DimiP έγραψε: |
σημερα συμπληρωσα με φρεον το a/c ή καλυτερα γεμισα με φρεον το κυκλωμα του a/c γιατι δεν ειχε καθολου και μαλλον δουλευε (οσο δουλευε) με κοπανιστο αερα.
ομολογω πως ο κοπανιστος αερας κανει καλη δουλεια αν το αφησεις να δουλεψει αρκετα και δεν εχεις πολλες απαιτησεις για ψυξη ![]() ![]() ![]() τελος παντων 50ευρουδακια εγιναν αερας ΚΡΥΟΣ ελπιζω απο δω και περα ![]() |
shark έγραψε: |
Τι πρόβλημα σου έβγαλε? |
DimiP έγραψε: |
σημερα συμπληρωσα με φρεον το a/c ή καλυτερα γεμισα με φρεον το κυκλωμα του a/c γιατι δεν ειχε καθολου και μαλλον δουλευε (οσο δουλευε) με κοπανιστο αερα.
ομολογω πως ο κοπανιστος αερας κανει καλη δουλεια αν το αφησεις να δουλεψει αρκετα και δεν εχεις πολλες απαιτησεις για ψυξη ![]() ![]() ![]() τελος παντων 50ευρουδακια εγιναν αερας ΚΡΥΟΣ ελπιζω απο δω και περα ![]() |
307__:)(dimitris) έγραψε: |
Οι ζεστες ηρθαν a/c off λοιπον συμπληρωσα τον οκτωμβριο 2 φορα για το περσινο καλοκαιρι, δηλαδη κραταει περιπου στους 4 μηνες τωρα τιποτα κομπλαρει ο συμπιεστης αλλα κρυο τιποτα αντε να φερνει απο εναν αεραγωγο σχετικα κρυο. Ξερεις κανει απο χανουν ποιο συχνα? ![]() |
alexandros 207 Rallye έγραψε: |
το γεμισμα με φρεον ποσο παει? |
δεν ξερω αν επισκευαζεται , παντως ιμιτασιόν υπαρχουν
ψαξε λιγο στο ιντερνετ για τιμες το γεμισμα με φρεον ποσο παει? |
nido έγραψε: |
Εγώ ήδη πρέπει να τα δίνω κάθε χρόνο αν θέλω να έχω καλή ψύξη.
Έστειλα ένα μεηλ σ' αυτόν αν και δεν περνάω συχνά από εκει κάτω... http://www.auto-clima.gr/%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82/%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-a-c-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82.html |
Παράθεση: |
Καλημέρα, ναι είναι στις ειδικότητες μας και υπάρχουν και τα ανταλλακτικά.
θα πρέπει να γίνει πρώτα έλεγχος στο αυτοκίνητο και μετά να σας ενημερώσουμε για το κόστος, αν επιθυμείτε μπορούμε και μιλήσουμε και τηλεφωνικά. Είμαστε στη διάθεση σας. |
Καλα φιλτρο καμπινας δεν ειχες αλλαξει ποτε? ![]() Ο-rings σε ποια σημεια εχει? |