθ σε ξεπαρκαρισματα και στις 4 γωνιες.Ελεγα να βαψω τα αβαφτα πλαστικα στους προφυλακτηρες αλλα θα μου τα κανουν ριγε σε χρονο dt και θα βαρει πιο πολυ ενω αμα τα φησω μαυρα δεν θα πολυ δειχνουν χτυπημενα...
Lion80 - Κυρ 10 Ιούν 2007, 16:26:06
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε Fynos (John) μην στεναχωριέσαι..Υπάρχουν πολλοί ασυνείδητοι σ'αυτό το κόσμο..και πολλοί κομπλεξικοί!!Το αμάξι σου ήδη το σουλούπωσες..Smile Αυτός που στο έκανε όμως πάντα μα@@κας και κομπλεξικός θα είναι!!
Μόλις είχα αγοράσει κι εγώ το τουτού μου πάνω στον μήνα είχα παρκάρει κάπου το 206 μου και γυρνώντας να το πάρω να φύγω, παρατηρώ ένα βαθούλωμα από κοτσαδόρο στο καπό..τι να πείς..αυτά συμβαίνουν..έσυ να είσαι καλά και να χαίρεσαι που δεν σκέφτεσαι σαν αυτούς!!Ο μα@@κας πάντα μα@@κας θα είναι και πάντα στο περιθώριο της συνείδησης υγιώς σκεπτόμενων ανθρώπων..
sod - Κυρ 10 Ιούν 2007, 21:45:20
Θέμα δημοσίευσης:
Γιαννη υπαρχει πολυ κακια και ζηλια σε τουτο τον κοσμο!!!!!!Εγω θα κρεμασω μια αρμαθα σκορδα μεσα στο αμαξι.....
brz20 - Κυρ 10 Ιούν 2007, 22:35:07
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω παιδια ο πισω προφυλακτηρας εχει παρει μερικα μικρα.
Δεν φαινονται καθολου βεβαια αλλα υπαρχουν.
Το τελευταιο το απεκτησα την τεταρτη μετα τον αγωνα της εθνικης.
Πηγα να παρω την κοπελια μου που ηταν στο γηπεδο υπηρεσια και εφτασα μονο μεχρι ενα μαρκετ με ενα μικρο παρκιγκ που βρησκετε 500 μετρα μακρια απο το σπιτι μου.
Καθομαι και εγω με μουρη προς τον δρομο στο παρκιγκ για να βλεπω ποτε να φυγω και πισω που ηταν ενα Opel.Καθως ελενχα να βγω και εκανα ελαφρα μπροστα πατουσα και δειλα το φρενο.Ε σε καποια φαση ακουσα ενα κρακ.Το πισω Opel με ειχε ριξει ενα φιλακι.
Τιποτα το σπουδαιο.Ειχα πολυ σκονη οπως και αυτος.Με εσωσε η βρωμα.
Απλα κατεβηκα κατω και μου ειπε οτι νομιζε οτι θα εφευγα.
Του ειπα ενα οκ δεν εγινε τιποτα και αυτο ηταν.
Τετοια γινονται.Απλα το δικο σου ηταν πολυ υπουλο.
Αυτοι απλα δεν παλευουν να πιασουν καποιον καλυτερο αλλα να τον υποβαθμισουν ωστε να ειναι στο ιδιο επιπεδο.
STELIOS - Δευ 11 Ιούν 2007, 08:19:22
Θέμα δημοσίευσης:
Να σας θημισω οτι εδω ο χωρος προκειτε για Βλαβες - Επισκευες.
Ας μην συνεχιστει πολυ ενα ασχετο topic.
Αν θελετε να μιλησετε για φανοποιηα, συνεργεια κτλ. υπαρχουν τα σχετικα θεματα.
Αν θελετε να συνεχισετε για το ποσο ανηθικο ειναι να καταστρεφει καποιος τη περιουσια του αλλου, δυστηχος δεν ειναι εδω ο χωρος.

STELIOS
Mod. Team

fynos - Δευ 11 Ιούν 2007, 08:29:06
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:

Αν θελετε να συνεχισετε για το ποσο ανηθικο ειναι να καταστρεφει καποιος τη περιουσια του αλλου, δυστηχος δεν ειναι εδω ο χωρος.

STELIOS
Mod. Team

Ας μεταφέρει κάποιος το θέμα . . εκεί που πρέπει !!
Ευχαριστώ !
htanso21 - Τετ 13 Ιούν 2007, 07:18:38
Θέμα δημοσίευσης:
Πέρσι τέτοια εποχή, εργαζόμουν σε ένα μίνι μάρκετ στο Πάτημα Χαλανδρίου (και τώρα στην ίδια περιοχή δουλεύω αλλά σε άλλο κατάστημα χαχαχα)
Τότε είχα ακόμα ένα Citroen AX και πάω ένα ωραίο βραδάκι να φύγω από την δουλειά και τυχαία πέφτει το μάτι μου πάνω σε ένα χτύπημα στην δεξιά κολώνα του παρμπρίζ.

Πάω κοντά και βλέπω ότι έχει φάει κάθετο χτύπημα (ως προς την κολόνα) αρκετά βαθύ μέχρι και το μίνιο. Επίσης έχει κόψει και το λάστιχο του παρμπρίζ.
Τρελάθηκα! Ευτυχώς ήμουν τυχερός μέσα στην ατυχία μου γιατί το χτύπημα είχε σταματήσει… ούτε ένα χιλιοστό πριν την αρχή του παρμπρίζ… λίγο ακόμα και θα έπρεπε να το αλλάξω.

Μετά από σκέψη, κατάλαβα ποιοι το είχαν κάνει… οι υπάλληλοι της φορτωτικής που φέρνει τα πράγματα στο μίνι μάρκετ… έτσι όπως είχαν ανοίξει την πίσω πόρτα του φορτηγού, θα τους έφυγε από τα χέρια και θα χτύπησε στο αμάξι.

Δεν είπαν φυσικά τίποτα, αλλά και εγώ δεν μπορούσα να πω γιατί δεν είχα αποδείξεις…

Αν χτύπα ξύλο, πάθει κάτι παρόμοιο το τωρινό μου αμάξι… θα με βρείτε είτε σε κανένα Δαφνί είτε σε καμιά φυλακή.
Razz
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες