PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - 206 - Λασπωτήρες & Φρυδάκια Θόλων

zzzleepy - Πεμ 18 Μάρ 2004, 09:59:23
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Λασπωτήρες & Φρυδάκια Θόλων
Σκέφτομαι να βάλω τους λασπωτήρες που υπάρχουν στην γκάμα των αξεσουάρ του 206, κυρίως για εμπρός, γιατί έχω βαρεθεί κάθε φορά που πέφτω σε νερά να γίνονται οι πόρτες μου σαν πίνακες αφηρημένης τέχνης Razz Με τα 195άρια η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω:

* Έχει βάλει κανείς; Ξέρετε πόσο περίπου κοστίζουν και πως τοποθετούνται;
* Πιστεύετε ότι θα εξυπηρετήσουν το σκοπό για τον οποίο τους θέλω ή τζάμπα θα τους βάλω;
* Επειδή προς καλοκαίρι μεριά το αμάξι θα χαμηλώσει 3-3,5cm λέτε να έχω πρόβλημα; Μήπως βρίσκουν ή χτυπάνε ή τίποτα τέτοιο;
STAMOS - Πεμ 18 Μάρ 2004, 10:18:16
Θέμα δημοσίευσης:
ειμαι χαμηλωμενος και ηθελα να βαλω και εγω τα δοκιμασα ομως προχειρα πανω στο αυτοκινητο και μου εδωσαν την εντυπωση οτι καμια βδομαδα θα αντεχαν οποτε το αφησα.πλησιαζει παρα πολυ στην ασφαλτο και φοβαμαι πως σε κανεναν ταφο θα τα διαλυσεις
DimiP - Πεμ 18 Μάρ 2004, 12:17:54
Θέμα δημοσίευσης:
προσωπικη αποψη: δεν αξιζει να τους βαλεις.
παλι χαλια θα γινεται το αμαξι αν πεφτεις σε νερα/λασπες ίσως οχι τοσο αλλα χαλια θα γινεται!
ασε που αφαιρουν απο το ολο kangaroo look , κοβουν και αλογα... Twisted evil Twisted evil Twisted evil
kovac - Πεμ 18 Μάρ 2004, 12:40:22
Θέμα δημοσίευσης: Re: Λασπωτήρες
Πιστεύω αν χαμηλώσει το αυτοκίνητο, τότε σίγουρα θα χτυπάνε. Προεξέχουν αρκετά. Sad

Πόσο λειτουργικοί είναι και πόσο κοστίζουν δε γνωρίζω. Sad
Σίγουρα όμως θα δείχνει πολύυυυυυυυυυ πιο άσχημο με τους λασπωτήρες. Wink Βέβαια, γούστα είναι αυτά. Αν δε δοκιμάσεις/δεις δεν ξέρεις. Wink

Μια καλή ιδέα είναι να κάνεις αυτό που έκανε κι ο STAMOS, δηλαδή να τους προβάρεις πάνω στο 206 σου, βλέποντας έτσι αν θα βρίσκουν με το μελλοντικό χαμήλωμα και κυρίως πως δείχνει το όχημα! Wink
Baphomet - Πεμ 18 Μάρ 2004, 12:43:22
Θέμα δημοσίευσης:
αν το χαμηλωσεις δεν αξιζει.θα βρισκουν. και παντα υπαρχει περιπτωση να τα σπασεις στο παρκαρισμα σε πεζοδρομια.
αν το αφησεις ως εχει, εμενα τουλαχιστον μου αρέσουν πολύ εμφανισιακά. Wink
κόστος δε ξερω ακριβως αλλα δεν ειναι τιποτα το φοβερο.
zzzleepy - Πεμ 18 Μάρ 2004, 13:34:23
Θέμα δημοσίευσης:
Μόλις έμαθα τιμή για τους λασπωτήρες: 22Ε το ζευγάρι, άβαφοι. Μάλιστα. Δηλαδή και να τους βάλω και να σπάσουν δεν είναι σημαντική η ζημιά. Είδωμεν...

Άσχετο: υπάρχουν κάποια φρυδάκια που μπαίνουν στους θόλους και τους φουσκώνουν ελαφρώς. Αν δεν κάνω λάθος τους φοράει το GT. Ξέρετε μήπως πως τα λένε; Στην Newland δεν κατάλαβαν τι εννοώ παρά τις προσπάθειές μου να τους εξηγήσω...
ΒΑΣΙΛΗΣ - Πεμ 18 Μάρ 2004, 14:39:57
Θέμα δημοσίευσης:
ΦΙΛΕ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΛΑΣΠΩΤΗΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΩΜΕΝΟ.
Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΟ ΣΤΟ 80%.
ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΧΡΩΜΙΑ ΜΠΛΕ-ΜΑΥΡΟ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ,ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ.
BUBA - Πεμ 18 Μάρ 2004, 14:40:45
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Άσχετο: υπάρχουν κάποια φρυδάκια που μπαίνουν στους θόλους και τους φουσκώνουν ελαφρώς. Αν δεν κάνω λάθος τους φοράει το GT. Ξέρετε μήπως πως τα λένε; Στην Newland δεν κατάλαβαν τι εννοώ παρά τις προσπάθειές μου να τους εξηγήσω...

"Φρυδακια Φτερων" ή "Wheel Arches" στα αγγλικα εαν θες να κανεις και καμια αναζητηση στο Internet. Του GT ειναι πολυ διακριτικα, τα πολυ φουσκωτα που πιθανων να δεις σε photos απο body kits συθηθως πανε μαζι με τα παρελκομενα του κιτ δηλαδη μασκα, πισω προφυλακτηρα και μασπιε.
pugsang - Πεμ 18 Μάρ 2004, 15:15:00
Θέμα δημοσίευσης:
Υπαρχουν και αυτοι που προστατευουν και τα πισω οχηματα που ακολουθουν

ΒΑΣΙΛΗΣ - Πεμ 18 Μάρ 2004, 15:23:07
Θέμα δημοσίευσης:
ΧΜΜΜΜΜ.....ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zzzleepy - Πεμ 18 Μάρ 2004, 15:24:42
Θέμα δημοσίευσης:
BUBA έγραψε:
zzzleepy έγραψε:

"Φρυδακια Φτερων" ή "Wheel Arches" στα αγγλικα εαν θες να κανεις και καμια αναζητηση στο Internet. Του GT ειναι πολυ διακριτικα, τα πολυ φουσκωτα που πιθανων να δεις σε photos απο body kits συθηθως πανε μαζι με τα παρελκομενα του κιτ δηλαδη μασκα, πισω προφυλακτηρα και μασπιε.

Βασικά εγώ τα είδα στον κατάλογο με τα αξεσουάρ του 206 και μου άρεσαν ακριβώς γιατί είναι διακριτικά. Μάλλον πρέπει να πάω και να τους δείξω τον κατάλογο για να καταλάβουν τι τους λέω... Evil

pugsang έγραψε:
Υπαρχουν και αυτοι που προστατευουν και τα πισω οχηματα που ακολουθουν

Ρε συ Μάκη είσαι ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΡΕΛΟΣ!!! Laughing Laughing Laughing

Πω,πω, ακόμα γελάω! Να'σαι καλά ρε συ!

ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ΦΙΛΕ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΛΑΣΠΩΤΗΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΩΜΕΝΟ.
Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΟ ΣΤΟ 80%.
ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΧΡΩΜΙΑ ΜΠΛΕ-ΜΑΥΡΟ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ,ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ.

Όταν λες διχρωμία μαύρο-μπλε τι εννοείς; Οι λασπωτήρες όταν είναι άβαφοι είναι μαύροι; Ή απλώς τους έβαψες εσύ μαύρους; Το ότι είναι εύκολοι στην τοποθέτηση μου το είπαν κι από την αντιπροσωπεία. Μάλλον θα τους βάλω για δοκιμή... Ευχαριστώ για τη βοήθεια Wink
ΒΑΣΙΛΗΣ - Πεμ 18 Μάρ 2004, 15:59:09
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΒΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΙ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΒΑΨΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ....
zzzleepy - Πεμ 18 Μάρ 2004, 16:03:38
Θέμα δημοσίευσης:
OK! Σ'ευχαριστώ για τις συμβουλές φίλε μου!

Λες να τους βάψω ασημί; Silly
Skopeliths - Πεμ 18 Μάρ 2004, 16:17:52
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγώ έχω λασποτήρες αλλά δεν ξέρω τιμή γιατί τοποθετήθηκαν όταν αγοράστικε το αυτοκίνητο!
Προσώπικα δεν μου αρέσουν παρόλο που είναι απανω στο αυτοκίνητο και γι' αυτό θα πάρουν δρόμο...
Έχουν βρει άπειρες φορεσ και απλώς κάνει γρατζουνιές οπότε αν βάλεις δεν παίζει να τους βάψεις γιατί θα είναι απαράδεκτοι Silly
Άσε που αν το αυτοκίνητο ειναι φορτωμένο σε κάθε λακούβες και σαμαράκια του δρόμου θα βρίσκουν!
Ααααααα ξέχασα να πω....και όλα αυτά χωρίς να είναι χαμηλομένο το αυτοκίνητο... Very happy
Skull - Πεμ 18 Μάρ 2004, 17:51:02
Θέμα δημοσίευσης:
Αντωνη δες για ποσο φουσκωνουν στην παρακατω φωτογραφια...

(sory για το μεγεθος αλλα ηθελα να δειξω ποσο φουσκωνει...) Embarassed

Ενας φιλος που εχει στο δικο του 206 μου ειπε οτι λειτουργουν και σαν λασποτηρες δηλαδη θα κανουν την δουλεια που σκεφτεσε να κανεις!

ΟΙ ροδες μπαινουν κατα πολυ πιο μεσα(ή ετσι φαινετε,στην ουσια τα πλαστικα βγαινουν εξω)και ετσι δεν θα εχεις το προβλημα! Wink

Το μεγαλητερο προβλημα ειναι οτι αν εχω ανοιχτα παραθυρα τερμα και περασω απο νερα πιστιλανε ακομα και μεσα! Very happy

Η τιμη ειναι λιγο τσουχτερη γιατι αν θυμαμε καλα μου ειχε πει 90ευρο το κοματι...αλλα απο εταιρια! Shocked
Αν θες παντως να ρωτησουμε κανα μαγαζι με πολυεστερς και να τα κανουμε μαζι να μας βγουν φθηνοτερα! Wink
zzzleepy - Πεμ 18 Μάρ 2004, 19:58:27
Θέμα δημοσίευσης:
Γιάννη ωραία αυτά αλλά μήπως χωρίς τις ποδιές και τα μαρσπιέ θα δείχνουν λίγο too much; Το 206 στη φωτό έχει πλήρες bodykit οπότε τα φρυδάκια στους θόλους δένουν με το σύνολο. Σε μας πως θα φαίνεται; Αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι αν κάνουμε τίποτα πολυεστερικά μπορούμε να πιάσουμε όλη την περιφέρεια του θόλου οπότε δε νομίζω να είναι και τόσο άσχημο. Χμμμμ... άρχισαν να μου μπαίνουν ιδέες... Twisted evil
TiMoRiS - Πεμ 18 Μάρ 2004, 23:19:56
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδη θελω το τουτου μου να το κανω σιγα σιγα look GT, πειτε μια τιμη αν γνωριζεται για τα φρυδακια φτερων του GT και πως γινεται η τοποθετηση!ΤΗΝΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zzzleepy - Πεμ 18 Μάρ 2004, 23:25:24
Θέμα δημοσίευσης:
Μόλις τη μάθουμε κι εμείς θα στην πούμε...

Κανένας ιδιοκτήτης GT δε γνωρίζει; Αλήθεια, γιατί έχω την εντύπωση ότι έχουν φρυδάκια μόνο στους εμπρός θόλους;
zzzleepy - Παρ 19 Μάρ 2004, 10:18:35
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδιά, πως είναι δυνατόν ακόμα και στη Lion να αρνούνται ότι υπάρχουν τέτοια φρυδάκια για 206; Τους λέω ότι υπάρχουν και στον κατάλογο με τα αξεσουάρ του αλλά κανείς δεν ξέρει τίποτα. Μήπως δεν τα βγάζουν πια;

Για του GT τα μπροστινά μου είπαν ότι δεν ταιριάζουν στα φτερά μας...
Skull - Παρ 19 Μάρ 2004, 12:28:17
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Γιάννη ωραία αυτά αλλά μήπως χωρίς τις ποδιές και τα μαρσπιέ θα δείχνουν λίγο too much; Το 206 στη φωτό έχει πλήρες bodykit οπότε τα φρυδάκια στους θόλους δένουν με το σύνολο. Σε μας πως θα φαίνεται; Αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι αν κάνουμε τίποτα πολυεστερικά μπορούμε να πιάσουμε όλη την περιφέρεια του θόλου οπότε δε νομίζω να είναι και τόσο άσχημο. Χμμμμ... άρχισαν να μου μπαίνουν ιδέες... Twisted evil

Μα εγω Αντωνη πηγαινω για body kit για αυτο και το σκεφτομαι...

Να παμε σε ενα μαγαζι να ρωτησουμε και να παραγκειλω και ενα πισω προφυλακτηρα για να τελειωνω! Very happy

Μια ιδεα ειναι σαν τα πλαινα του 106 που εχει τετοια φρυδακια που συνεχιζουν στα πλαινα του αυτοκινητου...
Πιστευω να καταλαβες τι λεω?? Very happy

ΠΑρε κανα τηλ να παμε να ρωτησουμε τωρα,αυριο,σημερα... Very happy
elias - Παρ 19 Μάρ 2004, 18:56:08
Θέμα δημοσίευσης:
ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ΑΒΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΙ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΒΑΨΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ....

Επειδή έχω λασπωτήρες (μόνο μπροστά) θα πω ότι βαμένοι στο χρώμα του αμαξώματος ταιριάζουν πιο πολύ αν αντιθέσει με τους άβαφους. Το βάψιμο όμως έχει το μειονέκτημα ότι μπορεί να φύγει το χρώμα πολύ εύκολα στο παρκάρισμα όταν ακουμπίσεις πεζοδρόμιο. Επίσης όταν πέσεις σε λακούβα και βρει ο λασπωτήρας επειδή είναι από μαλακό υλικό θα λυγίσει και θα σπάσει το χρώμα. Τότε είναι που φαίνεται άσχημο.
Εγώ τους έχω βάψει μόνος μου με σπρέι και δεν έχουν πάθει τίποτα εδώ και 1,5 χρόνο. Την πρώτη φορά τους έβαψα στην αντιπροσωπεία και είχαν ξεφλουδίσει σε 1 χρόνο (δεν ξέρω γιατί). Από κόστος αν θυμάμαι καλά: 3500 δρχ χρώμα σε σπρέι που το έχω ακόμα, 8000 δρχ στην αντιπροσωπεία (10000 δρχ ήθελε).
Τελικά βαμένοι ή άβαφοι κάνουν καλή δουλειά π.χ. σε δρόμο με λάδια-πίσσα (αν γεμίσει το αυτοκίνητο πίσσα άντε να την βγάλεις).
Αν μπορέσω θα βάλω καμιά φώτο.
elias - Παρ 19 Μάρ 2004, 19:43:38
Θέμα δημοσίευσης:
Να λοιπόν και η φώτο με βαμένους λασπωτήρες. Για μένα το αισθητικό αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και ταιριάζει απόλυτα με το όλο σύνολο.

zzzleepy - Παρ 19 Μάρ 2004, 21:09:38
Θέμα δημοσίευσης:
Μιλάμε είναι ακριβώς στο σημείο όπου πιτσιλιέται συνήθως! Καλά είναι πολύ σπάσιμο να είναι όλο καθαρό και πάνω στην πόρτα να έχει μια "βεντάλια" λάσπης! Πίσω δε με νοιάζει και πολύ... Και το κόστος τους είναι χαμηλό οπότε δε χάνω τίποτα να δοκιμάσω... Ευχαριστώ Ηλία για την πολύ κατατοπιστική φωτογραφία! Thumb right
kovac - Παρ 19 Μάρ 2004, 21:58:01
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο Ηλία! Κατατοπιστικότατη η φωτογραφία! Wink

Λοιπόν, βαμμένοι είναι ωραίοι τελικά! Very happy
Εγώ τους είχα δει άβαφους και σε άσπρο μάλιστα! Confused Confused Confused
Baphomet - Παρ 19 Μάρ 2004, 22:03:56
Θέμα δημοσίευσης:
Κι εμενα μου αρεσουν!
Καλή φαση ειναι...
Τέτοιους εχω δει πως φορανε απο το εργοστασιο πολλά αμαξια πιο ακριβα...
Το octavia Που πηρε ενας φιλος προσφατα εχει τετοια και ειναι super!!!
Byron206 - Κυρ 21 Μάρ 2004, 12:27:31
Θέμα δημοσίευσης:
πΕτΡοS έγραψε:
Κι εμενα μου αρεσουν!
Καλή φαση ειναι...
Τέτοιους εχω δει πως φορανε απο το εργοστασιο πολλά αμαξια πιο ακριβα...
Το octavia Που πηρε ενας φιλος προσφατα εχει τετοια και ειναι super!!!

Εγω τους ειχα σε ενα παλιοτερο 206 που ειχα αλλα επειδη ηταν χαμηλομενο τους αφαιρεσα διοτι εβρισκα συνεχεια....αλλο ενα μειον ειναι οτι αν το λαστιχο ειναι πιο φαρδυ ο λασποτηρας δεν κοβει και πολυ οποτε ειτε τον ειχα ειτε οχι το ιδιο και το αυτο...... Exclamation
Skull - Κυρ 21 Μάρ 2004, 23:54:59
Θέμα δημοσίευσης:
Αντωνη για κοιτα πως φαινοντε αυτα τα φρυδακια χωρις να εχεις κανει κατι αλλο στα πλαινα του αμαξιου!

Δεν ειναι και ασχημα!
zzzleepy - Δευ 22 Μάρ 2004, 03:01:44
Θέμα δημοσίευσης:
Με έπεισες, πάμε να ρωτήσουμε Wink
Skull - Δευ 22 Μάρ 2004, 20:29:45
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Με έπεισες, πάμε να ρωτήσουμε Wink

Very happy

Οποτε θελεις...εγω ως γνωστον κολοβαραω ολη την μερα εκτως πρωινα που κοιμαμε ή εχω μαθημα! Razz
zzzleepy - Δευ 22 Μάρ 2004, 21:00:42
Θέμα δημοσίευσης:
Και ιδού τα φρυδάκια θόλων από την γκάμα αξεσουάρ της Peugeot:

Είναι δυνατόν να μη γνωρίζουν οι αντιπροσωπείες την ύπαρξή τους; Θα πάω με την εκτύπωση (η οποία σημειώνω ότι είναι από επίσημο κατάλογο που βρήκα σε μορφή pdf από το www.peugeot.co.uk) και θα τους την τρίψω στη μούρη. Δε θα μας τρελάνουν αυτοί...

Υπάρχει και ενδεικτική τιμή στον κατάλογο: 175 λίρες άβαφα (στο χρώμα των μαύρων πλαστικών του αυτοκινήτου).
Baphomet - Δευ 22 Μάρ 2004, 21:47:44
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Και ιδού τα φρυδάκια θόλων από την γκάμα αξεσουάρ της Peugeot:

Είναι δυνατόν να μη γνωρίζουν οι αντιπροσωπείες την ύπαρξή τους; Θα πάω με την εκτύπωση (η οποία σημειώνω ότι είναι από επίσημο κατάλογο που βρήκα σε μορφή pdf από το www.peugeot.co.uk) και θα τους την τρίψω στη μούρη. Δε θα μας τρελάνουν αυτοί...

Υπάρχει και ενδεικτική τιμή στον κατάλογο: 175 λίρες άβαφα (στο χρώμα των μαύρων πλαστικών του αυτοκινήτου).

Εχεις δίκιο αντώνη, ειναι πολύ όμορφα... 175 λίρες και τα 4? άρα 115 ευρω περιπου...χμμ...για περνα απο πεζω να μαθεις τι παιζει...
zzzleepy - Δευ 22 Μάρ 2004, 21:54:02
Θέμα δημοσίευσης:
Θα περάσω, θα περάσω... και θα ενημερώσω Wink
PHSYBORG - Δευ 22 Μάρ 2004, 22:15:49
Θέμα δημοσίευσης:
Για ποια φτερα ειναι ?
Τα 1.4 δεν εχουν τα ιδια με τa GT !
zzzleepy - Δευ 22 Μάρ 2004, 22:22:25
Θέμα δημοσίευσης:
Σύμφωνα με τον κατάλογο βγαίνουν για όλα τα μοντέλα...

Εν τω μεταξύ αυτά είναι φαρδύτερα από αυτά που φοράει το GT. Επίσης το GT φοράει μόνο στα εμπρός φτερά.

Εγώ αυτά τα είχα δει από τότε που έψαχνα για αυτοκίνητο σε ένα φυλλάδιο της Lion για το 206 (εκεί που έχει όλα τα αξεσουάρ). Τα είχα στο μυαλό μου από τότε και τώρα που είπα να τα βάλω δεν μπορώ να τα βρω! Που θα μου πάει όμως... Razz
TiMoRiS - Δευ 22 Μάρ 2004, 23:15:03
Θέμα δημοσίευσης:
Ειναι πολυ γαματα!Δεν ηξερα οτι υπαρχουν και για τουσ πισω θολους αλλα μου αρεσουν παρα πολυ!Ρε παιδια αμα δεν υπαρχουν στην καθυστερημενη ελληνικη αντιπροσωπια μπορουμε να τα παραγγειλουμε απο εξω?Αν γνωριζει καπιοσ και τον τροπο...
zzzleepy - Δευ 22 Μάρ 2004, 23:57:59
Θέμα δημοσίευσης:
Όποιος ενδιαφέρεται για τον κατάλογο μπορεί να τον βρει εδώ:

http://www.regalgroup.co.uk/pdf/206acsry.pdf
Ydwr - Τρι 23 Μάρ 2004, 09:17:45
Θέμα δημοσίευσης:
πΕτΡοS έγραψε:

Εχεις δίκιο αντώνη, ειναι πολύ όμορφα... 175 λίρες και τα 4? άρα 115 ευρω περιπου...χμμ...για περνα απο πεζω να μαθεις τι παιζει...

Ωπα μορτες Exclamation Exclamation
175 GPB = 270 Eur

Η λιρα ειναι πιο ακριβη απο το Ευρωπουλο. Μηπως να το ξανασκεφτειτε Question Γιατι σαν πολλα να μου φαινονται τωρα...

Δειτε και εδω

Δεν μπορω να πω οτι με ξετρελλαινουν κιολας... Rolling eyes
zzzleepy - Τρι 23 Μάρ 2004, 10:13:41
Θέμα δημοσίευσης:
Κοίτα νομίζω είναι θέμα γούστου Rolling eyes

Πάντως αν είναι τόσο ακριβά, όσο και να μας αρέσουν, είναι πολλά τα λεφτά... Βάλε ότι θα θέλουν και βάψιμο κιόλας οπότε ανεβαίνει κι άλλο η τιμή...
Baphomet - Τρι 23 Μάρ 2004, 10:21:55
Θέμα δημοσίευσης:
Ydwr έγραψε:
πΕτΡοS έγραψε:

Ωπα μορτες Exclamation Exclamation
175 GPB = 270 Eur

Η λιρα ειναι πιο ακριβη απο το Ευρωπουλο. Μηπως να το ξανασκεφτειτε Question Γιατι σαν πολλα να μου φαινονται τωρα...

Δειτε και εδω

Δεν μπορω να πω οτι με ξετρελλαινουν κιολας... Rolling eyes

καλά τα λες...270 ευρώ... Confused
Skull - Τρι 23 Μάρ 2004, 15:51:30
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα σας ειχα πει εγω 90 ευρο το ενα! Very happy

Πες 67+Φ.Π.Α.+βαφη+τοποθετηση τοσο βγαινουν.... Crying or Very sad

Αντωνη θα παμε ποτε να ρωτησουμε κανα μαγαζι με πολυεστερες???

Εκει λογικα θα ειναι πιο φθηνα! Very happy

ΑΑΑ!Καποιος μπορει να μας βοηθησει απο το club.... Rolling eyes

micho αν το διαβασεις ρωτα το φιλαρακι σου να μας πεις!! Very happy
voudas - Τετ 24 Μάρ 2004, 14:20:30
Θέμα δημοσίευσης:
όντως είναι ακριβά...

(εμένα πάντως μου αρέσουν τα φώτα που έχει το 206 στη φώτο Twisted evil )
shark_zak - Τετ 24 Μάρ 2004, 15:27:08
Θέμα δημοσίευσης:
κανενα νεοτερο με τις τιμες για τα φρυδακι των θολων.... Question
ρωτησα στον Μαστρογιαννακη και δεν εχει.... Crying or Very sad
Skull - Τετ 24 Μάρ 2004, 20:25:31
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
κανενα νεοτερο με τις τιμες για τα φρυδακι των θολων.... Question

Δυστυχος ο ΜαστροΣΤΕΛΙΟΣ δεν εχει κανονισει να παμε ακομα...

Αι να δουμ`.... Very happy
zzzleepy - Τετ 24 Μάρ 2004, 20:30:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ο ΜαστροΣΤΕΛΙΟΣ ποιος είναι;
Skull - Τετ 24 Μάρ 2004, 20:51:00
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Ο ΜαστροΣΤΕΛΙΟΣ ποιος είναι;

Εεε.....ΕΣΥ! Twisted evil
zzzleepy - Τετ 24 Μάρ 2004, 21:01:31
Θέμα δημοσίευσης:
Κοίτα, σε αντίθεση με σένα που όλο το πρωί κοιμάσαι και μετά κωλοβαράς, εγώ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!!!
Κατάλαβες; Κάτσε να έρθει η επόμενη και θα σε κανονίσω εγώ! Twisted evil

Άκου εκεί μαστρο-Στέλιος... τουλάχιστον να έλεγες μαστρο-Αντώνης το καταλάβαινα... Laughing
Skull - Τετ 24 Μάρ 2004, 21:09:28
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Άκου εκεί μαστρο-Στέλιος... τουλάχιστον να έλεγες μαστρο-Αντώνης το καταλάβαινα... Laughing

Embarassed Οντως πολυ ξεκαρφοτο!! Embarassed

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

sory ρε μολις ξυπνησα και ειμαι στη φαση τωρα! Very happy
shark_zak - Πεμ 25 Μάρ 2004, 01:06:37
Θέμα δημοσίευσης:
Skull έγραψε:
shark_zak έγραψε:

ετσι λενε ενα μαγαζι εδω στα νοτια....
www.mastrogiannakis.gr

αντε μαστραντωνογιαννη κοιτα το.... Silly
Skull - Πεμ 25 Μάρ 2004, 14:14:49
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
Skull έγραψε:
shark_zak έγραψε:

ετσι λενε ενα μαγαζι εδω στα νοτια....
www.mastrogiannakis.gr

αντε μαστραντωνογιαννη κοιτα το.... Silly

Ναι βρε το ξερουμε τι μας περασες???? Very happy

Το εχω ξαναδει αυτο το site Μαστροζαχαρια!!!! Razz
PHSYBORG - Παρ 26 Μάρ 2004, 14:24:15
Θέμα δημοσίευσης:

shark_zak - Δευ 29 Μάρ 2004, 11:34:35
Θέμα δημοσίευσης:
ωραια τα φρυδακια των θολων αλλα που και ποσο θα τα βρουμε... Question
Skull - Δευ 29 Μάρ 2004, 22:49:21
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:

ειναι ωραια και θα τα βρεις σε καποιο μαγαζι με πολυστερικες κατασκευες σε μια διαπραγματευσιμη τιμη! Wink
shark_zak - Τρι 30 Μάρ 2004, 08:06:23
Θέμα δημοσίευσης:
Skull έγραψε:
shark_zak έγραψε:

ειναι ωραια και θα τα βρεις σε καποιο μαγαζι με πολυστερικες κατασκευες σε μια διαπραγματευσιμη τιμη! Wink

Μ’ αρέσεις γιατί είσαι απόλυτα κατατοπιστικός...xixixi Silly
zzzleepy - Τρι 30 Μάρ 2004, 08:24:25
Θέμα δημοσίευσης:
Ο Φίλιππος τα βρήκε στο Βαρελά 60Ε το ζευγάρι βαμμένα. Δηλαδή 120 το σετ μπρος-πίσω. Νομίζω ούτε πολλά, ούτε λίγα...
shark_zak - Τρι 30 Μάρ 2004, 08:40:34
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Ο Φίλιππος τα βρήκε στο Βαρελά 60Ε το ζευγάρι βαμμένα. Δηλαδή 120 το σετ μπρος-πίσω. Νομίζω ούτε πολλά, ούτε λίγα...

μμμ....αρκετουτσικα μου φαινονται....δεν ξερω κι ολας ποσο πανε αυτα...θα δω μηπως ρωτησω και πουθενα αλλου....
ποσοι θελουμε να βαλουμε μπας και μας κανει ο Βαρελας καμια καλητερη τιμη..... Question
zzzleepy - Τρι 30 Μάρ 2004, 09:29:12
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ είμαι ένας...
Baphomet - Τρι 30 Μάρ 2004, 09:38:07
Θέμα δημοσίευσης:
κι εγω μαλλον μεσα αν και το σκεφτομαι ακομα... πανω απο 100 για ολα δε δινω πες στον ΒΑΡΕΛΑ!!! Evil
shark_zak - Τρι 30 Μάρ 2004, 11:20:14
Θέμα δημοσίευσης:
ok περιμενουμε να μαζευτουμε.... Bluegrab

υπαρχει και η αλλη λυση τα περνουμε αβαφτα και αν εχει καποιος γνωστο φαναρτζη τα βαφουμε εκει οικονομικοτερα.....

υπαρχει καποιος.... Question Question Question
nikq - Τρι 30 Μάρ 2004, 11:53:00
Θέμα δημοσίευσης:
Είμαι σε σκέψη ακόμα (λόγο κτυπήματος του δεξιού μπροστινού φτερού μου Confused ) αλλά το σκέφτομαι σοβαρά να το φτιάξω και να τα βάλω
shark_zak - Τετ 31 Μάρ 2004, 08:42:11
Θέμα δημοσίευσης:
αν ειναι γνωστος σου ο μαστορας ρωτα ποσο θα μας παρει για να τα βαψει... Question
bakclima - Τετ 31 Μάρ 2004, 22:55:20
Θέμα δημοσίευσης:
2 ερωτησεις: πρωτον του βαρελα ειναι ακριβως ιδια με της peugeot; δευτερον ειναι κολλητα ή βιδωτα;
zzzleepy - Τετ 31 Μάρ 2004, 23:26:10
Θέμα δημοσίευσης:
Τα φρυδάκια αυτά, παρόλο που υπάρχουν σαν αξεσουάρ του 206, δεν έχουν έρθει ποτέ στην Ελλάδα από επίσημη αντιπροσωπεία. Το έμαθα αυτό από άτομο στη Lion. Αυτά που φέρνει ο Βαρελάς είναι όμοια αλλά δεν ξέρω αν είναι από την Peugeot ή από κάποια άλλη εταιρεία. Εξάλλου και η Peugeot δεν τα κατασκευάζει η ίδια αλλά τα αναθέτει σε συνεργάτες της. Πάντως είναι σαν αυτά της Peugeot και δίνονται σε ζεύγη για εμπρός και για πίσω. Τέλος είναι κολλητά όπερ σημαίνει ότι άπαξ και τα βάλεις δεν τα ξαναβγάζεις (εκτός κι αν βγάλεις και το χρώμα μαζί Razz)
shark_zak - Πεμ 01 Απρ 2004, 08:14:43
Θέμα δημοσίευσης:
ο βαρελας αρκετα απο το περιφεριακα του αυτοκινητου τα φερνει απο Ιταλια, τωρα γι' αυτα δεν ξερω....γιατι δεν τα εχω δει εγω....
bakclima - Παρ 02 Απρ 2004, 00:14:45
Θέμα δημοσίευσης:
και δε μου λετε ο βαρελας σε πια πολη ειναι;
zzzleepy - Παρ 02 Απρ 2004, 07:38:37
Θέμα δημοσίευσης:
Ο Βαρελάς είναι στην Αθήνα αλλά υπάρχουν παιδιά που μπορούν να τα αγοράσουν για εμάς και να μας τα στείλουν αν ενδιαφέρεσαι... Πιθανόν και ο ίδιος ο Βαρελάς να στέλνει με το ταχυδρομείο όπως ο Λούης ή ο Μαστρογιαννάκης (και αυτοί έχουν αναφερθεί στο φόρουμ...).
shark_zak - Παρ 02 Απρ 2004, 07:56:36
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Ο Βαρελάς είναι στην Αθήνα αλλά υπάρχουν παιδιά που μπορούν να τα αγοράσουν για εμάς και να μας τα στείλουν αν ενδιαφέρεσαι... Πιθανόν και ο ίδιος ο Βαρελάς να στέλνει με το ταχυδρομείο όπως ο Λούης ή ο Μαστρογιαννάκης (και αυτοί έχουν αναφερθεί στο φόρουμ...).

ετσι ετσι..... Smile colors

για τον Βαρελα δεν ειμαι σιγουρος γιατι δεν εχει και site για να δεις τα πραγματα.... Confused
Steve - Σαβ 03 Απρ 2004, 04:10:01
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραία τα φρυδάκια, αλλα θα προτιμούσα φουσκωμένα φτερά με έναν ανάλογο μπροστινό προφυλακτήρα αν δεν είχα αρκετά λεφτά (και μετά πάμε σε μαρσπιέ και πίσω προφυλακτήρα και αεροτομή αν βρούμε λεφτά! Very happy )
zzzleepy - Σαβ 03 Απρ 2004, 08:02:21
Θέμα δημοσίευσης:
Νομίζω ότι τελικά όλα είναι θέμα γούστου και θέμα αυτοκινήτου. Εμένα προσωπικά δε μ'αρέσει το υπερβολικό "φούσκωμα" του αυτοκινήτου, και ειδικά στο 206. Όσο το φουσκώνεις, τόσο ξεφεύγεις από το αρχικό σχήμα που, όπως και να το κάνουμε, είναι ένα από τα ομορφότερα που κυκλοφορούν (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου... Razz ). Τα φρυδάκια από την άλλη είναι διακριτικά και ξεχωριστά και μάλιστα έχουν και την υπογραφή των σχεδιαστών της Peugeot (κάτι ξέρουν αυτοί Wink).
Steve - Κυρ 04 Απρ 2004, 06:54:37
Θέμα δημοσίευσης:
Να και κάτι καλύτερα φρυδάκια! Αλλά όπως προεκτείνονται, πιάνουν λίγο τους μαρσπιέδες και τους προφυλακτήρες... Crying or Very sad

Δηλαδή είναι κάτι σαν μονόδρομος για να πάρεις όλο το bodykit τις φοτογραφίας! Evil Bad talk Cussing out

Πάντως είναι όντως πολύ ωραία τα φρυδάκια! Cool[img][/img]
Skull - Κυρ 04 Απρ 2004, 20:32:43
Θέμα δημοσίευσης:
Το συγκεκριμενο πρεπει να προσαρμοζετε στους XS προφυλακτηρες και να μην χρειαζετε αλους οποτε θα πρεπει ΛΟΓΙΚΑ να ειναι φθηνοτερο το ολο project! Wink
Steve - Δευ 05 Απρ 2004, 06:13:23
Θέμα δημοσίευσης:
Skull έγραψε:
Το συγκεκριμενο πρεπει να προσαρμοζετε στους XS προφυλακτηρες και να μην χρειαζετε αλους οποτε θα πρεπει ΛΟΓΙΚΑ να ειναι φθηνοτερο το ολο project! Wink

Στο Colorline δηλαδή δεν μπορεί να προσαρμόζεται?

Επίσης, ποιό είναι αυτό που βλέπεις και σε κάνει να αναφερθείς συγκεκριμένα στους XS προφυλακτήρες? Εγώ νομίζω πως είναι για όλες της εκδόσεις, αρκεί το αμάξι να είναι 206 Razz
Skull - Δευ 05 Απρ 2004, 21:53:40
Θέμα δημοσίευσης:
Dj-Steve έγραψε:
...που βλέπεις και σε κάνει να αναφερθείς συγκεκριμένα στους XS προφυλακτήρες? Εγώ νομίζω πως είναι για όλες της εκδόσεις, αρκεί το αμάξι να είναι 206 Razz

Πρωτον μπροστα ο προφυλακτηρας εχει μεγαλο χαμογελο και
Δευτερον πισω εχει το σπασιμο χωρις την βαθουλοτη γραμμη οπως του XT για παραδειγμα!

Επεισις το αυτοκινητο αυτο ειναι του ξαδαδερφου μου και το ξερω πολυ καλα...
Αν παρατηρησετε καλα σε μια φωτογραφια φαινομε και εγω λιγο για οσους με γνωριζουν! Razz

Παρομοιο "καλημα" προφυλακτηρα βγαζει και η rgm και για αυτο το καταλαβα,αλλα δεν μου εχει αρεσει καθολου και τις rgm εχει μικρα φρυδακια και ειπα την τιμη καπου πιο πανω! Very happy
Steve - Τρι 06 Απρ 2004, 08:45:30
Θέμα δημοσίευσης:
Άρα δηλαδή σε Colorline δεν πρόκειται να μπούνε τέτοια φρύδια στα φτερά ε? Rolling eyes Crying or Very sad
shark_zak - Τρι 06 Απρ 2004, 09:02:21
Θέμα δημοσίευσης:
Dj-Steve έγραψε:
Άρα δηλαδή σε Colorline δεν πρόκειται να μπούνε τέτοια φρύδια στα φτερά ε? Rolling eyes Crying or Very sad

εχω την εντυπωση οτι αν βαλεις μονο τα φρυδακια απο το συγκεκριμενο body kit θα δειχνει καπως περιεργο....θελει κατι πιο διακριτικο.... Silly
Steve - Τρι 06 Απρ 2004, 16:17:48
Θέμα δημοσίευσης:
Σε αυτό το bodykit πιστεύω να πηγαίνει μια χαρά! Cool Wink

http://www.carzonespecials.be/showbodykit.php?lan=eng&id=53
Skull - Τρι 06 Απρ 2004, 21:24:09
Θέμα δημοσίευσης:
Dj-Steve έγραψε:
Σε αυτό το bodykit πιστεύω να πηγαίνει μια χαρά! Cool Wink

http://www.carzonespecials.be/showbodykit.php?lan=eng&id=53

Μπα δεν νομιζω γιατι οπως προσεχεις ειναι μονοκοματο δηλαδη και οι προφυλακτηρες εχουν γυρο-γυρο τετοια φρυδια!
bakclima - Τετ 07 Απρ 2004, 00:19:42
Θέμα δημοσίευσης:
ρωτησα τον καλιμανη εδω στη θεσ/νικη του εδειξα και τις φωτογραφιες μαλιστα με αυτα της αντιπρωσοπιας και μου ειπε οτι ετοιμαζει κατι καλοα για 206 χωρις να χρειαζεται αλλους προφυλακτιρες. πρεπει αν ειναι κατι καλο γιατι το ατομο ειναι κορυφη εχει προσαρμοση μπροστα προφυλακτιρα σε 206 ΠΙΣΩ!!!!!!!!!
zzzleepy - Τετ 07 Απρ 2004, 01:34:41
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτός ο Καλιμάνης τι ακριβώς είναι και που βρίσκεται;
Skull - Τετ 07 Απρ 2004, 21:50:56
Θέμα δημοσίευσης:
bakclima έγραψε:
ρωτησα τον καλιμανη εδω στη θεσ/νικη του εδειξα και τις φωτογραφιες μαλιστα με αυτα της αντιπρωσοπιας και μου ειπε οτι ετοιμαζει κατι καλοα για 206 χωρις να χρειαζεται αλλους προφυλακτιρες. πρεπει αν ειναι κατι καλο γιατι το ατομο ειναι κορυφη εχει προσαρμοση μπροστα προφυλακτιρα σε 206 ΠΙΣΩ!!!!!!!!!

Εμενα μου φαινετε πολυ οτι να ναι τυπος!
Ειχα ακουσει για καποιον τυπο που σου τοποθετουσε προφυλακτηρα οτι να ναι επειδη το ειχε στην αποθηκη!Δηλαδη σου εβαζε προφυλακτηρα απο saxo επειδη του ειχε μεινει! Shocked

Τεσπα τιμη ρωτησες???
bakclima - Τετ 07 Απρ 2004, 23:57:58
Θέμα δημοσίευσης:
ο καλιμανης ειναι ακριτων 19 αμπελοκηπους τηλ.2310727232 κιν.6947938839 ο τυπος δεν νομηζω οτι ειναι οτι να'ναι γιατι δεν περνει πχ τον προφυλακτιρα του ειδου του saxo αλλα το σχημα και στον κανει πολυεστερα (αν γινεται!!!!!!!) και ενταξει στη θεσ/νικη κυκλοφορει ενα 206 με μπροστα και πισω τον ειδιο ακριβος προφυλακτιρα εμενα δεν με αρεσε, τωρα αν του αρεσει του κατοχου του εμας δεν μας πεφτει λογος
Skull - Πεμ 08 Απρ 2004, 01:04:00
Θέμα δημοσίευσης:
bakclima έγραψε:
ο καλιμανης ειναι ακριτων 19 αμπελοκηπους τηλ.2310727232 κιν.6947938839 ο τυπος δεν νομηζω οτι ειναι οτι να'ναι γιατι δεν περνει πχ τον προφυλακτιρα του ειδου του saxo αλλα το σχημα και στον κανει πολυεστερα (αν γινεται!!!!!!!) και ενταξει στη θεσ/νικη κυκλοφορει ενα 206 με μπροστα και πισω τον ειδιο ακριβος προφυλακτιρα εμενα δεν με αρεσε, τωρα αν του αρεσει του κατοχου του εμας δεν μας πεφτει λογος

Βρε μπας και ειδες το body kit της carcetp που ειναι ιδιο μπρος-πισω??? Confused

Εσυ δεν ρωτησες τιμη??
bakclima - Πεμ 08 Απρ 2004, 22:39:05
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ξερω τον ειδα στο δρομο στο αντιθετο ρευμα για να τον ρωτησω, αλλα απο εκει που εβγαζε τα προβολακια μπροστα να σου βγαζει τισ μπουκες πισω Rolling eyes
zzzleepy - Πεμ 08 Απρ 2004, 22:47:01
Θέμα δημοσίευσης:
Απ'ότι κατάλαβα ο τύπος ασχολείται με πολυεστερικές κατασκευές, έτσι;
volvos - Παρ 09 Απρ 2004, 09:49:35
Θέμα δημοσίευσης:
παιδεσ νεος στο φορουμ...
κρατηθειτε
φρυδακια απο 206gt 160euro το ενα!!!!!!!!!!
απο κανελλη στη πεντελης αβαφτα βεβαια.....
και θελουν φτερα απο 1.6 και πανω....με επιφυλαξη αυτο
μπρος προφυλακτηρ απο gt 250000drx
γενικα οτι εχει σχεση με gt G*MEI ΣΕ ΤΙΜΕς....
ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΞΩ????
ειναι δε κολλητα.
Steve - Παρ 09 Απρ 2004, 14:02:57
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
παιδεσ νεος στο φορουμ...
κρατηθειτε
φρυδακια απο 206gt 160euro το ενα!!!!!!!!!!
απο κανελλη στη πεντελης αβαφτα βεβαια.....
και θελουν φτερα απο 1.6 και πανω....με επιφυλαξη αυτο
μπρος προφυλακτηρ απο gt 250000drx
γενικα οτι εχει σχεση με gt GAMEI ΣΕ ΤΙΜΕς....
ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΞΩ????
ειναι δε κολλητα.

Έξω βρίσκεις τα πάντα και σε σαφώς καλύτερες τιμές. Αν όμως τα παραγγείλεις από χώρα εκτός ευρωπαϊκής ένωσης, πρέπει να πληρώσεις τελωνείο για να τα πάρεις. Επίσης πρέπει να υπολογίσεις και το κόστος των μεταφορικών. Π.χ. αν βρεις κάτι αρκετά καλό από Γερμανία, η οποία είναι χώρα της Ε.Ε. και συνεπώς δεν θα πληρώσεις τελωνείο, και λόγω του ότι έχει και χαμηλά μεταφορικά, προτείνω να το κυνηγήσεις, αν και είναι σαν γουρούνι στο σακί!!! Cool
Steve - Τρι 13 Απρ 2004, 06:55:02
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά, αυτά εδώ τα φρυδάκια:

έχουνε μεγάλη ζήτηση... Rolling eyes Sad

Είναι από την εταιρία CP-Tuning. Κοιτώντας στον κατάλογο για το συγκεκριμένο bodykit, τα whell arches (Jeu d'extention d'ailes (4pieces)) είναι 4 κομμάτια και κοστίζουνε €448... Τσούζουν αλλά γ#$@νε επιεικώς! Very happy Το πρόβλημα όμως έγκειται στο πώς θα προσαρμοστούνε στους ήδη υπάρχοντες προφυλακτήρες εμπρός και πίσω και στους μαρσπιέδες!!! Rolling eyes Sad Θέλει μαστοριά και πατέντα πιθανότατα...

Επίσης είναι ένας "πολυεστερατζής" εδώ στη Λάρισα ο οποίος ότι του πας σε φωτό, στο φτιάχνει πραγματικό με ελάχιστες αποκλίσεις από αυτό που θα του δώσεις στην φωτογραφία... αλλά γ%@$ει σε τιμές λίγο... οπότε και θέλω να είναι η τελευταία μου λύση αυτός! Embarassed Very happy
Steve - Τρι 13 Απρ 2004, 06:58:40
Θέμα δημοσίευσης:
Ξέρω, καταντάει αηδία, αλλά από το να ανοίγω thread αβέρτα, προτιμώ να ρίξω 2-3 reply παραπάνω εδώ...

Δείτε και αυτό σαν ιδέα:

Μάλλον στα stock φτερά, πρόσθεσε με καλή δουλειά προεκτάσεις πολυεστερικές! Κόψε ράψε κλπ... αρκετά καλή ιδέα πάντως! Wink
bakclima - Τετ 14 Απρ 2004, 00:14:08
Θέμα δημοσίευσης:
448 ευρω ειναι αρκετα λεφτα για 4 μονο φρυδακια και δεν προσαρμοζονται σε απλους προφυλακτηρες. Μια αλλη ερωτηση στη φωτογραφια με το κιτρινο 206 με την αερογραφια πανω στο κεντρο στον ουρανο του τι ειναι; που φερνει λιγο για αεραγωγο
zzzleepy - Τετ 14 Απρ 2004, 00:31:50
Θέμα δημοσίευσης:
bakclima έγραψε:
448 ευρω ειναι αρκετα λεφτα για 4 μονο φρυδακια και δεν προσαρμοζονται σε απλους προφυλακτηρες. Μια αλλη ερωτηση στη φωτογραφια με το κιτρινο 206 με την αερογραφια πανω στο κεντρο στον ουρανο του τι ειναι; που φερνει λιγο για αεραγωγο

Είναι όντως αεραγωγός (εκτός κι αν μπει μόνο για διακόσμηση) και λέγεται roof scoop.
Steve - Τετ 14 Απρ 2004, 07:56:01
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
roof scoop.

Αχ ρε NFS Underground... Very happy
shark_zak - Πεμ 18 Νοέ 2004, 13:05:25
Θέμα δημοσίευσης:
τελικα βρηκε κανεις φρυδακια για τους θολους... Question
μιλησα σημερα με βαρελα και μου ειπε 55 euro το σετ αβαφα...λεω να παω να τα παρω.... Exclamation Exclamation Exclamation
zzzleepy - Πεμ 18 Νοέ 2004, 18:54:25
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
zzzleepy έγραψε:
roof scoop.

Αχ ρε NFS Underground... Very happy

Που πα ρε Καραμήτρου χουρίς ρουφ σκούπ; Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Πεμ 18 Νοέ 2004, 19:23:54
Θέμα δημοσίευσης:
Ετουτο θα μας σωσει απο τα καλοκαιρινα ιδρωματα...!
βρουρ ολοι για ρουφ σκουπ....!!!
χιχιχι
Οτι να 'ναι... Very happy Very happy
shark_zak - Παρ 19 Νοέ 2004, 07:09:06
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
τελικα βρηκε κανεις φρυδακια για τους θολους... Question
μιλησα σημερα με βαρελα και μου ειπε 55 euro το σετ αβαφα...λεω να παω να τα παρω.... Exclamation Exclamation Exclamation

εεεε.... Exclamation Exclamation Exclamation ακουει κανεις.... Question Silly Question Silly Question
Steve - Παρ 19 Νοέ 2004, 10:56:05
Θέμα δημοσίευσης:
Γνώμη μου είναι να ΜΗΝ πάρεις τα συγκεκριμένα. Παραείναι μικρά για εμένα πάντως... Rolling eyes Χίλιες φορές το αμάξι σκέτο παρά με τα φρύδια αυτά! Very happy
shark_zak - Παρ 19 Νοέ 2004, 11:26:19
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Γνώμη μου είναι να ΜΗΝ πάρεις τα συγκεκριμένα. Παραείναι μικρά για εμένα πάντως... Rolling eyes Χίλιες φορές το αμάξι σκέτο παρά με τα φρύδια αυτά! Very happy

να σου πω δεν τα εχω δει, αλλα αν δεν πιανουν ολο το φτερω η δεν εχουν καμια σχεση με αυτα του GT σιγουρα δν θα τα παρω...
nikq - Παρ 25 Φεβ 2005, 14:21:43
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά Ζαχαρία τα είδες ? Μήπως το έχει ψάξει κανένας άλλος το θέμα?
vinman - Παρ 25 Φεβ 2005, 18:59:52
Θέμα δημοσίευσης:
.....Παντως στο 407 οι λασπωτηρες οι κοφτοι στο χρωμα του αμαξωματος του δινουν αλλον τυπο...!!!!
shark_zak - Δευ 28 Φεβ 2005, 08:37:52
Θέμα δημοσίευσης:
nikq έγραψε:
Τελικά Ζαχαρία τα είδες ? Μήπως το έχει ψάξει κανένας άλλος το θέμα?

οχι γιατι εντελη δεν τα εφερε.... Crying or Very sad
nikq - Δευ 28 Φεβ 2005, 12:14:22
Θέμα δημοσίευσης:
Crying or Very sad Κριμα…. :Ψήνεται ακόμα κανείς για φιδάκια για τους θολούς? Twisted evil
shark_zak - Δευ 28 Φεβ 2005, 12:35:55
Θέμα δημοσίευσης:
nikq έγραψε:
Crying or Very sad Κριμα…. :Ψήνεται ακόμα κανείς για φιδάκια για τους θολούς? Twisted evil

ΝΑΙ... Silly
MEMsound - Τρι 01 Μάρ 2005, 20:40:54
Θέμα δημοσίευσης:
Και γω ψήνομαι αλλά για αρκετά αργότερα (μάλλον μετά το καλοκαίρι...) για αυτά εδώ:

volvos - Τρι 01 Μάρ 2005, 22:51:40
Θέμα δημοσίευσης:
απο φωτο και εγω ελεγα ωραια οτι ειναι......
αλλα τα ειδα σε ασημι στη νεα σμυρνη με gt προφυλακτηρες και ηταν εντελως αηδια....
shark_zak - Τετ 02 Μάρ 2005, 07:15:45
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Και γω ψήνομαι αλλά για αρκετά αργότερα (μάλλον μετά το καλοκαίρι...) για αυτά εδώ:

και ποσο εχουν αυτα... Question

volvos έγραψε:
απο φωτο και εγω ελεγα ωραια οτι ειναι......
αλλα τα ειδα σε ασημι στη νεα σμυρνη με gt προφυλακτηρες και ηταν εντελως αηδια....

γιατι... Question Scratch
MEMsound - Τετ 02 Μάρ 2005, 13:15:57
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν έχω ιδέα για τιμή.
Όταν θα ερθεί η ώρα τους θα το ψάξω τόσο για την αισθητική όσο και για την τιμή τους... Wink
MEMsound - Τετ 02 Μάρ 2005, 15:04:01
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
Δεν έχω ιδέα για τιμή.
Όταν θα ερθεί η ώρα τους θα το ψάξω τόσο για την αισθητική όσο και για την τιμή τους... Wink

Πάντως στις φώτο δεν φαίνονται καθόλου άσχημα....
(Μesie Zak αφιερωμένες...)

και:
http://img.photobucket.com/albums/v237/UKGeezer/IMG_1021Small.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v237/UKGeezer/IMG_1019Small.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v237/UKGeezer/IMG_1018Small.jpg
(παρεπιπτόντως αυτή η ζαντούλα μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά είναι 17αρα και δεν ξέρω αν βγαίνει σε 16αρα, θα το μάθω όμως...)

Και σε μπορντώ (γιατί δεν υπάρχουν μονο ασημί 206...)
http://img.photobucket.com/albums/v512/chichee/me%20car/Chi-Mesh-nimrods-arches.jpg
shark_zak - Πεμ 03 Μάρ 2005, 07:28:30
Θέμα δημοσίευσης:
εσυ εισαι να βαζεις φωτιες... Onfire
τα θελω (εαν και εφοσον ειναι σε φυσιλογικες τιμες) αμεσα μια που θα παω να βαψω και κατι αλλα... Idea
που μπορουμε να τα βρουμε.... Question
nikq - Πεμ 03 Μάρ 2005, 11:15:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ζαχαρία είμαι μέσα κ εγώ!!!! Twisted evil
Δυστυχώς δεν υπάρχει και πολύ ελεύθερος χρόνος από μεριάς μου για ψάξιμο Sad
shark_zak - Πεμ 03 Μάρ 2005, 11:22:47
Θέμα δημοσίευσης:
απλά να μας πει ο Μανθός που τα βρήκε και θα το ψαξω εγω... Idea
MEMsound - Πεμ 03 Μάρ 2005, 11:45:39
Θέμα δημοσίευσης:
Ζαχαρία τις παραπάνω φωτο τις βρήκα από το peugeot206club.com και είναι φώτο αυτοκινήτων μελών.
Αρά από εκεί δεν βγάζουμε άκρη.
Όμως με λίγο ψάξιμο στο Internet βρήκα αυτά:

http://www.kersten-online.com/206_meins16.htm

http://www.kersten-online.com/206_mein206.htm

Δυστυχώς είναι στα Γερμανικά και θα πρέπι να κάτσω με τον Photoman Ν αδουμε τι παίζει.
Ρίξε μια κατιά μπας και βγάλεις άκρη.
Στο δευτερο μάλιστα (το κόκκινο) τα εμπρός δρυδάκια φτάνουν μέχρι χαμηλά στο προφυλακτήρα.
Αυτά από μένα προς το παρόν. Wink
shark_zak - Πεμ 03 Μάρ 2005, 11:50:11
Θέμα δημοσίευσης:
ok θα το κοιταξω και εγω ευχαριστω... (δες και εσυ τι μπορεις να κανεις...) Wink Wink Wink
shiba - Πεμ 03 Μάρ 2005, 18:30:31
Θέμα δημοσίευσης:
η αληθεια ειναι οτι με ενθοιυσιασαν τα συγκεκριμενα φρυδακια θολων..κααι γω φυσικα ειμαι μεσα σε περιπτωση ομαδικησ αγορασ και λαμβανοντασ υποψιν καιτο κοστοσ φυσικα
MEMsound - Τρι 08 Μάρ 2005, 13:44:40
Θέμα δημοσίευσης:
2 φωτογραφίες ακόμα:

http://i2.photobucket.com/albums/y20/Pugzee206/pug1.jpg

http://i2.photobucket.com/albums/y20/Pugzee206/206.jpg
shark_zak - Πεμ 10 Μάρ 2005, 07:30:02
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
2 φωτογραφίες ακόμα:

http://i2.photobucket.com/albums/y20/Pugzee206/206.jpg

νομιζω τα αλλα που ηταν ολοκληρα ηταν καλητερα... Idea
MEMsound - Τετ 23 Μάρ 2005, 01:43:50
Θέμα δημοσίευσης:
Άλλες δύο:

http://img.villagephotos.com/p/2005-1/925311/DSCF0810.JPG

http://img.villagephotos.com/p/2005-1/925311/DSCF0811.JPG
nikq - Τετ 23 Μάρ 2005, 12:31:02
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ ωραία !!! αχ αυτό το παιδί δεν σε αφήνει να ξεχάσεις τίποτα Laughing . Θέλω και γω!!! Twisted evil
vinman - Τετ 23 Μάρ 2005, 14:44:02
Θέμα δημοσίευσης:
Οποιος διαβαζει και βλεπει και τις photo απο τα post του Μανθου,ειναι σιγουρο οτι δεν θα εχει ποτε φραγκο στην τσεπη... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
shiba - Κυρ 17 Απρ 2005, 21:04:05
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον πριν λιγο καιρο εμαθα οτι για 206 βγαινουνε+εδω στην ελλαδα φρυδακια θολων..συγεκριμενα στισ αντιπροσωπειεσ..πηγα και ρωτησα τιμεσ και μου ειπανε 160 τα μπροστα 180 τα πισω χωρισ βαψιμο φυσικα..αρα 500ευρακια τουλαχιστον θα στοιχισουνε..
Baphomet - Δευ 18 Απρ 2005, 01:11:40
Θέμα δημοσίευσης:
χμμ...θα υπαρχουν και after market σιγουρα φθηνοτερα...αν γινει group buy με εκπτωση δηλωνω κι εγω ενδιαφερον παντως... Wink
shark_zak - Δευ 18 Απρ 2005, 05:52:18
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
λοιπον πριν λιγο καιρο εμαθα οτι για 206 βγαινουνε+εδω στην ελλαδα φρυδακια θολων..συγεκριμενα στισ αντιπροσωπειεσ..πηγα και ρωτησα τιμεσ και μου ειπανε 160 τα μπροστα 180 τα πισω χωρισ βαψιμο φυσικα..αρα 500ευρακια τουλαχιστον θα στοιχισουνε..

ρε Γιωργο νομιζω οτι ειναι πολλα τα λεφτα για φρυδακια.... Confused
vinman - Δευ 18 Απρ 2005, 06:47:16
Θέμα δημοσίευσης:
Αν οι τιμες του Γιωργου ειναι αντιπροσωπειας ειναι λογικο Ζαχαρια να ειναι τσιμπημενες.....
Οπως λεει και ο Baphomet τα after market θα ειναι σαφως φθηνοτερα... Wink
shiba - Δευ 18 Απρ 2005, 14:36:13
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
shiba έγραψε:

ρε Γιωργο νομιζω οτι ειναι πολλα τα λεφτα για φρυδακια.... Confused
miλαμε παντα για τιμεσ αντιπροσωπειασ
shark_zak - Τρι 19 Απρ 2005, 05:52:56
Θέμα δημοσίευσης:
όπως και να έχει είναι πολλά για φρυδακια....με τόσα βάζεις κάτι άλλο πιο χρήσιμο.... Idea
shark_zak - Παρ 08 Ιούλ 2005, 09:46:54
Θέμα δημοσίευσης:
μετά από χτεσινοβραδινή κουβέντα που έγινε στο στεκι ξανά επαναφέρω το θέμα μήπως και υπάρχει και κάποιος άλλος που ενδιαφέρεται... Idea
MEMsound - Παρ 08 Ιούλ 2005, 10:17:07
Θέμα δημοσίευσης:
χμμμμ εγώ..... Wink
αλλά επειδή δεν παρακολούθησα την κουβέντα σας χθες για κανε μου μια ενημέρωση.... Wink
shark_zak - Παρ 08 Ιούλ 2005, 10:20:19
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
χμμμμ εγώ..... Wink
αλλά επειδή δεν παρακολούθησα την κουβέντα σας χθες για κανε μου μια ενημέρωση.... Wink

απλά είπαμε να αναθερμάνουμε το θέμα μπας και μαζευτούμε πολύ και χτυπήσουμε καμία καλύτεροι τιμή...ξέρεις εσύ από αυτά... Wink
Ydwr - Παρ 08 Ιούλ 2005, 10:33:04
Θέμα δημοσίευσης:
Υπολογηστε και εμενα μέσα Wink Wink
SnakeMJK - Παρ 08 Ιούλ 2005, 10:34:23
Θέμα δημοσίευσης:
Αν είναι πολύ καλύτερη η τίμη, μέσα κ εγώ.
bakclima - Παρ 08 Ιούλ 2005, 22:25:53
Θέμα δημοσίευσης:
Να σας αποσυντονισω λιγο μου εχει κολλησει η ιδεα να βαλω τα φτερα απο rc,cc ή xs(ειναι τα ιδια και τα τρια) θελω να μαθω τιμη στο περιπου αν μπαινουν σε μενα και να χρειαζετε να αγορασω μαζι με τα φτερα και τιποτα αλλο (π.χ. αλλους θολους)
nikq - Τετ 13 Ιούλ 2005, 12:10:42
Θέμα δημοσίευσης:
Ελάτε κόσμε άλλοι για φρυδάκια ;;;!!! Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Baphomet - Τετ 13 Ιούλ 2005, 12:22:01
Θέμα δημοσίευσης:
πείτε μας για ποιά ακριβώς φρυδάκια λέτε και πόσο κάνουν κανονικά να σας πω... και μια φώτο παρακαλω... Very happy
MEMsound - Τετ 13 Ιούλ 2005, 12:37:33
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
πείτε μας για ποιά ακριβώς φρυδάκια λέτε και πόσο κάνουν κανονικά να σας πω... και μια φώτο παρακαλω... Very happy

βρε κουκουρουκου για αυτά λέμε
MEMsound έγραψε:
http://www.stevem.co.uk/pug/size.jpg
http://www.stevem.co.uk/pug/Rside.jpg

βλ στην προηγούμενη σελίδα...
shark_zak - Τετ 13 Ιούλ 2005, 12:37:51
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:

θολων φυσικα...
nikq - Τετ 13 Ιούλ 2005, 12:38:12
Θέμα δημοσίευσης:
Πέτρο μιλάγαμε για τα φιδάκια που «κολλάνε» γύρω από τα μπροστινά φτερά (και στα πίσω) όπως είναι του ralye …
Για φοτο φαντασου κάτι τέτοιο Razz http://img.photobucket.com/albums/v237/UKGeezer/DCP_1322.jpg

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=2996&postdays=0&postorder=asc&start=100
shark_zak - Παρ 15 Ιούλ 2005, 07:25:39
Θέμα δημοσίευσης:
τι έγινε βρήκαμε τελικά τιμουλα...Silly
MEMsound - Παρ 15 Ιούλ 2005, 08:58:06
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:

Ζαχαρία δεν έχω προλάβει να κοιτάξω καθόλου.
Από βδομάδα θα έχω χρόνο.
shark_zak - Παρ 15 Ιούλ 2005, 09:02:29
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
shark_zak έγραψε:

Ζαχαρία δεν έχω προλάβει να κοιτάξω καθόλου.
Από βδομάδα θα έχω χρόνο.

άντε με το που θα πάρουμε το επίδομα να το καταθέσουμε... Wink
nikq - Παρ 15 Ιούλ 2005, 09:12:23
Θέμα δημοσίευσης:
Τώρα που έχουμε ψηθεί Onfire
Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Τέσσερις είμαστε Rolling eyes
MEMsound - Παρ 15 Ιούλ 2005, 11:19:03
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
..άντε με το που θα πάρουμε το επίδομα να το καταθέσουμε... Wink

Επίδομα δεν μου φτάνει ούτε για "ζήτω"...
Επίδοτηση χρειάζομαι..... Laughing Laughing
bakclima - Πεμ 21 Ιούλ 2005, 23:39:09
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδει δε με δωσατε σημασια Crying or Very sad το ξαναγραφω θελω να βαλω τα φτερα απο rc,cc ή xs(ειναι τα ιδια και τα τρια) θελω να μαθω τιμη στο περιπου αν μπαινουν σε μενα και να χρειαζετε να αγορασω μαζι με τα φτερα και τιποτα αλλο (π.χ. αλλους θολους ή πορτες)

--------------------------------------------------------------------------------
Steve - Παρ 22 Ιούλ 2005, 00:10:09
Θέμα δημοσίευσης:
Ο HYPER_Piccolo που είχε ρωτήσει, οικονομικά είναι ασύμφορο... 500 ευρώ και κάτι ψιλά αν θυμάμαι καλά αγορά/τοποθέτηση/βάψιμο Rolling eyes
shark_zak - Παρ 22 Ιούλ 2005, 05:56:33
Θέμα δημοσίευσης:
bakclima έγραψε:
Επειδει δε με δωσατε σημασια Crying or Very sad το ξαναγραφω θελω να βαλω τα φτερα απο rc,cc ή xs(ειναι τα ιδια και τα τρια) θελω να μαθω τιμη στο περιπου αν μπαινουν σε μενα και να χρειαζετε να αγορασω μαζι με τα φτερα και τιποτα αλλο (π.χ. αλλους θολους ή πορτες)

--------------------------------------------------------------------------------

στειλε πμ στον tourista αυτος θα ξερει σιγουρα... Idea Wink
Ghost Dog - Παρ 22 Ιούλ 2005, 09:08:54
Θέμα δημοσίευσης:
bakclima έγραψε:

Καλημερα! Very happy
Τα φτερα του rc,cc,καθως και των τελευταιων xs ειναι τα ιδια... Wink
Θα χρειαστεις και καινουργιους θολους (πιο μεγαλους!)
Μαζι με βαψιμο και εργασια νομιζω θα σου βρει κανα 350αρι ευρω...
Αν θες, εχω και τα φτερα και τους θολους (τιμη: 50ευρω)
shark_zak - Παρ 22 Ιούλ 2005, 09:10:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
bakclima έγραψε:

Καλημερα!
Τα φτερα του rc,cc,καθως και των τελευταιων xs ειναι τα ιδια... Wink
Θα χρειαστεις και καινουργιους θολους (πιο μεγαλους!)
Μαζι με βαψιμο και εργασια νομιζω θα σου βρει κανα 350αρι ευρω
Αν θες εχω και τα φτερα και τους θολους (τιμη: 50ευρω)

ΤΑ ΘΕΛΩ ΕΓΩ...τι χρωμα και τα δυο...
Ghost Dog - Παρ 22 Ιούλ 2005, 09:12:12
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
ΤΑ ΘΕΛΩ ΕΓΩ...

Ειναι δικα σου... Wink
bakclima - Σαβ 23 Ιούλ 2005, 17:07:59
Θέμα δημοσίευσης:
ΔΙΝΩ 70 ΕΥΡΩ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ
Ghost Dog - Κυρ 24 Ιούλ 2005, 13:28:21
Θέμα δημοσίευσης:
bakclima έγραψε:
ΔΙΝΩ 70 ΕΥΡΩ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ

Συγνωμη, αλλα τα προλαβε ο Ζαχαριας... Sad
bakclima - Τετ 27 Ιούλ 2005, 21:58:16
Θέμα δημοσίευσης:
Απο αντιπροσωπεια οποιος ενδειαφερετε αρ. μπροστα φτερο απο xs 85, δεξ. μπροστα φτερο απο xs 85, αρ. μπροστα θολος απο xs 35, δεξ. μπροστα θολος απο xs 30 συνολο 235 αβαφτα, μαλλον με την πρωτη ευκαιρια θα παω να τους βαλω
shark_zak - Σαβ 30 Ιούλ 2005, 00:46:32
Θέμα δημοσίευσης:
Άρη ποτέ θα τα πάρω... Question
bakclima - Σαβ 10 Σεπ 2005, 14:02:16
Θέμα δημοσίευσης:
Εχει μια βδομαδα που φοραω τα φτερα απο το gti το αυτοκινητο εδειξε πολυ Cool
shark_zak - Δευ 12 Σεπ 2005, 05:58:36
Θέμα δημοσίευσης:
bakclima έγραψε:
Εχει μια βδομαδα που φοραω τα φτερα απο το gti το αυτοκινητο εδειξε πολυ Cool

καμια φωτο θα δουμε... Question Shocked
bakclima - Τρι 13 Σεπ 2005, 19:53:47
Θέμα δημοσίευσης:
Υπομονη λιγο καιρο
MEMsound - Τετ 14 Σεπ 2005, 09:43:50
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και έχω ξεμείνει από λεφτά....

Τελικά τι λέτε θα τα πάρουμε:

http://i2.photobucket.com/albums/y19/Sleeper206/Lowered/SIDE1.jpg
http://i2.photobucket.com/albums/y19/Sleeper206/Lowered/BACK.jpg
http://i2.photobucket.com/albums/y19/Sleeper206/Lowered/FRNT.jpg

και μια σε μπλε:
http://img.photobucket.com/albums/v218/sexualdan/12092005007.jpg

Πόσοι ενδιαφέρονται?

Τα φρυδάκια αυτά είναι από την Peugeot.

Οι "έχοντες τις άκρες" μπορούν να μας πουν τελική τιμή (άβαφα+βαμμένα) για 3πορτο + 5πορτο με φουσκωμένα φτερά και μη.

Επίσης αν δεν είμαστε σίγουροι για το τελικό αποτέλεσμα μπορούμε να μοιραστούμε το κόστος για δοκιμαστική τοποθέτηση σε 1 206 (πχ του Ζαχαρία που από όσο θυμάμαι ψήνεται) και μετά αν μας αρέσει μοιράζουμε και το κόστος των υπολοίπων. Wink
nikq - Τετ 14 Σεπ 2005, 09:48:03
Θέμα δημοσίευσης:
Είμαι μέσα!!!!!! Cool
kanelj - Τετ 14 Σεπ 2005, 10:03:54
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγωωωω (αν και να δω που θα βρω τα χρηματα Rolling eyes )
MEMsound - Τρι 20 Σεπ 2005, 14:42:16
Θέμα δημοσίευσης:
http://img.photobucket.com/albums/v406/walton206/100_0080.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v406/walton206/100_0177.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v406/walton206/100_0180.jpg

και σε σκούρο μπλε. Wink
shark_zak - Δευ 26 Σεπ 2005, 07:27:58
Θέμα δημοσίευσης:
καλα το ασημι εχει αλλη χαρη... Silly
nikq - Δευ 26 Σεπ 2005, 12:06:34
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:

Είναι κόλαση !
Πόσοι πρέπει να μαζευτούμε για να μάθουμε τιμή W00t
shark_zak - Παρ 30 Σεπ 2005, 09:52:18
Θέμα δημοσίευσης:
nikq έγραψε:
shark_zak έγραψε:

Είναι κόλαση !
Πόσοι πρέπει να μαζευτούμε για να μάθουμε τιμή W00t

Ο Μανθος τα χειρίζεται αυτά... Wink Silly
MEMsound - Παρ 30 Σεπ 2005, 10:04:46
Θέμα δημοσίευσης:
ενημέρωση πολύ σύντομα..... Wink
Ghost Dog - Σαβ 01 Οκτ 2005, 16:33:24
Θέμα δημοσίευσης:
Πετυχα ενα 206 κατω σχεδον απο το σπιτι μου και τα.... εβγαλα 2 κοντινα!
http://briefcase.pathfinder.gr/download/Ghost_Doggg/28549/479299/0/%F6%F4%E5%F1%E1%EA%E9%E1+%EC%F0%F1%EF%F3%F4%E1.jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download/Ghost_Doggg/28549/479300/0/%F6%F4%E5%F1%E1%EA%E9%E1+%F0%E9%F3%F9.jpg
Cool
shark_zak - Δευ 03 Οκτ 2005, 07:59:49
Θέμα δημοσίευσης:
Παρά πολύ όμορφα...μήπως είναι πιο μεγάλα από αυτά που λέει ο Μανθος... Question
με τα φτερακια τι έγινε τελικά τα πέταξε... Question Crying or Very sad
DIMCHRI - Δευ 03 Οκτ 2005, 11:58:17
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
Παρά πολύ όμορφα...

Rolling eyes
δεν θα το έλεγα ... γιατί δεν βάζετε του GT τα μπροστινά ?
Touristas - Δευ 03 Οκτ 2005, 12:01:23
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
shark_zak έγραψε:
Παρά πολύ όμορφα...

Rolling eyes

Γιατί είναι πολύ μικρά και έχουν και σχεδόν 200ευρω Wink
DIMCHRI - Δευ 03 Οκτ 2005, 13:00:19
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
DIMCHRI έγραψε:

Rolling eyes

λες να πηγαίνουν στο δικό μου που έχω τους προφυλακτήρες του gt ?
Touristas - Δευ 03 Οκτ 2005, 13:05:21
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
Touristas έγραψε:
DIMCHRI έγραψε:

Rolling eyes

λες να πηγαίνουν στο δικό μου που έχω τους προφυλακτήρες του gt ?

Το Gt τα είχε αυτά γιατί δεν είχε τα φουσκωμένα φτερά
Τώρα κατά πόσο θα πηγαίνουν αυτό είναι το γούστο του κάθε ένας και το πώς το βλέπει.
MEMsound - Δευ 03 Οκτ 2005, 13:07:17
Θέμα δημοσίευσης:
μαι χαρά
αλλά και του GT καλά είναι.

Βασικα στο GT τα είχαν βάλει λόγο ελαστικών μιας και το GT δεν έχει τα φουσκωμένα φτερά και τα 195/45-16 θα φαίνονταν κάπως.... Laughing Wink Wink

Θέλω να ρωτήσω 2 πραγματάκια ακόμα για καλύτερη τιμή κλπ κλπ και θα έχουμε τιμή άμεσα!

υπολογίστε γύρω στα 150€ αβαφα το σετ

υγ μόλις είδα ότι με πρόλαβε ο Αργύρης....
Ghost Dog - Δευ 03 Οκτ 2005, 15:07:06
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
Παρά πολύ όμορφα...μήπως είναι πιο μεγάλα από αυτά που λέει ο Μανθος... Question

Εχω την εντυπωση οτι ειναι ακριβως ιδια... Rolling eyes
shark_zak έγραψε:
με τα φτερακια τι έγινε τελικά τα πέταξε... Question Crying or Very sad
Ναι... Crying or Very sad
volvos - Δευ 03 Οκτ 2005, 16:32:15
Θέμα δημοσίευσης:
to gt ειχε φουσκωτα φτερα οπως και το απλο 2.0.........
αργυρη
μπεεε
Ghost Dog - Δευ 03 Οκτ 2005, 17:06:26
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
αργυρη
μπεεε

Το GT ειχε τα απλα φτερα (σαν αυτα του xt, κτλ και οχι σαν του 2λιτρου) Wink
Ronin - Δευ 03 Οκτ 2005, 17:14:14
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
αργυρη
μπεεε

Cool Cool Cool
volvos - Δευ 03 Οκτ 2005, 18:22:50
Θέμα δημοσίευσης:
αυτα τα φρυδακια του gt ειναι οτι πιο ομορφο και διακριτικο εχω δει σε 206 ποτε....
164 ειχαν χωρις βαφη-τοποθετηση πριν κανα χρονο...
MEMsound - Τρι 04 Οκτ 2005, 16:01:51
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
αργυρη
μπεεε

αυτό το βέλασμα δεν το κατάλαβα αλλά πάμε παρακάτω.

Idea
1ον: Το GT έχει τα παλιά / ΜΗ φουσκωμένα φτερά.

2ον: Οι αρχικές τιμές σχετυικά με τα φρυδάκια έχούν ως εξής (βάση καταλόγου Peugeot που όμως είναι λίγο αντι-κατατοπιστικός...):

Arrow 206 S16 (προφανώς εννοεί με τα φουσκωμένα φτερά)
κωδ: 9614V0 – 147.46ευρω

Arrow 206 όχι S16
κωδ: 9614Τ5 – 174.12ευρω

3ον: Επειδή εγώ αν δεν δοκιμάσω δεν αγοράζω παραγγέλθηκε δοκιμαστικά 1 σετ για 3πορτο 206 με φουσκωμένα φτερά για να δούμε τι παίζει και πως φαίνεται και μετά βλέπουμε για μαζική παραγγελία. Wink Wink
shark_zak - Τρι 11 Οκτ 2005, 01:49:38
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

3ον: Επειδή εγώ αν δεν δοκιμάσω δεν αγοράζω παραγγέλθηκε δοκιμαστικά 1 σετ για 3πορτο 206 με φουσκωμένα φτερά για να δούμε τι παίζει και πως φαίνεται και μετά βλέπουμε για μαζική παραγγελία. Wink Wink

τι εγινε τα πηρες... Question
πως ειναι... Question
MEMsound - Τρι 11 Οκτ 2005, 10:40:41
Θέμα δημοσίευσης:
next week (λογικά...) Wink
shark_zak - Παρ 14 Οκτ 2005, 00:04:18
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
next week (λογικά...) Wink

άντε να τα δούμε.... Wink
σκέφτομαι να βάλω πρώτα τα φουσκωτά φτερά και έπειτα τα υπόλοιπα.... Confused Idea
bakclima - Παρ 14 Οκτ 2005, 22:13:29
Θέμα δημοσίευσης:
Ζαχαρια βαλτα τα φτερα θα αλλαξει αρκετα το αυτοκινητο σου μιλαει η πειρα Wink .Δεν ξερω αν θα σε βοηθουσαν οι φωτογραφιες στο προσωπικο μου αλμπουμ αλλα ενα θα σε πω μολις εβαλα 195 λαστιχο η ροδα εβγαινε απο το θολο πραγμα πολυ ασχημο μολις εβαλα τα φτερα και φουσκωσε η μουρη και μπηκε η ροδα μεσα και δεν υπαρχει ατελεια στην πορτα που φοβομουνα λιγο ενα κλικ βγαινει πιο εξω απο τον προφυλακτηρα.
shiba - Παρ 14 Οκτ 2005, 22:54:55
Θέμα δημοσίευσης:
bakclima έγραψε:
Ζαχαρια βαλτα τα φτερα θα αλλαξει αρκετα το αυτοκινητο σου μιλαει η πειρα Wink .Δεν ξερω αν θα σε βοηθουσαν οι φωτογραφιες στο προσωπικο μου αλμπουμ αλλα ενα θα σε πω μολις εβαλα 195 λαστιχο η ροδα εβγαινε απο το θολο πραγμα πολυ ασχημο μολις εβαλα τα φτερα και φουσκωσε η μουρη και μπηκε η ροδα μεσα και δεν υπαρχει ατελεια στην πορτα που φοβομουνα λιγο ενα κλικ βγαινει πιο εξω απο τον προφυλακτηρα.
re paides αν τυχον βαλεισ τα φρυδακια το σιγουρο δεν ειναι οτι δεν θα μπορεσεισ να τα ξαναβγαλεισ μιασ και θα εχειτρυπα το φτερο?η κανω λαθοσ?
shark_zak - Σαβ 15 Οκτ 2005, 00:19:00
Θέμα δημοσίευσης:
bakclima έγραψε:

καινούργια τα έβαλε η μεταχειρισμένα και πόσο πήγε το μαλλί.... Question
Touristas - Σαβ 15 Οκτ 2005, 08:31:58
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
re paides αν τυχον βαλεισ τα φρυδακια το σιγουρο δεν ειναι οτι δεν θα μπορεσεισ να τα ξαναβγαλεισ μιασ και θα εχειτρυπα το φτερο?η κανω λαθοσ?

Τα φρυδάκια που δίνη η Peugeot είναι κολλητά οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα.
MEMsound - Σαβ 15 Οκτ 2005, 09:10:08
Θέμα δημοσίευσης:
Ζουζουνο-tourist αυτά που δίνει η Peugeot "πότε" θα μας τα δώσει?? Laughing Question

Δεν βιάζομαι, απλά ρωτάω... Wink

Επίσης όπως γράφτηκε και πιο πάνω σχετικά με αυτό:

backclima έγραψε:
θα σε πω μολις εβαλα 195 λαστιχο η ροδα εβγαινε απο το θολο πραγμα πολυ ασχημο μολις εβαλα τα φτερα και φουσκωσε η μουρη και μπηκε η ροδα μεσα

...για αυτό το GT (που είχε τα στενά φτερά και 195/45-16) είχε φρυδάκια... Wink
bakclima - Σαβ 15 Οκτ 2005, 09:24:41
Θέμα δημοσίευσης:
Ζαχαρια εγω τα εβαλα καινουρια και τα αγορασα απο την λαιον λοιπον εχουμε και λεμε:
λασπωτηρας 13,11
λασπωτηρας 13,11
πλαστικο θολου 20,73
πλαστικο θολου 20,73
φτερο εμ. αριστ. 206 gti-cc 82,82
φτερο εμ. δεξ. 206 gti-cc 83,83
ΣΥΝΟΛΟ 234,33 αβαφτα απεραστα τα περαστικα ειναι ευκολο πραγμα αν βγαλεις τον μπροστα προφυλακτηρα ολες οι βιδες και τα κλιψακια ειναι προσβασιμα Wink
shiba - Σαβ 15 Οκτ 2005, 12:34:09
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
shiba έγραψε:

ιλαμε παντα ΓΙΑ τα φρυδακια του gt η και για τα ομοια του rally που ειναι λιγο πιο φουσκωτα?
Touristas - Σαβ 15 Οκτ 2005, 22:08:52
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
Touristas έγραψε:
shiba έγραψε:

ιλαμε παντα ΓΙΑ τα φρυδακια του gt η και για τα ομοια του rally που ειναι λιγο πιο φουσκωτα?

Ναι ακόμα και του Gt κολλητά είναι
shark_zak - Κυρ 16 Οκτ 2005, 23:19:52
Θέμα δημοσίευσης:
bakclima έγραψε:
Ζαχαρια εγω τα εβαλα καινουρια και τα αγορασα απο την λαιον λοιπον εχουμε και λεμε:
λασπωτηρας 13,11
λασπωτηρας 13,11
πλαστικο θολου 20,73
πλαστικο θολου 20,73
φτερο εμ. αριστ. 206 gti-cc 82,82
φτερο εμ. δεξ. 206 gti-cc 83,83
ΣΥΝΟΛΟ 234,33 αβαφτα απεραστα τα περαστικα ειναι ευκολο πραγμα αν βγαλεις τον μπροστα προφυλακτηρα ολες οι βιδες και τα κλιψακια ειναι προσβασιμα Wink

τι ειναι αυτο...τον ειχες και πριν η το εβαλες τωρα... Question
Touristas - Δευ 17 Οκτ 2005, 09:51:51
Θέμα δημοσίευσης:
Οι λασπωτήρες αλλάζουν λόγω του ότι τα φτερά είναι πιο μεγάλα πλέων και δεν κάνουν Wink
shark_zak - Τρι 18 Οκτ 2005, 00:57:37
Θέμα δημοσίευσης:
μεταχειρισμένα πόσο πάει το πακέτο όλο... Question
MEMsound - Τετ 30 Νοέ 2005, 14:41:45
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν το δοκιμαστικό set φρυδάκια ήρθε.
Το δοκιμάσαμε στο 206 μου με τον Tourista και απλά "κάθονται" τέλεια!
Φωτογραφίες δεν βγάλαμε αλλά είναι ακριβώς όπως στις φωτογραφίες τον προηγούμενων σελίδων.

Αργύρη γράψε πόσο ακριβώς έχει το set (άβαφο) και πόσο (περίπου) πάει ένα βαψιματάκι.

Θα είμαι δημοκρατικός μαζί σας και θα σας ρωτήσω ποιος τα "ποθεί" Laughing περισσότερο για να τα βάλει πρώτος, αλλιώς τα θα βαλώ εγώ Wink

Ακούω... Cool

EDIT για να μην σας βάζω να ψάχνετε σε προηγούμενες σελίδες... Cool

Παράθεση:

σε ασημί
http://i2.photobucket.com/albums/y19/Sleeper206/Car/010.jpg
http://i2.photobucket.com/albums/y19/Sleeper206/Lowered/SIDE1.jpg
http://i2.photobucket.com/albums/y19/Sleeper206/Lowered/BACK.jpg
http://i2.photobucket.com/albums/y19/Sleeper206/Lowered/FRNT.jpg

και μια σε μπλε:
http://img.photobucket.com/albums/v218/sexualdan/12092005007.jpg

EINAI ΓΑΜΑΤΑ!! Laughing
Touristas - Τετ 30 Νοέ 2005, 15:27:28
Θέμα δημοσίευσης:
Εεεμμμμ έχω να αναφέρω ότι αυτό το πρώτο σετ την Παρασκευή θα είναι επάνω σε αυτοκίνητο οπότε και θα τα δείτε και από κοντά. Very happy
Τώρα ποιανού λίγο υπομονή και θα μάθετε , εάν δεν το έχει πει είδη. Whistling
Πάντως το δεύτερο σετ είναι στο δρόμο Cool
shiba - Τετ 30 Νοέ 2005, 16:45:44
Θέμα δημοσίευσης:
αυτα με τρυπημα μ[παινουνε... σωστα?
MEMsound - Τετ 30 Νοέ 2005, 21:18:09
Θέμα δημοσίευσης:
χαχαχαχα!!!

καλά ρε πότε πρόλαβε!!!

Έτσι είναι άμα έχεις τις κατάλληλες γνωριμίες...

ΚΑι τα ήθελα για εμένα!!!

Δεν πειράζει χαλάλι... Wink

Αργύρη πάντως μετά καλήτερα να μπουν ζάντες με μικρότερο Offset από 28 (ιδανικά θα ηταν ΕΤ 15~20 με 7" πλάτος)

Shiba δεν χρειάζονται τρύπημα!

Μπαίνουν με κλιπ που πιάνουν από την μέσα πλευρά του θόλου/φτερού.

Αργύρη τιμές!!!

Question Ισχύουν αυτά?? :
Παράθεση:

Arrow για 206 S16 (προφανώς εννοεί με τα φουσκωμένα φτερά) κωδ: 9614V0 – 147.46ευρω
Arrow για 206 όχι S16 (προφανώς παλιά φτερά) κωδ: 9614Τ5 – 174.12ευρω

Touristas - Πεμ 01 Δεκ 2005, 07:36:21
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
χαχαχαχα!!!

καλά ρε πότε πρόλαβε!!!

Έτσι είναι άμα έχεις τις κατάλληλες γνωριμίες...

ΚΑι τα ήθελα για εμένα!!!

Δεν πειράζει χαλάλι... Wink

Αργύρη πάντως μετά καλήτερα να μπουν ζάντες με μικρότερο Offset από 28 (ιδανικά θα ηταν ΕΤ 15~20 με 7" πλάτος)

Shiba δεν χρειάζονται τρύπημα!

Μπαίνουν με κλιπ που πιάνουν από την μέσα πλευρά του θόλου/φτερού.

Αργύρη τιμές!!!

Question Ισχύουν αυτά?? :
Παράθεση:

Arrow για 206 S16 (προφανώς εννοεί με τα φουσκωμένα φτερά) κωδ: 9614V0 – 147.46ευρω
Arrow για 206 όχι S16 (προφανώς παλιά φτερά) κωδ: 9614Τ5 – 174.12ευρω

Δεν είναι για αυτό που νομίζεις Wink

Για τιμές θα σου πω αργότερα
Touristas - Παρ 02 Δεκ 2005, 15:43:53
Θέμα δημοσίευσης:
Τα φρυδάκια έχουν 171.29 ευρω το σετ άβαφα για τα 206 με τα φουσκωμένα φτερά

Φωτογραφίες σύντομα Wink
MEMsound - Παρ 02 Δεκ 2005, 16:07:22
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν θα τον πιάσω στα χέρια μου αυτόν που μου πήρε τα φρυδάκια...
θα τον σκίσω...

χαχαχαχαχα

Πάλι καλά που μπαίνουν σε "τουτού" με τα "σωστά" κιβικά.....
Και μέχρι να το δόυμε σε ασημί...

Πάρτε ενα μαυρο (αφιερωμένο στους μαυρους που δεν τους αρέσει....)

ikle_miz_innocent έγραψε:
my new 1.6 XSI its still standard at the mo, ive got to save some more money first Smile
http://img.photobucket.com/albums/v335/wandering_handz/recent/kpug2.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v335/wandering_handz/recent/kpug.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v335/wandering_handz/recent/kaypug.jpg

και

http://i2.photobucket.com/albums/y47/jamesabroberts/pug4.jpg
Stevon - Παρ 02 Δεκ 2005, 16:59:24
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Πάλι καλά που μπαίνουν σε "τουτού" με τα "σωστά" κιβικά.....
Και μέχρι να το δόυμε σε ασημί...

ΤΙ...?? δηλαδή σε 1100cc....???? Silly

Όσο για αυτό...
Οδηγός.....Ambulance έγραψε:
Πάρτε ενα μαυρο (αφιερωμένο στους μαυρους που δεν τους αρέσει....)

Συνεχίζει να μήν μου αρέσει....(υποκειμενικό είναι έτσι...??το έχουμε πεί πολλές φορές)

Άντε πιστευω πάντος η επόμενη παρτίδα διακαιωματικά είναι δικιά σου... Wink
MEMsound - Παρ 02 Δεκ 2005, 17:10:57
Θέμα δημοσίευσης:
βασικά δεν βιάζομαι μιας και έχω άλλα εξοδα αυτό το καιρό...
Αλλά οταν τα φέρει... Wink
silverpug206 - Τρι 06 Δεκ 2005, 13:00:02
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

και

http://i2.photobucket.com/albums/y47/jamesabroberts/pug4.jpg

αυτος με το μαυρο στην φωτο που ποσταρες , καπου μου εδειχνε τελευταιος οτι εβαλε κιτ virtuel απο ecosse
Touristas - Παρ 09 Δεκ 2005, 11:59:11
Θέμα δημοσίευσης:
Οι φωτογραφίες που σας χρωστάω Very happy

http://briefcase.pathfinder.gr/download/501530
http://briefcase.pathfinder.gr/download/501523
http://briefcase.pathfinder.gr/download/501524
MEMsound - Παρ 09 Δεκ 2005, 12:33:31
Θέμα δημοσίευσης:
Έβγαλα και γω χθες μερικές.
Θα τις ανεβάσω λίγο πιο μετά. Wink

Edit...

Το "πιο μετά ήρθε"

Ορίστε λοιπόν:

http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/Pc080073.jpg
http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/Pc080074.jpg
http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/Pc080075.jpg
http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/Pc080076.jpg
http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/Pc080077.jpg
http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/Pc080078.jpg
http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/Pc080079.jpg
http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/Pc080081.jpg
MEMsound - Τρι 13 Δεκ 2005, 14:56:20
Θέμα δημοσίευσης:
Μερικές ακόμα:
http://i32.photobucket.com/albums/d14/Roscoe_foley/P1000227.jpg
http://i32.photobucket.com/albums/d14/Roscoe_foley/P1000229.jpg
Ydwr - Πεμ 15 Δεκ 2005, 09:40:30
Θέμα δημοσίευσης:
Τα μπροστα μου φαινονται λίγο παράταιρα Rolling eyes
Τα πίσω είναι τέλεια Exclamation
MEMsound - Τρι 10 Ιαν 2006, 19:52:35
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικά τα φρυδάκια θέλουν και 17άρα...

Normal 17"
http://img.photobucket.com/albums/v600/C4RLO5/DSC01554.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v600/C4RLO5/DSC01559.jpg

Black 17"
http://img.photobucket.com/albums/v600/C4RLO5/carlosblack2.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v600/C4RLO5/carlosblack.jpg

White 17"
http://img.photobucket.com/albums/v600/C4RLO5/carloswhite2.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v600/C4RLO5/carloswhite.jpg
DIMCHRI - Τετ 11 Ιαν 2006, 00:17:43
Θέμα δημοσίευσης:
με 17άρες είναι όντως λίγο καλύτερα, αλλά γενικώς τα θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ... Puke right

Ξέρω, ξέρω ....

το γούστο είναι υποκειμενικό και επειδή είμαστε ένα πολυ δημοκρατικό αθλητικό σωματείο (το εννοώ πρόεδρε και αγαπητά μέλη 2gunfire Sniper Shoot Armed ) για αυτό λέω και την γνώμη μου ευθαρσως !!!!

τι είπα πάλι ο άτιμος ????
MEMsound - Παρ 05 Σεπ 2008, 17:50:45
Θέμα δημοσίευσης:
http://flickr.com/photos/spencer_coxa/315919705/
ομορφη προεκταση των φτεροφρυδιων στον προφυλακτήρα... (πόσο καιρό το λέω... Laughing )
MEMsound - Παρ 25 Δεκ 2009, 11:18:52
Θέμα δημοσίευσης:
νομίζω οτι συντομα θα ερθει η ωρα τους... Laughing Laughing Laughing

Παράθεση:
my new 1.6 XSI its still standard at the mo, ive got to save some more money first Smile
http://img.photobucket.com/albums/v335/wandering_handz/recent/kpug2.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v335/wandering_handz/recent/kpug.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v335/wandering_handz/recent/kaypug.jpg

Ghost Dog - Παρ 25 Δεκ 2009, 13:29:19
Θέμα δημοσίευσης:
Μονο αν βαλεις τους gt-o-προφυλακτηρες....! Wink
Snap5 - Παρ 25 Δεκ 2009, 13:34:33
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραια και normal επιλογή!Τα φοράω περίπου 1,5 χρόνο και ομολογώ ότι όχι μονο είναι ωραία σε εμφάνιση αλλά τα μπροστά κόβουν και αρκετή λάσπη απο το φτερό!Πίσω επειδή φοράω ψιλές ποδιές έφαγαν κόψιμο ώστε να ερθουν στο σωστό μέγεθος, να μια παλιά φώτο που φαίνονται:
deleted
Αρχικά έλεγα να βάλω του GT αλλά είναι τόσο μικρά (δεν φαινονται απο μακρια!) και ακριβά που πραγματικά δεν αξίζουν.
Εχει και η Peugeot σε τσιμπιμένη τιμή, εγώ έβαλα της RGM και έχουν τέλεια εφαρμογή και χαμηλότερη τιμή.
Προσοχή μόνο στους στενούς δρόμους μιας και πρόσφατα σε ένα στενό δρόμο "διπλής κυκλοφορίας" το έγδαρα το ένα και αναγκατηκα να το βάψω. Καλοφόρετα!
Ghost: Eγώ τα φόραγα πριν βάλλω GT και έδειχναν εξίσου ωραία Wink
(αν είχα GTi φτερά ίσως και να μην τα έβαζα...)
MEMsound - Σαβ 26 Δεκ 2009, 10:52:38
Θέμα δημοσίευσης:
@G.dog μου αρεσουν και χωρις gt προφηλακτηρες
@Snap ειναι ολοιδια τα rgm με της peugeot?
Snap5 - Σαβ 26 Δεκ 2009, 15:40:14
Θέμα δημοσίευσης:
Eσένα σου φαίνονται διαφορετικά? Laughing
Εγώ όπως τα είδα και στο φυλλάδιο της Peugeot ίδια μου φαίνονται, αν έχεις την οικονομική δυνατότητα πάρε τα γνήσια να δώ τι διαφορά έχουν Razz
Mag206cc - Τετ 30 Δεκ 2009, 19:24:34
Θέμα δημοσίευσης:
Γεια σας , εχω 17 αρες με προφιλ 40, αλλα εχω μαμα αναρτησεις.
Τα φρυδακια θα μειωσουν το κενο φτερου με τα λαστιχα???
Θα φενεται κ καλα χαμηλωμενο το αμαξι?
MEMsound - Τετ 30 Δεκ 2009, 19:37:26
Θέμα δημοσίευσης:
ελαχιστα 2-3mm
κοινώς αν θες χαμηλό λοοκ την αντιστοιχη αναρτηση δεν την γλιτώνεις
Snap5 - Τετ 30 Δεκ 2009, 19:39:21
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικά θα καλύψει την ρόδα που εξέχει αλλά όχι χαμηλωμένο δεν θα φαίνεται...Ισα ίσα μπορεί να σου φαίνεται και πιο ψιλο για το λόγο ότι ουσιαστικά τονίζουν το κενό γύρω απο τη ρόδα Wink
MEMsound - Σαβ 16 Ιαν 2010, 14:23:39
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.ecosse-peugeot.co.uk/show_product.asp?id=2243
αλλος?
εγω θα παρω ενα σετακι...
Snap5 - Σαβ 24 Αύγ 2013, 12:02:42
Θέμα δημοσίευσης:
Επαναφέρω το θέμα από τον κάτω κόσμο Evil
Θέλω να ρωτήσω αν τα μπροστινά φτερά ΚΑΙ οι θόλοι από το 206 cc είναι ακριβώς ίδια με του GTi/RC και αν μπορούν να μπουν τόσο οι θόλοι όσο και τα φτερά σε 1.400. Επίσης αν πρέπει να προσέξω κάτι ακόμα (π.χ. ημερομηνία μοντέλου κτλ.)
Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε ευπρόσδεκτος.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Steve - Σαβ 24 Αύγ 2013, 14:44:05
Θέμα δημοσίευσης:
Τα πρό 2003 cc αν δε κάνω λάθος ήταν με τα κανονικά φτερά, τα GTi-RC εξ'αρχής βγαίνανε με τα "φουσκωμένα"

Και τα δύο πατάνε το ίδιο στο αμάξι.

Ομοίως και οι θόλοι.
Snap5 - Σαβ 24 Αύγ 2013, 15:14:28
Θέμα δημοσίευσης:
Άρα το CC (μετά 2003) / RC / GTi τα ίδια φτερά και θόλους.
Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία Wink
Snap5 - Παρ 07 Μάρ 2014, 15:14:31
Θέμα δημοσίευσης:
Ερώτηση: Ξερει κανείς αν υπαρχουν γνήσιοι λασπωτήρες για τον πίσω προφυλακτήρα peugeot 206 grand tourisme? Ρωτάω γιατί στην peugeot μου ειπαν υπάρχουν 3 διαφοετικά σχεδια (για απλα και για gti), χωρις ωστόσο να γνωρίζουν ποιοι ταιριαζουν σε GT προφυλακτηρα και οτι πρέπει να τους παραγγείλω και έπειτα να δω αν κανουν. Οποιαδήποτε βοήθεια χρήσιμη! Ευχριστώ.
volvos - Σαβ 08 Μάρ 2014, 13:33:59
Θέμα δημοσίευσης:
oxi de mpainoyn
Snap5 - Κυρ 22 Φεβ 2015, 11:46:40
Θέμα δημοσίευσης:
Ξεθάβω το θέμα, γνωρίζει κανείς αν οι λασπωτήρες της παρακάτω φωτογραφίες μπαίνουν στον πίσω προφυλακτήρα του 206 GT:
http://images.esellerpro.com/2489/I/823/149/96431J.jpg
Είναι οι γνήσιοι "γενικοί" λασπωτήρες που έβγαζε η peugeot για τα 106, 206, 306 κτλ.
Οποιαδήποτε πληροφορία χρήσιμη! Ευχαριστώ Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες