PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Τι σας εκνευρίζει περισσότερο στο 206 σας;

Svstouk - Σαβ 14 Δεκ 2002, 02:12:50
Θέμα δημοσίευσης: Τι σας εκνευρίζει περισσότερο στο 206 σας;
Βασικά ανοίγω αυτό το topic για δύο λόγους.

Ο ένας είναι προφανής : να μάθουμε τι μας ενοχλεί περισσότερο στο λιοντάρι μας. Προσέξτε, ΕΝΑ πράγμα θα ήθελα να αναφέρετε. Αν πάλι είναι πολλά αυτά που σας εκνευρίζουν, ε τότε, μεταξύ δύο κακών, το μη χείρον βέλτιστον! Wink

Ο δεύτερος είναι ότι θέλω να δώσω την ευκαιρία σε κάποια άτομα, που δεν συμμετέχουν πολύ ενεργά στις συζητήσεις μας στο forum, να μας πουν δυο κουβέντες. Στο συγκεκριμένο topic δεν υπάρχει ο φόβος μήπως πούμε καμιά......ανοησία ή τέλος πάντων κάτι που θα μας εκθέσει και θα δείξει στους άλλους ότι δεν ξέρουμε πολλά για το αμάξι μας. Μιλήστε άφοβα λοιπόν! Wink

Ξεκινάω λοιπόν! Εμένα εκείνο που με εκνευρίζει αφάνταστα και περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στο 206 μου, είναι η καθυστέρηση της ενεργοποίησης της κόρνας, ακόμα και για αυτά τα κλάσματα του δευτερολέπτου ένεκα πολυπλεξίας. Σύμφωνοι, η κόρνα ΚΑΝΟΝΙΚΑ δεν πρέπει να χρησιμοποιείται, αλλά εδώ ΔΕΝ είναι ΚΑΝΟΝΙΚΗ χώρα με ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ οδηγούς και τρόπους. Στο παρελθόν έχω γλυτώσει τον εαυτό μου και άλλους από περιπέτειες, χρησιμοποιώντας την κόρνα, και τώρα αυτή η μικροκαθυστέρηση φοβάμαι μήπως κάποτε αποβεί μοιραία. Confused

Εσάς τι σας.....συφιλιάζει; Wink
Miltellas - Σαβ 14 Δεκ 2002, 03:29:58
Θέμα δημοσίευσης:
Που δεν έχει μοτέρ με 200 ίππους! (Με τα λεφτά που μπόρεσα κι έδωσα γιατί αλλιώς ξέρω κι εγώ)
Αυτό είναι το μόνιμο παράπονό μου... Crying or Very sad
Και το μοναδικό! Wink
theflame - Σαβ 14 Δεκ 2002, 08:32:27
Θέμα δημοσίευσης:
Αχχχ Crying or Very sad
Η ποιότητα κατασκευής (τριγμοί & μικροπροβλήματα)
Με το μοτέρ έχω συμφιλιωθεί (το είχα πάρει απόφαση ένεκα τεκμηρίου πριν ακόμα από την αγορά)
DimiP - Σαβ 14 Δεκ 2002, 16:44:14
Θέμα δημοσίευσης:
# τα σκληρα πλαστικα θα μπορουσαν να ηταν λιγο μαλακοτερα.
# η κορνα θα μπορουσε να πατιεται λιγο ευκολοτερα και οχι να απαιτει ζορισμα - ειναι σκληρη! (πολλες μεχρι να πατησω κορνα εχει ηδη περασει ο κινδυνος)
# η μικρη ιπποδυναμη
Svstouk - Σαβ 14 Δεκ 2002, 17:15:48
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
# η κορνα θα μπορουσε να πατιεται λιγο ευκολοτερα και οχι να απαιτει ζορισμα - ειναι σκληρη! (πολλες μεχρι να πατησω κορνα εχει ηδη περασει ο κινδυνος)
# η μικρη ιπποδυναμη

DimiPάκο μου, δεν διαβάζεις προσεκτικά!

Ε-Ν-Α πράγμα ζήτησα να αναφέρετε, ως το ΠΙΟ ενοχλητικό για εσάς. Wink

Από αυτά τα τρία που μας έγραψες, λοιπόν, ποιο θεωρείς το χειρότερο; Question
Vini - Σαβ 14 Δεκ 2002, 17:52:32
Θέμα δημοσίευσης:
Kαλησπέρα....
Να πω και εγώ τι με εκνεύριζε στο 206 μου τώρα απο το έδωσα?

1. Η ποιότητα κατασκευής....το Yugo έτριζε λιγότερο....

2. Η μελέτη ηλιοροφής από τους Γάλλους ήταν απαράδεκτη....με την παραμικρή βροχή ή κρύο έτριζε και έκραζε το τελάρο της σαν καρακάξα...

3. Η απαράδεκτη μελέτη, κατασκευή του Clima ..... στην χαμηλή πρώτη σκάλα ακουγόταν σαν Nτεσεβώ....

4. Τα εγκεφαλικά....ευαίσθητα σαν τα λειτουργικά της Microsoft....

5. H ποιότητα υλικών εσωτερικού χώρου παρόλο που ήταν καλής συναρμολόγησης ήταν χαμηλής ποιότητας.... Πλαστικά σκληρά...και κούφια εντελώς....

6. Το κλείσιμο πόρτας ΔΕΝ φανέρωνε καινούριο αυτοκίνητο...έπρεπε να γίνει μόνωση από μένα για να επιτευχθεί αυτό...

7. Η εργοστασιακή ανάρτηση για τα μπάζα....υποτίθεται ότι τα Γαλλικά στρίβουν....αλλά τελικά μόνο το 106 στρίβει και είναι καρτ....

8. Η περαιτέρω βελτίωση ανάρτησης (ώστε να στρίβει ο Γάλλος) έφερε καλά αποτελέσματα αλλά το σασί και η κατασκευή έδειξαν τα μειονεκτήματα του πλαστικού...και της συναρμολόγησης...

9. Τα αμορτισέρ που τα έφτυσαν μέσα σε 7000χιλιόμετρα...

10. Οι λακούβες ή οι ανωμαλίες του δρόμου που πλέον έφερναν στο εσωτερικό του 206 θορύβους από "πιατίνια" μπάντας...

11. Η απαράδεκτη μελέτη/συγχρονισμού συναγερμού και immobilizer που πολλές φορές δεν έβαζαν μπροστά το 206....και δυστυχώς αυτό δεν φτιαχνόταν γιατί ο Γάλλος στα ηλεκτρονικά είναι ακόμη πολύ πίσω....

12. Τα απαράδεκτα εργοστασιακά ελαστικά που παραλίγο να χάσω την ζωή μου σε ανοικτές καμπές των δρόμων επειδή ήθελα να ακολουθήσω σε πορεία ένα Accent ή ένα Αudi TT ή Golf Gti .... γλύστραγα με το παραμικρό...

13. Με εκνεύριζε να διαθέτω έναν τόσο καλό κινητήρα με τόση δύναμη και να μην μπορώ να τον ευχαριστηθώ...αλλά θα έπρεπε να καταλήξω στον κάθε επιτήδειο εξουσιοδοτημένο ή μη για να μου το στήσουν το 206 καλύτερα ώστε να αντέχει την ιπποδύναμη....

14. Μου την έσπαγε το κενό που είχε η ρόδα με το θόλο με τα εργοστασιακά ελατήρια...ήταν σαν "τραγί" που πάει για σφάξιμο...

15. Δεν μου άρεσε η φτήνια της εξάτμισης....το διακοσμητικό τι το ήθελαν? Αφού τελικά η εξάτμιση είναι ίδια σε όλα....

16. Τα ηλεκτρικά που ήταν ιδιαίτερα ευαίσθητα....κολλήματα δεικτών, κολλήματα εγκεφαλικά κλπ...

17. Και τέλος με εκνεύρισε περισσότερο η συμπεριφορά της Peugeot και γενικά του After Sales Support... Ολα τα παραπάνω που ανάφερα τα έλεγα και τα ξαναέλεγα στην LION και σε εξουσιοδοτημένο και ΟΛΟΙ με είχαν γραμμένο.... Το μόνο που τους ένοιζε και τους ενδιέφρε ήταν 3 πράγματα:
α. Πότε λήγει η εγγύηση μου (ώστε να μου πάρουν και τα σώβρακα)...
β. Τα χρήματα από τυχόν βελτιώσεις που ήθελα να κάνω...
γ. Οι καλές σχέσεις με το Marketing της Lion...

Όλα τα παραπάνω δεν θα υπήρχαν αν το 17ο ήταν της προκοπής και κάποιοι ασχολιόντουσαν και με μένα.... Και τώρα θα είχα ακόμη το 206... Sad Sad Sad

Το τελευταίο είναι και το χειρότερο για μένα...γιατί μου στέρησε το χρόνο να αγαπήσω το 206...

DimiP - Σαβ 14 Δεκ 2002, 18:28:37
Θέμα δημοσίευσης:
Svstouk έγραψε:
DimiP έγραψε:
# η μικρη ιπποδυναμη

DimiPάκο μου, δεν διαβάζεις προσεκτικά!

Ε-Ν-Α πράγμα ζήτησα να αναφέρετε, ως το ΠΙΟ ενοχλητικό για εσάς. Wink

Από αυτά τα τρία που μας έγραψες, λοιπόν, ποιο θεωρείς το χειρότερο; Question

η μικρη ιπποδυναμη απο μια κατα τα αλλα καινουργια (ξανασχεδιασμενη, ριξτε μια ματια στο διαφημιστικο φυλλαδιο του 206) μηχανη!
οταν ο ανταγωνισμος δινει 90, 98 αλογα η Peugeot σταθερα δινει 75!

sorry που δεν διαβασα προσεκτικα το post.
Αλεξ@νδρος - Σαβ 14 Δεκ 2002, 22:44:56
Θέμα δημοσίευσης:
Οι διαφοροι θορυβοι απο το πισω μερος-το κλασσικο τριξιμο απο το πισω καθισμα καθως και το τριξιμο της πισω αναρτησης οταν εισαι φορτωμενος
christopher - Σαβ 14 Δεκ 2002, 23:43:27
Θέμα δημοσίευσης:
- Αναμφίβολα το κιβώτιο, γενικά δεν έχει αίσθηση και τις περισσότερες φορές νιώθεις ότι προβάλει αντίσταση για να μπει η σχέση (ειδικά στις μικρές). Καμμιά φορά μάλιστα δεν παίρνει την όπισθεν και θέλει το γνωστό κόλπο αποσύμπλεξη-επανασύμπλεξη για να την πάρει.
Κατά τ'άλλα αν και έχει λίγους ίππους - για το 1.4 μιλάω (αντε να φύγει το τεκμήριο!) ήταν εις γνώσην μας όταν το αγοράσαμε.
StAkIS - Κυρ 15 Δεκ 2002, 04:28:10
Θέμα δημοσίευσης:
Τί άλλο; Το κιβώτιο ταχυτήτων!!! Τελείως κακή αίσθηση, το σκέφτομαι συνέχεια όσο το χρησιμοποιώ, καθώς και το υδραυλικό τιμόνι, είναι πιο σκληρό από ότι σε άλλα αυτοκίνητα (το έχετε παρατηρήσει;;; ) !!! Sad
Miltellas - Κυρ 15 Δεκ 2002, 05:39:22
Θέμα δημοσίευσης:
StAkIS έγραψε:
...καθώς και το υδραυλικό τιμόνι, είναι πιο σκληρό από ότι σε άλλα αυτοκίνητα (το έχετε παρατηρήσει;;; ) !!! Sad

Αυτό δεν αποτελεί απαραίτητα μειονέκτημα. Το σφιχτότερο τιμόνι προσδίδει και καλύτερη αίσθηση του δρόμου.

Προς Βίνι
Διάβασα τα παράπονά σου. Δεν συνάντησα τέτοια προβλήματα. Αλλά όπως και να έχει η ουσία είναι στο πρόβλημα Νο17 και συμφωνώ ότι είναι το πρόβλημα που απογοητεύει και αυξάνει κατακόρυφα την βαρύτητα όλων των υπόλοιπων προβλημάτων ή "προβλημάτων".
Η Peugeot Γαλλίας πρέπει να αδιαφορεί για την ελληνική αγορά. Αλλιώς δεν εξηγείται η εμμονή της να διατηρεί επίσημη αντιπροσωπεία την Lion.
Byron206 - Κυρ 15 Δεκ 2002, 10:22:25
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα με πειραζει που το ΛΙΟΝΤΑΡΙ της PEGEUOT μας εχει βγει ΓΑΤΟΥΛΑ (ειτε ειναι ιπποδυναμη ειτε ειναι φορυβοι ειτε ειναι τα after και τα before)...ωρες ωρες απογοητ.... γκλουπ γκλουπ.
DimiP - Κυρ 15 Δεκ 2002, 18:19:58
Θέμα δημοσίευσης:
StAkIS έγραψε:
Τί άλλο; Το κιβώτιο ταχυτήτων!!! Τελείως κακή αίσθηση, το σκέφτομαι συνέχεια όσο το χρησιμοποιώ, καθώς και το υδραυλικό τιμόνι, είναι πιο σκληρό από ότι σε άλλα αυτοκίνητα (το έχετε παρατηρήσει;;; ) !!! Sad

σιγουρα δεν ειναι το τιμονι του saxo η 106gti που το στριβεις με την καρδια ενος μαρουλιου, ακομη και τα corsa εχουν πολυ υδραυλικο τιμονι ενω εμεις κανουμε μπρατσα ακομη.
Ronin - Κυρ 15 Δεκ 2002, 20:17:31
Θέμα δημοσίευσης:
Ego to mono parapono poy exo apo to 206 einai i katanomi tis ropis toy sti 2a

Thes na anebeis kapoy kai anagkazesai na pefteis se 1i.Kata ta alla to peugeot einai apsogo.Kai STRIBEI kai to moter toy SKOTONEI kai FRENAREI.Kai ta mamisia continental einai poly kala.Auta bebaia einai prosopikes moy apopseis kai den ksero an symfonoyn oloi me autes. Pisteyo oti sto filo vini etyxe mallon kapoio problhmatiko 206 poy eixe tosa bugs.

p.s sorry gia ta agglika alla den ksero ti pezei me ton netscape kai den grafei!!!!!!!!!!!!!!!!
christopher - Δευ 16 Δεκ 2002, 00:42:47
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
StAkIS έγραψε:
Τί άλλο; Το κιβώτιο ταχυτήτων!!! Τελείως κακή αίσθηση, το σκέφτομαι συνέχεια όσο το χρησιμοποιώ, καθώς και το υδραυλικό τιμόνι, είναι πιο σκληρό από ότι σε άλλα αυτοκίνητα (το έχετε παρατηρήσει;;; ) !!! :(

σιγουρα δεν ειναι το τιμονι του saxo η 106gti που το στριβεις με την καρδια ενος μαρουλιου, ακομη και τα corsa εχουν πολυ υδραυλικο τιμονι ενω εμεις κανουμε μπρατσα ακομη.

Μάλλον αυτό είναι καλό. Δεν είναι ότι καλύτερο να πηγαίνεις με 120 και με την παραμικρή κίνηση να στρίβει΄ε'υκολα το τιμόνι! Ασφαλώς και η καλύτερη λύση είναι το ηλεκτρικά υποβοηθούμενο το οποίο σκληραίνει όσο ανεβαίνουν τα χιλιόμετρα,ενώ π.χ στο παρκάρισμα μπορεί να το στρίψει και ένα μωρό... Δεδομένου όμως ότι όταν κυκλοφόρησε δεν υπήρχε τέτοιο σύστημα παρά μόνο στη formula 1 νομίζω ότι η λύση αυτή ήταν πολύ καλή - αλήθεια ΄τα σημερινά μοντέλα εφοδιάζονται με τέτοιο σύστημα?. Χώρια η αίσθηση που προσφέρει...
GIANNIS206 - Δευ 16 Δεκ 2002, 08:51:00
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα με εκνευρίζει πολύ,ειδικα οταν πάω γρηγορα σε στροφές, η κολώνα ανάμεσα στο παρμπρίζ και στην πόρτα του οδηγού!κόβει την ορατότητα πολύ σε αριστερές στροφές.εχω και αλλα αλλα ενα να πουμε ειπαμε!
Ady - Δευ 16 Δεκ 2002, 10:43:08
Θέμα δημοσίευσης:
Δε με εκνευρίζει τίποτα.

Το αγαπάω με τα ελατώματά του................
Sidobre - Δευ 16 Δεκ 2002, 10:52:31
Θέμα δημοσίευσης:
Tι πραγματικά με ενοχλεί;

ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ!!!!!
christhehealer - Δευ 16 Δεκ 2002, 11:19:16
Θέμα δημοσίευσης:
Mε εκνευρίζει αφάνταστα η αριστερή κολώνα του παρμπρίζ, Mου κόβει το οπτικό πεδίο και δεν μπορώ να το τοποθετώ στις αριστερές που κλείνουν. Mε εκνευρίζει τόσο που σκέφτομαι να μην πάρω το RC αλλά το 307 με τον κινητήρα του RC. ΄H κανένα Impreza φτιαγμένο από καμιά Prodrive, γιατί η καγκουρένια φτερούγα του καινούριου STI μου την δίνει Shocked Shocked Shocked Shocked
Vaggelis - Δευ 16 Δεκ 2002, 11:39:09
Θέμα δημοσίευσης:
Αααααααααχχχχχχ, αυτό το κιβώτιο.........
Όποτε πάω να βάλω τη ρημάδα την πρώτη (και όχι μόνο...), θέλει "χαδάκια" και "καλομεταχείριση", αλλιώς σύμπλεξη γιόκ!!!!.
Τα σχόλια είναι περιττά
chatasos - Δευ 16 Δεκ 2002, 13:46:57
Θέμα δημοσίευσης:
GIANNIS206 έγραψε:
Εμένα με εκνευρίζει πολύ,ειδικα οταν πάω γρηγορα σε στροφές, η κολώνα ανάμεσα στο παρμπρίζ και στην πόρτα του οδηγού!κόβει την ορατότητα πολύ σε αριστερές στροφές.εχω και αλλα αλλα ενα να πουμε ειπαμε!

Με κάλυψες απόλυτα...
teoman - Δευ 16 Δεκ 2002, 14:18:36
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα πάλι με κάλυψε κατά 90% ο vini.Είναι που δεν έχω ηλιοροφή και clima αλλιώς θα ήταν 100% :D
seridim - Δευ 16 Δεκ 2002, 15:31:30
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό που είπαν και πολλοί άλλοι. Η ''ψόφια'' μηχανή του!! Ρε δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το αυτοκίνητο. Άλλοτε τραβάει και πάει όπως πρέπει για τα 75 άλογα και άλλοτε ''ψοφάει'' τελείως. Και όταν λέω τελείως το εννοώ. Να φοβάσαι να προσπεράσεις μήπως και σε αφήσει στη μέση της προσπέρασης. Τι να πεις με αυτό το μοτέρ!!!!!!!!!!!!!
pezomania - Δευ 16 Δεκ 2002, 17:21:52
Θέμα δημοσίευσης:
Έχει κατπληκτικό στήσιμο, εκπληκτικό κινητήρα, φανταστικά φρένα, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και ΧΑΛΙΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ!!
XS - Δευ 16 Δεκ 2002, 17:27:13
Θέμα δημοσίευσης:
Η συναρμολόγηση έχει άμεση σχέση με την ποιότητα κατασκευής. Roll eyes
pduke - Δευ 16 Δεκ 2002, 21:39:57
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:

Με κάλυψες απόλυτα...

XΑ!άμα είχατε τα δικά μου καθίσματα και τα δικά μου κιλά δεν θα είχατε πρόβλημα...Με την παντελή έλλειψη πλευρικής στήριξης στις κλειστές αριστερές εγώ είμαι περίπου στο κέντρο οπότε τα βλέπω όλα!!!!!!!!!!
DimiP - Τρι 17 Δεκ 2002, 01:18:12
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
chatasos έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:

Με κάλυψες απόλυτα...

XΑ!άμα είχατε τα δικά μου καθίσματα και τα δικά μου κιλά δεν θα είχατε πρόβλημα...Με την παντελή έλλειψη πλευρικής στήριξης στις κλειστές αριστερές εγώ είμαι περίπου στο κέντρο οπότε τα βλέπω όλα!!!!!!!!!!

δε σε πιανω...
εσυ με το τo gt και τις bucketαρες εχεις προβλημα στηριξης;;;
και αν ειδα καλα στις φωτο τα κιλα σου ειναι λιγα για να σε κρατανε στη μεση.
Miltellas - Τρι 17 Δεκ 2002, 04:17:23
Θέμα δημοσίευσης:
Τα καθίσματα του Πάνου τα έβγαλε η Peugeot για μένα και τον Πολίτη αλλά ξέχασε να το πει στον Πάνο. Εγώ έχω τα καθίσματα του Πάνου και αυτός τα δικά μου!
GIANNIS206 - Τρι 17 Δεκ 2002, 09:44:27
Θέμα δημοσίευσης:
Τα δικά μου τα καθίσματα εχουν πολυ καλη πλευρική στήριξη ειμαι πολύ ευχαριστημένος! :D
pezomania - Τρι 17 Δεκ 2002, 09:45:58
Θέμα δημοσίευσης:
XS έγραψε:
Η συναρμολόγηση έχει άμεση σχέση με την ποιότητα κατασκευής. Roll eyes

Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Η ποιότητα κρίνει από τι πλαστικό είναι φτιαγμένο το ταμπλό και τα άλλα πλαστικά μέροι, ενώ η συναρμολόγηση, κρίνετε, από το πόσο καλά έχουν τοποθετήσει αυτά τα πλαστικά, ώστε να μην δημιουργούν εκνευριστικούς θορύβους!

Το 206 ήταν και είναι από τα πιο ποιοτικά αμάξια της κατηγορίας του (και όχι μόνο), δυστηχώς αυτοί που το συναρμολογούν ή οι αντιπροσωπείες στην Ελλάδα, που θα έπρεπε, στα πρώτα χλμ να κάνουν τις απαραίτητες "συσφίξεις", βαριούνται την δουλειά τους Twisted evil Twisted evil
pduke - Τρι 17 Δεκ 2002, 10:38:04
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
δε σε πιανω...

bucketάρες?????????ποιες bucketάρες??????
στο τουρ θα δεις......
Sidobre - Τρι 17 Δεκ 2002, 11:27:32
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
DimiP έγραψε:
δε σε πιανω...

bucketάρες?????????ποιες bucketάρες??????
στο τουρ θα δεις......

Αγόρι μου είπαμε...

Εσύ είσαι ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ!!!

Τι να τους κάνεις τους κουβάδες....
pduke - Τρι 17 Δεκ 2002, 12:32:36
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Αγόρι μου είπαμε...

Γιαυτό την επόμενη φορά που θα ξανατουρίσω.....θα πάρω σφουγγαρίστρα...2 για την ακρίβεια,μία σε κάθε πόρτα και να το το roll cage!!!!!
Εύγε Τάσο με τη χοάνα σου(τι ήχος είναι αυτός!!!!βροχή, κλειστά παράθυρα,πλίτσι πλίτσι από φτερά και λοιπά σημεία υδάτινης πρόσκρουσης και ο άρρωστος από πίσω......σαωιδώνει και νομίζεις ότι θα σου ρουφίξει τον πίσω προφυλακτήρα από τις βίδες της εμπρός πινακίδας...... Rolling eyes Wink Laughing
konstantinos - Τρι 17 Δεκ 2002, 12:38:28
Θέμα δημοσίευσης:
Ο χρόνος για μένα είναι ο χειρότερος εχθρός και εξηγούμαι...

Ο Αϊνστάιν, σε ώρες χαλάρωσης έλεγε τα σπουδαιότερα πράγματα, άσχετα εάν τα περισσότερα για μας είναι άγνωστα. Ελεγε λοιπόν "Ο χρόνος φίλοι μου είναι μετρήσιμο είδος, αλλά και αυτό είναι σχετικό. Κρατώντας μια κατσαρόλα που καίει για 10 seconds νομίζεις οτι ο χρόνος αυτός είναι ατελείωτος... Οταν όμως είσαι με μια πανέμορφη γυνάικα για κάποιες ώρες, νομίζεις οτι ο χρόνος αυτός είναι κάποια seconds."

Ετσι λοιπόν είναι κύριοι, για κάποιους το 206 είναι κατσαρόλα για κάποιους είναι η πανέμορφη γυναίκα.

Εγώ ανήκω στην δεύτερη κατηγορία...

Εσείς?

ps Για να μην παρεξηγηθώ (συμβαίνει συχνά τώρα τελευταία) ουδεμία σχέση έχουν τα συμπεράσματα με πρόσωπα, καταστάσεις, λεγόμενα τούτου του μάταιου κόσμου. Ολα είναι βασισμένα σε μύθους και δράκους του μυαλού μου.
Sidobre - Τρι 17 Δεκ 2002, 13:16:40
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Αγόρι μου είπαμε...

Γιαυτό την επόμενη φορά που θα ξανατουρίσω.....θα πάρω σφουγγαρίστρα...2 για την ακρίβεια,μία σε κάθε πόρτα και να το το roll cage!!!!!
Εύγε Τάσο με τη χοάνα σου(τι ήχος είναι αυτός!!!!βροχή, κλειστά παράθυρα,πλίτσι πλίτσι από φτερά και λοιπά σημεία υδάτινης πρόσκρουσης και ο άρρωστος από πίσω......σαωιδώνει και νομίζεις ότι θα σου ρουφίξει τον πίσω προφυλακτήρα από τις βίδες της εμπρός πινακίδας...... Rolling eyes Wink Laughing

Laughing Laughing Laughing

Aσε, σε λίγο ο ρουφικτήρας θα είναι παρελθόν διότι αν δεν σταματήσει ο θόρυβος στο ταξίδι θα μου φορέσουνε το καπώ κολλάρο!

Ομως μην νομίζεις ότι το Project Sidobre τελείωσε... Twisted evil

Το κουρδιστήρι που κρατάει ο Ιατρός θα μπεί θέλει δεν θέλει!!!

Ο τρόπος αλλάζει όχι το αποτέλεσμα Wink

Θα σε ρουφίξω την επόμενη φορά αλλά πιο αθόρυβα! Mr. Green Mr. Green
pduke - Τρι 17 Δεκ 2002, 13:42:27
Θέμα δημοσίευσης:
κλείνω τη σκούπα σου από τώρα!!
θα μπει στην προφυλακτηρούμπα μέσα
Rally - Τρι 17 Δεκ 2002, 13:46:01
Θέμα δημοσίευσης:
εμενα με εκνευριζει ολα αυτα που εκνευριζουν εσας να τα καλυπτει η ομορφια ενος αμαξωματος. αυτοκινητο ειναι ρε παιδια οχι γυναικα.κατι ηξερα εγω μπορει να εχω ολα τα παραπονα για peugeot αλλα εχω μηχανη και στριβω κιολας και ας το αποκαλεσαν ορισμενοι κουβα!!!
pduke - Τρι 17 Δεκ 2002, 14:09:21
Θέμα δημοσίευσης:
Rally έγραψε:
εμενα με εκνευριζει ολα αυτα που εκνευριζουν εσας να τα καλυπτει η ομορφια ενος αμαξωματος. αυτοκινητο ειναι ρε παιδια οχι γυναικα.κατι ηξερα εγω μπορει να εχω ολα τα παραπονα για peugeot αλλα εχω μηχανη και στριβω κιολας και ας το αποκαλεσαν ορισμενοι κουβα!!!

ποιος το είπε κουβα??????????/!!!!!!!!!!!
Ady - Τρι 17 Δεκ 2002, 14:20:50
Θέμα δημοσίευσης:
konstantinos έγραψε:
Ο χρόνος για μένα είναι ο χειρότερος εχθρός και εξηγούμαι...

Ο Αϊνστάιν, σε ώρες χαλάρωσης έλεγε τα σπουδαιότερα πράγματα, άσχετα εάν τα περισσότερα για μας είναι άγνωστα. Ελεγε λοιπόν "Ο χρόνος φίλοι μου είναι μετρήσιμο είδος, αλλά και αυτό είναι σχετικό. Κρατώντας μια κατσαρόλα που καίει για 10 seconds νομίζεις οτι ο χρόνος αυτός είναι ατελείωτος... Οταν όμως είσαι με μια πανέμορφη γυνάικα για κάποιες ώρες, νομίζεις οτι ο χρόνος αυτός είναι κάποια seconds."

Ετσι λοιπόν είναι κύριοι, για κάποιους το 206 είναι κατσαρόλα για κάποιους είναι η πανέμορφη γυναίκα.

Εγώ ανήκω στην δεύτερη κατηγορία...

Εσείς?

ps Για να μην παρεξηγηθώ (συμβαίνει συχνά τώρα τελευταία) ουδεμία σχέση έχουν τα συμπεράσματα με πρόσωπα, καταστάσεις, λεγόμενα τούτου του μάταιου κόσμου. Ολα είναι βασισμένα σε μύθους και δράκους του μυαλού μου.

Christhehealer, Miltella, δοξάζω τον παντοδύναμο που βρεθήκατε στο δρόμο μου να μου δώσετε την καρτούλα του club, και είμαι βαθύτατα συγκινημένος και περήφανος, που μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω άτομα σαν τον Κωνσταντίνο........ Cool Cool Cool Laughing Laughing Laughing
christhehealer - Τρι 17 Δεκ 2002, 14:24:48
Θέμα δημοσίευσης:
Ένα παλιό τραγουδάκι του Mάρκου Bαμβακάρη του σχωρεμένου, έλεγε:

Ήμουνα μάγκας μια φορά
με φλέβα αριστοκράτη
τώρα θα γένω δάσκαλος
σαν το σοφό Σωκράτη.

konstantinos έγραψε:

Aυτό ήταν ένα τσιτάτο Γερμανοεβραίου και γνωστού γ@#$%^κου, με το οποίο ειρωνευόταν αυτούς που προσπαθούσαν να εκλαϊκεύσουν την Θεωρία της Σχετικότητας.

Mεταξύ της κατσαρόλας και της καλλονής, είναι φυσικό να διαλέξουν όλοι την καλλονή, AAAAABAΔIΣTA.

Όμως τις περισσότερες φορές στη ζωή, χρειάζεται να βουτήξεις το χέρι σου στην κατσαρόλα με το καυτό νερό, για να συνεβρεθείς με την, περί ου ο λόγος, καλλονή.

Oι ανίκανοι ν' αγαπήσουν, ας πλέξουν δαντέλα με την ανεξαρτησία τους, κι ας φτιάξουν γύρω της όσους μύθους θέλουν.
H ένταση, ευτυχώς ή δυστυχώς, βρίσκεται στην εσκεμένη ταπείνωση, στην εξάρτηση, στον έρωτα...

Kαι όπως έλεγε και ο Oσκαρ Oυάιλντ :" από την εξυπνάδα, προτιμώ την ομορφιά, γιατί δεν χρειάζεται απόδειξη".
pduke - Τρι 17 Δεκ 2002, 15:05:07
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

konstantinos έγραψε:

Aυτό ήταν ένα τσιτάτο Γερμανοεβραίου και γνωστού γ@#$%^κου, με το οποίο ειρωνευόταν αυτούς που προσπαθούσαν να εκλαϊκεύσουν την Θεωρία της Σχετικότητας.

Mεταξύ της κατσαρόλας και της καλλονής, είναι φυσικό να διαλέξουν όλοι την καλλονή, AAAAABAΔIΣTA.

Όμως τις περισσότερες φορές στη ζωή, χρειάζεται να βουτήξεις το χέρι σου στην κατσαρόλα με το καυτό νερό, για να συνεβρεθείς με την, περί ου ο λόγος, καλλονή.

Oι ανίκανοι ν' αγαπήσουν, ας πλέξουν δαντέλα με την ανεξαρτησία τους, κι ας φτιάξουν γύρω της όσους μύθους θέλουν.
H ένταση, ευτυχώς ή δυστυχώς, βρίσκεται στην εσκεμένη ταπείνωση, στην εξάρτηση, στον έρωτα...

Kαι όπως έλεγε και ο Oσκαρ Oυάιλντ :" από την εξυπνάδα, προτιμώ την ομορφιά, γιατί δεν χρειάζεται απόδειξη".

ΩΩΩΩΩΩχχχχχ.................
Θέλω τουρ πάλι ρε.....
christhehealer - Τρι 17 Δεκ 2002, 15:22:51
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Θέλω τουρ πάλι ρε.....

Tσώπα, τσώπα τα σε πάω... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
konstantinos - Τρι 17 Δεκ 2002, 15:35:25
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:

Θέλω τουρ πάλι ρε.....

Μπα καλά περνάμε και εδω που είμαστε...
pduke - Τρι 17 Δεκ 2002, 16:30:52
Θέμα δημοσίευσης:
konstantinos έγραψε:
pduke έγραψε:

Θέλω τουρ πάλι ρε.....

Μπα καλά περνάμε και εδω που είμαστε...

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Ο ΚΟΝΤΡΑΣ!!!!Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ!!!!!!!Ο ΘΑ ΣΟΥ ΤΗ ΧΑΛΑΣΩ ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ!!!!!!
μωρε τη θες την καντάδα σου εσύ...
christhehealer - Τρι 17 Δεκ 2002, 16:44:36
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:

Δ E N T H N Γ Λ I T Ω N E I M E T I Π O T A ! ! ! Twisted evil Twisted evil Cool Cool Cool
konstantinos - Τρι 17 Δεκ 2002, 16:46:18
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
pduke έγραψε:

Δ E N T H N Γ Λ I T Ω N E I M E T I Π O T A ! ! ! Twisted evil Twisted evil Cool Cool Cool

Μωρέ θα την γλυτώσει...

ps Πλάκα κάνω μην παρεξηγηθεί κανείς έτσι...
christhehealer - Τρι 17 Δεκ 2002, 16:49:13
Θέμα δημοσίευσης:
konstantinos έγραψε:
Μωρέ θα την γλυτώσει...

Ποιός να παρεξηγηθεί;

Έβγα έξω, άμα είσαι άντρας, ρε...

... να σου κάνουμε καντάδα Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Sidobre - Τρι 17 Δεκ 2002, 17:04:44
Θέμα δημοσίευσης:
konstantinos έγραψε:
christhehealer έγραψε:
pduke έγραψε:

Μωρέ θα την γλυτώσει...

Aμα δεν ακούσεις κάτω από το παραθύρι σου τον Kακοφωνίξ (δηλαδή εμένα) να μην με λένε Sidobre!!!!
Ady - Τετ 18 Δεκ 2002, 08:22:49
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
pduke έγραψε:

Να φέρω τα ντραμς για την καντάδα στο επόμενο tour ? Shocked Cool Shocked Cool
pduke - Τετ 18 Δεκ 2002, 11:13:00
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:

με ειδικό κιτ δεσίματος στη μέση Shocked Shocked Shocked
konstantinos - Τετ 18 Δεκ 2002, 11:18:54
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Ady έγραψε:

με ειδικό κιτ δεσίματος στη μέση Shocked Shocked Shocked

Κατάλαβα, μάλλον σε φιλαρμονική το πάτε το πράγμα...

καλώς, να είστε όλοι εκεί, εγώ... τσου.

ps Πλάκα κάνω παιδιά, μην παρεξηγηθεί κανείς...
Vaggelis - Τετ 18 Δεκ 2002, 12:06:33
Θέμα δημοσίευσης:
The 206club Band!!!!
Δεχόμεθα και παραγγελιές!!!
Τα τραγούδια κυκλοφορούν σε δίσκο, κασέτα, CD, DVD, MD
GIANNIS206 - Τετ 18 Δεκ 2002, 14:02:04
Θέμα δημοσίευσης:
Τις νότες τισ έχει γράψει κανείς?τις θέλω να κάνω προβα!!!! :D
angelbaby - Τετ 18 Δεκ 2002, 14:27:21
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:

Με κάλυψες απόλυτα...

Δεν μένει παρά να συμφωνήσω και να πω επίσης οτι αυτό δεν συμβαίνει μόνο στους PUG drivers, αλλά κα σε ατούς που οδηγούν οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο, as I do...Και μιλάμε οτι είναι ΠΟΛΥ σπαστικό αυτό με την κολώνα Evil Evil Evil
zzzleepy - Τετ 08 Οκτ 2003, 19:39:23
Θέμα δημοσίευσης:
Το πιο εκνευριστικό πράγμα (πέρα από το αριστερό εμπρός κολωνάκι) στο τρίθυρο 206 είναι όταν ξεκουμπώνω τη ζώνη και αυτή τραβιέται πίσω, να σφηνώνει στο πλάι του καθίσματος, ανάμεσα στο πλαστικό της πόρτας και το χερούλι που ρίχνει την πλάτη...
SnakeMJK - Τετ 08 Οκτ 2003, 22:33:10
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Το πιο εκνευριστικό πράγμα (πέρα από το αριστερό εμπρός κολωνάκι) στο τρίθυρο 206 είναι όταν ξεκουμπώνω τη ζώνη και αυτή τραβιέται πίσω, να σφηνώνει στο πλάι του καθίσματος, ανάμεσα στο πλαστικό της πόρτας και το χερούλι που ρίχνει την πλάτη...

Αυτό γίνεται και στο 5θυρο και ας μην έχει χερούλι!! Razz

Εμένα περισσότερο μου την σπάνε: (δεν μπορώ να ξεχωρίσω ένα!)

- Ότι ακουμπάει το δεξί μου γόνατο στην κονσόλα
- Ότι χτυπάει ο λεβιές των ταχυτήτων τον συνοδηγό όταν επιλέγω 5η (και είναι λίγο απλωμένος)
- Ότι στις στροφές συμπεριφέρεται σαν βάρκα... στο τέλος θα βγάλω κουπιά!

Αυτά... τα άλλα "κακά" αναφέρθηκαν παραπάνω...
teoman - Πεμ 09 Οκτ 2003, 10:16:40
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
- Ότι χτυπάει ο λεβιές των ταχυτήτων τον συνοδηγό όταν επιλέγω 5η (και είναι λίγο απλωμένος)

Αυτό δεν είναι πάντα κακό.Μερικές φορές μάλιστα το κάνω και εσκεμμένα Laughing Laughing
Vaggelis - Πεμ 09 Οκτ 2003, 10:25:20
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
SnakeMJK έγραψε:

Αυτό δεν είναι πάντα κακό.Μερικές φορές μάλιστα το κάνω και εσκεμμένα Laughing Laughing

Πονηρέ Τέο......
Αλλά για πες μας, μήπως το κάνεις για να βάζεις "κατα λάθος" χέρι στην συνοδηγό;;; (εκτός και αν προτιμάς τα .....τριχωτά ποδαράκια... Laughing Laughing Laughing Laughing Wink )
...... - Πεμ 09 Οκτ 2003, 10:25:24
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΟΝΗΡΙΔΗ!!!!!!
Και το ζωο σου μπροστα τι ρολο παιζει γιατι εγω ακομα να το καταλαβω αυτο!!!!!
teoman - Πεμ 09 Οκτ 2003, 10:47:48
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:

Αλλά για πες μας, μήπως το κάνεις για να βάζεις "κατα λάθος" χέρι στην συνοδηγό;;;

Και εδώ έρχεται η γνωστή απορία της (εκάστοτε) συνοδηγού: "Μα γιατί βάζεις 5η στα 60km/h?" Laughing

MR2 έγραψε:

Και το ζωο σου μπροστα τι ρολο παιζει γιατι εγω ακομα να το καταλαβω αυτο!!!!!

"Μαγνητίζει" βλέμματα και... βάζω πιο εύκολα 5η... Laughing Laughing Laughing
Vaggelis - Πεμ 09 Οκτ 2003, 10:58:34
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

Αλλά για πες μας, μήπως το κάνεις για να βάζεις "κατα λάθος" χέρι στην συνοδηγό;;;

Και εδώ έρχεται η γνωστή απορία της (εκάστοτε) συνοδηγού: "Μα γιατί βάζεις 5η στα 60km/h?" Laughing

και μετά, ρίχνεις και μια ....6η (χωρίς τον μοχλό ταχυτήτων στο χέρι προφανώς...) Laughing Laughing Wink
SnakeMJK - Πεμ 09 Οκτ 2003, 14:42:12
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:

"Για μικρότερη κατανάλωση αγάπη μου!"

Όταν βαριέμαι, η σχέση ταχυτήτων ανα ταχύτητα (Razz) είναι:

1η εκκίνηση με το ζόρι
2η μέχρι τα 20km/h
3η στα 30km/h
4η στα 40km/h
και τέλος 5η (aka αυτόματος πιλότος) στα 50+ Razz

Οι στροφές δεν πάνε πάνω από 1500 Laughing
konstantinos - Πεμ 09 Οκτ 2003, 14:44:42
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:

...
1η εκκίνηση με το ζόρι
2η μέχρι τα 20km/h
3η στα 30km/h
4η στα 40km/h

Ταρίφα μου θυμίζεις... Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing
nikq - Πεμ 09 Οκτ 2003, 15:00:42
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα αυτό που μου την σπάει είναι όταν τρίζει το τζαμί οδηγού – συνοδηγού σε κάθε στροφή...φρενάρισμα. Evil Evil Evil
Vaggelis - Πεμ 09 Οκτ 2003, 15:07:09
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
teoman έγραψε:

"Για μικρότερη κατανάλωση αγάπη μου!"

Όταν βαριέμαι, η σχέση ταχυτήτων ανα ταχύτητα (Razz) είναι:

1η εκκίνηση με το ζόρι
2η μέχρι τα 20km/h
3η στα 30km/h
4η στα 40km/h

και μετά αναρωτιέσαι γιατί είναι μπουκωμένο το αμάξι....
zzzleepy - Πεμ 09 Οκτ 2003, 16:19:53
Θέμα δημοσίευσης:
Επίσης η πέμπτη είναι και μια πρόφαση για να πιάνεις το μπουτάκι της συνοδηγού...

"Μα τι κάνεις εκεί; Με χουφτώνεις;"
"Εγώ; Όχι καλή μου, πέμπτη έβαλα"

Προσοχή όμως: επανηλειμμένη χρήση της πέμπτης, και ειδικά σε άσχετες στροφές και ταχύτητες (π.χ. από τα 60km/h) δημιουργεί υποψίες... Razz
SnakeMJK - Παρ 10 Οκτ 2003, 12:49:43
Θέμα δημοσίευσης:
Όταν βαριέμαι είπα! Δηλαδή όταν έχει κίνηση! Το βράδυ πάω τέζα Razz

Και κάτι άλλο... Τρίζει εσάς το παράθυρο;;; Εμένα ποτέ...
zzzleepy - Παρ 10 Οκτ 2003, 16:20:50
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα συνήθως τρίζει η κεντρική κονσόλα αλλά μόνο όταν το αμάξι είναι κρύο Exclamation Exclamation Exclamation
vangsgr - Παρ 10 Οκτ 2003, 16:35:54
Θέμα δημοσίευσης:
Το ότι λόγο ύψους, τα γόνατά μου ακουμπάνε στο τιμόνι Roll eyes Roll eyes Roll eyes Roll eyes Roll eyes Roll eyes Roll eyes Roll eyes Roll eyes Roll eyes Roll eyes Roll eyes Roll eyes Roll eyes Roll eyes Roll eyes Roll eyes
Bloom - Σαβ 11 Οκτ 2003, 14:25:13
Θέμα δημοσίευσης:
vangsgr έγραψε:
Το ότι λόγο ύψους, τα γόνατά μου ακουμπάνε στο τιμόνι Roll eyes Roll eyes Roll eyes Roll eyes Roll eyes Roll eyes Roll eyes Roll eyes Roll eyes Roll eyes Roll eyes Roll eyes Roll eyes Roll eyes Roll eyes Roll eyes Roll eyes

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Έλεος!! Εδώ χώρεσε ο Danielos στο 106!! Rolling eyes Laughing Laughing Laughing

Silly
Ghost Dog - Κυρ 12 Οκτ 2003, 01:04:45
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:

Γι’αυτό και’γω αλλάζω ταχύτητες πάντα μετά τις 6000!!!!!!!!!!! Razz Shocked Very happy Laughing Razz Razz
vangsgr - Δευ 13 Οκτ 2003, 08:26:51
Θέμα δημοσίευσης:
Bloom έγραψε:
vangsgr έγραψε:

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Έλεος!! Εδώ χώρεσε ο Danielos στο 106!! Rolling eyes Laughing Laughing Laughing

Silly

Μπράβο στον Danielo λοιπόν.....
Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color
Vaggelis - Δευ 13 Οκτ 2003, 08:38:06
Θέμα δημοσίευσης:
PoiSoNeR έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

Γι’αυτό και’γω αλλάζω ταχύτητες πάντα μετά τις 6000!!!!!!!!!!! Razz Shocked Very happy Laughing Razz Razz

και μετά αναρωτιέσαι γιατί ...τρως συχνά κλήσεις... Laughing Laughing Laughing Wink
NICK - Δευ 13 Οκτ 2003, 16:30:31
Θέμα δημοσίευσης:
Τρία πράγματα:
1)το τρίξιμο (ενίοτε) της εταζέρας
2)το ότι έχει μόνο 75 άλογα (τα οποία ή πόνυ είναι ή μουλάρια)
3)το ότι το πεντάλ των φρένων δεν έχει πάντα την ίδια αίσθηση,παρόλες τις εξαερώσεις που κάνω.
Miltellas - Τρι 14 Οκτ 2003, 08:00:10
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Επίσης η πέμπτη είναι και μια πρόφαση για να πιάνεις το μπουτάκι της συνοδηγού...

Και είμαι σίγουρος ότι λυπάσαι πολύ που δεν μπορείς να βάλεις μετά την πέμπτη και την όπισθεν... Laughing
SnakeMJK - Τρι 14 Οκτ 2003, 08:45:47
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
zzzleepy έγραψε:

Και είμαι σίγουρος ότι λυπάσαι πολύ που δεν μπορείς να βάλεις μετά την πέμπτη και την όπισθεν... Laughing

Προσπάθησε ένας γνωστός μου στο cinqo, χωρίς επιτυχία δυστυχώς... αλα fast'n'furius Razz
lia206cc - Τρι 14 Οκτ 2003, 08:50:43
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:

τσ τσ τσ... βρρρρρωωώμικα αντρικά μυαλά..... Wink Laughing Laughing Laughing

Γι' αυτό ο άλλος τραβάει το πόδι όταν βάζω 5η... για να μην αισθάνεται "κρέας"... Twisted evil
ΝΙΚΟΣ - Τρι 14 Οκτ 2003, 09:24:14
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα αυτο που μου την σπαει ειναι στα διοδια οπου ξεχναω να εχω τα χρηματα ετοιμα και πρεπει να λυθω και να κατεβω απο το αμαξι για να τα βγαλω απο την τσεπη Laughing Laughing Laughing
pezomania - Τρι 14 Οκτ 2003, 12:26:18
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Εμενα αυτο που μου την σπαει ειναι στα διοδια οπου ξεχναω να εχω τα χρηματα ετοιμα και πρεπει να λυθω και να κατεβω απο το αμαξι για να τα βγαλω απο την τσεπη Laughing Laughing Laughing

XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

ΈΓΡΑΨΕΣ
Miltellas - Τετ 15 Οκτ 2003, 01:58:22
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Α, ρε νά'μαι πουθενά τριγύρω να σε δω και να σε βγάλω φωτογραφία... Ω ρε γέλια! Laughing Laughing Laughing
douf - Τετ 15 Οκτ 2003, 19:11:27
Θέμα δημοσίευσης:
Μου τη σπάνε τα τριξίματα και το ηλεκτρονικό γκάζι που εν' κινήσει αργεί να ανταποκριθεί σε σχέση με το απλό.
IRIS - Πεμ 16 Οκτ 2003, 13:25:54
Αν και καινούρια κάτοχος και ακόμη το..."μαθαίνω" οφειλω να ομολογήσω ότι ένα ψιλοπροβληματάκι στο κιβώτιο ταχυτήτων υπάρχει. Στις μικρές ταχύτητες κυρίως ...αντιστέκεται...
vangsgr - Πεμ 16 Οκτ 2003, 13:41:04
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό ισχύει για όλους οπότε μην μασάς Laughing Laughing Laughing
konstantinos - Πεμ 16 Οκτ 2003, 13:50:58
Θέμα δημοσίευσης: Re: Τι σας εκνευρίζει περισσότερο στο 206 σας;
IRIS έγραψε:
Αν και καινούρια κάτοχος και ακόμη το..."μαθαίνω" οφειλω να ομολογήσω ότι ένα ψιλοπροβληματάκι στο κιβώτιο ταχυτήτων υπάρχει. Στις μικρές ταχύτητες κυρίως ...αντιστέκεται...

Μαρία, διάβασε στα topic για τις βαλβολίνες... και όταν έρθει εκείνη η στιγμή θα είσαι έτοιμη.
Vaggelis - Πεμ 16 Οκτ 2003, 15:01:47
IRIS έγραψε:

Κλασικό ...Peugeotπρόβλημα...
Συνήθεια είναι....
Και αν δεν μπορείς να το συνηθίσεις, πήγαινε για βαλβολίνες όπως λέει και ο Κωνσταντίνος...
ΝΙΚΟΣ - Σαβ 18 Οκτ 2003, 12:07:58
IRIS έγραψε:

Που να κανεις βολτα και κανενα αγωνιστηκο με ισα δοντια στο σασμαν Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Γεια σου ρε Μαρακι COMPETITION MOTORSPORT Wink Wink
zzzleepy - Πεμ 19 Φεβ 2004, 20:17:19
Θέμα δημοσίευσης:
Όταν η θερμοκρασία έξω είναι από -3 έως 3 βαθμούς, αναβοσβήνει η σχετική ένδειξη στην οθόνη πολλαπλών ενδείξεων. Χρήσιμο αλλά εκνευριστικό, ειδικά τη νύχτα που τραβάει το βλέμμα...
tazmania - Παρ 20 Φεβ 2004, 11:13:34
Θέμα δημοσίευσης:
Για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το κιβώτιο των ταχυτήτων που....αντιστέκεται στις μικρές ταχύτητες (αν και είδα από το forum ότι κάτι μπορεί να γίνει με τις βαλβολίνες) και πέρα από την "εξυπηρέτηση" (ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ! καλό,Ε?!?!?!? Laughing Laughing Laughing ) της PEUGEOT είναι που δεν μπορώ να μαζέψω τα λεφτά να συμπληρώσω την ομορφιά που έχει ήδη το CC μου με διάφορα αξεσουάρ!!!Γιατί πιστεύω,πέρα από τα όποια παράπονα που μπορεί να έχουμε όλοι μας,η αγάπη για το peugeot μας είναι....αρρωστημένη!!!!
ePhI - Παρ 20 Φεβ 2004, 12:24:28
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Όταν η θερμοκρασία έξω είναι από -3 έως 3 βαθμούς, αναβοσβήνει η σχετική ένδειξη στην οθόνη πολλαπλών ενδείξεων. Χρήσιμο αλλά εκνευριστικό, ειδικά τη νύχτα που τραβάει το βλέμμα...

εχεις δοκιμασει να χαμηλωσεις τον φωτισμο στη οθονη?
zzzleepy - Παρ 20 Φεβ 2004, 12:35:36
Θέμα δημοσίευσης:
Το κακό είναι ότι χαμηλώνει ο φωτισμός όλου του ταμπλώ κι όχι μόνο της οθονούλας... Rolling eyes
ePhI - Παρ 20 Φεβ 2004, 12:44:45
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Το κακό είναι ότι χαμηλώνει ο φωτισμός όλου του ταμπλώ κι όχι μόνο της οθονούλας... Rolling eyes

Ναι το ξερω οτι αυτο γινεται,
αλλα εγω στο αυτοκινητο τον εχω πολυ χαμηλα τον φωτισμο γιατι με βολευει, για δοκιμασε το και εσυ....
zzzleepy - Παρ 20 Φεβ 2004, 13:05:43
Θέμα δημοσίευσης:
Βολεύει εεε; Twisted evil

"Μα κύριε αστυφύλαξ, αλήθεια σας λέω, είναι χαμηλά τα φώτα στο ταμπλώ κι ούτε καν έβλεπα με πόσα πήγαινα..."

Laughing Laughing Laughing
Daloup-man - Παρ 20 Φεβ 2004, 13:18:45
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ έχω αρκετά παράπονα!
1.Κατά καιρούς τρίζουν κάποια σημεία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου
2.Τα καθίσματά του,αν και έχει τα bucket-ώντας XS,κουνιούνται ελάχιστα μπρός-πίσω αλλά μου τη σπάει!
3.το σύστημα πέδησής του,μα ούτε καν αεριζόμενα μπροστά φρένα???
4.το γνωστό προβληματάκι με το κιβώτιο ταχυτήτων-να δω τι θα κάνει η αλλαγή βαλβολίνων...
5.στο παράθυρο χάλασαν οι οδηγοί και χρειάστηκε να τους αλλάξω, ευτυχώς μέσω εγγυήσης
6.και τέλος δεν μου αρέσει το σημείο που είναι ο διακόπτης των αλάρμ!
Ξέρω είμαι λίίίίγο περίεργος αλλά . . .
margorita24(maria) - Παρ 20 Φεβ 2004, 14:08:20
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον
1) μεσα στο εσωτερικο τριζουν μονιμως κατι στο ταμπλο
2)ο συμπλεκτης ταχυτητων συμπλεκταρει παρα πολυ ψηλα
3)λεβιες ταχυτητων κανει συνεχεια γκρακ-γκρακ σε αλλαγη 2 και 3 ταχυτητας
4)το τζαμι το ηλεκτρικο οταν δεν ειναι κατεβασμενα εντελως κανει ενα τρεμουλο και ακουγεται κρακ κ.τ.λ

και μου ερχεται απορια εμενα .^σε ενα αμαξι 9μηνων ειναι φυσιολογικα????
vangsgr - Παρ 20 Φεβ 2004, 15:07:54
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχ
Απίστευτο κι όμως αληθινό
Daloup-man - Παρ 20 Φεβ 2004, 16:44:04
Θέμα δημοσίευσης:
margorita24(maria) έγραψε:
λοιπον
1) μεσα στο εσωτερικο τριζουν μονιμως κατι στο ταμπλο
2)ο συμπλεκτης ταχυτητων συμπλεκταρει παρα πολυ ψηλα
3)λεβιες ταχυτητων κανει συνεχεια γκρακ-γκρακ σε αλλαγη 2 και 3 ταχυτητας
4)το τζαμι το ηλεκτρικο οταν δεν ειναι κατεβασμενα εντελως κανει ενα τρεμουλο και ακουγεται κρακ κ.τ.λ

και μου ερχεται απορια εμενα .^σε ενα αμαξι 9μηνων ειναι φυσιολογικα????

Oh yes!!!
Και εγώ 11 μήνες το έχω και,όπως γράφω από πάνω,τα 3 από τα 4 που επισημένεις τα κάνει και σε εμένα!!!!
Droemmen - Τρι 24 Φεβ 2004, 11:47:05
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:

Αυτό μου θυμίζει το "Possible ice on road" warning που υπάρχει στην 147 για θερμοκρασίες κάτω από 3 βαθμούς και το θεωρούσα άχρηστο μέχρι που πήρα μια ωραιότατη στροφή με πάγο κάτω Shocked , από τότε μόλις αυτό ανάβει προσέχω σίγουρα περισσότερο Rolling eyes Wink
Baphomet - Τρι 24 Φεβ 2004, 13:39:51
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα μου τη σπαει που οταν σηκωνω χειροφρενο βαραει μπιμ μπιμ μπιμ HANDBRAKE ON!!!!!
Vaggelis - Τρι 24 Φεβ 2004, 14:52:10
Θέμα δημοσίευσης:
Τελευταία, με εκνευρίζουν ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ οι ανίκανοι μηχανικοί των εξουσιοδοτημένων συνεργείων................ Evil Evil
PHSYBORG - Τρι 24 Φεβ 2004, 14:56:26
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Τελευταία, με εκνευρίζουν ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ οι ανίκανοι μηχανικοί των εξουσιοδοτημένων συνεργείων................ Evil Evil

OH YES , couldnt AGREE MORE !
tazmania - Τρι 24 Φεβ 2004, 15:00:35
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

OH YES , couldnt AGREE MORE !

Εγωδεν ξέρω αν είναι ανίκανοι,το σίγουρο είναι πάντως ότι κάνουν τα πάντα ώστε να στα αρπάξουν!!!Και να σου βγουν όλα τα προβλήματα - τυχαία!!!!! Shocked -μετά την εγγύηση!!!! Evil Evil Evil
HackerWerger - Τρι 24 Φεβ 2004, 21:38:31
Θέμα δημοσίευσης:
Να σας πω και εγώ τι με εκνευρίζει περισσότερο στο 206;; Razz

Το ότι δεν το έχω αποκτήσει ακόμα!!! Rolling eyes Embarassed Very happy Very happy
TONY PAP - Τετ 25 Φεβ 2004, 16:59:13
Θέμα δημοσίευσης:
Μας εκνευρίζει γιατί θέλουμε να είναι Golf στους τριγμούς, να στρίβει σαν rallye, να επιταχύνει σαν S3 χωρίς το ηλεκτρονικό γκάζι, να φρενάρει σαν LEON 18T, να έχει τα καθίσματα του Subaru WRX, να καίει όσο ένα 1000αρι swift, να έχει service & after sales όπως η ΤΟΥΟΤΑ και τέλος να κοστίζει όσο ένα ATOS !!!!

Αμ πως... Very happy
Vaggelis - Τετ 25 Φεβ 2004, 22:01:38
Θέμα δημοσίευσης:
TONY PAP έγραψε:
Μας εκνευρίζει γιατί θέλουμε να είναι Golf στους τριγμούς, να στρίβει σαν rallye, να επιταχύνει σαν S3 χωρίς το ηλεκτρονικό γκάζι, να φρενάρει σαν LEON 18T, να έχει τα καθίσματα του Subaru WRX, να καίει όσο ένα 1000αρι swift, να έχει service & after sales όπως η ΤΟΥΟΤΑ και τέλος να κοστίζει όσο ένα ATOS !!!!

Αμ πως... Very happy

ΝΤΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝΝΝΝΝΝ...!!!!!!!!!! (Ήχος ξυπνητηριού...)
Αντωνάκηηηη, σήκω, ώρα να πας για δουλειά με το ταπεινό 206 σου...... Laughing Laughing Laughing
TONY PAP - Πεμ 26 Φεβ 2004, 09:23:28
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά έιναι να μην τα πάρω στο κρανίο Evil

Το χω στείλει σε χρόνο dt.

(Οπως έκανα και με τα προηγούμενα αμάξια μου).
teoman - Πεμ 26 Φεβ 2004, 09:39:56
Θέμα δημοσίευσης:
TONY PAP έγραψε:

Αμ πως... Very happy

Καλά όλα τα άλλα πες πως γίνονται (λέμε τώρα...),το service και aftersales βελτιώνεται? Laughing Laughing
Petros-GTi - Κυρ 21 Μάρ 2004, 17:17:31
Θέμα δημοσίευσης:
Ola wraia kai kala mexri twra sta prwta 2000 xiliometra pou exw kanei.Afto omws pou exw paratirisei einai to sasman tou.H opis8en poles fores adynatei na koubosei eukola kai swsta,kamia fora pseftokoubonei epikindino idiws otan eisai se katifora kai 8eleis na kaneis opis8en.Merika provlimata episis me ton dikti sta8mhs ladiou, (merikes fores mou vgazei vlavh, pavles Evil kai meta apo kamia wra ftiaxnei)
freestyler - Κυρ 21 Μάρ 2004, 20:04:56
Θέμα δημοσίευσης:
emena pali paidia den m'eknevrizei k poly

ta noymera poy kanei pote pote...gia to relanti as poyme... to kanei poly spania ayto to trelo idiws otan to exw anoiksei kala k stamathsw gia ligo..

h korna den patietai eykola alla den peirazei k poly... ama valw to momo tha ftiaksei mia k kalh !! Razz Razz ...

ta gkazia toy den einai trela alla k pali den peirazei kathws an eixe tha ekana perissoteres anohsies...

einai ligaki varkoyla alla ti peirazei... me ena set bilstein tha ginei tzitzi!!!

to sasman einai sklhro alla mono h opisthen me enoxlei pote pote... den peirazei ki ayto omws....

trigmoys egw den exw.... h' an exw ligoys toys krinw apolyta fysiologikoys..

oyte problhmata exw antimetopisei akoma.... kian ginei kati tok tok!!!!(xtyphma ksyloy) den tha paw se antiproswpia.... siga toys axrhstoys....

ayta.... as meinei opws einai xrwris problhmata k egw me to meraki poy exw gia to amaksaki moy tha toys ftiaksw k ta koysoyrakia toy!!!!
thankap - Τρι 30 Μάρ 2004, 14:31:07
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα με εκνευρίζει το γεγονός ότι πολλές φορές που θέλω να κάνω σινιάλο σε κάποιο, μένουν τα φώτα της μεγάλης σκάλας αναμένα και θα πρέπει να ξανατραβήξω το μοχλό για να σβήσουν. Θα μπορούσε να είναι όπως σε άλλα αυτοκίνητα: όταν τραβάς το μοχλό να κάνεις σινιάλο και όταν το σπρώχνεις να ανάβει η μεγάλη σκάλα.
p206Mike - Τρι 30 Μάρ 2004, 16:01:51
Θέμα δημοσίευσης:
Συμφωνώ μαζί σου ότι θα ταν καλύτερα να ναι μπροστά...

Όμως μπορείς και συ να τον τραβάς λίγο πιο μαλακά όταν κάνεις σινιάλο
Θέμα συνήθειας είναι...
Recifees - Τετ 31 Μάρ 2004, 16:50:46
Θέμα δημοσίευσης:
1.Πλαστικά σκληρά, που ετσι και αφήσεις κάτι αστήριχτο και χτυπάει , σου δημιουργεί ψυχολογικά μέχρι να βρείς τι φταίει.
2.Φρικαρισμένο κιβώτιο

3.Που οι οδηγοί μεγαλύτερων αυτοκινήτων με κοιτάνε με μίσος αν τους περάσω απο την εξωτερική σε στροφές εθνικής .
nemo - Παρ 09 Απρ 2004, 10:47:17
Θέμα δημοσίευσης:
Το κιβώτιο μακράν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σε αυτό το κάρο!
Σας μιλάω εγώ που μάλιστα στα 17000χλμ. μου αλλάξανε το κιβώτιο με καινούργιο εντός εγγύησης... Αυτό αφού είχαν κατεβάσει 3 φορές το παλιό για να το φτιάξουν και κάθε φορά που υποτήθεται πως ήταν εντάξει ήταν τα ίδια και χειρότερα...

Το θέμα όμως είναι ότι και το καινούργιο δεν είναι όπως θα έπρεπε να είναι (βλέπε γιαπωνέζικα). Το γνωστό πρόβλημα της 1ης παραμένει και η όπισθεν όταν το σασμαν είναι ζεστό ναι ζεστό καλά διαβάσατε και πας να τη βάλεις από νεκρά με τις στροφές του κινητήρα να έχουν πέσει πλήρως ακούς ένα μεγαλοπρεπές γκρααααααααακκκκκκκκ και λες αυτό ήταν το @#$%@#$@#$#@$#.

Με το καινούργιο σασμαν έχω κάνει 3000χλμ. την άλλη βδομάδα πάω για βαλβολίνη elf trp. Αν δε βελτιωθεί η κατάσταση βλέπω κάθε μερικές χιλιάδες χλμ. να μου αλλάζουν μαζί με τα λαδόξυδα και κιβώτιο!!!

Υ.Γ. Το αμάξι δεν το έχω ζορίσει... Πριν από το 206 είχα ένα ATOS και του είχα $#%#$% ότι είχε και δεν είχε... Ε λοιπόν εκείνο με όλο το σκίσιμο που είχε φάει μόνο δίσκο πλατό άλλαζα καθε 40.000χλμ με κόστος 25.000δρχ. τότε μαζί με την εργασία και όλα μέλι γάλα!!! Κατα τα άλλα το κιβώτιο του Αtos ήταν χλιδή!!!
Ntinos - Παρ 09 Απρ 2004, 11:38:34
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
Ola wraia kai kala mexri twra sta prwta 2000 xiliometra pou exw kanei.Afto omws pou exw paratirisei einai to sasman tou.H opis8en poles fores adynatei na koubosei eukola kai swsta,kamia fora pseftokoubonei epikindino idiws otan eisai se katifora kai 8eleis na kaneis opis8en.Merika provlimata episis me ton dikti sta8mhs ladiou, (merikes fores mou vgazei vlavh, pavles kai meta apo kamia wra ftiaxnei)

κακος παραπονιεστε για το κουμπωμα τις οπισθεν αφου ειναι θεμα συγχρονισμου κιβωτιου,η αληθεια ειναι οτι τα πεζω εχουν μια σχετικη ιδιετεροτητα αλλα οταν δεν κουμπωνει ευκολα καλο ειναι να βαζουμε πρωτη και να κανουμε λιγο μπροστα η νανεβαζουμε τις στροφες της μηχανης.
Εγω θα παραπονιομουνα περισσοτερο για το σκαλωμα στις γρηγορες αλλαγες και στα κατεβασματα,για τον βαρυ συμπλεκτη μετα απο μικρη σχετικα χρηση,για τα ηλεκτρικα για την ποιοτητα των μεταλλικων και ελαστικων στοιχειων της αναρτησης που παρολο που οταν ειναι καινουργια εχει πολυ μικρη ελαστικοτητα αλλα οσο περναει ο καιρος μεγαλωνει μαποτελεσμα την αλλιωση των οδικων χαρακτηριστικων,για την αποδοση των φρενων μετα απο εκτεταμενη χρηση και βεβαια για τους ανιδεους μηχανικους της πεζω που ειναι κοινο σε ολες τις εταιριες
kovac - Παρ 09 Απρ 2004, 15:48:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ntinos έγραψε:
Παράθεση:
Ola wraia kai kala mexri twra sta prwta 2000 xiliometra pou exw kanei.Afto omws pou exw paratirisei einai to sasman tou.H opis8en poles fores adynatei na koubosei eukola kai swsta,kamia fora pseftokoubonei epikindino idiws otan eisai se katifora kai 8eleis na kaneis opis8en.Merika provlimata episis me ton dikti sta8mhs ladiou, (merikes fores mou vgazei vlavh, pavles kai meta apo kamia wra ftiaxnei)

κακος παραπονιεστε για το κουμπωμα τις οπισθεν αφου ειναι θεμα συγχρονισμου κιβωτιου,η αληθεια ειναι οτι τα πεζω εχουν μια σχετικη ιδιετεροτητα αλλα οταν δεν κουμπωνει ευκολα καλο ειναι να βαζουμε πρωτη και να κανουμε λιγο μπροστα η νανεβαζουμε τις στροφες της μηχανης.

Μόνο πρώτη βάζεις και μετά όπισθεν! Wink
Τίποτα παραπάνω. Very happy
Demis - Παρ 30 Απρ 2004, 10:43:08
Θέμα δημοσίευσης:
Xexasate to basikotero pisteyo....apotomo xekinima me spiniarisma....Telikiasma strofon....To timoni arxizei kai paizei aristera dexia san trelo.....Se sigkrisi me ena punto mama pou eixa prin ligo kairo...kai dn ekane etsi....ola ta ipoloipa diorthononte pisteyo...alla timoni diskola...allazeis....sti periptosi pou dn theleis na xaseis ton aerosako...!!!!!!!!!!!
..................[b]kanena den einai teleio[/b]...
Vasso - Παρ 30 Απρ 2004, 10:50:32
Θέμα δημοσίευσης:
To ότι έιναι 1400 κυβ. με 75 άλογα Evil
Baphomet - Παρ 30 Απρ 2004, 10:52:06
Θέμα δημοσίευσης:
Dim_v_ έγραψε:
Xexasate to basikotero pisteyo....apotomo xekinima me spiniarisma....Telikiasma strofon....To timoni arxizei kai paizei aristera dexia san trelo.....Se sigkrisi me ena punto mama pou eixa prin ligo kairo...kai dn ekane etsi....ola ta ipoloipa diorthononte pisteyo...alla timoni diskola...allazeis....sti periptosi pou dn theleis na xaseis ton aerosako...!!!!!!!!!!!
..................kanena den einai teleio...

δηλαδη το τιμονι φταίει...??? Confused Confused
teoman - Παρ 30 Απρ 2004, 11:10:56
Θέμα δημοσίευσης:
πΕτΡοS έγραψε:
Dim_v_ έγραψε:

δηλαδη το τιμονι φταίει...??? Confused Confused

Δημήτρη,μόνο το τιμόνι δεν φταίει.Κοίταξε για τίποτα άλλο (άνοιξε και κανένα topic στα τεχνικά).
IRIS - Δευ 03 Μάϊ 2004, 15:13:18
Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι λίγο ...ιδιότροπο. Μου πήρε αρκετό καιρό να το συνηθίσω και εισέπραξα αρκετά ... πενταδάχτυλα εύσημα αυτών που ήταν πίσω μου όταν η ταχύτητα δεν έμπαινε σωστά.
χμμμ...τώρα εννέα μήνες μετά; Αναρωτιέμαι γιατί πήρα το 1400! Wink
DimiP - Τρι 04 Μάϊ 2004, 11:39:01
IRIS έγραψε:
Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι λίγο ...ιδιότροπο. Μου πήρε αρκετό καιρό να το συνηθίσω και εισέπραξα αρκετά ... πενταδάχτυλα εύσημα αυτών που ήταν πίσω μου όταν η ταχύτητα δεν έμπαινε σωστά.
χμμμ...τώρα εννέα μήνες μετά; Αναρωτιέμαι γιατί πήρα το 1400! Wink

οταν η ταχυτητα δεν μπαινει δεν πανικοβαλομαστε, απλα με πατημενο συμπλεκτη ξαναπροσπαθουμε αφηνοντας να κουμπωσει μονο του, δεν το ζοριζουμε.
οσο για τα 5δαχτυλα...χμμμ... αστους να ριχνουν...βυθισε το ποδι στο γκαζι και εξαφανισου σε μια κολαση καπνου, σκονης και καμενου ελαστικου (απο την θηριωδη δυναμη Twisted evil και το τρελο σπιναρισμα Twisted evil ) Wink Rolling eyes Rolling eyes
ePhI - Τρι 04 Μάϊ 2004, 14:06:02
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ.......
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΜΙΣΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΤΑΚΑΚΙΑ ΤΗΣ PEUGEOT.... Evil
ΠΟΛΥ ΣΦΥΡΙΓΜΑ........ Devil Devil
VVV - Τρι 04 Μάϊ 2004, 14:14:08
Θέμα δημοσίευσης:
Tο σασμάν φυσικά.. μακράν απο τα χειρότερα σασμαν καινούργιων αυτοκινήτων...
Ntinos - Πεμ 06 Μάϊ 2004, 01:46:27
Θέμα δημοσίευσης:
Dim_v_ έγραψε:

το οτι 'ψαρευει' το τιμονι κατα την επιταχυνση ειναι θεμα διαφορικου και αμεσοτητας της κρεμαγιερας,σε αλλους αρεσει το τιμονι να ειναι αμεσο και να παιρναει το τι συμβαινει στους τροχους και σε αλλους οχι.Το οτι το τιμονι ειναι ξυραφι στα περισσοτερα πεζο ειναι στα συν κατα την γνωμη μου.

Παράθεση:

μαλλον δεν εχεις εμπειρια με opel και seat.το κιβωτιο ειναι δυστροπο και με κοκκαλινη αισθηση αλλα πολλες φορες φταιει και ο τροπος που κανει καποιος τις αλλαγες ταχυτητων.

Εμενα παντως μου την σπαει η θεση οδηγησης στο 206...ειναι μακραν χαλια ειδικα σε σχεση με του 106 που παρολο που δεν ρυθμιζεται τιποτα ειναι απλα αψογη.
στο 206 πας το καθισμα πανω-οδηγας βανακι
πας το καθισμα κατω-χωνεσαι πολυ και δεν βλεπεις καλα και παραλληλα εισαι μακρυα απο το τιμονι-το πας κοντα στο τιμονι και τα πεταλια ειναι ψηλα για χαμηλη θεση οδηγησης (ειμαστε και ψηλοι τι να κανουμε)
Recifees - Σαβ 08 Μάϊ 2004, 22:06:30
Θέμα δημοσίευσης:
Ntinos έγραψε:

Παράθεση:

μαλλον δεν εχεις εμπειρια με opel και seat.το κιβωτιο ειναι δυστροπο και με κοκκαλινη αισθηση αλλα πολλες φορες φταιει και ο τροπος που κανει καποιος τις αλλαγες ταχυτητων.

τι μου θύμισες Laughing Laughing Laughing Laughing Να είσαι καλά .Αχ αυτή η όπισθεν στα Οπελ!
Ntinos - Κυρ 09 Μάϊ 2004, 07:26:33
Θέμα δημοσίευσης:
gskarmou έγραψε:
Ntinos έγραψε:

Παράθεση:

τι μου θύμισες Laughing Laughing Laughing Laughing Να είσαι καλά .Αχ αυτή η όπισθεν στα Οπελ!

γενικα αυτα τα οπελ και ειδικα τα κορσα.Την πρωτη φορα που μπηκα σενα απο δαυτα εσπασε σωληνα του καλοριφερ και η κοπελα που ηταν δικο της και εγω που τοδηγουσα πεταχτηκαμε εξω στη μεση της Μεσογειον για να γλιτωσουμε τα εγκαυματα.
Μετα το αμαξι πηγε συνεργειο και απευθειας σε μαντρα Laughing Laughing Laughing Laughing
DimiP - Κυρ 09 Μάϊ 2004, 11:15:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ntinos έγραψε:
Dim_v_ έγραψε:

το οτι 'ψαρευει' το τιμονι κατα την επιταχυνση ειναι θεμα διαφορικου και αμεσοτητας της κρεμαγιερας,σε αλλους αρεσει το τιμονι να ειναι αμεσο και να παιρναει το τι συμβαινει στους τροχους και σε αλλους οχι.Το οτι το τιμονι ειναι ξυραφι στα περισσοτερα πεζο ειναι στα συν κατα την γνωμη μου.

Παράθεση:

Εμενα παντως μου την σπαει η θεση οδηγησης στο 206...ειναι μακραν χαλια ειδικα σε σχεση με του 106 που παρολο που δεν ρυθμιζεται τιποτα ειναι απλα αψογη.
στο 206 πας το καθισμα πανω-οδηγας βανακι
πας το καθισμα κατω-χωνεσαι πολυ και δεν βλεπεις καλα και παραλληλα εισαι μακρυα απο το τιμονι-το πας κοντα στο τιμονι και τα πεταλια ειναι ψηλα για χαμηλη θεση οδηγησης (ειμαστε και ψηλοι τι να κανουμε)

η θεση οδηγησης στο 206 ειναι απλα ΤΕΛΕΙΑ! (κατα τη γνωμη μου) μια μικρη εξοικιωση θελει στην αρχη και μετα εισαι αρχοντας.
καμια σχεση με 106.
το οτι ειναι ρυθμιζομενη δειχνει πως μπορει να οδηγησει το 206 μια μεγαλη γκαμα ανθρωπων (κοντοι ψηλοι αδυνατοι χοντροι)
αν την πας κατω νιωθεις καλυτερα και εχεις μια "αγωνιστικη" αισθηση, αν παλι θελεις να βλεπεις το καπω σου την σηκωνεις λιγο.
Και ποτε μα ποτε μην οδηγειτε με τη θεση τραβηγμενη πολυ μπροστα σε σημειο να ακουμπατε στο τιμονι.
Σε περιπτωση κινδυνου (ατυχημα) και εφοσον ανοιξει ο αεροσακος θα σας χτυπησει! (εχει γινει σε γνωστο και ξερω) αλλα και αν δεν ενοιξει ο αεροσακος θα χτυπησετε πανω στο τιμονι.
χρειαζεται λοιπον χωρς αναμεσα στο σωμα του οδηγου και το τιμονι.
Wink
Recifees - Κυρ 09 Μάϊ 2004, 14:54:53
Θέμα δημοσίευσης:
Ntinos έγραψε:

γενικα αυτα τα οπελ και ειδικα τα κορσα.Την πρωτη φορα που μπηκα σενα απο δαυτα εσπασε σωληνα του καλοριφερ και η κοπελα που ηταν δικο της και εγω που τοδηγουσα πεταχτηκαμε εξω στη μεση της Μεσογειον για να γλιτωσουμε τα εγκαυματα.
Μετα το αμαξι πηγε συνεργειο και απευθειας σε μαντρα Laughing Laughing Laughing Laughing

Στο σωστό μέρος δηλαδή Wink
nikq - Δευ 17 Μάϊ 2004, 16:00:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδία θέλω κάτι να προσθέσω μέσα σε όλα αυτά…
Με τρελαίνει που οι προφυλακτήρες είναι εντελώς ψεύτικοι. Ναι εντάξει σε όλα τα αμάξια έτσι είναι αλλά ο μπροστινός είναι επιεικώς απαράδεκτος . τον κουνάς από το κάτω μέρος του και κουνιέται ολόκληρος σαν σάπιο δόντι.. είναι απίστευτο παρατηρείστε το
Confused
Skull - Δευ 17 Μάϊ 2004, 18:53:16
Θέμα δημοσίευσης:
nikq έγραψε:
Με τρελαίνει που οι προφυλακτήρες είναι εντελώς ψεύτικοι. Ναι εντάξει σε όλα τα αμάξια έτσι είναι αλλά ο μπροστινός είναι επιεικώς απαράδεκτος . τον κουνάς από το κάτω μέρος του και κουνιέται ολόκληρος σαν σάπιο δόντι.. είναι απίστευτο παρατηρείστε το
Confused

Μπα δεν νομιζω φιλε Νικο!!!

Στον δικο μου και σε πεζοδρομια τον εχω "πιασει",και παρκαρισμενα εχει "φιλισει" και εν κινηση εχω και με εχουν "φιλισει"....εκει στεκετε ορθιος και αγρατζουνιστος!!! Very happy
Baphomet - Τρι 18 Μάϊ 2004, 07:51:53
Θέμα δημοσίευσης:
nikq έγραψε:
Confused

κι εγω που ειχα ενα συμβαν και χτυπησα δεν επαθε απολυτως τιποτα! αντιθετα το καπώ μου έχει ψιλοστραβώσει... Sad
nikq - Τετ 19 Μάϊ 2004, 08:59:08
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι συμφωνώ ότι είναι γεροί οι προφυλακτήρες .το έχω διαπιστώσει και εγώ όπως όλοι μας έχουμε την εμπειρία τέτοιων κτυπημάτων και άλλοι σε πιο γέρα κτυπήματα , αλλά το γεγονός ότι άμα τον πιάσεις από την θέση που είναι τα προβόλια ομίχλης Πχ. Στο Αριστερό και τον κουνήσεις θα παρατηρήσεις ότι κουνιέται ολόκληρος μέχρι και το πάνω που μέρος (το μαύρο σε μένα που είναι άβαφο).με μόνο ένα απλό κούνημα όχι κάτι ιδιαίτερο.
xeskepastos - Πεμ 27 Μάϊ 2004, 20:07:16
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω παλι ψηφιζω σαζμαν... διολου σφιχτο, ψιλοθορυβωδες στις αλλαγες και αυτη η ρημαδα η τριτη δεν ειναι ποτε εκει που την περιμενεις!!!
Απ'την αλλη βεβαια ειναι καινουργιο τ'αμαξακι και ισως πρεπει να το συνηθισω λιγακι...ελπιζω να στρωσει...παντως με της αλφα που ειχα πριν την εβρισκα καλυτερα κι ας ηταν και 12 χρονων... Crying or Very sad
DimiP - Παρ 28 Μάϊ 2004, 06:50:49
Θέμα δημοσίευσης:
xeskepastos έγραψε:
Εγω παλι ψηφιζω σαζμαν... διολου σφιχτο, ψιλοθορυβωδες στις αλλαγες και αυτη η ρημαδα η τριτη δεν ειναι ποτε εκει που την περιμενεις!!!
Απ'την αλλη βεβαια ειναι καινουργιο τ'αμαξακι και ισως πρεπει να το συνηθισω λιγακι...ελπιζω να στρωσει...παντως με της αλφα που ειχα πριν την εβρισκα καλυτερα κι ας ηταν και 12 χρονων... Crying or Very sad

το δικο μου ακομα στρωνει μετα 4 χρονια αλλα η 3η ακομα αρνειται να μπει οταν τη θελω... Evil
vangsgr - Παρ 28 Μάϊ 2004, 07:43:22
Θέμα δημοσίευσης:
...και το δικό μου ακόμη στρώνει (3 χρόνια) Exclamation Exclamation Exclamation
Πρώτη και δυτέρα μπαίνουν μόνο όταν εκείνες θέλουν Laughing
kazanovas - Παρ 28 Μάϊ 2004, 13:19:35
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια αυτο γινεται να διορθωθει?γιατι χτεσ την ωρα που αλλαζα λωριδα στη λ.Συγγρου και εκανα αλλαγη σε δευτερα δεν εμπαινε με τιποτα με αποτελεσμα παραλιγο να με παρασυρει φορτηγο που ερχοταν απο πισω μου με μεγαλη ταχυτητα.τελευταια στιγμη μπηκε η γ@μ...ενη.μιλαμε κατατρομαξα! Shocked
smaraghi - Σαβ 29 Μάϊ 2004, 21:54:04
Θέμα δημοσίευσης:
Πολλά ψιλοπροβληματάκια τα έχω διαβάσει παραπάνω οπότε το θεωρώ περιττό να τα γράψω.
Αυτό που δεν έχω δει να γράφετε και δεν ξέρω αν συμβαίνει σε εσάς είναι η βροχή, όταν ανοίξω την πόρτα το κάθισμα γίνεται παπί Crying or Very sad .
COOL ALEXIS - Τετ 25 Αύγ 2004, 10:31:14
Θέμα δημοσίευσης: Το βλαμμένο το πορτ-μπαγκαζ
Που δεν εφαρμοζει σωστά και μου ερχόταν να το σπάσω μέχρι που βρήκα τι φταίει και είμαι πιο ήσυχος!!!!
kanelj - Τετ 25 Αύγ 2004, 12:47:28
Θέμα δημοσίευσης:
οι χειρολαβες στο quiksilver μονο εμενα φευγουν καθε λιγο και λιγακι Question
ολο βιδωνω τις βιδες αλλα παλι αυτα χαλαρωνουν..... Shocked Confused
douf - Τετ 25 Αύγ 2004, 17:12:13
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:

Για τις χειρολαβές σου δεν φταίνε οι βίδες αλλά το subακι που έχεις θα στο ξεβιδώσει όλο τ' αυτοκίνητο καμιά μέρα Laughing Laughing
douf - Τετ 25 Αύγ 2004, 17:15:40
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα τελευταία μου τη σπάει που σε ενάμιση χρόνο έχω αλλάξει τρείς φορές δισκόπλακες και πάω για τέταρτη χωρίς ακόμα να έχω βρει άκρη Crying or Very sad Crying or Very sad Evil Evil
-=N4X=- - Πεμ 26 Αύγ 2004, 15:41:01
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω θα μιλησω για τους νεους κατοχους του 206 γιατι κ εγω πριν απο λιγο καιρο ολα μαυρα τα εβλεπα.
1)Το κιβωτιο:
Αχ αυτο το θεμα μαλλον ειναι το μελανο σημειο του αυτοκινητου.Ειχα σπαστει τοσο πριν απο μερικους μηνες οταν το μαθαινα κ δεν μπορουσα με τιποτα να κανω σωστη αλλαγη που πραγματικα μεχρι μπουνια το λεβιε εχω δωσει!
Και ομως μετα απο 5 μηνες το κιβωτιο μολις ζεσταθει κ χωρις να εχω αλλαξει βαλβολινες ειναι απλα τελειο κ μου φερνει στο μυαλο τα ιαπωνικα που τα εχω ζησει αρκετα....αλλα τονιζω μολις ζεσταθει γιατι αλλιως 1η κ οπισθεν διαμαρτυρονται εντονοτατα.
2)Θεση οδηγησης:
Ισως το μονο στο αμαξι μου που δεν εχω συγχωρησει!
Τωρα βεβαια εχω καταφερει να βολευομαι αλλα παλι ενω την εχω τερμα κατω νιωθω σαν να ειναι σε τζιπακι.Βεβαια κ για αυτο υπαρχει λυση τουλαχιστον για μενα αφου σε λιγες μερες ενα μπακετ θα παρει την θεση του οδηγου ωστε να καθομαι επιτελους εκει που μου αξιζει οταν θα θελω να κανω τις τρελες μου.
3)Τρυγμοι:
Και απο αυτο εχει αλλα αντιμετοπιζονται ευκολα για καποιον που δεν τους αντεχει...προσωπικα ομως λογω εξατμισης κ οχι μουσικης δεν ακουγετε τιποτα...σχεδον ουτε η φωνη του συνοδηγου (πραγμα καλο αν ειναι γυναικα!)
Κλεινοντας το μονο που μπορω να πω ειναι οι καινουργοι κατοχοι της μικρης γαλλιδας να ειναι υπομονετικοι κ σε μερικους μηνες θα απορουν με τον εαυτο τους για το που πηγαν ολα αυτα τα προβληματα που εβρισκαν....αλλωστε το 206 ειναι ενα ιδιαιτερο μικρο!! Love
kanelj - Πεμ 26 Αύγ 2004, 23:11:07
Θέμα δημοσίευσης:
douf έγραψε:
kanelj έγραψε:

Για τις χειρολαβές σου δεν φταίνε οι βίδες αλλά το subακι που έχεις θα στο ξεβιδώσει όλο τ' αυτοκίνητο καμιά μέρα Laughing Laughing

χμμμ....λες Question Laughing
δεν το ειχα σκεφτει αυτο Exclamation και ελεγα να το μεγαλωσω λιγο ακομα...
Λες να παρω στα χερια καμμια πορτα Question Question Twisted evil Twisted evil Cool Cool
Χάρης-Ηρακλειο - Παρ 27 Αύγ 2004, 20:41:09
Θέμα δημοσίευσης:
Γεια σας παιδες. Ειμαι κι εγω κατωχος ενος 206 1.4 xt premium. Για μενα το μεγαλυτερο προβλημα ειναι η μεταπολητικη αξεια του αυτοκινητου. Το πηρα 30-9-1999. εχει δερματινο σαλονι πισω ηλ.παραθυρα χαμηλομενο ζαντες μουσικη προφυλακτηρα μπρωστα του wrc κι ομως τωρα που θελω να το πουλησω...μετανιωνω που το αγορασα. Εκανε τοτε 4.650.000 ΔΡΧ και τωρα μου το παιρνει μαντρα 6.000 ευρω. Ε οχι κι ετσι ρε παιδια.
volvos - Σαβ 28 Αύγ 2004, 09:07:51
Θέμα δημοσίευσης:
τα 6000 της μαντρας ειναι χαλαρα 6500+ σε ιδιωτη .οταν το εχεις παρει 4600δρχ και μετα απο 5χρονια το δινεις 2200+ δηλ 10%το χρονο και με τις καραπροσφορες που εχει βγαλει η πεζο και με νεο μοτερ 1.4 και με το μοντελο να αλλαζει εεεεεεεεε κατσε χαλαρωσε.

Idea Idea Idea
Χάρης-Ηρακλειο - Κυρ 29 Αύγ 2004, 13:19:11
Θέμα δημοσίευσης:
Παναγιωτη το θεμα ειναι να παραδεχτουμε πως τα πεζο μας δεν εχουν καθολου καλη μεταπολιτικη αξια. Για δες ενα Yaris για παραδειγμα να δεις διαφορες. Δεν ειναι μονο 10% το χρονο που χανω γιατι το αμαξι δε το δινω οπως το πηρα. Μονο τη μουσικη που αφηνω πανω μου στοιχησε περιπου 2500 ευρω. να βαλω τωρα ζαντες χαμηλωματα προφυλακτηρα. Δηλαδη σκεφτομαι αν ολα αυτα δε τα εδινα ποσο θα μου το επαιρναν? 3000 χιλιαρικα?
volvos - Κυρ 29 Αύγ 2004, 13:32:17
Θέμα δημοσίευσης:
aυτα οχι μονο δεν ανεβαζουν τη τιμη αλλα διωχνουν και τους περισσοτερους αγοραστες αφου δειχνουν ιδιοκτητη με πολλα....παθη και ...ιδιαιτερη σχεση με το αυτοκινητο του ασχετα με το τι ατομο εισαι εσυ προσωπικα.
εγω πουλησα κορσα 94 μοντελο με τα εξης παραπανω εξτρα- ζαντες,αναρτηση,gsi look,ηχοσυστημα απλο ,ηλεκ.παραθυρα,συναγερμο με πλακετα για παραθυρα-κλειδαριες, κλειδαριες ηλεκtrik,φρενα απo 1.6,εξατμιση,χοανη,ρυθμιστη πιεσης,σαλονι gsi, μολις 500ευρω παραπανω απο οτι τα πουλανε οι αλλοι απλα το πουλησα γρηγορα επειδη ηταν προσεγμενο.
τα εξτρα τα βαζεις για σενα και ποτε μα ποτε μη περιμενεις να παρεις φραγκο πισω....

οσο για γιαρις περισσοτερο πιστεψε με μετρα το 6χρονια εγγυηση για οσους ξερω που το εχουν παρα το τι παιρνουν...
ασ ειχαμε και εμεις τουοτα ελλας αντι θεοχαρακη .......
Χάρης-Ηρακλειο - Δευ 30 Αύγ 2004, 15:45:06
Θέμα δημοσίευσης:
τελος παντων το θεμα ειναι φιλε μου πως εχω απογοητετει. Πηρα ενα αμαξι που ηταν το ωραιοτερο που κυκλοφορουσε στην Κρητη τοτε , του εβαλα εξτρα (για την παρτη μου βεβαια) που μου στοιχησαν κοντα στα 5000 ευρω. και τωρα τι? οχι μονο οτι το πουλαω σε χαμηλη τιμη αλλα δε βρισκω κι ολας. Οταν η πεζο εβγαλε το 205 πεντε επρεπε να περασουν 10 χρονια για να αλλαξει μοντελο και τωρα κα8ε λιγο και λιγακι μου βγαζει facelift. Να μου πεις υπαρχουν και χειροτερα π.χ Renault clio που καθε 2 χρονια παρουσιαζει καινουργια μοντελα.
SnakeMJK - Δευ 30 Αύγ 2004, 20:52:41
Θέμα δημοσίευσης:
Τα εξτρά ποτε δεν αυξάνουν την τιμή του μεταχειρισμένου. 2 είναι τα πράγματα που καθορίζουν την τιμή, τα χιλιόμετρα και τα χρόνια. Δεν πα να έχεις βάλει πάνω όλη την peugeotsport... Για αυτό πριν το δώσεις, βγάζεις τα έξτρα και τα πουλάς σκέτα.
Χάρης-Ηρακλειο - Τρι 31 Αύγ 2004, 08:43:35
Θέμα δημοσίευσης:
και τα extra τα κραταω για ενθυμιο ε? χεχε. και μη μου πεις κρατατα και πουλατα ξεχωριστα. Εδω δε βρισκω να πουλησω το αμαξι θα βρω να δοσω τα extra? Για τα χιλ/τρα που λες συφωνω. Κι ομως 5 χρονων αμαξι με 40.000 χιλ/τρα καθαρα,κανονικα και η τιμη παραμενει .....ΧΑΛΙΑ!!!!
zzzleepy - Τρι 31 Αύγ 2004, 09:08:40
Θέμα δημοσίευσης:
Δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις βάζοντας μια αγγελία στο φόρουμ... είμαι σίγουρος ότι όλο και κάποιος θα βρεθεί... Wink
Kouzman - Τρι 31 Αύγ 2004, 09:34:11
Θέμα δημοσίευσης:
αυτο που με εκνευριζει περισσοτερο στο 206 ειναι το βαρος του...

θα ηθελα να ηταν 850 κιλα με φουλ εξοπλισμο... Silly Silly Silly
Daloup-man - Τρι 31 Αύγ 2004, 10:30:06
Θέμα δημοσίευσης:
Kouzman έγραψε:

Μια υφασμάτινη οροφή μου φαίνεται καλή αρχή . . . Wink Wink Laughing
Χάρης-Ηρακλειο - Τρι 31 Αύγ 2004, 14:49:07
Θέμα δημοσίευσης:
Daloup-man έγραψε:
Kouzman έγραψε:

Μια υφασμάτινη οροφή μου φαίνεται καλή αρχή . . . Wink Wink Laughing

Ή και καθολου οροφη.Και τωρα που το σκεφτομαι...τα πισω καθισματα τι τα θελουμε? του συνοδηγου αστο. ολο και καποια θα βρεθει να κατσει. και τη μπαταρια. βγαλτη. Θα το σπρωχνεις και θα παιρνει. Very happy και το καπο. ασκοπο. τελικα το πετυχαμε. 850 κιλα και εχεις οτι χρειαζεσε. Για να μη σου πω και τις πορτες αλλα θα πεσουμε κατω απ τα 850 και δε λεει.
ultra-one - Τετ 27 Οκτ 2004, 18:17:28
Θέμα δημοσίευσης:
Με εκνευρίζουν τα πάρακατω:

1. Η απαράδεκτη θέση οδήγησης με τα πεντάλ πολύ κοντά και το τιμόνι πολύ μακριά και ψηλά (στην πιο χαμηλή θέση), όπου πρέπει να κάτσεις πολύ κάθετα για να χειρίζεσαι σωστά το τιμόνι. (Και είμαι μόνο 1.70μ)

2. Το Ασαφές, ανακριβές και αργό τιμόνι που δεν βοηθάει καθόλου στις υπερστροφικές τάσεις του 206GTi. (Το τσέκαρα και η ευθυγράμμηση είναι τέλεια, όπως αναφέρει ο κατασκευαστής)

3. Toν επιλογέα με τις μεγάλες διαδρομές που σκαλώνει στις αλλαγές κυρίως από 1 σε 2α και αντίθετα.

4. Τους τριγμούς του πίσω καθίσματος.

Από όλα αυτά με ενοχλεί περισσότερο το ΤΙΜΟΝΙ και μου φαίνεται περίεργο γιατί κανείς άλλος δεν το έχει αναφέρει!!!
Recifees - Τετ 27 Οκτ 2004, 20:48:08
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:
..................

Από όλα αυτά με ενοχλεί περισσότερο το ΤΙΜΟΝΙ και μου φαίνεται περίεργο γιατί κανείς άλλος δεν το έχει αναφέρει!!!

Confused Confused Confused
Τί είχες πρίν Question
Και καλώς ήρθες δεν σε πέτυχα αλλού σε πευτχαίνω εδώ
volvos - Πεμ 28 Οκτ 2004, 01:52:04
Θέμα δημοσίευσης:
εχω την αισθηση οτι μιλας για την αδρανεια του 206 στο turn-in...
ποιο αυτοκινητο με καλυτερο τιμονι εχεις οδηγησει?
ultra-one - Παρ 29 Οκτ 2004, 15:50:26
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="Recifees"]
ultra-one έγραψε:
..................

Τί είχες πρίν Question

Peugeot 309GTi 1.9, αλλά είχα οδήγήσει πολλά αυτοκίνητα.

Του 206 είναι από τα χειρότερα που έχω δει ποτέ. Το μπόσικο γύρο από τη θέση της ευθείας είναι απαράδεκτο.

Στο 309 το μπόσικο ήταν μηδενικό. ΑΓΓΙΖΕΣ το τιμόνι και το μετακινούσες μισό χιλιοστό από την ευθεία και το αυτοκίνητο ΕΣΤΡΙΒΕ!
Recifees - Παρ 29 Οκτ 2004, 17:43:15
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:
Recifees έγραψε:
ultra-one έγραψε:
..................
Τί είχες πρίν Question

Peugeot 309GTi 1.9, αλλά είχα οδήγήσει πολλά αυτοκίνητα.

Του 206 είναι από τα χειρότερα που έχω δει ποτέ. Το μπόσικο γύρο από τη θέση της ευθείας είναι απαράδεκτο.

Στο 309 το μπόσικο ήταν μηδενικό. ΑΓΓΙΖΕΣ το τιμόνι και το μετακινούσες μισό χιλιοστό από την ευθεία και το αυτοκίνητο ΕΣΤΡΙΒΕ!

Aπο τα καλύτερα τιμόνια και αυτοκίνητα ,αυτό με τα 160?
Το μπόσικο της ευθείας υφίσταται για δύο λόγους :55αρια λάστιχα σε 15αρες ψηλο προφίλ μαγούλιασμα στο φούλ (το κερατό μου θα βάλω 50αρια)
και αρκετά μικρό μεταξόνιο που αν είχε πιο γρήγορο και κοφτερό τιμόνι θα μετράγαμε πολλές τούμπες αν αλλάζαμε απότομα λωρίδα με πάνω απο 150χλμ...
Βέβαια όπως όλα μπορεί να αλλάξει εύκολα Wink
ultra-one - Παρ 29 Οκτ 2004, 18:18:16
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="Recifees"][quote="ultra-one"][quote="Recifees"]
ultra-one έγραψε:
..................
Το μπόσικο της ευθείας υφίσταται για δύο λόγους :55αρια λάστιχα σε 15αρες ψηλο προφίλ μαγούλιασμα στο φούλ (το κερατό μου θα βάλω 50αρια)
και αρκετά μικρό μεταξόνιο που αν είχε πιο γρήγορο και κοφτερό τιμόνι θα μετράγαμε πολλές τούμπες αν αλλάζαμε απότομα λωρίδα με πάνω απο 150χλμ...

Το 8 βάλβιδο με τους 130 (πριν το γαργαλίσω) και φόραγε και αυτο 55άρια 185/55VR15 Michelin MXV3a Pilot. ('Ηταν ακόμη πιο ακριβές με Goodyear Eagle VR). Κάπως χειρότερη αίσθηση είχε με 195/50VR15 Michelin Pilot Exalto.
Το καλύτερο υδραυλικό σε ακρίβεια που έχω δει μαζί με του MX5 (που είναι όμως λίγο ελαφρύ).

Πάντως για την ανακρίβεια μπορεί να φταίνε και τα μαμίσια Continental SportContact που έχουν πολύ μαλακό σκελετό και μάλλον σκληρή γόμα.

Το μεταξόνιο του 206 είναι 2,445μ (το 205 έχει 2,42μ) και του 309 2,47μ. Δεν νομίζω οι 2,5πόντοι να κάνουν τη διαφορά.

Το 307 1.6 της μάνας μου με Dunlop SP2000 195/60ΗR15 όπως ακόμη και το Mazda 323GT 1.5 που είχα (του 82...)(Συμπίεση 11:1, Αλλαγμένος εκκεντροφόρος, 2 διπλά καρμπιρατέρ 0-100 σε ~7,5δλ - GTi Killer μέχρι τα 140-150χαω) είναι πιο ακριβές! Έλεος!!!!!!
Recifees - Παρ 29 Οκτ 2004, 21:07:52
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="ultra-one"][quote="Recifees"][quote="ultra-one"]
Recifees έγραψε:
ultra-one έγραψε:
..................

Το 8 βάλβιδο με τους 130 (πριν το γαργαλίσω) και φόραγε και αυτο 55άρια 185/55VR15 Michelin MXV3a Pilot. ('Ηταν ακόμη πιο ακριβές με Goodyear Eagle VR). Κάπως χειρότερη αίσθηση είχε με 195/50VR15 Michelin Pilot Exalto.
Το καλύτερο υδραυλικό σε ακρίβεια που έχω δει μαζί με του MX5 (που είναι όμως λίγο ελαφρύ).

Πάντως για την ανακρίβεια μπορεί να φταίνε και τα μαμίσια Continental SportContact που έχουν πολύ μαλακό σκελετό και μάλλον σκληρή γόμα.

Το μεταξόνιο του 206 είναι 2,445μ (το 205 έχει 2,42μ) και του 309 2,47μ. Δεν νομίζω οι 2,5πόντοι να κάνουν τη διαφορά.

Το 307 1.6 της μάνας μου με Dunlop SP2000 195/60ΗR15 όπως ακόμη και το Mazda 323GT 1.5 που είχα (του 82...)(Συμπίεση 11:1, Αλλαγμένος εκκεντροφόρος, 2 διπλά καρμπιρατέρ 0-100 σε ~7,5δλ - GTi Killer μέχρι τα 140-150χαω) είναι πιο ακριβές! Έλεος!!!!!!

.... επειδή η αίσθηση είναι πολλές φορές υποκειμενική.....
Τα καλύτερα τιμόνια ανήκουν σε πισωκίνητα και όχι σε προσθιοκίνητο -τετρακίνητο Wink΄Γιατί μπορείς να γκαζώνεις χωρίς να υπάρχουν αντιδράσεις απο το τιμόνι που δεν έχει πλέον το βραχνά της μετάδοσης και να είναι ακριβές ελαφρύ και απλά υπέροχο(ιδαίτερα αν ανήκει σε μπέμπα με χαμηλοπρόφιλα και σφιχτά αμορτισερ/ελατήρια)
Για 307 1,6 έχω οδηγήσει και οδηγώ (του αδελφού )δεν θα το έλεγα ότι είναι και καλυτερο (είπαμε αλλα γούστα και αίσθηση ο καθένας ..)
Για ιαπωνικά προσθιοκίνητα μπορεί να αλλάζανε ή να αλλάζουνε πορεία πιο άμεσα με την μούρη αλλά αυτός ο κώλος κοιμάται
ultra-one - Παρ 29 Οκτ 2004, 22:42:19
Θέμα δημοσίευσης:
Recifees έγραψε:
..................
Για ιαπωνικά προσθιοκίνητα μπορεί να αλλάζανε ή να αλλάζουνε πορεία πιο άμεσα με την μούρη αλλά αυτός ο κώλος κοιμάται

Πίστεψε με το 323 της 1ης προσθιοκίνητης γενιάς ήταν ακόμη πιο υπερστροφικό και παιχνιδιάρικο από το 206 (και από το 309).
klain - Κυρ 31 Οκτ 2004, 15:07:32
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:

Εμένα μου έχουνε φύγει κιόλας οι χειρολαβές... άστα! Και πάλι τώρα που το σκέφτομαι έχουν χαλαρώσει...

Και μια και άρχισα να πώ πως στην αρχή με τσάτιζε και μένα η θέση οδήγησης όπου πρέπει να οδηγάς "αλλά βανάκι" για να οδηγάς σωστά.
Πλέον όμως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Απολαμβάνω κάθε δευτερόλεπτο οδήγησης! Cool

Άλλο πρόβλημα πρέπει να πώ πως είναι οι τριγμοί που προέρχονται και γώ δεν ξέρω απο πού... όχι βέβαια σε υπερβολικό βαθμό... συμβαίνει όμως! Θα το κάνω βίδες κάποια στιγμή και θα λαδώσω-σφίξω τα πάντα!

Για το σασμάν... Άλλαξα βαλβολίνη σχεδόν 2-3 μήνες απο την αγορά του αμαξιού (περίμενα μήπως και στρώσει). Με την καινούρια βαλβολίνη έχω πλέον γλυκιά και άνετη απόκριση...

Αλλό.. χμ... Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος απο την κατανάλωση... μμ... Το τιμόνι το έχω συνηθίσει και μου φαίνεται τέλειο... Αυτά...

Α... πολύ καλό είναι επίσης το ύψος των καθισμάτων... Μπαίνεις και κάθεσαι σαν άνθρωπος... Δέν ξαπλώνεις όπως κάνω στο υπερχαμηλωμένο 323f του αδελφού μου...

Αυτά...

Φιλικά,
kl@inm@InGr
ultra-one - Πεμ 16 Ιούν 2005, 16:37:44
Θέμα δημοσίευσης:
Μετά από 10+ μήνες συμβίωση με το 206 1.6 GTi 16v επαναφέρω αυτό το τόπικ με τα αρνητικά σχόλια μου για το 206.......

1. Άρχισαν να τρίζουν διάφορα... Το πάνω μέρος του ταμπλό, οι επενδύσεις στις πόρτες, οι πίσω πλάτες των καθισμάτων περισσότερο από πριν και η εταζέρα (έχω βάλει 6x9 μεγάφωνα όμως)

2. Το έχω αναφέρει και το ξαναλέω. Το τιμόνι είναι ΧΑΛΙΑ. Το χειρότερο που έχω δει σε Peugeot και από τα χειρότερα που έχω δει ποτέ γενικά.
Είναι πολύ ανακριβές, αργό και έχει μεγάλο τζόγο. Θυμίζει τιμόνι με ατέρμονα κοχλία (επανακυκλοφορούντα σφαιρίδια) σε τζιπ ή γιαπωνέζικο 30ετίας! Επιπλέον δεν κόβει πολύ και ο κύκλος στροφής είναι απαράδεκτος για αυτοκίνητο με 2,44μ μεταξόνιο!
Στις ψηλές ταχύτητες γίνεται επιπλέον και πολύ χαλαρό γύρω από τη θέση της ευθείας μάλλον λόγο μικρής γωνίας κάστερ!

3. Ο επιλογέας στις κανονικές αλλαγές σκαλώνει. Στις γρήγορες καρφωτές αλλαγές δεν έχει πρόβλημα Shocked
Η αλλαγή βαλβολίνης βοήθησε αλλά το κιβώτιο είναι δύστροπο.

4. Η μπροστινή ανάρτηση είναι ίσως η πιο κακοσχεδιασμένη ανάρτηση που έχει φτιάξει η Peugeot τα τελευταία 15 χρόνια.
Η αίσθηση από το θετικό κάμπερ και το έντονο αρνητικό οφφσετ είναι πολύ κακή και το αυτοκίνητο δίνει πάντα την εντύπωση ότι πατάει "στις μύτες των ποδιών του". Η ελκτική πρόσφυση είναι επίσης κακή. Η αλλαγή από conti σε Μichelin βοήθησε αλλά φαίνεται ότι δεν είναι μόνο τα λάστιχα το πρόβλημα.....

5. Η θέση οδήγησης είναι για ανθρωποειδή με κοντά πόδια και μακριά χέρια. Είναι σχεδόν αδύνατο να βολευτείς. (Και είμαι μόνο 1,70μ)

6. Τα φρένα και ο συμπλέκτης κουράζονται πολύ εύκολα. Σε μια γρήγορη (ΑΝΑΒΑΣΗ κιόλας) με εντόνα φρένα και πολλές αλλαγές ταχυτήτων, το τι μποχα βγήκε από φρένα και συμπλεκτη δε λέγεται!!! Νομισα πήρε φωτιά το αυτοκίνητο!

7. Ο κινητήρας κάτω από 1700 στροφές είναι εντελώς ψόφιος, μετά ξυπνάει λίγο και ουσιαστικά διαθέτει επαρκή ισχύ μόνο από 4000-6000 στροφές.

8. Το Clima έχει ανεπαρκή απόδοση αν αφήσεις το αυτοκίνητο στον ήλιο... (Για αυτό θα μπούν μεμβράνες...)

Θα κάνω update με πολλά άλλα! Silly
gianic - Πεμ 16 Ιούν 2005, 17:32:47
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:
Μετά από 10+ μήνες συμβίωση με το 206 1.6 GTi 16v επαναφέρω αυτό το τόπικ με τα αρνητικά σχόλια μου για το 206.......

1. Άρχισαν να τρίζουν διάφορα... Το πάνω μέρος του ταμπλό, οι επενδύσεις στις πόρτες, οι πίσω πλάτες των καθισμάτων περισσότερο από πριν και η εταζέρα (έχω βάλει 6x9 μεγάφωνα όμως)

2. Το έχω αναφέρει και το ξαναλέω. Το τιμόνι είναι ΧΑΛΙΑ. Το χειρότερο που έχω δει σε Peugeot και από τα χειρότερα που έχω δει ποτέ γενικά.
Είναι πολύ ανακριβές, αργό και έχει μεγάλο τζόγο. Θυμίζει τιμόνι με ατέρμονα κοχλία (επανακυκλοφορούντα σφαιρίδια) σε τζιπ ή γιαπωνέζικο 30ετίας!
Στις ψηλές ταχύτητες γίνεται επιπλέον και πολύ χαλαρό γύρω από τη θέση της ευθείας!

3. Ο επιλογέας στις κανονικές αλλαγές σκαλώνει. Στις γρήγορες καρφωτές αλλαγές δεν έχει πρόβλημα Shocked
Η αλλαγή βαλβολίνης βοήθησε αλλά το κιβώτιο είναι δύστροπο.

4. Η μπροστινή ανάρτηση είναι ίσως η πιο κακοσχεδιασμένη ανάρτηση που έχει φτιάξει η Peugeot τα τελευταία 15 χρόνια.
Η αίσθηση από το θετικό κάμπερ και το έντονο θετικό οφφσετ είναι πολύ κακή και το αυτοκίνητο δίνει πάντα την εντύπωση ότι πατάει "στις μύτες των ποδιών του". Η ελκτική πρόσφυση είναι επίσης κακή. Η αλλαγή από conti σε Μichelin βοήθησε αλλά φαίνεται ότι δεν είναι μόνο τα λάστιχα το πρόβλημα.....

5. Η θέση οδήγησης είναι για ανθρωποειδή με κοντά πόδια και μακριά χέρια. Είναι σχεδόν αδύνατο να βολευτείς. (Και είμαι μόνο 1,70μ)

6. Τα φρένα και ο συμπλέκτης κουράζονται πολύ εύκολα. Σε μια γρήγορη (ΑΝΑΒΑΣΗ κιόλας) με εντόνα φρένα και πολλές αλλαγές ταχυτήτων, το τι μποχα βγήκε από φρένα και συμπλεκτη δε λέγεται!!! Νομισα πήρε φωτιά το αυτοκίνητο!

7. Ο κινητήρας κάτω από 1700 στροφές είναι εντελώς ψόφιος, μετά ξυπνάει λίγο και ουσιαστικά διαθέτει επαρκή ισχύ μόνο από 4000-6000 στροφές.

8. Το Clima έχει ανεπαρκή απόδοση αν αφήσεις το αυτοκίνητο στον ήλιο... (Για αυτό θα μπούν μεμβράνες...)

Θα κάνω update με πολλά άλλα! Silly

συμφωνω , απιστευτο ! Very happy
Recifees - Παρ 17 Ιούν 2005, 00:25:23
Θέμα δημοσίευσης:
Αντε να κάνω και μια αναθεώρηση για εντος ολίγου καιρού δίχρονου Πέζουλα.

Η αλλαγή απο τα κοντι γλύστρα στα Πιρέλλι P7 έβγαλε κάποια ζόρια . Evil
1.Το εμπρός μέρος φωνάζει για χαμήλωμα ή σκληρότερα ελατήρια/αμορτισέρ ...
Το πίσω μέρος είναι πάραα πολύ πιο σταθερό ιδαίτερα στις στροφές με πολλά (+150) επιτρέποντας πιο αργό φρένο και άνοιγμα του γκαζιού απο την κορυφή της στροφής ήδη χωρίς το φόβο για διώξιμο στην έξοδο.Στον αντίποδα το πλασάρισμα με παίξιμο τιμονιού ή πάτα άσε γκαζιού στην είσοδο στροφής επαχιακού πάειειειειει και μου έχουν μείνει μονο τα φρένα για να διώχνω πίσω μέρος .
2.Το τιμόνι αν και είναι λίγο Κινέζος ,μου το βούλωσε με την απάθεια του ως προς τις παρενέργειες που μπορούν να έχουν λακούβες σαμαράκια όταν πάς αέρα.Η σιωπή του σε σχέση με άλλα πιο ..φλύαρα Very happy είναι ενοχλητική αλλά τουλάχιστον εμένα με κρατάει φρέσκο και ακμαίο για να συνεχίσω να πάω κομμάτια .
3.Για το θετικό κάμπερ και τις όποιες παρενέργειές του ... βολέυει ιδαίτερα στις γλυστερές ανηφορικές φουρκέτες πρώτης ή δευτέρας με τον εσωτερικό τροχό να πατά καλύτερα και να φέυγει πιο γρήγορα .

Εκεί είναι που σιχτίρισα τον επιλογέα Evil Evil Evil Evil

Για τα 2 & 3 θα χρειαστεί να ανθεωρήσω σύντομα γιατί έπεται ευθυγράμμιση και ζυγοστάθμιση
Stevon - Παρ 17 Ιούν 2005, 08:59:50
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:

Γλαφυρός όπως πάντα στις περιγραφές σου Χάρη...άν και έχεις απόλυτο δίκιο.
Πάντως με τον ποιό πάνω σχολιασμό για τα ανθρωποειδή πολύ γέλασα....
Laughing
ultra-one - Παρ 17 Ιούν 2005, 09:44:30
Θέμα δημοσίευσης:
Recifees έγραψε:

1.Το εμπρός μέρος φωνάζει για χαμήλωμα ή σκληρότερα ελατήρια/αμορτισέρ ...

Φωνάζει για λίγο χαμήλωμα (για να αλλάξει το κάμπερ) - με σχετικά μαλακά ελατήρια (πχ Eibach), πιο δυνατά και καλά αμορτισέρ και σκληρότερες αντιστρεπτικές από RC!

Recifees έγραψε:

Το πίσω μέρος είναι πάραα πολύ πιο σταθερό ιδαίτερα στις στροφές με πολλά (+150) επιτρέποντας πιο αργό φρένο και άνοιγμα του γκαζιού απο την κορυφή της στροφής ήδη χωρίς το φόβο για διώξιμο στην έξοδο.Στον αντίποδα το πλασάρισμα με παίξιμο τιμονιού ή πάτα άσε γκαζιού στην είσοδο στροφής επαχιακού πάειειειειει και μου έχουν μείνει μονο τα φρένα για να διώχνω πίσω μέρος .

Συμφωνώ! Η αλλαγή από τα Contiγλύστρα μείωσε πολύ τις υπερστροφικές τάσεις. Εμένα μου αρέσει διότι πας αέρα και δεν χρειάζεται με το παραμικρό να το μαζεύεις όπως πριν. (Εχω και ΕSP...)

Recifees έγραψε:

2.Το τιμόνι αν και είναι λίγο Κινέζος ,μου το βούλωσε με την απάθεια του ως προς τις παρενέργειες που μπορούν να έχουν λακούβες σαμαράκια όταν πάς αέρα.Η σιωπή του σε σχέση με άλλα πιο ..φλύαρα Very happy είναι ενοχλητική αλλά τουλάχιστον εμένα με κρατάει φρέσκο και ακμαίο για να συνεχίσω να πάω κομμάτια .

Αν οδηγήσεις αυτοκίνητα όπως 205GTi 1.9 (τα τελευταία με υδραυλικό), 309GTi, 306GTi, 405Mi16, 106GTi/Rallie, Mini, Mazda MX5 τότε θα δεις τι θα πει τιμόνι!!!! Το αξιοσημείωτο ξέρετε τι είναι??? Ότι ΟΛΑ τα παραπάνω Peugeot (δεν είμαι σίγουρος για το 106 όμως) έχουν ΘΕΤΙΚΟ οφφσετ ενώ το 206 αρνητικό!

Recifees έγραψε:

3.Για το θετικό κάμπερ και τις όποιες παρενέργειές του ... βολέυει ιδαίτερα στις γλυστερές ανηφορικές φουρκέτες πρώτης ή δευτέρας με τον εσωτερικό τροχό να πατά καλύτερα και να φέυγει πιο γρήγορα .

Εδω διαφωνώ κάθετα!!!!!!!!!
Το 90% της πρόσφυσης το έχει ο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ τροχός άρα αυτός είναι ο πιο σημαντικός σε μια στροφή και πρέπει να έχει λίγο αρνητικό κάμπερ!!!!
Το πρόβλημα σπιναρίσματος στον εσωτερικό, λύνεται με ένα μπλοκέ διαφορικό!!!!!!!!! Twisted evil

Recifees έγραψε:

Εκεί είναι που σιχτίρισα τον επιλογέα Evil Evil Evil Evil

Θέλει αποφασιστικό χέρι!
pezomania - Παρ 17 Ιούν 2005, 11:47:00
Θέμα δημοσίευσης:
Με τα σχόλια σου Χάρη έχω μείνει άφονος Question

Το αμάξι το έχω 4χρόνια, παράλληλα πήραμε και το 106 Rallye (που θεωρείτε από τα καλύτερα Γαλλικά σε στήσιμο) και πάλι τέτοια παράπονα για το τιμόνι του 206 δεν μπορώ να τα δεχτώ.

Θεωρώ ότι σίγουρα υπολοίπετε σε αίσθηση από του rallye, οχι όμως και από του saxo VTS που το έχω οδηγήσει ένα εκατομύριο φορές. Και σε σχέση με clio και ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ (fiesta, ibiza) θεωρώ ότι είναι κλάσεις ανώτερο!!!

Όσο αφορά το σχόλιο για Ιαπωνικά 30ετίας, θεωρώ ότι το έγραψες για να δείξεις πόσο απογοητευμένος είσαι.
klain - Παρ 17 Ιούν 2005, 12:40:25
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:

1.Σε λίγους μήνες δεν θα τα προσέχεις καν... Πλέον δεν ακούω κανένα μα κανένα ήχο τριξίματος γιατί πολύ απλά:

5.Λόγω της ηλίθιας θέσης οδήγησης (που κατα τα άλλα με βολεύει για ταρζανιές)...

6...το πόδι μου είναι σχεδόν πάντα ακουμπησμένο στον συμπλέκτη και έτσι τον έχω καταστρέψει και τρίζει απίστευτα πολύ (θα αλλαχθεί πάραυτα) και δέν ακούω τους τριγμούς(->1) των εσωτερικών χώρων...

Μία ηλίθια θέση οδήγησης βοηθάει στην εξάλλειψη των τριγμών...
Η θεωρία του χάους στο 206...

Κατα τα άλλα... με έχει ξελασπώσει πολλές φορές οδηγικά και συνεχίζω να το θεωρώ ένα απο τα πιο παιχνιδιάρικα αυτοκίνητα...
Λατρεύω τον τρόπο που γλυστράει ΟΤΑΝ θέλω και ΟΠΩΣ θέλω...
Δέν υπάρχει αψεγάδιαστο αυτοκίνητο...
206 rulez... :} Thumbs Up
ultra-one - Παρ 17 Ιούν 2005, 13:01:33
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Με τα σχόλια σου Χάρη έχω μείνει άφονος Question

Το αμάξι το έχω 4χρόνια, παράλληλα πήραμε και το 106 Rallye (που θεωρείτε από τα καλύτερα Γαλλικά σε στήσιμο) και πάλι τέτοια παράπονα για το τιμόνι του 206 δεν μπορώ να τα δεχτώ.

Θεωρώ ότι σίγουρα υπολοίπετε σε αίσθηση από του rallye, οχι όμως και από του saxo VTS που το έχω οδηγήσει ένα εκατομύριο φορές. Και σε σχέση με clio και ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ (fiesta, ibiza) θεωρώ ότι είναι κλάσεις ανώτερο!!!

Και πάλι το 106 Rallye ΔΕΝ είναι στα επίπεδα του 205GTi 1.9 (με το υδραυλικό τιμόνι), 309GTi, 306GTi, 405Μι16 καθότι είναι κάπως δύσκολο στο όριο, άτσαλο και απότομο σε σχέση με αυτά που ήταν απλά ΟΝΕΙΡΟ.......

Συμφωνώ ότι το τιμόνι του ΙΒΙΖΑ είναι ακόμη χειρότερο. Όλοι το λένε!

Του FIESTA όμως είναι απείρως καλύτερο σε αίσθηση και ακρίβεια!
Γενικά τα καινούρια FORD/MAZDA έχουν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ τιμόνια ξυράφι! (Fiesta/Mazda2/Puma, Focus/Mazda3, Mondeo/Mazda6, RX8, MX5)

Το SAXO έχει πολύ ελαφρύ τιμόνι και υπολείπεται σε αίσθηση αλλά και πάλι δεν παύει να είναι πολύ πιο ακριβές και γρήγορο από του 206!
pezomania - Παρ 17 Ιούν 2005, 13:27:11
Θέμα δημοσίευσης:
Και πάλι το 106 Rallye ΔΕΝ είναι στα επίπεδα του 205GTi 1.9 (με το υδραυλικό τιμόνι), 309GTi, 306GTi, 405Μι16 καθότι είναι κάπως δύσκολο στο όριο, άτσαλο και απότομο σε σχέση με αυτά που ήταν απλά ΟΝΕΙΡΟ.......
.....................................................................................................................................................................................................................

Του FIESTA όμως είναι απείρως καλύτερο σε αίσθηση και ακρίβεια!
Γενικά τα καινούρια FORD/MAZDA έχουν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ τιμόνια ξυράφι! (Fiesta/Mazda2/Puma, Focus/Mazda3, Mondeo/Mazda6, RX8, MX5)

Το SAXO έχει πολύ ελαφρύ τιμόνι και υπολείπεται σε αίσθηση αλλά και πάλι δεν παύει να είναι πολύ πιο ακριβές και γρήγορο από του 206![/quote]

To 106 rallye είναι αντρικό αμάξι αν έχεις κότσια και χέρια πάει αέρα και μόνο λίγα αμάξια (από όλες τις κατηγορίες) μπορούν να το ακολουθήσουν σε κλειστά κομάτια.

Όσο αφορά το fiesta, είναι εντελός αλλού το αμάξι. Άχρωμο τελείως και το τιμόνι και το στήσιμο του, για τα δικά μου οδηγικά γούστα, είναι πολύ πίσω από το 206.

Για το saxo επιμένω ότι είναι πολυυυυυυύ κοντά η όλη του φιλοσοφία (τιμόνι-στήσιμο) με του 206 xs.

Τέλος να ξέρεις ότι ανάλογα το οδηγικό γούστο του κάθε οδηγού κάθε αμάξι είναι λίγο καλύτερο ή λίγο χειρότερο από κάποιο άλλο. Για παράδειγμα υπήρχε κάποιος από το club που η συμπεριφορά του 206 τον φόβιζε και το θεωρούσε επικίνδυνο, μόλις το άλλαξε με ένα άλλο Γερμανικό και έλεγε ότι το καινούργιο είναι κλάσεις ανώτερο από το 206 σε οδηγική συμπεριφορά, όταν συναντηθήκαμε και προσπάθησε να με ακολουθήσει σε κανά δυο στροφές, είδε ότι δεν μπορεί...... Άρα γι' αυτον το Γερμανικό ήταν καλύτερο, αλλά το 206 ήταν αλλού Wink
volvos - Παρ 17 Ιούν 2005, 17:52:23
Θέμα δημοσίευσης:
μονο που το σαξο με 45000δρχ αλλαζες μια βαλιβδα στο υδραυλικο και αποκτουσε την αισθηση του 106 ενω στο 206 πρεπει να αλλαξεις αυτοκινητο.......

οδηγικα το 206 εμενα με εχει ξετρελανει με τα κοντιγλυστρα...αν φρεναραν κιολας δε θα τα εβγαζα ποτε και ας στριβει με -20χλμ ......
ababapanos - Παρ 17 Ιούν 2005, 21:45:52
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν καταλαβαίνω τα προβλήματα που περιγράφετε, όχι ότι σας αμφισβητώ, αλλά σήμερα όλη μέρα , είχα ένα καινούριο 206 1.1 από την έκθεση που το πείρα για τεστ ντριβε και μου φάνηκε μια χαρά, και οι ταχύτητες έμπαιναν κανονικά, χωρίς προβλήματα, τριξίματα κανένα, τα φρένα με το ΑΒΣ επίσης πολύ καλά, και αν και μονό 60 αλογάκια , μου φάνηκε αρκετά γκαζιαρικο. Τελικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή μου! Very happy

Δηλαδή εσείς μετανιώσατε για το 206 σας? Confused
vinman - Παρ 17 Ιούν 2005, 22:29:42
Θέμα δημοσίευσης:
Κανεις τους δεν εχει μετανοιωσει Πανο....
Wink Απλα καταθετουν τους προβληματισμους τους....κανεις τους ομως (απο οσο ειμαι σε θεση να γνωριζω) δεν θα απαρνηθει ευκολα το pug του... Wink
netblaster - Παρ 17 Ιούν 2005, 23:49:31
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν εχω βιωσει παρα πολλα με το 206 μου ακομα (οι ρυθμοι μου ειναι στρωσιματος για καμια 300αρα km ακομα)!!!

Αυτο που δεν μου αρεσει μεχρι τωρα ειναι οι ψιλοτριγμοι!!! Οχι οτι με πειραζουν ιδιαιτερα (εχω μαθει σε 205 cabrio), περισσοτερο ψυχολογικο ειναι!!!

Για το τιμονι θα διαφωνησω οτι δεν ειναι καλο!!! Βεβαια, ειναι και πως το εννοει ο καθενας το καλο!!! Εγω για παραδειγμα, εχω ως προτυπο το τιμονι της 3αρας της μανας μου!!! Με βαση αυτο, το τιμονι του 206 και γρηγορο ειναι, και αρκετα κοβει και αρκετο βαρος εχει!!! Εν αντιθεσει με ενα καινουριο Honda Civic Sport που οδηγησα τελευταια και το τιμονι του ηταν ελεεινο!!!

Τα φρενα του πολυ καλα και με καλη αισθηση!!! Η ουρα με τις τασεις φυγης πολυ ενδιαφερουσα!!! Και η αναρτηση (τουλαχιστον στην εκδοση XS) ειναι πολυ καλη!!! Σφιχτη οσο πρεπει, αν και δεν θα ελεγα οχι σενα πιο "σκληρο" setup!!!

Οσο για το clima, εγω το βρισκω αρκετα αποδοτικο!!! Ειδικα σε σχεση με κατι αλλα ειναι κλασεις ανωτερο!!!
gianic - Σαβ 18 Ιούν 2005, 09:45:52
Θέμα δημοσίευσης:
ababapanos έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω τα προβλήματα που περιγράφετε, όχι ότι σας αμφισβητώ, αλλά σήμερα όλη μέρα , είχα ένα καινούριο 206 1.1 από την έκθεση που το πείρα για τεστ ντριβε και μου φάνηκε μια χαρά, και οι ταχύτητες έμπαιναν κανονικά, χωρίς προβλήματα, τριξίματα κανένα, τα φρένα με το ΑΒΣ επίσης πολύ καλά, και αν και μονό 60 αλογάκια , μου φάνηκε αρκετά γκαζιαρικο. Τελικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή μου! Very happy

μα στο προηγουμενο τοπικ μιλαγαμε για μακροπροθεσμα προβληματα. αν ηταν ετσι δεν θα το επαιρνε κανενας μας ! Wink
Recifees - Σαβ 18 Ιούν 2005, 13:14:17
Θέμα δημοσίευσης:
Στα πιο πάνω συμφωνώ Very happy
ultra-one έγραψε:

Αν οδηγήσεις αυτοκίνητα όπως 205GTi 1.9 (τα τελευταία με υδραυλικό), 309GTi, 306GTi, 405Mi16, 106GTi/Rallie, Mini, Mazda MX5 τότε θα δεις τι θα πει τιμόνι!!!! Το αξιοσημείωτο ξέρετε τι είναι??? Ότι ΟΛΑ τα παραπάνω Peugeot (δεν είμαι σίγουρος για το 106 όμως) έχουν ΘΕΤΙΚΟ οφφσετ ενώ το 206 αρνητικό!
δεν τα έχω οδηγήσει για να μπορώ να εκφέρω γνώμη ,αλλά όταν μάθεις να στρίβεις για πρώτη φορά με αυτοκίνητο πισωκίνητο ,τιμόνι μηχανικό και σουλατσάρεις με δαύτο κάποια έτη, όλα τα υδραυλικά τα νιώθεις σαν απο άλλο κόσμο Confused Confused Confused Confused

Recifees έγραψε:

ultra-one έγραψε:

Εδω διαφωνώ κάθετα!!!!!!!!!
Το 90% της πρόσφυσης το έχει ο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ τροχός άρα αυτός είναι ο πιο σημαντικός σε μια στροφή και πρέπει να έχει λίγο αρνητικό κάμπερ!!!!
Το πρόβλημα σπιναρίσματος στον εσωτερικό, λύνεται με ένα μπλοκέ διαφορικό!!!!!!!!! Twisted evil
...το θετικό κάμπερ που αποκτά ο εσωτερικός στην έκταση του μέσα στην στροφή του επιτρέπει να πατά με περισσότερο πέλμα κάτω και να συμμετέχει πιο ενεργά στο κατέβασμα της δύναμης κάτω.Ακα σπινάρισμα later Wink Δοκιμασμένο σε φουρκέτες με υψομετρική διαφορά και άσφαλτο-σαπούνι .Με άλλο προσθιοκίνητο εκεί .... Evil Evil Για το αρνητικό του εξωτερικού συμφωνώ και επαυξάνω.
ababapanos έγραψε:

Καταρχάς μεγειά το τουτούνι και καλοτάξιδο Very happy
Λύνοντας απορίες ....
Το σιχτίρισμα του επιλογέα έρχεται όταν αποφασίσεις να ξεζουμίσεις όλο το υπόλοιπο αυτοκίνητο σε διαδρομή και η διαδρομή του επιλογέα όσο και γρήγορα και αποφασιστικά να γίνει η αλλαγή πάντα δείχνει το μήκος της Laughing και εσύ αναζητάς τρόπο να το κάνεις πιο γρήγορα Wink
Είμαστε ολίγον κάφροι μερικές φορές γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε Twisted evil Twisted evil
Αν μετανιώσαμε που το πήραμε ??

ΟΧΙ
Aπλά λέμε τα παράπονά μας μπάς και κατέβει καμια ιδέα , επιφώτιση και βρούμε την λύση τους .
Recifees - Σαβ 18 Ιούν 2005, 13:21:20
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Wink Απλα καταθετουν τους προβληματισμους τους....κανεις τους ομως (απο οσο ειμαι σε θεση να γνωριζω) δεν θα απαρνηθει ευκολα το pug του... Wink

εσύ να μάθεις αν η μπροστινή ανάρτηση του 407 μπαίνει και σε 206 και μετά να ξαναγράψεις εδώ ..... έτσι για τιμωρία Laughing Laughing

... πρέπει να είναι πολύ "θηρίο" Twisted evil Twisted evil γενικώς αυτό το μπροστινό σύστημα ..έπαθα πλάκα με το πως χώνεται σε επαρχιακό ειδικά σε σχέση με τον όγκο του ..άλλα της κατηγορίας του που έχω κινηθεί παράλληλα μεταξύ τους ήταν άστα να πάνε ..... Confused Confused Confused
vinman - Σαβ 18 Ιούν 2005, 19:22:57
Θέμα δημοσίευσης:
Recifees έγραψε:
vinman έγραψε:

εσύ να μάθεις αν η μπροστινή ανάρτηση του 407 μπαίνει και σε 206 και μετά να ξαναγράψεις εδώ ..... έτσι για τιμωρία Laughing Laughing

... πρέπει να είναι πολύ "θηρίο" Twisted evil Twisted evil γενικώς αυτό το μπροστινό σύστημα ..έπαθα πλάκα με το πως χώνεται σε επαρχιακό ειδικά σε σχέση με τον όγκο του ..άλλα της κατηγορίας του που έχω κινηθεί παράλληλα μεταξύ τους ήταν άστα να πάνε ..... Confused Confused Confused

Μου το εξηγεις λιγο γιατι δεν καταλαβα τι εννοεις???
Μηπως λες οτι σε συγκριση με αλλα αυτοκινητα της κατηγοριας του δεν παει Question Question
sps - Σαβ 18 Ιούν 2005, 19:38:03
Θέμα δημοσίευσης:
Για το τιμονι που αναφερθηκε θα συμφωνησω και εγω.
Ειναι αργο και εχει τζογο οταν χτυπας σε ανωμαλιες,αλλα αυτο πιστευω οφειλεται στα πολυ μαλ**α συνεμπλοκ.
Αν βαζαμε σωστα συνεμπλοκ,το τιμονι θα γινοταν οπλο,αφου απο αισθηση ειναι πολυ καλο.
Baphomet - Κυρ 19 Ιούν 2005, 01:38:53
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Recifees έγραψε:
vinman έγραψε:

Μηπως λες οτι σε συγκριση με αλλα αυτοκινητα της κατηγοριας του δεν παει Question Question

μάλλον το αντίθετο λέει...
gianic - Κυρ 19 Ιούν 2005, 05:03:28
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδη ουσιαστικα το αμαξι τωρα το μαθαινω με καινουρια λαστιχα ( μετα απο ενα χρονο σχεδον με σαπια λαστιχα ) δεν εχω παραπονο απ το στριψιμο του .
φυσικα κατι κιτρινα κονι που με περιμενουν δεν νομιζω να του κατσουν κι ασχημα ! παντως ως δια μαγειας μετα απο συμβιωση με 1,100 station , αρχισαν να μ αρεσουν τα παντα στο αυτοκινητο μου ....

Απ το τιμονι μεχρι το κιβωτιο ( ω ναι ! ) για τα καθισματα δε το συζηταω ...δεν μπορω να ζητησω κατι παραπανω ! και ο κινητηρας του πλεον ειναι πολυ πιο σωστος απ οταν το πηρα χωρις ιδιαιτερα κομπιασματα .

Το μονο μου παραπονο ειναι κατι τριγμοι κατω απ το τιμονι και οτι τα μποσικα των αγκιστρων ξερυθμιζονται συνεχεια οσες φορες κι αν το χω κανει μονος μου, με αποτελεσμα η οροφη να ψιλοχορευει στις ταλαντωσεις .

τελικα το αγαπω το βλαμμενο. Embarassed
shiba - Κυρ 19 Ιούν 2005, 08:03:07
Θέμα δημοσίευσης:
eμ,ενα στο cc μου οπωσ κα ισε ολα με εκνευριζει αφανταστα που για να ανοιξω την οροφη πρεπει να κραταω πατημενο το κουμπι...το ξερω οτι εχει βγει ειδικοσ μηχανισμοσ αλλα δεν ειναι τσαμπα λ7?>ενταξει θα με πειτε κομπλεξικο αλλα αυτο μου την σπαει...
Recifees - Κυρ 19 Ιούν 2005, 10:30:16
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Recifees έγραψε:
vinman έγραψε:

Bρε θα σε πυροβολήσω... Very happy
Αλλά επειδή πολλά λόγια φτώχια ..μαθηματικά

407+επαρχιακός+μέτριες στροφές=στρίψιμο αλα 206 στο πιο σταθερό του
Αλλα κατηγορίας του +επαρχιακός +μέτριες στροφές= μαθήματα ιστιοπλοίας

Είναι σχετικά γρήγορο αλλά σε αυτή την κατηγορία δεν πας για τα μπαμ κτλ .Μου έκανε εντύπωση η σταθερότητα σε συνδυασμό με ευελιξία και κλίσεις που θα άρμοζαν σε κανα gti παρά σε οικογενειακό .Υπάρχουν και άλλες στριφτερές επιλογές αλλά δεν μου δόθηκε ποτέ η εντύπωση ότι έμπαιναν με την ίδια άνεση που έμπαινε δαυτο.
vinman - Δευ 20 Ιούν 2005, 01:14:33
Θέμα δημοσίευσης:
Recifees έγραψε:
vinman έγραψε:
Recifees έγραψε:
vinman έγραψε:

Bρε θα σε πυροβολήσω... Very happy Αλλά επειδή πολλά λόγια φτώχια ..μαθηματικά

407+επαρχιακός+μέτριες στροφές=στρίψιμο αλα 206 στο πιο σταθερό του
Αλλα κατηγορίας του +επαρχιακός +μέτριες στροφές= μαθήματα ιστιοπλοίας

Είναι σχετικά γρήγορο αλλά σε αυτή την κατηγορία δεν πας για τα μπαμ κτλ .Μου έκανε εντύπωση η σταθερότητα σε συνδυασμό με ευελιξία και κλίσεις που θα άρμοζαν σε κανα gti παρά σε οικογενειακό .Υπάρχουν και άλλες στριφτερές επιλογές αλλά δεν μου δόθηκε ποτέ η εντύπωση ότι έμπαιναν με την ίδια άνεση που έμπαινε δαυτο.

Με πυροβολω μονος μου... Hunter Hunter Hunter
Το οτι δεν μπαινουν τα υπολοιπα της κατηγοριας σε στροφες με την ιδια ανεση που μπαινει το 407 οφειλεται στα διπλα ψαλιδια εμπρος της αναρτησης... Wink
Οσο για το αν μπαινει η αναρτηση σε 206....φανταζομαι οτι κανεις humor... Tease Silly Laughing Laughing Laughing
Lef205 - Δευ 20 Ιούν 2005, 02:33:43
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
eμ,ενα στο cc μου οπωσ κα ισε ολα με εκνευριζει αφανταστα που για να ανοιξω την οροφη πρεπει να κραταω πατημενο το κουμπι...το ξερω οτι εχει βγει ειδικοσ μηχανισμοσ αλλα δεν ειναι τσαμπα λ7?>ενταξει θα με πειτε κομπλεξικο αλλα αυτο μου την σπαει...

Που να σε ειχα στο 205 να ανοιγοκλεινεις την οροφη με το χερι ! Laughing
Παντως το συγκεκριμενο και εμενα με εκνευριζει.
shiba - Δευ 20 Ιούν 2005, 04:26:12
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
shiba έγραψε:

Που να σε ειχα στο 205 να ανοιγοκλεινεις την οροφη με το χερι ! Laughing
Παντως το συγκεκριμενο και εμενα με εκνευριζει.
που να δεισ λευτερακη και το citroen pluriel(σωστα το ειπα)??μεγαλο πακετο...βγαζεισ κομματια με το χερι..λεσ και ειναι συναρμολογουμενο Shoot
Recifees - Δευ 20 Ιούν 2005, 06:57:29
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
.....
Το οτι δεν μπαινουν τα υπολοιπα της κατηγοριας σε στροφες με την ιδια ανεση που μπαινει το 407 οφειλεται στα διπλα ψαλιδια εμπρος της αναρτησης... Wink
Οσο για το αν μπαινει η αναρτηση σε 206....φανταζομαι οτι κανεις humor... Tease Silly Laughing Laughing Laughing

Kαι η 156 εχει διπλά αλλά δεν έκανε άρθρο το R&D για την λειτουργία τους .Για το 407 έχει γίνει και ο συνολικος σχεδιασμός ανάρτησης και κινηματικής της είναι οut of space έτσι όπως περιγράφηκε ....και που πραγματικά δουλεύει Εξοχα .
Για το 206+ ανάρτηση 407 Mr. Green
vinman - Δευ 20 Ιούν 2005, 07:32:41
Θέμα δημοσίευσης:
Recifees έγραψε:
vinman έγραψε:
.....

Kαι η 156 εχει διπλά αλλά δεν έκανε άρθρο το R&D για την λειτουργία τους .Για το 407 έχει γίνει και ο συνολικος σχεδιασμός ανάρτησης και κινηματικής της είναι οut of space έτσι όπως περιγράφηκε ....και που πραγματικά δουλεύει Εξοχα .
Για το 206+ ανάρτηση 407 Mr. Green

Εχεις απολυτο δικιο σ'αυτο που γραφεις..... Wink Wink
Πιστεψε με σε στριφτερη διαδρομη το χαιρομαι παρα πολυ το αυτοκινητο αν και θα ηθελα λιγο παραπανω δυναμη απο τον κινητηρα(που ομως αν εκμεταλλευτεις σωστα το ζυγισμα του αυτοκινητου και την κατευθυντικοτητα του δεν πολυφαινεται η μικρη ελλειψη δυναμης).
ultra-one - Τρι 21 Ιούν 2005, 09:42:19
Θέμα δημοσίευσης:
Recifees έγραψε:
...το θετικό κάμπερ που αποκτά ο εσωτερικός στην έκταση του μέσα στην στροφή του επιτρέπει να πατά με περισσότερο πέλμα κάτω και να συμμετέχει πιο ενεργά στο κατέβασμα της δύναμης κάτω.Ακα σπινάρισμα later Wink Δοκιμασμένο σε φουρκέτες με υψομετρική διαφορά και άσφαλτο-σαπούνι .Με άλλο προσθιοκίνητο εκεί .... Evil Evil Για το αρνητικό του εξωτερικού συμφωνώ και επαυξάνω.

Επιμένω ότι τη λύση στο σπινάρισμα θα τη δώσει ένα μπλοκέ και όχι το θετικό κάμπερ!!!!!!! Very happy
sps - Τρι 21 Ιούν 2005, 13:28:29
Θέμα δημοσίευσης:
Σιγα το σπιναρισμα με 110 αλογα ρε παιδια, που θελει και μπλοκε.
Ενα καλο λαστιχο και μια καλη αναρτηση βελτιωνει πολυ το σπιναρισμα.
Alexandra - Τρι 21 Ιούν 2005, 16:05:59
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα πάλι μ'ενοχλεί το δεξί ηλεκτρικό παράθυρο του συνοδηγού που δεν είναι αυτόματο! Γιατί να είναι αυτόματο μόνο του οδηγού και να κουράζετε ο δεξιός δείκτης μου πατώντας το μέχρι να κατέβει/ανέβει τέρμα? Απάραδεκτο! Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Anthi - Τρι 21 Ιούν 2005, 16:38:36
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό που μου τη σπάει στο 206, εκτός από το μη αυτόματο παράθυρο του συνοδηγού που ανέφερε η Αλεξάνδρα,είναι πως τυχόν ανοιχτά παράθυρα δεν κλείνουν με το συναγερμό...τουλάχιστον στο δικό μου. Μια φορά, όταν είχα έρθει στο στέκι και το έδωσα στους παρκαδόρους, πηγαίνοντας να το πάρω, ανακάλυψα πως ενώ ήταν κλειδωμένο το παράθυρο του οδηγού ήταν ορθάνοιχτο Exclamation
shiba - Τρι 21 Ιούν 2005, 19:24:03
Θέμα δημοσίευσης:
Anthi έγραψε:
Αυτό που μου τη σπάει στο 206, εκτός από το μη αυτόματο παράθυρο του συνοδηγού που ανέφερε η Αλεξάνδρα,είναι πως τυχόν ανοιχτά παράθυρα δεν κλείνουν με το συναγερμό...:
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
netblaster - Τρι 21 Ιούν 2005, 21:55:07
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
Anthi έγραψε:
Αυτό που μου τη σπάει στο 206, εκτός από το μη αυτόματο παράθυρο του συνοδηγού που ανέφερε η Αλεξάνδρα,είναι πως τυχόν ανοιχτά παράθυρα δεν κλείνουν με το συναγερμό...:
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Αυτο ειναι οντως μεγαλη πικρα!!! Εγω εχω και την ηλιοροφη επιπλεον... Sad

Αποτι διαβασα σε σχετικο Topic υπαρχει μια πλακετα που μπαινει και "λυνει" αυτο το προβλημα!!! Πρεπει να πληρωσεις ομως... Evil
Alexandra - Τρι 21 Ιούν 2005, 21:57:22
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
τυχόν ανοιχτά παράθυρα δεν κλείνουν με το συναγερμό

Μη νομίζετε κλείνουν σε όλα τα αυτοκίνητα.. τουλάχιστον έχω δεί σε golf ('01-'02, δεν θυμάμαι), την ώρα που κλέιδωνε ανέβαινε το τζάμι μόνο του οδηγού κι όχι του συνοδηγού κι εγω προσφέρθηκα να φωνάξω πως δεν έκλεισε...! Shocked
vinman - Τρι 21 Ιούν 2005, 22:02:09
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα παντως κλεινουν και τα 4 παραθυρα,και οι καθρεπτες..... Twisted evil Twisted evil ετσι για να ζηλεψετε λιγακι... Twisted evil Twisted evil Laughing Laughing Laughing
( Splat Splat Splat Splat ...καλα ντε...δεν ειμαι ψωνιο...μην πετατε ντοματες....να σας πειραξω ηθελα λιγο... Laughing Laughing Laughing )
Recifees - Πεμ 23 Ιούν 2005, 01:11:55
Θέμα δημοσίευσης:
Κάτι γενικότερα εκνευριστικό ..που δημιουργεί το 206 αλλά δεν προέρχεται απο κάποιο κουσούρι του .
....το παρατήρησα οδηγώντας για λίγο ένα πιο οικογενειακό τουτου ..
Οδηγώντας το 206 υπάρχει η αίσθηση ότι είμαι ανεπίδεκτος σοβαρής επιλογής εκ του γυναικείου φύλου .Μπαίνοντας και οδηγώντας σαφώς πιο κυριλάτο /οικογενειακό ξαφνικά άρχισαν να ανεβάινουν οι μετοχές μου ως προς την σοβαρότερη δέσμευση Shocked Rolling eyes

Βέβαια δεν περίμενα να πάρω τουτου γενικώς για να δώ φώς ,άλλωστε το καλύτερο καμάκι το έκανα και το κάνω περπατώντας Cool .
Αλλά πόσο "εξυπνάδα" υπάρχει στις ενδιαφερόμενες και γενικότερα στους ανθρώπους όταν χαρακτηρίζεις κάποιον απο την "ελαφρότητα" του αυτοκινήτου του ??
Ισως να βαρέθηκα να ακούω για ποιότητα ,όνομα και χλιδή που έχουν άλλα σε σύγκριση με το μπλέ κεραυνό ...

Το έχω βαφτίσει έτσι απο την ομώνυμη ταινία ...πάντα την πατάς όταν το υποτιμήσεις Twisted evil Twisted evil
Recifees - Πεμ 23 Ιούν 2005, 01:13:50
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Εμενα παντως κλεινουν και τα 4 παραθυρα,και οι καθρεπτες..... Twisted evil Twisted evil ετσι για να ζηλεψετε λιγακι... Twisted evil Twisted evil Laughing Laughing Laughing
( Splat Splat Splat Splat ...καλα ντε...δεν ειμαι ψωνιο...μην πετατε ντοματες....να σας πειραξω ηθελα λιγο... Laughing Laughing Laughing )

Το πορτ μπαγκάζ να δώ πως θα κλείσει απο τις ντομάτες που θα μαζέψεις
Laughing Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat
vinman - Πεμ 23 Ιούν 2005, 05:45:26
Θέμα δημοσίευσης:
Recifees έγραψε:
vinman έγραψε:

Το πορτ μπαγκάζ να δώ πως θα κλείσει απο τις ντομάτες που θα μαζέψεις
Laughing Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat

Αααααααααααααα....και αυτο αυτοματα ανοιγοκλεινει... Twisted evil Twisted evil οποτε μην σε προβληματιζει... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Anthi - Πεμ 23 Ιούν 2005, 23:27:29
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:

Αααααααααααααα....και αυτο αυτοματα ανοιγοκλεινει... Twisted evil Twisted evil οποτε μην σε προβληματιζει... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Με τις ντομάτες δε βλέπω να γίνεται τίποτις....μυαλό δε βάζει...
Μήπως να πιάσουμε κάτι άλλο ?

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
vinman - Πεμ 23 Ιούν 2005, 23:46:39
Θέμα δημοσίευσης:
Anthi έγραψε:
vinman έγραψε:

Με τις ντομάτες δε βλέπω να γίνεται τίποτις....μυαλό δε βάζει...
Μήπως να πιάσουμε κάτι άλλο ?

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Tease Tease Tease
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
puyolc - Παρ 24 Ιούν 2005, 13:34:01
Χαιρετώ τους αγαπητούς φίλους .
Μόλις έκανα login στο site σας και το βρίσκω πολύ ενδιαφέρων .
Το ποιο εκνευριστικό στο 206 είναι ότι όλα τα κουμπιά από τους η/στηρες μέχρι και η κόρνα είναι μες την καθυστέρηση αλλα και ο θόρυβος που έχω από τον πρώτο μήνα στο ταμπλό δίπλα από το ρολόι .
Ο οποίος με έχει ταλαιπωρήσει αφάνταστα και θα παρακαλούσα αν κάποιος έχει καταφέρει να το αντιμετωπίσει να μου πει πως

Svstouk έγραψε:
Βασικά ανοίγω αυτό το topic για δύο λόγους.

Ο ένας είναι προφανής : να μάθουμε τι μας ενοχλεί περισσότερο στο λιοντάρι μας. Προσέξτε, ΕΝΑ πράγμα θα ήθελα να αναφέρετε. Αν πάλι είναι πολλά αυτά που σας εκνευρίζουν, ε τότε, μεταξύ δύο κακών, το μη χείρον βέλτιστον! Wink

Ο δεύτερος είναι ότι θέλω να δώσω την ευκαιρία σε κάποια άτομα, που δεν συμμετέχουν πολύ ενεργά στις συζητήσεις μας στο forum, να μας πουν δυο κουβέντες. Στο συγκεκριμένο topic δεν υπάρχει ο φόβος μήπως πούμε καμιά......ανοησία ή τέλος πάντων κάτι που θα μας εκθέσει και θα δείξει στους άλλους ότι δεν ξέρουμε πολλά για το αμάξι μας. Μιλήστε άφοβα λοιπόν! Wink

Ξεκινάω λοιπόν! Εμένα εκείνο που με εκνευρίζει αφάνταστα και περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στο 206 μου, είναι η καθυστέρηση της ενεργοποίησης της κόρνας, ακόμα και για αυτά τα κλάσματα του δευτερολέπτου ένεκα πολυπλεξίας. Σύμφωνοι, η κόρνα ΚΑΝΟΝΙΚΑ δεν πρέπει να χρησιμοποιείται, αλλά εδώ ΔΕΝ είναι ΚΑΝΟΝΙΚΗ χώρα με ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ οδηγούς και τρόπους. Στο παρελθόν έχω γλυτώσει τον εαυτό μου και άλλους από περιπέτειες, χρησιμοποιώντας την κόρνα, και τώρα αυτή η μικροκαθυστέρηση φοβάμαι μήπως κάποτε αποβεί μοιραία. Confused

Εσάς τι σας.....συφιλιάζει; Wink

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες